Written by AbangNara | August 21st, 2012

Ahad yang lepas, walaupun di Hari Raya yang pertama, Abang Nara tidak melupai tabiat membeli suratkhabar untuk membaca perkembangan terbaru dunia selebriti tempatan. Dalam banyak-banyak cerita yang dikongsikan, Abang Nara terkejut dengan tulisan CAK di dalam Harian Metro Ahad tentang Aidil Zafuan dan Jue Aziz yang dikatakan bercinta.

adil zafuan dan jue bercinta

Menurut CAK, Aidil dan Jue telah diperkenalkan menerusi adik ipar Aidil iaitu Ayu Raudhah. Abang Nara quote sikit tulisan CAK untuk tatapan anda semua.

MACAM tidak mahu percaya dengan apa disampaikan sumber mengenai Jue Aziz, yang kini kelihatan seperti menyepi daripada publisiti, dikatakan bercinta dengan Aidil Zafuan.
Kalau hendak diikutkan, apa kaitannya dramatis itu dengan pemain bola sepak Angkatan Tentera Malaysia (ATM), juga suami kepada Rita Rudaini (masih lagi suami kerana perbicaraan perceraiannya belum selesai)? Menurut sumber, Jue kini dikatakan akrab dengan Aidil, malah ada ketika kelihatan mereka seakan-akan dilamun cinta. CAK rasa macam nak tersembul biji mata bila sumber terbabit menceritakan perkara ini.
Tambahnya, walaupun kedua-duanya seperti mahu merahsiakan sesuatu daripada pengetahuan umum, ada kakitangan produksi yang pernah bekerja dengan Jue terserempak mereka berdua.
Hairan juga CAK, macam mana mereka berdua boleh bertemu memandangkan dunia mereka jauh berbeza. Hendak kata Jue akrab dengan Rita, tidak juga.
Kata sumber itu, sebenarnya adik ipar Aidil yang juga pelakon, Ayu Raudah yang memperkenalkan mereka berdua.
Andai benar seperti disampaikan, CAK rasa ia keterlaluan memandangkan Aidil masih lagi suami Rita.

Berat jugak kalau apa yang ditulis oleh CAK ini benar. Kes mahkamah Aidil dan Rita pun masih belum tamat lagi. Kalau dah tamat baru nak bercinta barulah kiranya molek jugak. Apa-apa pun diharapkan Aidil atau Jue tampil untuk membuat kenyataan mengenai tulisan CAK ini.

[jetpack-related-posts]

152 responses to (GOSIP)Aidil Zafuan Dan Jue Aziz Dikatakan Bercinta?

  1. aku laaa says:

    haishhh.. kalaulah betul Ayu Raudhah yang kenalkan..aku tak tahu nak cakap apa lah… ayu..ayu

    0

    0
    • bulan puasa says:

      bodo pnya adik ipar..adik ipar dgn suami same jer…

      0

      0
    • Lisa ray says:

      Jgn la org fitnah ayu..lau ayu yg knl kn pon myb kebetulan..jue 2 yg gatal..nk2 aidil tgh de prob rumah tangga..yg slh ak tujukan si ju e yg menggoda aidil, dah nme laki sape tk tergoda..dlu ak sokong aidil..skunk cian lak ngan rita..tp rita pon dh xde hati ngan aidil , better cerai..hope aidil jgn lupekn ank2..

      0

      0
      • hampeh says:

        gitu la plak, tak sangka Ayu skg dah jadi ..agent khidmat mencari jodoh. jangan nanti orang carikan jodoh untuk suami kau Ayu dah la. What goes around comes around.

        0

        0
      • wanita tikam wanita says:

        TAK SANGAK ADA BETINA MACAM AYU YG BUSUK HATI SEBUSUK NANAH TERGAMAK BUAT BEGITU PADA WANITA LAIN….DUNIA, DUNIA!!!!

        0

        0
      • Jom Terjah says:

        apa di tunggu lagi, wartawan2 dunia hiburan malaya, silah lah menemuramah ayu raudah. tapi aku pasti jawapan bodoh standard yg akan keluar…’no komen’, ‘saya tak nak campur’, ‘biarlah org nak cakap apapun’ atau ‘hanya allah saja yg mengetahui apa yg saya buat’

        0

        0
      • Kak Bedah Berpurdah Kata Lantak Kau Lah says:

        ayu podahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!

        0

        0
      • Lisa ray says:

        Korg ni lbh percaya dgn blog2, blom tentu ape mereka tulis 2 benar n just nk sedapkan cerita jer.. Korg ni suka menghakimi org mcm la korg lebih tau dr org 2 sndiri..just want 2 say, bila kita jauhkan diri dr Allah, bende2 buruk/jahat slalu mendekati kita, baik padaa rita n aidil. Jln terbaik msg2 dpt khidmat org alim tok dpt nasihat n pandangan lps 2 face 2 face.. Kalo mmg xleh bersama, at least mereka berpisah secara baik demi ank2

        0

        0
      • Nama Baru Ayu says:

        Ayu Podah!
        Ayu Podah!
        Ayu Podah!
        Ayu Podah!
        Ayu Podah!
        Ayu Podah!
        Ayu Podah!
        Ayu Podah!
        Ayu Podah!

        0

        0
      • ayu seronok sakan dihari raya tahun ini... says:

        yalahkan…suka sangat fitnah ayu..kecian ayu tau….tapi ayu seronok tau bila jue dengan abang ipar ayu bercinta..bagai pinang dibelah dua,barulah umur mereka sepadan..sirita tu heee…..jauh api dari panggang..dahlah umur tu nak masuk separuh abad..ada hati nak kahwin dengan orang muda..piralu rita..padan muka kau..ha.ha..ha..ayulah orang pertama yang gembira bila mereka berpisah..bolehlah ayu gunakan langkah baru..perlahan2 ee…bagi mereka peluang bercinta ok..jangan marah semua..ampun maaf dipinta,selamat hari raya..jangan lupa sokong ayu dan undi ayu dianugerah bintang popular nanti ee kengkawan dan peminat2 semua..apapun ayu happy sangat2..ok bye..bye…

        0

        0
      • Hamba Allah says:

        lepas ni biar ada insan lain plak bkenalan ngan Adha.. Ayu tu dh dpt balasan keguguran anak pun still lg nak wat jahat.. nmpk je baik tp hati busuk.. dulu dgr si Adha ni jenis sosial perangai teruk, peminum klu betui la andai dia kembali ke jln lame mmg padanla ngn Ayu.. Adha ni kaki dh patah riuk pun x insaf2 lg.. Rita plak sudah2 la kuar statement bila dah kuar result mahkamah br infom.. jg anak2 lg baik

        0

        0
      • MinatNeelofa says:

        Apahal korang komen pasa si Ayu raudah tu? Korang memang dengki kan? Dia lawa, badan cantik, duit banyak. Korang apa ada? Itulah, korang tak jaga badan, melantak macam nak giler, seluar orang saiz 27, korang saiz 40, Nak buat baju kurung orang beli kain 3 meter, korang yang mengata tu beli kain sampai 8 meter. Sudah – sudah lah mengata orang. Pergi kuruskan badan, besarkan tetek. Belajar hias diri, hias sahsiah diri sendiri sebelum mengata orang. Kawal sikit cara pemakanan tu.

