Written by AbangNara | November 7th, 2014

Fuh~~~ Memang bertanggungjawab, macho dan penuh wawasan sungguh Adib Khalid ini. Kalau Abang Nara ada awek secantik Izara Aishah, memang esok lusa terus Abang Nara ajak kahwin. Tak berani Abang Nara nak tunggu 2,3 tahun. Iyerlah, awek cun kan ramai nak mengorat. Takut-takut si awek berubah hati. Namun Abang Nara respek dengan keputusan yang diambil oleh Adib Khalid yang enggan memikirkan mengenai perkahwinan dalam masa terdekat ini.
adib khalid izara aishahItu semua dilakukan kerana Adib Khalid mahu menumpukan sepenuh perhatian terhadap syarikat Tune Studios. Untuk makluman, Adib baru-baru ini telah dilantik menjadi CEO syarikat tersebut. Jadi buat masa ini, Adib mahu fokus membangunkan syarikat tersebut sebelum memikirkan soal kahwin dengan Izara Aishah. Kata Adib:-

Kenyataan yang Izara Aishah beri kepada media sebelum ini adalah benar dan kami memang saling mengenali. Cukuplah dia sahaja yang beri kenyataan bagi pihak saya kerana ia terlalu peribadi untuk diceritakan.

Insya-Allah saya beri tempoh tiga hingga empat tahun untuk beri perhatian sepenuhnya kepada syarikat sebelum memikirkan soal peribadi atau berumah tangga.

Buat masa sekarang ini belum masanya, kerana banyak perancangan dan strategi yang diatur untuk syarikat ini

adib khalid dan izara

Abang Nara percaya ciri-ciri penuh bertanggungjawab ini yang menyebabkan Izara Aishah jatuh cinta kepada Adib Khalid. Lagipun mereka berdua masih muda. Masa tengah sihat dan bertenaga inilah kena kerja sekuat-kuatnya untuk masa depan. Apa pun, semoga percintaan mereka akan berkekalan ke jinjang pelamin. Kedua-duanya sama cantik dan sama padan. Sumber Mstar Online.

P.S: Kek watak The Simpsons yang amat realistik

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

37 responses to Adib Khalid Belum Ada Perancangan Kahwini Izara Aishah

  1. hi says:

    of course lerr.. kesian izara aishah

    0

    0
  2. nok says:

    3 – 4thn mcm2 boley jadi…..kesian la izara nak tggu lama tu

    0

    0
  3. Jenab says:

    Lama tu nak tunggu ..

    0

    0
  4. BooReet says:

    Poyosss, dua dua pun burit busok..

    0

    0
  5. Butik Zara says:

    Dulu, si Ex Bf Izara Aisyah..Pernah, lamar Si Izara Aisyah but si Izara Aisyah ni suruhlah..tunggu waktu umur 27 tahun tunggu punya tunggu..last-last dengan couple adib..frust menonggeng si jemah tengok..

    0

    0
  6. Habibi says:

    Takut kena heret ber tahun tahun finally di cari anak Dara sunti lagi muda kalau nak kahwin tak payah buang masa nak tunggu 3 or 4 tahun . Duit dah Memang ada wut else wait for ???????

    0

    0
  7. jemah jantan says:

    ala ko xyh tunggu 3-4 thn…ko dh kaya raya..pakai ferrari pon bukan beli duit sdri jugak..
    so kalau nk khiwn xyh pakai duit sdri..dato k kaya..dato siti kaya..
    izara ni kene main2 je nieh..nt dh puas tendang la…

    0

    0
  8. Anonymous says:

    orang2 zaman sekarang, bercinta bukan nak kawin pun, saje nak seronok2.
    entah2 Izara pun sama tak nak kawin.

