Written by AbangNara | April 11th, 2011

gambar kekasih baru wafi

Patah tumbuh hilang berganti. Mengikut info yang dihantarkan oleh pengirim email, wanita di atas ialah kekasih baru Wafi, bekas suami Anne Ngasri. Khabarnya nama wanita bertuah tersebut ialah Shasha Aziz, berumur 20 tahun dan merupakan seorang pramugari Air Asia.

Semoga Wafi dan Shasha berbahagia dalam laman cinta mereka. Lagi gambar wanita yang dikatakan kekasih baru Wafi dengan membaca entri ini sepenuhnya.

gambar kekasih baru wafi

gambar kekasih baru wafi

gambar kekasih baru wafi

180 responses to Adakah Ini Gambar Kekasih Baru Wafi, Bekas Suami Anne Ngasri?

  1. azie says:

    erkk..lawa lagi anne kowt

    0
    0
  2. qwerty says:

    Yabedabedu!!

    0
    0
  3. nosa_jaybee says:

    ishk.. x molek ar.. seksi bangat.. anne ngasri lgi comei n sopan jew.. ape la si wafi ni.. mata keranjang btul.. bini dah cntik n mithali tp still nk cri pompuan lain.. lelaki2.. xpe..nantikan sje hukum karma dri yg Esa..
    to anne; sbr menempuh alam bru k.. past is past.. lelaki cm ni..better forget it!!

    0
    0
  4. Izza says:

    Ops. Seksinya gambar last tu.

    0
    0
  5. red says:

    cantik lagi la si anne tuh….siap pakej ngan anak comei giler……aper ker mangkuk tingkat daaaa….

    0
    0
  6. DeeDeaN says:

    Cunnya Shasha nie…

    0
    0
  7. jabun says:

    keremping & minah jendul elok sggt

    0
    0
  8. minahkarat says:

    seksi sgt la pompuan nie,,muda lagi plak tu,,anne lagi cantik

    0
    0
  9. NSI says:

    wafi??? yakkkssss

    0
    0
  10. zaia says:

    Bertuah ke dpt si Wafi nie?tengok la nasib Anne ngasri tu!
    pramugari ni pun yg tahap2 rendah ghupe je ni kt kalangan geng2 dia tu yg hadap jugak kt c wafie..haha jahat aku..ahh!!aku mmg nyampah ngn wafie ni skali pakej dgn gf dia yg mcm bibik kpd bibik nenek jiran aku

    0
    0
  11. shiro says:

    apo laie yg dikejarnye..

    0
    0
  12. cikboo says:

    biarlah mereka dan keluarga mereka~~~~~~

    0
    0
  13. pelik… bukan ke lelaki selalu ckp ” aku klau nak cari bini mesti cari yang baek budi pekerti, sopan santun, pakai tudung..” tapi bile dapat isteri yang baek pergi ceraikan lepastu melayan perempuan xsenonoh…

    0
    0
    • coco crunch says:

      stuju sesangt… :D

      0
      0
      • secret says:

        one simple question lah. Kenapa statistik kadar penceraian di malaysia makin meningkat makin tahun? aku nak jawab pun tak pandai. tapi fikir2 kanlah. renung2 kanlah. sebab pertanyaan babypolkamolie susah la explain. huhu
        Tak semua malapetaka dapat dielak dengan jampi kecuali %$#^%

        0
        0
        • aku says:

          aku tahu sbb ape..sbb byk sgt pompuan zaman skrg ni..(akhir zaman) then bila pompuan ramai..lelaki sikit..tu yg lelaki syok sgt tu..tawaran melebihi permintaan..so…bila dah sedut sume madu tinggal hampas je..buang la..carik yg bergetah lagik..yg seksi2..yg gebu2..yg montok..dan bangga lak tu kalo dpt awek yg comey2..kiut2..putih2..gebu2…montok2…tak kisah la kalo awek tu dah penah digomol oleh byk tgn sekalipon..sanggup…amik..yg pompuan gebu2 ni lak pakai seksi2 tunjuk pau gebu pas tu ngorat lelaki yg terasa diri nya tu hot..macho..padahal x tau..pompuan2 ni nak ngorat poket die je..mklumla lelaki yg dah kawin ni selalunya dah stabil..tu yg selalunya berlaku kes penceraian tu.

