Written by AbangNara | January 17th, 2012

Rasanya semua orang tahu lelaki di gambar di bawah adalah komposer tekenal Ajai. Abang Nara respek betul dekat Ajai dan isteri yang sangat cool apabila gambar ini dikeluarkan di dalam BiPop baru-baru ini. Kedua-duanya tak melatah dan mengambil sikap tak kisah. Respek.

ajai

Kata Ajai:-

Ia sedikit pun tidak mengganggu kerjaya, diri dan keluarga saya. Tanyalah isteri saya, dia pun faham dengan kontroversi seperti ini dan tak hairan pun. Lainlah kalau foto itu menunjukkan saya bercium dan berbogel atau kena tangkap khalwat. Namun ia sekadar foto biasa

Isteri Ajai, Liza jugak tidak kisah kerana setakat ini Ajai tidak pernah tak pulang ke rumah. Maknanya Ajai tidak pernah bermalam di luar. Apa pun Abang Nara respek dengan tahap tolak ansur yang ditunjukkan oleh pasangan suami isteri ini. Kalau wife Abang Naralah, mahu mengamuk satu dunia. Hehehe.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

209 responses to Ajai Dan Isteri Tidak Melatah Penyebaran Gambar Mesra Ajai Bersama Seorang Gadis

  1. kuks says:

    hmmm

    0

    0
  2. tsunami rindu says:

    giler sporting bininye…kalu laki aku wat macam ni memang perang dunia ketiga la jawabnya

    0

    0
    • cik joyah says:

      sebab bini ang tu BANGANG ajai oiii~ gmbr neyh mmg tak dak apa… tapi ang kat dlm bilik otel kot neyh…. apa la bangang punya statement AJAI neyh…

      0

      0
    • aweks ajai says:

      aku respek ngan wife dia…dia pndai jaga maruah dia n suami….xde nk melalak2 g tau org…!kes ni sure bini dia melanton gak…p antara dia n ajai je..dorg xkecoh g tau….”yer….ajai mmg jantan xguna..mnduakan i..dia ni mmg kaki betina pon…” kira bini dia ada akal la… well, potong jari babe kalu bini dia xsentap..p bini dia profesional…n kes boleh dibawa bincang…kalu dia propa2…kutuk laki sana sini..skali kepit balik..kan malu…!kot mana pon ajai stil suami…so dia masih tau nk jaga ati semua pihak!!tabik spring kat u kak…kalu i la jd u…mmg ajai ni da makan penyapu da!huhhhh….###sedeh tgk kaum hawa…selalu didua,di3, dan di4 kan….

      0

      0
    • yuni di sini says:

      Betul ade ke perempuan sesporting bini ajai dlm dunia ni? Giler ah!

      0

      0
      • no name says:

        ala tu smua hipokrit je..kt umh ntah mcmna agaknya..x kan dia nk tnjuk kt umum kot so wat bodo je la…tkut nt lg kecoh dibuat nya…mkn ati la kau liza klu laki ko cmni bla dh ada ank bni…ajai2 dh gagal ngn pkahwinan ptama pn msih blh wat hal lg..kdg2 aku x phm la diaorg ni cmna..apa pn hrap lpasni kau brubah la ajai..aku doakn kau bhagia smpai akhirnya. amin.

        0

        0
      • lalaa says:

        mungkin si liza ni syg duit dri ajai. hua3. adoi ape punye jantan lah.

        0

        0
      • vale says:

        ad gak bini sporting ( dalam hati ALLAH jer tau ) cam bini ajai ni…tp makan dalam ler…maybe bini dia tu nak jaga maruah suami…x pun dia xmo dicap sbg x reti jaga suami…sabar jerla bini ajai…ALLAH tu adil…bersyukur la ALLAH tunjuk perangai ajai tu mcmana..

        0

        0
  3. momok says:

    maknernyer selagi tak bercium tak bogel boleh lah suka2 nak peluk anak dara org….bolehlah nak suh pompuan duk atas riba, bolehlah peluk sambil gomol2 pompuan suka2….as long bini tak marah dan memahami….gitu rupanya manusia kahir zaman ni……..

    0

    0
  4. sunshine says:

    sporting nya…
    kalau suami saya, dh perang dunia ke-3 dah…

    0

    0
  5. Aida bte Abdullah says:

    Tak payah…nak control maco…bak kata orang..kucing..kalau dah biasa makan ikan..tak makan cium pun dah cukup…sah…sakit hati bini…ajai ni tpaksa ditelan je…dah sah…nmpak sangat…perangai buruk memang susah nak buang…ni kata pepatah Tuhan bayar cash…atas penderitaan yang ditanggung bekas isterinya dulu

    0

    0
  6. Faezah ngilai-ngilai says:

    kalau perhatikan betul2 gambar dalam bilik hotel….hoi aji ko ingat bini ko tader perasaan ker? bangang!

    0

    0
  7. cwid says:

    ni la dunia glamour…mcm2 ade..

    0

    0
  8. cella says:

    gamba tu nmpak mcm kt bilik hotel…kt sbelah dorang tu cm katil..aiyokk..xtau.. watpe tu…huhuhu..gmba lame kot..b4 ajai kawin..positif..positif..

