Written by AbangNara | September 14th, 2009

ahmad busu

Takziah kami ucapkan kepada Ahmad Busu dan sekeluarga. Ahmad Busu yang femes dengan cerita komedi Pi Mai Pi Mai Tang Tu kini ditahan di PPUM akibat serangan strok. Semoga kesihatan beliau cepat sembuh dan dapat berhari raya bersama keluarga. Anak beliau yang paling bongsu kini baru berumur 5 tahun.

Marilah kita sama-sama mendoakan kesihatan dan kesembuhan salah seorang pelawak yang bagi kami masih tiada tandingan setakat ini. Lawak Ahmad Busu dalam Pi Mai Pi Mai Tang Tu memang terbaik ~~

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

423 responses to (TAKZIAH)Ahmad Busu Kena Strok, Kini Di PPUM

  1. kira-kira says:

    takziah…..
    kesian nye….

    0
    0
  2. Zaza Muhammad says:

    Semoga cepat sembuh…amin

    0
    0
  3. kira-kira says:

    pagi,,,,,,,,,,
    :-)

    0
    0
  4. dendang says:

    semoga beliau cpt sembuh…dan harap keluarga beliau tabah…

    0
    0
  5. Delimasaraa says:

    astagfirllah…………..ya allah, permudahkanlah urusan hambamu ini..semoga dipercepatkan untuk sembuh dan keperitan kesakitan..aminn

    0
    0
  6. violet says:

    salam…
    hye2 morning sume…
    emm
    kesian dyer…
    xper dugaan hidup..
    tabahkan hati ok..
    :)

    0
    0
  7. violet says:

    lor…
    mana yg lelain ni…

    aries…
    pn xder..
    biasa dye la kepala awl2 pgi ni…
    :)

    0
    0
  8. Rin says:

    takziah.. takutnya dgn strok..

    0
    0
  9. violet says:

    wehhh
    man la korang ni…
    tdo lg ker????

    0
    0
  10. Jojio says:

    Moga cepat sembuh…insyallahhh…

    0
    0
  11. aries_april says:

    smga cpt smbh n dpt mnjlni khdpn sprti biasa

    0
    0
  12. aries_april says:

    loh…
    mn p abis smua orng ni?

    0
    0
  13. aries_april says:

    wei…
    korang mn ni?
    mai ar….

    0
    0
  14. Jojio says:

    Kebiasaanya stroke ni kalu right side ada can lagi tapi kalu left side mungking lumpuh….

    0
    0
  15. aries_april says:

    kira…
    kira ada add akak ya smlm?
    sorry la…
    smlm….akak ter reject….
    :-)
    bt lain leh x?

    0
    0
  16. Jojio says:

    Nara kat Fecebook nama awek comei….fuhhhh

    0
    0
  17. violet says:

    bosan weh…..

    moon ko x de ker…
    weh janji nk kasi susu….

    0
    0
  18. Delimasaraa says:

    tlg kasi tau cam ner nak bukak facebook kak nara..saraa dh add dah tp tak leh nak bukak..aduhaiiii..tak reti lorrr

    0
    0
  19. eclipse says:

    lg beberapa ari jer ramadhan nak blalu…
    sayu lak hati…
    raya bkl menjelma…
    lg ssh ati…
    sbb bajet lari…heheheh…

    0
    0
  20. virgo says:

    takziah kpd famili ahmad busu…..
    smoga cpt sembuh….

    0
    0
  21. Delimasaraa says:

    apa kaler bj rayer korang this year ???

    0
    0
  22. hantupensil says:

    vvorninggg….
    huhuhu..
    salam takziah….

    0
    0
  23. aries_april says:

    bla kak nara nk bt bka pose sma2x ar?

    0
    0
  24. aries_april says:

    korang 1st raya kat na?
    p mn2x?

    0
    0
  25. aries_april says:

    rya oh raya…

    0
    0
  26. Jojio says:

    Pada yg nak drive jauh tu jangan lupa sevice keta….karang raya tepi jalan lak…..

    0
    0
  27. bahulu hangit says:

    salam,korang2…nk bt open house ker ni…nk ituttt….

    0
    0
  28. ammey says:

    salam suma

    0
    0
  29. syaz says:

    last 3 weeks aku jumpa dia kat pasar pagi shah alam..masa tu pun dia nmpk cm lemah je…papepun semoga pak busu cepat baik..

    0
    0
  30. tOmEii says:

    morng sume…..

    takziah…..
    dh nk dkt2 raya ni semoga cpt sembuh…..

    0
    0
  31. aries_april says:

    1st raya bju wrna pa korang?

    0
    0
  32. hantupensil says:

    sape x bayar lagi duit zakat fitrah…??

    0
    0
  33. tOmEii says:

    xlme dh nk raya nie…..
    bln ni xckup kn….29 hari jek….

    0
    0
  34. aries_april says:

    best nya raya…
    klau late father ada g…
    ishk…ishk…
    :-(

    0
    0
  35. Delimasaraa says:

    thn ni aku kerja..kerja..kerja..kerja..huk huk huk…cedih betuiiii

    0
    0
  36. violet says:

    bosannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

    weh cite len cpt…

    0
    0
  37. aries_april says:

    jom……….