        0

        0
    • Hilda says:

      Betul tu…Kejam betullah…Nape dengki sgt dgn Rita sedangkan Rita x ganggu hidup mereka pOn…Ingatlah ayu raudhah dan Zaquan Adha hidup ini ibarat roda…Mgkn sekarang anda ade di atas dan tidak merasa jerih perih insan yg anda sakiti ttpi suatu masa nnti andai ALLAH terbalikkan semuanya menimpa salah sorang drpada anda waktu itu adakah anda mampu utk tersenyum bahagia lagi?Jadilah manusia yg punya hati dan perasaan meski hanya sekelumit nilai kemanusiaan…Jika kebencian anda pada insan bernama Rita Rudaini itu setinggi gunung pandanglah dgn pandangan seorg insan yg punya hati nurani pada dua org anak saudara anda yg memerlukan kasih seorang bapa…Hukum karma akan sentiasa tersedia buat insan yg bersalah…Buat Aidil pula jgn rasa hidup anda bebas,ALLAH Maha Adil…Kesakitan yg anda berikan pada isteri dan anak-anak anda akan tetap anda rasakan suatu hari nnti…Buat ketiga-tiganya,insaflah sebelum terlambat…Buka mata dan jernihkan hati utk melihat kebaikan…

      0

      0
      • Senyum Sajalah says:

        besuk- besuk silap haribulan ayu si gunting dalam lipatan akan bercerai. tungggguuuuuuu!

        0

        0
      • kereta Audi R8 says:

        ayu hrp jer pkai tudung…ntah2 aidil yg gtl sruh ayu knlkn jue kpd die…

        0

        0
      • Sesuai Sangat says:

        elokla tu mereka berkawan. sorang jantan dayus, sorang lagi playgirl !

        0

        0
      • makin melalut lalut cerita mereka says:

        Aidil tu bukannya apa konon terasa dirinya hot sehebat David Beckham la tu..tuihhhh!

        0

        0
      • Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

        tkpe la biar kn ayu kenal kn jue ngan aidil bagos kn jadi aidil leh kasi cerai rita cepat2…..rita pn dh naik nyampah tengok lakonan aidil yg macm tk habis2 nk buat kontolbesi tu huh ! nyampah bwek !! ayu pn besar punye ki wak nye perangai ! sengaja dia kenal2 kn aidil ngan si jue supaya aidil leh benci n lupa kn rita….paaaatut lah aidil rela lari dari rumahhhhhh rupa2 nye ada bulu2 gatel di sebalek seluar dalammmmmmm emmmmm bagos nye tektik….

        0

        0
      • bdak mayonis says:

        x pe lah biau kanlah diarang nk bercinta tapi jganlah smpai orang benci kita anyway kalo nk bercinta pon tunggulah kes perkahwinan selesai barulah bercinta balik pas tu nk bercinta sngat bercintalah smpai puas2

        0

        0
    • tambun says:

      Ayu raudhah @ name sbnr:RODhoH memg kaki hst.nak name ayu.tp nme btol xayu lgsg.perngai nk bgus.memg hdoh.xpah gne sgt name ayu ko tu

      0

      0
    • si Cantik says:

      ~ lepas si lopa.. si rita… lepas tu si abby….
      lani si Jue aziz pulakk,,,, heisshh….

      0

      0
    • Gorgon says:

      BETIK!

      0

      0
    • Aku nyampah org yg suka pecah brlahjn rumahtangga oeg cm ayu n org bodoh xsedar diri cm aidil says:

      aku dh ckp ayu tu mmg perlu btaubat. Dh pakai tudungkn?! Hrp g blaja agama lak!!

      0

      0
    • ernie says:

      ape La. .jd at fmLy dia t0w an ? Arap2x bkn kak ayu pnca smua nie. . .

      0

      0
    • Hamba Allah says:

      hr ni paper kosmo Jue Aziz menafikan & bsimpati pd Ayu Raudhah wlupun x rapat ngan dia. Jue Aziz juga mengesyaki individu yg sebarkan fitnah ni… maybe Rita yg dmaksudkan.. Allahualam… x taula sape yg benar dlm perkara ni… rase nyer samada Rita, Aidil, Ayu & Zakuan sume nyer x pandai mjaga keadaan, Lebih2 lagi Aidil dah tau bini mulut tak reti nak tutup settle kan masalah awal2 wlupn kat mahkamah pastu wat pjanjian ngan sebarkn klu ada masalah settle scara baik. Yg Rita name je dah berumur tp syik buka kelambu sdiri settle la cara bmaruah. Zakuan ngan Ayu plak 2×5 je mcm amik ksempatan

      0

      0
      • Anonymous says:

        yela…rita rita rita….hari2 kluar kn knyataan tuduh org itu tuduh org itu….nmpk sgt tk mhu salah….

        0

        0
    • Aniss says:

      Baik kau tak payah pakai tudunglah ayu.

      0

      0
  2. last says:

    last n last….. :)

    0

    0
  3. puteri says:

    harap2 ia cuma berita angin….

    0

    0
    • ala, apa salahanye. kalau dia tak berbalah dgn Rita pun, apa salahnye dia pasang lain. kan boleh kawin 4? Kalau mampu zahir dan baten. biar le dia nak kawan dgn sapa.

      0

      0
  4. chorrr says:

    ayu oi..sudah2 la..imej bertudung hg tu x buat aku pndg hg baek pon…kesian lagi ada….ada aku membe…xtaw la betol ka x cakap minah tu…tp membe aku cakap dia penah ‘main’ dgn zaquan….so ayu oi..hg tu yg patot jaga husben hg…ada plak stil husben org sebok kenen dgn membe…aidil n jue pon 1 hal..sama2 gatal…

    0

    0
  5. siamang blink blink says:

    wtfffff??…jue aziz???bajet good2 je…lawa lg rita…*komen ikhlas

    0

    0
  6. markonah tonggeng says:

    kan aku dah kata si rodhoh tu nama je bertudung tapi perangai macam hanj****

    0

    0
  7. cikgi says:

    hurm….klu benar la….tumpang simpati dgn rita…. Bukan mudah nak lalui semua ini… Biasalah…bila diri terkontang kanting, mmg byk yg akan masuk jarum…. Semoga Allah terus bersama rita dan zuriatnya… Meskipun rita ada silapnya juga, tapi dia tetap lemah dan sepatutnya seorang suami menjadi pelindung….

    Jika berita ini tidak benar, mohon Allah ampunkan pembawa khabar ini dan diri kita semua….

    0

    0
  8. mak JEMAH says:

    Menyampah aku dengan Aidil ni, ayu raudah apatah lagi kan. Hm nauzubillah, besarnya dosa meruntuhkan rumah tangga umat islam. Perkara yang Allah benci adalah berpecah belah. Apa lah yang si Aidil dan Ayu inginkan sebenarnya? Jue pon fikir la sama aidil masih suami rita, dia ada tanggungjawab.

    0

    0
  9. adik nara says says:

    Ntah la ayu..ko x merasa lg lau org wat ko mcm 2..ce laki kao org kenen2 ngan retis pompuan lain ape ko rasa…doa sesangat ko rase mcm ape rita rasa…hrap je dh bertudung tp hti hitam..

