Written by AbangNara | August 19th, 2011

Perghhh. Jiwang karat. Pengakuan paling kacak daripada Zul dan paling cute daripada Abby. Masing-masing meluahkan rasa sayang di Facebook page masing-masing. Kalau tak silap, Zul telah meluahkan rasa sayangnya terlebih dahulu kepada Abby di Facebook Page Zul Ariffin. Memang jantan la lu bro

zul abby

Adakah kasih sayang Zul hanya bertepuk sebelah tangan? Ternyata tidak apabila Abby Abadi turut meluahkan rasa sayangnya kepada Zul di Facebook Page Abby Abadi. Memang romantis la korang dua nie.

zul abby

Sila kahwin cepat-cepat. Rasanya ramai yang merestui perhubungan anda berdua. Tak gitu?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

100 responses to Abby Dan Zul Saling Sayang Menyayang, Romantika Gitu ~~~

  1. sakuraungu says:

    woww!!!

    0

    0
  2. whateverwillbe says:

    gagagagaggga..wakokokokoko..mulekanlah hidup baru ye abby :)

    0

    0
  3. Bini Jaslin Puasa says:

    Cepat2 la nikah tu.. takde la geli semacam je baca wall post cenggitu huhu

    0

    0
  4. bujang says:

    kawin le cepat2….

    0

    0
  5. aslann as says:

    untunglaaahhhhh sayang menyayang…..

    0

    0
  6. Zeeqa Ajie says:

    haaa..tu diaa…kan senang terang-terangan je cakap. tak payah nak selindung-selindung.

    0

    0
  7. atieku says:

    abby lagi sweet dari MEMEY….lalalalalalalalala…

    0

    0
  8. hah sempottt~ says:

    haah nikah la cpt2..saing si noman n memey tu skali..huhu

    0

    0
  9. lattalilattamplom says:

    alhamdulillah….at least tkda la nk hipokrit mcm “org” iteww….

    semoga berkekalan ….suke suke suke banget :))))

    0

    0
  10. zul ariffin says:

    abby….miss uuuuuuuuu
    huhhhuuuuuuuuuuu

    0

    0
  11. blacktie says:

    you go girl!!!

    0

    0
  12. starrex says:

    cepat2 nikah la korang dua.. canang semalaya x guna juge.. couple ni lgi 1000x sweet dri sememeh n norman tuh..

    0

    0
  13. zalin says:

    so sweet!!!

    0

    0
  14. sha says:

    cam dak sekolah je..btul ke tu fb diorg…
    huhuhu
    btw, bgus la kalau abby n zul saling menyayangi, cepat2 la naik pelamin… semoga berbahagia selalu

    0

    0
  15. gud gurl says:

    wowwwww….
    abby ilang normiang tp dpt zul..ag untung..body pn ag tough dr normiang..encem lak 2..normiang da bald..da x encem..memekk je duk gile2..mybe memekk xpndg mke tp pndg tuttttt je..ag 1 nk popular cpt..cmtu la..haishh wt mlu je..nk kwen pn kecoh 1 malaysia pdhl korg mmg da ‘kawen’ pn kn..cme xwt mjls je sb xsmpt wt mjls da kne serbu ngn JAIS..benci aku pompuan perampass cam memekk momokk 2..

    0

    0
  16. gatal tengkok mu says:

    owww..suweet gila barby setarn..

    0

    0
  17. ummi says:

    macam tak matured je post diorang tuh.

    0

    0
    • biskut says:

      macam budak2…

      0

      0
      • lyly says:

        ungkapan sayang,cinta,kasih, boleh diekspresikan dlm pelbagai cara…x kisah lah macamna ianya diluahkan…x perlu lah nak ngata sgt ok

        0

        0
        • nour says:

          lantak diorg lah mcm bdk2 ke org tua..jnji x ganggu sape2 pon..n yang pasti semua peminat diorg meretui….
          aku la yg paling happy!!!!huarhuarhuar….

