Written by AbangNara | February 11th, 2015

Kalau jodoh tak ke mana. Walaupun sudah 2 kali gagal dalam perkahwinan, ada desas-desus menyatakan Abby Abadi bakal berkahwin sekali lagi dalam masa terdekat ini. Untunglah Abby Abadi masih ramai yang memiliki dirinya. Bukan calang-calang tau. Ini bermakna Abby pandai menjaga diri, mempunyai tarikan tersendiri dan paling penting, ada ciri-ciri yang dimahukan oleh seorang lelaki. Desas-desus ini bertiup kencang apabila Abby Abadi memuatnaik gambar bekas suaminya, Norman Hakim dengan ‘teman lelaki’ barunya, Ustaz Khairul Azli.

abby abadi kahwin lagi

Penggunaan perkataan ‘ayah lama dan ayah baru’ oleh Abby Abadi di gambar di atas telah membuatkan para peminatnya teruja. Ramai yang mengucapkan tahniah kepada bekas pelakon Gerak Khas ini. Malah ada yang melahirkan rasa tidak sabar untuk melihat Abby bergelar seorang isteri. Desas-desus ini dikuatkan lagi apabila Abby memuatnaik gambar hantaran di akaun Instagramnya. Ayat nak pinjam untuk 2 hari untuk seolah-olah membayangkan hari bahagianya kelak.

abby abadi kahwin lagi

Kalau benar berita ini, jutaan tahniah Abang Nara ucapkan. Abby dan Khairul Azli memang sama cantik dan sama padan. Semoga perkahwinan kali ini kekal bahagia buat selama-lamanya. All the best buat Abby. Kita doakan yang terbaik untuknya.
abby abadi kahwin lagi

P.S: Owhh!! Tak serik-serik lagi ke guna produk kecantikan berkimia tu?? Nihhh… Bukti produk 100% organik boleh mencantikkan kulit secara semula jadi. Membuatkan kulit suci dari jerawat & jeragat, semakin tegang, sentiasa gebu gebass dengan Masker Organik Warisan ! Harganya berpatutan, tak semahal sayur organik di pasar raya.. Hanya RM29.90 untuk penggunaan selama 1 hingga 2 bulan!! Hubungi kami sekarang, stok terhad.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

38 responses to Abby Abadi Bakal Berkahwin Tidak Lama Lagi?

  1. markinah says:

    weh nak muntah pulak weh

    0

    0
    • HAMBA ALLAH says:

      ALHAMDULLILAH JIKA BENAR MAKA NYA AKAN TERBINA LAH LAGI 1 MESJID LEPAS NI. TAK BAIK KITA MENGHINA ABBY ABADI NI WALAU AKU BUKAN PEMINAT DIA, TAPI DAH BEGITU PERJALANAN HIDUP DIA YANG TELAH TERTULIS. KITA DOAKAN AGAR KALI NI BERKEKALAN HINGGA KE JANNAH ALLAH YA, AAMIIN YA ROBB.

      0

      0
  2. harry says:

    semoga dicucuri rahmat

    0

    0
  3. pung pang lebih abby ni says:

    first time aku comment..tak pernah2 seumur hidup…rasanya tak perlu kot “oops” kat situ…boleh crop kan?? suka controversi ustazah ni….. padahal takde hingin nye pun orang nak pandang kot* diorang ni kalau tak cover….. *sighhhhh
    hmmmmmmmmmmmmm gedik tak habis….

    0

    0
  4. anon says:

    Berapa kali anak2 dia nak dpt ayah baru ni… Suami baru ni kene jaga2 lah sikit, jangan bagi si ustazah celop ni marah, kan kene cakar pulak… Gatalnya nak berlaki, sepatutnya bagi perhatian pd anak2 tu dulu. Hmm…kalau tak kerana dia ni selebriti, takde pun yg pandang..