    0

    0
  10. Britney Spears ada dua org anak lagi hot dari Jue Aziz says:

    lololololol.. Rita lagi 200 kilo meter lagi cantik dari nyamuk lentik tu la. Selamat Hari Raya. Peace ^__^

    0

    0
  11. kepociii... says:

    tak suka betul kat rodoh tu,…klu betul la rodoh yg buat rumah tangga org retak, aku percaya 1 hari nnti terkena balik kat batang hidung dia. baru dia tau macam mana seksanya kalau jadi mcm rita tu.

    0

    0
  12. Audrey Hepburn says:

    Murai pun ada cerita pasal ni.

    0

    0
  13. Boboy says:

    Apalah ayu roddeh tu.busuk hati.tidak ada guna engkau bertudung ayu oi..kalau hati busuk.

    0

    0
  14. boni kacak says:

    dunia dah akhir zaman

    0

    0
  15. Peah says:

    Naissss…. Aku mmg xphm lah knape korg nk kutuk si ayu tu. Biorla die nk perkenalkan ke pe ke si jue ngn aidil tu. Its up to them kalo nk berkawan pon. Lgpn aku xrase rita dan aidil will going back together. Look at how stubborn she is. Aku bkn nk doa la but it’s going to fall apart. The marriage. Lgpn aidil tu ade 3 lg kosong meh. Die boleh je nak menikah lain. Kalo nk kawen mcm cara die ngn rita dlu pn tde hal punye. Lols.

    0

    0
    • peah peot says:

      cantek byk kau peah….nk menggatal ka kawen 4 skali pon hapa kami kesah…kalo abaikan anak2…baik x payah jd suami…

      0

      0
    • me myself says:

      haish!! ayat “lgpn aidil tu ade 3 lg kosong meh”
      cik peah mesti terlalu baik tuk dptkn payung emas kn..
      tnggu mase nk dgr berita anugerah payung mas tuk cik peah la..
      kalau sy la..sy tidak terlalu baik utk itu..
      wallahualam..^^

      0

      0
    • sepupu peah says:

      kepala hotak hang peahh! meh sini meh aku lumat kau meh

      0

      0
    • nz says:

      peah ni ayu rodah ke?xpon aidil yg menyamor nie haha

      0

      0
    • kak tijah says:

      confirm dowh.. ni mesti kwn atau saudara tdekat dieorg.. boooo… nak kawen byk2 konon.. bini satu anak dua pun stil x larat nak bg nafkah.. ada hati nak berbini byk..

      0

      0
    • sama saja says:

      saya setuju. rita pun kata dah tak ada hati pd aidil….dah tu tak nak berdamai dgn keluarga suami atau pun ikut cakap suami suruh ikut pindah rumah. buat apa simpan isteri macam tu. walaupun umur lebih tua dari suami, tapi janganlan nak laki ikut cakap dan ego awak rita. laki manapun fedup tau. saya rasa aidil boleh mula cari pasangan baru, kalau dah terang2 isteri degil macam tu, tak ada nampak pun mereka boleh berbaik. bab ayu raudhah….sebagai kawan artis, mungkin biasalah mengenalkan dgn orang terdekat. kalau dua-dua (aidil dan jue) tak suka, tak aka jadi apa2 pun. kalau dah suka..apa salahnya sebab rita dah terang2 kata tawar hat pd suaminya. nak tunggu bercerai, mungkin ambil masa yg lama.yg penting kebajikan anak2 tidak diabaikan. para pembaca janganlah bandingkan rita, jue atau ayu…bagi saya mereka bertiga sama saja, artis, pandai “berlakon”, semua pun cantik, dari segi moral pun sama saja, perbezaan mereka dari segi umur sahaja. sekian.

      0

      0
      • Anonymous says:

        btul tuu aku skong…klu dlu msa aidil nk cerai kn dia trus je cerai wlupun msih syg kn aidil….dn ank2…nk buat mcm mne suami tk syg…..rita tu memng degil….jahat pikil nk salah kn org jer….hr kluar kn knyataan….rita rita rita….

        0

        0
      • erkk says:

        ewwww..cm geli jer komen nie..haha ! xkene bolehla ckp.kalo kene bru la thu.

        0

        0
  16. peah piah says:

    ayu raudah kne tahu satu perkara ” what u give u get back” 2 la dinamakan karma

    0

    0
  17. bella says:

    ape la Ayu Raudah ney….die kene tahu 1 perkara “what u give u get back” 2 la yg dinamakan karma….

    0

    0
  18. lola says:

    bodohnya komen ko ni peah. Aidil tu still suami rita..kalau sorang isteri pn terkontang kanting nk jaga, tanggungjwb pn ke laut, layak ke nak pasang 2 3 4? Hahaha..jadi kt ko sndri bnda cmni br ko tau.bluekkk

    0

    0
  19. pening says:

    minta2 semuanya khabar angin tapi kalau betul tak patut ayu buat macam tu… kesian rita!. x per la rita .. banyak lagi lelaki yang boleh dijadikan suami dan ayah pada anak2 awak… daripada terus hidup dengan lelaki dayus gitu nak buat ape!.. Jue pun satu.. kalau aku jadi dia x ingin aku jantan mcm tu! kalau dia leh buat rita x mustahil dia boleh buat kau…. sah2 rita lagi cun

    0

    0
  20. QASEH says:

    bgus sgt lar yer mik jue…main dah ramai jantan.rita teruskan hidup ngn ank ank rita masih cun sesapa dia nak leh dapat.tinggalkan jer si aidil tu!!kau lak ayu tunggu ler laki kau lak wat hal t………

    0

    0
  21. me myself says:

    sesungguhnye Tuhan itu Maha Mengetahui..
    wallahualam..^^

    0

    0
  22. aku nurUL says:

    Astaghfirullah.. Semoga Allah berikan yang terbaik buat Rita n Suami.. AllahummaAmeen..

    0

    0
  23. caca says:

    yang artis yang dok perkenalkan tu..nanti kena batang hidung sendiri baru tau…masa tu nanti Rita gelakkan je..and yg laki tu dok pilih si artis hot kunun tu mmg buta…1o kali bini dia bagus la…entah apa2…

    0

    0
  24. drMpower says:

    nasihat aku pada jue aziz ialah, kau berdoa agar dikurniakan jodoh yg lebih baik dari aidil ni. dah terbukti yg dia ni macam2 gitu nak lagi kau (kalau betul apa yg dikabarkan) pada budak mcam ni?

    0

    0
  25. Daku says:

    laaaaa. ramai plak yg bkenan kat mama x matang tu. hatoinyer ler… to adik ipar, renti2kanla prangai -ve tu. jngn luar je btutup tapi hati itam.

    0

    0
  26. Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

    takpe lah aidil ngan jue mateair biar cepat sikit aidil lepaskn n cerai kn rita ….buat ape nk tunggu lama2 ngan si aidil tu bukan mendatangkn hasil !!!

    0

    0
  27. anonymous says:

    lantak deme la weih..yg hangpa duk nyebok hal org apesal..baru je lepas bulan posa,basuh n cuci dosa hangpa..ni baru berapa syawal dah tambah dosa…depa dah mcm2..hangpa plak free dpt dosa kering…sudah2 la2

    0

    0
    • ramadhan rindu says:

      kita yang ingatkan orang tentang ramadhan dapat dislike pulak.
      memang musuh nak cepat2 hapuskan pahala, latihan ramadhan.

