Written by AbangNara | February 6th, 2013

Nampak mesra sungguh Chef Riz dan wanita di dalam gambar yang telah dikongsikan oleh Chef Riz sendiri menerusi Instagramnya. Gadis ini dikenali dengan nama Stella Stephanie di Instagram. Boleh tahan juga kecomelannya kan?

chef riz

Sekali imbas, gadis ini memang ada iras-iras bekas isteri Chef Riz, Ana Dahlia. Apa pun, tidak diketahui pula apakah status hubungan mereka berdua. Mungkin sekadar kawan sahaja. Mungkin sudah bercinta. Hanya Chef Riz sahaja yang tahu. Hehehe ~~

P.S: Trailer Fast & Furious 6 sudah keluar!!!

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

74 responses to Adakah Chef Riz Sudah Temui Pengganti Ana Dahlia?

  1. Cik Moona says:

    Wah..dah ade teman penganti baru…huntonglaaaa :P

    0

    0
  2. Samsul says:

    Ewwww..x kisah

    0

    0
  3. jijah says:

    ader iras ana dahlia gak….

    0

    0
  4. suka Sabree Abu says:

    oh, jadi dia bukan gay lah kan?

    0

    0
  5. tengku minah jambu merah / biru says:

    2nd hahahahahahahahahaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!! eeeeeeeeeeeeeeeeeee suka suka suka eeeeeeeeeeeeeeeeee suka nyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!

    0

    0
    • tengku minah jambu merah / biru says:

      eh ape pulak 2nd fifth pulakkkkkkkkkkkkkkkkk eeeeeeeeeeee benci nyeeeeeeeeeeeeeeee !!!

      0

      0
  6. BYJ says:

    Muka sekali pandang lebih kurang dgn ex-wife dia Anna Dahlia yg berwajah Melayu Klasik tapi yg nie upgrade skit…pan Asian gituh…wah..sama tease dgn adik dia nmpk skrg nih …tahniah Chef Riz semoga bahagia :)

    0

    0
  7. umie says:

    hakkkktuihhhhhh

    0

    0
  8. tengku minah jambu merah / biru says:

    muka pompan ni ada macm pojiah latif pon ada …macm muka wilma muhamad pon ada…jambu jugak pompan ni tahniah chef riz dapat pompan jambu…

    0

    0
  9. lees says:

    adakah ianya maknyah? Opss

    0

    0
  10. ana ketum dahlia says:

    kalau tak salah dulu riz pernah masak something pastu ng nama ‘awan dahlia’. So rz pasni bole buat ‘bingka stella bakar kukus grill panggang bersama sos ketum madu lebah diimport naik kapal layar bernama stepani’.
    Jgn lupa upload gambo kt intagram bila dah siap.

    0

    0
    • emma mengelembong says:

      malatopssss resepi tu uolls…

      0

      0
      • ersalina senrose says:

        laparnya…i rasa nk makan kangkung goreng belacan lah….chef riz sudi tak msak utk i…husband i zain minho tu outstation tak balik2 lg

        0

        0
  11. Chef Riz promosi GF baru says:

    Kepala chef Riz tu dah t’lentuk sana-sini, ttulah pompuan tu GF baru dia kot…Ade ku kesahhh ?

    0

    0
  12. Mama Bosan says:

    Riz, dah dpt awek cun ni, janji tau jgn main ikut belakang lagi….jadik lelaki straight k, no more bengkang bengkok

    0

    0
  13. Anonymous says:

    aku dah jumpa diowang kat johor..

    0

    0
  14. wow bibir minah ni mcm chef wan says:

    wow bibir minah ni mcm chef wan punya bibir la yowls!!!!! kbyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

    0

    0
  15. Cik Peah says:

    Xminat peah nk komennnn……..

    0

    0
  16. cik kitty says:

    perempuan jadian ke awek dia..? serammmmmmm..

    0

    0
  17. Fiqa says:

    Kat mana ni.pintu banyak. Cermin lagi..takkan hotel kot

    0

    0
  18. criz says:

    mcm Kim kardashian lah

    0

    0
  19. amoi says:

    Isk…aku nk caye dgn x je cite yg olga sebar ni…huhu..tp bg aku, hrp dia ni jgn terpesong lah…huhu..klu terpesong,cpt3 lah bertaubat..nauzubillah..

    Daripada Ibnu Abbas r.a katanya, sabda Rasulullah s.a.w, Allah melaknat laki-laki yang menyerupai wanita dan wanita-wanita yang menyerupai lelaki.

    …Firman Allah.. “Dan Nabi Lut juga (kamu utuskan), Ingatlah ketka ia berkata kepada kaumnya: “patutkah kamu melakukan perbuatan yang keji, Yang tidak pernah dilakukan oleh seorang pun dari penduduk ala mini sebelum kamu? * sesungguhnya kamu mendatangi lelaki untuk memuaskan nafsu syahwat kamu dengan meninggalkan perempuan, bahkan kamu ini adalah kaum yang melampaui batas”

    Daripada Abu Hurairah RA, bersabda Nabi SAW…“Empat golongan yang berada dalam murka Allah pada pagi dan petang, iaitu golongan lelaki yang menyerupai perempuan (pondan), perempuan yang menyerupai lelaki (tomboy), penzina dengan binatang dan golongan yang melakukan liwat (homoseksual)”

    Daripada Ibnu Abbas.sabda Nabi s.a.w….“Barangsiapa yang kamu dapati mengamalkan amalan kaum Nabi Lut, maka hendaklah kamu bunuh pembuat dan orang yang kena buat” (Sunan Abi Daud : 3869)

    0

    0
  20. Anonymous says:

    Eww..gambar last tu mcm baru lps cium je..lipstik comot!