    0
    0
  38. ANneDeSilva says:

    morning sume..heheheh
    guys smalam anne dh receive my lip gloss…huhuhuhuh
    sukanya anne….
    menyerlah la bibirku nanti…

    0
    0
  39. Rifa'i says:

    Slmttt Pagiiiiiiiii.. Korang dah shopping rayeee lom.?

    0
    0
  40. sasha fierce says:

    morning suma..
    tumpang lalu skit..
    hak…hak..
    nk metting jap
    kul 11 aku join

    0
    0
  41. ANneDeSilva says:

    eclipse mana???????//

    0
    0
  42. new moon says:

    huuuuuu…………topic baru plz…..haaa…..filem ape yg plg korg minat yg mmg mlekat kt ati korg smpai skg?

    0
    0
  43. Rifa'i says:

    Berapa jumlah duit raya yang sesuai untuk anak sedara mengikut ekonomi sekarang ni? Ada cadangan?

    0
    0
  44. ANneDeSilva says:

    actually terpulang..
    tgok bape ramai anak buah..
    mcm anne anak buah takde sepupu jek..
    tu pon lima org…hehehe

    0
    0
  45. Delimasaraa says:

    apa nak buat ni…mood kerja dh takdek..nak beraya jerk niii………….

    0
    0
  46. violet says:

    kira mana eg…
    td ader???????
    emm…..

    0
    0
  47. ANneDeSilva says:

    lalaalalalalalal…

    0
    0
  48. tOmEii says:

    bosany xde cite br ker….
    aries new topic plez….huhu

    0
    0
  49. Delimasaraa says:

    topic topic topic topic topic……………

    0
    0
  50. violet says:

    boleh ke gal luahkan perasaan dye pada lelaki????
    i mean perigi cr timba…
    emmm….

    0
    0
  51. aries_april says:

    soalan cinta leh x korang?
    :-)

    0
    0
  52. aries_april says:

    1st time korang ngorat GF/BF korang…
    @ cam na dia ngorat korang…

    0
    0
  53. aries_april says:

    loh…
    xda orng ke?

    0
    0
  54. aries_april says:

    la…
    p mn abis smua orng ni?

    0
    0
  55. violet says:

    aries…
    tkr la cite len…
    cinta2 ni ish…
    aku mls tol….
    huhu

    0
    0
  56. aries_april says:

    ok…
    citer ni…
    prgdhan pling bsar korang prnh gdh ngan dia orng time kcil2x dlu…

    0
    0
    • violet says:

      gdh sebab nk duduk tepi law nek keta..
      kan nk blik kg jauh,..
      so sume nk dok tepi..
      sampai nangis2…
      huhu

      0
      0
      • aries_april says:

        aries lak…
        lbih pd bnyk beralah lah…
        coz late daddy syg kat akak n adk lbh…
        hehehhehe
        tp bla 1 ari tu…
        aries xleh than g…
        aries gdh…
        aries ambl mngkuk kaya mak nya kat dpr tu…
        aries bling dpn adk aries…
        brselerak kaya tu…
        smpai kena kaki adk…
        ayh pkul..
        mak dato ko…
        nya la skit…
        pas tu…
        last…
        xbt dh…
        xbrni nk gdh g….

        0
        0
    • hantupensil says:

      huhu…xpenah lagi gaduh ngan akak aku..
      sbb aku takut ngan akak aku…
      heheh..
      ngan adik2 aku slalu ar…
      aku kan abg,,,
      hahahah…

      0
      0
  57. aries_april says:

    tngk tu…
    bla xda tpk srh aries bk tpk bru…
    bla bka..
    xda sapa citer…
    asyk aries srng ja…
    gera tul la u all ni…
    :-(

    0
    0
  58. ammey says:

    emmm diyam jer

    0
    0
  59. sasha fierce says:

    halu…haaluu..
    im back

    0
    0
  60. tOmEii says:

    page sblh syg sume….

    0
    0
  61. pening says:

    Ciannya….moge cpt pulih kembali….

    0
    0
  62. manusya says:

    takziah…kita smua doa n harp smoga beliau kembali pulih..aminnn….

    0
    0
  63. lanToK LeW says:

    takziah…semoga cepat sembuh….suke tengok dia berlakon….sempoi gitu…

    0
    0
  64. jull says:

    apa ni….takziah tu unt org mati je tau……

    0
    0
  65. Moga beliau cepat sembut. Kalau minum produk kami, memang bagus utk pesakit strok..

    0
    0
  66. pingkypanthers says:

    semuga cepat sembuh..

    0
    0
  67. ceisa says:

    Kenangan ak masa kecik2 dulu..rancangan Pi mAi Tang Tu :)

    lama A.Busu x belakon.. Semoga cepat sembuh! :) mintak dipanjangkan usia…amin
    -hasiibharun.com

    0
    0