      0

      0
  28. Guest says:

    Ammbbooiiiiii!!!!> dengan retis lagik. aiyyaakk. engko hengat engko tu sape?. bajet hot2 je. phuuuiii!!. maslh xselesai lagi da cri maslh lain.

    0

    0
  29. marc says:

    kalau suka kat perempuan, peristerikan dgn cara baik. kalau tak suka, ceraikan dgn cara baik.

    0

    0
    • Anonymous says:

      memang aidil cerai kn dia dgn cra baik dlu….tp si rita tu….bnyk songeh….dh aidil tk tahan dgn dia mula la dia kn aidil….

      0

      0
  30. benci kontrobasi says:

    kalau betul..ko.memang pompuan pu** busuk tak macam dalam iklan kononkonon p*** wangi la sangat sampai syorkan kat jiran pakai.sumber ayu bagai!!!!!!

    0

    0
  31. Wan Z says:

    Kalau betul, Ayu Rodah ni jahat rupanya. Semoga ia mendapat balasan diatas perbuatannya.

    0

    0
    • ramadhan says:

      tengok la! ini dia muslihat CAK. sebarkan cerita yang belum tahu betulnya. kamu semua yang dah mula prasangka dan yang sebarkan yang tak pasti, sanggup tanggung akibatnya???
      ingat latihan ramadhan baru je berlalu.
      janganlah masuk perangkap musuh yang nak heret bersama ke tempat azab

      0

      0
  32. sharifahsandra Al junid says:

    Hoi BN apasal ko blok aku dari page FB ko hah? takut ke? tak tahan dengan komn komen pedas aku? pengecut…!! tak bole terima pendpat org lain tp kalau komen komen org yg maki hamun artis ko suke lah tp bile org komen pasal ko terus blok…apa ap pun aku dah save pic ko n family kat fb…bye…

    0

    0
  33. Daku says:

    laaaaa. ramai plak yg bkenan dngn MAMAT x matang tu. to adik ipar, jngn harap luar je bertutup tapi yg dalam busuk! renti2kanla sikap -ve tu…

    0

    0
  34. mawar berduri says:

    wah hebat ko rita. mentang 2 wartawan bangsat ni semuanya kawan ko suka hati ko nak fitnahkan aidilkan.hebatnya la, satu2 fitnah ko jajakan kat media,.nak cari publisiti la tu takut x laku bila laki nak ceraikan ko nanti.lagipun ko tu dah tua, perangaipun mcm org sakit jiwa. lepas ko dapat title j nanti ada ke org nak kat ko? mcm nila kalau xde org nak kat ko ko kongsi jela laki si raja fatimah tu sebab dia sanggup buat apa utk baking ko dan tulis mcm2 burukkan laki dan keluarga dia. x habis habis asyik cerita ko jer keluar kat paper booooringgg nak baca.lagi satu ko dgn wartawan bangsat ni x habis nak fitnah ayu dari mula cerita sampai dah nak ending tapi aku tgk lagi ko fitnah si ayu lagi murah rezeki dia laki bini.sekrg ayu dah berubah pun ko sakit hati, nak malukan dia ko ckp ayu yg kenalkan laki ko kat jue aziz tu .rita ko pergila buat rawatan hati dan mental ko. aku ingat kalu talak dah jatuh mahu gila ko ni. untuk aidil ko lepaskanla pompuan psyco ni cepat2 ,lagi cepat ko lepaskan dia cepatla ko kawin dgn gadis yg mirip jue aziz tu. semoga aidil di beri kekuatan dan kesabaran utk mengharungi dugaan yg hebat ini. ingatla segala kesusahan yg ko harungi akan di beri ganjaran yg hebat. tabah la aidil.

    0

    0
    • hampeh says:

      mawar berduri nih adik aidil ke aidil ke or ayu? hehe…. back up kental and kata-kata makian yang macam dah kenal lama je dengan Rita tu.. hentikanlah kata-kata makian tu eyh. Kalau berita ni tak benar or benar sekali pun, biarlah tuan punya badan yang bersuara. kita ni tak payah lah nak tambah dosa sangat lagi-lagi bulan ramadhan baru je habis.

      0

      0
    • andrea says:

      sblm rita kawen ngn aidil pn dia mmg title J… trhegeh2 gak aidil tu kt dia smpai kwen ke siam…. LOL

      0

      0
      • aiman alone.. says:

        yg terhegeh2 tu Rita. dah tau budak bawah umur …masa tu belum 21tahun pun, kenapa kau goda. budak tak matang mana pandai nak menepis kalau dah kena godaan nafsu perempuan yg pandai menggoda, maklumlah dah berpengelaman. tak boleh salah aidil 100%…itu yg sanggup membelakang mak bapak. rita kata nak elak maksiat kalau tak bernikah, ada cara lain yg berhemah. sekarang aidil baru nak matang sikit kut….

        0

        0
    • seorang isteri... says:

      assalam….siapa dlm dunia ni xsakit jiwa klu suami yg dicintai sepenuh hati tinggalkn kita cm kita ni smpah, ni tmbh lak dgr crita suami ada org lain..saya dh pnh rsa,suami main kayu 3..mmg hmpir2 sakit jiwa laa..tnyalaa semua isteri dlm dunia ni sggup ker kecewa dlm rmhtgga..??!! bla awak mksudkn aidil ada pompuan iras2 jue so awak tau laa aidil mmg ada hubungan dgn pompuan lain…so awak rsa slh ker rita pertahankn hak dia sbgai seorg isteri n ibu..??

      0

      0
    • Anti mawar duri says:

      Eh2 mawar duri cara ckp mcm org2 dekat ngan zaquan n ayu.. Tah2 zaquan sendri..kakkAkak kesian.. Klu nak ckp rita pun suruh la aidil tu bertangung jawab skit.. Reti buat anak.. Tp nafkah n batin xreti.. Mmg patut aidil ni xmatang.. Sunat kali kedua la.. Aishh… Klu ensem pun bg kat org lain pun xnak la.. Diorg nak duit aidil la.. Puii.. Xreti menghargai perasaan pompuan..ko zaquan.. Pun sama.. Reti main ngan pompuan je.. Dh kahwin pun sMa….

      0

      0
    • tukang komen jek says:

      hmm..ntah-ntah dia ni ayu kot…menyamar tukar nama nak komen kt bn nih..

      0

      0
    • JustSomeone says:

      amboii..aku xtau la sama ada ko ni pmpuan ke laki..yg ko nk maki rita tu knpa..clearly,she is the victim..laki dia da la xpduli dia n anak2..ko nk bela laki dia tu knpa..lau ko da boring sgt xyah la nk sibuk bca berita..kalau ko jmpa je berita sal dowg ni,cpat2 la ttup mata n cari la berita lain ye..xssah pn kan..cerita sal dowg ni xda pn mnyusahkan ko..yg ko nk melebih2 ni knpa..ssah la owg mcm ko ni.. hampehh!!!

