Written by AbangNara | December 3rd, 2013

Setelah selesai kes penceraiannya dengan Rita Rudaini, nampaknya Aidil Zafuan sudah mula “move on” dengan kehidupannya. Ini dapat dilihat apabila Aidil telah berkongsi gambarnya dengan seorang wanita yang dipercayai Zarema Zainal. Sebelum ini Zarema didakwa menjadi punca keretakan rumah tangga Aidil dan Rita Rudaini dan pernah mendapat liputan meluas menerusi suratkhabar tempatan.

aidil zafuan dan zarema

Sekali pandang kedua-duanya memang nampak sama cantik dan sama padan. Aidil dan Zarema juga dilihat telah menghadiri majlis sambutan hari jadi Nedim Nazri bersama-sama. Nampak gayanya Aidil tidak lagi menyembunyikan hubungannya dengan Zarema. Satu langkah yang bijak pada pandangan Abang Nara.

aidil zafuan dan zarema

Secara umum masih tidak diketahui lagi sejauh mana hubungan mereka berdua. Adakah sekadar kawan atau sudah pun bergelar pasangan kekasih. Apa pun marilah kita doakan yang terbaik buat Aidil dan Zarema. Kalau memang bercinta, bolehlah segerakan perkahwinan. Lagi beberapa keping gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

aidil zafuan dan zarema
aidil zafuan dan zarema
aidil zafuan dan zarema
aidil zafuan dan zaremaaidil zafuan dan zaremaaidil zafuan dan zarema

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

249 responses to Aidil Zafuan Mula Kongsi Gambar Bersama Zarema Zainal

  1. K says:

    Bitches

    0

    0
    • mak jemah says:

      biasa la..tgk la kwn ngan sape..nora tu sbb muka kiut,xde la nampak bitchy sgt..cuba kalo lana nodin yg g overseas ngan bf nora si nedim tu, eh bossned watsoeva la nama dia..msti da kene kutuk kaw2 da..

      0

      0
      • miss ynwa says:

        to zarema……….ONCE a bitch always a BITCH!
        to aidil ……………how pity u GET a BITCH!

        to rita ……………DONT WORRY…kids love u more!!
        diorang takde bapak tak gune cam aidil tu,
        tak sedar diri anak dah DUA, blagak MUDA couple dengan siPUAKA.

        0

        0
      • maria ozawa says:

        kebenaran pasti akn terbongkar. so skrg kita dah taulah yg si rita berckp benar dan si aidil nie propaaaa je lbih. makin menyampah plak aku ngan aidil nie. si zarema pon satu dah tau org tue ada anak bini dok layan wat aper. kalau dgn rita yg cantik tue pon blh ditinggalkan tak mustahil nnti si zarema pon akn ditinggalkan…

        0

        0
      • n says:

        apapun Rita lebih cantik dari Zarema ni..

        0

        0
      • Abby adabi says:

        Alahai AIDIL ZAFUAN yg KAKI PEREMPUAN
        Kata BERKAWAN tapi BERPELUKAN
        Macam mana la rita tak MEROYAN
        Dapat suami perangai mcm SYAITAN

        0

        0
    • Anonymous says:

      lawa lagi rita… cuba jadi cam apek, dia upgrade, dr jejari runcing ke dahlia teck ke bini sekarang.. ko ni downgrade pulak… hahaha…

      0

      0
      • zachary says:

        haha..kan,lawa lagi rita….apek mula2 jejari runcing dh ok..pastu downgrade kepada dahlia teck yg tah pape tu, pastu upgrade balik kepada leuniey…si aidil ni propa je…propa kalah pondan..

        0

        0
        • CINTA BUTA says:

          yalah…..CINTA itu BUTA…..muke 40 tahun cam zarema gak die kejarkan…eh lupe, anak VIP kan. dasar! mmg JANTAN DAYUS PON. tinggal anak bini sebab cinta itu butaaaaaaaaaaaaa buta kan lah matakuuuu

          0

          0
    • macamsethan says:

      bak kata ema maembong pon
      JDT
      J-jantan
      D- dayus
      T-team
      seperti Aidil Zafuan CERAI SMS hhuhuhuhu
      x dayus gitu ???

      0

      0
    • apa pun tak bley says:

      X lawa pown.. mula2 aku pelik gak bila nengok mulut zerema ni gelembung jerk.. rupanya pakai gigi besi… kompem zerema ni mulut luas.. hahahah… cun lagi rita..

      0

      0
    • mak jemah jr. says:

      x cantik pownnnnnnnnnnnnn………kero agak eh mata mamat ni….mcm org tua je…

      0

      0
    • Anonymous says:

      nmpk cam tua je mukanye….pe2 pun x sesuai sngt lh,…meruntuhkn rumahtagga org..yg bujang belia berlambak lg…senang ckp…allah sentisa bersama org yg terinayakn…

      0

      0
    • jantan dayus says:

      Meluat aku nengok geng2 “DIMORIAN” ni!! Wei aidil..dimorian crew la sgt kan? Dlm kubur..di akhirat nanti geng2 ko ni dpt tlong ke ko nanti??doa anak2 ko yg akan tlong ko nanti!! So jgn la sombong sgt bro dgn anak2!! Konon miss so much anak2 ko..gi sane sini brkepit brparty de pulak masa trluang!! Ade la cikit perasaan malu n kesian kat anak2 ko tu!! Pe kejadah upload gambo dgn gf ko? Motif? Too proud dpt anak org kaya?bangga? Belaja dulu erti tanggungjawab sebelom ko kawen utk kali kedua!!

      0

      0
      • mak jemah says:

        bapak ah, makin lama makin susah lak soalan math kat komen ko ni Nara..nasib ada calculator dpn aku ni ha.hahaa..weh, aku suke komen ko. DMORIAN lah sangat..kenapa ko bole terjebak dil?(Aidil)?kenape??

        0

        0
    • Abby adabi says:

      Gmbr di atas menunjukkan Nora Danish pakai inai tatto

      Dari Abu Hurairah r.a Nabi s.a.w bersabda : “Allah mengutuk wanita yang mempergunakan (memberikan) rambutnya untuk (menyambung) rambut wanita lain, wanita yang menyambung rambutnya dengan wanita lain,wanita yang membuat gambar di kulitnya (tubuh) dengan tusukan dan wanita yang meminta kulitnya dibuat gambar dengan tusukan (alat pengukir)”..(Hadis bil. 1685 : Sahih Bukhari)

      Jelas Dato’ Abu Hasan Din Al-Hafiz :” inai berukir ala tatu tak boleh! Ia dilaknat Allah.

      Inai berukir bentuk awan larat atau bentuk gambar itu dalam kategori tatu, kalau nak pakai inai, pakailah betul-betul hujung jari”.

      Marilah kita membuat pengislahan dalam diri kita

      0

      0
      • putu mayam says:

        nora ni dah tua bangka tak sedar diri. nak bertattoo tattoo bagai. nak tiru rugged cam beekhan lah tu. beekhan tu muda lagi hot mama. ko tu dah tua kecut tak yah berskirt-skirt kembang dah tebiat macam erra si nora ni. makin tua makin menjadi perangai.

        0

        0
    • Purple Girl says:

      aku dok tak minat lagi kat ND.. nak show off je keje. Org lain kaye raye takde la nak nunjuk mcm dia ni..

      0

      0
    • Olga says:

      LANCANG2 MULUT RITA TU PON SEKURANG NYA DIA BERTERUS TERANG XMCM AIDIL,PONG PANG SANA SINI TAPI PROPA JE NYAMPAH MAK NENGOK

      0

      0
    • Sentap says:

      Cup2 nak tanya..mana anak ND? Rayqal..xbawa sekali ke gi birthday party?

      0

      0
    • rain says:

      setuju.ingat kan lawa sangat. jauh lagi cantik rita. dah la katik. adoi..tak paham lah jantan mcm ni.dah ada anak, isteri lawa, nak ape lg.mati lagi bagus.

      0

      0
    • Amoi Comel says:

      Betty si hodoh, kaki jilat Nora Danish,
      ke mana saja dia akan ada! Wekkkkk!!

      0

      0
  2. Cuba Teka says:

    Cepat Dapat Pengganti…xpikir anak ker?

    0

    0
    • abg engineer yg sbnr says:

      mcm tua jer zarema (anak org kaya kn)… hew hew..
      nora danish nk amek pic mesti kaki mcm sakit….hahhaha
      betty sponsor tue mna2 ade jer, aku bg bju sexy dkt dia pon dia pkai…
      dh tkde job kn…kedai pon bankrap…brg dia smua grade aaa….tp ckp original butik…
      duhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh….perasannnnnnnnn dgn gg dia….

