Written by AbangNara | July 27th, 2011

Disclaimer: Kebenaran cerita ini tidak dapat diketahui kesahihannya 100%. Info diambil daripada forum Cari dan forum Aper

gambar dahlia teck

Benar atau tidak wanita di atas benar-benar mempunyai hubungan dengan Khairul Fahmi tidak dapat disahkan. Ini adalah info daripada sumber-sumber yang dimaklumkan di atas. Berdasarkan luahan Facebook Jejari Runcing di bawah, nampak memang benar hubungan mereka berdua ada isu tersendiri.

gambar dahlia teck

Lagi gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

gambar dahlia teck

gambar dahlia teck

gambar dahlia teck

661 responses to Adakah Ini Gambar Dahlia Teck Yang Dikatakan Mempunyai Hubungan Dengan Khairul Fahmi?

  1. bukan awek says:

    lelaki bodoh mmg mcm tu. mcm mawi tu.hahaahaha

    0

    0
    • Pilih yang terbaik, apek. elia dah baik. tapi bertunang mcm2 dugaan..doa2lah untuk diorg

      0

      0
      • minah jambu 24jam mengadap computer says:

        minah ni ratu kelantan ke?????

        0

        0
        • mataku tertipu~ says:

          gmbr 1st tu ofkos dah kena edit bg nampak cun sikit..bcoz gmbr last x selawa gmbar 1st..gambar 1st pun x tunjuk muka penuh,nak sipi2 pulak nak cover la tu,klu tunjuk penuh x cun camtu pon..x payah puji sangat la skandal ni nt x pasal2 dia test market dgn laki org pula~~biasa la skang ni,ramai edit gmbar pastu tu tayang kat FB,hakikatnye diri tu tak secantik kat dalam gmbar..menipu mata org saja..tunjuk real je la,bak kata itu cikgu motivasi,every face has its own qualities.be proud of urself lah

          0

          0
        • universal says:

          aku lagi lawa..

          0

          0
        • mataku tertipu~ says:

          gmbr 1st tu ofkos dah kena edit bg nampak cun sikit..bcoz gmbr last x selawa gmbar 1st..gambar 1st pun x tunjuk muka penuh,nak sipi2 pulak nak cover la tu,klu tunjuk penuh x cun camtu pon..x payah puji sangat la skandal ni nt x pasal2 dia test market dgn laki org pula~~biasa la skang ni,ramai edit gmbar pastu tu tayang kat FB,hakikatnye diri tu tak secantik kat dalam gmbar..menipu mata org saja..tunjuk real je la,bak kata itu cikgu motivasi,every face has its own qualities,be proud of urself lah

          0

          0
        • bond says:

          anak golongan2 org berada

          0

          0
        • whateverwillbe says:

          alah bese je rupe dahlia teck ingat cung gile..baek kfcm amek nora danish..kohkohkoh

          0

          0
      • bukan kak leha says:

        apek,what u give, U GET.

        0

        0
    • Permata says:

      Lerh, gitu plak. KFCM tu aku tgk biase je (taste lain2) tapi ramai pula org yg suka dia sbb appearance dia, aku suka skill dia sbg keeper je. KFCM, kalau betul gosip ni jangan la buat si elia tu gitu, awak dah bertunang, pastu kalau betul suka kat pompuan lain, terus terang, jangan biadap dengan orang tua. BIla kita dah meninggikan suara ngn org tua, org tua tunang plak tu, ingat diaorang tak terasa ke? nak maafkan ke? Yang kita pulak, cuba kita bayangkan kalau pakwe/tunang/makwe kita dok ckp tinggi suara ngn mak kita. Apa macam?

      Untuk elia, tu la ko. Dok canang sgt dalam blog tu puji si hapek ni melambung2. Itu la ini la. Waktu takde masalah mmg la manis, skarang ni hape cite? Dah lupe ke pujian yg ko bagi dia melambung2 aritu? Sbb tu orang kata kene bersederhana. Skarang ni siapa yang malu? Org dok ckp ko plak yg macam2. Takpela ambil sebagai pengajaran semua ni untuk kekal beserderhana. Pasni, kalau pape jangan bukak tudung plak, dah elok comey dah ko tu bertudung.

      Apa apa pun smoga korang bahagia la dengan cara masing2. kalau rasa bahagia dengan bersatu kembali, bersatulah, kalau rasa bahagia dengan separate, separatelah. Fikir elok2, jgn nanti nyesal plak kendian hari.

      Ops utk delia tu, apa komen ko dik? betul ke jadi aweks si hapek ni? ke wat stock je. almaklum le muke cun, mesti ramai org kejarrrrr.

      0

      0
      • comel says:

        Aku suka komen ko.. Mmg betul, elia agak over bagi aku sbb dia dok canang2.. Hopefully after this dia lebih bersederhana.. Tapi maybe dia buat over2 tu sbb dia sayang.. :)

        Harap2 apek dan dahlia hanya gosip semata2.. Moga2 hubungan elia dan apek kembali pulih dan cepat2 kahwin ye.. ^_^

        0

        0
        • alfonso says:

          dia over2 sbb sayang tu satu hal, tapi aku rasa dia nak satu malaya tau yg dia dok couple ngan apex la..bangga xtentu harah skrg nak marah2 haihhh dunia dunia

          0

          0
        • Miss says:

          Wakakakakaka……time baik ko puji melangit….time bercinta x rs bole jatuh. Bile jd benda x baik,pn ko canang abis….
          MCm nie ke nk buat bini????

          0

          0
        • jaafar onn says:

          mamat kelantan ni pengotor
          mamat kelantan ni selekeh
          mamat kelantan ni rumah hapak
          mamat kelantan ni baju bersepah
          mamat kelatan ni serabai
          senang kata mamat kelantan layak dikawinkan dengan minah negeri sembilan je
          sbb dua2 makhluk dari 2 negeri ni paling serabai kat malaysia ni
          siapa sokong angkat bontot

          0

          0
        • MJL says:

          perghh apekehal tibe2 dikaitkan dgn minah negeri sembilan ni….? terasa ni terasa ni.

          0

          0
        • bodonye ko ni says:

          ko ni mmg mcm mulut longkang..ko ni dtg dari negeri mana?nk tgk skit yg sedap2 mulut ckp negeri org serabai..

          0

          0
        • baru amarika says:

          Org kg en. Nara kito lh tu..

          0

          0
        • qaseh says:

          wah seronok jer mengate org n9 selekeh erk org kelantan selekeh……selekeh nie mana2 negeri ader……so x yah la nak ckp pasal kenegerian sgt erk……

          0

          0
        • juoh says:

          lu pesal ni jafar on… ..ad org ckap pasl laki negeri lain ka…lu ckap tu tlg specifik cikit boleh x jgn duk kurng hajar sgt mulut lu tu… … klu nak mkn tgnnn trus kan la… .kurg ajor giler lu punyer mulut lu ckp gitu satu kel rs tau… .lu ingat lu tu …
          mamat paling macho dlm duniaaa r…puiiiiiiiii taik kucing ..mulut dah cm haram jadahh …..org xcrik pasl lu jgn duk crik paslll … .lu nak ckap psl apek lu ckap utk dia sorg lu jgn kait kan …nama2 mamat klate la… pengotor la itu la serabai la… mulut lu…shhh ….ikut kan ak ….nak………………..shhh….!! nsib baik ak xkenal ko jer… ….cm haram mulut…..

          0

          0
        • aku benci kau!! says:

          agak2 r..wlpn aku bukn org Klntn or N9,xelok r ko ckp gitu..klu ko nk kutuk,juz kutuk KF..xyah nk babitkan org negeri lain…cam bangang ko ni!

          0

          0
        • org negeri sembilan says:

          amboi,sedapnye mengata. serabai xserabai xde kne mengene dgn negeri,ok? jgn nk tunjuk asabiyah sgt kat cni ea. fikiran stereotaip 2 menunjukkan kedangkalan awak ye. gunekn akal,bkn gune bontot.

          0

          0
        • NokKenoCicae.? says:

          Ore ko biri nih.??

          0

          0
        • black says:

          komen cam gampang,
          kutuk org bukan maen lancang,

          panas wehh baco komen jaafar onn nih..
          kau laki eh?ke bapukk??potong kapla mau ka?!
          BANG ANG!!!

          0

          0
        • sengal says:

          ak sokong la ko…diorang nie perasan ja lebih…

          0

          0
        • cik mek molek says:

          mmg bangang piangggggg la mamat ni!!! tp aku rasa bkn apa mamat ni dulu awek dia penah kna rampas ngan org klantan & n9. tu pasal jd sasauu camni.. mat sasauu weiiiii!! ko tu pengotor, selekeh, hapakkk bersepah, serabai…..tu pasal awek ko lariiii

          0

          0
        • hima says:

          hitam kuning hitam kuning

          0

          0
        • MJL says:

          perghhh apekehal tibe2 dikatkan dgn minah negeri sembilan ni…? terasa ni.terasa ni.

          0

          0
      • sarah says:

        kite pun ade blog jugak, nak tulis ape2 pun x kesah sebab blog xfemes..jadi maybe elia masih x biasa lagi jadi tumpuan oang,,kadang2 tu kite berblog ikut sedap je…

        0

        0
      • setinggibintang says:

        kita tak taw ape yg jadi act. kite x blh nk tuduh sesape. kite hny ‘disajikan’ ngn berita yg apek tu tinggikan suara ngn mak elia. betul ke tak tu, kite SEMUA x taw. lain la kalau ade dgr time apek kurang ajar ngn mak elia. org tengah marah, ape2 pon akn kua dr mulut die, sasaranny, FACEBOOK la. time mara, mane ade fikir kesan bile kite update status kn? maruah org kn, lagi2 apek tu tunang die. aku bukanlah sidekan apek, tp as a girl, aku rasa x ptt ape yg elia tu buat. psl die canang love story die kt blog tu, mostly ramai yg tny cne die kenal ngn apek, x percaya? cube tgk comment2 yg berlmbak2 kt blog elia tu. so, die cite je la. semua pmpn akn bangga kalau couple ngn org yg terkenal, tak bnyk, sikit msti ade. *tipu bebebo kalau ade yg ckp tak bangga.elia kene paham, apek tu ramai fans, ape yg elia nk takutkan? buktiny, da ramai pmpn minat die, termasuk model cm hanis zalika tu *tah btl ke tak name die tp apek pilih elia jgk. dalam perhubungan, kepercayaan tu penting, tu je kunci utk bahagia. lainla kalau elia nmpk dgn mata kepala sendiri yg apek pgg tgn pmpn len, curang, tu mmg salah apek la. tp ni based on gmbr je kn? mungkin ade pihak yg saje nk keruhkan hbgn korang..

        to apek: buatla solat istikharah, mtk petunjuk dr Allah ape yg terbaik utk hbgn apek ngn elia. tkt2 menyesal di kemudian hari. tp if da nekad nk break jgk, tu terpulang. mgkin apek perlu fokuskan on our career.

        kpd sesape yg ske jadi batu api kpd hbgn org ni, stop it la. ingat, semua kejahatan, akan dibalas ngn kejahatan.

        0

        0
    • laila says:

      ape ni..hidup pemain bola popular memang macam ni ke?aku selalu tgok kat tv…yg popular je mesti pasang awek hot…

      yg si elia tu tak patut pun kecoh2 pasal incik apex dia kt blog dia tu,byk org meluat,,padahal tunang je pun

      si mamat ni pulak buat hal lain…kau nak berdua2an berpegang2 dgn tunang kau pon haram,ni dgn awek lain pulak…lagi2 nak lawan bola esok….concentrate plis

      0

      0
      • sayang says:

        rasanya bukan kehentak elia yang nak glamor…mmg stgh org suka puji2… tapi itu hak dak…sapo suruh korang cereboh idup dia..cuba bayangkan dia hanya insan yang tak dikenali..
        aku tgk byk ja blog org yang suka puji boypren..
        tapi kebetulan si elia tu glomor…so…apo nak buat….

        0

        0
        • jajaa says:

          dia mrh sgt sbb apek dh smpai tengking mak dia. of course lah mrh. nsb baik x kawen lg. huh dh kurg dh respect aku kt apek ni.

          0

          0
        • apek jugak says:

          ko nmpk ke dia tengking? jgn duk terima je ape sbelah pihak ckp

          0

          0
      • sape sape says:

        biar lah die.. ade blog luahan hati.. korang baca korang ler stalker tak ker gitu.. aku rasa ade je org yg ber-bloging letak gmbr bf drg.. and aku rasa benda tu xsalah pape pon

        0

        0
    • Manis says:

      Macam Mawi ? HAHAHA, yer kot. Anyway Apek, mana-mana je laa. Bagus juga kalau kau dumb si Elia ni. Kabut memanjang. Dalam blog dia, sebok canang cerita kau. Elok ke perempuan cam tu dibuat bini ? Tu belum kawin lagi. Kalau dah ? Entah-entah cerita dalam kain pun dia dok canang. Kau patut pilih yang low profile and cool je. Perempuan cam ni tak sesuai memandangkan kau ni public figure. END

      0

      0
      • wutthe#e!! says:

        suke suki ko je kannn… ko kenal sgt ke elia tu secara personally smpai nak menilai elia sesuai ke x dgn fahmi??? siap ckp lg bgus dump elia la pe la… abeh si fahmi ni baek sgt laaa???

        gi basuh mulut ko tu la sbelom nak ckp pape…bikin busuk BN je!!!

        0

        0
      • poco says:

        rsenyer c elia 2 b4 c apek 2 popular da start criter everything about them…bila apek da popular bru org perasan yg elia duk cerita kisah dorg kat blog. so itu bkn mslh sbnrnyer..yg penting ingt siape dri kite sblum kite jd popular skrg…. 4 elia, xbgus crite hal peribadi dkt umum xpecially fb n blog.. sama mcm kite bruk kan org lain dan diri kite sndri je..

        0

        0
        • yana says:

          btol2..
          kalau tengok post dia,sblom AFF suzuki da banyak post pasal apek..
          sebab org tengok blog dia lepas apek popular,org kate plak die nak bangga..

          0

          0
      • ana says:

        best woman win

        0

        0
    • Vanilla says:

      Dulu aku tak bape berkenan sangat dengan si tunang fahmi ni…

      Promote habis habisan…macam dia sorang je ada bf

      Sekarang 1 malaysia tau dorang dah berantakan.

      Malu kot…

      0

      0
    • ^^ says:

      ummmmmm.. speechless ble tang kening tu.. kiki
      tp
      lawa
      ayu
      hahahaha
      tapela orang kate lelaki ni ble dpt yang lagi better terus lupe yang die dh ade sekarang
      tp as times goes, lelaki tu boleh nilai la mane yang baik n mane yang buruk
      time tu mulela menyesal x hengattt
      kesian c elia sekarang ni
      mesti jiwa x tenang
      btw, PRAY ye, because ALLAH always listen

      0

      0
      • xsuke says:

        gmbr ke dua 2 xtahan. betine 2 pkai bju mcm pelacur low profile la siot

        0

        0
        • xsuke says:

          eh,slh….low CLASS. BKN LOW PROFILE

          0

          0
        • dislike says:

          a’ah..setuju btul la..gaya cm low class jek,..huhuhu

          0

          0
        • zaia says:

          mcm org lain je.bukan org yg sama kot?

          0

          0
        • miss_pinky says:

          sape yg xpasan gambar kedua tu org lain mmg buta.

          0

          0
        • sukasuki says:

          tu pic org len la SENGAL!!

          0

          0
        • jue says:

          Jgn lh tgk pada luaran pakaian perempuan tu.. tgk pada hati die… jgn ingt org yg seksi dedah sne dedah sni jht sgt lh… so tk ada class lah hbs awk nie lak pakaian yg mcm mana lak ada class sgt ke thp mne… jgn tuduh2 org tu mcm pelacur enth2 diri awk tu karang lgi trk dari die.. jgn cete bkn2 tentg diri gurl tu klu awk tk thu asl usul gurl tu..

          0

          0
    • sawariyya says:

      cantik elia lagi
      pakai tudung

      0

      0
      • Harimau Malaya says:

        Oiiiiiiiiiiiiiiiiii nara !!!
        ko kalau nk upload citer cenggini,ko upload lpas budak fahmi ni HABIS LAWAN NGAN SINGAPORE X BOLEH KE??

        Asal ko nk upload sikalang????
        Aduh,citer die putus tunang ke ape ke,tggu la hbis game PENTING ni dulu..

        Kang klu budak fahmi tu jd stress ke down ke,x ke naya team malaysia?
        Ko ni x penyabar btol..
        Btol la budak fahmi buat salah,tp jgn la upload skrg..

        AAAAUUUUUUUUUUUUMM

        0

        0
        • fryingpan says:

          ntah la nara…ko agak2 r nak post benda cmni mse tgh panas nak lawan bola ni…sabor la..esok lusa ke…
          mlm ni kot game nye..kalo si apex tu tensen pastu xbole concentrate, x ke merana smua pyokong harimau muda nnt…xpatot3…

          0

          0
        • harimau malaya says:

          die nak menikah 4 ke,nk pasang lain ke mampos dia la..
          yang penting aq tabik aksi dia mlm smlm wlaupun kalah..

          FOKUS wlaupun ada msalah peribadi..

          nnt main utk kelayakkan olimpik baik2..

          hal x seberapa ni ko bg slesai cepat2 sblum main utk kelayakkan olimpik lpas raya nnt

          RAKYAT MALAYSIA,SUPPORT DIA UTK KELAYAKKAN OLIMPIK !

          0

          0
    • Only CT (In The World) says:

      Jantan……what can i say……perempuan x penah be;ajar dari pengalaman……tinggalkan je jantan x guna mcm tu…..future nanti merana kalo teruskan……

      0

      0
    • org kelantan gila says:

      tp,stakat yg aku tahu,lelaki kentan mmg bangang,perasan bagus,kaki sembang,dier nyer kenegerian tu 99.9%,lelaki kelantan bersepah dimana2…datang negeri org wat hal..tak sedar cari rezeki ngri org,tak tau nk hormat tmpat org..org kelantan suka merusuh time men bola,,time menag kecoh atas jalan….time kalah diam membisu..argh!!!!org kelantan mmg poyos!!!!

      0

      0
      • baru amarika says:

        Huyoo..panass..teraso en. Nara kito kan..

        0

        0
      • pe maen ngri2 ni... says:

        tmpt org?smua ngri malaysia r bang…smua pun bumi ALLAH…ckp kaw2 kat org,prnh x muhasabah dri cmne?kite ad agama…ckp 2 biar r cm bragama,,muslim…aaiiii….bnde cmni r RASULULLAH prnh ingtkn,,,,jg2 ngan fitnah (perangkap dunia) di akhir zmn…

        0

        0
      • mart says:

        Aku sumpah ko dpt awex/pakwe/bini/laki/menantu/kakak ipar/abg ipar/adex ipar/dll 0wg Klntan…miahaha..Dlu mmbe aku d0k kutuk2 pakwe klntn serabai la,selekeh la,tp last2 die plak y kapel ngan pakwe klntn..Telan j0r la caci maki die dulu 2..

        0

        0
    • gomo kelate says:

      alah korang…kalo korang jadi dier dapat awek hot camni terliur gak..takyah nak bajet baek sgt la…ko x kat tmpat dier…pmpn pun sama gak…kalo da femes x terliur plak kalo laki cam aron tu nak korang…bodoh! nak mengata ape2 dapat kisah dua2 bilah pihak dl…stupid rumours..anyway congratz apek for exelent show last night.

      0

      0
    • Dinda says:

      Apek, jagalah hubungan dgn elia tu baik2…kami suka tgk apek dgn elia…jgn ada org lain masuk campur dlm hubungan u oll…teruskan kejayaan dalam bola sepak n teruskan kejayaan dlm kehidupan.. kejayaan bersama membina masjid…selalulah wat solat istikharah…minta petunjuk….Insyaallah…

      0

      0
    • aida says:

      Allah telah menentukan jodoh seseorg so jgnlah kita menyalahkan apek… wpun dia berusaha utk bersama tp klu jodoh bukan utknya ia tetap tak akan bersama so percayalah pada takdir dan jodoh yg telah ditentukan olehnya….

      0

      0
    • delia tick tok says:

      OMG. kalau si dahlia ni lawo xpe gak. aku rase minah kelantan memang gedik2 la. biase laaaaa. dah kenal dgn org femes mula la nk jadi femes jugaaaaa!! hep apek, ko jgn jadi mcm mawi. kang kena sumpahan cm mawi, menangis ko sepanjang zamann. sabo jelaaa

      0

      0
    • lol says:

      sian tunang dia. kekadang kesenangan yg kita ada buat kita lupa dari mana kita dtg dan sape yg telah byk support kita utk naik. appreciate what u have fahmy. jgn terlalu leka dengan status yg ada.

      0

      0
    • ashrafluffy says:

      xcun pun si teck nie,seksi lak 2..

      0

      0
    • EYQA MIZYUNINAERIKA says:

      lha ,,, pepsai kait an mawi plk nieh,,,???
      ta bek auw…

      0

      0
    • hero says:

      da bkas tunang dok nyoho se kapung…gtu a balase dio..

      0

      0
  2. wakerni says:

    gile argh…pompuan ni lagi hot dr awek dia…padan la….

    0

    0
    • hot sangat says:

      tak hot pn awek ni. rambut serabai je aku tgk. ape da apek. sakit mata je tgk awek ni. elia lagi bagus!

      0

      0
    • atiqah says:

      tapi gambar 1st dgn gmbar dgn apek tu lain lah..yg 1st n lain2 cantik, yg dgn apek tu xcantik n serabai..

      0

      0
  3. senget says:

    adui..jgnla smpi putus2..dugaan org btunang..moge2 korg bkekalan..amin

    0

    0
  4. Cinnamon says:

    Harap jejari runcing tu bersabarla.. Mmg ms bertunang mcm2 dugaan mendatang… Tambah pulak die org terkenal..ms ni la nak curang la apa sume.. Tu sume dugaan.. Aku sendiri da penah alami mcm2 ms bertunang..tunang ada pompuan lain,berubah.. Tp kesabaran tu mnjdi kekuatan.. Alhamdulillah sume tu da berlalu.. Hope if sygkan hubungan tu cube2la berusaha buat die berfikir baik dan buruknya..if tak bole selamatkn lg.. Anggaplah da xde jodoh..

    0

    0
    • sufia says:

      to me apa2 masalah kena tackle dgn tenang, publish d fb atau d blog bukan caranya. lebih baik berfikir dgn rasional dpd membebel d fb, barulah berhemah namanya. Apapun jgn sekali-kali bercakap kasa tak kiralah org tu bersalah atau tidak. apabila ada yg tersinggung akibat kata2, maka dari situlah titik mulanya manusia berubah. Berdiam dan befikir then settle lebih berilmu. doa the best for both.

      0

      0
  5. farah says:

    org bertunang mmg banyak dugaan..hope jodoh elia and apex berpanjangan sampai akhir hayat..
    tp klau ditakdirkan anda berdua takde jdoh..redha je..biakan dia pergi..i.allah ada yg terbaik untuk anda..