    0

    0
  9. anak khalid says:

    giann sangat nak cumshot kat tetek izara aishah…

    0

    0
  10. Anonymous says:

    Selalunya orang lelaki bila tak nak ada ikatan dengan mana2 pompuan akan kasi alasan macam tu. Lamanya kena tunggu 3 atau 4 tahun. Kesian Izara. Impian nak kawin dengan anak Datuk tak kesampaian. Tapi kalau nak juga dengan Adib sanggup ke tunggu lama. Tengok Marion Caunter… sanggup tunggu 5 tahun nak sambar anak jutawan. Sangup tukar agama sebab nak kawin. Tapi masih dengan cara hidup lama.

    0

    0
  11. OBSERVER says:

    KALAU LA AKU NI IZARA ESAH TU, BOIPREN BUAT STATEMENT GINI SENTAP DOWWW… ALA2 STOK BUAT MAIN2 GELI2 JE DULU…

    TUP2 LEPAS 3 TAHUN ZASSSSS SAMBAR YANG LAIN PULAK TERUS BUAT BINI.
    IZARA ESAH TERKULAT2 MENGENANGKAN JANJI MANIS ADIB.

    LELAKI YANG TIADA NIAT MAHU MENGAHWINI ANDA, USAHLAH ANDA BUAT TEMAN WAHAI GEGADIS SEKELIAN. IF HE’S SERIOUS, DIA AKAN LETAKKAN ANDA NOMBOR 1, NIKAH DULU TO SECURE AND HADAPI SEGALANYA BERSAMA. HAAA GITU.

    0

    0
  12. Aliza says:

    Hem… Mana tk nye si adib ni dh puas enjoy dgn gilrl yg comel dulu tu……..

    0

    0
  13. anon a says:

    Hmm….biasalah anak org kaya, playboy……bertukar2 pasangan.

    0

    0
  14. KT Pari says:

    Tu maknanya dia tak ade rancangan nak kawin dgn si izara ni.. So angkat kaki jelah izara, tunggu wat ape lagi. Jgn buang masa lama2 dgn mamat playboy ni…
    Kalau dia nak, mesti cepat2 dia kawin sb takut dikebas org……

    0

    0
  15. gosipajelakau says:

    sejak bila pulak nak stabilkan syarikat xboleh kawen? ooo baru aku tau ade syarat cmtu..xyahla izara..baik hang play hard to get..confirm die tanak hang..laki lain berlambak..cari yg betul2 niat nak kawen..rezeki melimpah ruah lepas kawen kalo betol caranye..kesian izara..guys nowadays…….

    0

    0
  16. MFBO says:

    tu semua alasan tu…kalau nak stabilkan syarikat, bila2 masa boleh..ramai je yg ade syarikat lg besar tp dapat kawin..tgk Datuk Sani..syarikat dah besar dan berkembang maju tp die tetap trus berusaha..dan sambil dia berusaha kawin jugak die tu..kawin ni bende elok tak patut dilambat2kan..lainla kalau kite nk main2 je dgn perempuan tu..tak nak serius..kalau yg perempuan tak dapat baca lagi tak tahula..buang karen je

    0

    0
  17. ikan says:

    kalau tunggu lagi 3 4 tahun mmg longgar dulu la. takpun bkedut dulu. tak payah la tunggu. carik jela jantan lain yang dah ready. duit boleh cari. tapi kalau banyak duit pun x boleh beli masa.

    0

    0
  18. Anonymous says:

    omg omg… kesiannya izara aisyah… omg.. entah2 pakwe hang suka laki kot….
    cari dr k….

    0

    0
  19. Dr K SP says:

    omg omg…. kesiannya izara…. entah2 pakwe hang suka laki kot… takpe2…. cari dr k…

    0

    0
  20. Krios says:

    apa yg nk direspek dgn lelaki yg bawa anak dara org sana sini tanpa ikatan yg sah aku pun tak tau la en.nara oi. kalau anda ada anak perempuan,adakah anda respek bf anak anda yg bawa anak anda kehulu kehilir tanpa ikatan? kalau ya mungkin sb tu ko respek golongan lelaki mcm ni

    0

    0
  21. ANON says:

    aku tak tau nara ni dah kenapa. cam tak logik aje nak respek benda-benda gini..

    0

    0