    0

    0
  9. ehem says:

    ni bukan soal sporting ke tk, tp dh kalo ada isteri tu pe kes nak menyendeng ngn pompuan lain..yg pompuan tu pun tk tau malu ke nak duduk cm tu..hmmmm…mmg la zmn skrg semua tk kisah sbb tk pkir halal haram..yg diorg pikir ialah must be open minded..

    0

    0
  10. Faezah ngilai-ngilai says:

    “apa pun Abang Nara respek dengan tahap tolak ansur yang ditunjukkan oleh pasangan suami isteri ini. Kalau wife Abang Naralah, mahu mengamuk satu dunia. Hehehe.”

    TOLAK ANSUR APA BENDA NARA???KO DULU ADA BELAJAR AGAMA TAK KAT SEKOLAH???KO DGN AJAI SAMA JER

    0

    0
  11. NenekPenne says:

    kalau orang dah biasa dengan keadaan mcm tu atau terlebih sosial, apa hal setakat gambar mcm tu… no hal lah..no big deal laaaa janji tak tidor dgn pompuan tu…
    betapalah SPORTINGnya kan??? betapalah kebaratannya yer..
    BAGUSLAh!!!! (synical)

    0

    0
  12. apo nk dikato says:

    hurm…dunia akhir zaman..kalau akulah laki aku pose cam gini, mau aku x meroyan..x phm ngan bini si ajai ni..xde feel apa2 ke laki dia posing mesra ngan awex camni??huhuh..

    0

    0
  13. tsunami rindu says:

    kesian nye bini dia dapat laki cam ni…ya allah ya tuhanku jangan la kau beri aku seorang suami seperti ini…xtertanggung luka di hati ni kalu laki aku buat macam ni….nauzubillah….

    0

    0
  14. alahai says:

    adoi la puan liza…nak buat maksiat xpayah tgu malam..siang2 pun buley…

    0

    0
    • stealth says:

      sbb die tau laki dier playboy laa tu pasal minded bini dier “tak kisah lantak laa laki aku nk kepit ngan mana2 pompuan skalipun asalkan bila malam aje kene balik rumah”

      dier pun dulu di tempat pempuan mcm yg baring kat atas tu ape…now rasa laa ape yg nurul rasa dulu….

      0

      0
  15. detektif conon.. says:

    cube tgok cawan, side table, ngn sisi katil.. cadar putih.. tu bukan kat otel ke???

    GILA LAAAA..

    0

    0
  16. pizza says:

    Question to anyone who knows: Wife skrang ni, si Liza dulu rembat dia from Nurul ka? Aku ketinggalan ketapi…

    0

    0
  17. peace says:

    bangang ape? tu ko tanye ajai..cer ko tanye bini die, tgk ape die ckp

    0

    0
  18. NenekPenne says:

    bekas laki aku punya bini, dapat tahu laki dia call aku pun meroyan 14 hari 14 malam
    cuba bayangkan kalau dia tertengok gambar aku posing mcm gini ..ha ha ha…. rasanya kojol terus…

    0

    0
  19. D2MD says:

    “itu namanya bangang…bukanya tolak ansur…manusia akhir zaman..

    0

    0
  20. pizza says:

    Bagi lelaki yang berspesis jantan kaberet, balik umah ari2 doesnt make u faithful. Dpt lepas 2-3 jam kat hotel pun kira orait dah.

    0

    0
  21. rynna says:

    cian liza, ayat cover utk sedapkan hati sendiri. bini mane lah x terasa, marah, cuba tgok betul2.. kan ke berpeluk dlm bilik hotel? harap2 ajai jgn la buat perkara buruk lagi ye, awk dh kawin. tgok dr gambar kontroversi dulu pon awek yg dengan die sumer hot2.. yg hot wat stok geli2 je ke? nk cr bini tau plak nk yg baik… ingat ajai jangan kantoi lagi teruk dh cian bini n anak awk!

    0

    0
  22. mak jemah says:

    ni lagi sekor artis yg macam tahikk!

    0

    0
  23. rombau says:

    Walau camne sekalipn sporting laki-bini ni… HARAM TETAP HARAM.. Tak malu kat orangpun takpela.. tapi tolonglah malu kat anak tu.. Satu sekolah dok mengata dia punya bapak yang tak macam bapak orang lain.. dah la mak pun main pakai baju manjang x cukup kain…

    0

    0
  24. tak sanggup ku salmi says:

    giler r gambar hubby dye dengan girl lain tapi bini dye ley wat cool ag..mesra kot…kalu laki aku wat camnie jawbnye da habis pinggang mangkuk dalam rumah aku terbangkan kat laki aku..haha

    0

    0
  25. Anayli says:

    Hihi. TAK KISAH ya? What goes around comes around beb!

    0

    0
  26. marion kaunter says:

    fuyyoo.. baring2 atas tuuuutttt tuuuuuuu

    0

    0
  27. x tau says:

    sgt cool ker…ntah2 terpekik terlolong….aku igt hati bini die tu di buat dari besi waja kot….