      0

      0
      • mak jemah says:

        bhahaha…lawak r ko ni..ko bg baju ape weh?teruk la ko, da sponser die, ko kutuk lak..haha..weh, anto kat aku selai..aku nak gak.. *kelip2 mata* (oh, napa tiap kali nak post comment kene jwb soalan math dlu Nara?jgn bg add math da la.aku fail add math dlu.hewhew)

        0

        0
        • abg engineer yg sbnr says:

          ahahahahah cbe ko tgk ig die…yg baju sexy and suaq terkoyaq aku laa bg tue…ada satu ig ni kn, ramai2 kutuk betty…dlu betty tu mrh2 fans nora danish sbb dieorg dok comment ‘visit my ig’ kt ig nora…now dh tkde income kn, berlakon pon ke laut dgn gg jongang dia tu…trpksa laa pkai brg2 yg org sponsor…lwk doe betty ni…. cuba tgk beg prada and kasut zanotti dia…smua fake…..

          0

          0
        • Baby AA tua lanjut berkedut says:

          kerja engineer ke ? nak ngorat boleh ? naper kita terbayang wajah Sharnaaz kat abg engineer, mesti handsome kan

          0

          0
        • Anonymous says:

          abg engineer…semalam Baby AA ni pergi kutuk orang india, dia cakap “keling” …so abg engineer jangan dekat2 dgn dia, dia bukan org yg baik

          0

          0
      • kui says:

        ko ni ape r . kutuk dengan penuh perasaan … kesian kat dia .. err betty sponsor tu yg mana 1 ? :)

        0

        0
      • ms. mmm says:

        aa.. die ni ank dato’ Z..
        muke nmpk tua wlpn bru 27 thun kan?
        rita yg 40 an tu pn nmpk lgi mude..

        0

        0
  3. Anonymous says:

    x lawa mane pon

    0

    0
  4. Cip says:

    X sesuai…

    0

    0
  5. anonimus says:

    cepat lah korang komen. nk bace komen korang je ni.

    0

    0
  6. mak jemah says:

    da agak da..dok beriya nafikan dulu..dorang ni selalu cmtu.dok stock xnak ngaku..pastu last2 mmg betul..menyampah lak aku..

    0

    0
  7. Shhh says:

    tulah dulu ckp tak da pa2 hubungan…skrg baru nak tunjuk…cntik lagi RR…

    0

    0
  8. nok gebuzzz says:

    kurang hajar punye jantan…….!!!!

    0

    0
  9. KIAH PROPADANMUKA says:

    MMMM….LAWA LG RITA KOT!!!
    MUKA ZEREMA NI NMPAK TUA….HAHAHAHA

    0

    0
  10. N says:

    xingat anak la tu!kesian rita n anak2.

    0

    0
  11. Wawasan Melayu 2021 says:

    Keadaan ekonomi negara yang kian maju dan membangun bak kate menteri2 UMNO..

    Banyak harga barang naik mahupun subsidi dikurangkan bak kate menteri2 UMNO..

    Rakyat Jelata Malaysia masih senyum & mampu melayari gossip2 panas setiap hari.

    Ini jelas Malaysia sebuah negara yang Aman & Makmur dibawah kepimpinan BN!

    Tahniah!!

    0

    0
  12. noriko says:

    rugi aidil…rita lagi lawa and classy…dan paling best rita ada 2 hero..instead of aidil he got nothing…main bola pon da x hebat mana dah..what a waste…

    0

    0
  13. dena says:

    bagussss…bagussss sangat…. ari tu mase tengah duk tarik tali muka sedih nak mamposss…mcm sedeh sgt je nak berpisah ngan bini ngan anak2.. sekali die ‘move on’ haaa…hambik ari tu cakap tak kenal. .. kes da setel tunjuk belang la ye brader…bagusss…. aku sokong je apa yang dia buat at least kita nampak lah apa yang die nak tunjukkan sebenarnya… hmm…kawan ke kekasih? kalau aku bergambar ngan kawan aku yang berlainan jantina, berdua…tak de masing2 hilang sebelah tangan (refer to 1st pic)

    0

    0
  14. miss x says:

    gedik !!!

    0

    0
  15. mimi says:

    Rita Rudaini lagi cantik…yg si zarema ni muke n body pun x cantik…ntah pape…

    0

    0
  16. Shhh says:

    Aidil2..lbh baik cri wanita dri kalangan org biasa dn bukannya suka berparti mcm nd ni..aku kenal zarema ni…kaki clubbing…

    0

    0
    • ohmy says:

      kannn….giler sape gi clubbing x kenal zarema…

      0

      0
    • jas says:

      mungkin parents aidil x kisah kot dpt bakal menantu walaupun kaki clubbing..nak anak dara kot..ye la dulu dpt rita dah status janda..

      0

      0
      • maria ozawa says:

        dulu ex menantu tak kaya.. tue yg dok meroyan.. nie dah dpt yg kaya, so pejam je sebelah mata.. nak gi clubbing ker, merokok ker ,seksi ker, smua belakang-belakang punya cter…

        0

        0
        • ANAK HALAL says:

          kaya ape? harta siapa? taktau cite ke bapak die dulu arwah dato’Z? cer google sikit dato’Z tu. haishhhh malas nak citer la

          0

          0
        • kunci says:

          gile ke hape anak orang kaya…

          datuk z xde tinggal kan apa2 harta kat anak dia lah..
          sekarang ni zarema harap belas kasihan abg2 dia aje..
          abg die sorg dah dato.. so dapat elaun dari situ la. hehehe

          0

          0
      • Anonymous says:

        Yang janda dh comfirm jandanya…yang anak dara, comfirm ke daranya?

        0

        0
  17. zachary says:

    bila footballer malaysia, fefeeling footballer international nk ade scandal sana-sini cerai berai…padahal, main xseberapa entah pape…gaji pun xdela mahal sgt pun….footballer like this should be knocked to his senses..a woman can influnce greatly the rise and fall of a man. Bitches and beaches, just don’t mix my dear….

    0

    0
  18. nonamanes says:

    Comey apa.

    0

    0
    • setan says:

      boooooooo

      0

      0
      • Personally, ak rs zarema jauh lbh cntk dan pakiannya nmpk lbh sopan berbanding dgn rita rudaini.. lgpun rita da terlampau byk gosip yg buruk psl die dr dl smpi skrg..as we know, gosip kt malaysia ni kn btl..jd mmg btlla rita ni kaki gaduh, kaki suka bukak aib org, malukan suami n so on..ak xnmpk pun hilai baik kt rita. N cntk bkn sgalanya

        0

        0
  19. linda says:

    ala..x lawa la makcik ni mak kite lg lawa.. :):):)

    0

    0
  20. pah says:

    Cari lah boleh ikut cakap awak…

    0

    0
  21. cok cok gendung, gendung nari-nari says:

    chaittttttt…….. jantan tak guna, rojaqqqq, hang ingat hang bagoih sngt no? lawa lg Rita la… meluat sunggoh aihhh..

    0

    0
  22. aku queen says:

    xpe la xcantik janji pandai menjaga maruah suami.. pandai menjaga harta suami.. dan pandai menjaga anak2 suami… pandai menjaga hati orang tua… itu lebih baik… hati pon senang …hidup aman dan damai… kalau cantik tp asyik menjatuhkan maruah suami.. xnk ikut suami… xhormat org tua… hidup x tenang.. isteri asyik buat hal ikut kepala sendiri buat ape…..

    0

    0
    • Anonymous says:

      true, tapi camane nak dapat isteri yg mendengar kata, yang hormat org tua, kalau suami tak mampu jalankan tanggungjawab sebagai ketua keluarga dengan sebaiknya? nak pilih isteri yg baik kena tengok diri sendiri dulu. sepatutnya bersyukur ada isteri yang boleh membesarkan anak2 sorang diri dengan sempurna. sepatutnya bersyukur ade isteri mampu bersabar dengan caci maki keluarga mertua. sepatutnya jadi suami kena leraikan, jernihkan mane yang keruh, bukan pegi sebelah pihak sokong and turut menjahanamkan pihak yang lagi satu.

      nak cakap rita tak nak balik rumah keluarga aidil? kemonnlaaa semua orang tahu kot rita pernah balik kg aidil sampai satu tahap dia dah tak nak balik dah. kenapa? rita dah pernah cerita dah dulu takyah nak buat buta tuli. orang tua mmg patut dihormati. tp x bermaksud yang muda x perlu dihormati. org perempuan skarang bukan isteri2 nabi yang sabar mlebihi gunung. sepatutnya mase org sabar tu hargai.

