Written by AbangNara | April 14th, 2010

tweeter fasha sandha

Nampaknya perang Twitter antara Fasha Sandha dan seseorang itu masih belum tamat lagi. Ada sahaja benda-benda baru yang ditulis oleh dua orang artis nie. Nasihat kami di sini, sudah-sudah la tue. Anda masing-masing ada peminat sendiri. Anda masing-masing akan cakap diri anda betul dan tak bersalah. So daripada bergaduh tak tentu pasal, baik tingkatkan mutu kerja dan mutu lakonan. Lagilah peminat bertambah dan makin sayang kepada anda berdua. Tak gitu?

Hal ini mungkin tak ada kaitan dengar artikel ini tapi cuba ada cari sesuatu yang tidak kena dengan gambar Fasha Sandha di bawah nie. Kalau jawapan anda betul, Abang Nara akan cuba bawak balik bunga sakura dari Korea untuk kenang-kenangan anda. Ushar betul-betul gambar di bawah dan cuba cari sesuatu yang agak pelik.

gambar fasha sandha

Baca Yang Ini Pulak:-

318 responses to Agaknya Fasha Sandha Tujukan Tweet Ini Kepada Siapa Ya?

  1. AKU says:

    BLOM BERANSUR LAGI KE CITE NI??

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
    • lo'lo says:

      Cerita pasal Fasha tetap hot dan menjadi pilihan utama peminat dan yg tidak minat… Tak de ke sesiapa nak bukak pasal Nora Danish pulak… suam suam kuku je? Ke berita dia tak se komersial Fasha?

      Hot debate. What do you think? Thumb up 2 Thumb down 11
      • AKU says:

        huhu mungkin ND dh xkeluar statement dah kot…FS je yg dok keluar statement ag… mungkin…..

        Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 2
        • me says:

          dieorg ni cubala pk mcm mn nak membenteras jenayah ke,nak memajukan negara ke..membasmi kemiskinan ke..ni sibuk pasal hal peribadi yg dah basi..tolongla jd org bijak..tgk siti nurhaliza,diana daniel..contoh artis yg sentiasa ingin memajukan diri bukan membela dan menjatuhka org lain..mungkin ia membezakan manusia berakal panjang atau tidak.

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
        • Izat says:

          aku minat glos kat ct nurhaliza… cun & bbakat…

          Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
      • Izat says:

        Haruslah.. Fasha kan top 5 pelakon tv popular..

        Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 5
    • erika says:

      emm sian aku baca si fasha nie.. whatever u tetap salah…. didunia dan akhirat.. meruntuhkan masjid…itu adalah ciri perempuan jahat dan tidak sesuai untuk dijadikan calon isteri mana mana lelaki pun.. ini semua aku dengar dari ustad.. kalau sapa ada yang nak marah ataupun nak membela jugak terpulang.. aku dengar dari ceramah.. bukan aku yang cakap… aku jugak takut tergolong dalam golongan itu.. manala tahu satu hari nanti aku lagi sadis dari si fasha.. Untuk fasha cubalah berubah dan bertaubat.. Hanya Quran dan sembahyang sahaja sahabat yang paling buat mu.. bukan sahabat selain dari itu.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 107 Thumb down 13
      • ellll says:

        BELAKANG BADAN DIE ADA BEKAS JERAWAT.. BETUL????

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 46 Thumb down 0
      • mega says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 48
        • notperfectperson says:

          erika cume berckp dr ape yg dye denga dan dye nampak..bagus lah tuh..mengingati antara 1 sama len..at least dye mencube tp aku tak rs pun dye menjaga tepi kaen org..ini cuma nasihat sesame manusia..urusan laen bia Dia tentukan,,kite yg bercakap ni pun kdg2 tak sempurna….peace..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 35 Thumb down 4
        • futuremagistrate says:

          FS, kalo dah perangai ko cenggitu, mmg patut lar org be careful ngan ko kan?…the problem is..ko nie cam tak sedar diri tul lar ko dah buat salah, kalo jejai nak kat ko, ko dah tau kalo berkawan ngan dia bikin kontroversi, blah lar, ko tunggu lar watperk, tp mmg ko ader skandal ngan dia pon kan…rakyat malaysia nie pemaaf org nyer…ko wat lar dose besau maner pon tp kalo ko berubah, org sudi jerk maapkan, ko tak gitu?….tepuk belakang badan, tanya lar jerawat kat blakang…versi baru tepuk dada tanyalah selera…

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 1
        • suka2 bagi hangitt says:

          emm.. aku sokong.. yela.. ktia xbleh terus tuduh org meruntuhkn rumah tangga org.. sdng kan kita xtahu apa yg terjadi sebenrnya.. hanya mereka dan keluarga mereka ja yg tahu.. mybe nd ni mmg jenis kuat cemburu ka?? suka mengamukka? xmau layan suamika?? tu yg membuatkan xhusban dia ceraikn dia.. dlm rumahtangga hanya dia dan suami dia ja yg tahu.. then myabe si xhusban dia bercerita hal2 peribadi kpd si fs ni.. tu yg fs bleh hamtam kata2 dia.. so jgn terus menuduh dan terus menuduh sbb wartawan pun bnyk xsuka dng si fs ni.. so sesediala kita akn mendengar cerita buruk2 ttg dirinya.. but si nd suam2 aja.. wallahualam

          Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 11
        • suri says:

          confirmed..pengikut sendat ni..hehehehe

          Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 1
      • Maknanya artis popular yang sorang tu (tersangat sopan) juga tergolong dalam kategori perempuan jahat dan tidak sesuai dijadikan calon isteri mana2 lelaki??? Tp saya tengok makin bahagia je… Kalau nak disenaraikan artis2 kita yg pernah runtuhkan masjid, seram jugakkan sebab kebanyakannya ada pakej…

        Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 3
      • erika says:

        I nak mintak maaf pada fasha dan peminat fasha.. i agree who am I to judge fasha and other people in this world.. So Hope U Guys Can Forgive mee. All of words that I wrote is for my guidance not for other people and not for fasha too…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 4
    • Maam says:

      dont really care for either one, but have to agree that ND is VERY childish. pasal tu kena tinggal kot.

      Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 16
      • lo'lo says:

        Berlakun macam budak budak,realiti pun macam budak budak.

        Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 7
        • ctmunirah says:

          she is apparently memang sangat cute dan soft spoken..my mom happened to be rizal’s father’s nya assistant dan sangat baik dengan datin… datin pernah kata kat my mom, masa dia kawen dengan ND dulu… rasa mcm baru dapat anak perempuan je…
          tapi i dont think she acted childish… whoever dalam keadaan dia akan bertindak dengan cara yg sama…
          dalam denial fasha runtuh kan rmhtgga derang, fasha makin merenyam dengan ex hubby dia..kamon la ladies.. dont tell me korang akan diam je… ntah ntah korang tu, perempuan yg tak de kaitan dengan ex hubby korang pon korang lesing sama…

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 48 Thumb down 0
        • erika says:

          i agree with u.. i pun kalau sapa sapa kaco my husband akan bawak parang panjang..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 0
  2. princessbutterfly says:

    x hbs2 ag ke? bosan….
    menyampahlah ngan fs ni

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 0
    • Izat says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 15
      • bazooka penaka says:

        ko nak suke fs ko punye psl..tp jgn paksa org lain suke dia ok!! ko sndri tau baper ramai kt msia ni yg benci dia termasuk wartawan.. jgn ckp byk!!!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 1
        • Izat says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 17
        • bazooka penaka says:

          sukati aku lar nak benci dia..ati aku lg tenang tak sokong atau admire pompuan camni. ati aku akan jadik lebih rosak kalo aku mengagung2kan pompuan mrokok, clubbing, seksi, gi holiday luar negara dgn bf, rampas laki org time bini org tu sarat mengandung, kaki propa… 2 LAGI MEROSAKKAN ATI!!

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 41 Thumb down 2
        • hem says:

          wartawan kan dah kena juga sebab selalu bagi isu yang mengaibkan artis..terutama Michelle Melodi tu….bahasa dia tu sepatutnya ditapis baru boleh dipertontonkan.

          Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 5
        • Izat says:

          wartawan pun di benci jugak… tu la asyik nak benci kat org jer… huhu

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 3
    • cakap jer ~ says:

      .. da ler rmpas hubby org .. , x sdar2x .. ish .. , rase nak tmpar jer mkak fs ni !!

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  3. exa says:

    ada parut jerawat kat belakang bahu dia,kan??

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • aizuddin says:

      erk..tu ke yg pelik?rasanya ye kot

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • lo'lo says:

        Aku rasa rambut panjang tegak kat belakang tu macam menyeramkan je… macam cerita hantu thailand.. seramnya.

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • azliza says:

      betul…10 markah untuk awk…ader parut kan

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Izat says:

      xkan la ada jerawat kt belakang badan pun pelik..
      ntah apa2 lah..

