Written by AbangNara | April 11th, 2011

gambar kekasih baru wafi

Patah tumbuh hilang berganti. Mengikut info yang dihantarkan oleh pengirim email, wanita di atas ialah kekasih baru Wafi, bekas suami Anne Ngasri. Khabarnya nama wanita bertuah tersebut ialah Shasha Aziz, berumur 20 tahun dan merupakan seorang pramugari Air Asia.

Semoga Wafi dan Shasha berbahagia dalam laman cinta mereka. Lagi gambar wanita yang dikatakan kekasih baru Wafi dengan membaca entri ini sepenuhnya.

gambar kekasih baru wafi

gambar kekasih baru wafi

gambar kekasih baru wafi

180 responses to Adakah Ini Gambar Kekasih Baru Wafi, Bekas Suami Anne Ngasri?

  1. azie says:

    erkk..lawa lagi anne kowt

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • SOME1 says:

      YUP..PILIH LA YG LAGI BAIK..YAKKSSS

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • BukanPeminatPocoPoco says:

        anne tu mmg jauuuuuuuuh lebih cantik! wafi ni buta kayu agaknya :p

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • erm…lelaki baik kan utk perempuan baik..so..da tbukti lah npe anne x seswai ngn mamat ni..she deserves better..:)

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • bunga says:

          betul2..jodoh kite tak semestinye dgn org yg kite dah kawin..kadang2 jodoh kite ni kite tak tau..Allah je yg tau :) yg penting, kena la usaha jadi yg terbaik dan cari yg terbaik buat kite.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • secret says:

          waa…. saya suke ayat awak. walaupun skema tapi pedas mak… rase nak nangis je. uish..menusuk kalbu
          Tak semua malapetaka dapat dielak dengan jampi kecuali %$#^%

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jeff says:

          keje bodos

          Watch Series

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • sukaati akula.. says:

          jgn menilai org dr luarannya…TAPI,allah tu da berfirman kan,lelaki baik untuk wanita yg baik..anggap saja mereka tiada jodoh..dan tuhan tu adil beri kebahagiaan pada pasangan dia..

          so tepuk dada,tanyala selera…yang mana bole bawa ke alam sana..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • kukukata.blogspot.com/2010/12/sekarang-aku-nak-isap-ko-punya-pulak.html says:

          stok wat kaki romen boleh la….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • faisya says:

          buta kayu, buta hati, buta mata

          musykil aku, awat la lelaki ni suka sgt dgn ppuan yg terdedah sana sini? lelaki suka berkongsi dgn lelaki lain.. mustkil musykil..

          yang tertutup tak dipandnag langsung pulak… padahal yang bertutup tu la utk mu sorang… aish.. takat terdedah tu apa la yg nk dibanggakan? bangang ke ape?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Kurus says:

          faisya, ada kebenaran gak kata katamu yg trakhir itu

          akan tetapi, seperti tudung tk menjamin pasangan suka pada kita, begitu juga org seksi, tk menjamin pasangan kita suka kan kita juga

          renung2kan lah… selamat beramal..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • secret says:

          kata2 awak ni buat secret terfikir panjang lah….. serius. jawapan tepat. NAFSU kot.
          Gambar Candit Tiz Zakiah! Masa LiveChat Gemilang. So ChoooomeeeeeLLLL!!!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • wanita says:

          faisya, dunie dah akhir zaman. perempuan yg hina diangkat darjatnya, digilai, sedangkan wanita muslim yg beriman tidak diendahkan, dilayan mcm sampah. yg penting, Allah saje yg mengetahui segale ketentuannya.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • mellisa says:

          erm tol tu kurus ,xsemesti nyer yg bertudung telangkup tu sempurna perangai n sifat nyer,x xsemesti nyer yg terdedah sn sni tu buruk sifat n perangai nyer…mn2 manusia atas bumi ni xder yg sempurna n xder yg xpnh lari dari melakukan kesalahan,pokok pangkal hati dorang jer.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jeff says:

          bukan buta kayu.. buta batu,,, whahhahahaha

          Watch Series

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • sukaati akula.. says:

          kepada semua wanita muslim yg menjaga aurat kan..dan tatasusila,tak perlu gusar2…kalau takde lelaki nak pandang,itu semua kesilapan yg drg cari sendiri.Kita tak rugi apa2..sebab allah melihat..dan biar terseksa didunia asalkan di akhirat kita mendapat tempat..wallahullam..sama2 berdoa,kita dihindari dgn perkara2 sebegini..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • AcikGAGAP says:

          dia bukan je BUTA KAYU tp PRASAN BAGUS gak & BAJET ENSEM……… tu yg jd mcm tu…….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • wintergurl says:

          Kecantikan tak penting , yang penting hati

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • sue says:

        Erk sumer da cun…skali terkesima nengok pix akhir..mcm bapuk la plak~!! lawa g miss pahang!! auw!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • budak nakal says:

        pompuan camni sesuai sangat dah ngan wafi tuh.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • bz_kaki says:

      haa…btl sgt..anne lg lawa…tp, nk wt cmne..jdoh die dgn anne xpnjg..myb de la klebihan pmpuan ni yg menambat hati laki ni….xpelyg pnting sume hepy..sume org de klbihan n kekurangan….kpda pmpuan ni…kl bleh,tutup2 le ckit aurat tu……

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • zack says:

      mohong sangat la. girl ni lagi cun. suma hipokrit

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Ira says:

        ko pi chek bijil mata ko tu cun kee muke minah ni?? muka dh biasa ada dlm pasaran laaa ko toleh mana2 pun leh nampak muke2 pattern mcm ni…muke2 mcm ni layak kat atas kapal terbang ngan club jek. hipokrik kepala hotak kau.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • diana says:

          laki sume nk yg cantek luaran je..pdhal xcermin diri tu dulu..sblom nk nilai org…nilai la diri sendiri…setakat duet bekepok-kepok pon lame2 abes juge..setiap yg blaku ade hikmahnye…she (anne) will get better than him!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Ryta says:

          Sokong Ira. Ntahnya hai si zack ni…saper plak yg hipokrit? Takat pompuan dedah2 gini yg ko ckp cun? Hilang akal ke apa?? Ni wat stok geli2 mmg sedap arrr…dah kawen sok, aku nak tgk lama mana bertahan! Kalau dah si jantan nafsunya lebih daripada nafsu kuda, ko boleh pikirla kan apa kesudahannya episod cinta diorang ni nanti!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • miso_soba says:

          nafsu kuda..well said Ryta.but i must say…wafi ni sekali pandang mmg mcm Kuda pun ! tang mulut tu….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • setengah tiang says:

          ala … wafi ni lebih kurang muka si jejai .. tak laa hendsome mana … perabihkan duit mak bapak jew ..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • secret says:

        hahah taste zack ni mungkin 1 dalam 100ribu rakyat malaysia kot. funny
        ade hati nak mengorat awek arab? Aku ade petua baik punyer

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • comei says:

        ala..puan macam ni, kalo jumpe laki lagi kayo n hencem, kompem dia cabut pas habis kikis.waktu tu, baru c laki2 akan bkata, ingat ko cun sangat?dulu x pikir plak.then, baru t.ingat kat bni lama.hmm….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Chanteq says:

      Sokong… Anne memang comel dan cantik…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • cikaro says:

      tau xpe.. lawa lg anne.. 100x ganda

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • princess says:

      jgnla kutuk2..kte sdiri pun xtau jodoh kte mcm mn..sume dh ditentukan oleh Allah..mmgla jodoh kte skrg ni sume rs baik, bertudung ke ap ke..tp..kisah silam die penah kte tau??..myb Allah nk uji si Wafi nih..so, juz doakanlah yg tbaik..mn tau gf si wafi ni 1 ari nnt akn berubah..anne dlu pun bkn jnis yg btudung..tp..skrg..dah lain kan..so, kte juz doakan yg tbaik je k utk psgn nih..^^

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • addy_giler says:

      Butang baju pun dah bukak…..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Betul,lagi lawo anne :)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. qwerty says:

    Yabedabedu!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. nosa_jaybee says:

    ishk.. x molek ar.. seksi bangat.. anne ngasri lgi comei n sopan jew.. ape la si wafi ni.. mata keranjang btul.. bini dah cntik n mithali tp still nk cri pompuan lain.. lelaki2.. xpe..nantikan sje hukum karma dri yg Esa..
    to anne; sbr menempuh alam bru k.. past is past.. lelaki cm ni..better forget it!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. Izza says:

    Ops. Seksinya gambar last tu.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. red says:

    cantik lagi la si anne tuh….siap pakej ngan anak comei giler……aper ker mangkuk tingkat daaaa….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. DeeDeaN says:

    Cunnya Shasha nie…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. jabun says:

    keremping & minah jendul elok sggt

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. minahkarat says:

    seksi sgt la pompuan nie,,muda lagi plak tu,,anne lagi cantik

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. NSI says:

    wafi??? yakkkssss

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. zaia says:

    Bertuah ke dpt si Wafi nie?tengok la nasib Anne ngasri tu!
    pramugari ni pun yg tahap2 rendah ghupe je ni kt kalangan geng2 dia tu yg hadap jugak kt c wafie..haha jahat aku..ahh!!aku mmg nyampah ngn wafie ni skali pakej dgn gf dia yg mcm bibik kpd bibik nenek jiran aku

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. shiro says:

    apo laie yg dikejarnye..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. cikboo says:

    biarlah mereka dan keluarga mereka~~~~~~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. pelik… bukan ke lelaki selalu ckp ” aku klau nak cari bini mesti cari yang baek budi pekerti, sopan santun, pakai tudung..” tapi bile dapat isteri yang baek pergi ceraikan lepastu melayan perempuan xsenonoh…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • coco crunch says:

      stuju sesangt… :D

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • secret says:

        one simple question lah. Kenapa statistik kadar penceraian di malaysia makin meningkat makin tahun? aku nak jawab pun tak pandai. tapi fikir2 kanlah. renung2 kanlah. sebab pertanyaan babypolkamolie susah la explain. huhu
        Tak semua malapetaka dapat dielak dengan jampi kecuali %$#^%

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aku says:

          aku tahu sbb ape..sbb byk sgt pompuan zaman skrg ni..(akhir zaman) then bila pompuan ramai..lelaki sikit..tu yg lelaki syok sgt tu..tawaran melebihi permintaan..so…bila dah sedut sume madu tinggal hampas je..buang la..carik yg bergetah lagik..yg seksi2..yg gebu2..yg montok..dan bangga lak tu kalo dpt awek yg comey2..kiut2..putih2..gebu2…montok2…tak kisah la kalo awek tu dah penah digomol oleh byk tgn sekalipon..sanggup…amik..yg pompuan gebu2 ni lak pakai seksi2 tunjuk pau gebu pas tu ngorat lelaki yg terasa diri nya tu hot..macho..padahal x tau..pompuan2 ni nak ngorat poket die je..mklumla lelaki yg dah kawin ni selalunya dah stabil..tu yg selalunya berlaku kes penceraian tu.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • hana says:

          Aku penah gak dengar lelaki cakap mcm ni..” alaa mcm kita makan daging gak lau ari2 mkn daging lembu teringin gak nk makan daging rusa” tapi kalau dpt daging rusa berpenyakit nk wat apa kan, tu namanye cari penyakit. mmg lelaki ni x kan cukup dgn 1 kot. mesti je nk rase yg lain wlapun yg depan mata tu dh ckup terbaik tuk dia.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. pasha sendat says:

    wei bebudak MIDA.. sila keje ek jangan asyik dok tgk komen kat BN je..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. seksi..
    tp pix yang ketiga tu sweet..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. elly says:

    anne is much better

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • MCM2 HAL.. says:

      owh…mcm muka my frenzz pnya adk jew… ada jew fb dia Sasha Aziz… btoi dia ekk???