      0

      0
    • aku pon queen says:

      ko mcm tau je mslh umh tangga dia luar dalam

      0

      0
    • ilikhman says:

      Hello, kalau mak pak aidil tu baik sgt, takde lah jadi cam ni. Tell me, siapa yg tak dapat terima Rita dulu, siapa yg gembar-gembur dulu??? So, jgn mula ungkit ttg Rita disini ya, hakikat nya ramai yg tahu jantan ni mmg tak guna. Aniway, semua dlm gambar2 diatas adalah dari species mat2 and minah2 duniawi. Nothing great abt them. Jangan dibuat contoh.

      0

      0
  23. lllllll says:

    Rupa cantik atau tidak, tak penting. Punca keretakan rtangga ialah sebab sikap ego RR.
    Kalau tak boleh nak berbaikbaik dgn mertua , akibatnya mcm nasib RR. Cengehh sangat.
    Semuga aidil dan zarema cepat kawen. Yg penting, aidil jgn lupa anak2.
    Pengajaran kpd RR, dah 2 kali kawen , kali ke 3 nanti jgn cengeh sangat.rupa cantik tak bawa ke mana kalau tak respek mertua, dan suka propa hal suami, mertua, iparduai.

    0

    0
    • cili padi says:

      tak rugi rita tak sama dgn aidil…propa2 si mak janda (RR) tu lebih baik dari si single gediks tu (Zareema)…baru padan dgn muka keluarga dn maknye aidil, dapat bakal menantu yg kaki clubbing…rasa kau!!!! sebusuk2 mulut RR yg dituduh menjaja hal rumah tangganye tu, lebih baik dari yg suka rampas kebahagian rumah tangga orang!!! tak akan lama hubungan aidil dgn pompan tu…ingat senang nk tanggong jantan malas yg harap muka tu!!!

      0

      0
      • benci lelaki dayus says:

        SETUJU dgn cili padi… sekurang2nya Rita x hipokrit.. dia latang bersuara mungkin dia terpaksa memandangkan dia harus membesakan anak2nya seorang diri… seorang ibubapa/mertua yang baik pun tak akan membuka aib menantu dan mereka sepatutnya lebih matang dalam menyelesaikan kemelut hubungan ni… mereka sepatutnya menjadi pernasihat @ kauselor dlm rumah tangga Rita n Aidil.. ni mak bapa Aidil pun sama juga 2×5 mcm Aidil… dah tahu anak dia main kayu 3 xnak pula tegur pastu dok pukul canang cakap Rita macam2.. sorry for haters RR.. kalau ada back up Aidil n Zareema ada pun sama golongan macam mereka.. hipokrit & perampas hak org lain…

        0

        0
  24. nona says:

    muahahahahaha.. tu la.. dulu tak ngaku… tak kenal la konon… kalau memang ‘dalam hati tu ada taman’ ngaku jer la.. ni nak cover line bagai..aku lagi respect lelaki ynag boleh berbini 2-3 ..at least diaorg memang ‘jantan’ le berani mengaku kat bini tua..kalau dok nak dalih itu ini.. pastu sampai cerai berai..then tup2 update itu ini ngan skandal “yang tak dikenali ” tu. alahai… ok la.. aku berbaik sangka la..mudah-mudahan ada jodoh dan tutup buku skandal lepas ni..

    0

    0
  25. Zaasss says:

    Zarema zainal ni sape? Tak kenal ponnnn~~ -____-

    0

    0
  26. abang beca says:

    alahai geng-geng mengeletis jugak yang ko nak ye aidil. group kaki berparti ikut jantan pergi obersea ni yang ko pilih. si nora ni pun dekat ig bukan main lagi mulut dia mentang-mentanglah peminat buta tuli dia ramai yang back up. bergambar dalam dengan si nedim tu berkepit-kepit. boleh dia sound cikgu tu dia kata mak dia ada sama. alahai nora sportingnya mak kau tu boleh gambar mesra dgn si nedim tu depan orang tua. kalau mak org lain dah lama dipelangkungnya. sporting lah makcik syabas tau makcik. suka sesangat.

    0

    0
  27. Shhh says:

    Nama Penuh : Zarema Zainal
    Nama Panggilan : Emma Zainal
    Umur : 21 Tahun
    Status Ibubapa : Anak seorang datuk (Bekas ahli politik Klang)
    Asal : Pandamaran Klang, Selangor
    Bekas kekasih : Noh Hujan
    Pekerjaan : Menganggur
    Keperibadian : Seorang yang agak nakal dan sosial
    Abang Ipar : Khalid Jamlus (Bekas pemain bola sepak)

    P/s: Kredit dri CariGold.com

    P/s: Zarema ni anak Datuk Zakaria Md Derus (arwah), bekas ADUN Port Klang

    Aku bagi biodata ttg Zarema ni sbb aku geram dgn si Aidil ni..mula2 aku kecian kan RR..pastu bila si RR tu asik bercakap ttg hal rumah tangga..mulu tk reti diam..aku jatuh kecian plak kat AZ…ssb AZ lbh byk mendiamkan diri….skrg ni lgi aku geram..kecian ngan RR…

    Korang bcalah kisah bapa si Zarema ni. Bukak nk bukak aib tpi nk ingatkan kat Zarema. Kalo ko buat kat org mcm mana ko buat kat RR..nti ko pulak yg akan kena…

    0

    0
    • sofea says:

      entah2 awak ni Rita Rudaini kot tapi letak nama “Shhh” sbb byk tul komen awak, pastu paling x boleh blah kisah kluarga dia pon klu bleh awak nk org baca mcm sama je ngan prangai semulajadi RR suka bukak aib org… napa plk nk geram dgn aidil sdgkan awk xde kena megena dgn aidil…pelik!!

      0

      0
      • Sofea, aku pun takde kena mengena dgn Aidil or Rr or Zarema, tapi aku sama mcm Shhh geram bila ada lelaki yg main2kan perasaan wanita, lebih2 lagi wanita tu adalah bekas isteri dia dan ibu pada kedua anak dia. Dah tu, mak/pak mertua boleh buat menantu dulu, bila kena balik dengan menantu baru tahu terasa. Mmg padan muka. Nak menantu hormat mestilah mula pada diri sendiri. Org tu dah kahwin ikut hukum Allah, kalau ianya mmg perkahwinan yg tak sah dan dilarang agama, mmg hukumnya haram. Tapi anak dah kahwin mak/bapak masih nak menyalahkan menantu. Anyway, kalau rumahtangga anak tak berkat dan berakhir dgn cerai-berai skg salah siapa. Mak bapak kau jugak sbb tak restu. Mmg itu yg dimintakkan. Anyway, berbahagia lah kau, Aidil. Lepas, ni kalau rumahtangga kau juga tak bahagia, jgn salah kan sesiapa, ok. Tengok diri sendiri, dah cukup baik ke belum.

        0

        0
    • chico says:

      anak orang umno rupanya. hidup bergelumang dengan benda haram. buat rumah di penempatan haram. di tanah kampung milik rakyat. megah indah. tapi dah mampos, anak2 terus lupakan si zakar-ria. terseksalah dia sekor2 dalam kubur. btw, Nora n zarema berkawan ye? baguslah. dua2 spesis bitch yang rampas suami orang. wakakakaka. innocent la sgt nora. berlakon ke laut. bagus lagi fasha. sekarang ni macam2 anugerah fasha dapat. kau nora? setakat jual puki kat nadeeem samseng anak menteri umporno haram jadah tu

      0

      0
    • fishes86 says:

      hahaha..aku setuju sgt dengan ko.. FYI, zarema zainal a.k.a emma ni budak kampung aku laa… senang cite budak kg idaman pandamaran..rumah family die mmg paling besar kt sini, mana tak yer buat rumah ats tanah wakaf..keluarga zarema ni banyak hal la, dr abg yer gangster, dulu arwah bapak die makan duit org2 selangor ni..robohkan belakang rumah org sbb nak dirikan banglow besar nak mampos ats tanah wakaf untuk sekolah agama, dr rumah aku ni boleh nmpk menara banglow rumah die ni..sape dok pandamaran sini, mane suka dengan emma ni..sombong nak mampos walaupun dulu bapak die ahli politik sini..rata2 menyampah dengan minah yg perasan lawa ni… lagipun minah dulu ms zaman sekolah kalo xsilap aku die pernah couple dengan bekas laki NABILA HUDA.. mlm2 aku selalu nmpk si eddie tue amek die naik motor ex5 kot..huhu..mls nak cite la..aku mmg menyampah dgn minah ni dr dulu lagi.. korang google la psl bapak die tue dato’ Z a.k.a Zainal..bukan nak buka aib laa.. tp minah ni sosial nk mampos..