    0

    0
    • Glamer Gilerrr says:

      Ha’a kan???? tu yg aku tgk mcm pelik jer dia pakai lipstick… mcm baru lepas minum air sirap comot kat atas skit… hehehehehe…

      0

      0
  21. Anonymous says:

    Eww…gambar last tu mcm baru lps cium je.lipstik comot!

    0

    0
  22. Anonymous says:

    Ewww..gambar last tu mcm baru lps cium je.lipstik comot!

    0

    0
  23. cincin emas says:

    ni mcm kt bilik karoke la kn :-)

    0

    0
  24. adik says:

    Apasallah si ana ni tak nak kat chef riz ni….compius ni…adik tengok OK aje

    0

    0
  25. semek says:

    naluri ambe mengatekang puang ni nyahhhh uoolllssss

    0

    0
  26. POYO says:

    TAKKKK LAWAAAAA PONNNNN

    0

    0
  27. Anonymous says:

    ouh lelaki cenggini ghupernyeeeee.senang jer dapat pengganti ye.

    0

    0
  28. MAK JEMAH says:

    meluat ahkak tengok uuu..make up OVER!! ngan terlentok2 nye…
    huh..naik bulu roma ni..hhahaha

    0

    0
  29. Anonymous says:

    malas nk komen la…chef riz ni pn bkn la ensem sgt pn…

    0

    0
  30. Stella Stephanie says:

    Amboi nama Stella Stephanie.. mcm nama nyah je akhak ni..

    0

    0
  31. Amoi Comel says:

    Pondan lah yg dalam gambar tu… ChefRiz tak berminat dengan gegirls okey.
    Ape u oals ni, perempuan vs pondan pun tak tau beza…

    0

    0
  32. Mirai Suenaga says:

    ceh, Ana Dahlia lagi lawa. Ini macam nyah je aku tengok

    0

    0
  33. iphoneuser says:

    Kenapalah suka mengutuk fizikal orang, kata dia tak cantik, macam india la, lipstick comot la, ana lagi cantik la, kenapa tak kutuk perilaku?
    Penciptanya pula dikutuk, masyallah..

    0

    0
  34. fattyjul says:

    dah rupe jebong je minah ni..eii yucckkk sgt!!!

    0

    0
  35. dia says:

    chantek mcam hindustan.

    0

    0
  36. Anonymous says:

    ELEH… cover line jer ni.. dulu sebelum kawin bukan main riz ni main mata ngan kawan laki2 aku…

    0

    0
  37. Anonymous says:

    yelah kau jer yang cantik.duk kutuk2 org pulak.aihhhhh

    0

    0
  38. Anonymous says:

    SOO cute but damn!

    0

    0
  39. budak gemuk says:

    okla 2 dari xde

    0

    0
  40. Anonymous says:

    kalo ikot canti.. cantik lg ana dahlia..

    0

    0
  41. RARA says:

    mcm bapok dh aku tgok pmpuan ni…eeeeeeee
    xde taste! ana dahlia jauh lg cntik ok…peace!

    0

    0
  42. Soulfly says:

    Muka macam nyah.
    Bibir pulak kembang semacam. macam suntik botox je kembang bibirnya tu…

    0

    0
  43. Burberry says:

    kesian pompuan tu tak pasal2 kena kutuk….apa salah dia wey?

    0

    0
  44. duri says:

    cantiklah dari ana dahlia yang mata tersembul tue..

    0

    0
  45. Anonymous says:

    Nampaknya Chef Riz cuba menjantankan dirinya huhuhu

    0

    0
  46. Anonymous says:

    Ish ish ish… Dahsyat jugak Chef Riz ni, dulu kaki penipu (kes tipu sijil masterchef), pastu kaki pompuan plak, main pompuan sana sini, bg harapan sana sini, itu pun ada hati bgtau dunia yg Ana Dahlia curang, ada ka patot, xdak akai ka. Sendiri yg curang pastu bole ckp wife dia ada jantan lain. Alih-alih cepat je dpt pengganti, yg dlm instagram ni lain, yg kantoi pegang tgn kt KLCC aritu lain, hebat btol Riz ni, nasib badan la wahai gf-gf Riz semua… dgr cite kt set, mamat ni kuat main bomoh, sebab tu ramai suka kt dia, jaga-jaga la gf baru Riz tu, hati-hati, kang x memasal dibomohkan jugak..nauzubillah… peace yo!

    0

    0
  47. Anonymous says:

    Memang chef Riz ni kuat kasi ayat cinta kat pompuan2..Kawan aku budak production kenal rapat giler dgn family dia.Semua tau yang Riz ni B.I..Pompuan layan laki pun layan.Eiii tolong aaa…insaf skit..Orang lain kali tak payah la nak hebohkan satu dunia awak kapel dgn sape.Dia bukan rasmi jadi milik awak lagi…Belum per2 dah pukul canang..Kat Jb ko dgn mak jemah tu, kat kl ko dgn yg lain plak…heheh…setahu aku kan, gepren baru dia ni tak penah sebut ‘I LOVE YOU’ pun kat si Riz nie…Riz je pasan sensorang..Bagi aku , gepren dia tu blh je dpt laki lain yg lagi elok dari Riz…hahaha…Cukup2 la Riz, tak yah nak buat drama minggu ini kat media :)

    0

    0