Written by AbangNara | July 4th, 2013

Celah mana dan sejak bila Aeril Zafrel berbaik-baik dengan Ummi Nazeera, itu Abang Nara tak tahu. Ajaib dan misteri sungguh. Tup-tup hari ini keluar di Harian Metro yang Aeril Zafrel menafikan mereka bercinta, sebaliknya hubungan mereka hanya sekadar kawan.

ummi nazeera

Sebelum ini Abang Nara pernah mengeluarkan artikel mengenai penghijrahan Ummi Nazeera. Mungkin mereka berdua berbaik-baik selepas penghijrahan itu kerana Aeril juga sedang mendalami ilmu agama sekarang ini. Kata Aeril:-

Kami selalu berhubung sebelum ini. Sejujurnya memang saya meminati dia, tetapi lakonannya saja. Belum ada apa-apa yang serius lagi. Saya amat menghormati dia dan keluarganya. Jadi ini saja jawapan yang boleh diberikan buat masa ini. Ada sebab peribadi menghalang saya memikirkan secara serius soal bercinta sekarang. Akan datang tidak tahulah

Abang Nara rasa ramai jejaka-jejaka di luar sana yang menarik nafas lega kerana hubungan mereka berdua sekadar kawan. Daripada apa yang Abang Nara dengar, ramai yang menjadikan Ummi sebagai wanita idaman mereka kerana wajah Melayunya yang asli. Apa pun sama-samalah kita nantikan perkembangan terkini Ummi Nazeera daripada mulutnya sendiri.

P.S: Honda CR-V 2.4 liter dilancarkan pada harga RM169,800

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

41 responses to Aeril Zafrel Nafi Bercinta Dengan Ummi Nazeera

  1. so what? says:

    klu bercintaaa pun apa salah nye… single mingle kannnn??

    0

    0
    • kak timah says:

      LEPAS NI BOLEH LAH NARA TUKAR TAGLINE BEAUTIFUL NARA( MARILAH BERGOSIP SAMBIL MENGIRA)

      0

      0
    • miss ynwa says:

      hurmmmm dah bace kat ROTIKAYA ar nara…hurmmm nara takyah ler dok buat matematik ni hah semak lerrrr…hari2 keje ngadap computer tgk nombo lagi akaun…ni bukak nara jumpe nombo lg..kang aku balik rumah tgk muke laki aku nmpk nombo lagi aiyakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

      0

      0
  2. LESONG says:

    ummi ni dulu lepak relax je merokok kt oldtown ampang…driver die kesian dok table lain..hahaha. klau dah berhijrah skang ni..bagus laa..alhamdulilah

    0

    0
    • bCaiman says:

      Tak baik dedah aib dia..yang lepas tu biarlah
      Kita pun ada silap juga. Apa perasaan aib kita terdedah? :)

      0

      0
  3. AKU says:

    dpt fisrt x………… ni

    0

    0
  4. lalala says:

    first !!!!!!!!!!!!!!!

    0

    0
  5. nenek lanjut usia says:

    mmmmmmmmmmmmm.. pk pnjg nk komen pun.. x tau nk komen apa. abg nara letak soalan math plk. x psal2 nenek kena sediakan calculator kt sblh..

    0

    0
  6. so what? says:

    abg nara dah jadi cikgu maths ke??????????????? tetiba kena jadi budak sekolah balikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

    0

    0
  7. maya meira leyana says:

    abg nara..motip bg soklan math?..sbb pengomen bang nara ni suka calculate retis mgandung ke?bang nara nk tnye ni c ummi nazira ank org load ke..mak dy datuk kn?muke dy iras erra fazira la…

    0

    0
  8. nurin says:

    alhamdulillah… setiap org prnh melakukan kslpn..
    secara sdr atau x..
    itu antra die ngn Allah..

    0

    0
  9. BUNKFACE NO.1 says:

    Nara, kenapa kau setting kena kira math bila komen ? tetiba aku rasa mcm budak darjah satu

    0

    0
  10. Anonymous says:

    aeril zafril handsome :)

    0

    0
  11. Burberry says:

    alahhh hisap rokok je pun…bukan buat aktiviti tak bermoral apa pun, apa yang aibnya… lawak… kalau nak kira pakai baju dedah2 lagi mengaibkan daripada merokok…

    0

    0
  12. Layan says:

    Ye lah tu ~ nara ni kita belajar mengira ke ?

    0

    0
  13. kak ton jr. says:

    burberry rasanya byk negara islam dh sepakat hukum merokok adalah haram.. kt malaysia dh ke blom

    0

    0
  14. hi says:

    hee

    0

    0
  15. er says:

    nara

    0

    0
  16. gadis says:

    nara nak pasti kan orang yang komen2 kat blog dia nie orang2 yang bijak , kan ada orang komen BODOH, BANGANG, sape yang berjaya komen tu kira pandai la ..

    0

    0
    • MINA says:

      kira dianadanielle pregnant brp bln pastu bsalin dah.
      Sbb ramai sgt salah kira2, tu yg abg nara letak soalan math ..buat ulangkaji….

      0

      0
  17. Anonymous says:

    lawak!

    0

    0
  18. Opssss sorryyyy... says:

    kelako la abg nara ni nk tulis komen bagi lps pn nk jawab matematik…ishhhh..apa2 je la abg nara ni….x masuk dek akal leeeee…y wat komen kt cinie semua dh tua2 la..bukan bdk kelas 1….

    0

    0
  19. Anonymous says:

    1x 2 = 2
    2 x 2 = 4
    2 x 3 = 6
    2 x 4 = 8

    0

    0
  20. mumia says:

    dahlah aku fail maths spm dulu…nara oh naraaaa!!

    0

    0
  21. Bang Nara ori kacip org kg says:

    sejenis filter la ni.org bongok xkn boleh komen dah kt sini.

    0

    0
  22. Aku says:

    Kalau bercinta pun ok jugak. Nampak sesuai.

    0

    0
  23. zul says:

    ha88 aku tercari2 mana soalan mate tu rupanya dekat komen tu,, mantap ko jah

    0

    0
  24. hahas says:

    saje je nk komen sbb sume dok bising psl kene mengira
    ai pon nk mengira jugak kekekeke

    0

    0
  25. aku says:

    boleh suruh bdak2 sekolah post komen kt sini…sbb nti boleh pndai math
    Nara, soalan add math xde ke??

    0

    0
  26. lipaskudung says:

    testing

    0

    0
  27. […] Aeril Zafrel Nafi Bercinta Dengan Ummi Nazeera (37) […]

    0

    0
  28. […] Aeril Zafrel Nafi Bercinta Dengan Ummi Nazeera (38) […]

    0

    0
  29. […] Aeril Zafrel Nafi Bercinta Dengan Ummi Nazeera (39) […]

    0

    0
  30. […] Aeril Zafrel Nafi Bercinta Dengan Ummi Nazeera (40) […]

    0

    0