      0

      0
  28. lyn says:

    euwww.. sibok g bufday party anak org.. anak sendiri nak bawak shoping raya pon asyik postpone.. pastu tuduh rita tak bagi tgk anak.. puii..at least si nedim tu lg baik dari aidil.. nmpk la bapak yg bertanggungjawab.. aidil patot belajar dari nedim..

    0

    0
  29. miau says:

    xtahula.. lelaki kalau pilih pompuan, pompuan yg xmemeningkan pala. xkesahla ko sapa kan. cantik mungkin penting, tapi tu belakang kira. hew hew hew..

    0

    0
  30. Anonymous says:

    beter cari mcm tu,,jadi cari prmpuan yang ske bke aib family ngan sumi,,arap mke cntik dah cerai hboh satu mlysia je aje.

    0

    0
    • sotong hitam says:

      kalau tak heboh satu melaya, org tk kan tau keburukan aidil, semua org ingat aidil baik…nah kau sendiri tengok…dgn cepat move on…aidil masa nak cerai, tunjok muka kesian…tapi dlm hati cepat lah selesai…jantan hidung belang..bangkai tak boleh ditutup lagi….aku tak salahkan RR heboh satu Malaya sbb org asik salahkan die sedangkan dah terbukti laki ikut cakap keluarga!!!

      0

      0
  31. DEE says:

    Jodoh ajal maut semua telah ditentukan…Janganlah dikaitkan lagi dengan RR. Biarlah Aidil hidup dalam dunianya. RR hanya masa silam aidil. zarema belum tentu jodoh aidil. Peringatan utk aidil… samada suka atau tidak, jangan lupa nafkah anak2. Kalau tidak boleh jadi suami yang bermaruah, jadilah seorang bapa yang ada MARUAH. untuk RR, insyaallah doa yang terbaik moga di temukan jodoh yang terbaik.

    0

    0
  32. Mimi says:

    bagus aidil dengan adik nora tu je, lagi lawa.

    0

    0
  33. myter says:

    yg 2nd pic duduk kanan skali tu sapa yer??nape x pilih itu…

    0

    0
  34. ikan kembong says:

    sian……rita sgt cantikkk lg la..hahha..mata kero gamaknye.hahha

    0

    0
    • sotong hitam says:

      ni bukan kes mata kero, ni kes pompan boleh gi clubbing sbb takde anak…dan yg penting pompan cam ni boleh tanggong jantan…

      0

      0
  35. ohlala says:

    biasala lelaki…cepat naw dapat pengganti. patutnye pedulikan anak2 tu…main bola pun dh xbest…pa citaaaaa!! baik ko cr keje len je la…

    0

    0
  36. Intan cintan says:

    Hmm…dah pasang lain ek si Aidil nih? Terus teranglah, kisah bekas perkahwinannya, kedua2 ada buat silap, satu tangan tepuk tak berbunyi kan? Ini boleh dijadikan peringatan kepada semua lelaki wanita. Apa yang paling penting dalam sesebuah hubungan percintaan dan perkahwinan? Keserasian,pemahaman & tolak ansur. Keegoan memang boleh musnahkan hubungan. Life goes on with or without anyone, so move on jer lah….For Rita pula, your sons and yourself are the most important. Aidil nak bertanggung jawab ke tidak,itu soal jawab dia. Yang penting Rita jaga anak2 dan diri baik baik,hidup bahagia dan sihat. Kalau boleh, Rita berikan lah pendidikan yang terbaik kepada anak2. For Aidil pula, what goes around comes around.

    0

    0
  37. NENEEK KEBAYAN says:

    sian ko aidil buta hati menilai mane kaca atau permata ,, pompuan clubbing yg ko gilekan ,, pd aku x cantik mana pon si zerima ni ,,rupe sngat la ke laut (x bek ciptaan tuhan )prngai tu lg lar x bleh blar ,, aku rase parent si aidil ni hapi kot dpt bkal mnatu camni ,,, aku rase rita yg pling bahgia skang ni sbb keluar dr kpompong famili buta hati :)

    0

    0
    • cili padi says:

      setuju sangat dgn neneek kebayan…keluarga aidil bukan setakat buta hati, tapi buta mata dan perasaan…silap2 bile dah bosan, nasib si zareema ni sama dgn RR…kalau dh satu kepala dgn ND dan Nedim tu, memang sah kaki clubbingnye geng!!

      0

      0
  38. hek3 says:

    Hek eleh..dulu xnak ngaku.nnt nasib kau pon sama ngn rita..hek3

    0

    0
  39. wawa says:

    Si zarema ni nk ikut kakak dia (kawen ngn khalid jamlus). nk cari pemain bola jgk rupanya….

    0

    0
  40. Shhh says:

    Biodata Zarema Zainal Kekasih Aidil Zafuan

    Nama Penuh : Zarema Zainal
    Nama Panggilan : Emma Zainal
    Umur : 21 Tahun
    Status Ibubapa : Anak seorang datuk (Bekas ahli politik Klang)
    Asal : Pandamaran Klang, Selangor
    Bekas kekasih : Noh Hujan
    Pekerjaan : Menganggur
    Keperibadian : Seorang yang agak nakal dan sosial
    Abang Ipar : Khalid Jamlus (Bekas pemain bola sepak)

    0

    0
  41. aneck says:

    dalam banyak2 gambar ada seekor hantu langsuir…yg pakai baju putih, rambut mengurai tp pakai cermin mata hitam…

    0

    0
    • Lalola says:

      Ahahaha.. Komen kau ni buat aku scroll ke atas balik nak cari pempuan yang kau maksudkan tu.. Tergelak aku sorang-sorang..

      0

      0
  42. Anonymous says:

    Acahacah sangat la kau ni aidil nk yg kaki klabing je

    0

    0
  43. Anonymous says:

    laaa…x lawa mane pn…aku ingat la leh dpt y lebih cantik dari rita…cantik lagi rita…ni aku tengok pompuan ni mcm tua jer muka dia…x lawa langsung…kero ke mata si aidil ni…org kalau nk cari..cari le y jauh lagi baik dari y sebelom ni…ni x..jauh lagi buruk ad le….

    0

    0
  44. bekas awek player says:

    ecehhh emma ni dari dulu mmg aim nk player bola pung …

    dulu muke emma x mcm ni hitam uols.. hahahahaha

    opss jgn mara emma.. nk tahu si zafuan ni dlu pun nk ayat aku jgak hihihihi .. bkn main melirik lagi mate die tgk awek2 lain.. kelasss…

    0

    0
  45. che ta plastic surgery says:

    aku nyampah betul tgk betty rahmad tu.bukan cantik pon. bajet mcm hot je.mcm klon amy winehouse.

    0

    0
    • gegirl says:

      7-3=4
      hahah betull aq pon xsuke betty tuh..prasan hottt..mcm pondan jee

      0

      0
    • kiah propa says:

      kan si betty ni perasan salah seorang dr family kodok kesian (kim kardashian). menjerit dia korang gelar amywinehouse muka kuda tu.

      0

      0
  46. Anonymous says:

    jujur aku cakap…aku tengok si zarema ni pn x selera…pompuan mcm ni y ko nak aidil…

    0

    0
  47. bunga raya says:

    Hello aidil si dimeroyan crew katenyerr….huihui budget urbanista sgt hang naa. Sibuk la upload pic bdk kck sana sini kt ig ckp rindu. Ank2 ko xde dlm hati n otak ko ke? Ko x sayu ke tgk mata rayyan tu xdpt main2 dgn ayah sendiri….adik emok lg la…ko tgl masa dia umur 6 bln. Ko kenape? Xde hati langsung ke nk tgk ank2 membesar dpn mata. Aku yg xde kena mengena dgn ank ko pun aku sedih tgk nasib diorg. Ko manjang bg alasan bz klw nk jmpa ank2, tp ko blh pulak meroyan dgn group dimeroyan ko tu ke mana2 x kira masa. To jeremah jenal….ko x jd ibu lg, ko xfhm hati seorg ibu….ko tgu la nt time ko. Ko x kesian ek kt ank2 aidil bpk diorg dok meleset kt ko jek. Pastu sibuk nk soh uncle aidil rapat ngan ank buah ko dgn harapan blh lupe kt ank2 dia. Hazab la ko ni jeremah!!