    0

    0
  6. Iz says:

    Amboi gambar last tu. Hahaha

    0

    0
  7. Angry Bird says:

    owh~ Mentang-mentanglah si Elia tu dah bam bam sikit~~~

    0

    0
  8. entahhhh says:

    Takde laaa lawa mane punnnnnnnn -.-

    0

    0
  9. azure says:

    lahhh tak sangka dak apek ni.

    0

    0
  10. kelap says:

    patut la apex men truk je skang..

    0

    0
  11. Anep says:

    Awek ni asal mana? Kelantan jugak ke? Kalau betul, ooooooo patut laaaa……

    0

    0
    • aku kata says:

      kenapa kalau yg buruk2 nak kaitkan dgn kelantan.Korang baik sgt ke?ingatle satu jari tuding kat orang lagi 4 ke diri sendiri

      0

      0
      • kata ko ngeng says:

        ni lagi sorg, jari ko ade 6? ke ibu jari ko terbalik? 3jari je tunjuk kat ko balik ngeng! muka ko sah ko org kelantan.. samaaa jee…

        0

        0
        • aku says:

          sial la ko ni..

          0

          0
        • kau gila says:

          ko lagi sial.. muahaha..

          0

          0
        • kata ko ngeng says:

          bagus la tu, pakai tudung ckp org sial. org kelantan ke?

          0

          0
        • unknown says:

          btol la die ckp… satu jari tuding kat org lain, 4 lagi tuding pada diri sendiri.. cube tuding jari ko skrg, versi sopan.. maksudnye tuding gune ibu jari… selidik dlu sblm menyeranah..

          0

          0
        • z says:

          biasela 2..ramai yg dengki ngn org kelantan..tp bini nk org klantan jgk..=)

          0

          0
        • Bejaur says:

          Betol la 4 jari tnjuk blk kt kte.. Ko mnunjuk gne jari tnjuk mmg la tige, kalo tnjuk gne ibu jari xke 4 jari yg tnjuk blk.. Ape daaa.. Btw, im not a kelatanese but bruneian..

          0

          0
  12. Liyana Lunia says:

    tak ada lah lawanya pun. haih tak sangkaaaa. tak perasaan elia ada tulis status gituu. siannya dia :(

    0

    0
  13. kechik says:

    i jz can say HAH!

    0

    0
  14. penyibuk says:

    haaa bagus la tu.. apek! good job, mmg kau boleh berjaya dlm karier kau dgn berperangai begini!

    0

    0
  15. manimanmalai says:

    oh shitt

    0

    0
  16. saudara says:

    lawa minah ni, patutlah fahmi terliur. putus tunang je bro, pilih yang ni.

    0

    0
    • cik bulan says:

      xlawa langsung! cm jauh gler beza tunang die n pmpuan nih. cmne taste fami ni sbnr nyer eh:P tp cne2 pn..pmpuan tu memg xlawa n xhot lgsung! hoho

      0

      0
      • zaia says:

        lawa la gak kot tp sape yg g ckp cun gile tu?lgsung tak!hahaha
        lawa la gak..= tk lawa mana = boleh la = lawa gitu2 je

        0

        0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      takpe lah biar lah apek ni buat pilehan sebelom berkahwin…….kalau dh berkahwin nanti baru nk cari pilehan problem pulak nantiiiiiiiiiii apek je yg tau selera dia sendiri …adiosssssssssss….

      0

      0
  17. cik mas 79 says:

    cantek jgk..

    0

    0
  18. ketawariang says:

    errrkkk! xsuka ok!
    dari diorang bercouple sampai bertunang saya follow blog elia ni…kesiannnnyyyeee kat dia!
    hello KFCM, elia dah byk berubah tau! dah bertudung semua! tapi nape nk dkt pompuan mcm atas ni?

    *sorry la emo..pompuan mmg sensitif isu2 cmni*

    0

    0
    • minah jambu 24 mangadap computer says:

      tu lah sape suroh cept cept pakai tudong! kenape baru sekarng nk pakai tudong? asal dapt jantan je nk pakai tudong asal dpt jantan je nk pakai tudong ! ha skarang padan muka ! lov u apekkkkkkkkkk

      0

      0
      • mamat macho 24 mengadap computer says:

        tah pape lah ko ni… bawak mengucap sikit bile cakap pasal tudung! skrang boleh lah ko padan muke kt org, nt org pulak padan muke kat ko… to minah2, nk minat pun agak2 lah ye jgn sampai die gunakan kemasyuran die ke jalan yg salah then korg jugak dpt dose, xbyk sikit pun adelah kot sbb memuja pd org yg xsepatutnya.. baik korg luv kat nik aziz. haha!

        0

        0
  19. ermm,,,dah tak nak pandang org yang bertudung ker??nak juga org yg free hair..

    0

    0
  20. cda says:

    culture shock!!!! dah jadi mcm mawi sudehhhh

    0

    0
    • My Thoughts Bout This says:

      Ape lah.. apek2…. Allah bg ujian sikit je, bg rezeki, bg rupa, bg popular, terus alpa…. Elok Apek bgtau kat media and orang ramai ape yg berlaku. N satu lagi ye Apek, JGN KURANG AJAR ngn ORANG TUA.. apek pun satu ari nnti jadi orang tua…. Allah Maha Berkuasa, skejap je Dia boleh ambil dari kita.. BERINGAT wahai apek, manusia biasa.

      Kak ellie, selalu lah bersederhana. Ada hikmah nya.. Jgn canang dan aibkan orang lain. InsyaAllah, Allah itu Maha Berkuasa…

      Dahlia….Ari ni ari awak,esok.. tak tahu lagi. Tak baik kacau tunang orang… Tgk la nnti, Allah itu Maha Mengetahui. :D

      0

      0
  21. saya nak komen says:

    macam bapukpukpukpuk

    0

    0
  22. layan~~ says:

    doakn je yg terbaik utk mereka…

    0

    0
  23. zura says:

    OMG adakah benar si Apek lupa daratan????? :O

    0

    0
  24. saya nak komen says:

    sekali tgk ingt bapuk tadi.opss

    0

    0
  25. mejarity says:

    peh. aku pulak yg hangin.
    elia, bawak besabar. mungkin betul khairul fahmi tengah lupe daratan skarang.
    pompuan ke-3 nie pon boleh tahan jahat gak. tp plg x bleh blah khairul fahmi la nie. mentang2 keeper femes. what an ass.
    performance ko pun x maintain la khairul fahmi… apelah, cube jadi mcm Safee Sali. kurang kontoversi, cume tau menaikkan nama Malaysia. maintain power lak tu Safee Sali. wanna see how do u play tomorrow. adekah sampah mcm mase lawan Liverpool aritu?

    0

    0
    • kueteow says:

      ko ni baek xyah sokong bola sepak malaysia…bile mng jer sokong..bile x mng dok kutuk mcm2x???dyorg ni pun manusia gak,,,ade mse dyorg ttp x bole nak fokus…

      0

      0
  26. akus says:

    ala kalo ada mslh dlm hubungan jgn smp cerita kat public…..nnt kalo jd kawen sapa gak yg malu….siap berkau aku plak dah…buka pekung didada..kalo nk luahkan pun luahkan la kat org yg bleh di percayai….xpaham akus…..

    0

    0
    • cik wiwin says:

      so true.. dulu mase ko bahagie bercinta canang satu mesia.. nk tunjuk sgt loving couple nye la kn.. bile dah bergaduh pn nk bg satu mesia tau jgk ke..? how low.. senyap2 sudeh setel masing2 la …

      0

      0
    • akuagakjer... says:

      agaknya apek saje nk bgi si elia tu rasa insecure je kot..nak bagi tunang dia tu sedor ckit…kasi zipp sikit mulut lain kali..so that bila dh kahwin xde la sume cerita dalam kain nak bagitau orang…

      0

      0
    • tumulak says:

      btul2..setuju dng akuss n cik wiwin…cuba jadi low profile ckit…pemain bola lain ade gak awek n bini xder nak kepoh2 dlm blog pun….orang pompuan tak pandai simpan rahsia ni orang laki memang tak suka…

      0

      0
      • zaia says:

        betul jugak tu.harap elia pasni low profile je..kapel ngn org femes mmg susah gak..klu ramai tk kenal tkpe,tp dh tau ramai kenal,simpan2 sket hal yg patut jd rahsia brdua..simpan bnyk lg bagus..huhu..

        0

        0
  27. durian says:

    peh. aku pulak yg hangin.
    elia, bawak besabar. mungkin betul khairul fahmi tengah lupe daratan skarang.
    pompuan ke-3 nie pon boleh tahan jahat gak. tp plg x bleh blah khairul fahmi la nie. mentang2 keeper femes.
    performance ko pun x maintain la khairul fahmi… i wanna see how do u play tomorrow. adekah sampah mcm mase lawan Liverpool aritu?

    0

    0
  28. kuku says:

    oiht, pelik takde komen..

    0

    0
  29. mejarity says:

    peh. aku pulak yg hangin.
    elia, bawak besabar. mungkin betul khairul fahmi tengah lupe daratan skarang.
    pompuan ke-3 nie pon boleh tahan jahat gak. tp plg x bleh blah khairul fahmi la nie. mentang2 keeper femes.
    performance ko pun x maintain la khairul fahmi… i wanna see how do u play tomorrow. adekah sampah mcm mase lawan Liverpool aritu?
    apela…cube jadi mcm Safee Sali. xde kontroversi, kualiti pon maintain dan berusehe naikkan nama Malaysia.

    0

    0
  30. I do not understand, why guys always be like that. You’ve already had a “gold” in your hands, but, why you still searh for a “metal”….? Really don’t understand!

    0

    0
    • Arthur says:

      How is she “gold” again? It’s one of the biggest sin for a women as a wife to disclose her husband shortcoming and mistake to the public. She doing exactly that, even before they’re tying the knot. One would wonder what kind of a wife she would be?

      She is no gold let alone metal. A scrap metal? Maybe.

      0

      0
      • anti arthur! says:

        how is she gold again? u mean what?? hello arthur dun simply say when u know nothing, she is trying to be herself, she didn’t disclose anything but she’s expressing her anger towards a person whom she knows better than you. it’s normal to be mad but its not normal when u labelled ppl with ur stupid word! u r the scrap shit now..

        btw mind ur phrases and grammar!

        0

        0
        • anti pada anti arthur says:

          Expressing her anger towards a person? She has been talking shit since forever. Dumbshit. Talk crap on her blog. Does she want to talk about their sex life when they get married? What skills they have in bed? What type of underwear her love is wearing?

          By the way, your command of English is quite poor. Punctuation? Capital letters? ur? It is “your” not “ur”. Just shows how stupid you really are. If you suck at English, please don’t tell someone else that their English is bad. Dimwit.

          0

          0
        • Fez says:

          I don’t think it should be considered “one of the biggest sins” for a lady to express her feelings, but moderation is synonymous is Islam. She alternates between two separate ends of the spectrum; when things are good, she broadcasts it to the world, and when things are bad, she does the same. What makes her think the nation needs to know all of the details in their relationship? As someone has already pointed out, she’s setting herself up for embarassment.

          That said, she might not be “gold”, per se, but you do see how she has made an effort to change over the years. (Wearing hijab, etc.) So for Apek to switch over to another girl (who looks like a man btw) is really rude, and frankly, quite stupid.

          Arthur’s grammar is fine, anti arthur’s grammar is quite bad but it’s still OK considering English is (mostly) our second language.

          Korang tak perlu kot nak emo bagai, ni cerita dalam kain orang.

          0

          0
        • choy!! says:

          what she’s doing is against shariah already..how could a man marry a woman whose mouth is like tempayan???

          0

          0
      • Danial's says:

        Grammar boleh diperbaiki lagi ya.. Berusaha dan terus berusaha.. :)

        0

        0
        • AkuBudakBaruBelajar says:

          Apa nk sibuk2 pasal grammar..bahasa melayu tunggang langgang xde pulak orang nak tegur..

          blog gossip je pun.. bkn nyer kelas blajar bahasa inggeris..so x payah la nk gado2 k….

          p/s: blaja bahasa arab pun best gak nih..bleh paham imam baca time terawih..

          0

          0
    • ck says:

      hahaha. da jd klas BI…

      0

      0
  31. anaie7337 says:

    sabar ye lia..dugaan dialam pertunangan..bw berbincang baik2x..memg sedih kalu org yg dicintai buat cmtue,lagi2 kurang ajar dengan org tua..bykkan berdoa dan tawakal.insyaAllah Tuhan akan menolong hambanya yang lemah dan memberikan jalan yg terbaik utk kamu berdua ..amin

    0

    0
  32. dun says:

    aku ralat betoi la kalo hal-hal camni heboh2 kat fb..ni baru tunang..esok da kawen sok laki jahat mane pin or buat jahat pun takleh dihebah2kan..kire derhaka gak..ish2..

    0

    0
  33. Saya says:

    Tak pyh la dgn pompuan cmni…tgk tng apek lg blh dibuat isteri brbnding pompuan ni…

    0

    0
  34. bunga says:

    pmpuan ni xla cantek mane pun..harap seksi je lebih..org cari isteri biarlah yg solehah..bkn yg terbelah2 cam nih…ape la fahmi nie..dah dpt yg baik nak gak cari jenis mcm ni…

    0

    0
  35. didi says:

    kesiannyaaa

    0

    0
  36. kerepek dangdut says:

    wow..mmg padan pun ngn apek…stakat pmpuan bajet lawa,bajet diva,baik xpyh..amik ja yg ini..mesti kawwww..

    0

    0
  37. mimoxxeus says:

    ape da bkk pekung kt dada sendiri. personal pnye problem sttle diam2 sudah. facebook bkn bleh buat ape pn.

    0

    0
  38. hana says:

    pe cer ni apek???
    harap2 biar la kekal ngn elia smpai akhr hayat..
    ameen..

    0

    0
  39. yg pertama ke..???

    nak komen…seganlah pulak….

    by the way…hanya sidia, dan dia dan dia y tahu kesahihannya

    0

    0
  40. kechik says:

    hahaha.. Mcm2.. Org femes mmg sllu rambang mata.. Org biasa apa ntah lg..

    0

    0
  41. suaraheaRty says:

    Aduhai. . .ari ni. . .semua duk citer pasal Apek ngan ‘skandal’nya. . .smpai terlupa misi lebih penting adalah memenangi perlawanan ngan singapore tu. . .yg pelik, rakyat malaysia pun pakat2 duk pot pet citer ni. . .sama2 bg tekanan kat apek buat apa la. . .tu kan hal peribadi dia. . .nnt2 dah settle game , haaaa. . .serang lah klu nak serang pun. .la ni, kan lebih elok kita ramai2 bg depa semua semangat. . .sape nak tlg org kita klu bukan kita sendiri. . .sudah2 lah duk tekan c apek tu. ..kang dia tak fokus kang, korang hentam dia lagi. . .alahai. . . . .dia tu MANUSIA BIASA kot. . .jgn lah krn satu silap dia , korang lupa jasa dia pd negara. . . .

    0

    0
  42. orang minyak says:

    yeay..!! yeay!!

    0

    0
  43. semakin panas gosip KFCM bertiup, mula2 dilaman tweeter, now di laman blog.

    jangan terjejas prestasi udah la yep.

    0

    0
  44. jabun says:

    Lau aku pn akan pilih
    yg ini..

    0

    0
  45. kelip2 says:

    apek dh la xpower jge gol dah.lg mau wt taik ka?? 2la…snang sket da mle tunjuk belang….da la pmpuan yg di kaitkan dengan die tu lgsung xlawa. apela…de yg setia time die susah snang,die lpe lak. say xnak to apek!

    0

    0
  46. Nasibla badan says:

    Time will change people…so jgn nak over excited sngt kalo zaman bercinta..kawen pon boley cerai dik…apa2 pun..sabar la ya…banyak lg laki kat luar sinun… =)

    0

    0
  47. saya says:

    xcantik langsung pompuan ni.. lagi cantik tunang apek…errrr……mmg sakit hati bila pk apek gitu..

    0

    0
  48. jejari debab says:

    cunnn seyyy awek nih…..patut ler apek tinggal kan tunang dia……
    aku mmg dah agk dah bnd nih mmg bakal terjadi sbb apek pemain bola sepak yg hottttt…tunang dia nih punya lerr bangga ngan apekk disetiap entry2 nya….nasib lerrr jejariruncing…

    nasihat lps nih bercinta rilex2 jek xyah nk kecoh2 kalo ada balak hot mcm apek nih…xmasal2 kena rembat ngan awek cun tuh….

    0

    0
  49. pemerhati says:

    cantik gak minah ni.. org lelaki mmgla suka manja mcm kucen.. KFCM ni xdela ensem mana pun,biasa je.
    Sbb tu la jgn canang sgt kisah peribadi pd umum, asal org x tahu ,jadi tahu ape kelebihaan dan keurangan pasangan kita

    0

    0
  50. empireshoppingmall says:

    haa.. dia ni la aku nampak dgn apek kat kenny rogers empire subang.. tp takde la mesra2 pun.. kawan2 je kot..

    0

    0
  51. munut says:

    cun dowh kening dia……… udah2 ler. memeh nak kwein dah ngan norman. jgn la ade memeh II pulerr..

    0

    0
  52. opahroxx says:

    too bad =(

    0

    0
  53. hamba allah says:

    lawa……pasnie jgn kepoh2 yea…baru tunang kot…

    0

    0
  54. blacktie says:

    naseb ko la labu.. aritu beriya bagai nak rak.. hahaha

    0

    0
  55. cik joyah says:

    wah… typeless aku dibuatnye

    0

    0
  56. Awnie says:

    ..Time sayang…puja bagai nak rak…
    ..Time dah x sayang…mcm2…manusia oh manusia….

    0

    0
  57. pasha sendat says:

    ALA APA NAK HERAN.. KITA PUN DAH BOLEH AGAK KAN.. TUNGGU MASA JER..

    0

    0
  58. liza says:

    mane komen2 yg dh ade???nape sume hilang??

    0

    0
  59. Mr.D says:

    No Komen.. Ini Isu hal keluarga mereka sahaja.. Majulah Sukan untuk Malaysia Terchenta.. ;)

    0

    0
  60. prihatin says:

    hurmm.. manusia!!! kepada aimi, harap bersabar, semoga yang terbaik untuk anda!!

    0

    0
  61. AntILlupaDaratan says:

    setiap perkara yang datang adalah dugaan dan cubaaan dari ALLAH utk menguji setiap umatnya, terpulang kepada apex sendiri nak pilih jalan dia, sama ada jalan yang bersama elia atau jalan yg bersama gurl yg telah digosipkan bersama apex. lagipun apex patut tahu siapa perempuan yang sebenarnya mampu mencintai dan menyayangi dia seadanya,tp selalunya perempuan2 dahi licin ni,nak dekat ada makna, bukan ikhlas pun, kalau ikhlas dia dah cari yg single, bukan tunang orang. ish3x
    Ya Allah semoga elia dapat mengharungi segala dugaan dan cabaran ini. hanya padaMU ku bersujud.

    0

    0
  62. cawan says:

    hot!!!!!!!

    0

    0
  63. stalk kejap. says:

    lelaki lelaki.

    bila dah dapat yang manis bertudung litup berbudi bahasa etc..

    last last cari yang tuuutttt jugak..

    bersyukur la dengan apa yang kita dapat.

    0

    0
  64. its me says:

    Kerana wanita… mampu menggoncang dunia…
    kerana wanita… mampu memperkasa bangsa…
    kerana wanita… musnah dunia… sabar dan keimanan yang teguh benteng yang paling utuh menghadapi dunia penuh pancaroba….

    0

    0
  65. 1malaysia says:

    Comel ngat

    0

    0
  66. maya says:

    sorrylah..aku rasa elia lagi lawa.

    0

    0
  67. da princess says:

    ayo…aku rsa elia ni yg suka kecoh2 hal2 personal diorg… dari mula lg…dr bab berkenalan, bercinta, bertunang dan seterusnya…aku cuma nak nengok harimau malaya pegi ke tahap lg tinggi je ye incik apek…

    0

    0
  68. da princess says:

    sya rasa elia ni yg suka kecoh2 hal2 personal mereka, dri mula lgi…si incik apek tu diam je…i want to see harimau malaya will become an outstanding team aje ye…

    0

    0
  69. qasturi says:

    his fiance is more better than this gurl..

    0

    0
  70. wak lu lah bhai says:

    mana komen2 semua ni, tak nampak pun huhhhh

    0

    0
  71. huhuhu says:

    ppn tu tak taw ker c llaki ne dah brtunang n c llaki ne tk sdr ker status dia tunang org…cpt nya beliau brubah…huhuhu

    0

    0
  72. Kacang Soya says:

    dugaan orang dlm tempoh bertunang…..banyak2 la bersabar & muhasabah diri.

    0

    0
  73. SPEK HITAM says:

    cari sebab nak PUTUS ka? haiya~

    0

    0
  74. melati says:

    laaaa….betol ke gadoh ni..ciannyer…

    0

    0
  75. hint says:

    ate… dah si jejari runcing tu aku tgk comot memanjang… mana lah si fahmi ni tak lari kalau da makin ramai awek keliling pinggang…

    jejari runcing, lain kali pakai tudung kasi rambut tak gerbang.budak pempuan si dahlia ni rambut kemas sikit. walaupun tak cun jugak.

    oh, rupenye si fahmi ni mmg player… eh….

    0

    0
    • keranda bergerak says:

      bodoh la kau….
      kn da lame dia pakai tudung…ngok laaaa…..
      sebelom tulis tu kaji dlu…

      0

      0
  76. mixgirl says:

    cilako ko apex…!!!
    kuang ajor nyer budak…!!!!

    0

    0
  77. cahayachenta says:

    apa yg dh jadi??? hopefully apek dgn this gurl xda hubungan apa2 la… kesian dowh kat tunang dia…

    0

    0
  78. wanputrra says:

    serius xcun. tunang dier lagi cun……………………………………………………………………..

    0

    0
  79. adek comel says:

    truk lh mamt ni,tk hormat org tua lansung…buat tunangnya tu.dahlah bnyak gi laki2 lain yg lbh baik dari dia..lau cm ni dia bt awk…esok2 dh kwin cm na pula,,,??? pikir2lah sbelum terlambat dn sblum awk kawin gn dia….

    0

    0
    • ondeonde says:

      tuh elia yg cakap…tunggu dulu apek cakap aper..then baru judge sape yg salah..

      0

      0
  80. Mak Tom says:

    maktom dah cakap dulu kat elia nie.. jang konpiden sangat!

    0

    0
  81. oh tidak says:

    oh tidak…….

    0

    0
  82. 666 says:

    gambar kat sofa tu org lain tu. kena edit. nanti menimbulkan kekeliruan.

    aku kenal dahlia teck ni. sepupu jiran aku dulu2 tgk kecik je lari2 pakai pampers

    0

    0
  83. sarah says:

    kita tunggu je berita diaorang putus tunang.. x lama dh tue.. tp pape pun doa n tawakal tue penting : ) lain kali jgn le riakk sgtttttttt : )aku memang x suke minah propa tue..

    0

    0
  84. hafizzzzzzzzz says:

    ko pom nk jd mcm norman jgk ke apek??? yg pompuan ni mcm memey hah!! bgus la tuuuuu…. x pasal2 kau pnyer prestasi match menurun n kne out dari skuad kebangsaan..padam muka!! plezz la apekk setia pada yg 1…

    0

    0
  85. x says:

    jgn jd mcm mawi,sdah..