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
      • fikirlah says:

        lantakla.. dia ada apapun.. kenapa kita harus terus mengaibkan sesama manusia??? tuhan maha adil esok2 bayar cash ja.. setompok dia bg kat muka baru padan ngan muka.. masa tu mybe kita dah lupa yg kita kata kat si fs ni mcm2.. simpanglaa

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
      • ultra violet says:

        klu dah suke tu… jerawat/parut/panau pun nmpk mcm permata kat badan org tu….

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  4. to says:

    alamak… apa yg pelik tu. xjumpa lah. bagitau je lah.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. amende yg pelik? hurmm gigit nyamuk yg byk kat belakang bahu tu ke? atau itu love bite? yg peliknya mcm mana love bite mcm kena gigit nyamuk jek? itu ke yg pelik nye? hahah merapu senah oiii

    ataupun rambut yg lurus bhg belakang tu nampak pelik dan it’s like she is wearing rambut pelesu?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • access denied says:

      aperla yg ko nak pelik..zaman skrunk buat bekas nyamuk tu, bukan besor-besor lg mcm cop mohor d-Raja atau syiling 50sen..org watt silent2 ajew..giget2 manje gitew

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • pikir2 says:

      a’ah la rambut dia cm pelik..cm scary je ble tgk lme2..makk takoot!!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. jue says:

    makin byk dorg tweet semakin byk rahsia dlmn terbongkar, sudah2 la 2…

    bang nara, sy rs bekas jerawat yg jelas kelihatan kat gmbr fs ni yg menampkkn gmbr ni pelik..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. edbe says:

    ha’a mcm parut jerawat jerr….takpon kurapppzzzz…haha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • nanana says:

      mmg parut jerawat pun..tak sempat touch up tang tu

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Mrs AuW.. says:

        Mcm PANAU + KURAP jek den nengok kat blakang bahu tuh… huhu.. bkn semua artis sempurna.. kekadang muka jek nampok cun, tp tang lain..???? huhuhu..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. to says:

    itu ker? laa kulit dia ni mmg karat pun

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. Azril says:

    rambut dia tu, panjang sangat. Klu tgk hujung rambut dia sampai kat paras bawah ketiak je. yg lebih tu mungkin extension atau super impose.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. to says:

    terima jer la fasha apa yg ko lalui skang. aku bg contohla, bila ko slap org, takkan ko harap org tu senyum jer. bg sesetengah org slagi slap xberbalas slagi itu lah hati berdendam…
    to nora, jika hendak dilayan seperti ratu, hargailah diri dan berkelakuanlah seperti ratu. jgn libatkan diri dgn sampah2 spt fasha n your x, you just downgrade urself

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  11. FTNer says:

    sebelah tangan itam, sebelah putih..
    dia pakai garnier kat sebelah je kut?

    pastu ada tompok kat belakang tu..macam tompok 3 titik tu…bintang 3?

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  12. princess_maya05 says:

    fasha macam nak menampakkan diri dia tu innocent.tapi sebenarnya tidak.sudah2la fasha.ko dah buat derang sampai bercerai dun expect la si nora tu nak kool kan. nora pun dah2 la memikirkan pasal mangkuk tingkat ni.buat macam abby tu.ignore je.

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • nhb says:

      betull.. abby relax jer.. da2 la tu nd… lama2 t owng sume meluat gak tgk ko.. cam owng meluat tgk fs ni…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. Clipkertas says:

    MORNING SMUE….
    Fasha nie klu kawen agak2 ngan sape yer???
    korang bleh teka tak?
    sape yg rela kawen ngan minah sendat nie…
    huhu

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • fifie says:

      hye clip..lame x nmpak?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Izat says:

      aku nak kawen ngn dia…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 4
      • gee says:

        memglah ko nk kawin dgn die cz ko mmg mint gler kt dier kan…..ak harap ko mmg dpt kwin dgn dia..hahhaha

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
        • Izat says:

          ye lah aku suka gler kat suara dia.. seksi doh…
          pantai lagikan berubah, inikan pula manusia…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
        • ctmunirah says:

          nak kawen dengan fasha ni perlukan kekebalan iman dan ilmu agama yg sangat tinggi….
          maklumla… dia wanita berkerjaya.. pendapatan nya mungkin lebih dari apa awak ada… hehehe silap hari bulan, bukan awak yang kontrol dia kot….

          dan jugak…
          hmm dengan tingkah laku dia…lifestyle dia…
          tanpa pemimpin yg berkelayakan… silap haribulan, pemimpin tu pon tertumbang sama….

          Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  14. lin says:

    rambut die…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. ajuera says:

    kurap ke ape kt blkg bdn si fasha tu??eee muka comei je..tp..ish3 x baik ak ni…huhu..sdh trg lg bersuluh kn..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. Piston Pecah says:

    entah lah…dia nih muka nampak macam suci jek..tapi sosial dia tuh terlalu sangatlah dan juga tabiat hisap rokok..lantak lah,janji kita nilai dia dari segi bakat lakonan..cuma kalau dah agak terlampau perangai tuh sakit jugak mata melihatnya…kan kita ada agama,ingat2lah sebelum nak buat apa-apa pon.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • Izat says:

      betul2.. aku pun geram gak tgk perangai dia..
      tp aku still suka dia…
      fasha fasha…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  17. emily osman says:

    yang pelik? tangan belah kiri putih belah kanan hitam..mmg dia hitam pon

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. cintaqaseh says:

    SAMPAI BILA LAH AGAK NYA MEREKA NAK HENTIKAN SEMUA NI.APA-APA PUN SY TAK JUMPA YANG PELIK ITU..HEHHEHE

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  19. lalala says:

    LOVEBITE…!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. dc says:

    die x pakai bra la.. tgk kt tepi belah kanan die tu.. mane ade line bra.. huhuhihihaha

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  21. lalala says:

    rambut dia..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. Annonymous says:

    Note to Fasha Sandha: You might as well be pot calling the kettle black! Nora is not the only one who is childish. It would be nice if you spend your free time brushing up on your English instead of starting a Twitter war with someone who obviously was hurt by your actions. Enough already!

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
    • AKU says:

      AGREED!!!tepat dan padat… ;)

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • princess_maya05 says:

        setuju!

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
        • jane says:

          hehehe ingat tadi jane je yg perasan english dia tonggang tonggeng macam dia jugak…. malas nak komen….since you all pon perasan… Note to Fasha… cakap melayu aaaaa ….english awak tu byk kurengggg…

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
        • Tassia says:

          well said!

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • baby says:

      yeahh…i agreed with u..come on fs..brush up yur english!!!! dun let ppl knw tat u r beauty with no Brain…ouchhh..its hurt isnt it?…

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
      • whatev says:

        hahaha..well before you start correcting other people’s english..u should start with your own dear ;) please dont embarrass yourself!

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • luna says:

      mantap!! :)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. yoyo says:

    truknye la english die….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. hem says:

    RAMBUT FS tu menyeramkan jer…..macam ada yg something

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. jijah says:

    yang bang nara post twitter si fasha sanda nie napa. Beutiful Nara sendiri nak bikin havoccccccc. baca simpan sendiri sudah la.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  26. aries april a.k.a amira (AAA) says:

    nora kot

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. Kak anie says:

    Rambut dia nampak pelik….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. Tulip says:

    subang telinga dia masuk dari lubang belakang, tapi kalau dilihat betul2, subang dia jenis sangkut jer. bukan jenis yang ada tutup, jadi macam masuk dari belakang lah. kan pelik tuh.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. nonadiera says:

    jerawat yg banyak kat belakang badan die..
    ‘jerawat fasha’.. hehehhe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. anon says:

    x pakek bra…ngehheh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. diLLa says:

    dia ada jerawat kt bdn..uhh, ingtkn dia betol2 jg. duta garnier pon de jerawat?

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  32. budakbertuah says:

    jerawat dia la. jerawat dekat blkg bdn. igtkan licin je kulit. oh, btw..ENGLISH HANCUS~~ very the Manglish. haha. klaka la kau!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • lo'lo says:

      Sepatutnya kita tidak boleh mempertikaikan kpd mereka yg cuba ingin berbahasa inggeris.. walaupun agak tongang langgang, kita harus respect krn mereka berani mencuba.. kalau kita tidak berani, macam mana nak mengimprove kan bahasa berkenaan,.,, mana yg salah silalah betulkan, jadi lain kali kita tidak akan membuat kesalahan yg sama.

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • mia says:

        betullah…english teruk pun mo komen..sekurang2nya dia berani..cikgu saya pernah cakap, kalau nak cakap BI ‘must be brave’..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • lara says:

          x slh cube berbahasa inggeris..tp kalo dah tau english grammar tak tul takyah lar nk tayang kt twitter utk dibaca utk sume org..nk tujukan pd sesorang lak tu english tunggang tebalik camtu..be brave tu bagus tp bkn show to public kebodohan sndri dah tau ramai org akan bace. per nak wat..fasha sore mcm org tecekik ni mmg sntiasa wat mender bodo..

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
        • unknown writer says:

          suara kepit.