    0

    0
  48. Anonymous says:

    sape y pakai baju putih n pakai cermin mata itam tu…aku tengok dah sama buruk jer ngan zarema…

    0

    0
  49. mila says:

    Dulu Khalid Jamlus masuk kg Idaman…tak lama lagi Aidil lak masuk kg Idaman…Aku takut ramai mak2 kg Idaman kejar dia dgn penyapu nanti…

    0

    0
  50. Anonymous says:

    rita dia cantik tpi mulut longkang…
    y ni muka x lawa tpi kaki kelabing…
    ( kesimpulanya dua2 x leh pakai)

    0

    0
    • enter yr name says:

      rita mmg sahih mulut longkang dan ego..yg zarema ni aku tak kenal langsung dan tak dapat dipastikan dia muka clubbing ke tak..tapi lelaki mana pun takkan nak perempuan mcm rita rudaini tu..suka sgt aibkan suami dan diri sendiri..takde maruah..mana ada jantan nak lekat..simpang bas mini 44 tau..

      0

      0
      • redmerah says:

        Kalau aku pun d posisi RR, memang kaw2 aku ber’mulut longkang’…oh pls la…lelaki da buat mcm sampah plus lg dgn keluarga lelaki tu asyik nak betulkan anak, of cos la melenting..ingat asal bini , suami blh buat suka hati..dah la dah susah pyh mengandung n melahirkan ank n then membesarkan anak..lelaki buat macam tu…choiiiii!!!! nak org respect, respect dulu org lain..of cos org tua suami tu yg melahirkan suami tp isteri tu melhirkan anak yg mengalir darah suami..so sma respectnya jg..bukan biar jer mcm x de perasaan!!!

        0

        0
    • Anonymous says:

      HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAKHAKHAKHAKHAKHAKHAKHAKHA…………………………………………………………………………………………………………………………………….

      0

      0
  51. bawang merah pasar pudu says:

    aidil pun satu sekarang mmg kena bodek family si zarema nih sb abg zarema ni dah dapat dato…

    n kakak ipar zarema pun anak menteri kheennnn..

    pandai jugak aidil mnyusun strategy nya untuk mase depan..

    sekarang gambar aidil pun bodek family zarema je.

    dua2 same aje… aidil dulu berapa banyak perempuan simpanan dia ade.. yang tahu dan yang x tahu pun ada,… x semestinya zarema ni je awek dia hahahaha

    0

    0
  52. Shhh says:

    Sapa2 yg kp zarema itu lbh baik dri RR sbb mulut lantang RR…skrg blhlah ckp mcm tu..tgk nnti..kalo mereka ni dah kawin…(kalo kawin lah)…istri mana tk marah…slama ni kita ngt lelaki jer nak ego…wanita perlu ada EGO…dulu aidil janji mcm2 kt RR..sikit ari lagi janji mcm2 kat zarema…pastu tgklah…si zarema ni pengangur harap harta arwah bapa dia jer… si aidil bukan nya pemain bola mcm dulu2..gaji pun tak tinggi mcm skrg ….skrg ni pemain bola pun dh bole dpt RM20K…walaupun takat main kat Ms’ia je…ppn mana yg tk nak…tpi kena ngat pemain bola ni..terutamanya skli kat Malaysia (tak thulah kalo lepas ni M’sia mampu bawa pulang World Cup..kalo dalah..itu pun mungkin tahun 2020 kot)…takat mana jer kemampuan dorg…masuk 25thn keatas tenaga dh tk kuat…harga akan makin turun…beberapa kerat je yg mampu beraksi bila umor dh masuk 30thn (cth mcm Indra Putra) duit yg da pun lama2 akan habis JGK ..mcm RR dia tahu satu ari nti dia tak laku sbb tu dia dah da backup plan untuk masa depan …untuk anak2 dia jugak…selama ni dia bertegas sbb keluarga mentua dia suka sgt masuk cmpur…..dia bertegas tk mahu org pijak kepala dia….berapa ramai menantu yg terseksa bila dpt keluarga mentua yg mcm tu…mgkin sstgh org boleh bertahan smpi berpuluh tahun sbb fikirkan anak2..mmg jiwa skit…tpi bukan RR…dia kena fikir pasal kerja…kena fikir pasal anak2..bukan semua wanita mampu jdi mcm RR….ye mmg tk elok kalo hal rumah tangga org luar tahu…dh nama pun selebiriti…kalo dia senyap sekalipun lama2 org akan tahu jugak….apapun aku mmg lah geram ngan si Aidil ni..dri muka yg seposen aku dok kecian kat dia..skrg rasa nak tumbuk2 jer….

    0

    0
  53. wow says:

    memang tema event tu same ngn alas meja yea?

    0

    0
    • budu says:

      muahahahahaha! tergolek2 aku gelak baca komen ko wow..hahahahha! aku agak orang2 kaya memang gitu kot. kalo si nora danish makan banyak orang tak nampak..sebab da sama macam meja. orang ingat tu meja penuh ngan makanan.muahahahaha!

      0

      0
  54. Prince Noob says:

    gaya hidup orang2 kaya sangat berbeza dengan cara hidup rakyat marhaen yang bawah2 ni

    0

    0
  55. karen says:

    Rumours in Malaysia are always right!!

    0

    0
  56. Inikali lahhh says:

    HAHA!! Rita tu cukup main gojes,tinggi plak tu. Apalah yg dia pandang sgt si zarema ni. muka pakai effect 360 pun haukkkkk gak muka.

    0

    0
  57. joho says:

    aidil bila TMJ johor nak dropped.. kontrak mahal kasik nafkah anak banyak alasan.. pui la gaji ko 10k jek.. jgn nak bedek..

    0

    0
  58. EMM says:

    tasted muke tue-tue jer…..

    0

    0
  59. aida joe zuki says:

    Tak kira lawa ke tidak…janji dapat aidill..cian rita lop..sabar rita..hang cari yg lebih baik ,beriman,,yg penting handsome..drpd aidil..yg sohihnya hang terlebih lawa dr pompuan tu pon,,,

    0

    0
  60. Aku says:

    nape pompuan y kt gmbr ni semuanya tua2….

    0

    0
  61. Shhh says:

    Sapa2 yg ckp zarema itu lbh baik dri RR sbb mulut lantang RR…skrg blhlah ckp mcm tu..tgk nnti..kalo mereka ni dah kawin…(kalo kawin lah)…istri mana tk marah…slama ni kita ngt lelaki jer nak ego…wanita perlu ada EGO…dulu aidil janji mcm2 kt RR..sikit ari lagi janji mcm2 kat zarema…pastu tgklah…si zarema ni pengangur harap harta arwah bapa dia jer… si aidil bukan nya pemain bola mcm dulu2..gaji pun tak tinggi mcm skrg ….skrg ni pemain bola pun dh bole dpt RM20K…walaupun takat main kat Ms’ia je…ppn mana yg tk nak…tpi kena ngat pemain bola ni..terutamanya skli kat Malaysia (tak thulah kalo lepas ni M’sia mampu bawa pulang World Cup..kalo adalah..itu pun mungkin tahun 2020 kot)…takat mana jer kemampuan dorg…masuk 25thn keatas tenaga dh tk kuat…harga akan makin turun…beberapa kerat je yg mampu beraksi bila umor dh masuk 30thn (cth mcm Indra Putra) duit yg da pun lama2 akan habis JGK ..mcm RR dia tahu satu ari nti dia tak laku sbb tu dia dah da backup plan untuk masa depan …untuk anak2 dia jugak…selama ni dia bertegas sbb keluarga mentua dia suka sgt masuk cmpur…..dia bertegas tk mahu org pijak kepala dia….berapa ramai menantu yg terseksa bila dpt keluarga mentua yg mcm tu…mgkin sstgh org boleh bertahan smpi berpuluh tahun sbb fikirkan anak2..mmg jiwa sakit…tpi bukan RR…dia kena fikir pasal kerja…kena fikir pasal anak2..bukan semua wanita mampu jdi mcm RR….ye mmg tk elok kalo hal rumah tangga org luar tahu…dh nama pun selebriti…kalo dia senyap sekalipun lama2 org akan tahu jugak….apapun aku mmg lah geram ngan si Aidil ni..dri muka yg seposen aku dok kecian kat dia..skrg rasa nak tumbuk2 jer….