    0

    0
  86. 666 says:

    gambar kat sofa tu org lain tu. kena edit. nanti menimbulkan kekeliruan.

    aku kenal dahlia teck ni. sepupu jiran aku dulu2 tgk kecik je lari2 pakai pampers.

    teck tu kalau tak silap nama panggilan dia mek teck. org kelantan ni

    0

    0
    • wallawecekmekmolek says:

      pompuan ni orang kelantan ke?? padan ler, miang pompuan ni sah gedik semacam… aku nasihat kan elia ni tlg jgn cari footballer diorg ni semua useless..cuba tgk footballer yg semua2 tu sorry to say, apa jadi? harta tande pelajaran tak de. last2 habis mcm tu je. tu la nasihat kawan2 bang nara tak nak dgr.. please ok, awk kalau baik mesti jumpa org baik.. patut awak tu besyukur at least Allah swt tunjuk kan awk sape org yg terbaik utk awk and siapa tak? perasan tak? perasan tak kuasa ALLAH swt. besyukur ye elia. sekarang awk rs sedih, tapi trust me, one day awak akan jadi org paling bahagia dlm hidup. sebab awk akan ditemukan dgn org yang benar terbaik utk awk.. percayalah babe.. janji Allah swt org baik akan bertemu org baik. tak ke gitu bang nara oiii…

      sorry terkasar bahasa, bukan aku nak mengutuk org pompuan kelantan, tapi yang aku jumpe and kawan semua nye perangai hampeh, tapi pakai tudung. miang lebih mekkkk…

      0

      0
      • cheniey says:

        Wehh… ko angin ngan org kelantan tape.. ni ngan pompuan kelantan pehal makcik..? ke sbb bf ko kena rampas ngan pompuan kelantan..? mulut kasi bersih sket ek.. sesok anak sedara ko jadi ngan org kelantan baru tahu.. mulut tak makan saman..

        0

        0
      • don'tbebias says:

        apsal sume orang nak kutuk orang kelantan nih..aku ramai jer kawan ngan budak prempuan kelantan baik jer dorang…tak sosial,pandai jaga diri..famili aku pun ramai kahwin dgn org kelantan baik jer..xde masalah pun(aku duk KL tpi mak ayah asal melaka)..kat U aku pun ramai budak2 kelantan terengganu yg cemerlang2…pastu budak lelaki kelantan, trenegganu rajin jer aku tgk.

        ker ngko wallawecekmekmolek yang memang bermasalah…sebab kalau nak tahu diri kita ni elok ke tak tgk pada kawan2 kiter…kalau majoriti kawan2 kiter buruk perangai agaknyer kiter pun mcm tu jugak…

        0

        0
      • don'tbebias says:

        apsal sume orang kutuk org kelantan nih…aku ramai jer kawan ngan bdk pompuan kelantan (aku org melaka)…x sosial pun..pandai jaga diri…famili aku pun ramai kawen ngan orang kelantan…ok jer…xde masalah pun…kat U aku dulu pun bdk kelantan trengganu selalu cemerlang2..dorang ni dh la pandai alim plak tu(wlaupun tak sume lar)…

        ker ko ni wallawecekmekmolek yang bermasalah….yer la kalau nak tahu diri kita ni macamana tgk pada kawan2 sekeliling kiter..kalau ramai yg buruk perangainyer ntah2 kiter pun mcm tu jugak..

        0

        0
      • yume says:

        jgn ler babitkan negeri2 ni weh… apa da korang ni…

        0

        0
        • whatever mangkuk says:

          don’tbebias –

          apesal meroyan minah? aik melenting nmpk marah ke terasa podahh mmg betul pun minah kelantan miang. hakikat weiiii…. aku tak de awek mnah kelantan pun aku tau lah.

          0

          0
        • saibebt'nod says:

          Sempena bulan puasa yg mulia lagi berkat ni..aku doakan kau kahwin dengan orang kelantan m**** yg mcm ko cakap tuh….aminnn..

          kahwin nanti jemput tau…… ^____^

          0

          0
      • luerd kattiya (gf temulak) says:

        jangan nak main name KELANTAN

        0

        0
        • whatever mangkuk says:

          luerd – whatever layan pompuan miang cam kau yg xde pakwe.

          0

          0
        • anon says:

          to luerd kattiya:

          bagus la awak xde pakwe macam yg MANGKUK sorang tu ckp..kalau dpt pakwe tapi perangai macam MANGKUK buat aper kan..kan!!

          0

          0
      • Nyonya Keeper says:

        Lembu saper terlepas nih.?? Cakap ikut sedap gigi jek.!

        0

        0
  87. LOLA says:

    alaaaaaaa..bosan la budak perempuan mcm nieh..mmg stok muka nak glamer..eee pleaseee dtg solok mana entah…to apek..klau ko terbaca la komen aku nie kan…klau ko jumper yg baru pun..ko tgk dier bleh beat yg lama tak..yg lama tue lg berharga dari yg baru..dier kenal ko lagi lama dari ko zero mcm telur ayam sampai ko dah hero (konon2)…jadik pikir la yeaaaaaa..what go around comes around

    0

    0
  88. jj says:

    T________T

    0

    0
  89. syakirin says:

    bang nara tak nak kuarkan ke citer dalam paper metro hari ni. Pelakon kena tumbuk dengan bf dia yang juga pelakon tari tirana dan sahara. sah2 si purti sarah liyana dengan si ammar tu. kantoi berdua-duaan ngan pmpuan dalam rumah

    0

    0
  90. bUlaNtErang says:

    1st…hihi

    0

    0
  91. Yatt says:

    Kesian pd Elia… Harap byk2 bersabar…

    0

    0
  92. liza1979 says:

    aiiyyyoooo… nape x nampak komens kengkawan ni??

    0

    0
  93. hana anjell says:

    habis lah dunia…sudah tahu apa jadi dengan hubungan korang….nasib badan bercinta dengan pemain bola sepak,ramai awex2 cantik keliling pinggang wahai cik aimie…itulah..bila jadi mcm ni kan malu..satu malaysia tahu padahal kamu tu belum berkahwin pun dengan apex…

    0

    0
  94. mysara says:

    Selagi x betul kesahihannya, aku tanak hentam. Tapi, andai kata dh terbukti kesahihannya, siap ko dengan ayat panahan kalbu.

    0

    0
  95. Hunny Kitty says:

    ohh..sungguh tidak patut apek ini..kiranya benar la…hopefully eila sabar…doa banyak2 dugaan bertunang nih

    0

    0
  96. mas says:

    xcantik..tunangnye lagi ok..sbb die dah tunang..sabo2

    0

    0
  97. Muharam says:

    first ke?

    0

    0
    • Aduhai.. says:

      Haha..

      Ya Muharam, awk 1st!!

      tahniah!! sila collect hadiah kat kaunter pertanyaan hujung sana tuuuuu..

      0

      0
  98. Cik Norfa says:

    oh tidaaaaakkkkkkk~~~
    Jangan pernah berubah kalian berdua. moga terus berbahagia.

    0

    0
  99. ape2je la says:

    err aku rase,kalau gaduh teruk macam mana pun, tak sepatutnye expose dekat public

    0

    0
  100. Cullen says:

    manusia²..baru naik sikit da mula lupa dunia..jangan ego sangat dengan ape yg kau ade…jalan tu jangan terlalu medongak ke atas…pandang² jugak bumi yang kau pijak..jangan sampai tersadung leher..mati mengejut plak nanti..ish²~

    0

    0
  101. dark_angel says:

    haaa…dulu MIA tu la yg ko duk puja siang malam kan…sampai naik muak asyik cite pasal dia jer dalam blog jejari runcing..huh!!

    0

    0
  102. melly says:

    uish…almaklum la..da fofuler…mmg lupe daratan sket..

    0

    0
  103. lalalala20 says:

    dahla br je bertunang kn, dh buat hal mcm ni. x faham la.

    0

    0
  104. ira says:

    laa, x cantik/hot mana pun minah ni..

    0

    0
  105. ntah ler... says:

    melampau beno si jejari runcing ni…
    bleh die tulis status mcm tu.. kan dah mengaibkan tunang die… dan x psl2 kecoh 1 m’sia die ade mslah ngan fahmi… ape2 pon setellah secara peribadi…
    bkn heboh2kan mcm ni…

    0

    0
  106. ^^ says:

    lawa
    ayu
    hahahaha
    tapela orang kate lelaki ni ble dpt yang lagi better terus lupe yang die dh ade sekarang
    tp as times goes, lelaki tu boleh nilai la mane yang baik n mane yang buruk
    time tu mulela menyesal x hengattt
    kesian c elia sekarang ni
    mesti jiwa x tenang
    btw, PRAY ye, because ALLAH always listen

    0

    0
  107. lala says:

    paling tak suka org yg suka mgacau dlm hbgn org lain… stiap prbuatan ada hukum karma, ok!

    0

    0
  108. wonder_woman says:

    banyak2 bersabar and doa aje. kalau ada jodoh tak kemana… kadang2 perlu bersyukur kalau sebelum kawin dah nampak belang, jadi buat keputusan yg terbaik, bukan utk org lain, tp untuk diri sendiri…. all the best la….

    0

    0
  109. gedik says:

    sabar jelah.tapi tak perlu kot nak post kat fb semua tu.nanti diri sendiri jugak malu.

    0

    0
  110. mirah says:

    c0mell sgt p0mpuan nehh! mmg sesuai ngn KFCM..kalah elia ! msti elia cemburu giler! haha

    0

    0
  111. Manjakani says:

    Duk sebelah awek seksi terus jek jari jemari tu laju nk bkk cincin tunang… DASAR BUAYA DARAT LU!!

    0

    0
  112. marlissa says:

    cantik gak scandal apek nie

    0

    0
  113. ala cantik lagi pompuan neh dari tunang dia skrg… sepadan pun yer… tengok si elia tuh ju terhegeh2 gebang sana sini kat blog… sesuai la mamat muka cina neh dgn minah yg latest neh… elok kawen cepat2…

    0

    0
  114. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    pes !!!!! hahahahahahahahaha ADIOSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS !!!!!!!

    0

    0
  115. el says:

    dahlia teck? dah tau orang tu dah bertunang lagi nak mengacau tuh apa hal ? such a bitch.

    0

    0
    • idc says:

      eleh kalau dahlia g kacau fahmi , tp fahmi x lyn x jadi cmni. dua2 sama gatal.lg satu , time tunang x elok nk heboh satu m’sia sbb kalau gaduh lg malu. kalau diam2 je , x jadi cmni..

      0

      0
  116. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    minah jambu pes ! hahahahahahahahaha TZ minah jambu pes !!!!!!!

    0

    0
  117. max says:

    ni kes kena jampi or sihir ni.. tibe2 jer berubah si apex ni

    0

    0
  118. mabuk says:

    ouchhhhhhhhhhhhhhhhhh

    0

    0
  119. gadis misteri says:

    aku memang cukup tak suka dengan keeper ni. if dia jadi keeper memang sure kalahnya team. kesian dekat tunang dia, nasib baik belum kahwin. harap tunang dia bersabar dan cari yang lain. kalau dah lelaki kerek dengan orang tua macam mana dia nak bimbing kita nati. menyampah gila aku dengan khairul fahmi ni.

    0

    0
    • kueteow says:

      pale hotak ko!!!abis yg kite dpt piala afc & emas sukan sea 2 amende???klau xtau x pyhla nak wat2x pndai….klau x krn mng xdenye si khairul fahmi ni femes..siyes ko ni mmg bodoh!!!(maaf aku krg berbudi bhs krn trllu mrh…maaf….)

      0

      0
      • no says:

        btul2, kalu tk kita kalah truk kot tim lawan singapore

        0

        0
      • yana says:

        tak keterlaluan kot aku kata piala afc kita menang kerana khairul fahmi..aku rasa ko tak tgok bola kot gadis misteri tak pn tgok masa lwn liverpool tu jer..masa tu kan si apex nie br pulih dr kecederaan tu yg main ala2 je sbb tak nk berlaku lg kecederaan…lain kali pikir dulu sblm komen,,,
        by the way mmg la elia tak ptut tulis semua benda psal apex tp jgn korang tipu tu gk yg korang suka bacakan..klu tak napa bersidai je kt blog jejariruncing…klu tak bsidai kat situ cmna korang tau yg dia selalu post psal apex…

        0

        0
        • anon says:

          Aku baca blog jejariruncing time2 kontroversi jer…first lepas malaysia menang piala AFF, 2nd lepas kuar kat BN kata hubungan dorang dh brantakan n 3rd lepas kuar kat harian metro kata dorang dh putus tunang…walaupun aku tak selalu bersidai kat situ tapi baca dalam 10 minit jer ko dh bleh tahu dier selalu post pasal apek…

          0

          0
  120. orgorg says:

    cunnnn dari aimieee siotttt.

    0

    0
  121. mimie says:

    pasir di laut pun berubah ni kn pulak hati manusia..Bila kita brhbungan dgn llki kena ready apa yg akn brlaku n jgn mgharap tlh jauh…

    0

    0
  122. miss_n says:

    hmmmm……..tu la bila nama dh naik… mcm2…..

    0

    0
  123. No Name says:

    Anak sungai lagikan berubah.Inikan pula hati orang…..

    0

    0
  124. erm... says:

    elia, cr k llaki lain..klu smpi dia ble tgikn suara dgn orgtua, dgn diri sndrik apa lgik…no good…

    0

    0
  125. zaza says:

    bersabar elia!!

    0

    0
  126. mek says:

    biasa lerr laki kelate mmg perangai mcm tuh..elia,byk2 bsabar yerk..

    0

    0
  127. pemerhati jauh mereka says:

    first!!! haha

    doakan lah yg terbaik buat mereka.mudah mudahan berkekalan hendakNya.amin~

    0

    0
  128. mai says:

    mcm nabil…. lupe daratan. upssss. sori nabil.

    0

    0
  129. tobiey says:

    kenapa komen xkeluar?

    0

    0
  130. ozack says:

    wah

    0

    0
  131. rianda says:

    lelaki kalau dah popular mmg lupa diri mcm mawi dulu. huh. pempuan ni kalo lagi baik xpe gak, ni mcm lebih teruk je. wutever it is, pmpuan ni x tau ke si kahirul fahmi ni nak bertunang pun nak kacau? xde maruah btol padahal sesame pempuan. igt, wut goes around comes around!

    0

    0
  132. bz_kaki says:

    erm..kl la btl si apek ni de gurl len..xptut2……SAYA BENCI LELAKI CURANG !!..

    0

    0
  133. hehe says:

    ni lah jadinya bila kta cpt lupa diri n mnunjuk2..saat bhagia dlu smua bnda manis…siap bt fb khas peminat suka diorg kapel..kena lah sentiasa humble..

    ni dugaan bertunang..arap2 diorg brsabar..:)

    0

    0
  134. gosipgurl_fea1 says:

    aw…….:(

    0

    0
  135. H.Fiza says:

    Errr cun wooo awek tu..haha..
    Anyway pandangan aku lah. Selalunya orang yang terlampau menghebohkan hubungan cinta mereka ni jarang berkekalan. Dari apek naik lagi aku baca blog jejari runcing ni terlampau heboh sangat pasal hubungan diorang and bangga-banggakan sangat apek tu.
    Tu pandangan aku. =)

    0

    0
  136. Mala says:

    kalau dah tahu kebenaran cerita ni x dpt dipastikan, buat ape publickan gosip ni, boleh jadi fitnah, dan aib. tak baik.

    0

    0
  137. cikmong says:

    mngapa bgitu apekkk ~~

    0

    0
  138. Daouz Kelate says:

    Apex… tunang ko dah cun dah. Buat per nak cari awek dressing pakai seluar pendek ini. Karut mu ni..

    0

    0
  139. eZmALizA says:

    masyaALLAH, rasanya baru kagum dgn majlis pertunangan mereka yang ala-ala Arab tu.. diharapkan perkara ini cepat diselesaikan oleh mereka berdua.

    0

    0
  140. ratu kerrr? says:

    GOOD! X SANGKA TASTE ORG KELANTAN ADE JGK YG CMNI ERK? IGTKAN SUKE YG B’TUDUNG LITUP… RUPENYE… PERGGHHH!!!
    MMG DAHSYAT LA APEK! DA LA MAIN BOLA PUN X BEST SKRG, RESPEK AKU KAT DIA PUN DA ILANG!
    P/S–> DUA2 PILIHAN DIA 2X5, 5X2. SORG SUKE MENUNJUK2 HUB. DIORG, SORG LG, PERGHHH… EVEN CUN PUN! OUT…………

    0

    0
  141. gadis hitam says:

    x dak la cun sgt..knpa yg org pulun dok kata dya cun sgt?besa ja..mekap ja lbey..elia lg kiut…

    0

    0
  142. silent says:

    superstar lupa daratan! x cntik pon pompan nieh.. buto…

    0

    0
  143. syuu says:

    bongok beutifulnara xleh bace komen.. smkn hari smkn annoyying…

    0

    0
  144. sedar diri says:

    dah senang sket mula la lupa diri. sama species ngn nabil raja lawak. huh x sedar diri!

    0

    0
  145. ratu kerrr? says:

    Perghh…. Cun!
    Tp i juz curious, taste org Kelantan ade jgk yg cmni erk?
    Igtkan suke yg b’tudung litup.. ayu gitu.. ( i suke yg cmni)
    Ilang respek kat u APEK. da la main bola pun x best skrg… OVER la plak nmpk..
    btw, dua2 pilihan u i x suke..
    sorg suke menunjuk2 hub. korg, sorg lg ‘perghh’….(rezeki mata). hahaha… conclusion, TOTALLY OUT KHAIRUL FAHMI CHE MAT!

    0

    0
    • beg plastic mydin says:

      org kelantan pun manusia jgk.. tak kisah la taste ape2 pun.

      0

      0
    • no name says:

      knp nk kaitkan ngn taste org kelantan…mmg aku xfhm lansung…mentang2 khairul fahmi tu org kelantan so org kelantan plak nk dikaitkan…MAWI tu pn same gak dh dpt yg bertudung litup tp dpt yg caner??? at last tgk ekin tu dh bertudung sopan cantik je… manusia mmg cpt akn berubah jgn cpt judge yg buruk2 je…zaman skang yg bertudung or x perangai same je susah nk bezakn… klu dak dahlia teck tu lebih menyenangkn KFCM n low profile dr c elia tu sape tau..datz y la….

      0

      0
      • Syafikah Hazirah Azmin says:

        Yeahh betul tuu . Maybe Dahlia nihh lebih baik dari Elia yang suka sangat nak show-off merapu-rapu . A[a-apa pun salute KhairulFahmi sebab rasanya dia buat keputusan yang baik untuk putus dengan Elia . Agak-agak dia pun dah tak ralat nak baca segala benda Elia tu cerita dekiat blog . Menyampohh :

        0

        0
  146. ain says:

    memang besar dugaan bertunang ni…moga sabar lah ye dik…maybe die tengah lupa tu….hurm…ingat2 kan die k…

    0

    0
  147. namaaaaa says:

    apekah jelah

    0

    0
  148. yoyo says:

    mane komen2 smue ni aduhaiiii

    0

    0
  149. beautiFOOL says:

    aiyooo eila..xperlulaaa nk crita keburukan tunang dlm fb walaupun dia kurang ajar skalipun dengan mak kamooo…. dah awal2 crita kat org peel buruk hubungan kau..cuba laa cri privasi sdikit kamoo punya relationship..

    WHAT A SHAME!

    0

    0
  150. ladym says:

    hmm..who are they again?

    0

    0
  151. G-D says:

    ishh . kasihan :(

    0

    0
  152. DiNdA kAnDa says:

    sabar byk2 elia…pompuan ni takde la hot sgt…air muka tak sweet mcm elia punnnn…(kalau btul pompuan ni la kan)…

    0

    0
  153. cik arale says:

    biar aku kadang meluat pada elia bila baca blog dia asyik ckap pasal tunangnya, tapi aku tetap rasa kesian…

    Org kata jgn riak…

    apapun untuk elia, sabar je la…terima takdir, tapi apa bleh buat, kalau takde jodoh nak nangis darah sekalipun tetap tak guna…. setiap perbuatan pasti ada balasannya….

    0

    0
  154. Cincin Bik Mama 72juta says:

    Yang ni lg comel..
    I like

    0

    0
  155. along says:

    manusia mudah lupa… dugaan bertunang buat jejari runcing, semoga dia tabah hadapinya… namun sekiranya benar apa yg dikata, ternyata Apek leka dgn kesenangan dunia&rezeki yg Tuhan beri… Biarlah hidup kita ni daif di dunia, tiada nama, tiada harta, namun jgn la smpai kita menghambakan diri pd harta dan nama, yg sekali Tuhan rezekikan buat kita dan bila2 masa Tuhan blh tarik balik… Semoga kita dijauhkan dr semua ni…

    0

    0
  156. anon says:

    haishh, kenapalah bila dah popular org dah kenal ade je nak kacau hbngan diaorg..kenapa sblm terkenal takde org pun nak amik port psl dia..kalau betullah, kesian kat elia yg byk bg support kat dia..harap elia and apex tabah dlm pertungan diaorg..ingat balik apa pengorbanan psgn kita dah buat utk kita, jgn sbb org ketiga pertunangan berantakan..sentiasa doakan utk elia..

    0

    0
  157. Bubu says:

    ……cm2 hal~~

    0

    0
  158. mL says:

    dugaan bertunang..sebab tu xleh bertunang lama2

    0

    0
  159. apekesni? says:

    mane komen yg lain ni. xnmpk pn?

    0

    0
  160. testing says:

    test test

    0

    0
  161. cumot says:

    dugaan orang sudah bertunang memang besar.. harap bersabar dgn segala rintangan.. :)

    0

    0
  162. Leo says:

    Dugaan…

    0

    0
  163. . says:

    ya betul. haha. cpt dow berita tersebar. tetiba rindu teck.

    0

    0
  164. aiskacang says:

    haahahaha…..

    0

    0
  165. aiskacang says:

    cantik lagi dr tunang apek…..

    0

    0
  166. Suri says:

    Awat la Elia cpt sgt tulis kat fb, lg la susah nak baik…but elia pinjam kata nana sein, a good man can never been stolen (eh betul ke, lbih kurang la) so klu dia teruk biarlah dia blah awal2

    0

    0
  167. 1st says:

    1st!!!!!!!

    0

    0
  168. COMEY says:

    MASHA ALLAH…….NANTI KENA KARMA BARU TAHU..

    0

    0
  169. Anabobo says:

    Kebnyakan lelaki lah kan,klu dh brjya mula nk lpe dri.bdsarkn pnglaman.tp xsume lelki la.
    Peace

    0

    0
  170. Dhamam says:

    betullah yang ni lah yang aku jumpa haritu, semoga apek berbahagia dengan dia ni, jejari runcing tu x lawa lah, syok sendiri ja, gigit jari lah wahai jejari runcing

    0

    0
  171. deng says:

    dang!