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. zani says:

    kt pic no 3 tu kt tiub kuning dia ada apa yg tersentil warna hitam tuuu…pakaian lansung x senonoh…ni ke nk jadi isteri mithali…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Emylia says:

      maybe yg terkeluar warna hitam tu bra dia. bra yg dibuang tali, jadi la camtu. pastu lupa nak control baju kecik dia, tu yg terkeluar tu. gross…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. misha says:

    ok,,wafi xbsyukur,,,,,die xsedar muke die seklai tgk mcm alien dapt bini sikit punyer comel ceraiakn,,,,cri bini baru y xckup kain,,,,,,bodoh punye olanggg,,,,,

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. xxx says:

    i know her…die adik junior i..die mmg sexy n terlebih social laa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. ros says:

    pic last 2 mcm pgang gls nmpk sipi2. Ada air kuning2. Air pe 2???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Ryta says:

      Ice lemon tea je ros….
      hehehe… (aku cuba bersangka baik!)
      :-P

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • lulu says:

      dh pkaian cam mnah kelab mlm plus tmpat cam pub..rs ny 2 aairr tut tut tut……………

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. MakNgah says:

    nak gak tahu apa rahsia si lelaki yang tak hensem tetapi dpt gf cun…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Ampiza says:

      Bukan cun sgt pun…:b

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • aspire5580 says:

      ontahlah mak ngah ..byk faktor la tu..mgkin laki 2 baek ati + poket tebal…atau mgkin laki 2 baek ati + poket tebal+ pandai mengayat…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • belacan Hangus says:

        okeh… perangai buruk muka buruk

        pakej yg lengkap>>>>(wafi)

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. Dayang Bulat says:

    is that a tattoo on her right breast? haiyo, sorry kalo salah, it was never my intention to look at her breast but masyaALLAH, anne is so much better than her kot.. takpelah, masing2 ade akal n pilihan sendiri kan.. :D peace~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Ryta says:

      Itu bukan tattoo…itu tali bra yg terkeluar sbb baju kuning yg minah ni pakai tak cukup kain! Biasalah…muka takdela cun mana pun, cun lagi Miss Pahang…tapi biasalah…dah tau tak cun, sajela nak seksi sket. Biar nampak hot! Ptuihh!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. armani says:

    padanla dgn wafi… laki yg baik utk wanita yg baik & sebaliknya….hah ingat tuh kwn2 semua…renung2kn dn slmt berawal..muahhhaaa…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. bilis goreng says:

    bior rupe buruk jgn pekerti buruk…..malangnyerrrr klu kduanyer burukkkk????

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. BukanPeminatPocoPoco says:

    betul la si wafi ni!! jaga la skit air muke awak tu sebagai seorang bapak kepada 3 org anak! x kira la psl si anne tu sbb dia tu janda ko. tapi hubungan ko sebagai bapak tu masih kekal lagi kepada 3 org anak2 ko tu. tunjuk la teladan yg senonoh pada anak2. megah sangat la tu dpt pengganti baru yg mcm tu rope tu? mmg la hak ko dgn sape pun ko nak menjongkit. tapi ko ni mmg x de sifat2 sensitiviti langsung la sebagai seorang BAPAK! tunggul kayu betul!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. saje2 sakat says:

    buad geli geli boleh laa. bini? pk la dulu wafi oii. bute gamaknye. hahahaa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. gila-gila says:

    alaaaa…lelaki nie yg sebenarnya tak layak untuk anne. anne yang patut dapat yang terbaik. bukan lelaki macam nie. semua yang trjadi ada hikmahnya…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. neeza says:

    hmm, lawa lagi anne ngasri :)
    BUKAN I NAK KONDEM LELAKI. tapi, BUKAN SUME LELAKI PERANGAI BURUK. but, biler lelaki yang KAKI PEREMPUAN, MMG TAK PENAH PUAS DAN CUKUP 1! WALAU PUN BINI CANTIK GILER, tetap TERGEDIK2 MENGGATAL LAGI ngan PEREMPUAN LAIIN….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. Emylia says:

    Dalam al-Quran ada cakap, lelaki baik untuk perempuan baik dan lelaki keji untuk perempuan keji, begitu juga sebaliknya.

    So, kalo inilah pilihan Wafi lepas ceraikan talak 3 pada Anne yg masa tu tgh pregnant, means kita semua boleh nampak la Wafi ni cemana orangnya.