          0

          0
  18. aspire5580 says:

    Sayang menyayang
    Cinta dikenang
    Perasaan menjadi rindu

    Oh…
    Lihatlah diriku yang kehilangan
    Tanpa kasih mu sayang
    Siapalah aku

    0

    0
    • 1/2 tiang says:

      sayang menyayang abang seorang….
      mulut marah hati terkenang…
      oooo….lihatlah….anak mu ………
      pandanglah mata anak2 mu duhai bang norman..

      Papa papa mama mama ………

      kami mau papa…..kami mau mama….
      memey….memey….pergilah…….
      jangan rompak papa kami……
      nantiiiii saaatuuu hari kau kan ditinggallllkannn….
      Papa dan mama akan bergandingan…….
      biarkannnlaaaaa kamiiiiii bahgiiiiiaaaa………

      0

      0
      • minah jambu 24jam mengadap computer says:

        eleh papa kau tu dh kena rompak dn nk kawin pnnnnnnnnn jangan nk papa2 lagiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nanti papa dh kawin papa bawak gi jumpa mama baru okkkkkkkk………..oh yeeeeeeeeeee mama abby kn dh ada papa zul kn?????????? papa zul lagi hensem dari papa ori betol tk?????

        0

        0
        • bujang says:

          Tak nak…..nak papa yang betul….
          kalau mama baru minah jambu 24 jam adap computer nak leeeee……bolih main games……

          0

          0
  19. da princess says:

    nikah je la apa barang main luah2 perasaan kt fb, klu gentle jmp parents abby terus le…mne tau dpt sponsor 20 juta ke…

    0

    0
  20. nisanzura mencari pasal says:

    ya ke syg menyayang??????atau propaganda semata2.maklumlah memey dan norman dah nak kawin..tinggal abby je belum..
    kenapa sekarng baru sekarang ni nak tjuk sayang menyayang sdgkan semua org tahu korang selLU berdua…terdesak ke?

    0

    0
    • choki terperanjat sakan.. says:

      eh eh…. entah entah kau nie MEMEH pa.. menyamar nama lain… hiihii… kau sakit hati kah? seluruh malaysia tahu kau yg sebenarnya terdesak…
      sian kau kau… meroyan dari hari tengok gambar family Norman – Abby kah??? kahkah kahh….

      sesakit hati kau, lagi sakit hati yg Abby yg merana….

      0

      0
      • aku sokong nisanzura mencari pasal says:

        entah entah ko ni abby yang menyamar org lain..lps b’buka dgn norman hari tu terus meroyan ,sbb tulah buat statement mcm tu..haha..

        0

        0
        • choki terperanjat sakan.. says:

          ishh isshh isshh… ada plak tukang sokong nieh.. sah sah Dahlia Teck nieh… sama geng!!!

          Haahaaahaaahaahaaahaaa….

          0

          0
        • kak limah~~~ says:

          apa der…sokong statement sendiri….
          nisanzura mencari pasal = aku sokong nisanzura mencari pasal

          tgk simbol gravatar sebelah tu pon dah tau kau org yg sama…

          0

          0
  21. meow says:

    Setakat ayat, murah aje. Yg mahalnya, tindakan. Kalau dah berkenan, bawa la keluarga pergi meminang..

    0

    0
    • ummi says:

      Bagi norman n memey lepas dulu la.

      0

      0
    • tak desperate says:

      ko nie pun kut ye sabar la dlu. dy tgu norman ngn memey tue setel. kunk kalu buat mase nie org ckp nak besaing pulak. idup kena la kena slow and stedy. ish!!

      zul ngn abby mmg meletuppppp

      0

      0
  22. piah cun says:

    biarlah diorang nk sayang menyayangi..jangan lah dengki..cepat2 lah kawin ye zul @ abby.. sepadan sgt dah tu.

    0

    0
  23. minah blurr says:

    tiba2 rs cam c abby ni gedik semacam jer… perangai xserupa umo..

    0

    0
  24. mizz malay says:

    disebalik kesedihan yang di pendam dan dugaan yg berat di hadapi akhirnya abby abadi menerima kegembiraan dan insyallah membawa kebahagian di hari2 seterusnya…..semoga kekal n cepat kawin..aminnn

    0

    0
  25. jabun says:

    abby dpt jambu

    norman dpt batu

    mulakan hidup baru..