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  33. fruitted says:

    sunburn la tu.. org kulit putih mmg cmtu apa..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. Zhen An says:

    konfem !! rambut dia sbb nampak tak natural gitew… ahakz… harap-harap betul yek… hehehehehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. awekMAS says:

    bang nara dah jadikan nora+fasha two in one..am i rite..hahahahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. sizuka says:

    bang nara, bunga sakura tu dr jepun la bukan dr korea…heheheh…parut jerawat kot…x pun tanda lahir…or tatoo…ntah la…apa ekk…biar la diaorg bergaduh sampai puas, boleh kita tau lagi banyak pasal buruk pasal dorang berdua, bkn kita korek dorang yg dedahkan keaiban sendiri hokay…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • jane says:

      betul3….. kpd peminat2 dua org ni..jgn salahkan komen kami…dia org yg buka pekong yg busuk didada disitu disana disinun…. kami hanya menjalankan tugas memberi komen terhadap perangai bodoh dia org ni….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. awekMAS says:

    nak try lg..rambut fasha yg bawah sekali tu semacam ja..actuali macam bukan rambut coz nampak pelik je kat belakang dia..start dr bahu ke bawah..tul x kawan2

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • lo'lo says:

      Betullah.. rambut tu menakutkan… panjang tegak jer… very the scary.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. eeee says:

    kat bdn fs 2 kurap ke pe?jg muke je pndai,bdn pun jg r gak…tau nak pkai seksi, tp bdn berpeta.ntah pe2…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • lo'lo says:

      Badan cik adik kita ni bersih sangat ke? Mulus, tulus, gebu?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • lo'lo says:

        Klau setakat sedikit gigitan nyamuk, itukan perkara biasa.. lainlah kalau setompok or bertompok tompok panau kurap kudis buta yg bertepek kat badan tu.. bolehlah korang kutuk gila gila.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • cik laser says:

          iye..bdn kami putih dan gebu…tp tak tayang pulak pd sume jantan.. lain lar mcm fasha nie,, bdn betompok2 pun nak pakai seksi n tayang kt sume… kalo tak pakai seksi takder org pasan.. hahaha

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  39. nic@pet says:

    XHABIS2 LAGI MINAH NI

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  40. tak lalu says:

    oooo… macam tu la fasha ngorat jejai yek, buruk2kan nora pastu puji dia pulak, konon kau suci lak ye…. sori ngan peminat tak jalan cara tu yek…. sesungguhnya kau memang fasha senduk… kalau nora tu childish kau tu pulak kebudak2an… merengek2 kat jejai n kat public nak mintak simpati… go eat your shit..!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • jijah says:

      fasha senduk ……. suka aku hihihihihihihihihihihihihihi

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • jijah says:

        lagi satu dia nie jenis fasha senduk kayu sebab die mmg bebal……. hihihihihihihiihihihhihiiiihihi

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  41. curvy_luff says:

    i rasa tu parut buang TATU…. mesti dia bertatu dulu nie…ahaakksss…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  42. Ryta says:

    Saya dah cari sesuatu yang agak pelik kat gambor Fasha Panda ni…jawapan:
    1) Tangan kanan kaler hitam, tangan kiri kaler putih! Agaknya mesti tak sempat nak edit kaler la tu….
    2) Rambut extension ala2 hantu filem Korea…..nampak sgt tak orinya!
    3) Blkg bdn ada bintik2, mungkin bekas kurap @ tanda lahir….
    Tu je lah sesuatu yg agak pelik yg dapat saya cari….agak2 mana 1 yg betol ye BangNara? Jgn lupa sekuntum bunga sakura untuk den yo!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • jane says:

      TAHNIAH…….semua jawapan anda betul..betul..betul… jgn lupa ambik hadiah anda sekuntum bunga sakura dari Bang Nara..yea…..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. MINI says:

    fs kalo english ko bertabur xpyah la ko nk cakap english.baik ko tulis bahasa melayu je.ayat bdk sek rendah pun lg baik..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  44. cuty wity says:

    statement tuh yg pelik kot….ntah…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. money says:

    DALAM ni lg panas..SEMUA yang tengok ble terbeliak biji MATA…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. money says:

    JOM kita pakat2 TERJAH>>>

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. khayraz says:

    biarla fasha nak tulis pun..tu dlm twitter dia..dia nak ckp apa yg dia rasa..tp takde la kuar kata2 kesat pon kan..

    gmbr tu yg pelik rambut dia kot…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. AZnaD2616 says:

    hmm i think bintik2 hitam kat bahu 2 kott..btuL ka bang nara???ketara betul la

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. hot_virus says:

    mcm ada bintik2 kat blakang dia yek….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. Lovelyvic says:

    Statement ni takde kena mengena nak kutuk perangi Fasha or whatsoever sbb aku dah maleh nak artis ni. Sudahnya artis yg aku suka pun perangai mcm tu juga. Sama je semua. Tapi aku teringin gak nak meneka.

    Aku rasa kedudukan bahu dia nampak macam pelik. Cuba kowang bayangkan kalau kowang buat tangan macam dia. Camna kowang akan letak tangan supaya dapat bahu mcm tu… kompius sekejap….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. ada aku kesah says:

    kalo ade yg pelik pon…SO???????????????ckup2lah,xpayahla nak mengaibkan org..die bkn wat salah ngn korang pon..stkat parut or whatever kat blkg bdn die tu,normallah..,xde pelik pon…die pon manusia biasa juga.cantik je ciptaan Allah ni..melayu,melayu,..xde keje lain kee???….hurm…..=/

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. mira says:

    bosan dah dgn cite2 murahan minah ni…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  53. emma says:

    ye pakai baju yang blakang tu jalur hitam…. nampak macam rambut die.. tapi bukan…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  54. akal says:

    Dear FS

    Please brush up your english, HONEY.its terriblly annoying!GROW UP

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  55. diana says:

    Berlagak cam suci… padahal hampeh.. Menyampah aku dengan minah sorang nie… Lawa sangat ke dia nih?

    Still xsedar2 diri. Ari tu kena booooo depan orang ramai… Muke huduh, perangai pun huduh.. Lagi huduh la jawabnye.

    POMPUAN NI MEMANG S**L! Tak habis2 nak declare kononnye diri tu baik… Asal la pompuan cam dier nie wujud, hah?

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • Izat says:

      ala mcm la ko tu ppuan baik sgt..
      nak kata org yg sememangnya cantik jelita huduh…
      aagak2 la, ko tu pun suci ke???

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • jane says:

        eeeyeee….izat macam tu ko dah kata cantik jelita… ko rabun ke memang takde taste……

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • lolipop says:

        haha.. kalo korang kata fasha x lawa tu.. korang kena bt specs laa. aku ckp lawa dari segi luaran k.. dari segi dalaman, tu dy pnye psl lar.. bkn nye korang knal dy pun. :p

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • ryo2x0 says:

          maaf..aku ada spek dan kdg2x pakai lense..tp tgk camna pon aku xrasa dia lawa..ikhlas dr hati
          aku lawa ke xlawa ke lain cerita..sekadar mereply komen anda cik lolipop..xsemua org sama pendapat dgn anda ye sila ambik perhatian tu..
          mintak maaf awal2x jugak kpd peminat setianya en.ijat

          tp nora danish bg aku sgt comel..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ida k says:

      diana…x baik ckp mcm tu…..dorang ade masalah dorang yg kite sbgai peminat tau kisah mereka…mcm kite, lebih kurang je masalah yg mcm dorang lalui…cm kite x di kenali orang ramai……seronok bace mcm2 update pasal dorang ni…tp bile nk stop ye?mmm

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ain says:

        ckp ikut sedap jerr…kita org luar xtau mana betul mana salah xpyh la nk menambah2 cete…takut nnti kain sdiri yg terselak haa baru tau lgit tggi or rendah..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ding dong says:

      mcm ko baik sgt…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. Izat says:

    ko ppuan aku laki.. so mmg taste x sama…
    bg aku fasha mmg cun melecun.. geram je tgk..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
    • Izati says:

      Setakat geram je tengok..pe barang? Ko pegi la ushar dak Fasha Panda ni, nak tengok dia layan ko ke idak? Ntah2 pandang ko pun idak, ko jek yg tergila2kan Fasha Panda-yg rupa je elok tapi perangai huduh!