    Tak payah kata kita tak layak menghukum. Memang kita tak layak menghukum, tapi kalau perkara itu jelas dan nyata, budak sekolah rendah pun tahu nak cakap apa.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. somebdy.... says:

    heran tul na[e la mnah ni leh ska ngn wafi ni…mgkin gg wafi yg mancung 2 kot wat dia tpkat huhu… xpat nk imagne kzsing ngn smone ada gg cam ni….yew!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. zf says:

    wafi ni mn de rupe..sesuai sgtla tuu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. Xxxl says:

    Kurang agama

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. nana says:

    muka kalau amek dari angle bawah cun lah
    kalau dari depan
    erkkkkk

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. Cintai says:

    Wafi pn bukannya hensem sangat….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. takAnti says:

    suka pompuan yg pandai dedah2..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. orgbaik says:

    b0d0h pnya jantan!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. kebaboommm says:

    muke sangkak n keding macam wafi ni..ade je yg melekat ek??kaye ke he olss??sesuai la dgn awek ni..mcm mereng semcm gak je..seksi je lebey…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. Tabitha says:

    Tolong lah mak oii, si wafi ni bukannyer hensem sangat, memang this chic nakkan duit jer, support anne and the children…boo to the couple!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. fieza says:

    kesian… bodoh… dapat bini elok elok… nak pilih la pulak yang macam ni… otak tak reti nak berfikir ker??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. dorayaki says:

    mak aiii…seksi nyer ko nyah….anne lg,comel lps btudung,tp nk wt cane da nasib dia jodoh x panjang.harap anne dpt jodoh yg lbh baik,boleh jd contoh pd ank2 dia yg cute 2……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. gina says:

    dasar buaya darat cam tu lah..ade anak bini,lagi nak menggatal..dah dapat bini yg baik cam tue,nak gak pompuan lain…dasar tak reti bersyukur…jantan ni mmg tak layak utk anne…anne layak dapat yg lebih baik dr die ni…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. qeen says:

    gambar yg ke 3 nampak rupa mcm mirip2 fasha sanda.. yg last tu mcm lena hangat… hehehe…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. juju says:

    pic last 2 macam leina hangat jee ..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. mar angel says:

    kalau tak kerana wafi kawin dgn anne (artis) & numpang glamour anne (artis)..tak akan ada prempuan kenal wafi & x akan ada prempuan suka dgn muka katak puru cam itu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • pizza says:

      Katak puru ko pangge dia, hahahhhaaa. Kelakar pulak bila aku bayangkan…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. azel says:

    wafi dgn zulhuzaimy sama ja..ada bini elok2 perangai p cerai befoya2 dgn pompuan tak senonoh..entah apa2…bila senang sikit,camni ar..esok bila Tuhan tarek balek apa ada baru nak merayu2..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. wafi says:

    Alhamdulilallah apa yg korang komen kan….. aku bershukur sgt2 niat baik korang yg kuat Agama nei…. apa2 thanks komen2 korang…….. harap2 tak kena kat korang la kan…..!!!!!! aku doa agar korang hidup dengan niat yg baik……. bukan kuat komen diri org lain…. jaga diri sendiri… tak kena kat korang kira ok.. bila dah kena cepat2 lah sedar…… :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • abang jaijai says:

      time kasih lah wafi sbb doakan kami tak jadi macam kau. doakan kami menuju ke jalan yang diredha Allah juge ye. :)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • armani says:

      skali aku sepok…termasuk gigi joongos ko ke dlm…buat hancurkn pompuan je..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • pizza says:

      Wafi ooii, ni maksiat, tau tak? Kalau mmg tak nak dekat langsung dgn maksiat, nak kena apanya? Ingt molek ke apa yg ada dlm gambar ni? Sbb tu org komen negatif, takkan nak puji plak. Apa raaaa…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ck says:

      dh terpampang ngn betina cmni lagi nk baget baekk…blah lah lue…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. anne ngasri says:

    biarla de all nk wat ape pun..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. mak banang says:

    kite tak tahu ape masalah sebnar wafi and anne dlu..
    so x yah la nak memghukum sape2 pun…
    harap masing2 pun bina hidup baru x kire lah mcm mana as long kebajikan anak2 tak diabaikan….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • pizza says:

      Masalah apa skalipun, perbuatan menjatuhkan talak semasa isteri mengandung itu sesuatu yang keji.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. NMY says:

    OMG shasha, it is you?!

    okay that is so awkward finding your picture here babe.