    0

    0
  28. alcatraz77 says:

    gambaq macam tu Ajai cakap biasa, apa nak jadi dengan dia ni?

    0

    0
  29. Khaira says:

    “Namun ia sekadar foto biasa” – kata ajai….
    hahah nak tggu luar biasa la????

    0

    0
  30. serasi bersama says:

    huhh tolak ansur la sgt…ntah2 msing2 de skandal tu pasal leh betolak ansur..huhu..

    0

    0
  31. ABU says:

    Padan muke…camnilah agaknya nurul rase dulu…yes….pdn muke.bnci perampas.

    0

    0
  32. Honey Anne says:

    alah bini dia terpaksa kuarkan statement camtu, nk cover malu..lagi 1 kot2 dh kena sound ngn ajai..

    0

    0
  33. sempo says:

    ‘anu dlm botol’ dah kot ajai ni…sebab tu bini dia cool je…heheheee opps…terlebeh sudeh!

    0

    0
  34. mama liza says:

    alah, mula2 cakap la sporting n cool… Alih2 dengar citer daaaah cerai… Mcm citer si Hattan. Ckp bdegar2, alih2….

    0

    0
  35. diana oh diana says:

    tak taulah plak gambar mcm ni boleh diterima isteri2 kat luar tu sebagai ‘gambar biasa’…. i need explanations!

    0

    0
  36. sesuka says:

    hati pompoan mane x sakit..dia jew yg tau

    0

    0
  37. reyone says:

    errrrr memang la tiap2 malam balik sebab dorang buat waktu siang…takkan nak buat malam je?…errr liza cool sebab dulu dia buat kat nurul…so dia kena laa ‘redha’ sikit :)

    0

    0
  38. penyanyipelakon says:

    lakonan semata2 je part “Liza jugak tidak kisah kerana setakat ini Ajai tidak pernah tak pulang ke rumah”

    0

    0
  39. suke~suke says:

    hati pompoan mane x sakit.. dia jew yg taw

    0

    0
  40. ngomel says:

    tu ajai yg jwb..bkn bini dia daaa..ntah2 bini kt umah mengamuk2..bknnya nk ckp org.. hehehehe kaber beb..
    kata2 ajai ni mcm lirik lagu dia la..Sherasi Bersama…

    Semakin hari aku rasalah
    Kita macam makin sherasi
    Kau rasa tak?

    Semakin hari semakin sherasi
    Bagai pagi dengan sinar matahari
    Bagai malam dengan kerdipan bintang yang berseri

    Terlintas saja hati belum ku luahkan
    Kau dah pun tahu bagai tiada lagi rahsia
    Antara diri kita berdua

    Semakin hari semakin sherasi
    Bagai gelora dan laut air dan tasik
    Tak dicemari bagai puncak dan lembah lereng dan titi

    Terguris saja hati belum ku tangis ku
    Dah kau belai seperti sakit ku ini
    Kau yang terasa jiwa kita serupa

    Kita bagai satu permata
    Terbelah bercantum semula
    Hingga langsung tiada terlihat garisnya
    Pemisah halus rambut dibelah halus

    Kita bagai satu jiwa
    Yang bercerai terpatri kembali
    Hingga langsung tiada terlihat lainnya
    Di dalam hanya ada kekasih hati

    Kekasih hati ku

    0

    0
  41. jetli says:

    apo la bangang nyo ajai ni..ekau polok pompuan lain..bin kek umah polok bantal..tu selamat gambar pakai baju..

    yg bini eh pon samo… x pyh sporting gilo2.. tu pasal NURUL mintak corai ngn dio… ingtkan kawin lain berubah..tengok samo yo…

    0

    1
  42. mickey says:

    nila manusia akhir zaman…yang tgk pon lh ckp respek lg…terang2 gambar kt hotel….eeeiiiuuuuuuwwww!!!

    0

    0
  43. noon says:

    dpt tau laki layan bibik pun aku leh naik antu..ni plak amik gambar cam ni… gile nye cool..

    0

    0
  44. gegirlz says:

    oh no!!!as a wife …sedih tgk kalo husband cmnie…ni la pentingnya agama dlm rumahtangga…xde agama..x bahagia beb…

    0

    0
  45. akus says:

    aku penah jumpa wife ajai kat the store sg buloh..mmg cantik n kecik molek je..masa 2 dia shopping brg baby sorg2..tp aku tgk air muka dia mcm memendam perasaan je..(tp xtau la kut2 muka dia mmg cm2)..hehehe

    0

    0
    • stealth says:

      aku plak jumpa die kat pasaraya ttdi…beli brg keperluan dan susu anak…sensorang juger~

      **muka pun mcm ko ckp…mcm sedeh jer….

      0

      0
  46. Nurul Fasya says:

    yer yer laaa si liza tu sporting…??…ke nk cover line jer…ye laa…klu dia ngamuk kang nampak sgt laaa buruk pangai nyer…..nak x nak kne laaa berlagak sporting…wlpn sah2 nampak ade ppuan celah peha suami sendri…telan je laaa liza ooiii….