    0

    0
  172. nanako says:

    kot yer pon ko nak ader awek lain, cariklah yg paling toppp , baru lah berbaloi dgn usaha ko nak menyetan. ni si dahlia ni haram x lawa..kasi makan byk2 gemoklah dia. dah tak hottt

    0

    0
  173. gilerko says:

    aiiii dalam blog bkn main lg puji dlu fahmi ni baik sgt..sipan santun sgt..mmm skg pe crite..lau da fahmi curang time bertunang syukur la sebb ko da tahu..dari ko tahu pas ko da kahwin..n kurg ajo ngn mak ko lak 2..2 la org tue2 ckp n lam islam pon penh ckp time tunang jgn heboh2kn..ni xtunang da canang satu malaysia cm mne jmpe la..siap crite lg die msg ko..da xde privasi tol..sebb 2 kot apeeexxx ko berpaling tadah..

    0

    0
  174. kik says:

    famous ke korang dua ni????????????????????

    0

    0
  175. misuri says:

    manusia mudah lupa diatas anugerah yg dipinjamkan..

    0

    0
  176. misuri says:

    manusia mudh lupa diatas anugerah yg dipinjamkan didunia ini…owhhh donia

    0

    0
  177. me says:

    lelaki ni bodoh!

    0

    0
  178. Ahli nujum says:

    tu le…dulu beria sgt duk jaja balak mu
    kang skang da glamer..kne ketis..agaga

    0

    0
  179. mek says:

    xda la cntik mana…ok elia lg..

    0

    0
  180. sape ntah says:

    hai jazz.yokies ni.

    0

    0
  181. Jejari Gebu says:

    Adoyaiii. Girl ni pun bkn lawa sangat pon. Klu nak ikutkn cun lagi Jejari Runcing tuh. Girl ni sexy la kot. Klu la betul Khairul Fahmi nak dump Jejari Runcing sbb pmpuan ni, so not worth it. Dah tunang jadi mcm ni pulak dah. Dugaan oh dugaan. Sial la phui :p Fahmi jangan dok ingat pmpuan jew. Lu ada tggjawab besar bro malam sok (WC Qualification). Org dah respect and angkat nama lu tinggi, jangan buat hal. Kesian kat Jejari Runcing. Sob sob.

    0

    0
  182. dd says:

    eemmmm..eeemmmm..llki cm ni y uda pandai tengking2 mak kita, mmg xble pakai da..br jd tunang da pndi kurang ajar..pas kwin xtau la cm na..harap2 le apek ni berubah ye..

    0

    0
  183. atentonten says:

    haiya da taw org betunang da jgn la kaco.ape nye pompuan daaaa

    0

    0
  184. gempak10 says:

    aku xkesahlah hal pribadi apex nih, kalu dh xde jodoh, wat cemane pon x bersame gak.. yg penting dia dpt mlancarkn misi negara.. jgn lalai udahhh… hhhmmmmmmmppp..

    0

    0
  185. nanny girl says:

    cantik gak dahlia nih…ptutla apex tergoda..da mcm cite mawi lak nnt…

    0

    0
  186. sepatu baru says:

    isk..biar betul nih..buat elia, sabar je la dek..buat dahlia,jgn la nk rmps hak org..dunia kan bulat..ari ni awak rmps hak org..esok2 org rmps hak awk..pk2 la..buat apek,yg penting performance kene maintain

    0

    0
  187. DiaNA daMia says:

    hmmmmmmm

    0

    0
  188. Cikgu Zakiah says:

    ala..dok canang2 1 mesia kisah pecintaan ko n apek..pastu dok kutok2 tunang sndiri kat org. aku mmg xsuke ko elia.mencapub! =mencari publisiti. nak kepo2 kat facebook pasai pa.. bole la ko geng dgn pasha sendat tuh..cite sume kt fb…memalukan org..

    0

    0
    • sweetchild says:

      FS cte kt twitter la beb…x hot la pkai fb,org cpt annoying gn status katenyer.hahah

      0

      0
  189. ct says:

    aku baca jer…no comment ;p

    0

    0
  190. insan says:

    x baik jd perampas…

    0

    0
  191. unknown. weee says:

    it’s called DUNIA. :)

    0

    0
  192. yaya says:

    ayoikkkkkk..xthu..

    0

    0
  193. niqshyra says:

    haloooo! gmbr yg ngn khairul fahmi tu bkn dalia teck okay ! plss laa.. tgk la elok2 der.. laen beno rupenye.. mmg bkn dalia.. aku knl dalia tu.. btw, namenye bkn dahlia, its DALIA..

    0

    0
  194. siti glamor says:

    hurmm lupa diri sungguh bila dah popular………

    0

    0
  195. emo says:

    dunia2…

    0

    0
  196. KiKiLu'lu says:

    laa..kot ye pon bang nara jgnla hebohkan sgt cter2 ni..mesti die ilang fokus lwn sgpore mlm esok. elia tu pon satu, jgnla nk jaja sgt cter2 dalaman ni. awak dah menjatuhkan moral & air muka die tau tak..ntah ok ke tak kfcm jaga gawang msia esok..hais..risau plak.

    0

    0
    • KiKiLu'lu says:

      seb baik KFCM perform main & focus mlm tadi..smart gler tangkap/tepis bola..cume defender plak buat hal..haisss~ xpela..olympic & asian game ade lagi utk balas dendam.go goo KFCM! we are supporting u till the end!

      0

      0
  197. sha says:

    apek..kenapa??

    0

    0
  198. anino says:

    mana komen?

    0

    0
  199. saye says:

    hahahahhaha,,2 larh, dulu mase baek2 ko over, skunk tyme gado pown ko nk kecoh kt sume org jgk kew??? x phm aq ko ny, publisiti murahan, peace =)

    0

    0
  200. dee says:

    amek kat forum cari kan..

    0

    0
  201. maejae says:

    dugaan tika bertunang memang berat…Allah nak menguji sejauh mana kekuatan iman kita menempuh segala cubaan…dah nak dekat Ramadhan ni, harap Jejari Runcing perdekatkan diri ngan Allah, doa banyak2…mohon perlindungan daripada-Nya..smoga hubungan kalian sampai ke jinjang pelamin…tabahkan hati…^^

    0

    0
  202. ray says:

    Apek salah, ok fine. Tapi awat dok jaja cerita dalam fb lah, dalam itu ini lah. Baru tunang oi. Sory to say la, dalam ramai2 dok salah kat apek. Aku nak salahkan elia pulak. Kalau baru tunang pun dah camni dok jaja cerita. Kalau dah kawin camna? Kalau ada salah silap, bawak bincang dulu. Bukan nak hebahkan kepada umum. Sama2 bebal. Hahahaha. Budak2.

    0

    0
    • mamat says:

      sumpah aku setuju. aku menyampah gile dgn elia ni. org lain pun ada bf/gf tapi takde la sampai mcm die ni. time syg sume pun bole la.

      0

      0
  203. atiqah says:

    kesiannya kat elia..walaupun dulu xberapa suka elia sbb dia terlampau show off dalam blog pasal hubungan dia, tapi bila jadi mcm ni memang kesian kat elia. kenapalah lelaki bila dah naik, mulalah mencari yang lain. cari yg laki seksi dan cantik. yg sama2 susah senang dulu dilupakan.

    0

    0
  204. nurul says:

    mcm2 laaa

    0

    0
  205. z says:

    xleh komen

    0

    0
  206. srikandi trw says:

    semua ni nk menjatuhkan karier khairul fahmi-gossip semata-mata…bdk dlm gmbr ni just fan apek je,x lebih dr itu..

    0

    0
    • makjemah says:

      fan smpi belikan handbag LV ke.wow!best nye,nak jadi fan khairul fahmi la.nanti you letak lah wallet you dalam handbag i…

      0

      0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      elehhhhh kalau betol2 pn tkpe tkde sape nk marah nye bunnnnnnnnnnnnnnnnnnn apek nye suka lah dia nk ngan sapeeeeeeeeeeee nye bunnnnnnnnnnnnnnnnn

      0

      0
  207. Lucy Suka Selipar says:

    mek kelate ko??? gaya gaya macam. chomey chomey.

    x pa la jejari runching, sabaq dulu. bawak berbincang org tua2, tengok depa kata apa.

    Apek….u better do your best in the game. Kami taruh harapan ni.

    0

    0
  208. aku says:

    hmmm

    0

    0
  209. chopper says:

    adoi apex..main bola dah la…nak gosip2 plak

    0

    0
  210. atas pagar says:

    hartik, ni skandal ko dulu kan? kahkahkah.dah jadi awek apek plak dah.

    0

    0
  211. shasha says:

    apa dah jd……igtkan dorang akan kekal lama…alih2…alahai….donia2…

    0

    0
  212. Didi says:

    Tu la.,dulu dk puja sgt apek tu story hbs mcm2 kat blog mcm apek tu gila sgt kat ko.,tunang pn sbb ki nk ikat apek tu kan.,klu aku jd apek pn xsuka pmpuan dok interframe cita hal sluaq dlm kat public.,skrg ni ko nk buruk2 apek plak.,klu btul ko baik ko xcrita kat public.,setel ja problem ni elok2,,besa la tunang byk dugaan mslah,.aku rs apek pn rimas dgn tunang yh gedik,dh la xlawa.,mmg cun la pmpuan yg skandal apek ni.,ko pn xmatang prangai budak2.,klu ko matang ko xpyh nk crita 1 dunia ko dgn apek bhagia ke sengsara .,sbb .,org xkisah pn ko sape.,ko yg gila glamor apek.,

    0

    0
  213. nini says:

    kesiannyaa elia

    0

    0
  214. saswq says:

    tu lah.. asyik tayang pakwe kau jer.. buat lek sudah.. ni nak propa lebih2.. kalau x jadi kan ke malu…

    eh.. kau bukan ada hubungan apa2 pun selagi belum bergelar isteri.. ni propa sana, sini.. bajet tunjuk loving couple konon..

    0

    0
  215. nini says:

    kesiannya elia ish ish

    0

    0
  216. myvi says:

    oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo kaedahnye….bagus2

    0

    0
  217. myvi says:

    oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

    0

    0
  218. kkk says:

    test2

    0

    0
  219. ahaks says:

    skandal2 tolak tepi dlu…esk nk petahan gawang lawan singapura.. jgn dok layan perasaan time kt bukit jalil esk..

    0

    0
  220. HambaTuhan says:

    Bro nara pon, xkn la brita yg xtahu bnar ke x nk post n sebar2 jugak…. kang jd fitnh kang, bertenggek dosa ats bahu… Sekdar mengigatkn…

    0

    0
  221. Anonymous says:

    Bro nara pon, xkn la brita yg xtahu bnar ke x nk post n sebar2 jugak…. kang jd fitnh kang, bertenggek dosa ats bahu… Sekdar mengigatkn…

    0

    0
  222. choki tersedak... says:

    macam budak budak ja pompuan nie….

    tak make-up dgn rambut ala ala serabaiii mmg macam hantu kak limah….

    biar betoi apek woiii….

    0

    0
  223. marlissa says:

    cantik gak dahlia teck nie..

    0

    0
  224. aaaaaaaaaa says:

    semoga mndpt yg trbaik..

    0

    0
  225. lilo says:

    aik? takdak orang komen ka?

    0

    0
  226. mimi says:

    hm…..

    0

    0
  227. bee says:

    apa ini????????

    0

    0
  228. jejaricacat says:

    salam..
    Bagus jugak la klu KF tu ada awek lain. Bukan ape kan, tunang die tu aku tgk mcm 3suke je. Yerla, cube tgk blog die show off(poyo tahap biawak lapar popular). Org klu dah ade bf femes, cool je la, tak payah la nk poyo buat kisah cinta derang tu. Pastu yg tak boleh blah, tunang die tu perasan lawa, padahal muke MISKIN abiss..Jari aku pon lagik cantek..tp xdela nk pujidiri sendri meletop2. Padan muke kauu jejari runcing.. Kalo aku jd KF pon aku Geli..

    0

    0
    • nisyalina says:

      Aku agreed lar kata ko ni.. mmg poyo sgtla c tunang apek.. so biar dia sedar diri sket.. jgn terlalu yakin dan bangga2 ngan usaha owg laen (tunang ko yg fames. Bkn ko)…
      lg 1 ko pstudy bley x??? sibuk berbloger… wat malu student uitm jerk…

      0

      0
      • wallawecekmekmolek says:

        kau la nisyalina budak UITM yang memalukan university kau. kau kerja mana nak suruh org study kau pandai sgt ke?

        0

        0
    • hint says:

      haah,aku dah lama agak tak bertahan depa tu. muke si elia tu tak comel pastu bangga nak canang satu dunia.

      kepada KF, kalau ko nak cari lain pun, cari la yg up sikit, ni sama pecacai je muke. adoiiiii

      0

      0
      • saka ramona says:

        aku stuju sngat la dgn ko jejaricacat…..tunang die 2 mmg bajet btol la…naik geli2 aku bce blog prasan tak hengat die 2…mmg padan la si MIA die 2 pg carik pompuan len…
        agak 3 suku la die 2…:p

        0

        0
  229. alice says:

    manusia bisa berubah..jodoh pertemuan semua ditentukan ALLAH s.w.t.. laki yg baik untuk perempuan yg baik sama jg disebaliknya..lebih baik jgn msk cmpur hal org, kdg2 kita kene ingat, ape yg kita buat yg terbaik untuk seseorg tu blom tentu kita dpt balasan yg baik..

    0

    0
  230. kudin says:

    ko kalau ikut jejak mawi, ikut betul2..
    cari yg jauh lebih cantik… ni perempuan yg 2×5 si elia tu je…

    0

    0
    • tumulak says:

      bagusnyer nasihat ko kudin..aku rasa apek akan pertimbangkan…huhuhu…

      0

      0
      • jejari comel says:

        butl… btull.. btull…. carila yg mcm lisa surihani ke fasha sandha barula up siotttt ,…. hihih

        0

        0
  231. faktahu says:

    pengajarannya, bila brcinta ke brtunag ke lg2 ngan org femes takyah nk heboh satu dunia smpai org namibia pon tawu. blom kawen lg kot. da kawen nak heboh smpai uganda pon tape. bila curang ke hape kan dah jadi messy ceni. saaddd. the more popular the relationship, the messier the break up. shesshh ~,~

    0

    0
  232. seri airin iryanti dato aziz says:

    sabo jer…dunia..byk kot skandal bdk ni..huh…so jgn show off sgt..bhy

    0

    0
  233. aku says:

    tahniah apek.. rasenyer awek baru ni lebih better dari elia yang dok mencapak dok kejar glamer ko tu.. sikit2 citer pasal my incik apek (MIA), cam die sorang je yg de bf/tunang/laki dlm dunia ni.. ble gado nak publish kat org..
    biar semua org tau, menjatuhkan career apek je….. ntah2 apek pun rimas ngan ko, semua cter dlm kain pun nak citer kat org… nape la mesti apek kenal ngan ko dulu… rasenyer career apek lebih berjaya kalau tak kenal dak elia bdk yg giler glamos ni… apek i akan sokong u, what yg terbaik dlm career, jgn layan sgt isu2 nie… u deserve yg lebih better…

    0

    0
  234. faariis says:

    oh my gout…. apek2..tula, panggil lagi nama apek…kan da jadi cam apek da…lawa2 nama khairul fahmi, jadi apek..huhuu!!

    0

    0
  235. jejari ayam rangup says:

    elia rilek suda…xmoh sedeyh2…sy kan ad

    0

    0
  236. anonymous says:

    kalau aku jadi apek aku pun rimas dapat awek kecoh camtu.semua nak cerita.senyap-senyap sudah.

    0

    0
  237. Raja Gopal says:

    Fahmi, aku tak kisah la pasal private life kau. Lantak kau nak buat apa, yang penting enjoy (style Nora Danish) Yang penting, kau kena buat yang TERBAIK malam ni. Cukup ko buat tunang ko frust, jangan bagi 1 Malaysia frust pula. Go Go Malaysia!

    Btw, untuk Jejari Runcing, apa pun masalah korang tak patut nak canang 1 Malaysia. Bukan orang lain, tunang kau tu. Orang yang kau sayang, and sayang kau, or at least pernah sayang kau. Apa-apa masalah settle cara private. Tak payah guna media. Tu yang bikin korang tambah berantakan. Doh!

    0

    0
  238. meow2 says:

    comeyyny gurl atas ni…bguslaa apek plih laa yg terbaik..dari pilih pompuan gedik yg baject cantikk!!hua2
    n stu agy mnunjuk2..huhu (not jelez tw but hakikat.huhu)

    0

    0
  239. nur says:

    Gurl2 yang dok komen kat atas ne.. yang dok kutuk2 si jejari runcing ne adalah golongan yang jeles.. sudah2 lah weh.. kalau korg kat tempat dia ko akan tahu bertapa sedihnya korang.. gurl dgn gurl tak perlu nak jelous2. lagi pun diaorg dh bertunang.. doakan yang terbaik buat mereka.

    0

    0
  240. abadi says:

    maaflah nk tegur… saya pun bukan sempurna&baik sgt, cuma bg sy ni semua pengajaran lah unt semua… saya bersimpati dgn tunang apek, bg saya ini dugaan dlm pertunangan… apek pula bg sy, dia masih tak mampu nk harungi dugaan mcm ni, bila nama dh naik, duit dh ada, semua berubah… itulah dugaan Tuhan unt hambaNya, terpulang pd diri masing2 samada hanyut dlm permainan dunia ataupun tidak… cuma ini semua pengajaran, sekiranya bertunang, seelok-eloknya tak perlu sgt lah nk dihebohkan, ni sampai siap ada gambar rapat2, amik gambar bersentuhan, siap tunjuk cincin couple sambil berpegangan tangan… ni semua iktibar unt semua, bercintalah mengikut hukum syarak, biar setinggi mana pun diri kita, namun Allah sentiasa memerhati, Dia mengurniakan kasih sayang, namun Dia juga mampu menariknya semula.. Hargailah selagi ada,biarlah hbgn itu dipandang daif&tidak riak dipandang, namun biarlah menjadi dengan izin Allah dan akhirnya sah di sisi Tuhan…

    0

    0
  241. terompah kayu says:

    satu jer aku nak tanya …yg mana ko rasa lebih berharga?
    tunang ko yg slama nie bersusah senang menyokong ko dr masa ko bukan SOMEBODY….@ ppoan yg datang terhegeh2 bila ko da jadi SOMEBODY?
    iNGAT LAH KFCM …hidop ibarat roda yg berputar,,, skrg ko berada diatas….kebanggaan….kesenangan….popular….. segalanya buat ko mudah lupa….MELAYU MUDAH LUPA.
    Tp bila tiba masa nyer ko berada dibwah….jgan ko salahkan takdir…ketika itu ko lihat sape yg akan berada bersama ko…silap2 org yg ko buat naya setia bersama ko…yg eksen cantik itu akan ketis ko ketepi….
    ingat ALLAH itu maha adil….

    0

    0
  242. nur says:

    korang yang komen kat atas ne tak payah nak kutuk dia. dia pun manusia. pe perasaan korg kalau pasangan korg buat mcm tu.. korg akan rasa bertapa sedihnya.. korg tak payahlah rasa jelous.. lagi pun diorg dh bertunang.. rasanya tak elok memutuskan pertunangan.. syaitan akan suke.. kalau tak membina satu ikatan yang sah.. so renungkan lah..

    0

    0
  243. bdkmaher says:

    aish…ni da nmpk gya cm nk ikut jejak mawi jo ni…(kalo btl laaa)

    0

    0
  244. bdkmaher says:

    aish…ni da nmpk gya cm nk ikut kisah mawi jo ni..(kalo btl laaa)

    0

    0
  245. anti kelantanese says:

    huk aloh. pmpuan kelantan ke? paaaatuuuttt laaaa.perangai….. hurm.

    0

    0
    • seri says:

      first, kau mmg yahudi.

      watever lah, mawi owang johor, putus tunang ngn ena naim org johor, sbb ekin org johor. dua ekor pantat, sekor jd mangsa bangsa sendiri. amekkk

      0

      0
    • kelantantanahtumpahdarahku says:

      Salam…boleh tak jdkan isu kenegerian disini..kalau betul2 anti kelantan..kalu berani pergilaah page kelantan kat fb…cakap dpn2 xsuka..bukan tempat kat sini kau nak cakap pasal perempuan kelantan…

      And by the way..ELIA orang KL..menuntut ilmu di negeri Kelantan..lain kali siasat dlu sebelum nak tuduh org tu negeri mana…

      STOP BEING KENEGERIAN !!!!

      0

      0
  246. harum says:

    uhukk.. waktu berchenta mmg bahagia. canang dalam blog bagai. end up,putus. maluuuu..just like me..ekeke *berkata kepada diri sendiri utk ingatan yg lain |pengalaman.

    0

    0
  247. pashasendat says:

    KALAU ESOK MALAM KFCM TAK PERFORM BOLEH TAK NAK SALAHKAN ABG NARA SEBAB TAK SABAR SANGATPUBLISH ENTRY NI.KOT YE PUN TUNGGULAH SELESAI MALAYSIA VS SINGAPORE ESOK MALAM DULU ? HAISH DISEBABKAN NAK BLOG DAPAT PERHATIAN SGT SAMPAI BENDA YANG TAKTAHU BETUL ATAU SALAH PUN NAK PUBLISH.NI SEMUA URUSAN ALLAH DAN MEREKA SAHAJA, -.-

    0

    0
    • gegurl says:

      sendat,bukan slh nara lau fami wt taik sok. lau x publish kt sni pn bnde ni da kecoh lam blog2 laen da pn!! da2…g men jejauh ngan jejai ko tuh!

      0

      0
  248. nanette says:

    Kepada elia,tabahkan hati..jdkn pengajaran..jgn dok excited cite hal tunang tu..aku prasan,bile team fahmi menang je die post dlm blog..konon hebat sgt..tp bile hebat m’bolos kn gol,taknak plak canang 1 dunia..asyk ko je puji n canang cite korg,fahmi tu sonyap je..cm ko plak syok sndri..bile cite cmni dh kuar,nape tak post kt blog..kata blogger yg aktif..post la every single thing..cite la byk2 segala yg terjadi dri A smpi Z,cm ko cite psl korg mula2 b’cinta dlu..yg si fahmi ni pon 1,lupa diri sgt..tolong la sedar dri ckt..mse ko susah sapa yg ade utk ko..sapa yg slalu support ko..bila dh famous,tros lupa..klu cmni la sikap ko,memang x lama la ko..tgk contoh si mawi sudah..selamat bermuhasabah dri ye..renung2 kan lah..aku doakn yg terbaik utk korg berdua..

    0

    0
    • damdum says:

      yeah betul.. KFCM perform gile malam tadi. Takde plak aku tgk entry pasal ni kat jejaritembam. entah2 stop blogging terus sebab malu.. kalau putus tunang agak2 entry dia pasal MIA tu delete x?

      0

      0
  249. kunangkunang says:

    tapi bagi aku lah kan, kalau betul si elia ni sayangkan apek, sanggup pulak dia bagi satu malaysia tau kunun2 apek ni jahat. kalau sedih macam mana pun, kalau betul dia sayang, dia akan jaga maruah apek. entahlah.