    attention to all of you,
    stop criticizing her, you are no better anyway!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. Mak dugong says:

    Betol tu, pada yg xtahu cerita apa2..xpayah nak judge lebih2..kita pn xtahu corak kehidupan kita sendiri masa akan datang..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. pae says:

    kena sangat la dengan wafi yg tak ensem tuh..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. bygonz says:

    betulle….sekali mcm bapuk daaaaaaaaaaaaaaaa…….miss malaysia pahang tu mmg hot abis!!!! liuk lentok body mcm wanita asli….jgn si wafi ni tersilap kebas sudah…..tgk2 AUWWWWW…iiiiii…..x kose you…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. xfile says:

    ala..wafi ni mmg playboy..kwn aku pon pena kna ngurat dgn die ni..da la curang..gatai..miang pula…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. MizzAin says:

    wafi tu kan hensem nau pon……
    gigi tu g la wat baru nampak ok ckit..kang nak kising telanggar gg luka plak…huhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. aisehh says:

    adoi, yg seksi meksi ni gk dia plh…huduh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. baby says:

    aku tahu sebab apa dia tinggalkan anne sebab dia sedar rupa dia hodoh tak sesuai ngan anne yang molek rupa tu so skg dia dh jumpa ngan sihodoh gak baru ngam tul tak wafi..wakakak.tul.nasib baik anak anne ngan wafi ikut muka anne jadilah comei comei tp kalu ikut muka wafi hancus

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. cintra says:

    apa daaa… yang penting si wafi nih bukan nya hensem macam annuar zain . ada hati nak pompuan yang cun2. aduh perasan giler …

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. Didi says:

    Muka ” hensem ” cam ni pun dpt score minah air asia nih?? Ilmu apa dia pakai hah?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • pizza says:

      Tu la pasal. Kalau lelaki cm si Wafi yang suka suki jatuhkan talak masa bini duk mengandung keturunan dia, carik betina cun-cun, itu biasa la beb. Lumrah jantan kaberet! Yang aku muskil, pompuan yang dikira cun tu nak pulak kt dia. Rabun hape? Dah la x kaya, rating kadar kehenseman tu agak jauh terkebelakang. Muskil, muskil…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • budak nakal says:

      ilmu duit

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ck says:

      pe lagi… ilmu “ada duit abg sygggg….” xde duit abg melayanggg….wahahhaaa

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. didi…dia xde ilmum tapi dia ade duit…hehehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. arisya says:

    anne tu dah elok bertutup, cari jugak yg terdedah sana sini…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. razis says:

    ape yg nk dibanggakan dngan awek seksi ni..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. razis says:

    ape yg nk dibanggakan dngan awek seksi ni.. tak kemana

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. jeff says:

    hahaha… macam2 laaa….

    Watch Series

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. lelakihensem says:

    macam pondan je gambar last tu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. doongdoong says:

    jodoh anne ngasri dan wafiy ni dah ditetapkan..cerai awal..
    anne berhak dapat suami yg jauh lebih baik dr mamat ni
    anne skrg dh bertudung,makin manis bersama anak-anak comel
    sesuai la laki dia yg x hensem ni dgn ppuan yg tak lawa ni
    bagai pinang dibelah dua
    hahahha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. nour says:

    lelaki ni bkn apa..dia suka cari pmpuan cmtu coz sok2 bila dh kawen snang nk tolong bini..tolong tanggung dosa bini…hehehehe…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. lampu malap says:

    kesian kt wafie nihhhh….ermmm..bwk2 la bertaubat..lawa lg anne….moga anne jumpe org yg lbh baik lg….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  68. Perghh,cun tu cun gak.Tapi anak-anak jangan lupa ye.Kau da ceraikan bini kau,tolonglah take care pasal anak kau gak ye.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. lulu says:

    abg nara…xfham nape mka si wafi ni bleh da dlm ruangan gosip ni…dh la xhnsem n artis pn bkn cma status duda si anne jerrrr… tmpang glemer orang jeeerrrr yeeew!

    p/s: antara gosip yg sy rsa xreleven utk dketngahkn coz si wafi ni bkn sapa2 pn dlm ndustri seni tanah air…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  70. anne lagi cun..hadoiii