      0

      0
  35. kak tijah says:

    rita jauh lebih tua dari aidil, so rita lagi matang dari aidil.. bangang ny si aidil, dia x pandai jd ketua keluarga… kak tijah pcaya, pasti ada PIHAK PIHAK ketiga keempat kelima dan seterusnya yang menyampuk hal rumah tgga dieorg.. spatutny, si aidil tu, x makan hasutan org lain.. si ayu ni pula.. dr dulu, b4 kawin dia mmg dah masuk line pun psal hal rmh tgga rita n si aidil… cuba bygkan betapa tabahny rita, bila satu family suami dgn suami sndiri x support dia… and to rita, kurangkan kontroversi.. jgn dilayan org2 gila yg x pnh ingin lihat kebahagiaan org.. title j pun, u ttp hangat.. hidung mancung, mata bersinar, u still pretty.. dont wory.. kita perempuan ni, masih blh hidup tnpa lelaki.,., n si aidil tu!, he dont deserve u.. biarlah anak tau sapa bapa diaorg je.. be strong rita.. n si rodhoh tu, plz stay away from rita,, org tak kacau mu pun,, mu sibuk2 keneng2kan laki org dgn kawan ko, apa chelop der..??

    0

    0
  36. SAKINABATANGAN says:

    Taste kembo ni pompuan2 yg lentik…so padan la…mcm ade magnet bile jumpe org lentik!….cari le isteri…bukan bini!

    0

    0
  37. Aya Ariel says:

    sbb tu aku tak heran ayu bertudung ke..berhijarah ke..sbb mcm P.L.A.S.T.I.K sgt okeeeeeee.. menyampah gilerrrr babs ngan kembar dua ekor nih..moga2..rita tabahkanlah hati..Nasib baik ada 2 hero pujaan malaya..Rayyan & Arjuna..

    0

    0
  38. red says:

    Mungkin sdh tiba saatnya Rita lepaskan ikatan perkhawinan mereka..klu betul itu yg suaminya mahukan. Mgkn dari awl..Rita juga punya silapnya kerana sanggup mengikut kata suaminya berkhawin tanpa restu..tapi bg saya, Rita mgkn x salah. Aslkan perkhawinannya sah, Rita x salah lg dah..bila kita selami hati dan perasaan Rita, di saat suaminya berjanji dgn kata indah, melafaz cinta x berbelah bagi,sdh tentu Rita terpedaya and terjatuh cinta..Tapi, sekarang Rita lepaskan sajalah..biarkan suaminya itu terbang bebas…buat apa ada suami klu hati terseksa..dan kepada suami Rita, cepat2 la selesaikan kes kamu tu..jgn sibuk d jadikan alasan tapi keluar dengan perempuan lain banyak pulak masanya…hm, klu sy lah parents c kembar tu, x akan saya back up anak macam tu..

    0

    0
    • ape je says:

      rita mmg nk dilepaskan pun..tp aidil tu ha yg xnk jgk lepaskan..hishhhh..kejap kata nk cerai kejap xnk..mahkamah slalu xdtg…

      0

      0
  39. Kb king says:

    A b*tch for a man-whore..elok lettew…

    0

    0
  40. andrea says:

    Ayu Raudhah tu mmg betina sial la… Pakai tudung tp prangai cam Mak Ayam duk carikan pelacur utk abg ipar sndiri! sial je! dia ngn suami dia sama2 sial. pi mampos!!!

    0

    0
  41. farzana says:

    Mawar berduri, kau mesti ingat yg taknak ceraikan rita adalah aidil. So selagi belum turun talak aidil masih lagi suami rita yg sah dan masih perlu memikul tgjawab sbg seorang suami dan bapa pada anak-anak. So, kalau nak pasang yg baru, tolong lepaskan rita dgn cara yg terhormat. So wat, kalau rita janda lepas ni, di sisi allah dia adalah insan yg sbb tgjawab dia sbg seorang ibu tunggal adalah berat. Tlg bandingkan dgn aidil. Apa quality yg dia ada yg buat dia lebih baik dari seorang janda. Belum bercerai, dah ada affair. Lepas tu main tarik tali nak lepaskan isteri. Tlg jgn hina janda ya, kalau dia janda pun, dia tetap ibu pada anak-anak sedara kau dan dia tetap ibu yg baik pada mereka. Seriously, l think rita is better off without aidil sbb aidil tak mampu berikan kebahgian pada keluarga sendiri dan tak mampu untuk berhadapan dgn masalah dgn cara yg matang. Anyway’ mcm mana kau tahu sumber gosip ni datang dari rita. Dnt make assumptîon. Rita cuma ada dua mata, diluar sana ada lagi byk mata yg boleh melihat. Just one question do u think jue is a better match fr aidil. I wonder.

    0

    0
  42. sweet32 says:

    kan jantan tu masih suami rita.. knpe ayu buat cam tu? busuk hati! pakai tudung tp hati pekung! woi, x pyh la jd setan bertopengkan manusia! jantan tu klu ko kenalkan ngan lembu betina pon dia nak sbb tgh x betul!

    0

    0
  43. ayu seronok sakan dihari raya tahun ini... says:

    Ada aku kesah kau semua nak cakap apa…cakaplah apapun..asalkan hati aku gembira dan seronoknya berhari raya dengan suami tercinta… la..la..la..la..la..la…percintaan aidil dan jue baru bermula.. la..la..la..la..la…la…marilah kita bersuka ria..la..la..la…la…la….semoga dihari raya akan datang mereka bersama…la..la..la..la..la…jangan cemburu wahai anda semua…la..la…la…la…la….asalkan hatiku puas dan gembira…………biarkan sirita rasa…..la…la..la…la…..la…………………………….

    0

    0
  44. dian says:

    pbuatan ayu raudah tdk dpt diterima sama sekali. Aidil msh lagi laki orang awak dah kenalkan dia dgn org lain???? Mmg patut rita kata punca aidil berperangai kerana hasutan pihak ketiga… Mmg sah org ketiga tu ayu. KALAU BETUL LAH GOSIP INI…. MINTA AYU INSAF. APA GUNA BHIJRAH DGN BTDUNG KALAU HATI TU BUSUK… Satu awak perlu ingat ayu… awak tu baru setahun jagung brumahtangga dgn zakuan…. masa lagi pjg …. cubaan dan godaan byk…. lbh baik awak jaga laki awak baik2 dpd awak sibuk2 introduce org

    0

    0
  45. myyra says:

    Rita tu dah mlakukan hal yg patut sebab itu dia rela mnikah di negara jiran wlpun tdk direstui. Bagi saya dpd dia buat pkara haram lbh baik nikah sah. Cuma aidil ni yg tdk sdar diri. Dan plg teruk ayu raudah… kaki busy body dgn hal org. Jgn ingat rmhtangga awak tu akan aman selamanya…. kalau perangai awak macam ini…. kalau dah btudung tu… bersihkan hati betul2…. jgn jd phasut… jgn busuk hati, iri hati,…. cthi wardina….

    0

    0
  46. Anti kembar n ayu says:

    Kehadapan si kembar yang ensem tapi hati busuk bangkai…. Sume orang dah tahu la ko ni playboy malaya yg terkenal dgn scandal2… Kepada pemata blogger jgn ingat jue je sorang .. Byk lgi scandal beliau ni.. Tgu je la… Paham x mcm mana cara permainan aidil.. Makna nye die suruh rita taat kat die tu saja2 je la… Sb dgn cara tu je rita leh kalah.. Tp rita bkn bodoh mcm ko aidil bongok… Aku klu jumpe ko.. Mmg aku tapak ko…. Kau dgn adik ko dah mainkan2 kawan2 aku.. Nasib xhampir kene jolok… Ko ayu.. Nak pki tudung bia hati bersih… Ingat sume org tak tau ke ko nyestyle… Ko tau tak ko kawin ngan sape.. Zaquan adha yg poyo… Ko tgk nt…. Time ko kene main…. Aku nak glakkan ko.. Ko ingat suami ko tu baik ke… G umrahtp hati busuk lagi.. Ko jeles kan rita cantik dr ko..