          0
          0
        • hana says:

          Aku penah gak dengar lelaki cakap mcm ni..” alaa mcm kita makan daging gak lau ari2 mkn daging lembu teringin gak nk makan daging rusa” tapi kalau dpt daging rusa berpenyakit nk wat apa kan, tu namanye cari penyakit. mmg lelaki ni x kan cukup dgn 1 kot. mesti je nk rase yg lain wlapun yg depan mata tu dh ckup terbaik tuk dia.

          0
          0
  14. pasha sendat says:

    wei bebudak MIDA.. sila keje ek jangan asyik dok tgk komen kat BN je..

    0
    0
  15. seksi..
    tp pix yang ketiga tu sweet..

    0
    0
  16. elly says:

    anne is much better

    0
    0
    • MCM2 HAL.. says:

      owh…mcm muka my frenzz pnya adk jew… ada jew fb dia Sasha Aziz… btoi dia ekk???

      0
      0
  17. zani says:

    kt pic no 3 tu kt tiub kuning dia ada apa yg tersentil warna hitam tuuu…pakaian lansung x senonoh…ni ke nk jadi isteri mithali…

    0
    0
    • Emylia says:

      maybe yg terkeluar warna hitam tu bra dia. bra yg dibuang tali, jadi la camtu. pastu lupa nak control baju kecik dia, tu yg terkeluar tu. gross…

      0
      0
  18. misha says:

    ok,,wafi xbsyukur,,,,,die xsedar muke die seklai tgk mcm alien dapt bini sikit punyer comel ceraiakn,,,,cri bini baru y xckup kain,,,,,,bodoh punye olanggg,,,,,

    0
    0
  19. xxx says:

    i know her…die adik junior i..die mmg sexy n terlebih social laa

    0
    0
  20. ros says:

    pic last 2 mcm pgang gls nmpk sipi2. Ada air kuning2. Air pe 2???

    0
    0
  21. MakNgah says:

    nak gak tahu apa rahsia si lelaki yang tak hensem tetapi dpt gf cun…

    0
    0
  22. Dayang Bulat says:

    is that a tattoo on her right breast? haiyo, sorry kalo salah, it was never my intention to look at her breast but masyaALLAH, anne is so much better than her kot.. takpelah, masing2 ade akal n pilihan sendiri kan.. :D peace~

    0
    0
    • Ryta says:

      Itu bukan tattoo…itu tali bra yg terkeluar sbb baju kuning yg minah ni pakai tak cukup kain! Biasalah…muka takdela cun mana pun, cun lagi Miss Pahang…tapi biasalah…dah tau tak cun, sajela nak seksi sket. Biar nampak hot! Ptuihh!!

      0
      0
  23. armani says:

    padanla dgn wafi… laki yg baik utk wanita yg baik & sebaliknya….hah ingat tuh kwn2 semua…renung2kn dn slmt berawal..muahhhaaa…

    0
    0
  24. bilis goreng says:

    bior rupe buruk jgn pekerti buruk…..malangnyerrrr klu kduanyer burukkkk????

    0
    0
  25. BukanPeminatPocoPoco says:

    betul la si wafi ni!! jaga la skit air muke awak tu sebagai seorang bapak kepada 3 org anak! x kira la psl si anne tu sbb dia tu janda ko. tapi hubungan ko sebagai bapak tu masih kekal lagi kepada 3 org anak2 ko tu. tunjuk la teladan yg senonoh pada anak2. megah sangat la tu dpt pengganti baru yg mcm tu rope tu? mmg la hak ko dgn sape pun ko nak menjongkit. tapi ko ni mmg x de sifat2 sensitiviti langsung la sebagai seorang BAPAK! tunggul kayu betul!