    0

    0
  26. nier says:

    aduhai kenapalah ramai yang macam tak puas hati? biarlah depa… gediklah.. x matured lah… bila x ngaku korang mengata …

    0

    0
  27. ermm says:

    abby ni orang cakap setia sgt2 ngan norman dulu..setia sgt sampai sanggup nikah kali ke2 ngan norman..lepas dah cerai, baru la die kenal zul..untung la zul, dapat pempuan setia……harap2 setia sampai nikah n akhir hayat ye abby..

    0

    0
  28. linda says:

    :D

    0

    0
  29. nadya says:

    inilah hikmah buat Abby….

    bertahun menderita, akhirnya Allah berikan hadiah yang mengembirakan Abby… sy doakan Abby dan Zul cepat2 nikah yer….buat Zul, jagalah Abby dan anak2 dgn baik… beruntung u dpt Abby… perempuan setia.. semoga berkekalan hingga akhir hayat…Amiinnnn

    0

    0
  30. Jebat says:

    :) Abby bila nak kawen.. emm sape2 yang nak kawen atau pada mereka susah nak dapat anak boleh la cuba produk ini di laman web http://www.sethamil.com/hop.php?ref=akunakhamil

    0

    0
  31. Jebat says:

    Waaa…Abby I luv u

    0

    0
  32. Jebat says:

    Anda sukar hamil… Boleh try laman web iniwwwsethamilcom/hopphp?ref=akunakhamil

    0

    0
  33. nafisha eliyana says:

    kwin la cpt …. xyah nk jiwang2 sgt … nnt org meluat

    0

    0
  34. sharifah says:

    kalau norman gan memek yg menulis kata2 tu kt wall
    saya percaya ramai rakyat malaysia yg akan terkena virus muntah hijau..

    0

    0
  35. Faceberuk says:

    2 2 poyo mcm siel.

    0

    0
    • ade aku kesah says:

      oi beruk suke2 kata siel ko nk kata siel kata kat norman gan memek tuh perangai cm setan bertanduk 8

      0

      0
  36. AREYOU CAYO says:

    Biar aper org nak kata tau caci…yg paling penting “ABBY” da happy…org yg mengutuk kdg2 tk tahu aper sebenarnya “isi Hati “org yg dikutuk. Kadang2 kita tgk “Abby” senyum tapi sebenarnya kita tak tahu betapa parahnya hati “Abby”.Jadi Yg penting sekarang “Hidup Mesti Diteruskan” …Biarlah “Abby” bahagia bersama kehidupan baru.Hidup umpama “Roda” sekrg “Abby” dibawah…mungkin satu hari nanti “memey akan merasa apa yg “Abby “rasa pula.

    0

    0
  37. nicky says:

    ok la..xde la over rasa aku

    0

    0
  38. shalala lilu says:

    x over pon.. bese2 aje.. komen2 yg kata meluat tu apesal? tgk org bahgia je meluat.. tgk org berduka, ko hentam lak. haih dunia2..

    0

    0
  39. akulahpompuanittew says:

    aku sukerrrrr!!so wut kalo abby nak update status mcm ni??yg geli rasa tu x payah baca!!dengki la korang tuh!!Abby & Zul!!ailikeeeeeeeeeeeeee!

    0

    0
  40. PSM says:

    semoga kasih direstui..
    semoga kekal abadi
    semoga semuanya hikmah yang baik untuk abby..
    semoga pisang tak berbuah dua kali..
    semoga kalian dipercepatkan jodoh…

    0

    0
  41. Malisa says:

    sape yg geli tu..ntah2 korang lagi teruk.. ok je ayat abby n zul ni.. bukan bahasa lucah pun.. semoga bahagia..yg penting x kena tangkap basah n rampas hak org..

    0

    0
  42. kiambang says:

    ape yg xmature’y?? ape yg macam budak?? ok what..!! standard la org bercinta.. sape yg jijik tu xpernah bercinta ke? cube bagi tunjuk korang pnye fb..ntah2 lagi jiwang karat…hallo…slalu’y org yg mngata org ni die yang lebih….hampeh….