    0

    0
  62. Shhh says:

    Si Zarema ni tak takut ker hancurkan rumah tangga org…keluarga ko sndiri pun byk masalah…dri arwah bapa ko..pastu da kes pakcik ko…bila nama ko popular mulalah org akan buka semula kes keluarga ko..dari aku tak tahu sampai aku tahu sapa family ko……

    0

    0
    • kering kontang says:

      mmg pun shhhh…

      sekarang arwah baba die dah xde adik beradik baba die pulak makan duit org…

      pakcik die tu lg kuat menipu org, main duit org, minta percent tinggi, belagak xnak kerja, asik guna nama menteri je nak dapatkan job or duit.. bullshit la..

      pastu anak beranak pakcik die tu belagak mcm kaya je.. padahal bawah tapak kaki je pun.. kaya sb mnipu duit org..

      0

      0
  63. azreen says:

    Muka tua..tak padan ngan aidil, tapi padan muka aidil..hahahaha

    0

    0
  64. Abby adabi says:

    Sape yg tayang lurah dlm pic ke2 n ke7??

    DAH LA TAK LAWA TP SEKSI MAUT

    Zerema sopan je berbaju kurung, berbaju lengan pnjang n berseluar pnjang..Walaupun tak berhijab tapi sekurang2 sopan..

    0

    0
  65. paparazzzoo....no more stranger!!! says:

    org lain bercerai jugak…tapi cara aidil meniggalkan istri dan 2 anaknya nmpk sgt suami kejam..DAYUSSS!!!org lain beria nk bini lawa belakoo…ne ditinggalkan terkapai2 menjaga anak…dgn tangisan anak lagi…smua itu pengorbanan yg kau sia2kan aidil semenjak mrk kecillll..nmpk sgt kau lupa passsal nk ZAREMA…sian ARJUNA dan Rayyan

    0

    0
  66. nedim fan says:

    Hahahah apasal seluar hero kesayangan aku si nedim ni sama macam alas meja …..borong pasar malam ke.

    0

    0
  67. suka hati says:

    wah wah wah wah!!!!!!!!!!!!!!!! pompuan BITCH sudah mari… tkkn bhgia lh hubungan korg .. babi lah!

    0

    0
  68. pitbull says:

    nora klu berkwn mesti bajet kaya partner dia….

    0

    0
  69. ZZ says:

    Zarema dulu pernah kapel dengan pemain bola gk…..senior aidil….tinggal serumah lg….boleh ehh berpas pas…..

    0

    0
  70. markonah says:

    artis2 semuanya mmg x senonoh.puihh…yg seko tu pun harapkan bapak je boleh kaya.si nora tu x sanggup nk komen sbb comels sgt.haha.hate u zarema,ko boleh bt rumah tgga org lain retak, ur inviting yours soon!

    0

    0
  71. Mak Temah says:

    waahhh orang2 kaya begini caranya yer… waaahhh…kita orang semikin mcm terpana tengok cara orang kaya berparteyyyyy…..

    0

    0
  72. Anonymous says:

    bodoh diorg ni party sana sini,mentang2 la mkn duit rakyat..semuanya bodoh!sakit mata mak tgk.rasa nk campak je spenda kat muka seko2

    0

    0
  73. doubleA says:

    Dasat…si zarema,dulu dia penah b’cinta dgn zaidi bekas suami nabila huda masa zaman sekolah…pastu dgn noh hujan…skg dgn aidil…dasat pompuan nih,taste stok2 yg femes2 je uolls! Mmg dah nampak dah sejak dr zaman sekolah lagi…

    0

    0
  74. aina says:

    errr.. lelaki xleh pakai rantai. jd lembu jantan la baru boleh pkai tali. haha

    0

    0
  75. akuu says:

    Cari la pengganti RR yang boleh doakan kita nanti untuk dapat syurga ke, ni spesis ND ke? adoyai… kat dunia leh la megah2 dpt awek cun anak datok, kalau kat sana nanti, x pndg semau tu..tiap dosa isteri tu suami yang tanggung tau.. ajal kalau nk dtg x kira cepat lambat.. hurm suka ati aku je melalut kat sini ehehe…

    0

    0
  76. mailey sairus says:

    Zarema ni ada family relation dgn nedim ke?

    0

    0
  77. Anonymous says:

    Aidil ngan kakak ND lg sepadan! Nadia Danish so cuti!

    0

    0
  78. ikan kembong says:

    eh knp stiap komen puji rita ade dislike???jeng3………….sape la tu yg dislike.haha

    0

    0
  79. mcm bagus jer jantan ni kan.. sesuka jer baru cerai dah ada betina menempel maklum awak ahli sukan mcm bagus…
    muka aweks baru macam tua n cantik n manja lagi bini lama cik abg oi…..
    Benita ni kompom nak duit ko jer..

    0

    0
  80. kerek seyhh says:

    Biaq la aidil ngan sapa pon awat yg hampa kalot sgt.. jangan sibuk nak MENERAKAKAN org kalo diri sndiri pon NURAKA jahanam…
    TUHAN ada bley HUKUM sapa salah salah betoi..
    to RR.. be strong n betabahlah ada hikmah hg berpisah ngn Aidil.. Aidil tak suai ngan hang sbb prangai dia pon palat,Tuhan pisahkan ang ngan aidil supaya ang jumpa laki lain yg lebih mulia lagi..
    To Aidil.. What u Give U get back laa..hukum karma..anytime..tuhan bayaq cash naaa
    to zarema… aku tak kenai hang pon..hang sapa ehh..hahahahha..sorryyy

    0

    0
  81. helo helo says:

    macam orang tua je zarema tu..
    sesuai la berkawan dgn ND and the gang..sama2 nampak makin tua..sorang tu pulak nampak macam pontianak..

    btw, kat tangan ND tu tattoo ke??
    tak kisah la..janji bukan tattoo temporary..

    0

    0
  82. kuikuikui says:

    ooo..Zarema ni anak arwah Dato’ Zakaria Md Deros bekas ADUN Pelabuhan Klang tu ke..Dato’ Z ni dulu kecoh kesah hal pembinaan rumah dia (mansion sebenarnya) di Kg Idaman yg takde buat pelan / tak dilulus pelan oleh MPK kalau tak silap..dan kawasan sekitar (Kg Idaman) tu macam area rumah2 setinggan, rumah rapat2, rumah2 biasa..tup2 ada rumah besar gedabak Dato Z dibina tanpa pelan diluluskan oleh Majlis Perbandaran..Dato Z serta menantu dia nama Roslinda kalau tak silap merupakan org kuat MPK, tu sebab diorang langgau aje undang2..mmg kelakau le kan..tapi bila dipikirkan, Dato Z ni masuk politik sebab kuasa, pangkat dan duit..dia bukan sekolah pandai pun..takat SPM..lepas SPM dia kerja Peon je..then dia berjinak2 dengan politik baru dia dapat meniaga makan makanan laut sebelum biz dia berkembang ke cabang2 lain dan dari situ kareer politik dia berkembang dan dia jadi ADUN Port Klang..bila kes rumah dia kecoh, dia letak jawatan / tak pertahankan kerusi ADUN, digantikan dengan menantu dia Roslinda tu..tapi kalah sebab rakyat menyampah kot…hahaha..tapi, itu bapaknya…anaknya tak salah pun…

    0

    0
  83. kak bedah says:

    alahai…xselera mkn popcorn smbil baca komen korg hari ni.xmencongkam pun?
    betty rahmad ni amenda?pelakon ke ape?nama full betty la fea eh.ni bakal jadi another rubbish in entertainment industry ni.
    still, kak bedah lega xperlu baca cite psl nenek korset.nak2 mgu ni mesti lagi kemaruk kan.
    ternmpk iklan tv nk mula promo amenda, raikan cinta ke hape.sape nk tengok angkat tangan!

    0

    0
  84. koko says:

    ni ank dato z arwahnyer..umo br nk masuk 28..muke mcm dah 38..

    0

    0
  85. Kom says:

    Nak juga menempel dgn artis. Zarema ni artis ke? Pelakon @ penyanyi???

    0

    0
  86. Anonymous says:

    bodohnye si sentap ni..tgk la ig dorang dah terang2 si rayqal ade sekali

    0

    0
  87. mak jemah says:

    Rita cun lagi…

    Beday nedim ke beday adik kecik dia??? erm… confuse sat..

    0

    0
  88. budu says:

    gambar yang ke-7 tu (gambar bertiga) yang kiri tu sape ye..terkeluar isi buah dada..huhuhu..