    0

    0
    • cik omei says:

      sb mase marah mmg tak kenal erti sayang,luper habis kasih sayang..mase gitu2 bahagia sgt..mase tue la semua sayang…

      0

      0
      • jejari comel says:

        walaupn marah sangat3, x bolela smpi menjatuhkan maruah apex tu, post2 kt FB… satu malaysia bole baca…. ingat bagus sgt ke mcm tu…. hishhh

        0

        0
  250. pas__cual says:

    bodoh sapa yg cakap sapa kutuk si jejari tembam ni hodoh.nak jeles ape?aku yg laki xhingin.muka mcm haram jadah.gemok.akak dia pulak mulut mcm puaka.buat keadaan worst.org mn elia ni?gaya mcm org kampung.rasakan la ko elia.aku mmg suka sgt.cos aku benci dgn muka ko n akak ko yg bantut tu.dress up mcm badut ada hati nk ada blog sendiri.sapela yg ikut blog dia n bg pujian.tuihh.mmg patut apek cr pmpuan lain.xkn nk g majlis nk bwak elia yg gaya ntah pape ni.player yg lain bini cun2.dia pon xnak kalah tgk kembar aidil ada bini lawa.rita n ayu raudhah.lgpon gerenti player lain ktuk2 giler2 si elia ni.akak dia lagi la.muka mcm kawah.bz body mcm tu laki dia.hahahahaha!!!!!

    0

    0
    • dana says:

      Ko ni nape xpuah ati ngan elia?? ak pon xde laa nk back up die ke ape.. ko igt dpt bini cantik bhgie ke? cantik je xgune klu prangai x elok wei..sok2 ko lak dpt bini huduh br tau..haha

      0

      0
    • elmo says:

      x baik menghina kejadian Allah…kita pun belum tentu sempuran fizikal..kita xtau satu hari nanti tuhan tarik keindahan fizikal kita….

      0

      0
      • abadi says:

        betul tu, aku sokong ko elmo… siapa kita nk hakimi elia&apek, dah hal dorang, hanya dorang lah yg tau salah ke benar… kita baca dan bg komen skit2 dah kot, takyah la nk kutuk2 melebih2 sgt… ko tu Pas_Cual, ingatlah skit, kita ni manusia ciptaan Tuhan, kita semua tak sempurna pun… ko kutuk org, sekali Tuhan buka pintu jodoh ko dgn org yg lebih teruk&buruk, apa ko nk kata… jgn kutuk lebih2 la, tak tertanggung dosa, sekarang ni Tuhan byr semua cash… Karma tu ada, kalau tak jd kt ko, jd kt anak cucu ko. Bisa mulut, binasa juga yg Tuhan balas karang….

        0

        0
    • apo nak jadi says:

      dari ayat dia ni pon aku dah tahu dia ni pompuan tp berlakon laki konon…betul x pas_cual?? korg xyah tertipu lah ngn dia ni….laki mana ler nak ade dngki2 kt pompuan mcm ni….nih mesti pompuan….tak tahu laa dia ni dah kawen ke belom….tp duk hina2 fizikal orang…takut terbalik kt anak sendiri nanti….jgn duk bersorak gembira sgt tengok org lain sedih…kan nanti kamu pon kena tinggal ngn suami ke bf ke…xpon xde org nak lgsung…bila dh berlaku mcm tu..ingatlah dosa yg kamu dh buat ni duk hina fizikal org……time tuh jgn duk menyesal sudah…muhasabah diri jer

      0

      0
    • BumbleBee says:

      laki ke ko ni? emo macam perempuan jer…

      0

      0
    • yume says:

      ni lagi sekor.. ko tu orang bandar ke? bangang! sedar diri sikit nenek moyang ko tu orang mana! jangan nak babitkan orang kampung ke orang negeri mana ke! ingat orang bandar tu bagus sangat?!

      0

      0
    • pas_cual=mek cari.com ke? says:

      awak ni yg mek kt cari.com tuh ker….wahai pas_cual?? saya dh lama nak tegur….klau bukan mek tu…mungkin kawan2 kt situh jugak….sbb sy masa baca komen2 org perempuan kt cari tuh saya malu…mengutuk, mengeji, mengaibkan org smpai mcm tuh skali….mcm hidup kat dunia ni takde balasan akhirat je…..kot yer pon elia duk canang kt orang hal dia..tuh dosa dia ngan ALLAH….dosa awak mngutuk mengeji elia dan kakaknya tuh mcm mana?? lagi2 duk bersorak gembira org yg sedih…mcm mana kalau awak laks kena cerai ngn suami ke?? anak awk ke nanti kena tinggalkan….hukum karma…hukum karma…alam maya pon walau xnampak tetap dihitung babe….sebesar besar zarah dosa kite dihitung

      0

      0
      • kawan kawan says:

        saya bukan maksum….nabi jerk maksum mek atau kawan2 mek yg lain…erm….sy xde maksud nak cari gaduh ke nak laharkan sesapa kt cari.com tu……tp sy kesian tengok ngan umat islam lebih2 lg org pompuan bila duk mengutuk mengeji….smpai mcm tuh sekali…..mcm x ingat hukum karma…kenapa kita xbahagia dihati?? tak tanyakah kita pada diri kita…mungkin sbb bnyak sgt sakitkan ati org lain…..wallahualam….

        0

        0
        • aku bini askar says:

          betullah dalam Quran pn ada crita nanti kat neraka lagi banyak pempuan dari lelaki,mgkin banyak dosa sebab mengumpat..marilah kita muhasabah diri wahai saudara seagamaku..

          0

          0
  251. Ann says:

    Sebab tulah time bercinta dulu, takyah kecoh2. Diam2 sudah. Org menyampah kalau benda2 camni asyik lah nak dicanang2kan. Tak wajib pun lagi. Dah kawin pun kita takleh nak over sangat cite pasal rumahtangga walaupun laki/bini kita tu bagus. Setakat puji antara satu sama lain sekali sekala tu mmg lah digalakkan. Tp kalau itu je modal kau bercerita kat org, org menyampah gak.Baru bercinta dgn mamat ni je kot. Bukannya kau bercinta dgn David Beckham ke.

    Memang betul soal jodoh, qada dan qadar ketentuan Tuhan. Kalau endingnya best, alhamdulillah. Kalau jadi tak best? Sebab tu kena berhati-hati. Satu family jadi malu.

    Another thing, kalau ada masalah, takyah la nak propa buat kat FB, blog, twitter. Selesai sendiri sudah. Nampak sgt kalau ada masalah suka cite2 kat org.

    0

    0
  252. ermm says:

    aku dah agak dah..bila dah femes, mesti jadi camni..alah, semua laki pemain bola sepak bila dah femes, lupa daratan..dah banyak contoh kot….biar jelah si elia ni nak canang satu dunia pasal tunang die..sebelum khairul fahmi ni popular pun memang die selalu cerita pasal bf die kat blog..yang salah tu sebab die letak gambar peluk2 n pegang2..hehe..jangan lah salahkan elia..kenapa lah perempuan dipersalahkan? sedangkan jantan ni yang gatal nak mampus..x sedar diri..geramnye aku….kalau aku lah kan, xde masa nak bersedih ngan jantan camni..lebih baik aku cari lain..ramai lagi laki baik kat dunia ni…..bang nara pun baik, tapi suka gosip2 gitewwwww =)

    0

    0
  253. Tiga-tiga bodoh..
    .

    0

    0
  254. kiki says:

    hahahahahahahahahahahahahahaha..menunjuk sgt psl tunang ko..skang dah kena kebas.padan muka!

    0

    0
  255. Daus says:

    Pada aku senang je. Kalau prestasi Apek meningkat esok, cerita ni akan tertutup dengan sendirinya. Tanpa Apek pun, ramai yang akan setia menanti cik Jejari Runcing (macam saya). Saya pasti Elia boleh teruskan hidup, malah dengan lebih berjaya lagi. Abaikan sahaja mereka yang mengutuk, itu sudah jadi adat dalam penulisan blog.

    0

    0
  256. Tina turner says:

    DAHLIA TETEK

    0

    0
  257. pas__cual says:

    tula menunjuk sgt yg tunang ko terbaik dlm dunia.lps ni mesti pulak novel percintaan putus ditengah jalan ant fahmi n jejari gemoks ni.mcm ina naim dulu2.tp skurang2nya ina naim tu ramai yg simpati.kalo si jari tembam ni low profile org xde bersorak kalo si fahmi buat dia mcm tu.msalahnya blagak sgt.tu blum msk kakak dia yg knon protective.knon mcm fahmi bf dia.kempunan la ko nk jadi akak ipar si fahmi.finally fahmi ko ni siuman jugak utk lpskn pmpuan mroyan.takut..

    p/s: fahmi kalo nak tekel,tekel la artis.bnyk yg baru2 cun melecun.

    0

    0
  258. GETALIFEWILLYOU? says:

    ORANG MEMANG SUKA AMIK TAU HAL ORANG! TYPICAL!

    0

    0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      biasa lah kate nama nye maknusia cam gitu lah kepoooooo termasok minah jambu pn kepo jugak amacam??????

      0

      0
  259. ida says:

    Alamak knape jadi mcm ni pulak? Sampai hati KF buat tunang camni. Kalau apa2 tak berkenan dgn Elia tu, bincang ler elok2…bukan ambik jalan mudah keluar dgn pompuan lain. Kalau belum bertunang, sekadar bf/gf dgn Elia tu takpe lagi..ni dah bertunang, dah melibatkan family dua-dua belah pihak.

    Elia tu sweet apa…Yang Dalia ni takde lah sweet/cun mana pun…biasa-biasa ajer. Apa-apa pun, saya mmg benci org yg nak merampas/merebut hak orang lain. Bina kebahagiaan dari air mata orang lain? Allah itu maha adil. Kalau cerita ni betul, semoga Elia dpt lelaki yg jauh lebih baik dan setia dari KF ni…and get ready DALIA, good luck, he has done it for you, it’s possible that he will do this again next time for another girl.

    0

    0
    • cik omei says:

      or maybe kf plak yg dpt balasan…kn cik ida? hukum karma yg di tempah manusia sendiri tanpa fikir mase akan datang..

      0

      0
  260. wakawaka says:

    lerrr takde lacun mana pun si dalia ni. macam perempuan baru lepas pantang je. HAHHAAHA. dik non, rambut tu kasi kemas sket eh. low taste gak si KF ni :p

    0

    0
  261. kueteow says:

    ape mendela korg sume ni??ptotnye kite g skong psukn malaysia nk lwn mlm nnti drpd lyn gosip ni…ak bkn ape,si elia ni dah tau tunang dy nak ad prlwn pntg,lgi nak kecoh2x psl hal2x dlm kain…ptotnye dy bgi skgn mse apex tgh stress cmni bior apex 2 tau elia 2 sbr ngn dye…ni tak,buat rmai org mrh ngn apex…aiseh ini prlwnn pntg ma!!!jgn wat khairul fahmi tak fokus!!!x fhm btolla aku…..

    0

    0
  262. Queen Cobra says:

    Bkn nak mengutuk foodballer. 90% memang perangai gila betina. Dulu aku kerja kat hotel. So adaler pasukan ni check in kat tmpt aku kerja. Time tu aku kerja midnite shift.. Kejut beruk aku tengok dia org slamber bawa ppuan naik lift p atas..Ada yg dah kawin lagi dasyat sampai bawa 2 sekali. Majoriti ppuan tu yg kerja pub. Org kita pun satu gak , bila tengok KF beraksi main ball & mengharumkan nama negara (sekali tu jer kot) mulalah puji hbs2.. Nang hado!!!Bkn nak menghina berapalah saja gaji dia org tu…

    0

    0
  263. karam says:

    Padan muke elia…aku meluat la. Semua benda nak cerita, cuba bertenang sekit…ada benda yg kita tak perlu share dengan semua org. kat fb pun siap bgtau dia yang jd admin…

    sekarang ada rasa malu tak?time la ko nak serang KF, dahla sekarang dia tgh fokus game malam ni…lagila dia serabut.
    kalau bolos…kaula punye pasal..kakaka

    0

    0
  264. karam says:

    PM = padan muka

    0

    0
  265. kubur berasap says:

    budak-budak muda bila bercinta mmg excited. dua-dua pun nampak sgt tak matangnya. bercouple, bertunang..bukan lesen utk keluar berdua-duaan..berpegangan tangan mesra dan berpelukan..ramai org sekarang, yg islam terutamanya..terlupa tntg itu. nak pulak adanya platform spt blog & laman sosial..semua nak di update. apa2 pun all the best..semoga Allah beri hidayah

    0

    0
  266. hampeh says:

    sape ckp pmpuan ni hot td? hot sgt..tp kat nerake nnti..huhu…lg eloh tgk si elia tu…penampilan pn bik..mcm tu lg elk nak buat isteri…kfcm, settlekan hl ni leklok..jgn menyesal kemudian…

    0

    0
  267. Biskut Oat says:

    Emmm….. Ni yang tak best bila kontroversi dah lebih dari performance… nampak gaya si Apek ni tak lama lagi ke laut lah……

    0

    0
  268. ASHLEE says:

    PENJAGA GOL NI PUN NAK BEREBUT KE???BUKAN PEMAIN UTAMA PON…MAMPU KE DIA NAK BAGI KAU MKN MINUM NTI SETAKAT DENGAN GAJI GOALKEEPER??DIA ADA KERJA LAEN??PLS LA…CARI LA YG ADA PANGKAT..YG ENSEM SIKIT KE..LAKI MACAM NI BLAMBAK LA.U DON DESERVE TIS HONEY…

    0

    0
  269. BumbleBee says:

    Masih lom terlambat lg kalo KF nk tarik diri dr pertunangan tu…drpd buat anak dara org jadi janda kemudian hari..so pikir laa masak2. Bukan bermaksud aku galakkan putus tunang, tp it’s better drpd kahwin hanya kerana dh bertunang sedangkan hati meronta-ronta masih nk enjoy. Smpai biler boleh bertahan cmtu kan?
    Jejari, janganlah kutuk2 kt public. Apepun selesai dengan cara terhormat dan bijaksana. Ko meroyan kt tenet pun nnt ibarat mcm ko tepuk air dlm dulang..mercik balik kt muka ko. Learn the lesson next time jgn over expose bende2 personal ni…byk buruknya dr baiknyer…
    For org ketiga(kalo betul)… tunggu hukum karma utk anda~

    0

    0
  270. sapasapa says:

    emm.. diorg muda lagik… ikut darah muda… bercakap tanpa rasional, berfikir tanpa rasional, memilih pun tanpa rasional… kalau ada masalah… bukan fb tempat meluahkan… membuka aib sendiri namanya tu…

    0

    0
  271. Fida says:

    Ini la kalo org kurg matang bercinta…cume nk cite. Lg bagus mcm Tomok or Nurul Syuhada…senyap2 sudah pastu terus kawen. Tu la yg terbaik. Tp dh terlajak memblog sumenye kan..share plak dgn public, so ko tanggung sendiri la adik oi.

    0

    0
    • sapasapa says:

      stuju dgn fida… kerana jari badan binasa… wahh bahaya.. bebudak skang ni semua benda nak citer… tak tau dah mana privacy diri sendiri…

      0

      0
  272. yang says:

    aku rasa kfcm tu tak ok je…tunang dia ni bikin sensasi je…entah betul entah tidak part kurang ajar ngan orang tua…pas tu tuduh sebarang je

    0

    0
  273. erk.. says:

    apek².. lom jadi justin bieber lg..klu jadi justin bieber ntah la mcm mn..hahaha…justin bieber yg pemes tu pn msh ingat awek dia…walawe~

    0

    0
  274. mak xsuka nyah!! says:

    aduhai elia..ko blh x jgn dok kaco minded keeper kita?dah la dia ada game penting menentang singapore..ko plak dok meroyan 1 mcm..

    0

    0
  275. Rin says:

    alaaa… lenkali bcinta jgn la nak heboh sgt..
    canang2 satu malaysia smpai buat blog…

    time bcinta ni nothing la…
    kita x bleh knal psgan kita 100% , so jgn la over konfiden…

    bg aku kisah cmni biasa jek….
    kisah cinta yg kcundang sebelum jinjang pelamin bukan perkara asing dlm msia ni… kui3

    p/s: ..ppuan tu bibir dia seksi la.. hihii

    0

    0
  276. ray says:

    sorry aa aku bukan nak brpihak kat mana2 pihak. cuma, tu la yg elia ni time bahagia ngan apek ni dok lambung2 kt blog tk ingat dunia. pemain bola lain pun ada gf, tk de lak gf dorang nak heboh2. sedngkn bru tunang je pun. lain la dh kawin. now tgk la akibat dok lambung2kan, sorang lak dituduh lupa daratan ke apa. tak kesah aa si apek tu nk pilih yg mana. jgn slh kn dia sbb tinggalkan pmpuan yg dh pkai tudung dr free hair. org pkai tudung demi Nya dan bkn sbb org lain. hrp2 si elia ni tk buka tudung balik utk brsaing ngan gf bru apek ni. byk sbr, brdoa and keep it low. hal hubungan ni kalau elok jgn dedahkan. boleh aibkan org lain. selesaikan sesama sndri. kalau nk brcrita pun, mintk pndpt keluarga atau teman rpt. kalau kecoh2/ public pun leh nyampah ngan dua2. org akan kata apek tu lupa daratan/curang la n mcm2 n elia ni lak nnt diburukkan2 sbb suka kecoh2. settle elok2.

    0

    0
  277. moon says:

    maybe fb si elia tu kene hacked kot…

    0

    0
  278. milahjering says:

    aihh apek…takkan sbb elia tu da bertudung ko trus carik yg bukak tudung??

    0

    0
  279. Qugi says:

    da, tak payah nak mencanang 1 dunia pasal engko. matang la sikit cik elia. tak payah nak jadi budak2.buat degree bebaik.jgn asyik keluar statement pembelaan dan memuliakan diri. canang kat semua orang pun tak membantu menyelesaikan masalah.buat malu je.

    0

    0
  280. lala says:

    sy fhm apa yg elia rase. laki pndng pmpuan laen untuk seronok2… apa yg dah dpt x tau nk hargai… bila dah hilang baru lah tau nk nilai.. x pe elia, sabar.. satu hari nanti dia sedar apa salah yg die buat.

    0

    0
  281. chichuu says:

    si elia ni pun satu…kan dah kne batang idung sendiri….kecoh..kabut…mcm die sorng je la ade bf..cube bf ko org biase,xde plak ko nk kecoh…..adat la tu..org feymes…pastu kne plak dgn mulut ko..nk canang die je..kan dah kne..hammekk….salah sendiri jugak….apeq..standrd lelaki la tu..dpt lain,lg lawa kononnye,bt hal.,..jgn percaye sgt lelaki ni..kne plak duit byk……utk elia:xpyh la canang2..kalo ade,adela…g canang die pun,xde faedah…..

    0

    0
  282. Gegurl says:

    Tula canang lagik A-Z pasal cerita dalam kain kat blog..kan dah kena..lain kali simpan jer cerita camtue..nt masa hari persandingan bru la ko bukak cerita baru grand…ni kan dah malu sendiri..dlu puji bkn main now ngutuk lak..apala tunang si apek nie..

    0

    0
  283. MAKCIK says:

    MASYA ALLAH…APA2 PERKARA, BERBALIKLAH KEPADA AL-QURAN…BUKAN DGN CARA SEBARKAN MELALUI FB, BLOG CAMNI..CERITA YANG TAK PASTI JANGAN DISEBARKAN..BOLEH JADI FITNAH..SAMPAI ISU KENEGERIAN PUN TIMBUL..BOLEH MEMECAHKAN TALI PERSAUDARAAN MACAM NI..TOLONGLAH, JANGAN SAMPAI MENGEJAR TRAFIK SANGGUP PRINT SCREEN FB ORANG LAIN..APAKAH TUJUANNYA?MEMBUKA KEAIBAN ORANG SUPAYA SATU DUNIA TAHU?JANGAN HERET ORANG LAIN UNTUK BUAT DOSA YANG SAMA DENGAN MENGATA-NGATA ORANG NI SALAH, ORG TU SALAH..APAPUN, PENGAJARAN BUAT SEMUA SUPAYA BERHATI-HATI, DUNIA SEKARANG MEMANG DIHUJUNG JARI JE..TAK PERLU GUNA MULUT UNTUK SEBARKAN CERITA..WALLAHUALAM

    0

    0
    • sweetchild says:

      makcik…sory cakap aaaa…lu bikin apa dekat gossip blog nih?name pn blog gossip,haruslah cite yg sehalus2 ke besar2 ade kt sini.aku respect ko cakap tp ko salah tempat lorh….mcm ni la,ko klo g disko even nak lepak2 je x minum x dance pn,ko duduk je pn,org stil ckp ko same je gn org len..so cmtu la gk bl ko duk menyinggah kt blog ni……bleh aaa makcik wa tegur lu sket.peace…..V

      0

      0
  284. mia says:

    memula lg aku dh dah agak si elia memang xpadan ngan apex ..sbb muka dia xseiras.. ;D

    0

    0
    • BumbleBee says:

      astaghfirullah…… dah tak tau qada dan qadar jodoh pertemuan, maut semua ker? …

      0

      0
    • yume says:

      aku tak tahu plak dalam al-quran n hadis atau sirah nabi jodoh ditentukan melalui rupa seiras.. hahahaha.. bangang!

      0

      0
  285. zaia says:

    gmbr kedua tu,mcm bkn org yg sama je..pmpuan lain kot..

    0

    0
  286. yaya says:

    aku rase simpati dgn elia tp aku memang tak berape berkenan hal2 peribadi canang 1 malaysia ceni..tgk blog elia ni pon mcm mencapub je lebih..aku dl pon ade masala ceni tapi xdela aku nk canang kt fb ke twitter ke pasal masala aku even my x-fiance aku tuh x glemer..senyap2 setel baek2 suda..nih kan plak org yg femes amos cam kfcm nih..aku arap sgt kfcm x bace blog2 kutok dea..sb aku nk dea fokus mlm ni..aku arap sgt kt ko kfcm…tolong jage pintu gol tuh betol2!!

    0

    0
  287. asyraf says:

    helo kaki2 gosip dan PENGUMPAT sekalian..
    x pyh la dok blame elia tu lantang sgt kt blog ke fb ke. kalo sendiri tu baik sgt tk masuk punya website BN ni ha. pegi witir la dr baca gosip dan umpatan sekalian kat sini.
    jgn ckp padan muka, malu org tu org ni. tolong malu kat diri sendiri dulu.

    0

    0
    • peah says:

      pakcik asyraf ni pon kaki gosip n kaki ngumpat daaa…..kan msk BN kan..kan…kan…sendiri dingat2ti

      0

      0
  288. luvlavender says:

    fahmi : xkn lah die bodo sgt nk pilih pmpuan sksi 2..laki lau nk kawin die cari pmpuan yg menutup aurat
    elia : sume bnda ko nk citer ni ape hal. sok lau dh kawin pun nk cter gak ke?xde rase malu sebagai seorang perempuan?
    dahlia : xlawa.hahaa

    0

    0
  289. adinda says:

    to elia:

    Jangan lah suke bukak pekung sendiri,u shud keep in urself, xperlu nak dedah2….kalau awak ade problem dgn apex ke xde ke…kutuk2 gune facebuk yang boleh mendatangkan AIB pada bakal suami awak…

    ape yg awak nk sebenarnya? awak nk peminat2 die kesian kat awak n mula membenci Apex?

    awak student so awak patut berfikir lebeih cerdik….

    kalau belom kawen pon awak dah dedahkan semua privasi die..apatah lagi lepas kawen….

    org lelaki xsuke pompuan yang kepoh2 ni…so jage maruah awak n keluarga k..kalau rase2 jejari awak tu gatal nk menulis………..tutup semua social network awak…esp blog awak yg mcm poyo tu…

    to Apex:

    kalau pon da x suke elia sbb kekepohan die,lu ckp je la trus terang brother…xyah nak kuang ajar ngn mentua…

    xbaik…….

    lg satu, kalau nak cr pompuan cr yg cantik n meletop skit bole?