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • lolipop says:

        ko jeles ke izat x mnt kat ko izati? hahaha.. yg ko ngutuk fasha yg ko x knl tu.. prgai elok sgt kew? peace

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Izat says:

          aah jeles pulak dia.. atleast aku xde lah nak mengutuk org wlupun aku x suka org tu heheheh….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • lolipop says:

        yg u tu kutuk fasha.. prangai lawa sgt ker? seorang pmpuan yg bek akan jaga tutur bicara dy.. jgn sesedap hati kutuk org len.. lgpun, kalo izat ska kat fasha pe mslh u? haih.. mcm2. (^-^)

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. kampung@kl says:

    abang nara… saya teka dia tak pakai bra.. betul ke ni ek???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. ida k says:

    mmm….kite ni yg bace pn lame2 bosan gak ngn dorang ni…yg si fasha mcm hebat sgt bile ayat die nk bgtau yg die ni even x ramai fan, tp ramai laki kaya yg tggu die…then ND plak mcm gile talak…kalu die dah nekad nk lupekan hal die dulu n rumah tangga die yg ade prob, die sepatutnye nk hebah kan lg kt msia yg die x bahagia sbb fasha…just go on la ngn life korang…korang 2-2 ade rupe, harta, bakat….x de masalah kalu nk bina hidup baru yg lebih berakhlak n bermoral….baik amik job n buktikan kite bole bekerja n buktikan pada org yg kite mmg layak di kejar peminat sbb bakat n hasil kerja kite…betul kn?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. boooooooooo_fasha_sendat says:

    please refer to a dictionary before typing an english words..such a broken language, dear!!!! as a malay, you should be proud of yourself as you were born in malaysia!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. pretty says:

    boooooooooo_fasha_sendat…. r u malay, or malaysian?
    hmmm saya suka cara fasha, dulu saya sokong ND, tapi sekarang da meluat dgn sikap ‘childish’ dia tu. ND – belajarlah dewasa dan jgn suka mengata orang kalau sendiri pun sama, ND dgn Fasha sama jer takda beza, dua dua pun togok/clubbing n bla bla bla. korang jgn rasa ND tu suci. kalau fasha, memang d whole world dah tau tabiat buruk dia, tapi ND kenapa asyik dok suci jer,

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ain says:

      dulu mula2 betul sy pon x suka FS..tp now dh berubah..klau FS p clubbing x berapa nk heran coz sekurang2nyer die masih bujang..but ND dh jd mak budak..better jga sinchan kt umah or ajar alif ba ta kt umah. lg satu seseksis seksa baju FS takde la plak berkemban2 kt club mcm ND…ngeee …setuju ngan FS walau die ngan Mawi kene Booo kt ABP sekurang kurangnyer tercalon gak tiap tahun..dr takde lgsung..hehe…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  61. kakak says:

    bekam kot.. dia pi buang darah kotor kot..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. fasha sundal says:

    fasha sundal ni kan,aku memang tak tau nak kata apa.dahlah terang2 carik pasal dgan ND,gaduh dengan wartawan,angkuh pulak tu.dah sah- sah rampas laki ND,skandal sana sini berkepit ngan laki nora,pegi thailand sampai kantoi kat melodi pun nak menipu jugak kan?kau ni memang kaki penipu tahap sundal. tu pun masih ego tanak mintak maaf sebab merosakkan masjid orang.

    sebenarnya dia ni cam perasan hebat ala diva sebab dia kan dah kaya raya tahap jutawan ,dia tau dia berbakat,tapi masalahnya perangai dia tu menjelikkan satu malaysia.dia ingat orang suka ke kat dia? aku rasa kalau buat poll cuma 20% je orang malaysia ni suka dia.aku pernah nampak sorang pompuan menyumpah2 si FS ,masatu dia baca paper kat newspaper stand.

    wahai fasha yang berperangai macam perempuan yang takde maruah,sepatutnya awak sebagai wanita menjaga maruah diri,cuba ambik pengajaran artis2 lain yang kontroversi,lepas kontroversi semua nya slow down dan tak buat perangai dah.contohnya fazura.ni tak,ada ada je halnya.lepas satu,satu.

    sepatutnya lu mintak maaf kat ND,sebab lu skandal ngan laki dia.tengok macam kris dayanti,skandal ngan laki orang,pastu dia mengaku silap dia dan mintak maaf kepada isteri laki yang dia skandal tu.ITU BARU MATANG.

    ini ko nak cakap ND yang tak matang,childish.kau tu yang kaki putar belit.kau tu yang tak matang sampai telan ubat tido berbotol botol nak bunuh diri kan?

    haritu kuar kat surat khabar kosmo kata hari jadi keluar makan ngan family je.tup tup kantoi kuar ngan laki tu jugak kan?

    kami dah bosan la.aku nak boikot fasha ni.aku nak tulis surat kat gernier mintak dorang lucutkan fs jadi duta produk dorang.tak sesuai ok !

    and to fasha,jangan rasa hepi sgt duit dah juta2.zaman p ramlee dulu dia kaya raya pun ,meninggal papa kedana jugak,sok lusa fasha ni pasti jatuh sebab orang dah muak ngan dia.

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
    • ain says:

      amboi sakannyer mengata org…awk tu perfect sgt ker?…drp duk membabi buta better senyap jer..kena batang hidung sdiri padan muka..apa yg ko dpt duk kutuk Fs berjela2…FS ada minta duit hang ker nk mkn tiap hri..berpada2 la dlm brkata2…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
    • BiniAKuLawaTao says:

      Ko gile ke Komen panjang2.. ko ingat ko Juri jemputan?

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • rita says:

      cuba bace balik ape yg u komen ni…tak pasal2 dok tambah dosa sendiri…ni bukan saje komen, tapi keji, hina & fitnah…..kalau betul lah fasha ni buat salah kat nora..tu between dia dgn nora….but u yg hina, keji & fitnah fasha ni… u pun kena minta maaf sendiri dgn dia…kalau dia refuse nak maafkan u….u fikirlah sendiri

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • fasha sundal says:

        apa nye yang aku keji?yang aku nampak aku banyak bagi point teguran yang membina dan positif .kenapa yang keji je ko nampak?teguran positif aku ko tak nampak?
        ni aku outline 3 teguran yang aku tulis:

        1)sepatutnya awak sebagai wanita menjaga maruah diri,cuba ambik pengajaran artis2 lain yang kontroversi,lepas kontroversi semua nya slow down dan tak buat perangai dah.contohnya fazura.ni tak,ada ada je halnya.lepas satu,satu.

        2)sepatutnya lu mintak maaf kat ND,sebab lu skandal ngan laki dia.tengok macam kris dayanti,skandal ngan laki orang,pastu dia mengaku silap dia dan mintak maaf kepada isteri laki yang dia skandal tu.ITU BARU MATANG.

        3) and to fasha,jangan rasa hepi sgt duit dah juta2.zaman p ramlee dulu dia kaya raya pun ,meninggal papa kedana jugak,sok lusa fasha ni pasti jatuh sebab orang dah muak ngan dia.

        orang yang salah,memang wajib ditegur.lagilah orang yang tak makan saman mcm dia ni.patut makin dewasa makin matang dan slow down.tgk macam fazura,masa time dia ada kes mahkamah dan kontroversia berapa tahun dia slow down,dan bila dia buat come back its all for good.berimej bersih…..siap jadi duta avon lagi.acam tulah jugak semua orang harapkan dari FS ni.berimej bersih.bukan nak suruh jadi perempuan suci pun but cukuplah segala kontroversi2 buruk ni.muak ok!

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
        • rita says:

          “kau ni memang kaki penipu tahap sundal” – pls explain ape maksud u kat sini?

          Hello kawan…kalau nak memberi teguran positif gunalah ayat yang sopan sikit…. u kalau buat salah, family u tegur u mcm ni ka?

          one more thing, u asyik cakap fasha x mintak maaf kat nd…. are u sure dia skit pun x mintak maaf?

          nora asyik hentam fasha je kat media… but ex husband dia (jejai) dia tak pernah komen pun..as if ex hubby dia x salah sikit pun…tgk mcm abby tu…dia marah not only tu memey…but to norman hakim as well……

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • hem says:

          ada satu kenyataan yang serius masa mula cerai dulu….entah boleh caya ke tidak…entahlah peminat pun confius…dulu ND cakap cerai kerana tiada bersefahaman dan bukan orang ketiga…sekarang ni dah lain….so ? tak tau betul ke tidak ND ni…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jenna says:

          byk btol mase korg berhujah pasal org xknal yek? isk.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • lolipop says:

      awk sape nak kutuk org smpai mcm tu skali? EVEN NABI MAAFKAN UMATNYA. kita ni cuma manusia biasa yg takde hak utk mnghukum org lain. bagi sy, org yg terbaik sikapnya ialah org yg boleh memaafkan. kalo fasha tu adik/kakak awk sndiri, pe yg awk rasa kalo org len kutuk adik/kakak smpai mcm tu skali? taubatla awk.. salam. peace.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ain says:

        tulah pasal ade gak mnusia mcm tu kan..kutuk x pandang diri sdiri..ikut suka jerr..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • hem says:

          setuju….wartawan gaduh ngan dia cuma sebab statement dia yang mengatakan rezeki dia datang dari Allah kan? Salah ke? Rezeki kita memang dari Allah tapi wartawan yang terlibat ambik hati sebab diaorang kata rezeki FS kerana publisiti…memanglah wartawan hiburan memberi publisiti tapi kalau Allah tak beri rezeki, berbogel pun artis tu, buat amal jariah atau kaya dan cantik mana pun takkan popular….Jadi kalau nak blame FS, kita tak tau sapa sebenarnya yang salah, atau rumah tangga dah memang bermasalah…dia pun dah kenal Jejai sebelum ND kan…so ? Cukup-cukuplah kutuk dia…ini bukannya membawa kebaikan….kalau nak dia berubah, taknak dia ‘hipokrit’ bukan dengan cara ini…ini menambah DOSA…FAHAM!!!!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • kiahh says:

      mereng agknya minah fasha sundal ni.. dh la name cam 2… ape la mak bpk ko pikir mase bg name 2 kat ko.. komen pjg2 tp name takut nak reveal… makin byk komen ko makin dangkal dn rendahnye iq ko ak tgk.. 2 la ko kene bace blik komen ko ni btol2 pastu g jumpa pakar terapi.. ko ni ade sket shot kat mane2 ni.. pakwe ko lari ek?? ke laki ko kwen lain?? dh2 g mkn ubat ek…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • hem says:

        ternyata awak ni salah orang…I bukan FS lah….kalau yer pun rasa saya backing FS itu hak saya….awak ni kalu ye pun nak mengutuk dia, mak bapak dia jangan sebut…..typical malay betul…..ubah lah sikit perangai tu…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • lolipop says:

          hem, lu confused neyh. kiah komen kat org yg pakai niknem fasha sundal la bro..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • hem says:

          sebagai warganegara malaysia yang berhemah, aku minta maaf…hehhehehe…sori yer kiah…kuikuikui