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  71. ted mosby says:

    wafi ni anak datok..msti ar rmai awek bekepit2 nak ngan die….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  72. kasutcikang says:

    aku sbgai pmpuan..aku leh cakap pmpuan ni x cntik..harap die free hair ngan putih je..
    try tgk die pakai tdung pastu bju sume tutup
    rse mmg x de org pndg.

    pmpuan tau la nk tgk klbhan pmpuan lain..
    biar x pakai mekap n dedahkan kulit, dari cara bercakap pon kitorg leh taw pmpuan tu cmne

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  73. tina turner says:

    kesian…. couple ni dicemuh dan dicerca. bawak banyak bersabar k.. aku menyampah gak tgk diorang ni tapi kesian siot..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  74. ehcantikke says:

    bior betol si wafi ni…..ala bkn si wafi ni ensem pon…jom kite bako aje..kite bako…kite bako….(ala2 si usop whelcha)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  75. NSI says:

    alahaaaaaiiiiii wafi si kurus kering cicak kobing…xsedar diri……hmmmmmmm

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  76. slumbercool says:

    TAK HENSEM PON. anne deserves better than this freak.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  77. mak minah says:

    apa lah yg pompuan ni pandang kat wafi tu … macam pisang salai je jantan tu …..
    moga anne dapat yg lebih baik lagi ….. setakat jantan jongos tu bersepah kat chowkit, mat indon pun lawa lagi …

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  78. noname says:

    ahaks….anne is way much better than this girl…..anne tue dh ler cute…putih melepak…..cantik….n yg paling ak suke, die bertudung…unlike this girl, terbukak sana sini…perempuan yg baik hanya utk lelaki yg baik jer…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  79. lursam_azilsa says:

    “kopi janda…bukan nak menggoda tp nak meniaga….”

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  80. lady kb says:

    lama canteek anne….tabahkan hatimu anne…moga ketemu lelaki yang beriman dn btggjwb…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  81. Aduhai..... says:

    perkahwinan mmg camni… penat cintan cintun bertahun-tahun dari saat kenal sampai kawin… end up berakhir dgn kegagalan….boleh dikatakan jugak perkahwinan ini ibarat percaturan hidup…

    walhal masa pilih calon isteri dulu… dah rasa cukup tepat dah… tetiba… tau2 je dah cerai berai…. & ada calon baru…
    aduhaiiiiiiii….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  82. attention says:

    pompn tu konpom suka harta wafi jer, perangai x semenggah, rupa bkn encem pn, sah2 nk kikis jer.

    wafi tu buta kot, anne seribu kali cantik, manis, ayu…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  83. aku jantan says:

    apa kejadahnya?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  84. Melza says:

    Hahahaha…padan..dua2 burukk..!!!
    setakat perempuan mcm nie..apala sangat nak dibandingkan ngan anne…nie p’puan yg senang2 jer lelaki ble bawak hulu ke hilir…tgk jer..apa kesudahannya nanti..ade yg sesal tak sudah…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  85. artis kayu says:

    bertuah ker girl ni dpt wafi jongos tu…????

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  86. lisa says:

    jmp si wafi ni kt werners.. tibe ade org gaduh dia lak nk kecoh2.. semak tol.. da la xde table dok berdiri dgn pempuan .. kesian btl.. da tu asik tgk aku xhbs2.. yg nk aku tgk kaw!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  87. nisa says:

    kesian pda anne, 3 org anak nak nak menjaga. pulak tuu masih kecil. seblum nikah dulu, bukan main sayanggg, cinta mcm2. ni hidup lagi… klu mati tuuu lain la citernya. tahu la jdoh tu x kekal. FIKIRRRR ANAK. gerammm jugak aku.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  88. student bandung says:

    nyampah!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  89. ak adlah ak says:

    yerkkkkk…da la xhnsem…perasan je lbey…minah ni ckit pn xpndag muke ko…lau pndang pn tpksa….hahahahha…cermin ckit muke 2 la woi…jntan perasan!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  90. zara says:

    kesian kt anak2.. tp maybe ada hikmah sbb apa dorg cerai.. bak kata jodoh yg baik dgn yg baik, jodoh yg xbrapa baik utk yg xbrapa baik hehehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  91. aboi says:

    cun…ex bini dia pun cun…tapi sayang…wafi mmg tak hensem…macamana bole dapat awek dgn bini cun pun aku tak tau…macam beauty and the beast

