Written by AbangNara | November 3rd, 2010

jejai tak pakai topi

Patutlah selama ini Jejai memakai topi, wajahnya terlalu hensem sehingga mampu membuatkan awek lain terpikat kepadanya sekaligus menyebabkan Fasha jeles apabila kehitaman rambutnya terserlah di khayalak ramai.(sila baca dalam satu nafas)

Hidup Jejai ~~

P.S: Ainan Tasneem, adakah dia bakal menjadi the next Yunalis?

143 responses to Akhirnya Kami Temui Juga Gambar Jejai Tidak Memakai Topi

  1. seryna says:

    hensem ke nok?hahaha

    0
    0
    • mira khan says:

      hitam legam je muke

      0
      0
    • dunnowho says:

      HENSEM OWHHH!!! KIRE DLM RANKING MAT2 INDON NGN BANGLA TU AKU BG TOP RANKING LAR….MUAKAH3….TP KLAU CAMPAK KT AKU LAR JEJAI NI KAN,JGN KAN NK BWAT BOIFREN,NK BWAT SUPIR NGN TUKANG KEBUN PON AKU X HINGIN!! KLAU DA KO AKU X SUKER,KTURUNAN KO PON AKU X HADAP!! HAKTUIHHH!!!(PETIKAN DIALOG IBU MERTUAKU)

      0
      0
      • hothotheat says:

        fasha bedak ta sekate…heeee…
        lain kaler dari y naturel..ngeeehhh

        0
        0
        • lamina says:

          jejai ni byk $$$….ak nk $$$ die je… jejai $$$ byk fasha tegok hensem je…jejai ade ketumber pun xpe.. cube jejai xde $$$$ mesti dh kne tggal… ade $$$ abg sayang…. xde $$$$ abg melayang……..

          0
          0
        • fara says:

          i like ur statement!!
          hahahaha
          de duit=hensem
          xde duit=berambos!

          0
          0
        • jeng2 says:

          sokong dgn lamina..kalo ada $$$ sume ble dapat..muka pecah rumah pun tapi $$$ banyak..bini tahap model pun leh dapat…banyak contoh..mtk maap lah..antaranya abang bung..cuba kalo dia jual sayur kat pasar..ntah pandang pun tidak zizie pada dia..sbb poket tebal je..tp yg aku geram ni satu je..laki2 ni..bila dah kaya terus lupa bini yg sanggup bersusah payah berada dblakang,menyokong dr miskin hinggalah terkumpul harta2.patutnya hargai dan pikir..’oh..bini aku dr aku susah,miskin..sentiasa bersama aku..takkn aku dah kaya..aku lupakan dia..rasanya kalo si dia ni aku miskin tak da pape mcm dulu..sggup ke terima aku mcm bini aku..’patutnya pikir cmni.

          0
          0
        • sb says:

          jeng2: aku sokong cakap ko, dah kaya, lupa isteri yg sanggup bersusah payah. mula la cari alasan dan kesalahan utk membenarkan tindakan diorang

          0
          0
    • sofea says:

      hdsome aper???kocing aku lg hdsome per………
      pasal kayo jer betino 2 suko sng x poyioh cri wit susah3x………x malo lo muko….atok aku hdsome poooo….

      0
      0
  2. ayu comey says:

    ha3…

    hensem la sangat..

    yahooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0
    • Tinta_Nada says:

      ntahnyer………..org mata duitan je kata hensem…hensem lagi pakcik jual belacan.

      0
      0
      • Pelam Siam says:

        MATA mcm juling air?

        0
        0
        • atok ku says:

          Jejai tu mmg juling… kalau tk kaya dh lama pasha tk pandang dia… tapi disebabkan banyak duit… juling pun julinglah.. juling, juling itik… walaupun juling nampak cantikk… har har har

          0
          0
  3. Hajimaru says:

    muka cam pak mat tempe kena langgar motokar..huah2..sesuai la ngan fasha goyang gerudi tu..

    0
    0
    • shalee says:

      @ HAJIMARU

      HAHAHAHHA hmm muka ko lak cmne he lul

      0
      0
    • incik jejol says:

      wohoho body fasha mantap tuhh klau goyang gerudi

      0
      0
      • lalala says:

        eee….buruk dan hodoh sekali. Adam Lambert/Justin Biber 1000x lagi handsome. Nak muntak aku tengok!! tak layak dengan Fasha yang Cantik!! uwekk!!!