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. kiki says:

    itu bekas suntik…haha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. iza says:

    setelah membuat pemerhatian secara mendalam dan serius, saya rasa muka dia yang pelik esp tang dahi tu..betul tak bang nara???hehehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. mei ra says:

    entah r aku berkenangg lsngsung cara dia cakap nglish..ntah r,perasaan aq je kot

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. dear says:

    yang back up FS ni mest kaum kerabat dier kan hahhahaha…cian korang….tegakkan benang yg basah je…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • hem says:

      tak da pertalian saudara, seagama dan sewaktu dengannya….kita hanya rakyat malaysia yang benci sikap yang meruntuhkan umat…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Izat says:

      back up je kaum kerabat.. apa salahnya xkan semua nak kutuk2, xde faedah pun nak benci mbenci ni…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
      • lolipop says:

        kaum kerabat pe bnde? hah, kalo mcm tuu, yg ngutuk tu sume kaum kerabat saper tuuu?? huhu, saspens. hihihi

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
        • lily suria ... says:

          saspens or suspense

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • lily suria ... says:

          to cikgu lolipop saspens or suspense ???? lain kali jgn nak pandai betol kn org ,sendiri pon tak betol !! lebih kurang cukup la ..ini bkn class English intermediate , English sastera or bkn English essay pon ..ini web comment ……

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • lolipop says:

          lily suria.. ko mrh kat aku ker? obviously i know how to spell suspense very well. that’s just as simple as abc. but if u checked my comment properly with all your senses awake, you’d see that i commented in malay. and i wasn’t even using proper malay. i was just using sms slang. chill and relax please. and oh yeah, next time check first before you comment. don’t make yourself look like a person with bleak future.

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
        • lolipop says:

          ini bkn class English intermediate , English sastera or bkn English essay pon ..ini web comment ……

          kira ko pun same je dgn aku.

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  67. lily suria says:

    FS ni sajer jer tunjuk yg dia lebih BAIK dari seseorg tu ….pathatic

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  68. BiniAKuLagiLawaLa says:

    Nama File Jpeg pun title Jerawatfashasandha.. kalau betul la jerawat.. cameraman yg buat fotoshot ni pemalas.. dia x touchup pic .

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. access denied says:

    aku bukan dr kaum kerabat n pun bukan fans dia..tp aku suka dia berlakon….semuanya menjadi, professional n memberi kesan…sedangkan lakonan nora kat tahap tuuuuu jugak! balik2 dibawah pengarah yg sama jer…pastu amik watak baikkk manjang.
    inikah pelakon?
    FS…u go girl! ko punya cerita peribadi, itu ko punya fasal…i had enough headache wif my own life. tak kuasa nk komen.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • lolipop says:

      btol.. lakonan fasha berkualiti dan dy bleh bawak mcm2 watak. mcm na nak maju kalo korang asyik kutuk mngutuk jew? artis barat tuu jauh lebih truk prangai dorg bnding ngan fasha tp takde plak fans dorg mngutuk/ mnyumpah/ mengaibkan artis dorg tuu.. hmmm.. fikirla sndiri. peace..salam.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ain says:

        betul2 klau bab lakonan mmg FS jauh lebih maju dn berkualiti dr ND..maaf ND tp mmg betul apa sgt lakonan ND yg blh dikatakan hebat…?>

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Izat says:

      betul2 aku mmg minat lakonan dia.. mmg berkesan.. suara dia pun unik…
      apasal ppuan2 dlm ni emo sgt???
      kecoh tul pasal hal peribadi org, jaga la tepi kain sendiri…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  70. julia says:

    salam semua..aku rasa kan kalu fasha ni bukan artis mesti die x kene sumpahan2 bodoh kalian kan..

    korang x boleh salahkan fasha jgk, klu tepok sebelah tangan, masakan berbunyi?? ini bermaksud si jejai tu pun sama jek!! klu die masih igt ank bini die, of coz watt die x bt keputusan tuk bercerai kan..??

    dr komen2 korang aku tengok korang ni mcm x pecaya kan pada takdir tuhan..
    tuhan dh tulis jodoh & pertemuan tuk ND ng JEJAI di situ saje..mana lah kite tahu di depan apa yang berlaku jika jejai tidak berpisah dgn ND??
    satu hari nnti, klu jejai nk rujuk blk ng ND, FASHA x blh bt ape2..

    so x payah la nk blame kan mana2 pihak k..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  71. im fluent in english says:

    x hbs2 lg komen psl fasha..pe mslh korang haa? hal sebenar hnye fasha, ND, n jejai yg taw.. kte yg x taw pape ni diam jer laaa. fitnah i2 lebih teruk dari bunuh taw..jgn ler tmbh dosa lg.. lg 1..korang ni nak komen ttg english fasha.. yg english korang tuu? hebat sgt ker? blajar la terima org seadanya.. peace.. salam.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • lo'lo says:

      Bukan ke dulu masa kena cerai ND cakap bukan disebabkan org ke tiga…. alasannya tiada persefahaman. Kenapa bila ditengok Jejai syok gila kat FS, baru ND menyalahkan FS dalam hal ini… Jadi punca penceraian bukan disebabkan FS. Tapi datang dari mereka Jejai dan ND sendiri… Sebenarnya ND jelous sbb Jejai terlalu sayang FS dan tidak pernah merasa kasih syg Jejai yg melimpah ruah kat FS. Tu yg dia sentap tu… kesian ND… kurang kasih sayang.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 6
      • lolipop says:

        mgkin lar.. pape pun.. sume ni takde kaitan dgn kta.. dan tak membawa sbrg faedah pun ngutuk mane2 pihak.. so.. just let it be lar. hehe..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  72. aku punye pasal la says:

    hahahhaa..aku dr dulu x minat fs ni..sore bajet2 ni kan..ntah r..aku rs cm die jew slh..bajet nk glam..sbb 2 die wt kontroversi yg x berfaedah 2…hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  73. salamander says:

    lol tak abis2 lagi ka diorg nie..meh lar sini dua2 jd awek aku abis cite..dua2 aku kasi layan baik punye..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  74. puteri says:

    actually sume2 bnda yg dia tulis dlm tweeter tue bkannya dia yg taip pun…dia pnya P.A yg tlong typekan untk dia cz dia bkannya pandai owg puteh pun…pernah kew kowang tngk dia speaking owg puteh dlm tv..i kenallah dia mcm mane cz she is my ex classmate at sekolah menengah kbangsaan seberang jaya p.pinang…dia nak eja meja dlm b.i pun dia xtau…dia nie mmang seowg yg hiprokrit..she need to be more macture firstlahh…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • lolipop says:

      its mature.. not macture.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ain says:

        itu dulu myb…boleh belajar kan????…apa susah duit byk amik cikgu ajo kt umah mana nk tau kan..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • lolipop says:

          btul tu.. kan kte sume ni mnusia bese jew.. lagipun, sape yg x lepas dari wat kesalahan? kot ye pun dy x pndai english, so wat? dy tetap jauh lbih bjaye dari org2 yg kutuk dy. i2 kte kna sedar.. dari segi rohaniah plak.. i2 antara dy dgn tuhan.. kte x lyk kutuk.. cukup skadar kte saling ingat- mengingati sesama islam. peace.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • lo'lo says:

          Dulu kita pun teruk sgt bi… vocab kurang sgt.. skg ni bolehlah sikit sikit.. improve jugak.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • nama aku..... says:

      she need to be more macture firstlahh…

      apa mksud macture tu puteri????

