Written by AbangNara | March 14th, 2013

Sudah masuk 3 bulan usia perkahwinan Leuniey Natasha dan Khairul Fahmi Che Mat. Pastinya Apek dan Leuniey masih berada di dalam fasa bulan madu. Bercakap mengenai cahaya mata sebelum ini, kedua-dua pengantin baru ini memberitahu yang mereka tidak menolak sekiranya diberikan rezeki awal.

leuniey mengandung

Sehingga ke hari ini, masih tiada pengumuman rasmi daripada mereka berdua mengenai perkara ini. Namun begitu, kemungkinan Leuniey dengan secara tidak sengaja telah memberitahu pengikutnya di Instagram bahawa dirinya kini sudah hamil menerusi salah satu gambar yang diupload ke applikasi sosial tersebut.

leuniey hamilNamun hal ini masih tidak boleh dipastikan kerana Leuniey sememangnya dikenali dengan gurauannya bersama rakan-rakan rapat. Lagipun kata-kata tersebut dikeluarkan oleh rakan baik Leuniey, Ezuwan Ismail dan bukannya daripada kata-kata Leuniey sendiri. Apa pun kalau betul hamil, tahniah diucapkan. Kalau belum, semoga dimurahkan rezeki dan dipercepatkan urusan.

49 responses to Adakah Leuniey Natasha, Isteri Khairul Fahmi Che Mat Kini Hamil?

  1. Anonymous says:

    yeay da hamil,..klu betul tahniah..

    0

    0
  2. kamariah says:

    klu btl….alhamdulillah

    0

    0
  3. furby says:

    hurmm pape jelaaaa..

    0

    0
  4. miss mong says:

    alahai bang nara ni tk dek cite lain ke..

    0

    0
  5. K.A.A says:

    kalo belom pape jgn la nak cerita sgt.. kang malu kan susah..

    0

    0
  6. Dolton Bibiyana Layola Al-Muslem says:

    muka mcm babi betina nih buat mcm nih…bukan lawa mana pun harap putih je…mcm pelacor aku nengok

    0

    0
    • hahas says:

      ko ni da kenape dolton oi?
      ni mesti kes jeles nk ngorat apek tp kene rejek!

      0

      0
    • Anonymous says:

      DOLTON NI BUDAK PONDAN…. muka pun mcm sotong.

      0

      0
    • Anonymous says:

      muke mcm nie ko pgil babi betina..muke ko mcm mne plak aku xtau la nk kate ape..jgn hina org klu ko xnk org hina ko..tolong beringat ckit klu bg komen 2..jgn kata 2 makan diri ko sendiri sudah lah..

      0

      0
    • puteri sarah says:

      ko jeles ke xdpt buat muke mcm 2..haa,silakan dolton bibik ooi..buat lah muke cm ne pn suke ati ko..die buat muke mcm 2 sb die mmg comel,ko buat muke mcm 2 ape jd kt muke ko??

      0

      0
    • apa apa je says:

      nama al-muslem perangai cam al-kapir !! nk hine org cerime diri sendiri dulu, kalau nak tgk hantu, tgk cermin ye.. tu la hantunyeee

      0

      0
      • papo says:

        hey korg..jgn laa ktuk sgt si dolton tu nnti dgn korg2 dye pnggl bbi,dye tu tah pape..ade je x kne..

        0

        0
    • OLGA says:

      BIBIK YANA NI XHABIS HABIS DENGKI!!!!!!!!!!!!! MUKA KO TU PULAK MCM BABI BUKIT

      0

      0
  7. Anonymous says:

    bru hamil dah kecuh. satu fb…kalau bercerai lagi kecuh satu dunia siap bagi kenyataan siapa yg salah…

    0

    0
  8. loli says:

    cantiknye bini apek ni..mst apek xmo cr lain dah.ms tym dgn jejari tembam n dahlia teck tu muke mntak pnyepak n budget cun.tu yg apek jd mta krnjg.la ni bini dia pny cun n vogue.

    0

    0
  9. Anonymous says:

    leuniey mmg cantik..tp th knapa dorg ni mcm x meletop je….

    0

    0
  10. EEEEEEEEEEEEEEE says:

    APEK TU DAH DOWN,,,,,,,,,,, SEJAK DAH DAPAT TETEK2 LUNI TU….. BILE JAGA GOL PUN IGT BOLA LINI…….. MCM PIUUUHHHH….. CANTIK2 PUN ESK2 LUSA APEK CR LAIN……….. KECOOHHHHHHHH……..

    0

    0
  11. pliz lh.. says:

    Aku paling menyampah komen yg lucah gni..Manusia kdg2 dok kt atas kdg2 dok bwh,,biasa r pasang surut adat permainan..jgn nk di ada2 kn crite yg x betul ni dh nama fitnah ..BODOH!!!

    0

    0
  12. zakirnaik says:

    apek! kan seronok bila kawin cepat, pegang awek (isteri ler tu) dapat pahala, peluk pun dapat pahala. Duduk rapat2 rapat2 pun dapat pahala, pegang2 pun lagi dapat pahala! Kalau isteri hamil…syukuran! Alhamdullilah! Pesan bini tu suruh tutup aurat. Salam!!!!

    0

    0
  13. aredini says:

    jom oder VIT C FELINNA RM 75
    FELINNA LOSYEN INCILOSS RM 65
    ADD POSTAGE RM 6

    BEWARE!!!!!!
    HRGA ASAL UNTUK FELINNA INCI LOSS RM 75
    VITC FELINNA RM 85
    TP SUDAH SY DISKAUN TQ..