    0

    0
    • aqu says:

      HAHA..Like!!

      0

      0
    • omg says:

      betul2 apa ko cakap tu..setakat minah di atas tu tak payah ler..sedihhhh.kalu tak suker dah kat tunang tu cakap jer la kan.tak payah nak berscandal bagai..tapi kalu aku jadi si elia tu pikir 2.4 kali kut nak kawen ..takot beb

      0

      0
    • poppy says:

      amek contoh bini tomok, cantek and comel low profile je xde denga dier hebah sane sini kan elok gitu humble. bukan org lelaki je x suke perempuan kepoh2 hal rumah tangga, mmg agama tuntut pon menjaga maruah pasangan dan keluarga. tgk jd camni, beribu org bersorak “padan muka” … tak boleh nk salahkan org yg bersorak, u ask for it elia… from the beginning

      0

      0
  290. bunga sakura says:

    rase takde prob pn psl crite yg dicanang kt blog tu sbb aku rase, si elia tu tulis dlm blog die tu, semua b4 si apex tu org kenal kn? lps menang piala suzuki, yg naik kn name si apex ni, baru la blog si elia tu org ramai bukak! tu pn psl org tau sie elia ni awek si apex! klu tak, takde nyer org nk kesah ape dlm blog si elia tu kn?

    si apex ni pn satu! bile dh glam lupe la tu! ms org tak kenal ko dulu, sape yg slalu ngan ko?

    yg betina plak suke menempek! mase dulu takde org kenal si apex tu, ade ke ko nk kt die? pmpn cm ni la yg mmg kene reject jd bini!

    0

    0
    • miss_pinky says:

      TO ELIA: BAWAK BERSABAR, XGUNE NK KECOH2 KT DLM FB PUN, XDE SAPE BOLEH TOLONG, BENDA SENSITIF MCM INI, KENA SETTLE DGN KFCM SENDIRI, BKNNYE HEBOH2 SANE SINI, KALO ADA JODOH, XKEMANA OK???

      TO KFCM: FOCUS UTK GAME BOLA MLM NI OK.

      TO DELIA: BIASELAH, BILA KO BERSAMA SOMEBODY YG MAKIN FAMOUS, ORG AKAN BERCAKAP SANE SINI KAN, SO NO COMMENT FOR U.

      ** BY THE WAY, TEPUK SEBELAH TANGAN XKAN BERBUNYI KAN??? ***

      0

      0
  291. mart says:

    Aku mmg simpati ngan elia tp dlm pd ms y sm aku xstuju die d0k canang bagai nk rak kat sume 0rg..Da taw kot y apex 2 public figure, jaga2 la cket..Nape?Nk sume owg taw prangai buruk apex?Lg2 apex 2 still tunang die..Kalo da pts nnt, abes ar sume benda die crite..Bincang la leklok..Cane nk kawen ni?Maruah suami,maruah istri jgk..Kal0 y bek dicanang,y burok pn dicanang,s0 ape y tggl cik elia 0i..Bt apex..Aku xkire..mlm ni,jgn ks bolos..huhu

    0

    0
  292. madulebah says:

    tulah, lain jgn terlalu canangkan cinta korg kat blog ke fb ke twitter ke menda ke… sket2 udah ler.. ni dari segala bagai nak citer, sms dr apek pon nak publish kat blog…. utk elia, semoga tabah…. kalo jodoh tu ada, tetap laa ada.. kalo takde, REDHA jelah dek….

    0

    0
  293. mart says:

    HAHA..Like!!

    0

    0
  294. menyampah says:

    ko rg x kenal pun elia tu,korg duk kutuk die mcm2, die punya bf, die punya suka la nak canang ke ape, korang ade ke bf? klu xde maknanye korg jeles. and now die ade problem, die still bising, sbb die bukan hipokrit, die xde nak sorok and cerita benda elok2 je.. i salute u elia.

    aku x kenal pun diorg ni, but aku rs, xyah la org lain nak tambah2 perisa plak dlm cerita diorg, si apek tu pun, aku dr awal dh agak, dia confirm jadi mcm footballer lain, kaki betina.. culture shock! so fikir la mcm mana sukan malaysia nak maju, belum pape dah bnyk skandal.

    yang si nara ni pun satu, hr ni diorg nak main game besar, ko plak kuarkan cite camni smlm, terganggu la si apek tu, klu bolos lagi gol, kau pun aku salahkan nara oiii…

    elia, kau educated, cari la yg sekufu! org2 buduh xsekolah ni, bukan reti fikir panjang, hensem xde otak x guna, ko bukan boleh bahagia setakat hensem je..

    0

    0
    • luvlavender says:

      pehal lak slh abg nara.ko bajet mcm si kerul fahmi 2 bce je BN ni.bnyk plak mase die kn.haha.

      0

      0
      • menyampah 2 says:

        ye la bajet org2 kat sekeliling x baca and sebarkan gosip die kan, ko bajet die duk kat dunia ni sorg2 kan.. heeeee ape ke bengapnye kamu ni!

        0

        0
        • yume says:

          nara tak up cerita ni pun kat blog2 lain dah bersepah dah…

          0

          0
        • menyampah 3 says:

          kau tgk la pageview bn ngan blog lain sape lagi tinggi.. blog nara ni lagi banyak org baca! kuar je kat blog si nara ni, laju la cerita tersebar. ngeng!

          dah luv lander ke money lander ke, jgn nak bajet2 sgt!

          0

          0
        • luvlavender says:

          haah. i bajet die ngh fokus tuk game mlm ni n tolak tepi dlu gosip2 psl d all.
          *lau xfhm gak ayt perli ni xtau la..

          0

          0
  295. Elia bodoh says:

    macam dia sorang je ada bf. meluat siottt.

    0

    0
  296. hantu mak limah says:

    lantak la ngan sape pun, ade ak kesah?

    0

    0
  297. shikin says:

    apo nak di kato..

    0

    0
  298. sedey says:

    Alahaiiiiiiiii………………………….Kesian kt perempuan !!!!!! dulu Ina Mawi..harap jgn la wat mcm tu KFCM!

    0

    0
  299. liza1979 says:

    aku cukup pantang dgn org ke3 ni!!!! cukup pantang!!!!!! tp kan bertepuk sebelah tgn xkan berbunyi is it?

    tahniahlah sbb jadi mawi the second! so I will say NO to Apex!

    0

    0
  300. zaia says:

    weyh betul la mmg brtunang bnyk dugaan!lps kes elia-fahmi ni,aku ngn kwn2 aku cite psl org brtunang..bnyknye cite psl brtunang pstu mcm2 masalah,sedare dorang la,kwn pnye kwn dorang la,kdg2 cam tk msuk akal lak..time dh tunang,tetibe trjumpa pmpuan lain la,ada yg tetibe gaduh ngn adik bradik tunang la..ade tu lps brtunang,bru lak pmpuan len tu luah perasaan kt dia..bodoh pmpuan tu lps org dh tunang bru nk luah2 perasaan..sekian.

    org2 yg bertunang semua,jika masih sayang,harap korang bertahan ok.dugaan!!bnyk dh jadi! tp klu dh mmg tk syg dn tk serasi dn mnyeksakn,baik putus je kot,pksa2 kang gile lak t..huhu

    0

    0
  301. liza1979 says:

    aku cukup pantang dgn org ke3 ni!!!! cukup pantang!!!!!! tp kan bertepuk sebelah tgn xkan berbunyi is it?

    tahniahlah sbb jadi mawi the second! so I will say NO to Apex! same goes to Mawi.. dulu2 dah X! hahah

    0

    0
  302. langkah mayatnya dulu!!! says:

    footballer = player ;-) aku harap2 sapa pn jd keeper mlm ni, main bebetul k….jaga tiang gol kta, jgn smpi dbolosi singapore!!! berdebar pla tggu mlm ni eh, bolehkah malaysia???? MALAYSIA BOLEH!!!

    0

    0
  303. tomoko says:

    bagi saya dua2 tak salah. lagi pun mereka baru je tunang.apek still ada pilihan untuk future wife dia. dan elia still boleh buat pilihan lagi apek as future hubby dia ke tak. adil kan.? cuma hukum bertunang mereka tidak boleh dirisik oleh orang lain since telah di cop. tapi tak bermaksud tak boleh suka pada orang lain. dear elia, mungkin lepas ni boleh jadi low profile sikit dengan relationship awak. so apa2 jadi after this tak ada malu sangat.hurm..lain lah kalau dah sah akad nikah so memang sah dia milik awak. awak dah bagi yang terbaik untuk apek, nanti apek akan menilai sendiri.banyakkan berdoa ok.kumbang bukan seekor keeper bukan apek seorang.kan??

    0

    0
  304. sweetchild says:

    Haiyaaaa apex aaaa….gua manyak minat sama lu..tp apasal taste lu manyak teruk???if nak cari pengganti,biarla lagi cantik dr elia..if x cantik fizikal cantik hati…if x cantik hati,cantik fizikal…ni hapa pun tarak loooorh…..manyak tarak cantik la itu sapa; Dahlia???aiya apexxxx…ini macam patut la lu manyak tarak perform time game..ni karma ni..mcm mawi lorh….

    0

    0
  305. kambing says:

    yang aku tahu malam ni malaysia mesti kena menang.

    0

    0
  306. nora danish says:

    dapat laa i ngorat fahmi pas nie….. ahaks :p

    fahmi, i nk ngorat u laa…. elia, jgn jeles k….. :p:p:p

    0

    0
  307. me220784 says:

    doakan je yg terbaik, jangan nak jadi penambah perisa pulak. bawa2lah taubat ramadhan nak dekat. tak habis2 nak jaga kain org je.

    0

    0
  308. anoy says:

    MEROYAN KE APE MINAH NI.

    0

    0
  309. cik meow says:

    tak hot pun scandal KF ni. klau nk buat perangai pun cara la yg berbaloi2. hhmmm.. ape2 pun msia mesti menang tonite!

    0

    0
  310. Don Omar says:

    Padan muka kau Elia. Kah.kah.kah.

    0

    0
  311. lu terkena beb says:

    pd aku lah kan….x elok dok cana2 bf ni dikhalayak ramai. wlupon dh bertunang.. laki cmni x kemana pon.. lama2 dia akan sedo diri gak bile dh terduduk. eila ko tu pompuan x elok lepaskan mrh ko.dlm fb lak tu abis 1 dunia tau!! diri ko malu tau..kt minah seksa ni lak mcm xde jantan lain je pehal..pns hati tol aku bile amik hak org. kai bju x cukup kain. malu la sikit dik non oii. apa2 pon tepok dada tanye selera. eila ramai lg jejaka2 yg hebat kt luar tu..cr la imam muda pon ok.. =)

    0

    0
  312. nemesis says:

    awek baru????cam sengal je muka.patutla lawan liverpool sampai boleh lepas “beribu-ribu lemon” gol. dh awek pon cam sengal,diapon sengal gak la jadiknye.. bala
    …bala

    0

    0
  313. akulahpompuanittew says:

    Ape la kor ni apex..!!!!aku ingat hot sgt la yg kor cari…rupanya macam ni je???habih la kor pasni apex….hancus la kareer kor!!kor mmg jadi mcm mawi la!!

    0

    0
  314. cik murai says:

    ni laaa pengajaran utkkita semua. hidup msti laaa bersederhana. jgn riak dan bangga dlm melakukan satu perkara. elia kena lebih matang handle bnda2 ni. apex skrng ni dh jd public figure, sepatutnya elia kena bnyk menjaga batas2 supaya imej apex tak tercalar. sy tak sokong fahmi, tp dua2 memang bersalh dlm hal ni. si elia kepoh hbs psl hidup tunang dia, si apex ni lupa daratan, ingt laaa dulu masa ko susah pomp ni jg yg dgn ko,.dh senang siket ko blh plak bwt cm ni kat dia. harap2 jgn laaa pts tunang sbb gosip yg melanda. tp percent utk pts tunang mmg sgt tinggi sebabnya, elia dh bwt kontroversi psl hubungan dorang ni n dh calarkan imej apex. elia sepatutnya lebih profesional dlm handle isu2 sensitif. tak patut nak canang di fb.

    0

    0
  315. nana says:

    sbnrnye sy pown x bpe suke ngan cara cik elia ni cerita psl tunang di kt blog…mmg la tu blog die,tp yela..kte kan pompuan,xmanis klu kte yg bercerita.

    tp sy jd sgt2 sedih ble dpt tau citer2 berantakan ni..
    papepown cik elia,moga anda tabah n byk2 sabar ek..kte org islam,de pegangan,so tetapkn iman anda k!

    sy dokn yg terbaik utk korg!

    0

    0
  316. lalala says:

    apela fahmi.masa naik kancil 2nd hand tu dengan elia.bila dah vios(baru vios) dah mula carik awek baru.kalau xsure jgn sesekali bg harapan.kalau dah bertunang tu mmg kasik harapan tinggi gila…mcm SIAL

    0

    0
  317. Kacang Soya says:

    muak dengar kisah mcm ni. si elia tu sblm bertunang dgn si apek tu pon dah kecoh 1 tanah melayu dgn citer bercouple. skrg kecoh pasal ni plak. ko ni mmg jenis suke buat kecoh ke elia..?? cer jawab skit..

    0

    0
    • cik bubu says:

      sebelum apex femes lg dia dh cite kt blog die. time tu xde org pedulik pon.. hmm.. perampas! tggula hukum karma.

      0

      0
  318. kimi says:

    ape2hal pun jgn bg gawang m’sia bolos malam ni ye pek….satu lg awek baru apek rasenyer lg cun dr elia nie….

    0

    0
  319. apepuntakboleh says:

    lupe diri ke ape.buruk2 elia tu pun,dia jgk la org yg ade dgn ko time susah senang.bile ko dh tinggi,cmni plak ko buat kt dia.stick pada yg satu boleh?!
    pepun doakan yg terbaik tuk k0rg.

    0

    0
  320. lebi-lebi says:

    bukan jeles dgn elia pn sbb dia tunang dgn kfcm tp masalahnya dia cerita smp semua orang pn tau memang agak keterlaluan sikit.
    tapi kalau dah macam tu caranya nak express love die tak kisah la kan.

    tp aku doakan yang terbaik la untuk korang~~

    0

    0
  321. fafa says:

    elia..tu laa ko..ko duk canang2 psal tunang ko kat blog ko..mcm nk menayang pun ade..bersederhana sudah.. ko kene igt,tunang ko tu superstar skrg,mmg ade bayaran yg ko kne terima if jd tunang superstar..meluat gak bace blog ko jejari runcing tu..ko mcm nk show off.. n kputusan nk tunang pun sbb ko tkut apek dikebas ke?????? sbb lepas dye femes trus ko tunang…….

    Apek..ko tu lau xsuke elia dah,be gentleman..jgnlaaa marah org tua mcm tu..tak elok bro..pape hal pun,good luck game! ptutlaa 7 gwang gol malaysia bolos mse lwn arsenal liverpool,ko xleh nk pokus kat game sbb masalah peribadi??come on, be proffesional..tolak tepi masalah ko tu dulu…pape pun,good luck harimau malaya!!

    0

    0
  322. aku kah???? says:

    skali pandang nmpak cm PEMINAT FANATIK KAK ZIANA TU,, ala yg masuk mentor tu…ekekeke… bju biru pose gtu xtahan aku nengok weh…alahai…hahahaah.. wahai perempuan, crilah lelaki lainn…

    0

    0
  323. sian elia says:

    sian elia..kite tak kat tpt die kita tak tau..bia la 2 blog die.kala tak suke nape bc..

    0

    0
  324. lugie says:

    klu haku jd apek mmg aku caik je awek lain! tunang dia ni lebih sendok dari kuah ketam! segala benda nk di citer kt blog.. org lelaki mana sker bender2 camni!! lag satu…’molot@jari’ dia pon boleh tahan puaka… belom apa2 dah nak api apikan orang! cerbaca n3 blog dia pasal RITA RUDAINI! Harus Rita baca ni!!

    http://jejariruncing.blogspot.com/2010/10/sorry-aidil-i-have-to-dump-u-for-him.html

    “adik dah ckp abg xleh ngam ngn pompuan lebih tua dr abg, tapi abg degil.. nak jugak-jugak.. kan dah jadi camni.. tak dapek den nak nolong.. adik rasa abg sesuai dengan pompuan lebih muda la..lagi-lagi muda 2 tahun dari abg.. laaagi seswaii.. hehehe *wink*

    0

    0
    • cik bubu says:

      kan die ade tulis kt bawah tu die main2 je n jodoh pertemuan di tangan tuhan.. ke ko yg nk mengapi2kn pembca kt cni?

      0

      0
    • Aimie Harmelia says:

      “Inilah status elia nanti bila mereka jadi kawin…”?

      Aimie Harmelia

      Akhirnya..aku dah berjaya kawin ngan My Incik Apek(MIA)..dan malam ni aku tak sabar nak suruh MIA kayuh laju2…to pompuan Dahlia..aku dah dapat MIA..kau ader ker?

      0

      0
    • dana says:

      baru bce link 2…ape laa motip die nk ckp camtu,ske2 ati je..cian rita

      0

      0
  325. Jibam says:

    Poooooodah Elia… kalau aku jadi Apek ..aku PUTUS terus… kecoh satu dunia….

    0

    0
    • cik kiah proper says:

      aku setuju sgt dgn ko jibam…setakat kuar statement kt fb smata2 nk kutuk apex bleh blah arrr…elia gila glamour…fb apex pun dah kena hack kt minah ni…serabai arrr…sma dgn rambut ko yg serabai tu…klau putus tunang pun ko jgk yg malu…dh heboh 1 m’sia…apex mcm kena kontrol giler kat ko…mcmla aku x tau

      0

      0
  326. behind the scene says:

    For those who are in love, in relationship whatsoever, do recite suratul ali-imran quotation 31 regularly. This surah was suggested by Ustazah Siti Bahiyah to one of the couples in ‘Cari Menantu’ program not too long ago. Jazakallah. Hopefully this sharing useful.

    0

    0
  327. pinky says:

    ehh,korang prasan tak pic that girl dengan fahmi tu bukan si dalia laa,lain gila kot mukaa !yg mana rasa pic tu dalia pnya mmg rabun laa,anyway bnda ni gosspers sj bg hot sbb tu bkn pic dalia.so,ada bukti pic dalia ngn fahmi?so,jgn pndai2 nak reka cite tu pic dalia n fahmi oke.

    0

    0
    • poppy says:

      mmg pon tu bukan dalia, tu nama sebenarnye Nurakhtar, dj Suria fm. silap gamba daaaa

      0

      0
  328. supernova says:

    sy sokong komen2 diatas..
    tpi sdeyh gak la kalo apek ni crik yg wild cmtu…xphm lelaki skrng,nk mcmtu ke jdi ibu kpada anak2 korang?hurmm…muke xde ensem mne pun..takan ala2 chinnese/japanese look…
    kes elia tu..mmg pun..awk dah terover expose hidup awk…terlajak kata,xbole bwat ape2 da…tu la..org muda2 skrng ske ati ckap je..kes politik pun sme…ckap je..otak trak pakai lgsung…emosi je ..blablabla..wutever la..
    xpela…kalo laki ni break dgn ko pun,u deserve a better man than him..=)

    0

    0
  329. yuks to elia says:

    Si Elia ni dari dulu duk over, ingat dia sorang ada BF. dia sibuk cerita sbb nak 1 dunia tau incik apex tu dia sorang yang punya. konon tanak dirampas org, so awal2 dah ‘cop’ incik apex dia tu. tu belum kahwin lagi, baru tunang. mmg betul lebih senduk dpd kuah. org lelaki lama2 mestila menyampah. tolong senyap duduk diam2 sudah. jgn buat perangai mcm budak2 nak cerita mcm2. and mulut kena jaga, jgn nak memaki hamun. bahasa cerminkan diri sendiri. if awk ckp kasar, update status mcm tu, elok ke dibaca? menjatuhkan maruah diri sendiri sebagai seorang wanita.

    0

    0
  330. jejari tegak says:

    dieorg due ni popular ke. oh s@#t!!!

    kalo ikutkan mende ni standart la huhu kalo die dah femes kompim2 ade scndel pnye. ni nak bayangkan macam SETH TAN je. sila bukak mate skit ahhaaha lagi pon if xde scdel2 macam nih blog2 gosip2 macam nara ni xkan wujud. kan dah merancakkan industri hiburan negara….terhibur kan.

    n rate2 yg ske ngan awek kfcm yg baru ni laki sbb mmg die cantek kot banding si elia tu

    n rata2 yg ske kat elia tu pompuan sbb aku pompuan die pon pompuan, so what the h#ll laki tu wat pompuan ni camnih.

    aku terhibur ngan komen2 kat sini hahahahahaha

    0

    0
  331. cian says:

    cian buat elia… buka per dl pnh gak couple gan org kelantan memang mcm nie perangai dia org…dgn kita kumain tp dlm ms yg sama duk couple gan org lain…alih2 kawin gan org lain…bt elia baik pts dgn laki mcm nie…dia dah tak nak baik bla jer…tak pyh mengharap pd yg tak sudi tak ada gunanye…merana diri bt per…ingat jodoh org yg baik tuk org yg baik n sebaliknye…

    0

    0
  332. harimau malaya says:

    knp perlu canangkan dalam fb…… x patut la tunang apek hebahkan dalam fm sebab apek tu dikenali ramai tambahan pulak malam ni mungkin dia beraksi….. kalau saya ditempat apek sure putus tunang….bukan apa kalau berbincang secara internal antara dia org xpe la tapi ni dah menjatuhkan maruah dia sbg lelaki kat fb tambah2 lg semua blg tgk apa cerita….x patut x patut….kalau jd putus tunang sure apek disalahkan lagi….. Ini ka yg tunang apek nak dicerca @ dicemuh org ramai…..

    0

    0
  333. reenafahlafi says:

    mcm2 komen..jadikan 1 renungan

    0

    0
  334. fatty says:

    masalah dunia. agaknye perlu ke buat forum kat tv utk selesai kan masalah dieorg ni cam mawi dulu ekkkkkk? whateverrrrrrrr

    0

    0
  335. luerd kattiya says:

    apek,go go untuk malaysia..jangan dengar semua yang tak patut..

    untuk elia,bawak banyak bersabar,tabahkan hati..kalau boleh jangan la canang kat FB macam tu..tak elok la.nanti dah baik macam mana..

    untuk semua, tak payah la kita nak kutuk2 si fahmi n elia ni..kalau dah ada jodoh xkan kemana,,ye la,kalau bukanblog jejariruncing pun orng len y ad blog,ada gak canang2 pasal bf,gf diorang,yang kite nampak ni sbb fahmi ni dah femes..TAK DE SALAH DALAM BERCINTA DAN XD YANG SALAH KALAU DAH JATUH CINTA,,

    pada yang mengutuk kelantan, jangan KUTUK KELANTAN..kerana nila setitik rosak susu sebelanga..gapo2 pun, GO apek untuk malam ni..buat y terbaik u MALAYSIA,HARIMAU MALAYA< THE RED WORRIORS..