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  75. cili api says:

    haah….yela perasan x brp nk pandai speaking. cuma dia pandai speak I LOVE U abg jejai….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  76. melihat dan berfikir says:

    Ish… Ish.. Ish…klako ler, ibarat ketam mengajar anak bejalan, sendiri tak betul nak betulkan orang…. Aish…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  77. Honeys says:

    klu tgk lame2 kat bhgn rambut rasa seram pon ade o_O

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  78. saye nk teka.. says:

    belakang baju n rambut tu… baju mmg kaler merah.. tp belakang tu kaler gelap/ itam… so.. d hair yg pnjg mengurai tu nmpak cam x de penghujung.. elok je kaler rambut n kaler baju tu blend.. kinda weird.. is it true?? kalau btol.. x nk bunge sakura… saye nak…. set whitening body shop.. ngeh hehehe….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  79. hanie says:

    Saya suka baca komen2 u all tapi tak berapa setuju bila semuanya menyalahkan fasha kerana dia meruntuhkan rumahtangga nd. cuba ingat siti nurhaliza pun telah meruntuhkan rumahtangga org gak. ramai lagi artis2 lain yg terang2 telah meruntuhkan rtangga org. kenapa kau org buat tak tau je. kenapa benci sgt ngan fasha ni. kita tak tau siapa yg salah di antara fs dan nd. tuhan je yg tau. even nd pun tak blh salahkan 100% kepada fs atas keruntuhan rtangga dia. mesti kesilapan dia dan jejai juga yg buatkan dia org bercerai. bukan salah fs shj. tak yah le menyampah sgt kat fs ni sbb kita tak tau siapa yg slah. mgkin kita tgk byk cara fs yg kita tak suka tapi kita tak tau mgkin dia mempertahankan hak dia. mana tahan kalau asyik di hentam je. mesti lah kita melenting juga kan.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • Izat says:

      baik senyap jer.. klu x betul jadi fitnah….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • lolipop says:

        btol3.. sudah2 ler ngutuk fasha.. dy pun mnusia gak.. smpai bile korang nak susahkan hdop dy? kalo mmg korang x mnt dy.. diam jer laaa. tp kalo yg bagi komen positif yg bleh bntu fasha jd org yg lbih bek tu ok la..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • clean&clear says:

          dah tau yg pelik kat gambar tu rambut dia…
          konpem…tgk blk rmbut dia….
          lurus je kat blkang badan dia…
          edit guna photoshop je nie….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • nhb says:

      huhu.. tu la ramai g artis lain yg merampas hak owng len… tp sebab fs ni da melampau sangat kot, tu pasal owng menyampah tahan gaban kat die ni…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • SIOT says:

        YA GAK TOK HAJJAH CT RUNTUHKAN RUMAHTANGGA TENGKU Z DAN SIAP KAHWIN DGN TOK K LAKI TZ X MARAH PULAK KORANG KAT DIA. PELIK…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  80. BumbleBee says:

    x abis2 lagi ke dua org ni?

    dua2 side punyer fans pun satu… nasihat laa FS n ND tu supaya xyah nk bodohkan diri lg berperang dlm twitter. Imej memasing gak yg buruk sbb org x tau jd tau on info tertentu… ni tak, ade tu pi sokong seolah-olah menggalakkan diorg bergaduh lg…menderlaaa~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Honeys says:

      stuju2..
      sy ade gak nasihat srh stop..
      lgpn sy xnk berpihak kat mane2 cz i like them both,
      since ND blum kawin lg..
      tp mmg ade yg jd mcm batu api ni..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  81. SF says:

    aku mula xsuka fasha masa kes dia masuk hospital kat damansara tapi xnak mengaku.. then bagi statement dia lawat orang lain masa melodi… xnak mengaku sebab malu kot kes yang menyebabkan dia masuk ospital tu..

    tapi sekarang ni.. aku tak la benci sangat.. sebab aku bukan kenal pun personally fasha tu… kita ni yang tak kenal betul2 artis2 ni janganlah benci gila ngan orang tu pasal yang apa media tulis.. dn jangan pulak suka menggunung kat artis sampai dorang ada wat salah pun korang cakap ok.. please la jangan nak tegak sesuatu yang salah kerana korang suka kat orang tu then sebaliknya pada orang yang korang benci..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  82. pretty says:

    siapalah kita nak mengutuk fasha, sudahlah… kita doakan semuga fasha & ND dapat berbaik semula dan lupakan yg lepas….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  83. nO nAME says:

    SENANG CITER CAMNI LA…KORANG SUMA PN SAME JE… PERANGAI XELOK JGK…KLU ELOK SGT PERANGAI KORANG TU XKAN LA KORANG PN JOIN MNGATA KT SINI KAN…SO..TEPUK DADA TNYA SELERA LA….JGN PNDAI MNGATA ORG JE..TP DIRI SNDRI TU LG TERUK…. FASHA PN MCM MANUSIA BIASA MCM KORANG JGK..ADE KELEMAHAN TRSENDIRI……MANE DE ORG PERFECT DLM DUNIA NI……..N APE APE PN FASHA MMG CANTIK…SO BG YG DK KUTUK2 DIE ADE KURAP LA XRETI JG BADAN LA BAGAI TU SBNRNY KORANG JELES SBB XCANTIK MCM DIE….ADE CERMIN KT UMAH TU RAJIN2 LA TGK DIRI SENDRI YE..N AKU CNFIRM LA BLAKANG BDN KORANG PN CMTU GAK NTAH2 LG TRUK! SBB BNDE TU NORMAL KT BDN2 MANUSIA NI.. HARAP MAKLUM.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ding dong says:

      betul2….aku setuju ngn ko….KELAKAR DOWH BACA KOMEN…ADA YG SEDAR DIRI..ADE YG XSEDAR DIRI DIK MENGUTUK FS…HAHAHA…MCM DIRI SENDIRI PERFECT……KLAU BOLEH TENGOK ORG YG DUK MENGATA KT LUAR KAN BES….PERFECT SGT KER…AHAHAHAHA…KESIAN….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • nO nAME says:

        tu r pasal…n klu prasan pn yg dk mngata kt si fasha ni kbayakan nye pompuan…so dh terang2 sgt la diorang ni mmg spesis xleh tgk pompuan cantik skit dari diorang…. mule r nk hentam macam2..haha…lawak btul la manusia ni,,,,

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • ctmunirah says:

          mungkin jugak hanya perempuan yg tau perangai perempuan cemana….

          kutukan secara tak langsung adalah sesuatu yang sangat positif sebenarnya…

          these people yg memberi komen tentang dia ni sebenarnya adalah those yg care… true enough, who are we to judge…

          tapi one thing so true.. derang tak bongkak.. oopss

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  84. arin says:

    Yang penting fasha sanda ni cantik (bg akuler)…semua org ader kabaikan n keburukan sendiri.. nmpak x nmpak jer..=).. btul x?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  85. Yanie says:

    rambut dia lain mcm r…eheheheeee

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  86. ding dong says:

    AKU RASA AKU NIH LAWA….TP AKU XPERNAH MENGATA ATAU MENGUTUK ORANG LAIN BURUK BERKURAP ATAU APA SAJA….YG DUK MENGUTUK TUH LAWA SGT KER?? ELOK SGT KER?? NTAH2 LG TERUK~~~~….

    YG AKU PERASAN MASYARAKAT KITA, KLAU POMPUAN CANTIK SKIT BUAT SILAP DIA HUKUM SEHUKUM HUKUMNYA…HAHAHAHA…..PELIK…MCM DIRI PERFECT…PADAHAL DIE LG TERUK CUMA ORG XMINAT NAK AMIK TAHU ORANG YG XLAWA….JELES LAA TUH

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • sma says:

      Yang mengutuk ni sebenarnya cemburu, mereka tak secantik fasha, tak sepopular fasha, tak diminati ramai org mcm fasha.. Fasha semua leh buat…. semua lelaki minat kat dia, nak wat bini… yg kutuk apa ada.?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
      • Izat says:

        yg suka kutuk ni ada PHD.. eheheheh

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • The Poyo Me says:

        ye ke? ramai lagi perempuan cun yang diminati ramai. Lisa Surihani? Heliza? ada lupa?
        at least mereka tak banyak buat kontroversi macam si Pasha nih.

        nak kata semua orang ni jealous, please! most of them are just pissed of at her bad attitude that does not match her beauty at all.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Izat says:

      setuju… diorg rasa insecure kut dgn org yg lawa ni…
      yg penting hati kena lawa…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  87. cili api says:

    xde yg pelik pun. biasa jerk :-)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tom & jerry says:

      (‘jerk’)….. tahu ke maknanyer perkataan tu ?…..utk FS ke ! setuju sgt

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  88. eyka says:

    aduhla…tlg lah bg tahu ape yg pelik..penat lah baca comment2 kat ats ni yg asyik kutuk..puji..kutuk..puji..
    i just nak tahu ape yg pelik je..tlg lah..huhu~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  89. farfar N says:

    F sundal tu kenapa ye? she sounds so piss off to fasha, and then back up ND lebeh2. kantoi di situ

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  90. ViZard8 says:

    mak, byknye komen..x larat nak baca. pasha3 cian kau, kena boo pastu rmai lak maki kau sundal. X yah cari gado lg la ngan ND tu, yg lepas tu lepas peminat pon dah muak tgk korang due main tarik2 rmbot. Buang yg keroh amik yg jernih…then focus kat kau nye kerjaye. Haiz3333

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • cik laser says:

      sori sket izat.. org pompuan takder lar rase insecure dgn pompuan lawa..kalo lawa dan prangai lawa org akan respect dan kagum. tp si gedik pujaan awak tu takder yg lawa pd prangai dia..cube awak carik mane pun..xder citer elok ttg dia. kalo tak takkan kene boo giler2 ari tu..hahaha!! dia sndri tak pandai jage prangai n nama baik dia. bkn sbb org jeles. artis yg berprangai buruk mmg tak ramai akan suke..