    0

    0
  89. dida says:

    adoi… aku nak mampus cari duit nak :-
    a) beli rumah yang mahal nak mampus skrg kat KL..
    b) byr income tax beribu sebulan
    c) suffer dengan harga minyak naik dan semua harga barang naik
    d) tahun depan bill air nak naik pulak
    kau anak2 menteri seronok berparty… aku nak mkan tengah hari pun berkira skrg, semua kene catu..

    kalau korang guna duit rakyat and duit aku byr tax tu, 1 sen aku tak halal..

    0

    0
  90. alya cute says:

    bukan birthday nedim la. befday anak nedim, nedrin yg ke-2.

    0

    0
  91. minah jambu merah biru says:

    muka si zarema ni ada macm muka mona fendi sikit..ape kate peminat2 betol tk ape yg minah jambu dh cakapkn ni? cuba tengok betol2 hehe…tkpe laaaaaa aidil dh suka n saying ngan si zarema ni biar lahhhhh lagi pon aidil dh pon bercerai ngan bini dia si rita jadi tk salah la kalau si aidil nk kawin ngan si zarema niiiii….semoga bahgia…makne Nye aidil ngan pompan sepadan lahhhhh kire2 ok la gitu…

    0

    0
  92. playboy says:

    i xsukelah bju tu,eeuuwwwwwwww

    0

    0
  93. KT Pari says:

    Sape si Zarema ni, aku tak pernah dengar. Pendek aje dia, and seriously, dia nampak mcm tua je, mcm dlm 40an…Tulah duk mengutuk kata Rita lbh tua drp Aidil, makcik ni lagilah nampak tua. At least Rita tu umor je tua tapi muka jauh nampak muda. Kalau nak cari yg lebih cantek dari Rita memanglah susah sebab Rita tu mmg cantek, tinggi and puteh….

    0

    0
  94. ditto says:

    so tak salah rita sbb dia je tau aidil buat apa tipu apa smpi dia hilang pertimbangan meluah pada media.
    tang aidil gitu korang tak salahkan dia? tak ngaku ada affair..xkenal kononnya..
    cerai tru sms cpt skit mahkamah putuskan.. klu nak tunggu procedure.. lambat sbb mahkamah akan soh depa gi sulh dulu.. bincang.
    org dah angau pepek baru , xkn nak tunggu tarikh bicara lama2..
    apapun.. rita dh move on dgn anak2… tembelang aidil ni je dah mula terkeluar sket2..
    puiihhhhhh!!!!!!

    0

    0
  95. meluat says:

    Geli tgk nedim..perasan gud2…semedang jer emo kat IG
    Like jantan poyo, sikit2 sentap.puiiii
    Bila puji kemain suke bila bg kata nasihat or kritik di cemuh nya kita balik. Humble ler sgt. Bluekkkkk
    Ni ke contoh pemimpin???? Bila tersentap mulalah meroyan dlm IG upload kata2 hikmah ler knon.
    Aku saja tgk akal nedim dgn wish beday anak dia dan doakan semoga jd anak yg baik pun di delete nya. Makin lama makin poyo gittew… duit kepok2 pehtu pg obersi bagai blh upload..cer duit tu bawak nora menikah pehtu pg mekah bt umrah ke haji ke kan bagus.haishhhhhh

    0

    0
  96. girlgirl says:

    dulu xngaku bajet xde yg tau depa menyulam cinta lettew..ko igt aku xtau yg ema tu sponsor kereta kt ko time ko kt johor dulu..siap every weekend kwn aku yg bengong ni naik johor hanya tuk ko!!jenuh puas km nsht dia haram dia nk dengar!!
    aidil ni mmng suka stock yg blh tanggung dia eh..dh rita ko bedal sume la ni zarema pulak mangsanya..kemonnn aidil ko igt aku xtau sape ko..stock rosakkn anak dara org!!puitththhhh(berkahak) jahanam la ko zarema pilih dia mmng sure nyesal sampai kesudah!!ko pun satu zarema apa syiok sgt nk laki org..salah satu manusia akhir zmn la ko ni perosak penjahanam masjid org..puiitthhh tuk ko jugak!!nasib dh putus kwn..lega..for sure ema one day u gonna regret!!nsht km ko xnk dgr kn dh ckp jgn amik hak org pun ko xnk dgr kn..nsb laki km yg ko xcaras!!eh apa ko igt ko ank org kaya dato ko dh blh caras hak org..arah2 org ikut telunjuk ko..igt ye allah tahu segalanya one day ko tau la langit tu tinggi ke rendah
    #puittthhh tuk depa dua satu betina perosak kebahagian org satu jntn dayus sume nk free

    0

    0
  97. Tonyet says:

    Zareema tu anak datuk Z yg buat rumah mcm istana kat Klang tu kan??? dgr2 semua anak datuk ni baru dpt duit juta2….bleh la ngendeng…jadi menantu kesayangan nanti…

    0

    0
  98. MISS JAY says:

    Dulu arwah bapanya perah duit org.. Jahat tak beragak. Anak jantan semua samseng..so, anak betina ni mmg BITCH lah…

    0

    0
  99. luka says:

    sudah2 lah tu x payah la nak tabur fitnah jodoh pertemuan semua di tangan tuhan anda semua tau ke kehidupan sebenar zarima ni atau rita rudaini ni?? klu dulu rita ni bersabar dgn apa yg berlaku dan cuba berbaik2 dgn mertua tentu x jadi mcm ni dan aidil mungkin x cari lain dan zarima pn x de peluang nk masuk jarum dia…

    0

    0
    • redmerah says:

      oh plissssss….sy bukan fanatic RR jg bkn peminat dia pun. Saya peminat Siti Nurhaliza n Shaarnazz..huahuahauaha…tapi…….pls la..klu org da terang2 da x suka, depan baik belakang mengumpat, buat apanya nak respek…klu aidil tu faham tanggungjwb sbgai anak, suami dan ayah…dia akan tau menghargai isterinya dan lebih bijak menangani mslh org tuanya. bukan melarikan diri n tinggalkan isteri mcm tu sahaja. RR tetap perempuan.. sekeras mna hati dia, klu ikhlas menjaga hatinya pasti akan cair..dia pasti akan diam..lg pun RR tu artis.. dia diam pun wartawan buat gak cerita…ye tak…bg sy, dlm hal mereka, sy sokong RR..Aidil out..bgtu jgk makbapak aidil..sbnrnya, org tua jgnlah terlalu masuk campur keluarga anak..bersikap matang la krn krg memang dah lebih tua dr anak2…Suami adalah ketua keluarga..beginilah..seorg suami akan menjadi nakhoda dlm kapal pelayaran rumahtangga..dia harus cepat dan bijak mengemudi agar tidak tersalah dari arah pelayaran..bila dia memberi ruang org lain utk mengemudi kapal layar itu, semuanya akan jd huru hara..fahamila ini..

      0

      0
  100. zareamabitch says:

    muka zarema mcm anak dara tua….wlupun umo muda lagi
    muka rita nampak muda lagi wlupun umo tua
    zarema memang..bitch….aidil nie tak tahu nilai…muka zarema mcm org tua….

    0

    0
  101. palak sakit says:

    aidil gilaaa..

    0

    0
    • palak sakit says:

      to aidil : puki si sondal zarema ni dh x sedap oii.. lubang die dh beso..buat ape ko nk couple pompuan mcm tu..carik la pompuan yg msh virgin..untung jgak dibuat bini..

      0

      0
  102. palak sakit says:

    dasar pompuan jalanan…macam si zarema ni cantik sgat…dah lah pendek.. x pandai berfesyen lak tu..rit memang da boom….muka lawa..body ada..rasa mcm nk sepak je muke si sondal zarema ni..mcm x de laki lain.. mgkin puki ko dh x sedap..sbab salu d sentuh laki2 kat clubbing tu..

    0

    0
  103. geng aidil says:

    diorang ni konfom dah maen..lebih2 lg pompuan ni kaki club..mesti dh punye kene sentuh leh aidil..sbab tu aidil nak kat pompuan ni..zarema ni pompuan yg mudah memberi puki nye asalkan aku dapat mersakan batang ko aidil..haha..skang baru zarema tau mcm ni rupe batang yg aidil dpt selama ni..hihi

    0

    0
    • kiah propa says:

      kan si betty ni perasan salah seorang dr family kodok kesian (kim kardashian). menjerit dia korang gelar amywinehouse muka kuda tu.