        0
        0
        • hothotheat says:

          ko bnding kn adam lambet & justin bibir mmg la..1000x nsem die org..

          try ko bandingkn ngn zizan raje lawak tuh..spe nsem..
          ngeeeeh..msti zizan an..an..ngn idung die y mancong tuh bak kate nabil cm pinokio malaya..kui3

          0
          0
        • lalala says:

          lol! wei! Adam Lambert/Justin Bieber lagi hensem!!jejai not!!so fugly!!

          0
          0
  4. milix says:

    itu dia..

    0
    0
  5. Capybara says:

    Hensem ke?????…..

    0
    0
  6. mumu says:

    alahai…cinta da lame,bercerai pun dah..duit pun dah ade…kawin jela…bile bekepit t kan xde org nk mengata da..apeke payah beno nak kawin?

    0
    0
  7. aries_april says:

    akhrnya..thanks bang nara…nnti2x gak pic ni

    0
    0
  8. geli geleman says:

    berkeeepiiitt je keje nya. x boring ke? mana ada pasha sendat situla ada jejai.kawen la cepat.baru tau langit tinggi rendah

    0
    0
  9. K says:

    hensem ker? x selera….
    mane ada jejai sure ada jejai..basi aku nengok couple nih.

    0
    0
  10. fifi86 says:

    hesem ke busk jek muke dia….

    0
    0
  11. lAl says:

    dahi luas la!!! :P

    0
    0
  12. open mind says:

    Nak dikatakan kacak tidak, nak dikatakan comel juga tidak, nak dikatakan kemas dan sedikit manis, mungkinlah, semakin ramai orang mengutuk semakin ligat pula mereka ini ya.

    0
    0
    • aries_april says:

      yg psti kaya………………………….

      0
      0
      • Clipkertas says:

        yg pasti jgk mira,…..
        pasa sendat dah dpt ape yg die nak dr dulu…
        cume lum nikah jew..

        0
        0
        • aries_april says:

          cinta chanduri..mmg life sbnar fasha…
          dh kaya….still kjar yg kaya g…

          BTW..mmg ska smau lakonan dia…
          feel abis

          0
          0
        • miss_pinky says:

          MENYAMPAH KOT.
          TP,DIE MMG CANTIK LA KAN,CUME GEDIK N PERAMPAS LAKI ORG.
          HUHUU.
          LG CANTIK NORA DANISH APA.
          JEJAI BUTA.

          0
          0
        • aries_april says:

          maybe time u cmnt ni…tngh mrh kan?
          :-)

          bab rmpas mrmpas ni..kita x leh prtikai..maybe xda jdh dia orng..nk bt cam na…

          orng baik ni..just tuk orng baik..
          maybe jejai x ckp smprna tuk ND..
          orng baik just tuk orng baik ja..
          bgtu la sbliknya…
          klau dh jejai tu 2×5 ngna fasha…mmg layak la dia orng brdua kawen…
          bru padan..
          kira x yah kta apa2x…
          biarla dia orng..mmg jdh depa brdua…

          0
          0
        • K says:

          x suke fasha..takkan suke lakonan dia..tengok pun x hingin..uweekkk
          dia biase jer..ramai lg aktres msia ni yg jauh lebih cantik dr dia..prangai pun x seteruk dia..muke dia nih makin kusam dan xder seri lar aku tengok

          0
          0
        • mikomiko says:

          haah..memang sebiji cam wat she is kan role chinta chanduri..hari2 mengutuk but still follow citer tu hahahaha

          0
          0
        • aries_april says:

          i ska bakat lakonan dia..
          ni bkn mslh cntk @ x..
          pada i….fasha ni mmg x cntk…
          tp bakat yg dia ada..
          jrng ada pda plkon lain..erra pn kalah klau brlakon cam dia….

          cma prgai dia mmg x leh blah..
          myampah abis…
          sosial trlebih…

          0
          0
  13. Kancilbiru says:

    laaa ingatkan tak dak rambut…cait!

    0
    0
  14. hantupensil says:

    wow.. pacattt….

    0
    0
  15. farah says:

    ehhh macam ni la aku tengok, yang ada nama bachik kat belakang tu?? apa ahhh salim bachik eh?

    0
    0
  16. nuri says:

    patutlah asik pakai topi.. tak hensem rupenyer.. XD

    0
    0
  17. jujut says:

    x handsome pon .. tapi duit dia banyak .. berebut pompuan nak dia ..

    0
    0
  18. zi says:

    ni kata hensem… ni yang jadi rebutan fasha ngan tiz. euiiiiihhh.