    0

    0
  336. orang timur says:

    amerika mu apek……!!! awek pun mstila yg amerika… LOL

    jejari runcing:——-> dlu trlalu ghairah duk citer psal “my hencik apex” awak tu mcm awak sorg je yg bhgia. skang da jd gni apa mcm??? ada hikmah yg brlaku. juz nk ckp lbih baik bnda mcm ni brlaku skrg drpd awak dh kawen nnt. lg malu. smoga awak temui jalan yg trbaik utk mslah awak. sy pun tumpang simpati pada jejari runcing wpun pd mulanyer meluat jgak ngn citer “bhgia awak” tu. ada hikmah nya. segalanya dah ditentukan NYA. sabar k!!

    0

    0
  337. lina says:

    kfcm ..haha.ada iras2 nk jadi mcm mawi…bagai kacang lupakan kulit ke camner yoooooo..ingat asal usung kau tu org mane……tp kalau nk cr gf baru skalipun biarlah yg top ten skit.kui3…………..jgn dok cr yg rambut mengerbang mcm hantu kak limah,.huuuhhhhhh!!buat elia pulak,, len kali kene beringat2 jangan terlalu xpose hal personal kamu berdua..dah jd camnie.siapa yang malu…….???

    0

    0
  338. Eenie Meenie Minee Mo says:

    DUDE~ .. Suke ati kau lah kalo ko nak tu ke ni ke BUT jangan ninggikan suare kat orang tue .. Tu dah kire , tahap alpa .. And korang , peeelllliisssslah , nape lah korang suke sangat babitkan negeri [sensetif sungguh korang tau tak ?] Walaupun aq bukan orang kelantan tetapi .. AQ ADE semangat patriotik ! Please please .

    0

    0
  339. Shas says:

    wth bangkit isu kenegerian sini. minda kelas ketiga bhahaha… malaysia… malaysia… patutla x maju2

    0

    0
  340. lululala says:

    less is more..tu la,dulu sebok la ko canang satu dunia dlm blog ko psl bf ko ‘my incik apex; katanya..rilek2 sudaaa..jgn nak expose sgt.now see..ada benda bley share ade benda kena privacy dik oii…

    0

    0
  341. Hazel says:

    saper ? Elia…. ??? uk alah.. elok sgt la si apek ni.. dari dulu aku dump dia.. buang masa ajer…. mulut busuk…!

    aku sokong ko apek… ko jgn baca perempuan2 yg simpati dgn elia haprak ko tu… siap ckp satu dunia yg ko kurang hajar dan suruh ko ingat sikit asal usul…. fuuuuhhhh….!! sikit punyer double trouble super duper punyer kurang hajar ayat…. mulut busuk serupa longkang kat Pasar Siti Khadijah…..

    0

    0
  342. pinky girl says:

    hey guys!pic one girl dgn fahmi tu BUKAN DALIA oke,tgok elok2..lain gla kot,tu pic reporter.gossipers saja wat hot ,lain kali tgok laa dulu elok2 before nak judge org.btw,kalau kita ni syg org,org tu takkan bukak aib org,so boleh nampak laa prangai sbnar sblum kawen,nsb bru bertunang je.ish3

    0

    0
  343. jejari ku bengkok says:

    lalalalalala….smua komen2 di atas i sokong..lalalalala

    0

    0
  344. minat KFCM says:

    utk cik elia, walaupn awk marah skalipn ngn tunag, jaganla postkan kt FB, skang dh kecoh satu malaysia… sape yg malu…. kenela jaga maruah tunang, dhla tunag awk public figure….. sekarang sume org salah kan awk coz heboh2 sangat psal relationship korang…. sume org padankan muka…. in relationship, kita mesti matured jgn jadi telampau childish… hebohkan sume benda…. just low profile

    0

    0
  345. jejari ku bengkok says:

    lalalalala……smua komen2 d ats ne sy sokong…ahkss…

    0

    0
  346. Farah says:

    Jadi tak jadi antara Ellia dan KF bergantung pada jodoh. Tak perlu kita nak sebok2 menyalahkah pihak tu ini. Semunya di tangan Yang Maha Esa. Jgn ikut sedap mulut komen, kalau jadi pada diri sendiri baru tau.

    0

    0
  347. minah kelantan says:

    PADAN MUKA KAU TUNANG KF. TULA SAPE SURUH KO POYO JAJA CITER DALAM KAIN KO KAT BLOG SATU DUNIA. NI LA PADAHNYER. ALLAH TAK SUKA ORG YG SUKA MEMBANGGA DIRI. TGK ALLAH BAYAR KO ‘CASH’ LAGI. PASTU KO NK MARAH SI FAHMI PEHAL???? MEMANG PADAN MUKA KO. DASAR TAK SEDAR DIRI. KLU CUN TAPE…NI BAJET CUN..MUKE KO TU KAMPUNG HABISSSS OKEEE…BLAH!

    0

    0
  348. baby says:

    bagi pendapat aku laa.. ak xrasa pun si elia tu over promote si khairul fahmi tuu.. klau die ckp2 psl tunang die tu pun semuanya kt blog die sendri..so adat laa, korang pun klau ade blog sendri pun da tentu dok promote duk cite2 psl bf korang gak, cume bezanyaa si tunang elia nie orang dikenali, sebabtu korang rasa mcm die tu suke nunjuk2… klau cite2 dalam akhbar tuu semuanyee sebab korang sendri yang tau pasal dua2 pasangan nie…

    0

    0
  349. cayunk adie says:

    adat lah 2 bile xde mslh kite rse nk cter kat semua org perasaan kite.. tp ape2 pon i hope fahmi xkan berubah hati..

    0

    0
  350. jantan says:

    apasal abg nara amek pic dia semua tutup2..pdhal minah ni asyik g club..umur bru 18 tahun..pakaian dia memang terdedah sana sini la..aku knl la ngan minah nie…kalo kat fb die korang boleh tgk betis ,dada,pehe, dia bg tgk free je ..

    0

    0
  351. yenss.. says:

    hurmm…bukn nk kate la kat tunang apek ni,,dia mcm membuke pekung sndiri,,skunk ni dh mkn diri sndiri…jgn ingt laki tu ade name,ade hrta,dia akn syg kite slame2,ni bar jew tunang, blum lg kawin…ssal dulu pendapatan,sesal kemudian dh xde gune elia…yg pntg laki ade yg x bleh pcy,apetah lg dia ade name,harta dan segalanya..aku pn menyampah ngn apek n tunang dia,,aku x minat lsg wlaupn aku org klantan..

    0

    0
  352. tan tin ton says:

    “ingat sikit asal usul ko”?-saye xsetuju ngan statement tunang apek ne.sebab apek naik dan berjaya sekarang adalah atas usaha beliau sendiri.kenapa mesti cakap mcm tu?jatuh air muka dia.apa peranan awak sampai awak rase awak lah yg menyebabkan dia berjaya sekarang?statement macam tu hanya layak diucapkan oleh ibu bapa dia sahaja.kalau mcm ni perangai awak (sebagai tunang) berkemungkinan besar, sebagai isteri nanti, awak xberjaya jadi penenang hati dia… *someone he’ll open up everything bout him… instead awak akan jadi *bikin panas punya bini.. LOL

    0

    0
  353. carik bini macam wife fedtri yahya :) insyaAllah aman dunia akhirat. owez keep things to yourselves dear wives :) same goes to soon to be wives ;0

    0

    0
  354. ezan84 says:

    bodoh!!..baru Allah duga sikit..da nak gelabah tahap gaban x dpt bertukar…..hbs kecoh 1 dunia…buang karan jelah citer kat public.

    0

    0
  355. choy!! says:

    ala..tp kan elia tu pun sama je..suka sgt cari publisiti murahan guna nama apek..nasib aa kan..or padan muka lg bagus hahah

    0

    0
  356. fiqa says:

    dah orang tu dah tunang kot.. yang dahlia ni kacau lagi watpe nye.. aiseh.. yg apek pon.. elia tu kan yg datang game u dulu2 pre-famous.. yg penting sape yg ada dgn kite susah senang.. kalau dah senang br datang, minta kasut blanja makan etc, apa cerita kan.. haiyo.. jgn la jd mcm WORLD tu sgt =)

    0

    0
  357. aku nak komen says:

    apela pekdahnye elia ni dok burukkan tunang sendiri kat fesbuk..nanti kalo da kawen pn bile ade masalah ngan asben nk pukul canang mcm ni ker? adatlah dugaan dlm bercinta, bertunang..nnt da kawen lg besar dugaan..hihi

    0

    0
  358. nonanana says:

    Awek yang sexy tuh mcm saje2 nak ajak sembang je kot….xnmpk close pun….yg close cuma xcukup kain..hehehe…..Bertunang nih banyak dugaan….setan tgh berusaha keras nak bg putus…sbb dia dah xleh nak ajak korang juin maksiat…sbb tuh kena nikah cepat..sbb bila nikah setan akan menangis…….

    0

    0
  359. no name says:

    hee apa2 pun syukur apek perfom malam ni

    0

    0
  360. Yusoff says:

    Peminat je kot. (sangka baik). Dia kan lelaki paling hot kat malaysia sekarang.

    0

    0
  361. wallawecekmekmolek says:

    bukan mengutuk.. tapi kenyataan.. memang la tak semua tapi majority.. betull.. aku berani potong jari sepuluh kalau aku cakap tak betul. tak caye pi tanya jantan2 malaya.. tak pun cuba tanya budak2 yang comment

    minta maap ler terkasar bahasa sikit ye cek mek molek kat luar tu. grggrgrgr

    0

    0
  362. hello says:

    no komen.

    0

    0
  363. saya perasan says:

    hehe

    0

    0
  364. hani says:

    makin sepet la mater si apex nih…per2 pon..slow talk la bebaik =)

    0

    0
  365. Corn says:

    si dahlia teck tu mmg playgirl kat kelantan . tak sangka plak smpai gedik mcni

    0

    0
  366. Wifey says:

    Apek bolos 1 gol mlm ni. Ni elia gemuks pnya pasal.

    0

    0
  367. naji says:

    dh lama ak brbulu ngan minah ni…meluat dok citer sal dia n fahmi…xtau k amai yg jeles trmasok ak n pmpuan2 kat atas nie…hehe
    ko elia shout out kat fb tu mmg mlampau…pttnya ko citer jlah mslah ko ngan bestfren k sape2 yg boleh dprcayai…tp ko sndrik yg bocorkan rhsia…
    kalu ak jd fahmi ak xleh time ko dok ngata2 dia kat fb…ntah2 pmpuan tu just kwn2 dia…
    sblm kawen la nk gatal2 ckit…dah kawen nnt pndai2la dia mnggatal ngan ko sorg…bnda bley setel la wei…
    ni xpasai2 org dok kutuk ko n tunang ko…korang pon muda lg…fahmi tu budak2 lg…xmatang lg…tgh feel nk brseronok lg…ak arap ko 2 leh setel…stop spread da news bout u too…low profile ckit…

    0

    0
  368. mia says:

    elia mmg baek tp cerite kburukan tunang die mang xbaek..
    lagi1 nk pesan ngn elia,jgn la segale crite cinte ngn fahmi tuh msti nk msok dlm blog..mmg blog tuh ibarat diari tp awk tuh dah ade 15++++ org yg bc blog awk…xperlu ditunjuk kbahagiaan yg kite rse…

    0

    0
  369. elis says:

    khairul fahmi, u did a very good job!!! we are of you.. personal hal personal la kan.. but seriously,kau terbaik!

    0

    0
  370. padan muka jejaritembam! says:

    ruj:blog jejariruncing 21 May 2011 “DIA BUKAN JENIS KACANG LUPAKAN KULIT”
    KUALA LUMPUR: “Dia berjaya membuktikan dirinya berbeza dengan lelaki lain yang mudah lupa asal-usul apabila sudah terkenal. Itu membuatkan saya bersetuju mengikat tali pertunangan,” kata tunang penjaga gol nombor satu negara, Khairul Fahmi Che Mat, Aimie Harmelia Mohd Hashumi, 22.

    0

    0
  371. Queen Cobra says:

    Gmbr yg pppuan rambut karat mcm sama jer kat blog jejariruncing ni. Aku baru pasan tadi. So kira bkn yg scandal dgn Fahmi ler yer.. Dari pengalaman aku ler normally Foodballer memang suka main aweks. Dulu kat tmpt aku kerja( Hotel) kalau ada team yg stay kat hotel confirm salu bawa chicks naik bilik. Ada yg worst sampai bawa 2 sekali.. Isshh..

    0

    0
  372. pom pon girl says:

    Hak ah la…sokong ngn komen uolls..si elia ni alahai.. low profile la sket cam si rita rudaini tu ngn bini2 player yg lain.. bini dollah salleh tak kecoh camni pung? bini safee sali ileks je kt umah lipat kain sidai baju tak penah dia canang dia bini safee…stop it elia..jgn la bg malu kaum wanita..if u r good,im sure the best women win..if u act like tis,mamat mane nak kt u..pukul canang satu mesia..silap2 perangai u yg mmbuat kn si apex tu tensi..dah la dia ngn dia nye tensi nk main bola nk menang,lagi tensi pikio tunang dia childish camni..time becinta nk gtau sedunia..time gado nk heboh sedunia.. kang da kawen, kena sound lebih sikit ngn laki, melalak kt FB….piiraaaaaaaaaaaah JEJARI RUNCAI!!!

    0

    0
  373. porm pom girl says:

    Hak ah la…sokong ngn komen uolls..si elia ni alahai.. low profile la sket cam si rita rudaini tu ngn bini2 player yg lain.. bini dollah salleh tak kecoh camni pung? bini safee sali ileks je kt umah lipat kain sidai baju tak penah dia canang dia bini safee…stop it elia..jgn la bg malu kaum wanita..if u r good,im sure the best women win..if u act like tis,mamat mane nak kt u..pukul canang satu mesia..silap2 perangai u yg mmbuat kn si apex tu tensi..dah la dia ngn dia nye tensi nk main bola nk menang,lagi tensi pikio tunang dia childish camni..time becinta nk gtau sedunia..time gado nk heboh sedunia.. kang da kawen, kena sound lebih sikit ngn laki, melalak kt FB….piiraaaaaaaaaaaah JEJARI RUNCAI!!!

    0

    0
  374. Mawar Laura says:

    2 Elia…Awak dah bt kesilapan besar….klu la si Apex baca+ tau..cfm x ambil awak sbgi BINI dia daa…klu Apex krg ajar ke, ade pompuan lain ke…disbb kan Awak la Elia oooiii…
    menjatuhkan + aibkan tunang sendiri…klu aku laa jd Apex, cari daa pompuan lain…@ tumpukan pd karier Bola dulu…dah STAR ++ br laa nak cari Dahlia ke, Teratai ke..!!..Go KHAIRUL FAHMI…Go Go…

    0

    0
  375. Nixk says:

    mengenali cik dalia, seorang yang sangat cantik, baik & tak reti nak show off pun. Compare dgn jejariruncing didalam blognya seolah-olah apex yang tergila2kan dia…

    Ni bahaya bila menulis blog untuk attract reader, menyebabkan ramai yg suka & ramai yg meluat…

    Semoga en Apex pandai membuat penilaian.

    0

    0
  376. waida says:

    xde la lawa mane pun minah ni….klu lawa cam lisa surihani ke…fazura ke….ok la gak…ni stok biase2 je….apek nk cr skandal pun alahai….xde taste ar mamat ni…!!!! hoho… minah ni mahal kt kening kot…opss….lebat weh…hoho

    0

    0
  377. aigoo says:

    Kesian.
    Tapi tu lah kecoh sangat Elia ni kat blog.

    Tapi tak de lah salah jugak , ramai je orangcerita pasal pakwe / tunang diorang kat blog.

    Cuma, sekarang , fahmi nie dah famous .

    Pastu orang dok baca2 blog elia niee, di pulak dok bercerita .

    Tu yang orang kata dia kecoh canang2kan kisah cinta dia.

    Tapi lebih baik , Fahmi nie dengan Elia .

    Dah lawa bertudung,

    Kena banyak2 sabar dan doa + buat solat istikharah untuk minta petunjuk sekali.

    Kalau ada jodoh , InsyAllAH berkekalan.

    0

    0
  378. loo says:

    aku xtahan nk gelak sal komen org kelantan tu…hahaha pesal minah tu terase ble org kate org kelantan xbaik orangnyer..huhu pk2 la sendiri yerk..ape2 pun laki ni suke cuci mate kot..xpe elia dia wat ko pun watla tnjuk bf bru dak u ker..

    0

    0
  379. juji says:

    Tak pa lah pemain bola kita pun nak setaraf dengan pemain bole Britain pasang banyak-banyak baru lah GLAM!

    0

    0
  380. juju says:

    dah tengok dah kat Blog Elia pasal dia mngata si Rita tu buat sedap mulut eh tangan puaka je mengata si Rita Rudani baik ko mintak maaf dengan si Rita semua orang dapat baca komen ko

    0

    0
  381. bubu says:

    kalau btl la dia ada skandal ngn dalia..mmg xleh nk kata ape la..dalia ni junior sy dlu time sklh kt ahmad maher..mmg kategori hot jugak la..cikgu yg dh kawen pun blh cair..tp gmbr diorg berdua yg pompuan rmbt merah tu konfirm bukan dalia..sbb dalia hidung dia x tajam mcm tu..time zaman sklh dlu kitorg suka pggl dalia hidung bunga..sbb hidung dia xmancung tp mcm kembang sket..gmbr atas yg sorg2 tu mmg konpem gmbr dalia..cuma yg ngn kfc tu bukan..

    0

    0
  382. didie says:

    elia tu dah crita about fahmi kt blog dia dah lama… sejak fahmi mengisi bangku simpanan kelantan lg… sejak fahmi tu x femes lg… bla fahmi dah femes bru korg2 sibuk nk baca entri elia… dia dah buat b4 fahmi nothing lg… lantak la dia nk crita apa pun… tu blog dia… korg x suka… xpyh bca…

    0

    0
  383. aku si jujur says:

    nasib baik belum kawin..kalau dah kawin, ada masalah, habis dicanangnye satu dunia..nampak gaya macam xde jodoh ni…wahai lelaki atau wanita, sekiranya pasangan anda membuka pekung anda, bercerita semua yang buruk tentang anda kepada semua orang, adakah ada rasa sayang lagi pada pasangan anda?adakah anda ingin hidup bersama orang yg mcm ni?kalau betul si elia ni sayang kat apex, dia sepatutnya selesaikan cara baik, jgn bising2 mcm ni..sabar..minta pd Allah..awak cerita heboh2 mcm ni, lagi org benci..orang akan tahu dan menilai siapa sebenarnya yang salah, silence is the best treatment..(kalau dr dulu kau x kecoh2 psl hubungan kau dgn apex ni, aku rasa xdela kau tension sgt,org pun xdela mengata mcm ni)..

    0

    0
  384. garpu says:

    betina kat atas x cantik langsung … benci sungguh aku tengok muka betina tu..perasan cantik,hot,sexy…
    Apex,,pikir dulu sebelum buat keputusan..terserah kau nak pilih antara si elia dengan betina tu…PIKIR ELOK2!!takut nanti menyesal x sudah…

    0

    0
  385. jhon says:

    janji apek terbaik semalam main ngan singapura…i like apek…yang peribadi x masuk campur..x minat

    0

    0
  386. cek kem says:

    bagi c.kem, walaupun maybe, apek bersalah sekalipon.., elia Xperlu lah, post bende2 mcm ni kat fb…apek kan dikenali…so, u kene lah jage maruah dier.. walopun u tak suke perangai die mcm ne skali pon..jangan lah malu kan apek..lg2 u post bende2 ni kat fb…baek u n apek discuss elok2…biar privacy sikit maa…
    bg c.kem, maybe apek rase xde privacy kot sbb elia sllu je citer sume bende ,hal korang dlm blog or fb kot…memang, rimas…sumtime, ade bende kene privacy…xyah cite lebey2… ok elia..

    0

    0
  387. wat can i do says:

    apa yang terjadi cuba jgn ceta kat public.. tuh blom kawin ag.. dah berceta.. br bertunang.. kalu dah kawin cam ner eyh…ko yang ske sgt nk femes.. nak bagi tau satu mesia pasal hal ko… xcuse kalu perangai ko cam neh.. mula2 owg simpati lama2 owg akan busan..

    0

    0
  388. gurlz says:

    xpyah la nk salahkn sape2. bnda da jadi, cume skang elia perlu belajau dr kesilapan n jadikan panduan tok mase akn dtg. belajau tok jadi lebih matang n pkirkan kesan dr setiap tindakan kite. beristikharah la, mtk petunjuk. insyaAllah ad jdoh xkn kemana n setiap yg berlaku pasti ad hikmahnye. ^^

    0

    0
  389. finii says:

    bakpe demo curangnye khairul fahmi..da elok da org yg betudung..nk cari yg tededah,..wat mende..

    0

    0
  390. iza says:

    bg aku la kan..memang la elia dh ade cite dlm blog die pasal die ngn si apek ni sblm apek femes lg. tp dia kena la tengok keadaan dan faham situasi. sblm apek femes, boleh la dia nak canang sana sini. tp bila dah femes? jaga la air muka apek, air muka dia n air muka femili.
    hari tu dlm video apek cakap si elia ni memahami. tp memahami apokobondonyo kalu cmni? plez la elia..ko tu educated person. fikir la sblm buat apa2 tindakan. dah sah2 la fb n blog ko 2 ramai pengikut. tulis sesedap hati. tak malu ke?
    lg satu, kalu apek ada awek lain..jgn salahkan org lain, tp cuba cari apa slh ko. jgn nak melalak xtentu hala. bwk bersabar n berbincang dulu ngn apek. jgn la nak cite hal dlm kain plak. wat malu kaum pempuan je. org tak nampak apek yg bodoh, org nmpk ko yg gile.
    lain kali, pikir berkali2 sblm bertindak wahai mahasiswi uitm.

    0

    0
  391. anggun says:

    Kat twitter kakak elia, si erin tu pun memburukkan lg keadaan. melebih-lebih macam la dia tunang KF. malapetaka kalau dapat ipar duai gitu. tu belum jd bini lagi tu.

    0

    0
  392. Lagubestbest says:

    Rasanya Apek boring kot sebab setiap kali jalan2 bersama mesti kne amek gambar la, kne pose itu ini la yela sebab nak letak dalam blog jejariruncing. Benda2 yang seronok pun jadi dah tak seronok dah sebab asyik2 tangkap gambar, asyik2 tangkap gambar. Bayangkan!! awek sndri adalah paparazzi, nak update blog dia punya pasal.

