Written by AbangNara | January 2nd, 2012

Nampaknya dunia twitter untuk tahun 2012 bakal dimeriahkan dengan kehadiran Jejai, kekasih Fasha Sandha. Bermula semalam, Jejai kelihatan semakin aktif bertweet di mana dia telah pun mengupload gambar sambutan tahun baru 2012 bersama kekasih hatinya menerusi Twitter. Dan pada hari yang sama juga, Fasha Sandha telah mengupload beberapa keping gambar mereka bersama di malam tersebut menerusi Facebook We Love Fasha Sandha.

gambar fasha sandha dan jejai

Walaupun ada suara-suara yang menyatakan akaun Twitter Jejai adalah palsu, namun Jejai menafikan perkara tersebut. Apa yang menariknya, profile Twitter Jejai sangat-sangat romantik. Confirm cair Fasha Sandha.

gambar fasha sandha dan jejaiMalah Jejai juga telah menghadiahkan sesuatu sempena tahun baru kepada Fasha Sandha. (seperti yang telah ditulis oleh FS di Facebooknya)

gambar fasha sandha dan jejai

Abang Nara doakan semoga Jejai dan Fasha cepat-cepat mendirikan rumah tangga di tahun baru 2012 ini. Anda boleh follow Twitter Jejai di sini dan Like Facebook We Love Fasha Sandha untuk mengikuti perkembangan dua pasangan yang sedang hangat bercinta ini. Lagi beberapa keping gambar sambutan tahun baru Jejai dan Fasha Sandha di The Rootz dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Facebook We Love Fasha Sandha.

gambar fasha sandha dan jejai

gambar fasha sandha dan jejai

125 responses to Akaun Twitter Jejai Adalah Asli, Sambut Tahun Baru 2012 Bersama Fasha Sandha

  1. syseronok says:

    Alaa…ms dok sebok gosip dgn johan kitorg d tau da fs ni still on ngn jejai…tesempak kt drve tru mcd ipoh…mmg fs dgn jejai siyes

    0

    0
    • lia says:

      hieeee, benci aq tgk. ape la yg dia nak sgt ng fasha 2?? siyes, aq tumpang jeles bgi nora.. fasha tu jahat, tpi pndai cover jahat dy tu.. aq benci nk trima fasha sandha jauh lebih cntik ng nora danish

      0

      0
      • xbaikla says:

        xbaikla cakap camtu…jodoh orang bukan kite yang tentukan….
        dah jejai xserasi dgn nora danish nk wat camne….
        apadaaaaaa…..
        drpada bergaduh sampai curang..baik die lepaskannn…kan senang….
        ok la tuhhh jejai ngan fs…secocokk..
        same2 senget..wakakakakkaa

        0

        0
        • Next says:

          sungguh tak terkejut…!

          0

          0
        • Peeweeetttt says:

          padan ngan muka ND..dulu waktu kawin ngan jejai..bukan main sombong. Nah sekarang…..

          Kah Kah Kah..

          0

          0
        • AnakIkanEnsem says:

          Ape ade hal.. Wanita sundel utk lelaki y sundell~ sekian.

          0

          0
        • markonah says:

          belom kawin pon, maknanya blom jodoh la tu… apa plak jodoh dia. kalo dah kawin tu namanya baru la ada jodoh doe

          0

          0
        • Nyah Cantek says:

          Tuhan tolong lembut kan hati peng-komen disini , untuk terima Fasha Sandha yg very the santek dan vogue seadaanya , amin ~!

          0

          0
        • meow says:

          ekekekeke…tang senget tu mmg tak leh blah :P

          0

          0
        • huhahe says:

          apa nak gaduh hubungan suami isteri bukankah spt hubungan antara anak dgn ibu/bapa…pokok pangkal jodoh..satu lg yg baik akan dpt jodoh yg baik dan begitulah sebaliknya..semua itu ada hikmah..tak pyh kita nak mrh2..

          0

          0
      • (ikut dialog filem Mr. Os)

        “Twee kau palsu!”
        “Tuleeeennn, bawnngggg!”

        0

        0
    • Vanilla says:

      Boringgggg~

      Nak tiru Fazura and TMJ lettewww…

      They’re still at the top! High-class & exclusive…

      FS & Jejai?? Booooooo!!

      0

      0
      • Pada Muka kau says:

        Nora Danish hanya layak dengan……si Mamat sepah.

