Written by AbangNara | February 18th, 2012

Kalau Abang Nara tanya anda, di antara Ady Putra ataupun Aaron Aziz yang mana satu menjadi pilihan hati, sudah tentu ramai yang berfikir panjang untuk memberikan jawapan. Kedua-duanya memang kacak dan macho, namun bagi Abang Nara, Ady Putra nampak lebih jantan sedikit berbanding Aaron. Mungkin kerana warna kulitnya yang agak gelap.

ady putra

Namun kalau anda ada bercita-cita untuk melakukan hubungan skandal dengan Ady Putra, lupakanlah sahaja hasrat murni anda itu. Seperti Aaron, Ady Putra juga sedang bahagia di samping keluarga tercinta. Jangan cuba bermimpi untuk mengorat Ady Putra. Eh, baru Abang Nara perasan yang kedua-dua pelakon pujaan ramai ini berasal dari Singapura. Mungkinkah orang Singapura memang lebih berbakat berlakon berbanding orang Malaysia?

ady putra

Dan sebelum ini Mingguan Wanita turut menampilkan Ally Iskandar dan Farah Lee sebagai penghias muka depannya. So tunggu apa lagi, dapatkan majalah ini sekarang juga di pasaran untuk mengupdate diri anda tentang kisah Ady Putra, Ally Iskandar dan Farah Lee.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

72 responses to Ady Putra Dan Isteri Hiasi Muka Depan Mingguan Wanita

  1. Azim Norazmi says:

    1st time isteri dia keluar majalahkan?

    0

    0
  2. aku hantu TV says:

    cute :: ^.^
    sama padan hehe

    0

    0
  3. aku hantu TV says:

    cute ^.^
    sama padan hehe

    0

    0
  4. mangga says:

    lembut je orgnya…. sejuk mata memandang…

    0

    0
  5. haniz says:

    comelnya istri ady

    0

    0
  6. meeradriana says:

    1st time tgk wife ady putra..
    not bad..
    sama cam wife aaron..
    sama lawa sama padan..

    0

    0
  7. cahaya says:

    muka wife Ady Putra ada iras Dato’ Siti..kat bahagian mata

    0

    0
  8. cahaya says:

    wife Ady ada iras Dato Ct kat area mata.. senyum ada iras KD

    0

    0
  9. mixgirl says:

    wife dia mmg cantik….sweet ajer …;))

    0

    0
  10. shahrul says:

    wife dia pernah keluar tv dulu… suara lembut giler.

    0

    0
  11. casper says:

    Tadi aku baru baca majalah ni..ady putra belom dikurniakan chya mata…arap2 lps ni adala rezeki dia dgn isteri…

    0

    0
  12. Nora says:

    memang comel tp klau nak dibandingkan dgn artis2 jelita yg pernah bergandingan dgn Ady Putra,jauh panggang dr api.Bertuahnya dpt Ady Putra yg setia n pentingkan keluarga walaupan isterinya biasa2 je ;p

    0

    0
  13. fasha sendat says:

    actually bila tgk Ady Putra nie,tinggi lampai n veryy the good looking,i punya imagine wife dia mesti sangat cantik,kurus mcm model;pandai bergaya..serius terkejut tgk ni la pic wife dia yg sebenarnya..but okay laaa hope mereka bahagia n cepat2 dikurniakan cahaya mata!

    0

    0
  14. tlgmsukcmpur says:

    sangat padan..bertuah ady kn…berharap cepat dpt anak ye..sebagai ikatan korang berdua lebih harmoni dlm rumah tangga………..AMIN….