    0

    0
  47. bunga raya says:

    Tak yah heran la rita,biar la dia nk main ngan sape pun.mmg niat diorg nk sktkn hati rita je tu.kalau rita lyn n mengamuk,diorg suka la.mmg itu yg diorg nk.klu wartawan i’view u pun,u jwb je yg u dh x kesah.suka atilh si aidil lh nk kuar ngan sape ke,even nk kawin ngan sape skali pun.lg pun bukannya dia ambik kisah kat u ngan anak2 pun.cuma u minta dia settle kes kt mahkamah dgn sgr.lepaskn u n bg nafkah kt ank2.i rasa klu u blh ignore apa yg diorg buat,last2 diorg yg skt jiwa sbb niat diorg nk sakitkn ati u tk tcapai.kah kah kah….sian diorg,tk aman hidup dunia akhirat…..

    0

    0
    • kak nora says:

      suka sgt dgn statement ni..betul rita.. ko tunjukkan pd mangkuk2 hayun yg whatever depa buat pon tak memberi kudis pd ko… trust me , dgn cara tu lagi sakit ati mereka.. sbb niat mereka nak menyakitkan ati ko tak tercapai..klu ko sedih pon jgn sesekali tunjuk openly. masuk bilik air nangis la sepuas2 nya..

      0

      0
  48. anti Zakuan & Zafuan says:

    kembar ni mmg aku kenal. kenal sangat! Bekas jiran aku kot. jantan 2ekor ni mmg x boleh pakai. Kaki betina, PLAYER! yg dah kawin pn perangai cm haram jadah. so no wonder lah kalau org ckp diorang ni kaki betina sana sini. Pada kau Ayu semoga ko cepat cerai. doa peminat ko jgn buat main2. amin!

    0

    0
  49. bunga raya says:

    Buat tatapan aidil,kembarnya,isteri kembarnya,ibu bapanya,kakak2,abg,ipar2,suku sakat dan peminat2nya.
    Niat korang nk sakitkn ati rita x kn kesampaian.rita cekal,tabah,matang x mcm korang.keliling rita penuh dgn org yg sayang dan sokong dia x mcm korang.percayalh allah itu adil dan x penah tido.DIA nampak segala pebuatan korang.korang zalimi org lain(isteri,ipar,biras,menantu,sesama islam),korang pasti terima balasan yg setimpal.tak di dunia,di akhirat nnt pasti ada.kalaupun pembalasan tu tk kena kt korang,mgkin pd anak2,sedara2, ataunpun generasi2 korang.

    0

    0
  50. bunga raya says:

    Rita ku sayang, sbnrnya i tak lh minat kat u dulu.kdg2 ada juga perasaan meluat masa awal kemunculn u dulu,ye la agak seksi n sdkt kontroversi.tp itu dulu.slps u dh kawin(wlpun kt siam, n x direstui kluaga mentua) i sikit2 ikuti pkembgan u n i mkn suka dan sayang pd u.u know y,sbb bg i u cuba elakkn diri dr tjerumus ngan maksiat sbb tu u kawin gak walau pun bebuih mulut org dk kata kt u.at least hubungan u halal n anak yg u lahirkn sah taraf n boleh jd imam n wali bila besar nnt.i tgk u pun dh slow down bila u dh kawin,bg i wlupun i x kenal u personally,u amat pentingkn family.so otomatik u akn jg maruah u demi org yg u syg.nasihat i kat artis yg i syg.u jaga diri,jg pesonaliti,jg maruah,pakaian sopan(i doa satu hari nnt u tebuka ati nk menutup aurat selayaknya muslim,amin…),jg anak2 n sempurnakn segalanya, insyaallh u tenang n aman.ditakdirkn jodoh u ngan dia mmg dh tak ada jgn ssekali u sesali dn bsedih.pandang kedepan.i pasti ramai lg lelaki dluar sana yg sudi dn bbesar ati nk peristrikn u nnt.pasti u akan merasa dsayangi suami,mentua dn ipar duai.ingat TUHAN dn jgn bhenti bedoa yg tbaik buat diri u n anak2.

    0

    0
  51. Keretalama says:

    Ni gmbar zaquan la..

    0

    0
  52. To keretalama says:

    Kepasa kereetalama tu muka aidil… Aku anti btul la zaquan..dh kmbar sma je peragai.. Kes ko ngadungkan gadis m tu btul ke… Jgn bermain dgn api ayu n zaquan… Sekali terbuka cite ko br ko tahu malunye..hahahah sian dak ensem tp xmatang… Cube berubah skit..jgn g umrah tp masih ada perasaan kotor.. Jgn gunakan ayatko yg manis nak dptkan pompuan sana sni.dh dpt tinggal. Aku pasti ko akan dpt bala dr allh.. Ko tahu nape ayu gugur.. Sb tuhan nak bla apa ko dh buat kat pompuan lain… Main ngan pompuan kat umah mmber.. Aku jiran mmber ko ko xpasan ker.. Sian…. Rita sabar k.. Aidil tu sama je ngan zaquan… Aidil ko sunat je la… Laki xleh pki.l buat malu kaum kon je… LAKI DAYUS

    0

    0
  53. Anonymous says:

    ayu kenapa buat macam tu tak baik.patut lah pakai tudung nak tunjuk baik tapi hati busuk!

    0

    0
  54. anti ayu says:

    dah tunjuk belang dah ayu ni… dia dari awal lagi memang dengki dengan rita… hati busuk.. x yah la nak berhijrah sangat… kesian suami si ayu ni… n kepada mentua, x nmpak ke menantu yg sorang ni fake sgttt? buka la mata sikit….

    0

    0
  55. ayu seronok sakan dihari raya tahun ini... says:

    Aku tak kisah…aku tak kisah….aku tak kisah….ada aku kisah….peduli apa aku,apa korang nak cakap apapun…akupun dah pergi umrah..dosa aku pun dah takde lagi…aku pun dah bertudung..so sekarang aku adalah ahli syurga dan bidadari yang tercantik dibumi dan tentunya disyurga..aku dah pun jadi wanita soleha…kak abby yang dah berhijrah yang berani meluahkan isi hati dan pandangan dia pun dan wanita2 lain yang bertudung perangai macam aku dan kak abby pun akan ditempatkan disyurga tau..wanita2 yang bertudung pun ahli syurga juga…betul tak..betul tak…kami sama2 bidadari yang datang dari syurga tau tak semua…korang semua yang mengata aku dan kelompok2aku..koranglah yang akan ditempatkan dineraka…..padan muka semua….ha…ha…ha…..padan muka sirita perempuan bekas janda yang nak tua tu anak dua yang baru ditinggalkan laki di, si abang ipar aku tu….aku seronok betul….raya sakan..raya sakan…yeh..yeh…jangan marah ya semua…korang semua yang tak suka aku dengan kelompok2 aku…koranglah semua tu adalah debu2 dari neraka…..ha..ha…kesiannya…koranglah yang patut bertaubat…..bertaubat- bertaubatlah semua ya sebelum terlambat.. seronoknya beraya pertama kali bersama suami hensem aku yang dicintai..disayangi..dan dikasihi disisi..kau ada ke…la..la…. la……la…… la…………la………….la…………………………………jangan lupa wahai peminat2 aku semua ya sokong dan undi aku tau dianugerah bintang popular nanti tau….ok.. ya…..bye…bye…