        0

        0
        • senduk kayu says:

          NI KAK SENDUK TAU..NI MESTI FASHA KAN?BAWAK2 BERTOBAT LA DEK..AKAK PON DAH PAKAI TUDUNG DAH..KAU BILA?KAU MAMPU?

          0

          0
        • Senduk kuali kat dapor berkelentang kelentung gara2 fasha senduk says:

          Secara jujurnye,aku x de la tahu sgt family jejai ni tp dari pemerhatian aku,anak jejai,si putera rayqal seems lagi rapat dengan uncle loop die,adik jejai ex hubby diana johor..

          x tahulah kenapa.
          aku buat assumption jejai bnyk habiskan masa dgn fasha senduk ni smpai kurang bagi perhatian kat anak die @ assumption kedua aku,jejai bnyk keje (maklum la poket die handsome)

          kalau ada jamuan family ke,ape2 je x slalu boleh nmpk jejai..

          stakat fasha senduk tu,kat lorong chow kit pun boleh jumpa tp anak ada sorg je,jadi spend la masa lebih lagi dgn anak..nntkan budak tu ingat uncle die tu ayah die..

          peringatan utk bapak2 kat luar sanee jugak.

          1

          0
        • maggieslurp says:

          e e….riaknye kau…camni ke org yg pkai tudung???

          0

          0
        • wizza says:

          yg pasti mak mertua ND sayang gileer kat ND…… FS tu sampai ke sudah tak kawen2 coz mak jejai tentu nak jodoh yg terbaek tuk anak dia…..

          wat malu jew…… kawen tanpa restu org tua nee susah, keberkhatan tu tak ade.

          0

          0
    • Lebih hangit dari biaseee says:

      asal x tulis DADDY TO PUTERA RAYQAL RAMLI?????????

      ngok ngek betol,betina tu jugak yg didahulukan.

      0

      0
      • K says:

        terfikir bile fasha dah masuk family jejai kan..then kalau ade majlis or pergi bercuti mane2 family jejai kan bawak n ajak nora n rayqal skali…then ape jadi eh?? hurmmm jenuh jejai…

        0

        0
    • ayu says:

      “captain of my fate, master of my soul”?

      Bukan main lagi statement….

      Dan kepada Allahlah kembali segala sesuatu, sesungguhnya Dialah yang memegang ubun-ubun kita.

      0

      0
  2. fiza says:

    sweetnya dorang..kawin la cepat2..xde la org lain nk bergosip da..:)

    0

    0
  3. mumu says:

    huhh… xde la hensem mane…

    0

    0
  4. z says:

    happy new year..^_^

    0

    0
  5. hahahuhu says:

    belum nikah dah melekat2… ape lagi laaaa yang tinggal….

    0

    0
  6. mumu says:

    takdelah hensem sgt jejai niiiiiiiiiii

    0

    0
  7. Sunset says:

    Kawen la cepat org pun nympah dgn korg !

    0

    0
  8. sue says:

    amboiiii..tahun bawu ni depa nk tunjuk yg dorg tu da bertaut kembali kot….
    propa la FS ni..dulu kata ” mama i xsuke muke begurutu ni” tp bila c jntan ni bg mcm2… ko menggelitis balik r..cjejai ni dok hebah lam FB twitter segala ni, sbb nk menunjuk la tu..yg die da dpt FS balik..

    0

    0
  9. dora says:

    jejai ni botak kat depan ye? asyik pakai topi je.

    0

    0
  10. Queen.Of.Goldfish says:

    so what???? huh~~~

    drama queen…………..

    PROPA PROPA PROPA…………..

    kawen jela weiiiiiiiii………………………………….

    0

    0
  11. ADE AKU KESAH...!! says:

    jejai muke x ensem tp duit dy ensem tu yg si pasa sendat nak gak,,walaupon duda,,duda kayo ooo….

    0

    0
  12. dhia says:

    i xkesah..i dah ada abg zikir ;pp

    0

    0
  13. Mariah says:

    Dunia artis ni penuh dgn kontrevesi kalau boleh Fasha Sanda berubah dan cari lelaki yg beriman baru lah tak selalu kahwin- cerai.
    Jejai tukan bekas suami seorang artis
    .Sy taknak mengata pasal boyfriend dia – anda fahamlah maksud saya.