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • Izat says:

        aku x kisah pun fasha kena boo…
        tp aku mmg minat fasha..
        mmg xde cerita baik pasal fasha, tp aku ada baca pasal bab keje dia mmg berdisiplin n pro…
        so yg baik jd teladan yg buruk jd sempadan…
        korg duk kutuk dia, biar aku puji dia…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  91. eiyna says:

    korang prasan x izat ngn lolipop ni mcm org yg sma???
    izat ckap,lolipop back up..
    xpn sme2 prthankn c pasha sendat 2…
    dr gaya bhasa..sme je mcm ayt dpd org yg sme..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • cik laser says:

      haha.. maybe gak lar eiyna..dah tedesak lar tu..
      nk defend org yg dibenci masyarakat mmg payah..
      takot fasha kene booo lg kot.. bace sume paper..sume ade citer psl minah sore mcm org tecekik ni kene boo…
      dlm intenet pun kene boo..tu pun minah tu tak sedar2 dri lg.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • pasha panda says:

      setuju sgt…….mmg dibayar kot untuk back up pasha panda ni,sbb 24 jam dia sibuk reply mana2 komen org yg booo booo si panda .mcm keje dia standby depan pc,reply mana2 komen panas

      xde orang yg siuman berkenan dgn pasha yg kontroversi x abes2 ni,tahun ke tahun camtu jugak,kontroversi buruk memangjang…..kalau perangai molek sikit tu mungkin la boleh dimaafkan…..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • lolipop says:

        dah wartawan tulis yg buruk jer, pe nak wat. kalo ko nak kate ak dbayar utk backup fs, mcm tue ko pun dbayar utk kutuk fs ek? hihihi. btw, keje ak jauh lbeh pntg dari tonggek dpn pc ngutuk org yg x dkenali. neyh komen ak jew. sesape pedas, sowie ler. n cik eiyna, tinggi tol halusinasi lue. amik halucinogen kew?

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Izat says:

      bukan lah.. aku x kenal pun lolipop tu…
      n aku pun x penah jumpa fasha sandha..
      tp aku minat lakonan dia kat tv…
      n fasha mmg cun melecun…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • lolipop says:

        oiii, pe kes lue? bla masa ak jadi dy? hek eleh. klakar tol pompuan neyh.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  92. cik laser says:

    pasha panda, aku sokong 100% ngan ko..
    cume org yg tak mampu befikir dgn waras dan x tau beza baik buruk aje yg akak defend bemati2an si gedik ni.. org akan suke kalo dia brubah prangai n sedar diri..ni tak..x abis2 kontroversi murahan..
    dia x penah nak brubah..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  93. Izat says:

    bukan nak defend tp bg aku hal peribadi ngn kerjaya 2 benda yg bbeza..
    selagi dia bagus dlm bidang dia, aku still akan meminati dia… aku pun x penah ckp dia baik…
    klu dia nak hancurkan hdup dia dgn life dia yg teruk, tu dia punya pasal…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  94. fingur says:

    eh, muka dia sama cam maria ozawa la.. serius!
    betul x?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  95. kicap says:

    salam to all..
    skrg ni aku tgk sume dok hentam fs..so pada hemat aku, aku skrg ni tgk satu blah pihak je, fs. n what about nd?i dunno…like to follow Malaysia’s artiste news but not too much..dats why..still noooob tho..

    hope they can be more matured for themselves after this..both sides i mean..there is a quote something like dis:”lurve yourself before u lurve somebody else”

    kalau kite sygkn diri kite dulu, insyaAllah secra gear automatiknye org lain akn sygkn kite gak..so xdela org nk citer mende2 buruk kt kite..kan3?

    easy said like im an angel..ceit…well, we’re human,not perfect at all…

    sorry for my bad english..coz my MUET was just BAND 2..almost to be the most suck..ngalahkan dak luar bandar nyer grade..budak luar bandar pun dpt band 6..

    ape yg aku ngarut nih?but see?thats life..we’re not always at the top..sometimes we gotta go down..so that we can improve more on ourselves to be better..im not saying that i support fs…its just i wanna search good things from both parts..

    wish ‘em to be the best..best now, best after..insyaallah..

    *what goes around,comes around…WHAT GOES UP, MUST COME DOWN..-karma-alicia keys-

    salam….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  96. wateve says:

    abg aq pnh nmpk fasha nie kt lot10 dlu . .
    mke minah nie byk bekas jerawat d0e . .
    ta cun p0wn . .
    harap mekap je . .
    berubah lar wei fasha . .
    jgn jd s0sial sgt . .

    p/s : like n0ra danish , mekap 0r ta , tetap cun.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  97. wateve says:

    aq rse fasha nie yg like childish . .
    nk 0rg ksian kt dye ar 2 cter2 psl 2 . .
    HAHA . .
    pape p0wn , arap2 minah e brubah keyh . .
    dunie nk kiamat da beb . .

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  98. flick says:

    ask her to brush up her english plx .. direct translate…huhu.. itu pun ada hati nak speaking tu.. ades… nak tunjuk terer kondem org in english tp aku plak mcm tak paham pa yg dia nak cuba sampaikan.. baik ckp bahasa kebangsaan jer kalu dah tak pandai english ! …

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  99. waaa says:

    pd ‘gal’ yg x LAKU 2,klu dh desperate 2,confess jer la…
    xperlu nk berdalih byk2 lg..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  100. lulu says:

    psl dia ngan nora danish ke? aii, nora ptt biarkan je bitch cam die ni ckp srg2. coz tak ramai yg suka dia ni, pd yg suka terpulang pd pilihan msg2.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  101. siti says:

    macam parut JERAWAT jer……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  102. kak nam says:

    aku benci FS dan x pernah akan suka dia…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  103. kk says:

    i know! adekah parut tatoo berbentuk bintang? dia dah padam tattoo tu ek? kalau betul BN mail me back hahhaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  104. Liv O says:

    She has Tatoo on her RIGHT shoulder.Notice?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  105. Syikin says:

    tu bukan jerawat or bekas tatoo la…aku rasa tu panau…eeeiiii….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  106. jihn says:

    rambut dia tak ori

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  107. orang kite says:

    macam ade kurap or panau kt belakang bahu dia…. jengjengjeng gunalah ubat cap kaki 3….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  108. engko says:

    kalo ko 2 x childish,nape nk citer suma 2 kt public wahai cik sendat??haha…slalu nk tnjuk bagus..sakit gla hati kalo laki kna rampas babe..ingt sng nk wat2 lupa..ngok la ko nie.dh bt slh terima jer la..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  109. anonymous32 says:

    apa dia jawapannya bang nara..tak balik balik dari korea lagi ke?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  110. kiamat suda dekat says:

    jwpnnya
    fasha tu yg plik korunk tau x???
    da lah prampas
    kalo blk perlis.org x nk tgk die da
    blk kg dkT kuala perlis or kat kangar da x laku da
    bdak kicik pn nangs tgk dia

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  111. SIOT says:

    SENGAL NORA & FASHA LEBIH KURANG PERANGAI CAM SIOT CAM GAMPANG KAKI CLUBBING

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  112. hothotheat says:

    ala…kaki clubing c nora tu tade la smpi kacau org..an..
    kotuh ta cam gumpunk ke ckp org gmpunk incik SIOT…
    poyo r..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  113. fabulouzfat says:

    1.tu lah yg akan jd ble rumah tangga xde nur(cahaya)
    2.sme2 xde nur
    3.dua2 gler glam
    4.rizal kn kaya….heheh…sure punye
    5.korang ni bute ke..rizal tu bukannye hemsem sngt harap ade duit je
    6.rizal..the biggest playboy in town