    0

    0
    • kak tijah says:

      mcm org crazy je.. haha.. la la la la.. la..la.. la.. la.. takpelah wahai ayu seronok sakan dihari raya tahun ini.. be happy… x salah juga happy2 dl, susah2 kemudian.. now, giliran rita, next year, maybe giliran kau.. la … la.. la.. ok.. ya…bye…bye…

      0

      0
  56. fifah says:

    Let me see……. jue……ako, jehan, hans, etc. Makcik, pakcik adakah ini calon menantu yg lebih baik. Fikir fikirkan ya. Seburuk-buruk rita pun, dia takde title playgirl. Tapi aku rasa kalau aidil n jue memang sama secocok sbb diorang kes sama, playboy n playgirl. Aku rasakan tentu keluarga dia takde objection punye, lagipun yg kenalkan bukan org lain, tapi ipar sendiri. Tak gitu makcik.

    0

    0
  57. sally says:

    aidil ni bg free pun ak xhingin

    0

    0
  58. sweet32 says:

    ntah2 proses dia sama.. mcm mase dia ngan rita dulu.. mule2 kwn senyp2, next kawin kat thailand, next bwk jumpe keluarga, next bile dah settle.. proses ank pertama, next gosip gaduh2, nak tutup mulut org punya pasal..proses ank kedua pulak, next gaduh2 lg, next naik mahkamah, next ayu kenalkan lg ngan org lain… mcm tulah selg hidup x penah puas dan selg dunia blum kiamat!!!

    0

    0
  59. lola says:

    mawar berduri tu ex aidil yg x dpt kawen ngn aidil sbb aidil pilih rita.tu yg dia meroyan semacam.kah88x.

    0

    0
  60. […] Ahad yang lepas, walaupun di Hari Raya yang pertama, Abang Nara tidak melupai tabiat membeli suratkhabar untuk membaca perkembangan terbaru dunia selebriti tempatan. Dalam banyak-banyak cerita yang dikongsikan, Abang Nara terkejut dengan tulisan CAK di dalam Harian Metro Ahad tentang … Continue reading → […]

    0

    0
  61. pening says:

    mawar berduri tapi duri x tajam…. masa lelaki (malas nk taip nama dia) tu nakkan dia pun dia dah ‘j’ dah. nampak sngt si lelaki tu yang terhegeh2. yang ko marah sgt tu naper.. pas ni kalau laki ko cari pompuan lain jgn meroyan. tapi kalau ko dah pegang title ‘j’ tu… memang x der orang nak pun sbb ko tu banyak duri sgt…. habis dengan wartawan2 ko hentam.. kau diantara wanita yang suka lihat wanita lain menderita… ish! x patuut!!!!

    0

    0
  62. kak li says:

    aidil ,,,,, kau umpama keluar dari mulut buaya masuk ke mulut harimau….., Jue pula miangnya mengalah miang rebung ( kalau betul kau tua da ati kat aidil tu,) Rita pulakkkk sesuai benar kau tu di gelar mami jarummmmm, yang sememangnya TAK AYUUUU tu, kalau tak penah tengok gunting dalam lipatan , ha tu la dia, apa pun jgn menyesal di kemudian ariiii.

    0

    0
  63. saya says:

    aku rsa ..pape pon..kita tgu apa ulasan drpd ke smua pihak yg terlibat ..
    bwu la kita thu apa yg dh trjdi..
    harap2 smua khbar ni xbtol..
    ksian si rita..

    0

    0
  64. betul ke bohong? says:

    Ade org kate, zaquan tu pon ade pmpn lain blkg si ayu..haha..xtau la btol ke x..

    0

    0
  65. kucinghijau says:

    NAK MAIN DENGAN JUE PLS……
    Tak kan kasi kat playboy je… Aku pun nak jugak tengok lentikk kemain je… Geram aku..Pffttt huf huf

    0

    0
  66. Amier says:

    Mungkinkah antara sebab penceraian antara Aidil Zafuan dan Rita adalah salah sorang ……berak tak flush?

    0

    0
  67. ernie says:

    l0rh. . .upaNye cm t0w. .kak ayu. . .npa jd cm nie. .ck expLan. . .t 0wg sLh fhm pLak. . .
    Kak rita. .sbr yaa kak. .xda masaaLah yg xda jLn pnyelesayan. .insya aLLah. . .

    Kak ju. . .npe jd cm nie. .ck expLan. . Kjadian nie. .bLew mnyeBbkan. . .1fmLy. .huruhara. . .hurm. .kak ju. .wat kptsn yg Baek. .0k. . .

    A!diL. .xra nk kta pape. .memang LeLaki bLe kwen 4. .tp. .sekurang2xnya bsikap branie. .dLm sesuat0 aL. . .xea nk ckp skrg. .fkr yg akan dtg. .k. . . .L0p u aLL. . .

    [harap2x ada jaLan penyeLasayan yg baek. . .]

    0

    0
  68. Menteri FaSoLa dari Negeri Pasir berdengung says:

    Ceritanyer begini.. Mak bapak si dua ekor adik beradik kembar sebodek ni dr dulu tk sukakn Rita kerana umur dan status jandanye.. Itu yg buat dorng nikah oversea.. Came adiknyer Cik Ta nk jadi tuan penasihat.. Memandangkn si Aidil ni belom baligh lagi, sebab tu otak dia berlendir, bebal nk mampos ikot kata si Rodoh.. Since nk sngt dgr ckp dia, gi share jela Rodoh dgn Zakuan.. Btw, kpda sesape yg denki tu, i nk khabaq sket. Seseorng yg janda, sudah tentu sah status jandanye. Tapi yg Rodoh, so call masih dara lh bila dipinang, confirm ke daranyer?? Tk baik runtoh kn masjid!! Cik Ta tk nasihatkn adik awak ker??

    0

    0
  69. Saya sebatang kara says:

    Ok la tu. Janji jgn lupa tggjawab kat anak2..

    0

    0
  70. zbm says:

    masa pose ari tu, aidil ckp nk msuk melodi pas raya, nk balas blik kenyataan rita, last2 aidil blik yg kena soklan cepumas….wait n see je ler…hehehehe

    0

    0
  71. yayaya says:

    marilah bsama2 kta mdoakan ape yg trjadi pada rita akak jd pada ayu haramjadah 2 plak….amin…………….pdan muka ko…

    0

    0
  72. Tumpang Lalu says:

    Apa pun…aku hairan kenapa laa PEREMPUAN begitu mudah menerima perasaan LELAKI @ Aidil yang sudah nyata karektornya bukan seorang yang gentlmen.Begitu juga dengan kes ikut lelaki LOMBOK, mat gagak AFRIKA etc..aku hairan dengan sikap wanita-wanita di Malaysia ini. Please tolong la berubah wahai perempuan2 MALAYSIA….ikhlas!