    0

    0
  15. tak sesuai la pompuan ni jadi bini adi
    apa pon fasha sandha tetap pasangan ideal utk adi putra :P
    maybe org msia suka aron n adi sebab diorang banyak berlakon citer2 best
    aron ni more chinese look adi more indian look yg penting dua2 jantan..i like
    nyah fasha plak more to miss world look..jgn marah uolss :P

    0

    0
  16. chempa says:

    alhamdulillah….moga berkekalan bahagia shingga akhir hayat..moga ady putra jd suami yg baik dan bersih dr skandal…n doa smoga cpt dpt chaya mata penyeri rumahtangga…

    0

    0
  17. poyo je says:

    sama cantik, sama padan..
    semoga Allah kurniakan cahaya mata kpd mereka..=)

    0

    0
  18. Polaris says:

    Smoga berbhagia.comel lote je.klo x silap,wife ady putra ex-wife zul handyblack dulu

    0

    0
  19. Polaris says:

    Smoga bbhagia.cute je kn.klo x silap,wife ady ni ex wife zul handyblack..klo x silap..smoga dpt ank yg cute

    0

    0
  20. rias says:

    wife dia ni ex-wife zul handyblack kan.. lagu ‘kau yang bernama seri’ tu… seri tu..dia ni la..
    apapun, jodoh semua di tgn tuhan… moga bbahagia . cian dia ni dh bbrapa kali gugur..usaha lagi k

    0

    0
  21. marion kaunter says:

    apa? adi dh kawin? bila? kat mana? mana gambar kawin? dh brapa lama kawin? ada berapa anak?

    0

    0
  22. tiara monica says:

    aku nak isap la konek adi nie

    0

    0
  23. tiara monica says:

    aku nak isap konek adi nie

    0

    0
  24. khelasnox.. says:

    nara nye statement mcm suka ady plak….hihi..jangan mara ye…:-)

    0

    0
  25. Rin says:

    dark…tall…n hnsem… <3

    0

    0
  26. […] Kalau Abang Nara tanya anda, di antara Ady Putra ataupun Aaron Aziz yang mana satu menjadi pilihan hati, sudah tentu ramai yang berfikir panjang untuk memberikan jawapan. Kedua-duanya memang kacak dan macho, namun bagi Abang Nara, Ady Putra nampak lebih … Continue reading → […]

    0

    0
  27. mysara says:

    Comel, sekali imbas tgk mcm artis indonesia..kalau x silap isterinya pernah keguguran..moga ada rezeki mereka selepas ini..

    0

    0
  28. tina jr. says:

    Eiii..ganasnya muka laki dia. Yg bini dia pulak manja kemain..sorry to say la..memang xpadan.

    0

    0
  29. i luv lemonate says:

    waa..cantek farah lee..untung le ally iskandar..kelas ko ally!

    0

    0
  30. Saya pilih Ady Putra!Org Malaysia pun apa kurangnya cuma kebetulan je dia orang dari S’pore.Sorang lagi yg bakal popular dari S’pore adalah Shah yg berlakon jadi anak A Galak dlm Gerak Khas tu.

    0

    0
  31. AnakAyamCUTE says:

    KAT SINI XDE MAKCIK USTAZAH DAN PAK USTAZ NK TEGUR BINI ADI PUTRA YG TAK BETUDUNG KE?

    0

    0
    • pinky minky says:

      Makcik ustazah ngn pakcik ustad layan nara kat opis je.ari minggu ni depa dok umah jaga anak

      0

      0
  32. simplysweet says:

    ady berlakon lebeh baik dari rakan senegaranya itu.
    natural and touch the heart.

    farah simply sweet. lucky ally.

    0

    0
  33. wati says:

    wife ady ni ex wife zul handyblack. tapi dah takda jodoh. pasal zul sibuk kejar aida aris sampai bercerai org tu. skrg semua dah ada jodoh masing masing. semua yg berlaku ada hikmahnya.

    0

    0
  34. theanswer says:

    berbakat tu ye. Tapi untungla org kite yg bagi diorg femes. duk spore tu tah dpt carik mkn pun susah. kalu tak knape nk blakon kt sini ye tak?

    0

    0
    • Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

      oi bodoh ! singaporean bukan orang ke !!! singaporean bukan manusia ke!!!!! orang melayu yg di panggil manusia mana2 pn leh cari makan lah bahlol n !!!!!! bukan kt mlaysia je dorang leh cari makan !! kt negeri lain pn dorang leh buat harta ! pasal dorang bagos la pengarah nk ambek singaporean berlakon bongok !!!!! ape salah nye singaporean nk berhijrah berlakon n cari makan kt malaysia ????????? orang malysia pn banyak yg cari n buat harta kt singapore dari zaman dulu2 lagi duit dollar lagi kalau nk di banding kn ngan duit mlaysia…….sampai sekarang pn banyak malaysian keja kt singapore.dapt gaji $$$$$$$$$$$$$$$$ tau !!!!! lain kali jangan komen macm orang bodoh bahlol ok bwek!!!!!!!!!!!!!