    0
    0
  19. Foxy Lady says:

    You All D Luar sana semua jeleskan.Biar Jejai tada rambot ke ade rambot ke janji Fasha suka. Kalau Jejai milik korang semua takan U all tolak. Janji Pocket dia Penuh Tat is Most Important Thing.Sekarang punya dunia Ade Dunia Abang sayang, Tada Duit Abang Bo Layan oks. Happy Deepavali Semua.(jangan marah Ya)

    0
    0
    • comel says:

      duit kadang2 x kn dpt membeli kebahagian yg sempurna andaikata kebahagian yg dikecapi adalah hasil dri penderitaan org lain….

      what u gave, e get back……..

      fikir2 kan lah……..

      kite hidup nie bukan menongkat dunia……

      di sna de khidupan yg abadi untuk selama nya…..

      0
      0
  20. aku scandal says:

    perghhh….jhensem giler lah si jejai ni……x sangkanye die mmg teramatlah hnsem….sampai betina gile pon asyik ikot die kemane2…

    0
    0
  21. littlemia says:

    abg jejai sudikah jadik pakwe i…i x mo bumble bee dpt persona sebijik pun jadik la..kikikikiki

    0
    0
  22. littlemia says:

    abg jejap i x mo la mkan kat hotel2..kedai mamak depan umah pun bleh…..duit u simpan kita gi haji nanti ye….

    0
    0
  23. oh adik iparku.. :P

    0
    0
  24. RiRi says:

    huhuhu…

    **(hanya membaca saje komen korg..coz aku nk kata bf org pn x ley sgt..coz bf aku sndiri pn x bpe nk encem kot..hihi..yg pasti korg nye komen mmg pedas..hihi )

    0
    0
  25. littlemia says:

    aries tu la kan jenuh i tggu..i ada degree skrg amik master kan lagi layak berdampingan ngan mertua compare ngan artis tu..hahahaha

    0
    0
  26. Atikah says:

    Rasanya kalau jejai keje sama2 ngan mat2 indon kat construction site tu takde sape pun yg perasan tu jejai kan?…hihihihi…kecuali pasha sendat je ni jelah yg dapat kenal tu abg syg dia….kekekekek…

    0
    0
  27. maya karan says:

    aku x mo si jejai.. aku nak bpk die bole?????????? bapak die.. wie~~~

    0
    0
  28. LaraHati says:

    Hmmmm…..no comment………..lantak lh dorng punya psal..nak tngok jauh mna jodoh dorng ni…tpi kn klau tngok muka anak jejai dgn Nora cuteeeeee abisss lhhhhh suka tngok klau aku jdi jejai sure aku SYG keluarga aku….rela ke Nora klau ank dia pngil pasha mummy ehehe tak kot…

    0
    0
  29. nanu says:

    tak sysk lagi kehenseman abang jejai memang tiade tandingan….ehensem poket tebal mak bapaknye…..hahahahehehe…(ketawe jahat)

    0
    0
  30. noname says:

    ensem lg laki aku….hahaha

    0
    0
  31. Erin says:

    org yg ngutuk2 nie kacak @ cantik ke?

    0
    0
  32. aja chocolazy says:

    huduhnye natam jejai ni. .. . .. padan laa tu ngn fasha.. . .. . hahahhaha

    0
    0
  33. aku lagi hensem..tapi apekan daya…duit die lagi hensem dari aku..wkakkaka

    0
    0
  34. CikGu Ainaa says:

    hensem ke..??? Abah aku ag hensem!!

    0
    0
  35. OKBEB says:

    haha

    ada wang ada amoi

    0
    0
  36. aku says:

    mmg tak hensem tapi poket penuh beb
    tu yg penting bg si chinta cadurry tu
    ahaks…

    0
    0
  37. pacat says:

    hensem ape? mcm tak cukup simen buat jamban je. hahahaha.

    tapi duit die hensem wooo..korang rasela kan, kalau mamat ni tak berduit, nak ke fasha sendat ni kat jejai?

    0
    0
  38. Unknown says:

    eee…gile cam mat jebeng dowh…dia tak malu ke duit dala bapak dia bg,pastu wat kontroversi..kawin jela klo da duk bwak si bajet cun tu jalan je…skgni pun asik berlakon cite kena rogol je,mmg sesuai ngn muka takble wat bini…wat romen2 bolela..haha..

    0
    0
  39. izam says:

    alamak makin lame makin cun lak minah ni…

    0
    0
  40. rokok_surya says:

    wah muka dia mcm penyayi rap dulu2, tak silap penyayi nico…..cuma dia gelap sikit and xdde jerawat mcm nico :)

    0
    0
  41. katek says:

    dr kecik ms bpk dia jd MB lg aku tgk si jejai ni..bkn la hensem sgt.. bdk2 pompuan time 2 semua tergile2 adik dia..
    cume skg ni poket je cntik sbb tu la gediks2 suke kt dia..

