Written by AbangNara | February 4th, 2013

Teka-teki siapakah yang bakal menemani Halim Othman di slot Ceria Pagi SuriaFM terjawab apabila suara lunak Adibah Noor kedengaran kira-kira jam 5 pagi tadi. Sebelum ini, Halim telah bergandingan secara sementara bersama Wan Ajaib.

adibah noor suria fm

Kalau tak silap Abang Nara, ini adalah kali pertama Adibah Noor beraksi di dalam konti sebagai deejay radio. Satu percubaan yang menarik. Daripada maklumbalas yang diterima di Twitter, nampaknya banyak peminat yang teruja dengan kemunculan Adibah Noor.

adibah noor suria fm

Bagi Abang Nara, perlantikan Adibah Noor ini merupakan satu langkah yang sangat bagus daripada pihak pengurusan SuriaFM. Adibah Noor memang kuat berceloteh, kelakar dan mempunyai idea yang luar biasa. Semoga gandingannya dengan Halim Othman bakal menaikkan rating SuriaFM.

adibah noor suria fm

Kepada Adibah Noor, good luck and all the best. Perlahan-lahan kayuh. Jangan tertekan sangat.  Alang-alang dah bersama Halim Othman di konti, apa kata ngorat je terus si Halim tue? Hehehe ~~

P.S: Telatah Juna yang kini semakin comel

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

32 responses to Adibah Noor Kini Menemani Halim Othman Di Ceria Pagi SuriaFM

  1. anzalnyah says:

    curlazz ko debah noooq!

    0

    0
    • Olga says:

      Halim Othman ni GAY ke?
      Dah tua pun x kawin2 lg..

      0

      0
      • cicakiut says:

        Statement olga macam budak tak pergi sekolah! Jodohkan di tangan Tuhan, manusia hanya berusaha dan berdoa, yang lain urusan Dia! Sepatutnya kita doakan jodoh HO ni dipercepatkan daripada tanya soalan macam ni!

        0

        0
        • Anonymous says:

          C Olga tak ada modal nak type lah tu. Type je lah apa2 pun kot2 dpt 1st……..

          0

          0
        • Juliana Banos says:

          hamboi abis tu kak dibah dibah ni pengkid ker plak? bila tiba jodoh kawen lah dorang tuh nanti….

          kukukata.blogspot.com/2013/01/18sx-taman-tema-seks-di-korea.html

          0

          0
        • Tolonglahhhh... says:

          yup, entah apa2 si Olga ni.. sekali jadi kat diri Olga tak kawin2 seumur hidup barulah tahu

          0

          0
        • Olga says:

          so out to date la korang ni! x pernah dgr cite ke yg c Dibah ni Lesbo? adoii…

          0

          0
      • Liyana Jasmon says:

        tak kawin tak semestinya gay, I ada officemate yg tak kawin2 lagi tapi ujung minggu asik bertukar-tukar pompuan sampai usung balik rumah sewa lagi, nauzubillah..

        0

        0
      • Olga says:

        Adibah Noor ni LESBIAN ke?Dah tua pun x kawin2 lg

        0

        0
      • JHudd says:

        Tak sekolah nyer si OLGA nih kalau dia taknak kawen pon jadi satu masalah kat ko ker

        0

        0
    • kak timah says:

      xdgr suria fm dah lepas tukar web baru n penyampai baru . . gandingan yg sgt tidak menarik . .sorry

      0

      0
    • huu says:

      Tantah adibah noor bercinta ngn halim othman..aritu masa kat carefore sg besar sabak bernam ak tak nampak diorg pegang tangan.sbb kat sana xde carefour

      0

      0
  2. Man says:

    best best. hehehhe

    0

    0
  3. miss mong says:

    sempat dgr kejap pg td..ok la jgk walaupn cam kekok2 ckit.hehe.sore kak dibah mmg lemak manis!

    0

    0
  4. pz says:

    perghhhh mesti best la pasni dgr suria fm pepagi gi kerja.. dok dgr si sapa tu? wan? bosan giler siak!

    0

    0
  5. Amoi Comel says:

    Tak best lah…
    Tapi lantak lah bukan dengar sangat pun Suria. Boring!

    0

    0
  6. aku says:

    aku terpaksa dgr suria sbb nak tau pemenang yg contest itu aje..tp aku rase nak mental sgt dgr wan ajaib n halim.wan ajaib tuh mcm xder function..bosan nak mampus, aku siap google lagi sape wan ajaib yg sgt poyo tuh, sket lagi nak email kt suria suh gantikan jer wan ajaib tuh, serius x best. halim pon xbest mane, lepas aku dengar contest tuh, terus tukar mix ke hitz ker..pg td dengar adibah noor..mcm ok ler sket…

    0

    0
    • pz says:

      ko x pernah dgr gandingan halim dgn nabil, kencana dgn linda onn ke? best okey halim.. tapi klu dgn wan tu.. perghhh giler bosan. sampai halim pun dah kurang ceria. serius weh!

      0

      0
      • hoi says:

        ha’ah.aku paling suka ada nabil dgn kenchana dulu.nak gelak je pagi2.halim pun asyik gelak je dulu.tp skrg dh kurang.nape diorg tukar eh?dah habis kontrak ke?

        0

        0
  7. mamee monsters says:

    harap2 meletops dengan adanya kak dibah…kepada wan ajaib..lebih baik ko g jadi pemanggang ajaib…

    0

    0
  8. linda says:

    I luv listening and watching adibah noor. She is queen of nautral in all that she does. Good luck and may she conquer the airwaves.

    0

    0
  9. nama saya sue says:

    actually halim othman pernah kahwin dulu. sebelum diapopular. dia kahwin dengan org terengganu. time I kawin dulu, x wife dia datang dengan kawan I yang juga merupakan kawan dia. cantik juga x wife dia tapi nak buat macam mana, tak ada jodoh. yakni halim othman tu duda lah. tak ada anak rasanya. ini bukan kontroversi tapi pasti

    0

    0
  10. tengku minah jambu merah / biru says:

    All da best adibah nor minah jambu suka suka suka satu gandingan yg paling special dlm donia yg fana ni….adibah ngan halim osman dua2 paling best !! yeahhhhhhhhhh !! rock stedey yehhhh ..

    0

    0
  11. emma mengelembong says:

    HO macam bagus, kak dib pon macam bagus…formula yg tak bagus! Baik layan sinar fm gandingan krill, sy & kak engku lagi malatopssss

    0

    0
  12. JHudd says:

    Ni gandingan nak target warga tua ker

    0

    0
  13. siti says:

    boikot suria fm sejak abg TYZO dh takde..huhu

    0

    0
  14. acap says:

    Bole tukar tak halim othman tu…dah bosan…suara tyzo lg best…sejak nabil kench tkda aku layan mix fm lg menarik

    0

    0
  15. kp palsu says:

    Am balik semula dngr suria smlm,best gal ,sblum ni shira ngan wan ajaib bosan filed lot ,abg halim ftp legend,but still rindu gandingan halim kencana Dan nabil the best ever stkt ni, nak harapkan stesen Hot ngan era mcm sial je buat lawak yg tak lawak pastu ketawa sendiri, baik ak tutup radio cmtu bosan siyes

    0

    0
  16. […] Adibah Noor Kini Menemani Halim Othman Di Ceria Pagi SuriaFM (31) […]

    0

    0