    0

    0
  47. dashit says:

    “Abang Nara respek betul dekat Ajai dan isteri yang sangat cool apabila gambar ini dikeluarkan di dalam BiPop baru-baru ini.”
    mcm ni pon nk respect ke..ni bukan respect ni PELIK namanya….aduhai, dunia oh dunia..semakin panas!

    0

    0
  48. Terbakor says:

    macam tak percaya bini dia sporting macam tu.. tapi takkan nak bagitau kat media buruk2 dan aibkan rumah tangga sendiri.. baik dia buat statement camtu..

    0

    0
  49. jojokeys says:

    kalo saya, saya akan marah giler

    0

    0
  50. kipas lipas says:

    klau dah laki mengenyam nak buek camno …teringat pesanan ustazah .. klau kat luar ghumah dia bukan laki kita … balik ghumah baru dia laki kita … selamat dunia akhirat ..

    0

    0
  51. cwid says:

    ishk3…ajai2

    0

    0
  52. nem says:

    dia kena blagak cool sbb dulu dia rampas ajai dari nurul.. kalau dia bising2 nanti org akan cakap ” dulu ko rampas ajai dari nurul x pk plak”.. dia jugak yg akn kena balik

    wat u give u get back

    0

    0
  53. Dezbie says:

    Mana pegawai agama ni. Patut dgn gambar ni dan statement Ajai dia boleh di dakwah berzina. Berzina ni tak tgu malam baru buat, awal pagi pun blh jg.

    0

    0
  54. mama mya says:

    macam kat hotel jerk.. ape pulak 2 org nie buat kat ctu? isshh! balasan kan, dulu nurul merasa semua nie. liza cool sbb tak nak nanti org kenakan die balik. ntah2 kat rumah perang gile.. nasib la ko liza dpt laki mcm nie..

    0

    0
  55. LuluDotMy says:

    Gila apa cakap x kesah?? Pompan mana yg bole relax bila tgok gamba laki die cenggitu ngn betina lain??

    tp.. cam kat bilik otel je tu.. eh? sorry x pakai spect skang..

    Samada bini die xde perasaan atau si laki die ni yg xde anu, sbb tu bini die x kesah ngee~ jgn marah…

    0

    0
  56. hohoho says:

    ish2xxx….apa nak jadi daaaaa

    0

    0
  57. erm says:

    CAM DI HOTEL JAK TUU..tgk tepi ,ada katil..gelas pun cam ala2 hotel.. aiisshh..

    0

    0
  58. kasut putih says:

    hmm.. takkan apa yang terjadi pada mereka suami isteri nak share dengan public.. ye tak?

    0

    0
  59. lily says:

    trok nye ko ni ajai..da x ingat neraka ke ape??

    0

    0
  60. gaban punca says:

    gila gaban bini dia kata tak kisah dan tak mahu kecoh.yo yo on jer…tah tah dah jadi gabanita bini dia punya mengamuk..hantar ke angkasa gabanita..bertukar..

    0

    0
  61. kike says:

    jelas2 kat blkg tu ada KATIL…agaknye watpe la duk kat bilik yg ada katil tu kan? main aci nyorok ke? pembaca, peminat, pem’tak’minat telah diperbodohkan dgn statement diatas…

    0

    0
    • Ayin says:

      stuju ngn kike… mmg klu scare logiknye kt hotel…klu da cadar putih, siap cawan 2 bijik n rokok, posing lak baju lip lap + aksesori cenggitu xkn kt rmh kot… tp xtau r klu studio die advance ader katil bagai

      0

      0
  62. AjaiKakiTutttt says:

    Ni kes samalah dgn si Lisdawati tu yang dok cover jahat laki dia..Sian ko Liza!! Samada ko mmg menempah payung syurga atau pun ko mmg buta hati..dah terang2 Ajai tu dr dulu kaki Tutttt…telan je laa…dah melambak artis2 baru yg kena ngap dek si Ajai hantu ni sampai Nurul tu pun boleh blah…Liza pulak boleh je dok diam kata dia amat memahami lakinya,,,Ptuihhhh!! kerat jari la kalau hang langsung takde rasa apa bila tgk gambar laki ko mcm tu…

    0

    0
  63. Aku budak kuantan pompuan simpanan ajai says:

    Uollsss melepssss xgamba kteorg?? Yer la, best friend i kn nak kawen ngan zahid af2 tu, so i pon nak la jugak kawensss artissss nokkksssss….. Mne boleh….. I lg cun dan sexy dr die ok….. Die ketiak hitam….. Ketiak i putih sbb 2 my baby ajai ske ok….. Awek kuantan sume hot ok….

    0

    0
  64. mispoh says:

    gambar biasa?? agaknya dah biasa sangat buat menda mcm tu..

    0

    0
  65. aku tahu says:

    aku tahu kisah nye… nnt ade la ajai kawen ni.. sabar n tggu n lihat ajer..