    0

    0
  43. ADIK says:

    bia la . eleh . nak geli pe lak .hak diorang . eleh .yg geli or watever tuh agaknya wall post kat fb lagi la lebih dr c abby n zul nih ha . bialah diorg nak tulis pe pun . suka bace . xsuka tutup mata . yg penting i suka sgt kat abby .sebab dia comel .lagi comel dr memey . tp syukur jerk la eh .allah da bg mcm tuh ;)

    0

    0
  44. cik jelyta says:

    dah tbe masanya abby untk kembali bahagia..lupakan apa yh berlaku..mulakn idup baru yg lbh brmkna.. buktikan dkt norman yg abby mmpu mnjd lbh baik n lbh bahagia walaupon tanpa dia! abaikan kata2 owg len..

    0

    0
  45. lattalilattamplom says:

    klu jadik sok abby gan zul….mmg aku sokong klu dorg dpt sponsor lg vogue to d vazz dr si Normemek.. Biarpon abby tu Miss J tp miss J yg ada class. Bkn mcm si memek wlaupun dara tp lowwwwwww classs.
    Errr…memek dara lg kewww????

    0

    0
    • AREYOU CAYO says:

      MEMEY MANER ADER “DARA”…DIA SIAP BG PERCUMA KAT NORMAN.KIRANYA TEST DULU BARU BELI…HEHEHEHE

      0

      0
  46. gadis sopan says:

    kita doakan yg tbaek unt semua…Allah kan maha adil…

    0

    0
  47. meeradriana says:

    ok what..hahaha
    i like okey!!!

    0

    0
  48. serinity says:

    Klw sy ade super power, sy nk ubati semua hati wanita2 yg terluka akibat cinta kasih setia yang dirampas. Sy harap Abby, Elia Jejari Runcing, Tengku Zawiyah, Nora Danish temui bahagia yang sejati. .)

    0

    0
  49. Sha says:

    tak payah bagi tau orang lah….ngko nak sayang ke apa ke…poyo

    0

    0
  50. yanie says:

    I luv u abby abadi….semoga selalu tabah n gembiri mlalui hari2 mndatang…pd yg mngata 2, abby pn manusia, ada prasaan. ingat klu pegg status J tu, trus hilg prasaan sbagai manusia normal yg lain ke??

    0

    0
  51. samdolah says:

    kesian abby da lama xkena batang kawin2 la kak oi

    0

    0
  52. Sukahati says:

    abby abadi & zul ariffin..dua-dua saya suka…x hipokrit dan berterus terang…i tunggu zul ucap I LOVE ABBY ABADI pulak…uolls yg x suka duduk diam2…jeles la tu sebab xde org sayang kt uolls..sekurang2nya ada juga org sayang kat depa…uolls ado? kutuk & dengki je pandai…tata..i love u abby & zul abadi selamanya….

    0

    0
  53. Sekut Ding Dang says:

    poyo ke poyo…suka hati dia la nk kasi tau org ker…satu dunia ker… kan lebih elok secara open dr sorok2 dlm kelambu tup2 terkembong…

    baru la org tau si Zul tu ikhlas dgn si abby…drpada diam2 tk ngaku tp usung tilam sana sini…duhhh!

    yg tak suka tu konfem bf/gf korg tk seromantik si Zul tu sebab jeles…kakakakaakkaakaka

    0

    0
  54. kapal selam says:

    dasar artis…

    0

    0
  55. sayang says:

    so chomel….

    0

    0
  56. fara says:

    suke dia diorang..

    0

    0
  57. leeza says:

    alhamdulillah….kalau itu lah jodoh nya…..abby pun bukan nya ade gosip sangt dengan lelaki lain ….cuma dgn zul je….semoga abby bahagia hendak nya selepas melalui dugaan yg maha hebat sebagai ibu tunggal….saya doakan semoga bahagia hendak nya……

    0

    0
  58. miko says:

    hahahaha ramai nye yang jeles dengan abby n zul. comel je aku tengok :D

    0

    0
  59. antimemek says:

    Byknya memek n family memek komen kat cni.. shooh2….

    0

    0
  60. eiri789 says:

    bila sesame islam bergaduh…. tapi islam pada nama saje, bergaduh mcm xde pegangan agama.

    0

    0
  61. mista potato says:

    comelnyeeee <3

    0

    0