      0

      0
  104. mawar_chantique says:

    ingatkan cerai dgn rita dpt pmpuan yg lebih baik, ini lagi teruk. muka dh lah x cantik. nmpk tua. dh mcm sugar mummy dh klu jln brdua. hipokrit btl jntn ni. dlu beria nak sgt kat rita smpai nikah kat siam. ble dh dpt buang cm tu je. kesian kat rita. nsib baik rita kuat. skrg tgh tggu karma ayu raudhah pulak. =))

    0

    0
  105. LOSUTT says:

    aikk..ada pulak menyelit si ‘anakku sazali’ dengan nora danish..dah macam belangkas la pulok..nak tunjuk dia laku dengan anak vvip walau dah jande..

    0

    0
  106. ihatebitches says:

    yang betina 1 tu sampai nak terkeluar tet**.

    0

    0
  107. Anonymous says:

    bgus la ye…hidup la ngan pempuan 2 bergeng la ko ngan nedim 2…….

    0

    0
  108. loli says:

    yela…aidil kn da masuk geng urban lg classy yg bernama d’meroyan group..baru la up sket ye dak aidil???anyways aku meluat tgk geng d’meroyan yg prasan mude..padahal da tua bangka.mak pak budak dah.feeling hiphop ala2 americano..geli aku tgk stok geng bimbo2 ni..

    0

    0
  109. mamatcomel says:

    mcm mona fendy jeeee

    0

    0
  110. geng rita says:

    cibai sundal zareema..puas ko dpt laki aku…tp xpe,, yg ko dpt tu dah second hand..dulu aku dpt aidil yg 1st hand..ambik lah kau yg bekas aku..haha

    0

    0
    • TempayanBudu says:

      first hand??? hahahahaha..cubaan lawak apakah yg kau cuba buat? hahahahaha…aidil virgin masa kahwin dengan rita? hahahahahahahaha!!! nak tahu berapa banyak perempuan dia ada, cuba geng dgn budak2 bola laa..bikin lawak je kau ni..

      0

      0
  111. geng rita says:

    xpe..aku tggu ko kawen ngn si aidil ni..nanti dah btahun2 korang kawen,, giliran aku pulak yg goda aidil..aidil konfom nak lah..au lebih lawa dr ko zarema..senang je nak goda laki mcm aidil ni..pas tu, kau pulak yg merana dpt laki curang dgn ko..

    0

    0
    • ko rita kan says:

      alahai rita cam puaka mulut ko ni. apambalik ko tu pun dah berpuluh-puluh hand tak yah nak budget baik sgt lah. ko perasan cantik ye, dengan muka fake hidung seludang, dagu panjang macam ahli sihir, mata juleng air. mak ai berdouble-double muka si aidil ni ko nampak. tengok citer mami jarum tak lah lawa mana. tak la putih mana. mcm kuda pun muka asal rita ni.

      0

      0
  112. nonamanes says:

    Apapun nak buat mohon restu ibu bapa sebab dosa ibu bapa khususnya emak amat mustajab dan Allah makbulkan cepat.

    0

    0
  113. mawarfizo says:

    mmg dasyat tul lah peminat RR ni baru kuar gambar sikit je habis suma peminat RR ni meroyan sama cam RR gak…tu lum gambar kawin lagi…kesimpulan nye di sini Allah nk tunjukkan biar tak cantik dimata tapi cantik di hati begitulah sebaliknye. RR tu mmg cantik kt mata tapi busuk kat hati…

    0

    0
    • 3+?=8 says:

      BOO LAH KAT KAU.. KESIAN

      0

      0
      • pa ku duli says:

        to mawarfizo : korang tu pun lom tentu panjang jodohnye..fizo tu pun kaki pompuan..x lame lg mawar lak kene tggal..setakat celak tebal..kening diconteng tebal2..smuanye x ori kat mawar tu…huh..aku rasa klaw kau jd RR mesti ko mroyan gak dpt laki cm si sumbeng aidil tu..

        0

        0
    • x sokong sape2 says:

      ntah2 mawarfizo ni zz kot..

      0

      0
  114. jeles la tu says:

    hai mawarfizo kalau tak kena kat batang hidung sendiri jangan nak kata orng busuk hati…kalau di takdirkan laki ko buat benda yang sama macam aidil ko redhooooo je ke?

    ke lagi meroyan? mulut ko pun cam longkang jugak pandai mengata RR ! satu jari tunding kat orang tak SEDAR yang empat tu tunjuk kat diri sendiri maka terkeluar la komen kau yang mencerminkan peribadi ko …

    0

    0
  115. F3LL0 says:

    Anytime aku kata rita lagi lawo..

    0

    0
  116. 2nd hand group says:

    geng-geng dah terbarai semua. stok-stok 2nd hand.

    0

    0
  117. Air Mata Buaya says:

    pls add me at FB : airmatabuaya amb

    0

    0
  118. azni says:

    aidil ni loser.. aku tak folow pon ig dia.. tp aku komen kat gambo dia ngn zarema tu “EUWW” terus dia block segala.. kesian betol budak ingus ni.. pastu IG ‘dont jugde me by pas.. i dont live there anymore’.. eee bodonye status.. dont live there anymore hotak hang.. tu anak 2 org apa.. bodo budak ni.. loser

    0

    0
  119. ikan says:

    tema merah putih ke ni? tua bangka pun nak birthday party lagi.. memang dasar anak orang kaya raya.
    bagus la aidil ko dah move on. lawan la ngan rita sape kawin dulu n beranak lagi dulu.

    0

    0
  120. anti-aidil says:

    fucking loser. Lupa kat anak-anak sendiri. Ada hati nak pigi birthday anak org lain. Anak sendiri tak sambut sama-sama. SELFISH! EGO! Nak bagi anak nafkah pun bising!

    0

    0
  121. Angel says:

    Zarema ini aku tgk dah mcm MAT LAMPIR.mulut cam ULAR SAWA lapar!!
    Pastu si Aidil bodoh nie pun perangai cam gampang..
    Jantan DAYUS xnak bg nafkah..
    Mmg smp ke MAMPOS LA HIDUP KO DILAKNAT PUKIMAK

    0

    0
  122. kaki kentut says:

    Zarema tu ke? ada macam muka pondan sikit..

    0

    0
  123. hug eva says:

    bukan mau ckp apa..tp rita rudaini jauh lebih cantik & ayu :)..aq support rita rudaini n ternyata rita rudaini di pihak yg benar :)..kebenaran suda terbukti

    0

    0
  124. suster ngesot says:

    dari awal aku da mmg xsuka c aidil ni. bukan nk sokong RR tapi aku sendiri da kena dajal dgn org kampung aidil. mmg spesis org negeri dia ni (xsemua, kebanyakan) mmg jahat sucks nk mamposs! salah anak sendiri tutup, anak org lain dimaki dcerca. sama la dgn mak bapak c aidil ni. sejibikkkkkk! aku mmg xcaya jantan n9.. yg pompuan2 dia mayb baik kot, tp kalau mcm spesis ex dgn aidil ni….masyaallah. Bagi aku aidil ni mmg laki jahat, sbb kawan aku mak datin pun bela ci aidil ni dulu. hehehehe…. kasian mak bapak aidil beria2 petahan anak jantan die…. blakang famili perangai…lebih busuk dari bangkai

    0

    0
    • suster ngesot says:

      anyway… tahniah aidil dgn zarema…….. xoxo. sebab korang mmg pasangan sepadan . jantan dayus, bohjan mmg sesuai dgn betina garik plus sundal… Saya sokong depa ni kawin sbb zarema mmg layak jd isteri aidil… dan c aidil xlayak jd somi sapa2 pon kecuali ci zarema. SEmoga jadi korang kawin supaya xda lagi pompuan2 baik diluar sana kena aniaya. hahahahahahha. ADIOS

      0

      0
  125. terima seadanya says:

    biala si aidil tu nak pilih pompuan tu..maybe ade sbb la dia ceraikan si rita yg cantik jelita then nak berbinikan pompuan muka tua ni..kite yg xtau punca sebenar duk diam2..Hanya Allah je tau sbb dia buat semua ni..nak cari bini ni bukn tgk pada rupa paras je.klu muka cantik tp mulut longkang,jatuhkan maruah suami,suka cabar suami,sakitkan ati suami xde makne jgk..ala…rita pon bukan alim sgt pon..lebih kurang jer ngan zareema..xoxo

    0

    0
  126. […] Aidil Zafuan Mula Kongsi Gambar Bersama Zarema Zainal (246) […]

    0

    0
  127. […] Aidil Zafuan Mula Kongsi Gambar Bersama Zarema Zainal (247) […]

    0

    0
  128. […] Aidil Zafuan Mula Kongsi Gambar Bersama Zarema Zainal (248) […]

    0

    0