Written by Bella | March 16th, 2016

Abby Abadi nampaknya kini menikmati kehidupan yang cukup bahagia dengan suami Jai Ezzany di sisi.

Beberapa hari ini, timbul pula khabar angin yang mengatakan Abby sedang hamil apabila Norman Hakim memberikan komen seakan menggambarkan bekas isterinya itu sedang berbadan dua.

Peminat mula tertanya-tanya apakah berita ini benar? Ermm, kalau benar syukur Alhamdullillah. Bertambah lagi seorang ahli keluarga baharu dalam keluarga besar Abby Abadi.

Sumber Berita : Instagram Norman Hakim

16 responses to Abby Abadi Sedang Hamil?

  1. Anzalnaker? says:

    Sweet la kengkonon yeeee. Urmm tahniah ler.

    0

    0
    • Anonymous says:

      alhamdulillah..klu dh mak buyung betol latuu..congrats!
      anak tu rahsia Allah.
      komen jgn la macam org jahil sape2 pun.

      0

      0
  2. Kemek Suhaiza says:

    buat laa anak bebanyak lagi

    0

    0
    • Anonymous says:

      kawin lah banyak lagi supaya banyak emak ayah dilawat… berkalwat lagi 3 kali supaya dapat emak ayah 6 kan best normiang

      0

      0
  3. Anonymous says:

    dobok tu apa ya

    0

    0
  4. Anonymous says:

    xtau camne abby boleh terima redha dgn apa norman buat dgn dia. kalau aku laki dah buat hal smpai kne tgkap, pastu dia dgn bini baru nak buat2 baik dgn kita mampus aku meluat. maybe itula kelebihannya pada abby ni. tak berdendam.

    0

    0
    • kalish says:

      Jadi manusia kenalah bersangka baik dengan Allah.

      0

      0
    • Anonymous says:

      sebab hanya dia n norman yang tahu what went wrong? both of them redha dgn ujian Allah. siapa kita sebagai manusia nak persoalkan.

      0

      0
  5. Anonymous says:

    abby dan suami dia tidak sibuk pun dia pula menyibuk….. kerana bersalah kan kau berzina dengan memey dulu,

    0

    0
  6. Anonymous says:

    apa kaitan dengan normiang pula kalau pun abby yang mengandung? biar lah abby dan suaminya sendiri yang buat pengumuman…. yang dia menyibok kenapa? penyibok, tunggulah memey atau madu memey mengandung baru kau umumkan…. supaya banyak anak tolong memey bungkus baju jualan…… supaya memey kaya

    0

    0
  7. Anonymous says:

    macam mana tak mengandung…shopping atas katil ligat..dengan laki no 2.tak termengandung pulak..setakat window shopping je..yg ni shopping sakan atas katil..kena rembat teruk2..nah ambik kau!!!

    0

    0
    • Anonymous says:

      biar lah dia atas katil pun dengan laki halal dia, norman dan memey dalam bilik tidak halal pun boleh lepas dari kalwat…. masa abby berpantang pula tu… nasib tidak kena postnatal blues…. Allah lindungi dia dari zina laki nya

      0

      0
      • Anonymous says:

        kekadang laki lari ada sebab…knape dgn memey tak lari pulak si norman hakim tu? tulah nampk je tutup tutup bagai.tapi mulut sentiasa melopong..shopping atas katil pun nak bagitau orang..elok ke tu? skg jgn nak salahkan orang pulak..ya tak..

        0

        0
    • minah says:

      Kesian kat awak. Sebab kan mulut awak, hati awak ikut serta hitam. Jangan busuk hati sangat. Tak pasal2 nanti awak kena baru tahu. Biarlah mereka. Awak cukup baca sahaja ok hehehehehehee

      0

      0
      • Anonymous says:

        alah takkan nak marah pulak kak abby..awak jugak yg post sakan tulis bagitau dunia nak shopping atas katil aku cuma remindkan aje..nnti anak no 2 ..shopping dlm bilik air kot…

        0

        0
  8. Anonymous says:

    wah memey mengandung lagi………

    0

    0