    0

    0
  14. kak chik says:

    lengan pasha besar…

    0

    0
  15. kak chik says:

    lengan pasha besar……

    0

    0
  16. maya says:

    ada mak kisah nyah?

    0

    0
  17. Jambu says:

    Jejai.. cinta mati fasha ni, dah berape kali clash pun still ada cinta & continue..
    Fasha pun cinta mati jejai gak le agaknye…
    Tak penah dengar lagi si fasha ni bercinta dengan org lain selain jejai.
    Sebelum ni dengan lelaki yang dia nak kawen tu pun bukan sebab cinta..

    0

    0
    • saya says:

      abes tu pasal ape dgn qabil tu? pasal telan panadol tu kee

      0

      0
      • dolphin says:

        dgn Qabil tu FS yg lebey…Q x de apa2 pon. Q suka kat org lain & family Q awal2 dh bagi warning, x nk bermenantukan FS. Dan si FS ni siap bg warning kat gf Qabil tu jgn kacau Q….masalahnye…sape yg kacau sape skrg? Mmg PENGACAU la FS ni especially bila jmpa jantan kaya…

        0

        0
  18. mia lola says:

    Heh jejai tak pdn dgn da beranak sorg,da de ank pun gini perangai,enjoy je kje,umo bkn la mudeee sgt..skrg bley la FS senyum lebar,enjoy sne cni,smpai ble..jgn da pregnant,jd cm ND.

    0

    0
  19. ggirl says:

    $ mike lantak mike lahh..

    0

    0
  20. gilak says:

    Poket hnsem ke tk..kawin je a.boleh aku xdgr crita pasal korang lg.mata leh bisul dn telinga bernanah dgr gossip murah oiii

    0

    0
    • Kunta Kinte says:

      Gilak >Dah yg kau baca dan cari bahan gosip maka cerita gosip lah yg kau dpt.. *Salah masuk salah masuk salah masuk. Tak der payment pun.. Wakaka

      0

      0
  21. rai says:

    tuhan dah tentukan jodoh setiap org..yg baik akan dpat yg baik yag jahat akan dapat yg jahat..so pikir2 la sendiri.

    0

    0
  22. ADE AKU KESAH...!! says:

    semoge ko cpt kawen la Pasa Sendat ooii,,jgan kawen 1 hari je sudah…

    0

    0
  23. lolok says:

    sorry to say fs, badan awak serious nampak macam dah kahwin. kuruskan sikitla.. awak tu artis..macam anak 2 da,

    0

    0
  24. lolok says:

    walaupun dorang “jahat” banyak negetifnya pada mata org, dorang ni bleh gaklah dikatakan On n Off . tapi kalau dah lama kenal..dah tau hati budinya camna..perangai camna… dah saling memahmi..bila clash aku rasa Fs n jejai mesti rasa missing something rite. yala..hari2 dengan org tu tapi tetiba hilang..mesti sedih n tak selesa..
    try cinta ngan org lain pun mesti rasa tak selesa..nak cinta ngan org tu gak..kahwinla cepat2.moga bahagia.

    0

    0
    • Anonymous says:

      ..belum kawen begitu lah dik ooi…cer dah kawen esok.. cam kata sorang ustaz kat akak dulu, buah kalo beli sekilo makan tak nya abis, cuba buah yg curi.. tak cukup2..paham2 sendiri je la

      0

      0
  25. Ada aku kesah ke NOK!! says:

    B.O.R.I.N.G!!!!
    balik2 cite pasal dua ekor ni…
    dah mcm belangkas… kawen je laaa

    0

    0
  26. TehHijau says:

    Surah Al Qari’ah
    Dengan nama Allah, Yang Maha Pemurah, lagi Maha Mengasihani.
    1)Hari yang menggemparkan,
    2)Apa dia hari yang menggemparkan itu?
    3) Dan apa jalannya engkau dapat mengetahui kedahsyatan hari yang menggemparkan itu?
    4) (Hari itu ialah: Hari kiamat), hari manusia menjadi seperti kelkatu yang terbang berkeliaran,
    5) Dan gunung-ganang menjadi seperti bulu yang dibusar berterbangan.
    6) Setelah berlaku demikian, maka (manusia akan diberikan tempatnya menurut amal masing-masing); adapun orang yang berat timbangan amal baiknya;
    7) Maka dia berada dalam kehidupan yang senang lenang.
    8) Sebaliknya orang yang ringan timbangan amal baiknya;
    9) Maka tempat kembalinya ialah “Haawiyah”
    10) Dan apa jalannya engkau dapat mengetahui, apa dia “Haawiyah” itu?
    11) (Haawiyah itu ialah): Api yang panas membakar.