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  114. jack_the_ripper says:

    artists are no more than just whores

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  115. poyo says:

    buat si izat ni……ermmmmmm
    ko pun leh tgkp loving ngn fasal sundal tu………
    errrwerrkkkkkkk…..boleh jg bini ke ppuan tu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  116. Fasha Sendat says:

    one more …. recently dia cakap dah tak nak berbicara tentang cinta…. nak tumpukan pada kerjaya konon .. (ke wartawan yg buat artikel tu yg tulis?) …. tapi skang ni dia buat balik… tak serik2 nak kene pulau dengan peminat2 dia kot …. lepas tu nak tuduh2 si Tiz … saje buat citer sebab Tiz baru menang ke?? takut populariti menurun??? si FS ni kalau tak berlakon lansung pun tak apa… dia tetap akan hot dengan story mory yg dia reka sendiri … henti2 kan lah … baik ko turut serta dalam pembebasan Palestin … baru 1 Malaysia tabik kat ko FS…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  117. ibnucasillas says:

    belen penang..!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  118. caldina says:

    bagi aku fs mmg salah ..walaupun aku minat dia ..salah tetap salah..nd memang childish tapi tgk la umuq dia baru brapa…mmg karektor dia mcm tu..kena teima la..manja-manja gitu..aku sokong kenyataan wardina..yang artis ni memang xlayak jadi role model…hampehhhhhhhhhh.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  119. apa2 aje... says:

    Benda yang nampak pelik..???
    Atas bahu kanannya yang terdedah….berdekatan dengan garisan lengan baju….kelihatan wajah seseorang atau lembaga….bukannya parut !!
    Cuba anda besarkan saiz skrin…..pasti anda nampak apa yg saya dah nampak…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  120. fiction says:

    eeee…..geli…ade bekas jrawat…wakaka..kalo ak la kn x hengin jd husband betina ni…dah la prangai sundal abes….muke betina ni pon bknnya cantek sgt, byk lgi yg lbh cantek…eg:juliana evens, diana danielle, maya karin n byk lgi….prmpn mcm ni kalo dkt golok byk…xmhl pon, abes mhl 50 smlm….hahahahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  121. eton says:

    diharap artis2 sekarang ni jangan la lupa diri sangat. kita hanyalah pinjaman saja.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  122. meow2511 says:

    walaopon ko artis..ko tetap manusia biasa..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  123. Bisa berbisa says:

    melat la..jejai buat..heheh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  124. amn says:

    fasha..u pnye england cam budak tadika..bkn primary..hahaha…klu xreti tulis je bhs melayu..apa da…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  125. 99nis says:

    hem…….FS nier x abis2 jer keje dier……..da la BI mcm cm pre-school……. klu nk ber BI pun……….biar la betuiiii……. heheheh……..bertaubat la Fasha……umur makin lanjut kubuq dah lama mai………. quran 2 pn jgn lupa nak buat revision….. sembahyg pn kn buat bknnya nak jd perosak hubungan sesama umat……

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  126. aku teka je says:

    apa yg pelik yg aku nmpk kt pic tu ialah gambar cantum iaitu kpala fasha n tngan sebelah kiri, rambut terbang n baju kain satin atas baju dia mmg pic pasha betul. tp gambar baju singlet cotton, rambut lurus kt blakang dia n tangan sebelah kanan pic org lain yg dicantum dgn pic dia. huhu aku teka je, klu slah sorry…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  127. [...] Agaknya Fasha Sandha Tujukan Tweet Ini Kepada Siapa Ya? (285) [...]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  128. sabun says:

    bole ske2 masuk ek

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  129. awek kb says:

    XPAYAH LA NAK CKP BYK.. BAB2 PERSONAL DIA NAK CLUBBING KE, SMOKING KE, TEGOK AIR KENCING SETAN KE, LANTAK DIA LAA… ITU HAK DIA! DIA YG BERDOSA..
    CUMA, DIA TTP MENGANGGU UMAH TANGGA ORG SMPAI RUNTUH! PUJI BYK2 PON APE KITE DPT..??? ITU HAKIKAT GAN BUKAN FITNAH! DIA NGAN MEMEY TU SAMA NAIK LAH! BUKAN NAK KUTUK, INI REALITINYA… KITA SEMUA KENA TERIMA LA HAKIKAT INI..
    TAK MENGAPALAH, AFTER DAH KWEN NGAN JEJAI NNT, BARULAH BIA TAU IF BENDA NIE JADI KAT IDOP DIA PLAK.. TAK KENA KAT DIA MMG DIA X BOLE RASE!
    WLU APAPON, AKU X SOKONG EITHER ND OR FS.. CUMA NAK GTAU YG HAKIKAT N TERIMALAH HAKIKAT..
    SEMOG DIA BTAUBAT DGN APA YG D LAKUKANNYA.. INSYAALLAH.. =))

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  130. leqa says:

    asal ayik kisah fasha jew ar … naek muak aq asyik cerita dye er aq dngar …. ish ish …….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  131. watevr says:

    daki la tu kt blkng fs ne…tu la mandi tak gosok bdan..huuu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  132. jengjengjai! says:

    haha..ape yg pelik ar? bintik kat blakang bahu tu ke? ke…x pakai bra? err….er…jengjengjai~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  133. Andrew Pelt says:

    The new Zune browser is surprisingly good, but not as good as the iPod’s. It works well, but isn’t as fast as Safari, and has a clunkier interface. If you occasionally plan on using the web browser that’s not an issue, but if you’re planning to browse the web alot from your PMP then the iPod’s larger screen and better browser may be important.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  134. jelitaitu says:

    yang buruk itu daripada diri kita sendiri, yang baik itu daripada Allah ta’ala. lantaklah apa fs and nd tu nak buat, kita tengok sajelah, sebab ape kita nak tegur yg baik pun di salah anggap apatah lagi yang buruk……….. Astaghfirullahaladhim……….. masyarakat……..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  135. Wow, this was a really quality post. In theory I’d like to write like this too – taking time and real effort to make a good article… but what can I say… I procrastinate a lot and never seem to get something done.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  136. anon says:

    mcm nora danish x pegi club,x merokok dan x layan arak. bkn nak menang kan sape2. tapi…fasha sandha dgn nora danish ni..perangai lebih kurang je. dua2 kaki clubbing.masing2 ada silap dan salah sendiri. cumaaa….kalau si fs ni..jahat dia org nampak..nd plak..jahat dia org x nampak.sbb..orang kesian kn dia..yla.kne tinggal dengan suami..pas tu canang satu malaysia. pot pet pot sana sini ckp psl ex dia tu.mcm nd x hipokrit plak kan..ckp kt media nk jaga anak betul2. sanggup lakukan apa saja untuk anak..last2..pkul 3,4 pagi lepak dekat kedai mamak dgn member. apa punya mak la mcm tu..tinggalkan anak dkt umh.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 0
  137. porno izle says:

    Totally digg your website thanks a lot for the info

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  138. mai satoshi says:

    semua MANUSIA buat salah..tk yah nak cakap2 pasal fasha ke hape..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  139. syaza says:

    haha… due2 bersikap childish,…
    kalau ND mrh mmg patutlah kn ,laki kne amik org..
    Yang FS nk mrh apsl pulak , dia xblh mrh bb dia da amik or rmps rizal dari ND .. Kalau due2 x mlyan xkn jdi punye.. gedik laa…
    ND pun sbnrnya ptut chill ,, i think skrg u ptut fikir psl ank u yang comel giler 2… i love your baby boy (wlpun da bsar ckit)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  140. myb sifat ND la yg teruk..then sbb kes cerai org jd simpati..kte xtau pokok pgkal..hnye tau ckp jer..ati mane leh pakse2..myb jejai xnah cintakn ND..mgkn skdr piggiran.hahahahaa..who knows..org laki nii kdg2 kwin tnpe cinta..tau x..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  141. ditto says:

    i saw a bite on top of her right shoulder!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  142. nor says:

    nape penilis blog ni mcm gampang sgt..korg ni pun x abis2 nk lagakan fs n nd..sudah2 la tu..ko sokong sgt nd n benci sgt fs..ko dpt duit ker..butoh la…burit mak ko!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  143. waly wahab says:

    idiot !!!!!! betina gatal !!!! pretend good but stupid !!!! lelaki bodoh je nak betina gatal peruntuh rumahtangga orang. same as university student (islamic university… yuhoooooo) that always disturb me and my rich hubby !!! helooooo.. i am SENIOR FLIGHT ATTENDANT okeyyy !!! stop dreaming la pompuan !!!! over my dead body if u want my husband !!!!! don’t ever dream u can get my fahruddin mohsin !!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  144. kikilala says:

    hihi…da cover pkai concealer pn still ag nmpk bkas jrawat tuh.. kne gne plaster wat ruma nih =P

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  145. lisa lis says:

    bosan2x…sume dok mgumpat dia..aikhs3x…seb baik aku xsuka dia…mls nk msuk port.. biar la dia jawab dgn tuhan`

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  146. ara says:

    alah . mate dia sebelha wane drey sebelah warne brown . ahah ! bawak balik bunga sakura copat !

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  147. maliza mamat says:

    stuju dgn ara, pic atas tu mmg wane mate FS grey kt right, brown kt left. then 1 lg yg sy perasan, nape rambut dia x sume ngerbang? elok je straight cam kene lukis ja??? ada betoi ka Abg Nara?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  148. mis na says:

    ade kurap kat belakang badan die….kuikuikui

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  149. TanyaLelaki says:

    ada luv bite kt tengkuk dia tu.. cuba korang tgk.. tengkuk belah kiri

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0