    0

    0
  73. Chenta says:

    agak r …
    ^___^

    0

    0
  74. lolipop says:

    biar pi lah aidil dgn jue.ada bini pun x mcm ada bini.aib suami x di jaga.hati mentua pun x nak di jaga.buat kepala batu sendiri.semoga allah permudahkan jodoh aidil n jue.
    amin

    0

    0
  75. nyamuk says:

    ape nak heran…..mmg ptut la ayu knalkan ngan jue 2…sbb ke-2 2nye mmg SUNDAL,JALANG,…..KAKI MAIN…. dan yg sewaktu dengannye….baik laki,bini,kawan sume same je…..mereka semua seangkatan….nanti bleh wat pesta kat umah….

    0

    0
  76. myyra says:

    Ayu tu tak guna pergi umrah dan dah bhijrah…. tapi hati busuk sebusuk busuknya. Benci sgt dgn wanita ini. Konon dia tu menantu kesayangan keluarga zakuan. Hari ini awak tlibat sama dlm mruntuhkan rmhtangga org entah esok lusa rmhtangga awak pula diganggu olh wanita lain…. baru padan muka awak. kalau betul dia tdk tlibat sama kenapa dia turut serta smasa aidil mengambil barang2 dia kat rmh mereka di damansara pd awal thn ini??? kalau dia bhati bersih so tk payah libatkan diri dlm hal rmhtangga org. Ingat kau ayu rmhtangga kau baru bmula blum sampai bpuluh tahun. Jd jaga baik2 laki kau

    0

    0
  77. ariff says:

    kpd rozita che wan…. awak nasihatkan adik awak tu… jgn sibuk sibuk mjaga tepi kain org… minta dia bersihkan hati dia betul2. Jgn jd phijrahan itu utk mnutup kbusukan hati dia

    0

    0
  78. zana says:

    Haha.. biarla aidil kawen dgn jue. Rita tu jenis pijak kepala suami.mentangla dia tua dari aidil. Kenala hormat aidil.sbb aidil tu suami.aku berpendapat,bercerai je la rita n aidil.dah xde jalan lain. Pastu masing2 carila hidup yg terbaik utk diri masing2. Dlm hidup ni ada pilihan. Pilih la jue. Hehe. Peace yawwww

    0

    0
    • gagnam says:

      dulu ak minat rita ni..pas dgr die kawin kat siam tu terus ilang respect la kat dia..kang die lagi tue, nape x pk perasaan ibu mertua tu kalau die buat cmtu (ikutkan ati binase) wpun alasannye mengelakkan maksiat..ye klu nk elak maksiat cr la laki yg keluargenye boleh menerima die sbg menantu(cinta itu buta)…manusia yg bute sebenarnye..yg aidil tu mang sah2 la budak..x betul lagi…menyampah gak hmmm..xpela nasi dah jadi bubur..harap terbaik untuk sume..

      0

      0
  79. aloe vera says:

    sudah masanya Rita yg ‘tuntut’ cerai! apa nak diharap lagi pada laki mcm tu? kejap dia fail cerai,kejap dia batalkan….pas tu failkan balik? cam haram je perangai.
    pilih jue aziz je sbg pengganti? muahaha…x boleh ke cari yg lebih bagus? lantaklah kan….mmg padan sgt la tu, ambiklah ”mangkuk hayun” ako mustapha & jehan miskin.
    semoga hidup Rita lebih tenang,aman & bahagia tanpa budak Aidil tu, amin!

    0

    0
  80. nyamuk says:

    zana….
    ko pn sengal gak….da mmg diowg failkan pceraian….aidil bangang 2 je byk bg alasan x mo dtg…owg bsalah mmg tkut….ko igt rita 2 lapar sgt ke ngan aidil….xde dia heran pn…..jnda2 dia pn laku…2 yg aidil tkejar2 2…..x heran kalo dia jnda lg…..rmai lg lelaki2 baik kat luar sana….
    pe kena mngena lbh tua x hrmat suami…..ko tau sume ke….ko kalo muda dr suami ko pn,lom tentu owg mcm ko hrmat laki…..

    0

    0
  81. Anonymous says:

    Untungnye, jue tu tetek besor le, sodap myusu muda lagi…

    0

    0
  82. Sofia says:

    Hey ayu, kau ni pkai tudung je kan. tapi nk runtuhkan rumah tangga orang. orang pkai tudung dia pn nak pakai jugak. Padahal hati busuk!

    0

    0
  83. MinatNeelofa says:

    Kebanyakkan orang yang komen kat sini, nampak dengki dan irihati dengan Ayu Raudah. Itulah, korang tak jaga badan, melantak macam nak giler, seluar orang saiz 27, korang saiz 40, Nak buat baju kurung orang beli kain 3 meter, korang yang mengata tu beli kain sampai 8 meter. Sudah – sudah lah mengata orang. Pergi kuruskan badan, besarkan tetek. Belajar hias diri, hias sahsiah diri sendiri sebelum mengata orang. Kawal sikit cara pemakanan tu. Muka masing masing dah bulat macam pinggan aku tengok. Ala ala bigmac pun ada. sedarlah sikit. jangan asyik nak dengki kat orang je. Korang mengata Ayu Raudah ke sesiapa artis ke, habis pahala korang semua sedekah kat depa tu. Aku tak nak kata lebih lebih, aku minat Neelofa je sebab badan langsing, tetek besar. Susu muda.

    0

    0
    • Anonymous says:

      kesian kat ko kan?? orang komen, ko pun nak sibuk komen.. tapi komen yang COPY PASTE je.. itu je yang kau mampu??

      0

      0
  84. Anonymous says:

    baru gosip je yang lain da panas..belom sahih lagi cite ni..kalo kompem betol baru la bikin panas..sumber y bagitau tu pon entah betol entah tidak..apada..

    0

    0
  85. Fie says:

    Boring~~~~~~~~~~~~ *thumbs down*

    0

    0
  86. JOE 2345 says:

    kalo dh namenye artis

    0

    0
  87. Gadis sabah says:

    Korg xpyh nak ckp ayu… Die mmg da kena ole laki die sndri… Laki die sndri brlaku curang ng seorg gadis brasal dr Sabah… Mnjalinkan hubungan cinta tnPa pgetahuan ayu..

    0

    0
  88. Adik Aidil Zafuan says:

    Klau aq jadi adik kndung abg aidil… &aq tau semuanye brpunca dri ayu raudhah dh lame aq blsah ayu tu x kesah lah die tu adik abg zquan skali pon

    0

    0
  89. fitriyatie'ZK says:

    Sabar ler rita, smoga tuhan murah kn lagi rezeki utk ank2 ye. Jgn toleh belakang lagi, pandang utk yg akan datang n kedepan demi anak2. Utk manusia2 yg menyusah kn hidup rita tu,biar tuhan jer yg balas.. siminah garik tu mmg cheaper women n cheaper thinker.. they did’t use brain’ nafsu lagi besar dari akai….

    0

    0
  90. Anonymous says:

    confirm bercinta,jue ada dtng teman aidil masa game bola.. dh kuar TV pun ..siap pakai jersey Johor lagi jue..

    0

    0