    0

    0
  27. Kelaaaaas Kau Yah says:

    TAHUN 2012
    FASHA AND JEJAI AKAN BERKAHWIN
    TAHNIAH!

    0

    0
  28. triple j says:

    Kalau fs suka j psl poket hensem,yg j suka fs kenapa pula?nak kata lawa,rasanya nd jauh berkali2 ganda lagi comei.perangai baik?

    0

    0
  29. jonjon says:

    muka pecah xpe janji duit dalam poket berkepuk.wkakakaka…

    0

    0
  30. Lovelyvic says:

    alaaaa… apa kisah… dowang ni pasangan low class…. Elok pun Fasha ngan Jejai, ssuaii berdua, kalau tak dgn jejai nanti banyak lelaki yg baik2 jadi malang beristerikan fasha… konon nak bimbing, lama2 jadi hanyut!

    Dulik la nak kahwin pun, ko takkan jadi pasangan wedding of the year, kalau kahwin juga, perkahwinan tu dh mcm perkahwinan MeMEY dengan Norman, dimeluat2 dan dimenyampah oleh brjuta2 rakyat Malaysia,..

    I vote for Fazura & TMJ, both very low profile tapi high class~!!! Lisa & Yusry – 2nd.

    0

    0
  31. Amin! says:

    Cinta RM dan rhoper mcm gitew ler. Kawin dah lama, nikah je yang belum. Kharut, kharut..

    0

    0
  32. akukah neelopak.. says:

    i like this couple…dunt like nora danish…hahaha….maybe jodoh dowang…biarlah dowang….jgn la ngutuk2 dowang..tak baik tau…i think fasha ade something istimewa di mata jejai……lelaki kalau da sayang kat sorang pmpuan smpai ble2 ape jadi pun still lagi nak kat pmpuan yg dia sayng..like this kes lah…smoga fs and jejai happy..n dipanjang kan jodoh…2012 …perkara yang lepas jangan di ungkit….yang lalu biarkan berlalu…tak bgus mengungkit mase lalu…happy new year!!!!!2012 xoxo

    0

    0
    • a rose is always a rose says:

      memang fasah tu sumthing istimeawa pd jejai sebab murah sangat..lelaki kalau mudah dapat …memanglah suka.mana boleh lupa….macam belangkas, baik kawen saja..laki bini pun tak macam ni…nyampah!!
      tak rugi ND bercerai dgn jejai…duit banyak kalau perangai macam jejai, buat apa.
      saya harap ND cari saja orang yg sederhana tetapi baik perangai…apa guna poket penuh tapi miang, suka enjoy, peminum dll. hati sakit….

      0

      0
  33. aira says:

    ada aku kisah

    0

    0
  34. a rose is always a rose says:

    tak suka nengok perempuan pakai seksi2 dah tu pegang2 lelaki bukan muhrim…gross…

    0

    0
  35. miss annur says:

    mlm new year celebrate sakan.. Awal Muharram ada celebrate x?? solat berjemaah ke?? ade tak?? ni la artis kita..

    0

    0
  36. miss annur says:

    ni la artis kita.. mlm new year celebrate sakan.. siap tunjuk gambar2 kemeriahan lg tu.. Awal Muharram ada celebrate x?? solat berjemaah ke?? tu kan new year jugak..

    0

    0
  37. akukah neelopak... says:

    ape2 lah a rose always rose…bukan kte pun kat tmpt dowang.so..layan kan jela…nasihat ape yg termampu..hahaha…nora danish otak pun bukan betol sangat..wawawawwawa……jejai pun tak btol sgt jgk….fasha pun tak btol sgt jgk..hahahaha..enjoy!!!!kat blog nie patot kte nasihat yang baik2…bkn ngutuk yang bukan2 ..hadoiyai….nara…top jela blog k nie…mengundang dosa saja lah..hahahahhaaha….penah gak jumpa jejai jaln sorang2 mase pas ptus ngn fs sekejap b4 nie…fs penah jumpa jgk….ok je…nd pun aku penah jumpa jgk…harap dowang happy!!!!2012 do the best ape yg penah kte nak ..kte daptkan thn ini…menuju ke arah yang lebe baik…xoxo

    0

    0
    • keranda terbang says:

      yang ko bukak blog ape hal????
      ko pon bz body gak..
      g la bukak blog lain

      0

      0
    • Meera says:

      otak ko tu da service ke blom?sesedap je mulut ko mengata ckp org lain otak tak betol?pehtu cite bab dosa plak.ehm…aku rse otak ko yang x betol ni.hahahaha.