      0

      0
  35. Aly says:

    Oh Ady, balik Singapore please?

    0

    0
  36. ntah sapa sapa.. says:

    suka tengok org laki yg hensem tp pilih wife biasa2 je..nmpak keikhlasan di situ..=)..

    0

    0
  37. miss wawa says:

    isteri adi memang cantik mungkin cuma nampak tembam sikit kot..dia ni dulu ex wife nya zul handy black,kalau tak salah lagu kau yg bernama seri ditujukan untuk dia..nama dia kalau tak salah seri aida..kan ada kat majalah dulu keluar gambar majlis perkahwinan zul dan aida,adi dan aida pon ada..

    0

    0
  38. mintot says:

    handsome ke Ady ni ? mcm bangla je aku tengok..

    0

    0
  39. lady gaga yg gagap says:

    sampai hati nara ckp org msia krg berbakat..pandai2 jer,kecik atti org msia..rosyam nor tu bkn msia ke..?nasib bek msia tmpt untuk drg ni..

    0

    0
    • Teruterubozu says:

      beto kusyairy berbakat ape…best jer dier jd hero utk cerekarama sabtu lepas. Ala org Msia bukannyer tak hebat, cume beserlaa mentaliti org Msia…letak pelakon utama org luar konon filem/drama tu boleh jd the bom…

      0

      0
    • Anonymous says:

      ‘Mungkinkah orang Singapura memang lebih berbakat berlakon berbanding orang Malaysia?’

      org singapura mmg pandai berlakon-refer to bola sepak piala apa ntah yg singapore lawan malaysia tu….pastu singapore menang sbb banyak lakonan cedera di padang…

      0

      0
    • abang nara tak support filem Songlap dowww…… tak nampak bakat org Malaysia. sayang la filem tu dah masuk festival luar (sorry, statement gua agak kerajaan tetibe), tapi abang nara review seciput je. lain2 filem yang dibayar untuk keluar macam filem lakonan kayu lisa surrrrsurrirumah.

      0

      0
  40. dyna says:

    mcm muka zahnita..=)

    0

    0
  41. suka suki says:

    i love adyputra sbg seorang peminatnya..kalau org ckp wife dia tk sepadan, itu salah..maybe ada specialnya si Aida ni di mata Adyputra..dan Allah dah tentukan jodoh mereka..

    0

    0
  42. ada aku kisah says:

    mcm mana org melayu nak naik… sedara mara sendiri pun cerca each other… ni lah penyakit org melayu… aku punya abg 2 org kerja sana kawin pun org sana… takde lah org diorg nak kata eh ni artis malaysia eh ni artis spore… produk tempatan lah… alamak kita org melayu… lagi spore dah tentu bahasa sama bukan mcm indon tu… teros tak phm… abeh cite dia byk pulak tu kat tv kita… ada kita tengok cite produk spore??? takde pun kat tv kita… bahasa dah lah sama… dibeza oleh sebuah sungai dan jembatan berapa meter ajer… sokonglah anak2 melayu… bleh gitu???

    0

    0
  43. pretty says:

    adoi… jiwa kacau bila tengok Ady :) hensemmmmmmmm

    0

    0
  44. solop says:

    bini dia produser,,
    cun gile msa mula2 kawen.skrg pon cun jgk.

    0

    0
  45. Olivenöle says:

    Daily Post…

    […]beneath you will obtain the link to some web pages that we consider you must visit[…]…

    0

    0
  46. pukulaku says:

    Honestly, aku x rasa ady hensem sgt..

    0

    0
  47. ratu says:

    wife adi pernah keluar kat mingguan wanita masa weding dia dulu..even nampak simple,masa tu cute sangat wife dia..and now,still same..apapun sweet n cute couple…

    0

    0