    0
    0
  26. saje2 sakat says:

    buad geli geli boleh laa. bini? pk la dulu wafi oii. bute gamaknye. hahahaa

    0
    0
  27. gila-gila says:

    alaaaa…lelaki nie yg sebenarnya tak layak untuk anne. anne yang patut dapat yang terbaik. bukan lelaki macam nie. semua yang trjadi ada hikmahnya…

    0
    0
  28. neeza says:

    hmm, lawa lagi anne ngasri :)
    BUKAN I NAK KONDEM LELAKI. tapi, BUKAN SUME LELAKI PERANGAI BURUK. but, biler lelaki yang KAKI PEREMPUAN, MMG TAK PENAH PUAS DAN CUKUP 1! WALAU PUN BINI CANTIK GILER, tetap TERGEDIK2 MENGGATAL LAGI ngan PEREMPUAN LAIIN….

    0
    0
  29. Emylia says:

    Dalam al-Quran ada cakap, lelaki baik untuk perempuan baik dan lelaki keji untuk perempuan keji, begitu juga sebaliknya.

    So, kalo inilah pilihan Wafi lepas ceraikan talak 3 pada Anne yg masa tu tgh pregnant, means kita semua boleh nampak la Wafi ni cemana orangnya.

    Tak payah kata kita tak layak menghukum. Memang kita tak layak menghukum, tapi kalau perkara itu jelas dan nyata, budak sekolah rendah pun tahu nak cakap apa.

    0
    0
  30. somebdy.... says:

    heran tul na[e la mnah ni leh ska ngn wafi ni…mgkin gg wafi yg mancung 2 kot wat dia tpkat huhu… xpat nk imagne kzsing ngn smone ada gg cam ni….yew!

    0
    0
  31. zf says:

    wafi ni mn de rupe..sesuai sgtla tuu

    0
    0
  32. Xxxl says:

    Kurang agama

    0
    0
  33. nana says:

    muka kalau amek dari angle bawah cun lah
    kalau dari depan
    erkkkkk

    0
    0
  34. Cintai says:

    Wafi pn bukannya hensem sangat….

    0
    0
  35. takAnti says:

    suka pompuan yg pandai dedah2..

    0
    0
  36. orgbaik says:

    b0d0h pnya jantan!!

    0
    0
  37. kebaboommm says:

    muke sangkak n keding macam wafi ni..ade je yg melekat ek??kaye ke he olss??sesuai la dgn awek ni..mcm mereng semcm gak je..seksi je lebey…

    0
    0
  38. Tabitha says:

    Tolong lah mak oii, si wafi ni bukannyer hensem sangat, memang this chic nakkan duit jer, support anne and the children…boo to the couple!

    0
    0
  39. fieza says:

    kesian… bodoh… dapat bini elok elok… nak pilih la pulak yang macam ni… otak tak reti nak berfikir ker??

    0
    0
  40. dorayaki says:

    mak aiii…seksi nyer ko nyah….anne lg,comel lps btudung,tp nk wt cane da nasib dia jodoh x panjang.harap anne dpt jodoh yg lbh baik,boleh jd contoh pd ank2 dia yg cute 2……

    0
    0
  41. gina says:

    dasar buaya darat cam tu lah..ade anak bini,lagi nak menggatal..dah dapat bini yg baik cam tue,nak gak pompuan lain…dasar tak reti bersyukur…jantan ni mmg tak layak utk anne…anne layak dapat yg lebih baik dr die ni…

    0
    0
  42. qeen says:

    gambar yg ke 3 nampak rupa mcm mirip2 fasha sanda.. yg last tu mcm lena hangat… hehehe…

    0
    0
  43. juju says:

    pic last 2 macam leina hangat jee ..