      0

      0
  38. aku xpenah kesah says:

    akukah neelopak> ko klaw xnk mgutuk org jgan la bkak blog nara nih. Blog len bnyk lg kn. ckp bnyk jer ko nih..

    0

    0
  39. izzah luv Hariz says:

    satu je aku nak ckp.. perempuan baik hanya tuk lelaki baik… dah sebalik nya :)

    0

    0
  40. akukah neelopak... says:

    aku xpenah kesah..kau tue kecoh pehal..kelam kabot la kau.c*ba* kau….penyibuk..sakai

    0

    0
  41. taksukataksuka says:

    TMJ tu sape…….

    0

    0
  42. pasa sendat says:

    ala relex la haters FS, kat malaysia n serata dunia pun banyak je pasangan artis cerai2…pastu pas sana pas sini..last2 kawen lagi sama artis pastu cerai la…pas sana pas sini plak
    tgk baru2 ni, ex dira kawen serymerlis ( ex wife esmadanial)
    ex eda nerina kawin yasmin hani…
    banyk lagi la klu nk bg contoh…
    normal dah dalam industri ni…
    wish us happily ever after k….wallaaaaaaaaaaaahh

    0

    0
  43. butterscotch says:

    konon nk tiru fazura ngan TMJ…huh bosan aku!!!!xde pompuan lain ker jijai oi???…mmg dh buta betul la si jijai ni…pompuan species ni mmg xlayak nk jd bini pun…

    0

    0
  44. suka akula... says:

    mmg la kat m’sia ni byk pasangan artis bercerai…pastu pas sana pas sini….tapi atleast diorg brcerai bkn sbb pihak ketiga yg gatal sgt goda laki org…tepon laki org lewat pagi….pastu boleh plak brgambar peluk2 ngan laki lain….tapi dua ekor ni mmg layak sgt pun brsama….sekor buaya darat yg muka koyak duit berkepul…sekor g murahan…suma jantan pun boleh peluk dia!!!!!

    0

    0
  45. hantu makcik karipap says:

    cepat2 kawin stopkan seme gosip…myampah doh duk dgr pasal korng ber2 ni…cite bnyak beno…tp kawennya tidok..

    0

    0
  46. gepeng says:

    ei..fasha?..urm..korang ni cepat2 ler kawen..jgn xjadik sudah!..

    0

    0
  47. citibank says:

    muakkkkkkkkkkkkkkkkk!!!nyah nko berdua!!x adanya kaya sgt si jejaiii nih.hutang kredit kad menggunung!aku tau lah sbb aku jaga bahagian kreditt!!

    0

    0
  48. Whateverla kau says:

    bongok..kawin je la dorg ni..susah sgt

    0

    0
  49. huhahe says:

    ramai btl pengikut fasha kat sini..mrh2 tp tgk juga drama lakonan fasha ‘cinta elisa..

    0

    0
    • ELAjb says:

      AKU LANGSUNG TAK TENGOK CITE APE 2…CINTE ALIEN EH??HMM DALAM BANYAK2 ARTIS, SEBURUK MANE PUN OR TAK TAHU BELAKON PUN AKU TAK PENAH TAK SUKE TAPI IF SI FASHA SUNDAL n MEMEK MEMANG TAK BOLEH TAHAN BENCI AKU NIE.. NAK BALING TELOR JER IF JUMPE DORG.

      0

      0
  50. Ku Salmi & Pak Boon says:

    eee… geli la tgok sluar kulit ular tu….