    0

    0
  66. postvthinker says:

    wohoo… mmg x la! ada ker wife ati nyer tulus mcm si liza ni.. statement ajai statement cover line… well2 dulu ko ngan ajai wat mcm ni gak kan ? ape nk di heran kn nie name nyer hukum karma, dulu nurul pening pikirkn smua ni skang turn ko lak… amacam best x? jgn nk tipu ko x skt ati, jgn nk bohong ko x kesah!!

    0

    0
  67. ajainya aku says:

    ajai ni mmg tak tau dek untung aku tgk,makin lama makin melampau,aku rasa nak tampo jek dia

    0

    0
  68. kekasih yang kurang gelap says:

    jantan x guna la ajai oooii.. sah 2 gambar kat hotel bajet murah mana korang berasmaradana

    0

    0
  69. klakar sgt! says:

    cuba kalau bini dia plak BERGAMBAR mcm ni pulak????
    apa jawapan si ajai untuk media??
    kui kui

    0

    0
  70. seorangyangheran says:

    Ye ke tak kisah? Tak cayalah..X mungkin isteri x kisah ada pompuan lain kat pangkuan suami..posing mesra mcm tuh pulak..ye lah tak pernah tak balik rumah, tp adakah dia 24 jam depan mata? Jeng jeng jeng…Perkara tak diingini bukan berlaku malam je kak oi..siang-siang pun..baik berjaga2 leka2 kang..jeng jeng jeng

    0

    0
  71. Lagubestbest says:

    Best ah jadi ajai. Tak semua suami dpt peluang cmni.

    0

    0
  72. HAMBA ALLAH says:

    Astaghfirullahalazim, Abang Nara pun agak2 la kalau nak memuji.. benda macam ni perlu ke kita Respek kerana tak melatah….. Wartawan lah sebenarnyer yg byk memainkan peranan menjadikan budaya2 ni perkara biasa or luar biasa…..
    Ajai… pekara ni tetap luar biasa bagi org islam….

    0

    0
    • Sentri Terakhir says:

      skema tol ler hang nih..nara juz being sarcastic ler…xder makna nye nk puji sgt diaorg ber2 tu..ada ker bini buat bodo jek bla tgk laki die posing sakan dgn pompuan len camtuh???si ajai tu pulak slumber badak je ckp tu perkara biasa…biasa ler sgt ajai..ish ish ish..apa nk jd mnusia zman skrg..elok2 ada bini yg sah,msih gak nk ‘mkn lua’ yg kompem hareeem tu..ceh!!apa pun tak bole..

      0

      0
  73. baizura says:

    rasanyer ni gambar dekat hotel, nampaj tak bucu kepala katil…wooo

    0

    0
  74. student bandung says:

    ngarut ah..kalau isteri tu tak marah, maknanya dia pon ada gmbr cmni dgn laki lain

    0

    0
  75. lili says:

    mcm anzalna laaa…

    0

    0
  76. kazim says:

    gambar biasa ok…peh statement!!

    0

    0
  77. ss says:

    Npe korg kecoh2..ni semua plan laki bini..nk bg nmpk bini cool..so rmai la memuji memuja..ni lngkah mencari publisiti murahan..abg jai pun dh xglemer..tup2 jg glemer balik..blah laa

    0

    0
  78. Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    eleh nk pendek kn cerita bini ajai ni cakap lah yg dia tu tk kesah yg ajai pelok2 ngan pompan lain padahal padahal padahallllllllllllllllllllll !!!! kalau bini ajai tk cakap macm tu dh tentu lah kecoh macm nk mampos nanti !!! jadi dia nk benda ni setle ngan tenang n lapang pikiran …;0.

    0

    0
  79. Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    pompan sekarang ni bodoh2 ! dh tengok gambar laki macm ni lagi dia ckap tk kesah stupid nyeeeeeeeeeeeeeeeeeeee lah ! apeeeeee yg dia tengok pada ajai tu pendek aje jangan2 dot dot dot dia pn pendek huh !! eeeeeeeee tk bekenan lah minah jambu ngan ajai ni …….kalau si angkasawan negara tu hepening lah jugak huh !!!

    0

    0
  80. no name says:

    mcm dlm bilik hotel jer tewwww….hohoho…

    0

    0
  81. tumpanglalu says:

    Mcm duk dlm bilik je.sblh diorg tu tilamkn….kn

    0

    0
  82. Nko ingat bertempek bukan muhrim perkara biasa?? says:

    Bangang tol seorang suami mcm ajai nih.jwb mcm yer2 jer.kalo bini nko tak marah skalipon..takpe la.mgkin dia dah taknak nko.atau nko jer yg propaa media.

    tapi ada nko pikir hati dan prasaan mak ayah bini nko bila tgk gambar cenggitu??apa sedara mara,adik beradik dia berprasangka pd nko pas tgk?nko ingat nko tu ahli psikik kerr..bleh tau semua perasaan dalaman org lain..

    cam yer2 jer jwb bini dia tak marah.ntah2 dah seminggu tdo asing2 !