    Dengan pengambilan hanya 1 kapsul sehari sudah cukup untuk keperluan harian anda. Sungguh jimat dan memudahkan.

    Antara kebaikan VITAMIN C PLUS PURE COLLAGEN FELINNA adalah:
    1. Mencantikkan kulit anda secara semulajadi.
    2. Mengurangkan jerawat dan bintik-bintik hitam di muka.
    3. Mengurangkan kedutan akibat proses penuaan.
    4. Mencegah dari pelbagai penyakit kulit
    RM75

    1) Lotion ni sangat wangi dan xterlalu panas dan xberbau seperti minyak angin, dia dingin dan mesra pengguna. malah mudah dibawa and selesa dipakai walaupun ketika bekerja (so xdakla org cakap..ko sakit perut eh? Bau minyak angin jek)

    2) Hanya sekali sapuan anda bole lihat perbezaan inch anda (pastikan ukur sebelum guna ya). Mudah nak apply kat mana2 bahagian kita xpuas hati, ade customer sapu kat pipi dia yg bolat!

    3) Inchloss diformulasi dari bahan2 semulajadi yg selamat utk wanita hamil,menyusu atau gastrik..Ianya selamat bagi wanita hamil kerana rumusan nya xda sebarang chemical..kecuali! Jangan lah sapu kat perut tu nak bagi kurus pulak…

    4) Kita bole mengawal bahagian tubuh mana yang hendak dikuruskan jadi kalau yg kurus sekadar nak buang lemak2 sikit2 tu pon bole cuba..pasti puas hati!

    5) Yang pasti dengan inchloss dah hantar utk dibacakan 30juzuk alquran di mahad tahfiz bukit mertajam penang… Semoga lebih dirahmati..agaknya sbb tu 1 hari pakai da nmpk kesannye. (Jd jangan langkah ya)

    6) Felinna (owner product) mencuba sendiri dan rasakan result yg fantastic! Bombastic! Dan yg pasti xnampak plastik hnya dalam masa sebulan 5KG TURUN uoll! Over x? Haha

    LOSYEN FELINNA INCILOSS rm 65 sahaja sms now for oder 011-11472557/0172047213 — di dinie felinna.

    KEISTIMEWAAN AURA WHITE GLUTA COLLAGEN 400,000MG

    – 50% pencerahan ketara dalam masa hanya 1-2
    – memulihkan kulit rosak, berparut, kusam dan bermasalah
    – menjadikan kulit lebih anjal dan elastik serta lembab
    – mengurangi kedutan dan garis2 halus
    – mengecilkan pori2 kulit
    – menguat dan mencantikkan kuku dan rambut
    – meningkatkan sistem imunisasi badan
    – mengurangi radikal bebas dan toksin di dalam badan
    – mengatasi masalah jerawat dan jeragat
    – mengurangi sakit radang/sendi
    – mengandungi prebiotik dan 3 kali stem sel
    – sesuai untuk ibu hamil dan menyusui bayi
    – membekalkan tenaga optimum sepanjang hari
    – mengurangi kolesterol
    – menghapuskan parut, tumit merekah dan selulit
    – meningkatkan kualiti tidur
    – sesuai untuk lelaki dan wanita

    rm 155 s/m / 165 s/s

    0

    0
  14. suke gosip says:

    akhirnya nara update gak cite sal dorang nie..3 bln dah kwen..haruslah hamil…hehehe.. pe pon luiniey ttp comei di mata ku..

    0

    0
  15. Anonymous says:

    thniah apek and leuniey….mesti comel kan ank2 korg nnti….

    0

    0
  16. aninimouse says:

    dah tgk twitter leuniey…dia cakap mana ada dia pregnant….blom lagilah..sedang menunggu n still dalam proses pembikinan hihihi :D

    0

    0
  17. yaya says:

    lahaiii…xsabar nak tgk leuniey pregnant…msti comelll….

    0

    0
  18. Mirai Suenaga says:

    Semoga Apex+Lieuniey bahagia selamanya…*aamiin*
    Suka tgk dia ngan Lieuniey. Secocok jer. Tak macam 2 org yg sebelum tu.

    0

    0
  19. bisjut kering says:

    UOLS PERASAN X , MUKE LEUNIEY NI MCM SCANDAL TERGEMPAK APEX DLU.. SHIDA HARMI….

    APEX SUKE MUKE2 GINI.. XDOK COMMERCIAL LANGSUNG…
    TP LAGI OKEY LA DRI JEJARI RUNCING …….SEP SEP SEPAK !

    0

    0
  20. aku tau la says:

    si pompuan ni ker??? utk pengetahuan uols…budak2 KB semua tau bini dia ni ramai dah laki penah heret ke sane ke mari..bekas orang jah~

    0

    0
    • abu dhabi says:

      same lah si apex pun dah heret byk perempuan ………….. semua bekas2 euwwwwwwwwww grossssssssssssssssssssssssss!

      0

      0
  21. […] belum ada rezeki buat Leuniey dan Apek untuk bergelar ibu bapa dalam masa terdekat ini. Ternyata berita kehamilan yang Abang Nara kongsikan sebelum ini hanyalah gurauan semata-mata daripada rakan rapat Leuniey, Ezuwan […]

    0

    0
  22. ilmuputih says:

    x lama gi bercerai la ni…..masing2 nk memuki aje

    0

    0
  23. siti yasmin says:

    Tahniah kak klu akak da berbadan dua semoga anak akak baik dan cantik

    0

    0