    0

    0
  51. vivie says:

    apa pun aku tetap jijik dgn fs nie..kalau kawin pun mmg ko perampas tue je bole kata..ko ber anak tirikanlah anak si nora tue..sok2 anak nora ludah muka ko balik..hate fs

    0

    0
  52. Ku Salmi & Pak Boon says:

    Ku Salmi: eee… sya geli la tngok sluar kulit ular tu..
    Pak Boon: abis tu ko nk suruh aku buat pe??
    Ku Salmi: hantr la antu raye pak boon 2 3 ekor kat dye..
    pak Boon: boleh..boleh..bolehhhhh

    0

    0
  53. zass says:

    betul la… perempuan yang baik untuk lelaki yang baik…

    0

    0
  54. nizz says:

    tolong lahhhh berita2 cengini wat sakit mater jewww klu kwin baguslah tapi kompom suram..sbb byk owg yg menyampah tahap tempayan budu kt derang nie

    0

    0
  55. fatin sandha says:

    kakak aku cakap sebenarnya fasha dah kapel dengan jejai sebelum kahwin dengan nora danish lagi..diorang break sebab fasha pentingkan kerjaya dulu..pastu baru jejai kahwin dgn nora..so tak mustahil fasha n jejai kapel balik..nora tu dulu bukan famous pun..aku rasa masa dia gaduh dengan fasha baru nama dia nail…fasha sandha tetap kesayangan aku..muah.

    0

    0
    • wizza says:

      semua org kapel mapel sblum kawen, tp bila dah kawen tak igat & pikir ape lg kecuali bini jew….
      kalau bercerai n kawen ngan perempuan yg lg baik dr x wife tu tak pe lee gak…. nee tidak sampai mak sendiri pom tak restu camne nak kawen. igat kawen nee cam main pondok2 kew??? leh tukar2 cam tu jew.

      0

      0
  56. rakyat marhain says:

    kerja cari duit dan teruskan hidup lagi berpaedah dari aku amek tahu dan teramek tahu hal artis2 yang tak beri paedah pada hidup aku,pergi mati la sapa nak kawen sapa..tak penting dalam hidup aku..aku cuma terjenguk kat sini je……wakakakaka

    0

    0
  57. '', says:

    lorr..kapel semula ke??isy,dh ludah jilat blik

    0

    0
  58. bebe says:

    fasha n jejai yg gambar 2nd 2…yg fasha pakai suar ala2 ghimau 2 kami npk kat KLCC 1st januari…mase 2 npk kat belakang je…ak ckp ngan sis aku…ewwww pakai suar ghimau kau….n bile lalu tetibe je…sis cakap…eh2 fasha la…eh ye ke…mase 2..fasha ngah salam laga pipi ngan diana rafar…so kiteorg teruja la kan…nk tegur la kan…tapi bile je kiteorg da terperasan n ter excited nk tegur 2…tibe2 je laki yg baju itam yg ngah menunggu fasha 2 tarik fasha n lari cepat2…..adoiiiyai….ngape wat mcm 2….sian kat fans la…kalo da fans korang …cam kiteorg nih….korang xyah la lariks2 even time 2 ko ngan jejai ko…….terkilan tau…patutnya ko tau fans ko akan menyokong ko walau ko ngan sape pun…ni ko wat mcm ni kat fans…adoyaiiiii…fasha2….

    0

    0
  59. seri says:

    lama sudah tertipu hater dan peminat FS yg dia dah berpisah dgn jejai dulu…..lalalala padan muka kita. terpedaya…(seperti nora juga)…pandainya mereka cover yek. hikhikhik

    0

    0
  60. hehehe says:

    aku dah agak dah dr awal lg mesti ms heboh dia org pts tu tuk tarik publisiti jer…fs nie kan mmg gila publisiti…psl cita tentang dia lebh glamor pun nak kecoh…apa la terima la hakikat yg nd pun blh bwk watak berat dgn begitu baik sekali…kalo btl la adik si jejai lbh rpt dgn anak nd apa kata adik si jejai tackle n nikah gan nd…kalo adik dia tak de gf lar…bkn per kan senang anak saudara dah rapat blh jd anak sendiri…lgpun kalo fs kawin gan jejai tak la dia blh nak angin2 coz nd pun menantu dia org gak…

    0

    0
  61. me myself says:

    sememangnyer setakat ni mmg nmpk sgt keutuhan cinta dorang berdua ni..mungkin mmg d takdirkan bersama…semoga menjadi kenyataan n cepat2 bernikah!

    0

    0
  62. Q says:

    doakan yg terbaik bt mereka.