    0
    0
  44. mar angel says:

    kalau tak kerana wafi kawin dgn anne (artis) & numpang glamour anne (artis)..tak akan ada prempuan kenal wafi & x akan ada prempuan suka dgn muka katak puru cam itu…

    0
    0
  45. azel says:

    wafi dgn zulhuzaimy sama ja..ada bini elok2 perangai p cerai befoya2 dgn pompuan tak senonoh..entah apa2…bila senang sikit,camni ar..esok bila Tuhan tarek balek apa ada baru nak merayu2..

    0
    0
  46. wafi says:

    Alhamdulilallah apa yg korang komen kan….. aku bershukur sgt2 niat baik korang yg kuat Agama nei…. apa2 thanks komen2 korang…….. harap2 tak kena kat korang la kan…..!!!!!! aku doa agar korang hidup dengan niat yg baik……. bukan kuat komen diri org lain…. jaga diri sendiri… tak kena kat korang kira ok.. bila dah kena cepat2 lah sedar…… :)

    0
    0
    • abang jaijai says:

      time kasih lah wafi sbb doakan kami tak jadi macam kau. doakan kami menuju ke jalan yang diredha Allah juge ye. :)

      0
      0
    • armani says:

      skali aku sepok…termasuk gigi joongos ko ke dlm…buat hancurkn pompuan je..

      0
      0
    • pizza says:

      Wafi ooii, ni maksiat, tau tak? Kalau mmg tak nak dekat langsung dgn maksiat, nak kena apanya? Ingt molek ke apa yg ada dlm gambar ni? Sbb tu org komen negatif, takkan nak puji plak. Apa raaaa…

      0
      0
    • ck says:

      dh terpampang ngn betina cmni lagi nk baget baekk…blah lah lue…

      0
      0
  47. anne ngasri says:

    biarla de all nk wat ape pun..

    0
    0
  48. mak banang says:

    kite tak tahu ape masalah sebnar wafi and anne dlu..
    so x yah la nak memghukum sape2 pun…
    harap masing2 pun bina hidup baru x kire lah mcm mana as long kebajikan anak2 tak diabaikan….

    0
    0
    • pizza says:

      Masalah apa skalipun, perbuatan menjatuhkan talak semasa isteri mengandung itu sesuatu yang keji.

      0
      0
  49. NMY says:

    OMG shasha, it is you?!

    okay that is so awkward finding your picture here babe.

    attention to all of you,
    stop criticizing her, you are no better anyway!

    0
    0
  50. Mak dugong says:

    Betol tu, pada yg xtahu cerita apa2..xpayah nak judge lebih2..kita pn xtahu corak kehidupan kita sendiri masa akan datang..

    0
    0
  51. pae says:

    kena sangat la dengan wafi yg tak ensem tuh..

    0
    0
  52. bygonz says:

    betulle….sekali mcm bapuk daaaaaaaaaaaaaaaa…….miss malaysia pahang tu mmg hot abis!!!! liuk lentok body mcm wanita asli….jgn si wafi ni tersilap kebas sudah…..tgk2 AUWWWWW…iiiiii…..x kose you…..

    0
    0
  53. xfile says:

    ala..wafi ni mmg playboy..kwn aku pon pena kna ngurat dgn die ni..da la curang..gatai..miang pula…

    0
    0
  54. MizzAin says:

    wafi tu kan hensem nau pon……
    gigi tu g la wat baru nampak ok ckit..kang nak kising telanggar gg luka plak…huhuhu

    0
    0
  55. aisehh says:

    adoi, yg seksi meksi ni gk dia plh…huduh

    0
    0
  56. baby says:

    aku tahu sebab apa dia tinggalkan anne sebab dia sedar rupa dia hodoh tak sesuai ngan anne yang molek rupa tu so skg dia dh jumpa ngan sihodoh gak baru ngam tul tak wafi..wakakak.tul.nasib baik anak anne ngan wafi ikut muka anne jadilah comei comei tp kalu ikut muka wafi hancus

    0
    0
  57. cintra says:

    apa daaa… yang penting si wafi nih bukan nya hensem macam annuar zain . ada hati nak pompuan yang cun2. aduh perasan giler …

    0
    0
  58. Didi says:

    Muka ” hensem ” cam ni pun dpt score minah air asia nih?? Ilmu apa dia pakai hah?