    0
    0
  42. Pro abg nara says:

    Fasha ni amiklah yang ada rupa sikit………..mcm lah Jejai sorang je anak org kaya kt Malaysia……..tp sape ada tengok cite Chinta Fasha ada ckp bole pegi mampus dgn Faradhiya masa die nk rampas suami Faradhiya Adi Putra dlm cite tu……….rasanya dlm realiti die ada ckp mcm tu x kt Nora Danish……

    0
    0
  43. Miss pocO says:

    pakai topi ke tak pakai topi ke…PERANGAI TETAP SAMA…

    0
    0
  44. kusa kunda says:

    fasa ni mcm xda seri dah akhir2 ni…kusam dan malap je!!

    0
    0
    • jeng2 says:

      ada seri time makeup tebal n pencahayaan bagus..kalo xda sume tu kusam je..pape pun minat pasta jendat (gabungan jejai&sendat)hehe..pasta nikalo blakon mghayati watak sgt..jd lakonan tu best..mjadi..aku xpduli sape dia tp aku hargai bakat dia.

      0
      0
  45. Benci Fasha says:

    Jejai ni rupa hancooorrrr…. Fasha gedik gaban… harap bapak kau kaya aje kalau tak kau ingat Fasha tu nak kat kau ke???? eeeee….

    0
    0
  46. kaca mata says:

    hensem apanya pencuci jamban bangla kat supermarket lagi hensem

    0
    0
  47. pasrah sedieyy says:

    oiiittt.. jgn kutuk2 wajah jejai..coz muka laki aku pun lebey kurang tu juge..cuma my hubby x der helicopter..huhuhh

    0
    0
  48. jimah says:

    aku tak percaya die ni anak orang kaya dan adik dia adalah designor pu3 tu. die ni mcm kampung je muka. tak sangka nora suka org mcm ni.

    0
    0
  49. HAHA says:

    Jejai ni mke asal same ngn mamat2 dari Lombok erk,

    0
    0
  50. eeza says:

    hai mat jejai sekali pandang cam Shah Rukh Khan dua kali pandang cam Phua Chu Kanggg…..apalh bisness yg kau wat yeee setahu aku bapak kau je yg kaya …tu pun kaya sb dapat sapu duit rakyat…kahkahkah….kau ni pun satu nak tunjuk sangt kaya kau tu …kau ingat Sendat tu nak kat kau sangat…dia tu nak duit kau jer!!! nak kate muka kau tu hansem sangt tak de pun aku tengok aku rase pak cik jual budu kt kg aku lagi hansem…..wakakakakaka…….ambik kau pikir2 kan lah mat jejai n sendat yeeeee……..

    0
    0
  51. DarkSky says:

    tahniah bro, bjaye gak tgk apa ada atas kepale jejai..

    0
    0
  52. mia says:

    hairanlah dgn komen2 sini yg semua mengejek muka jejei yg x handsomelah, mcm muka banglalah, indonlah..HOi….perangai ja dia x baik tapi jgn mengejek muka dia…muka dia ALLAH yg ciptakan….

    0
    0
    • huhuu says:

      btul tu.. tak de manusie yg smpurna kt dnie nih.. gpon korg yg ktok2 uh blom tntu mke nsem sgt.. humhh

      0
      0
  53. daun_pandan says:

    sape tau ?
    no plat kete jejai yg warna kuning tu JEJ41 ke ?

    0
    0
  54. kimcynic says:

    Ni la manusia paling huduh yang pernah aku jumpa slama aku hidup..fasha kau rabun ke ape??

    0
    0
  55. porno izle says:

    Just want to say your article is striking. The clearness in your post is simply spectacular and i can take for granted you are an expert on this field. Well with your permission allow me to grab your rss feed to keep up to date with forthcoming post. Thanks a million and please keep up the effective work. ???????????? ??????????? ??????

    0
    0
  56. yah says:

    omg …. nsem ke nyah ..
    terkezutt i.. hahaha

    0
    0
  57. xsuke says:

    fasha ambil hak org nti org lain ambil hak dia.. tuhan maha adil.. tungguuuuuu!!!!!

    0
    0
  58. dido says:

    ada keturunan boyan ke…….???

    0
    0
  59. org jauh says:

    hensem sgt ke dia tu…..kalau poket tak penuh ..org tak pandang pun

    0
    0