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  92. Reena says:

    Sibbaik lah mak bapak ko banyak duit wafi oii..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  93. lolyat gang says:

    ade mcm fazura skit
    bleh tahan sexy

    walaupun muke wafi tu mcm jawa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  94. lala says:

    mcm bitch je.. mata mcm pompuan jahat..kehkeh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  95. pening says:

    mgkin ada hikmah disebalik perceraian tu…Allah Maha Mengetahui akan perjalanan hidup kita…yakin & redho dgn ketentuanNya..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  96. lynn says:

    tak apalah Ann suami kamu tu bukan lawa sangat kurus kering je… nanti dia buat kat perempuan lain pulak..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  97. Myra Dolce says:

    hahahahaha…
    klu aku la kan…kikis je harta mamat ni…
    then berambos…
    kuikui…perghhh jahat aku…
    hahahah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  98. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    jambu jugak mateair si wafi ni boleh bawak ketepi leh bawak ketengah orang cantek la kate kannnnnnnn……anne pn cantek jugak….tapi yg buat minah jambu heran bin ajaib bila anne start pakai tudong je teros kene cerai !!!!! bab tu minah jambu nk pesan ngan pompan2 ni kalau baru kawin jangan la kalang kabot nk pakai tudong !! tunggu la dulu….. kalau maseh nk berlakon jangan nk pakai2 tudong !!!!! nk lakon kn watak ape?? watak hantu ! tk boleh! …watak pompan jalang ! tk boleh! ….watak pompan simpanan ! tk boleh !………..jadi lu pikir lah sendiri yeeeeeeeeeeeeee

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  99. kemboja merah says:

    biasa la lelaki mmg mcm tu…nk di bandingkan dgn anne jauh lebih cantik anne.tp x pe wafi pn bkn nya handsome pn..dulu tertnya2 jgk apa la yang anne pndang sngt kt wafi tu…x de yang lebih pn gigi je yg lebih hahahahhahah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  100. shahziella says:

    bende la pramugari2 skg ni bodoh2 bebenor..bukan ensom pun nak..kaya pun x..kah skg ni pramugari2 malaysia ni xlaku..smpi ambik je mana yg ade..ish3x

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  101. mama84 says:

    alahai…pmpuan ni knal sgt….mmg sng nk bt pakai pn…hulur duit je,jalan……dari sekolah lg mmg dh rosak….bile dh tlepas ke KL,lg la menjadi2 tebiat dia…mse sekolah lagi dah kantoi lepak rumah bf….memang padan la korg bdua…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  102. dottie says:

    minah ni macam biase nampak kt club2 nih…mmg kaki nih….seksi abis…..kesian mak bapak u……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  103. enemy says:

    kt future husband dia lg ksian…dh xde apa yg tggal…sumenye dia dh tnjuk kt org……’blnja’ sne,’blnja’ cni…hahahah…nasib la sape laki yg malang 2…..kalau si wafi ni yg jadi laki malang 2…mmg sesuai la korang….hahahhahaha…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  104. zassss says:

    hurmmmm…rsenye anne sejuta kali lawa…ayu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  105. fara(bukan nama sebenar) says:

    i know dis girl well..i kwn ngn dye da bertahun..shasha is such a great friend..ta de la plak ape yg aneh or jahat nye shasha ni..kite ta bleh la na judge someone based on ape yg dye pkai..kite yg tertutup pn ta semesti nye di jalan yang benar..yg bertutup ni la yg slalu nye berselindung d sebalik tutupan nya (: jodoh dan pertemuan di tangan tuhan..kite yg asyik komen dan kritik ni pon kalau asyik kutok merate ni pun tak de bezanya dgn mereka yg terdedah sane sini..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • myra(bkn nme sbnar) says:

      btol kte si fara tu.. jgn asyik na cari kesalahan org je.. tgk la dri tu ckit…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  106. mawar merah says:

    ishh ni bdk sek akuuuuu !!!!! what the fish

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  107. unknown says:

    lawa anne lg!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0