    0

    0
  83. aku yg tgk bkn kau says:

    a’ah mcm rupe anzalna je tgk figure dia..huhuhuhu

    0

    0
  84. nakjgk says:

    ye ke x kisah..ajai mgkin la..bini dia tu?..conpius jgk ni..ada ke zmn skrg pompuan yg baik cam tu, blh accept jer suami dia duk peluk dakap pompuan lain..isk3….kalau laki aku camni, lama dah dua2 kena…

    0

    0
  85. asiah says:

    bukan kew pic kat dalam bilik ke tu…xde perasaan kot wife dia tu….

    0

    0
  86. lapikk.. says:

    skali tgk muka pompuan mcm Anzalna pulak tp kwn ckp nama pompuan effa

    0

    0
  87. saya lagi says:

    Bersimpati dengan insteri Ajai. Ini bukan gambar biasa ini gambar seorng lelaki yang CURANG kpd isterinya. Teringat kata2 yg pernah diajarkan kpd saya….”if a man can left his wife for you…what guarantee that he wont left YOU for someone else?”

    0

    0
  88. jiran sebelah bilik abg nara says:

    gila dowh.. inilah manusia akhir zaman!

    0

    0
  89. afif says:

    another silly statement… duh

    0

    0
  90. ah ko nie ajai, entah ape2. kalau hensem macam hero remaja tak pe jgk. hahaha. ops!

    0

    0
  91. aatik says:

    untungnya dpt isteri mcm liza…ha!ha!..

    0

    0
  92. Kak Mah says:

    Pempuan tuh terbaring sakan sambil menyandar takkan tak jeles kot? Kot laki aku memang terbang periuk kat kepala gamaknya! Liza oh Liza!

    0

    0
  93. perfume_cheta says:

    mungkin pd kita yg masih konservatif dan ortodoks nie, perkara mcm nie boleh timbulkan perang nuklear suami isteri, tapi pasangan ajai n wife nie mungkin luar dari kebiasaan amalam perkahwinan biasa kita.

    tapi jgan tak pelik, ramai jugak yg praktis open marriage…yg tak kisah psgn kuar dating ngan org lain or teman tapi mesra dgn orang lain, asalkan balik rumah. ahahaha..

    akhir zaman..bini kau bini ku, laki kau, laki ku..eeerk!

    0

    0
  94. triple j says:

    “Ia sedikit pun tidak mengganggu kerjaya, diri dan keluarga saya. Tanyalah isteri saya, dia pun faham dengan kontroversi seperti ini dan tak hairan pun. Lainlah kalau foto itu menunjukkan saya bercium dan berbogel atau kena tangkap khalwat. Namun ia sekadar foto biasa.”

    Kalau lepas ni keluar gambar bercium dan berbogel atau kena tangkap khalwat, apa plak alasan lepas ni? “Sekurang2nya saya suka sama suka sahaja, bukan merogol?”

    0

    0
  95. Minah L-Pop says:

    oo0o0o0..asalkan balik rumah mlm..then just assume nothing hepen lar? nafsu tak kira masa kak liza oiii… pukul 12 tghari rembang pun bleh jadik! statement ko tak make sense langsung

    0

    0
  96. meeradriana says:

    hidup ni mcm roda cik liza..
    kan dah kena.. :))
    tggu ayu raudah plak kena mcm ni..hehehehe
    bestnyer..
    x sabar i..

    0

    0
  97. Aku benci jantan melayu says:

    Lelaki melayu kalau ada duit..ada burit…lelaki melayu memang spesis xguna…kaki betina…itu dah pasti…

    0

    0
  98. mulut cabai says:

    alasan dr ajai n liza mmg alasan nk cover malu…

    giler bgmbr sandar2 cmtu..nmpak sgt dlm bilik hotel…

    kami xbodoh la!!!!!

    0

    0
  99. zbm says:

    x percayalah, if x kisah. nmpak cam ajai sendiri yg snap n cam dlm bilik hotel je…..rasa2nya cam periuk belanga melayang2 kat rmh tu tp baguslah x heboh2 salahkan sape2…

    0

    0
  100. Sweet32 says:

    X abis2 kisah si ajai dgn pompuan! Mcm la hensem sgt.. X cukup2 ke bini kat umah tu?

    0

    0
    • selina says:

      selalunyer yg tak hensem buat perangai… ajai, fauzi nawawi, norman hakim…. yg hensem setia kewl jer~

      0

      0
  101. Aku tak kisah pn.. says:

    dari dulu pon aki memang tk suke gan Ajai ni,lantaklah nak jadi ape gan dieorang ni…

    0

    0
  102. Amier says:

    Aku tau! gambar ini hanya separuh tapi cara posing tu dah tentu punggung gadis tu berada diriba Ajai. Bohong kalau tak stim melainkan si Ajai mati pucuk.

    Taste Ajai nampak seperti suka kulit mulus gebu inilah mungkin meninggalkan yang agak gelap berkarat. Berbaring-baring mcm tu boleh membawa kepada berguling-gulingan dan bersedap sedapan seterusnya dua- dua kelesuan.