    0

    0
  393. Nik jehey says:

    Erm, Salam… aku setuju pendapat Iza tu… mmg korang kenal sbelum apek famos, tp elia kene jaga jgk tindak tanduk die… bkan nk salahkan elia, kdg2 gambar apek time muda2 dlm bilik pon elia gi pos kt blog… tak boleh mcm tu… mcm yang smua kite tau, dlu bape kerat je yg like Blog jejari runcing.. lepas apek famos la skng dh berpuluh ribu yang like… smpi org iklan dlm fb pon die mintak bayo… hehehhehe.. come on.. you delete je la… takperlu nk mntak duit…. name pon laman sosial…. so, next time, sbelum post pape kat blog atau fb… diskas ngn apek dlu…. kene saling timbang rasa… apek berubah mgkin bersebab… sbelum kite lepas kan pape, kite kene pikir ape bende yg kite buat yg sbabkan apek jd cmtu..

    0

    0
  394. kawe says:

    kalu betul la mu ni banyok skandal, mu bg ko aku la tune mu tu hbs cite…

    0

    0
  395. aida says:

    Allah telah menentukan jodoh seseorg so jgnlah kita menyalahkan apek… wpun dia berusaha utk bersama tp klu jodoh bukan utknya ia tetap tak akan bersama so percayalah pada takdir dan jodoh yg telah ditentukan olehnya…. jgnlah kita mengata ikut suka hati jer… kalau kata2 kita lontarkan tu silap bermakna kita telah menfitnah mereka so jagalah perkataan yg keluar tu dari mulut kita dahulu sebelum menjaga org kerana ini melibatkan maruah…..

    0

    0
  396. apa pon tak boleh says:

    dasar lelaki.

    0

    0
  397. Leo says:

    Pisang berbuah 2 kali…

    kes pertama mawi…

    kes ke2 khairul fahmi…

    P/s: belajar dari kes org lain..

    0

    0
  398. Hawa says:

    salam semua, maaf kalau masuk campur… hawa juz nak ckp skit byk lah kat sni… abt elia, btl kata2 pengomen yg lain dlm hdp nie jgn terlalu keterlaluan ckuplah berkesederhanaan. pakai tudung pun bgs tp jgn pakai tdg sbb org lain ok. elia pun kena redha dgn stiap ketentuan yg allah dah tntukan utk kite… lebih baik pts skrg dr bercerai…mungkin jodoh elia dgn insan lain, tapi jgnlah sbb pts dgn apek, elia hlg hrmat pd dia n keluarga dia x baik mcm tu… kitekan ade agama…
    abt apek, sbgai lelaki cari jln yg terbaik utk menyelesaikan smua kekusutan jgn krn kite seorg smua kena menanggung malu n maki hamun smua org… coz manusia nie kdg2 terlupe bile berkata2.. hawa x sokong sape2 ape yg hawa komen kat sni adlah yg terbaik utk smua. fikirlah apek, fikirlah elia… jgn krn hbgn kalian org lain mendapat saham dosa masing2. buat yg terbaik. solatlah slalu… insyaallah. utk pengomen yg lain, berhati2lah bile berkata jgn biarkan perasaan marah menguasai diri krn ade yg bertepuk tangan bile kite berkeadaan begitu.

    0

    0
  399. aien says:

    agak agak la. cara korang cakap macam si fahmi ni konfem konfem akan kawen dengan dalia. dorang dah putus tunang pon, tak mustahil kalau lepas ni fahmi dengan pompuan lain selain dalia. lagi satu, blog jejariruncing tu memangla ala ala diary harian dia. tak suka, jangan baca. masalahnya, awak dah expose semua benda kat situ. buat private, takde orang baca. aiyo. grow up people.

    0

    0
  400. orang marah says:

    ini salah kedua-dua pihak.
    APEK- jgn igt ko femes ko bleh buat mcm2. ala, setakat pemain bola sepak tu apa lah sgt. time merana nanti, teruk kot. xpayah dok over. ko kena igt, sapa yg bnyk support ko.
    ELIA- kita ni xbleh nk dibangga sgt BF kita. bila jd mcm ni, org akan tunding kita balik. lelaki ni memang mcm tu, bila dia rs dia HOT, dia tinggal mcm tu. btw, benda ni dpt mematang u jgak.

    0

    0
  401. wanitaaa says:

    kenapa laki bila dh tkenang n bjaya sng jer lupa diri…tanya dulu diri betoi2..sapa ngn dia tyme dia ssh n sng…jgn buat ppuan mcm bola…kalau suka senang jer ko tangkap…dah x suka ko sepak..mentang2 ko goalkeaper…fikir dulu maruah seorg ppuan sblm tu…bg aku eila tu x penah sura korg suma pg mlawat blog dia n baca story dia…bia la dia nak tulis aoa pon..korg nak baca,korg baca..x nak baca dok diam2…!!!

    0

    0
  402. nor says:

    macam2 kan..takpelah..pe2 pun kita semua tak tau apa yang berlaku antara mereka..biarlah mereka yg menentukan hala tuju masing2..semua dah besar panjang..boleh berfikir mana yang baik dan yg buruk..benda macam ni lama2 bleh jd lain macam tau..pe2 pun all the best..moga bulan Ramadhan ni memberi sinar baru buat kita semua..maaf zahir batin..peace yer..salam..

    0

    0
  403. mumia says:

    bia sye lak usha fahmi…@$@#$%#%$^

    0

    0
  404. Blitz Nur Spec says:

    Rileks lar dlm mengomen tue..kite xtahu sape betul sape salah lg coz dgr sebelah pihak, salah tembak jp lg xpepasal dpt dose kering..

    Lg satu masalah dlm hubungan nie perkara biase, cube renung utk diri sendiri korang sentiase ceria ker dalam perhubungan.??? Dan sebenarnyer masalah dlm perhubungan nie bagus sekali sekala utk kite lebih memahami hati pasangan masing2, so aku rase masalah kite jgn exposed kt public kerana menimbulkan pelbagai tanggapan.Yg komen dlm nie pun merimbun masalah tp xciter pun ntah2 lg dasyat pun ader..

    Kepada yg kutuk2 negeri tuh pikir sendiri balik lar..kalo u all perfect u xkn kutuk org or negeri..kalo ade xpuas ati juz jd gentle bincang ngn sesape yg u xpuas ati sng citer dr u buat statement general macam nie semua org akan terasa, sebaliknya masalah xsetel coz u xberani mengaku diri u sape..Kalo xsedia nk interprem bek jgn kutuk2 org jez komen utk topik yg dbincangkan shja..

    0

    0
  405. Nyonya Keeper says:

    Lu tau/ tengok ka dier beli handbag LV tuh @ dengar ckp2 org jer.?? Kalo stakat dengar cakap org xyahlah..pasal lu pun macam2 org leh citer..kena igt yg tue.

    0

    0
  406. gegirl says:

    aku suka elia ni,dia buat blog dari dulu cter pasal bf dia…rasanye sbb dia syg gler kt bf dia..tapi satu je bila bf dia da femes sepatutnye dia juz gtau hal bf dia bkaitan bola sepak je kat blog dia xpyh detail sgt bgitau g kuar apela..bkn ape..bila da bf jd artis ramai wrtwn n masyarkt umum nk tau,so bila dia cter camtu,dia seolah-olah bg cter prcuma kat wrtwn n org ramai leh tau hal pribadi diorg…n aku rasa elia patut bgaya skit..bukan elia xlawa tapi lelaki sk pd kecantikan…model tu xla cntik sgt ..nmpk dr pemakaian memg cam pelacur…memg ade yg ckp kaji ati dulu bkn tgk luaran…tapi masalahnye msyarakat skrg tgk luarn dl bkn dlmn ..bktinye ade ke syrkt amik org hodoh2 untuk pengiklanan ke ape wpun hati dia lawa.kan kita islm kita da tau pakai mcmtu xelok kenapa paki juga …nmpk terang2 bdk ni kata je islm tapi paki mcm xlayak untuk jd islm…wpun dia bek dgn kita kenapa dia xbek dgn Allah?

    0

    0
  407. reydyer says:

    dah puas hisap madu si elia buang je

    0

    0
  408. ape2 la~~ says:

    haish,,mcm2 manusie zmn skang ney,,
    baru tunang da ptus,,
    bl0m kawen lgi,,x de jd0h nax wat camne,,

    0

    0
  409. nadia says:

    uit….kalian bulan ramadhan nie tak baik mengumpat…tu masalh dia org buat ape kite nak ckp lebih2….tak beri impak yg positif pon kat mane2 pihak….

    0

    0
  410. adeq@mybrutalgurl says:

    skrg ni dgr dh ptus..pe nk jd dpt tnng cmel2 cr owg len…..klaw btol x de ppe x pyh r ptus…klaw x syg ckp je jgn r nk blpik2 ckp…buang mse je kn knal lme2 klaw akhrye ptos..

    0

    0
  411. nisa says:

    emm,,,tak per elia…pas ni ko tunang ngan DROGBA plak..haha

    0

    0
  412. cik nin cool jerr says:

    penat aku baca komen kat sini..panjang betul…..yg pasti awek ni aku jumpa kt spore dgn apek sabtu lepas..kuikuikui…xdinafikan dia mmg cun dr tunang apek yg gebu yg asyik ngoyan kt belog…canang kisah cinta seantoro tu..hehehhee..tp…seksi ah!!!*apek tu ensemmmmnye..cam ex bf cik nin..terbayang2*kuikuikui

    moral of the story : jaritembun pasni bersederhana la…kasi moden sikit sbb apex suka moden2 tu..kiki
    kakak jaritembun lak..xyah la ngoyan sgt macam la apek tu bf dia…mulut busok pi gosok gigi…xyah sibuk hal org….yg gaduh bertambah gaduh hehe

    0

    0
  413. man says:

    kalo DROGBA tak nak ngan ko Elia, xper..RAJAGOPAL pon boleh..huhu

    0

    0
  414. yatt says:

    aku rs dorg ni x mungkin dh bersama..mana xnya, x kawen lagi dah maki2 apek dlm fb.bukan x boleh settle cara baik, bincang..kalu dh kawen nnt,suka2 maki suami,berdosa tu,selidik betul2 dulu..aku tgk gmbo apek dgn ppuan tu mcm biasa je..x nampak special pun..elia, jgnla cepat melatah…

    0

    0
  415. Jinggo says:

    Last week opis mate aku jumpe mamat ni dgn minah ni kat universal studio singapore….

    0

    0
  416. Brader Johor says:

    XPAyah nak berdalih la Khairul Fahmi Che Mat oi……. Nampak ko gi Singapore last week dengan minah ni, bukan main mesra lagi engkorang ek…. Tu pekebendenye tu,,,,,,, Ingat dunia ni besor sangat ke? CECITE…CECITE….

    Lelaki memang banyak perangai macam ni… Elia Relaks kena tabah… Setiap perkara yang terjadik mesti ade hikmah… Aku fikir positif jek, Elia tulis Blog psal Khairul Fahmi sebab die sayang sgt.. Kalau korang pun of coursela buat camtu… Xpayahla nak HIPOKRIT sangat…..Of course korang akan buat jugak..

    Ni si ApEK ni dok nafi-nafi ko tengokla lagi 3-4 bulan si Anak Che MAt ni kuar sotkabo kompem bercinta dengan orang len… wahaha… Mcm si MAWI tu dulu…

    Biasela… dah glemer….sekeliling pompuan cantik ade..ape nak heran… kankankan? Yg tak tutup aurat plak tu..iskiskisk.. kalau carik lagi baik aku bleh paham lagila…

    Jaga-jaga apek girl friend baru ko… kang ade plak yang melalak kuar sotkabo lagi….

    0

    0
  417. cactus says:

    minah klate mmg perampas…

    0

    0
  418. tak bernama says:

    cactus: cakap elok2 ckit silap haribln dpt penampor free….
    tengok status n komen elia kat fb tu….. aku rasa ayat yg dia guna tu agak kasar…..aku n nko ayat yang ko guna utk bakal laki engko yer…. kalo aku jadi KFCM, bila baca aku pon naik angin…..macam nie ke nak wat bini… pong pang pong pang dok crita hal kat orang luar…… ape ke hal nie…… kalo perangai hudoh pon engko jugak yang berkenan……
    biasa la tu dik….. sedangkan lidah lagi tergigit……. tapi xkan ko nak satu dunia tahu………..

    0

    0
  419. tya says:

    alah!si dahlia tu aku kenal la..kwn ngan kwn aku..yg sidahlia nie kaki perampas kekasih org~yg kwn baik dia sendiri pom dia rampas..dah x dew dara pom~wat rugi jew si apek tu~

    0

    0
  420. ahni says:

    buat Elia’s Blog : jejariruncing : jika dia yg mahukn begitu, terima dan redha….percayakn bhawa ade yg lebih baik menanti disana… ‘Allah tidak memberi apa yg kita mau, tp Allah memberi apa yg kita perlu/ terbaik utk kita’ …redha n trima… jika boleh diperbaiki, baikilah..jika tidak, biarlah dia dgn caranya…dan gurl yg jd org ketiga tu, insaf… what u give, u get back..we call it as KARMA… Khairul Fahmi Che Mat , jgn memalukan sesama sendiri…anda pernah menyayangi dia b dia pernah bersusah sng dgn anda…. jmpa, dan bincanglah sebaik2nya…. jika mmg tiada jodoh, jgn membuang sebegitu… apa pon berlaku, gnekn keperimanusiaan masing2 mghadapinya….

    0

    0
  421. APEX ------ ELIA ===== says:

    bodoh sape yg marah elia pasal dia heboh canang bf dia kt dlm blog dia..lantak dia r…korg spe?? gf/bf korg pon korg publish kn?? letak pic, or something….dia x kcau org pon..klu btul APEX bek sgt, nasihatkn r tunang dia…jgn wat cmtu…apex x kecoh pon tunang dia publish smua tu….klu apex xske, msti elia x buat..pk logik r…. dh mmg dasar mata keranjang…..br popular kit dh gle..pompuan perampas tu gle gak…muka x la lawa sgt..tp dok gesel2,apex mmg cair r..tu melekat je…dgn elia x dpt agknye…. dh smpai msuk hotel, ape cer??? dh la….xpyh nk sibok dorg nye hal…gi mati dorg r…..

    0

    0
  422. huhuhu says:

    ade yang tak pasal-pasal dapat dosa kering…….. dok kata kat orang x baik wo……..
    hang nampak sendiri ker time dia dok gesel tu…..
    …..FITNAH ITU LEBIH DAHSYAT DARI MEMBUNUH……

    0

    0
  423. noni says:

    pengajaran pada bloggers,,,jangan canang sangat pasangan bukan muhrim anda dalam blog…lum sah lagi..dah terantuk baru tergadah…anak cucu baca oooi….

    0

    0
  424. cikgu Nurul =) says:

    hurmm dua2 pun tak salah kot…
    maybe…Allah dah takdirkan jalan diorang berpisah macam ni kan…..nk wat mcmne…
    kita sebagai peminat berdoa smoga FK dan elia bertemu dengan pasangan masing2 yang sesuai dan masing2 berbahagia smpai ke anak cucu ye adik2…. =)

    0

    0
    • ross lisa says:

      i sokong pew y brader jhor ckap,n org len xblh nk slhkn org klantan dsbbkn hal nie…pnaas jekkk!!!kte xblh nk judge sape2,y penting msing2 taw jga dri.sy xslhkn elia dlm hal nie,n also dahlia…xpyahla nk btekak dlm hal org….mkin mgeruhkn kdaan,pttnye kte sme2 stle cara bek,bkn gni…sedarla ckit,kte sume nie agama pe..xpyah nk bsugguh sgt…

      0

      0
  425. potpet says:

    sila baca paper, KFCM dan elia dah explain semua. Elia dah mengaku silap dia, KFCM pun dah mengaku dahlia ni mcm adik dia, satu kampung , sblh rumah lagi..yg lain nilai lah sndiri

    0

    0
  426. malu lha aqu .. yeakkkk …

    0

    0
  427. anne tania says:

    Maybe diorang xde jdoh kot…..Cme moral of the story dr kisah apex n cik elia nie….Kte jgn la terlalu terbuka dlm menceritakan hal2 peribadi,,cthnye pasal hal percintaan mrk….Mmg la xsalah nk bercerita…Tapi xperlu la nk ceritakn semuanya….Pstu,jgnlah kte terlalu berbngga dgn apa yg kita ade n dgn ape yg kte syg…Jdk,kesannya skrg ni laa…Tup2 putus tunang…..Ape2 pn,,,hope diorg bole berbaik semula….Biase laa bertunang nie byk dugaannya….

    0

    0
  428. cha says:

    apex,,,plz la pasni jgn wt hal..lau pasni kua g cite sal ko yg kua ngn dahlia tu or ko bercinte ngn die,,kompem aq benci ko..tp aq ttp sokong team malaysia..peace

    0

    0
  429. blei blah says:

    aiiyooo banyak kontrovesi sampah laaa…dah kalah devid bekam dah…hurmmm fokus bola sudah ni nak cipta kontrobesi lak…si elia pulak..sudah2 laa tu…diam2 lagi bagus dr bersuara…kang tak pasal2 da nampak ko tu perempuan yang macam2 mana..diam sudah…sattle dalam kan senang….

    0

    0
  430. shy says:

    apex, kalo nak putus tunang, putus la elok2. bawak mak bapak g umah pompuan. nanti orang kata mak bapak apek xajar plak. aku bila lelaki yg xtau adat macamni aku mula menyampah ngan mak bapak dia jer.
    apa2 pun, 2-2 pompuan tu aku xberkenan, carikla orang lain apex

    0

    0
  431. gelabah teck says:

    patut la kena tinggal ngan apek..langsung tak matang…hal peribadi pon mau kecoh kt public…gelabah btol.

    0

    0
  432. ina naim wanabe says:

    apek bukan teror pon..kalo teror da g layak da third round..pk psl tetek baru la tu..sbb tu bolos..jgn jd mcm mawi pek..abeh ko..x kemane pon..rumah kt melaka pon da uzur..anak pulak xde..plihan pertama la plihan yg tepat..teck tu langau je..

    0

    0
  433. mia says:

    dua2x pn x lawa lansunglar…..pirakkkkkkkkkk

    0

    0
  434. anti pompuan canang says:

    sokong apex. kasi ajar pada semua pompuan yg suka dok canang2 hubungan. aku heran la ngan org pompuan ni….dengan rakan2 ke sape2 ke….semua hal pakwe ke…tunang ke…husband ke….semua nak cerita. kat blog la….diari la…internet la. mulut org pompuan cam syial….syial korang tau tak. bagusla apex putus. nanti kalo kawin gak, ntah citer dalam kain semua citer. hubby tak mampu puaskan sex pun semua na citer….bodoh punyer pompuan.

    0

    0
  435. farhana says:

    pape pon,biar la c fhmi 2 yg buat kputusan..dy yg lbih berhak untuk tntukan sape yg lyk jd bni dy tp klo c fhmi 2 plih dhlia,dy mmg mlang,,da ad tnang pkai tdung,p cbuk cri awek sxy asl lak??nk plih bni,plih la yg beriman,.nti seksok klo da ad anak,ank lak terlibat lam isu sosial,bru nk nyesal…pkir2 la fhmi,wt kputusan terbaik,jgn nti ble da ilang bru nk nyesal,.doa la byk2,ALLAH akan bntu hambaNYA..

    0

    0
  436. winner says:

    aku pun benggang dengan jaafor on ni. sesuke nk mengata org negeri. ko pesal??? mind tu bg open la bro…

    0

    0
  437. aje says:

    kalo mcm nie la pilihan apek…… konpem… 2 -3 tahun lg profile bola dia akan jdi teruk…. mmg x sesuai langsung utk dipilih….

    0

    0
  438. Khairul Fahmi Che Mat says:

    Sorry elia,awak xder rupa,saya ni dah la top gol keeper kat malaysia ni,awek pon mesti la nak cari yang hot,awak biase2 saje…awak cari la laki2 yang biase2 ok…saya nak pergi kat dahlia teckteck…:)

    0

    0
  439. wan says:

    dua2 masih muda..bertunang ni darah manis kata org tua…apapun pk positif je la..masing2 ada kelemahan..manusia rancang Allah yang tentukan..:)

    0

    0
  440. Chela says:

    Yg si elia n sume dok kata K curang ni ada bukti bergambar ke? bukti nampak depan mata? TAKDE. Setakat gambo kat atas, Perdana Menteri kita pon ada bergambar dgn perempuan lain, sekadar sembang n peminat. Yg Elia tuduh KF tinggi suara tu pon sekadar tuduhan Elia. Takde sapa2 nampak betul ke tak.

    TAPI SI ELIA NI, yg dia HAMUN n EXPOSE AIB KF ni, ada BUKTI. Terang2 print screen dia hamun KF kat FB. Aku kalau jadik jantan pon aku tinggal betina gini. memalukan!!! Ni belum kahwin, kalau dah kahwin, mampus banyak lagi keburukan akan didedahkan.

    Kalau masuk mahkamah pon, yg ada bukti leh menang, setakat cakap tin kosong, baik tak yah ELIA oiii…

    PENGAJARAN: Jangan over exposed sgt. jangan over2 sgt dlm sume hal.

    P/S: Perghh, mintak bayaran utk org post iklan kat FB ko, Elia? Apa kata ko tekan jela X besor tu kalau tak suka. What u give is what u get back!

    0

    0
  441. lattalilattamplom says:

    oiiiii CHELA…KO NAK BUKTI BERGAMBARKAN SI KF CURANG KAN ???? KO BUKAK BIJIK MATA KO BESOR-BESOR …KLU TAK CUKOP KO PAKAI KANTA PEMBESOR GAMBAR YG TERSEBAR LUAS SKANDAL APEK DGN DALIA TEK TEK TUHHH…..

    KO NIH MMG KETINGGALAN ZAMAN BTOL LA….KO DUDUK GUA MANA NIH???

    LAGI SATU…CUBA KO LETAKKAN DIRI KO TU DLM SITUASI ELIA…ORG KUTUK…ORG HINA…ORG KEJI KO DGN FAMILY2 KO SKALI…APA KO RASA?

    KLU KO MUKA TEBAL MCM JALAN RAYA TAK TAHU LA PLAK….KESIANNNN ADA LAGI MANUSIA DUDUK DLM GUA TAK TAHU PERKEMBANGAN…

    0

    0
  442. pemuja wanita says:

    cantek la gurl nie..aku pon nak jgak mcmnie

    0

    0
  443. haruan tak mkn anak says:

    Sabaq…. yg hampa duk mengata sama sendiri ni wat pa…kan ni bln posa……sabaq la ckit…

    0

    0
  444. FreakyMilkyKiky says:

    ce kalau KFCM x glamor + x byk duit ..
    dahlia tu nk x kat dia ?

    0

    0
  445. big boy says:

    pukimak lu la apek…..aku kalau jumpa ko mmg aku ludah jer ko ni…

    0

    0
  446. Javier Pastore says:

    syg apek selamanye=)

    0

    0
  447. AKURASAKORANGPATUTBACANI says:

    AKU RASA KORANG PATUT BACA NI
    BARU KITA TAHU SIAPA YG BENAR
    PAPE PON ELIA KAU MMG BETINA GATAL
    DULU ADA HUBUNGAN DGN LAKI LAIN
    MAS ATU APEK BZ. IGT AKU TATAU?
    HAHAHAHAHA
    http://akugileglamour.blogspot.com/

    0

    0
  448. tanah airku says:

    Apek x de education so mmg la tak pandai nk pilih.. cube cari girlfren yg berpendidikan ala2 student UIA ker kan..baru la

    0

    0