    0
    0
    • pizza says:

      Tu la pasal. Kalau lelaki cm si Wafi yang suka suki jatuhkan talak masa bini duk mengandung keturunan dia, carik betina cun-cun, itu biasa la beb. Lumrah jantan kaberet! Yang aku muskil, pompuan yang dikira cun tu nak pulak kt dia. Rabun hape? Dah la x kaya, rating kadar kehenseman tu agak jauh terkebelakang. Muskil, muskil…

      0
      0
    • budak nakal says:

      ilmu duit

      0
      0
    • ck says:

      pe lagi… ilmu “ada duit abg sygggg….” xde duit abg melayanggg….wahahhaaa

      0
      0
  59. arisya says:

    anne tu dah elok bertutup, cari jugak yg terdedah sana sini…

    0
    0
  60. razis says:

    ape yg nk dibanggakan dngan awek seksi ni..

    0
    0
  61. razis says:

    ape yg nk dibanggakan dngan awek seksi ni.. tak kemana

    0
    0
  62. jeff says:

    hahaha… macam2 laaa….

    Watch Series

    0
    0
  63. lelakihensem says:

    macam pondan je gambar last tu

    0
    0
  64. doongdoong says:

    jodoh anne ngasri dan wafiy ni dah ditetapkan..cerai awal..
    anne berhak dapat suami yg jauh lebih baik dr mamat ni
    anne skrg dh bertudung,makin manis bersama anak-anak comel
    sesuai la laki dia yg x hensem ni dgn ppuan yg tak lawa ni
    bagai pinang dibelah dua
    hahahha

    0
    0
  65. nour says:

    lelaki ni bkn apa..dia suka cari pmpuan cmtu coz sok2 bila dh kawen snang nk tolong bini..tolong tanggung dosa bini…hehehehe…

    0
    0
  66. lampu malap says:

    kesian kt wafie nihhhh….ermmm..bwk2 la bertaubat..lawa lg anne….moga anne jumpe org yg lbh baik lg….

    0
    0
  67. Perghh,cun tu cun gak.Tapi anak-anak jangan lupa ye.Kau da ceraikan bini kau,tolonglah take care pasal anak kau gak ye.

    0
    0
  68. lulu says:

    abg nara…xfham nape mka si wafi ni bleh da dlm ruangan gosip ni…dh la xhnsem n artis pn bkn cma status duda si anne jerrrr… tmpang glemer orang jeeerrrr yeeew!

    p/s: antara gosip yg sy rsa xreleven utk dketngahkn coz si wafi ni bkn sapa2 pn dlm ndustri seni tanah air…

    0
    0
  69. anne lagi cun..hadoiii

    0
    0
  70. ted mosby says:

    wafi ni anak datok..msti ar rmai awek bekepit2 nak ngan die….

    0
    0
  71. kasutcikang says:

    aku sbgai pmpuan..aku leh cakap pmpuan ni x cntik..harap die free hair ngan putih je..
    try tgk die pakai tdung pastu bju sume tutup
    rse mmg x de org pndg.

    pmpuan tau la nk tgk klbhan pmpuan lain..
    biar x pakai mekap n dedahkan kulit, dari cara bercakap pon kitorg leh taw pmpuan tu cmne

    0
    0
  72. tina turner says:

    kesian…. couple ni dicemuh dan dicerca. bawak banyak bersabar k.. aku menyampah gak tgk diorang ni tapi kesian siot..

    0
    0
  73. ehcantikke says:

    bior betol si wafi ni…..ala bkn si wafi ni ensem pon…jom kite bako aje..kite bako…kite bako….(ala2 si usop whelcha)

    0
    0
  74. NSI says:

    alahaaaaaiiiiii wafi si kurus kering cicak kobing…xsedar diri……hmmmmmmm

    0
    0
  75. slumbercool says:

    TAK HENSEM PON. anne deserves better than this freak.