    0

    0
  103. saje2 says:

    2 cm dlm hotel je….
    heheheh

    0

    0
  104. mak bidan nk bg komen sikit says:

    ape ke bangang punya bini! laki sedap dok lentok dgn pempuan lain, ko kata tak sentap???
    ke ko pun sama dengan je dgn laki ko ni? world oh world~~

    0

    0
  105. detektifpencen says:

    Gambar baru ke lama ni? Rasanya ni awek Ajai dulu ,Ayu Al-Yahya (selepas Nurul n sebelum Liza). Tengok gelang dia pakai tu cam sama je dgn gambar Ayu ni kat pantai yg tahun 2009 punya dulu (cuba korang google). Mgkn gambar lama kot itu pasal agaknya si Liza tak kisah kot. Ajai tinggalkan ppuan ni sbb nak kawen dgn Liza. Kita bersangka baik je lah ye…

    0

    0
  106. […] Rasanya semua orang tahu lelaki di gambar di bawah adalah komposer tekenal Ajai. Abang Nara respek betul dekat Ajai dan isteri yang sangat cool apabila gambar ini dikeluarkan di dalam BiPop baru-baru ini. Kedua-duanya tak melatah dan mengambil sikap tak … Continue reading → […]

    0

    0
  107. kiyoko says:

    agaknya wife dia buta kayu kut,ptt sgt la nurul tggl kn dia,en.ajai bw sedar la kediri tu..xkn la kawin cerai…kawin cerai…

    0

    0
  108. secret lover says:

    haha. memang sah2 gambar dalam bilik hotel kot..takpe la still balik rumah (kononnya) cos banyak je hotel leh check in utk few hours.. macam crystal crown pj. boleh je check in few hours utk melampiaskan nafsu :)

    ajai..ajai.. :) no wonder lah..
    perempuan hot dalam gambar, sapa boleh lepaskan :) tambah2 kalo dapat main free je. tak gitu cik adik? :)

    0

    0
  109. LOLA says:

    oHH boddo..aku beci mamat nie.. bajet hensem la tuuh..gmbr biase apekebendenyer..dah terang lagi bersuluh,…boleh dye wt statement gtu…ingat orang bodo macam dye agaknyer..blaa ahh..

    0

    0
  110. LOLA says:

    OHH BODDO…AKU BENCI MAMAT NIE..BAJET HENSEM LAH TUU… BOLEH DYE KATE GMBR BIASE.. GMBR BIASE APEKEBENDENNYER GTU…OHH BODOH LA.. DIE INGAT ORANG LAIN BODOH MCM DIE KE…

    0

    0
  111. aku memang kesahh says:

    abg nara syg, pls la remove iklan cek ta kt sebelah ni. kusut ar tgk muke die. tiap kali tgk muke kontrol lawa die tu aku rase stress x pasal2. huhuhu Innallillahhh….

    0

    0
    • aq x kisah says:

      ambik ko…tu la balasan utk org yg pernah ambil hak org len..skrg hak wak sdiri pun akan d ambil aleh oleh rang len…amacam? bez x asa nya…sblm nak ambik hak org len, piki dl perasaan sdiri..cam ne klu km d tmpt dia nnt tu..

      0

      0
    • ku pun sama says:

      Aku pun rasa begitu la……mula2 bukak BNara mesti rasa mual2…. tukar la gambar lain…..

      0

      0
  112. zuraida says:

    kisah tak kisah pun,,,,,adab dan agama tak le ajar gtu kan …..siap bergambar gtu….kan ke salah dan doser….

    0

    0
  113. banar tah tu says:

    agama pun entah hilang kmana..pelikkkkkk..

    0

    0
  114. Cik Nad says:

    esok-esok keluar statement dari Liza .. “Saya lah yang ambik gambar mereka berdua.. Sebab tu saya tak kesah..”

    Sekarang ni kan dah banyak statement bengong nak kaverline.

    start dari mamat sepah, fida, zarina anjoulie, rozita che wan etc..

    Cakap tak pk.. tak paham laa pe nak jadi.. tak boleh ke ngaku saje kesalahan sendiri..

    0

    0
  115. cikgu mia says:

    xpenah suke dgn ajai ni….kalu jd juri suke nk kutuk2 org,sedangkan diri sendiri nak sebut huruf ‘S’ pun tergeliat lidah…..kalu aku la, mmg xde maaf utk laki begini, da kwen wat la care da kwen..geli la bai!!!! lelaki lahanat!

    0

    0
  116. lalalalala says:

    malunye kalo non-muslim friends tanye..

    0

    0
  117. Emira Darmia says:

    yela tu x marah..kami mmg tahu liza x marah ajai…tetak idup² je….
    bengong la pmpn tu kalau x marah…yang x tahan tu ayat ajai
    “….lainlah kalau foto tu menunjukkan saya bercium atau berbogel atau kena tangkap khalwat. Namun, ianya hanya foto biasa”

    Foto biasa kepala tut engkau, kat sebelah tu terang-terang nampak katil..

    0

    0
  118. fazzfabulous says:

    sbb tu la agaknya jodoh aku bukan dgn org2 artis.. kalo la suami aku mcm ni mau aku yg jatuh talak kat dia … bukan dia bgi talak kat aku .. aishhh dunia2 ..