    0

    0
  63. mieya says:

    kan senang if menghalakan ape yg haram..awal² da sebarkan gambar peluk² ingt manis ker dipandang?sweet couple sgt ker..tebal poket jejai jer FS nmpk..yg jejai nmpk FS sbb nk fasha senduk jer..brpe lame tahan kecantikan tu?akhirnya kita tua jugak..kawen cpt,hentikan gosip..dah muak dgr bercinta,bergaduh..arghh publisiti murahan..

    0

    0
  64. secret lover says:

    ala artis, nikah2 pun bercerai berai gak. time tak kahwin pun dah melekat, merasa, bermesra macam pasangan yang dah berkahwin, baik tak payah kawin je.ye tidak? haha.

    ala. nora danish n fasha sandha sama je..dua2 sexy. tp maybe fasha sanda lagi pandai melayan jejai kot. meooow!!

    0

    0
  65. Naz says:

    Alhamdullillah!! cepat cepat la kahwin…..kurang sikit dosa dosa orang yang tak berkenaan…Amin

    0

    0
  66. soul says:

    apapun yg org katakan ttg FS.. i tetap sokong dia… seorang yg sgt profesional…. cantik…. tiada org yang sempurna dalam dunia ni… doakan yang tebaik untuk mereka..

    0

    0
    • ELAjb says:

      profesional tang mane??? tang kacau umatangge org ker?? diri dia 2 belakon lebih.. if cakap pasal kejeya..bnyak lagi la artis y profesional.. mmg semua org tak sempurne dlm dunia nie t’masuk aku tapi si sendat nie rase dia dah smpurne sgt coz 2 mcm nie perangai dia.. FAHAM

      0

      0
  67. wizza says:

    semua org kapel mapel sblum kawen, tp bila dah kawen tak igat & pikir ape lg kecuali bini jew….
    kalau bercerai n kawen ngan perempuan yg lg baik dr x wife tu tak pe lee gak…. nee tidak sampai mak sendiri pom tak restu camne nak kawen. igat kawen nee cam main pondok2 kew??? leh tukar2 cam tu jew.

    mcam2 retis nee…

    0

    0
  68. nurr says:

    nora danish lagi2 lawa dr fasha.. seriously… :)

    0

    0
  69. Thia says:

    Wahh mantap betul montot fasha dlm gambar yg last tu. Pakai padding ke uolsss…seperti yg terkantoi masa pakai baju bareback itu hari bahahaha

    0

    0
  70. Reena says:

    Berita terkini utk thn 2012..fasha slat couple balik ngan jejai..surprise!!! Oh puhleez..sungguh tidak pasal dah takde maknenyer dorang ni..dulu kata no more ngan jejai pasal mama fasha tak suke..dan fasha tak nak wat mama sedih..sedih lah sgt..*mata di atas..tgn di bahu*.. takde ke memane produser nat wat drama/pilem pasal cinta agung dorang ni..ada potensi box-opis ni u olss.. kalo wat telenovela pun boleh sampai beratus2 episod..Tajuk: Cinta fasha..sendu tanpa restu ibu.

    0

    0
  71. zarul666 says:

    “business,polo,cars.captain of my fate,master of my soul..and a real dumb-ass who stupid enough to marry Fasha Sandha!” hahaha!

    0

    0
    • Carlos says:

      Hahaha. . . Agreed,, lelaki kaya harta mak bapak.. . Muka dah la muka hodoh tahap gaban!.hidung besau!

      0

      0
  72. pahlawanzuten says:

    sekor bangang, sekor mangkok..jahanam sama korang ber2

    0

    0
  73. apo2 je la.. says:

    aku komen last boleh?haha…
    nnt masuk paper lak jejai n FS bercerai, hado mak kisah???
    lantak kau le nk idop cmne fasha sendat oiiiii!!!!

    0

    0
  74. mama says:

    apa gunanya duk runtuhkan rumahtangga org, esok2 ko akan terima balasan. Entah2 fs tu guna2 kan si jejai… biarlah hubungan itu ikhlas, bukan paksaan…

    0

    0
  75. tahi bintang says:

    diorg dh kawen la..
    nikah je belum..

    0

    0
  76. Anonymous says:

    ok la tu.. fasha ngn jejai..komen korang ni wat dosa je.. bior la diorang.. korang ada…

    0

    0