    0
    0
  76. mak minah says:

    apa lah yg pompuan ni pandang kat wafi tu … macam pisang salai je jantan tu …..
    moga anne dapat yg lebih baik lagi ….. setakat jantan jongos tu bersepah kat chowkit, mat indon pun lawa lagi …

    0
    0
  77. noname says:

    ahaks….anne is way much better than this girl…..anne tue dh ler cute…putih melepak…..cantik….n yg paling ak suke, die bertudung…unlike this girl, terbukak sana sini…perempuan yg baik hanya utk lelaki yg baik jer…..

    0
    0
  78. lursam_azilsa says:

    “kopi janda…bukan nak menggoda tp nak meniaga….”

    0
    0
  79. lady kb says:

    lama canteek anne….tabahkan hatimu anne…moga ketemu lelaki yang beriman dn btggjwb…

    0
    0
  80. Aduhai..... says:

    perkahwinan mmg camni… penat cintan cintun bertahun-tahun dari saat kenal sampai kawin… end up berakhir dgn kegagalan….boleh dikatakan jugak perkahwinan ini ibarat percaturan hidup…

    walhal masa pilih calon isteri dulu… dah rasa cukup tepat dah… tetiba… tau2 je dah cerai berai…. & ada calon baru…
    aduhaiiiiiiii….

    0
    0
  81. attention says:

    pompn tu konpom suka harta wafi jer, perangai x semenggah, rupa bkn encem pn, sah2 nk kikis jer.

    wafi tu buta kot, anne seribu kali cantik, manis, ayu…..

    0
    0
  82. aku jantan says:

    apa kejadahnya?

    0
    0
  83. Melza says:

    Hahahaha…padan..dua2 burukk..!!!
    setakat perempuan mcm nie..apala sangat nak dibandingkan ngan anne…nie p’puan yg senang2 jer lelaki ble bawak hulu ke hilir…tgk jer..apa kesudahannya nanti..ade yg sesal tak sudah…

    0
    0
  84. artis kayu says:

    bertuah ker girl ni dpt wafi jongos tu…????

    0
    0
  85. lisa says:

    jmp si wafi ni kt werners.. tibe ade org gaduh dia lak nk kecoh2.. semak tol.. da la xde table dok berdiri dgn pempuan .. kesian btl.. da tu asik tgk aku xhbs2.. yg nk aku tgk kaw!!!

    0
    0
  86. nisa says:

    kesian pda anne, 3 org anak nak nak menjaga. pulak tuu masih kecil. seblum nikah dulu, bukan main sayanggg, cinta mcm2. ni hidup lagi… klu mati tuuu lain la citernya. tahu la jdoh tu x kekal. FIKIRRRR ANAK. gerammm jugak aku.

    0
    0
  87. student bandung says:

    nyampah!

    0
    0
  88. ak adlah ak says:

    yerkkkkk…da la xhnsem…perasan je lbey…minah ni ckit pn xpndag muke ko…lau pndang pn tpksa….hahahahha…cermin ckit muke 2 la woi…jntan perasan!!!!

    0
    0
  89. zara says:

    kesian kt anak2.. tp maybe ada hikmah sbb apa dorg cerai.. bak kata jodoh yg baik dgn yg baik, jodoh yg xbrapa baik utk yg xbrapa baik hehehe

    0
    0
  90. aboi says:

    cun…ex bini dia pun cun…tapi sayang…wafi mmg tak hensem…macamana bole dapat awek dgn bini cun pun aku tak tau…macam beauty and the beast

    0
    0
  91. Reena says:

    Sibbaik lah mak bapak ko banyak duit wafi oii..