    0

    0
  119. nona says:

    ko igt ko tu brad pitt dgn angelia jolie ke apa?…

    0

    0
  120. baboo says:

    itu gambar lama.. ajai and Ayu Al-Yahya…sebab tu isteri dia tak kisah.

    0

    0
  121. ba says:

    itu gambar lama sebab tu isteri dia tak kisah.. gambar ajai and Ayu Al-Yahya

    0

    0
  122. baboo says:

    itu gambar lama sebab tu isteri dia tak kisah.. gambar ajai and Ayu Al-Yahya

    0

    0
  123. zanzan says:

    ni pic yng ditangkaP… kalaU yang dibelakang pic mcm mane? pic nie sesat je…yang lebihan saat tue buat ape ye??

    0

    0
  124. Dimana Pegawai Agama says:

    Askm…. hummmmm… gambar ni elok sangat lah disiasat oleh jabatan agama islam sebab diaorg ni bukan muhrim, dah tu bergambar macam berdua-duaan. Manalah tahu kes ni dah termasuk dlm kes khalwat …….kan…kan…

    0

    0
  125. mamy says:

    bkn pmpuan nie dh skandal gan ajai sblm ajai kawen gn bni dia skrg ni ker??klo xslp aku nme pmpuan ni ayu….

    0

    0
  126. yela... says:

    si ajai ni xmalu kat anak dia ke????

    0

    0
  127. Rayy says:

    abg nara oi.. klau mcm nie la kn, bkn kta bini abg nara sja mngamuk, pmpuan2 lain pun sama.. klau xmngamuk, ada something wrong la tu..

    0

    0
  128. Mamamia says:

    Gilerrrrr….ni bukan biasa Ajai oi!!!! Ini luar biasa. Certengok posing pompuan tu. Apa ke halnyer mestti nk posing mcm tu? Tak phammmm…mmg scandallah. 100% kompom…Liza,hang telan ja lahhhh….hg pun amik org punya. Haaahahahahaha padan muka Liza.

    0

    0
  129. Aku bukan ayu al yahya says:

    Helllooooo….. E2 bukan ayu lorrr….. Budak dlm gambar 2 nama effa…. Die kawan rapat ngan siti saerah sekarang….. Ayu al yahya 2 tersangat la putih melepak halus mulus jer kulit nye…. N xsilap die pon dah kawen n dah ade anak(ayu al yahya)

    0

    0
  130. hamba Allah yg kerdil says:

    matlamat x mnghalalkan cara..’isteri x mrh bkn alasan utk brgmbar mesra dgn orglain’..x pe la ajai..isteri kau x mrh tp jgn pula kau mngundang kemarahan (kemurkaan Allah) plak..

    0

    0
  131. adik ghairiah says:

    cantik kawan abg ajai tu, nak tangkap gambar ngan dia boleh..nak gambar rapat2 jugak.

    0

    0
  132. Tanggachi says:

    Aiyoo…yooo… ini mcm punya orang pun ada ka? mari kita sula dia…

    0

    0
  133. Nikita Milano says:

    takkanla xkisah kan kan..mustahil…mustahil…lain la gmbar cm dgn peminat duk sebelah2…kalu niki, dh lama amuk satu dunia…saian kat bini ajai yer….terimalah dia seadanyer heheheh

    0

    0
  134. PSM says:

    mmm….cian..
    pasni liza pun leh lah gak amik gambar ngan lelaki lain cam tu kan…

    0

    0
  135. Wawa says:

    confirm2 bergmbr kt dlm bilik hotel..posing cenggitu..boleh plak bini dia kata “tak hairan pun”???

    solehah betul la ibni Ajai ni..BERTUAAAHHHH SGT SI aJAI DPT BINI CAM llIZA TU YA..NK WAT PE2 YG ‘BIASA2’ PUN LINE ALWAYS CLEAR…

    0

    0
  136. restinpeace says:

    tipuuuuu la…tgk gmbr tu pn dh nmpk katil mcm kt hotel je…please lh..

    0

    0
  137. tumpang lalu... says:

    kat otel tu beb….
    caya laaa…Liza!!!
    idaman semua suami…ni…

    0

    0
  138. crlos says:

    mmg manusia x kisah. dose tu kene kisah la kalu bkn mahram, kalu mhram pun adelah adab2nya.

    0

    0
  139. sumpah pontianak says:

    giler ko xkesah…

    0

    0
  140. lidah tajam...terbaek punya says:

    tu lh di katakn….what comes around, goes around ( karma)….dasar lelaki buaya…apa lh pandangan kak Nurul kalau dia tgk gmbr nie….sah2 dia ketawa brguling2 mcm tengiling….padan muka ko kak liza lain kali jgn nk cuba merampas suami org ( berdosa)….takade pergi sembahyang ke korang nie…..kpd sang jantan tak cukup yg lama (nurul) ko main kn perasaan dia skrng nie dgn yg baru pulak (liza)….ko rasa ko hebat sgt ke….ini M’sia ok bknnya Hollywood…cubalah bertaubat..ko tu dh tua…hidup kata pergi kubur kata mari…..

    0

    0