    0
    0
  92. lolyat gang says:

    ade mcm fazura skit
    bleh tahan sexy

    walaupun muke wafi tu mcm jawa

    0
    0
  93. lala says:

    mcm bitch je.. mata mcm pompuan jahat..kehkeh

    0
    0
  94. pening says:

    mgkin ada hikmah disebalik perceraian tu…Allah Maha Mengetahui akan perjalanan hidup kita…yakin & redho dgn ketentuanNya..

    0
    0
  95. lynn says:

    tak apalah Ann suami kamu tu bukan lawa sangat kurus kering je… nanti dia buat kat perempuan lain pulak..

    0
    0
  96. Myra Dolce says:

    hahahahaha…
    klu aku la kan…kikis je harta mamat ni…
    then berambos…
    kuikui…perghhh jahat aku…
    hahahah

    0
    0
  97. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    jambu jugak mateair si wafi ni boleh bawak ketepi leh bawak ketengah orang cantek la kate kannnnnnnn……anne pn cantek jugak….tapi yg buat minah jambu heran bin ajaib bila anne start pakai tudong je teros kene cerai !!!!! bab tu minah jambu nk pesan ngan pompan2 ni kalau baru kawin jangan la kalang kabot nk pakai tudong !! tunggu la dulu….. kalau maseh nk berlakon jangan nk pakai2 tudong !!!!! nk lakon kn watak ape?? watak hantu ! tk boleh! …watak pompan jalang ! tk boleh! ….watak pompan simpanan ! tk boleh !………..jadi lu pikir lah sendiri yeeeeeeeeeeeeee

    0
    0
  98. kemboja merah says:

    biasa la lelaki mmg mcm tu…nk di bandingkan dgn anne jauh lebih cantik anne.tp x pe wafi pn bkn nya handsome pn..dulu tertnya2 jgk apa la yang anne pndang sngt kt wafi tu…x de yang lebih pn gigi je yg lebih hahahahhahah

    0
    0
  99. shahziella says:

    bende la pramugari2 skg ni bodoh2 bebenor..bukan ensom pun nak..kaya pun x..kah skg ni pramugari2 malaysia ni xlaku..smpi ambik je mana yg ade..ish3x

    0
    0
  100. mama84 says:

    alahai…pmpuan ni knal sgt….mmg sng nk bt pakai pn…hulur duit je,jalan……dari sekolah lg mmg dh rosak….bile dh tlepas ke KL,lg la menjadi2 tebiat dia…mse sekolah lagi dah kantoi lepak rumah bf….memang padan la korg bdua…..

    0
    0
  101. dottie says:

    minah ni macam biase nampak kt club2 nih…mmg kaki nih….seksi abis…..kesian mak bapak u……

    0
    0
  102. enemy says:

    kt future husband dia lg ksian…dh xde apa yg tggal…sumenye dia dh tnjuk kt org……’blnja’ sne,’blnja’ cni…hahahah…nasib la sape laki yg malang 2…..kalau si wafi ni yg jadi laki malang 2…mmg sesuai la korang….hahahhahaha…

    0
    0
  103. zassss says:

    hurmmmm…rsenye anne sejuta kali lawa…ayu…

    0
    0
  104. fara(bukan nama sebenar) says:

    i know dis girl well..i kwn ngn dye da bertahun..shasha is such a great friend..ta de la plak ape yg aneh or jahat nye shasha ni..kite ta bleh la na judge someone based on ape yg dye pkai..kite yg tertutup pn ta semesti nye di jalan yang benar..yg bertutup ni la yg slalu nye berselindung d sebalik tutupan nya (: jodoh dan pertemuan di tangan tuhan..kite yg asyik komen dan kritik ni pon kalau asyik kutok merate ni pun tak de bezanya dgn mereka yg terdedah sane sini..

    0
    0
    • myra(bkn nme sbnar) says:

      btol kte si fara tu.. jgn asyik na cari kesalahan org je.. tgk la dri tu ckit…

      0
      0
  105. mawar merah says:

    ishh ni bdk sek akuuuuu !!!!! what the fish

    0
    0
  106. unknown says:

    lawa anne lg!!!!

    0
    0