    0

    0
    • selamah says:

      Moga Allah swt terbalik kan kata2 utk awak.. Xpn utk anak awak.. Amin

      0

      0
      • kita sama ajer dibumi Allah says:

        eh eh cik selamah tk baik awak doakan yg tk baik untuk org lain, doakan la yg baik². Bukan kerja kita untuk doakan supaya org lain mendapat balasan. kalau mcm tu cara awak, awak pon sama gak mcm yg lain². Sampai hati awak doakan anak² org tu sekali mendapat balasan. Anak² tk bersalah dlm hal ni cik selamah oiiii. Tolong jg tutur kata awak.

        Maaf, saya pon tk sempurna, agama saya pon tk sehebat ahl²i ulamak, ustaz, uztazah, ahli² agama. Tapi cara tutur kata awak tu mmg tk sepatutnya.

        Komen saya ni pon bkn utk menyokong komen si anon, tidak sama sekali. Jom sama² kite muhasabah diri. Doakan yg terbaik untuk saudara² kite di luar sana. Insha Allah…

        Peace No War ^ ^V

        0

        0
  5. […] P.S: Owhh!! Tak serik-serik lagi ke guna produk kecantikan berkimia tu?? Nihhh… Bukti produk 100% organik boleh mencantikkan kulit secara semula jadi. Membuatkan kulit suci …read more […]

    0

    0
  6. Anonymous says:

    pum pang pum pang tapi gedikkkk

    0

    0
  7. akulawei says:

    macam zaman budak2 lah abby ni main2 kawin -_- Abby artis yg sangat kelakar abad ni… jadi bahan ketawa org ramai ala2 badut hahaha!!

    0

    0
  8. Anonymous says:

    kawin la abby.. abis kalu mata tengok jantan tu meleleh je… kumpul zuriat ramai2..jgn sampai tak tau bapak yang mana satu lak.. gedikss..

    0

    0
  9. kutu says:

    saya bukan la peminat abby..tp sy folow je ig dia..
    tak de pulak dia mention nak kawen dan sebagainya..
    gambar dulang2 hantaran pon cuma kate nk pinjam..lom tentu dia yg nk pakai.
    ayah lama dan ayah baru tu pon dia ckp secara random berkaitan artikel yg ditulis.
    tak de ditujukan pada sesiapa..cuma gambar tak sesuai..jd orang akan buat spekulasi.

    0

    0
  10. mak dara says:

    Abih camne da lama tak dapat batang. Dia muda lagi tu. Belum pun 60 tahun . Ada yg 60 atau 70 lagi tua pun masih kahwin lagi.

    0

    0
  11. Anonymous says:

    keje ngumpul laki je la ustazah ni..

    0

    0
  12. mak dara says:

    Gian ni. Dah lama tak rasa batang

    0

    0
  13. Anonymous says:

    yg aku nk tergelak si norman ni konfem baik dgn bakal suami abby..dulu si farhan…skrg dgn ustaz pulak…buat abby abadi,if nak kawin tu persiapan jgn la di canang..buat org cemuh saja…biar2 tiba2 tuptup dh nak nikah…canang sana sini lg la haters kat luar fikir mcm2…hurmmm…ckp psl org semua org slh…diri sendiri..APA PUN TAKBOLE!!!

    0

    0
  14. Eh kau says:

    Eh kauu. Getik teman hehehe

    0

    0
  15. ish ishh ishhh says:

    Korang yg dok komen bab batang ni lah sebenarnya yg gila batang…Kalau abby ni gila batang sekali pun at least dia main dengan laki dia…(cara halal)

    0

    0
  16. nakpesanje says:

    cik abby, kumpulkan semua komen anda yang lalu sebelum anda menghentam pihak lain. lihat diri anda yang lalu sebelum bikin kenyataan yang kurang cerdik.

    0

    0
  17. adeakukesah says:

    xminat pon abg tp aku rse nk gelak je dgn komen haters korg kat sini. pk la positive cket bapak lama bapak baru xsemestinya abby nk kawen dgn bapak baru. cube pk norman da lame kawen msty la bapak lama. c lelaki sorg lg 2 ntah2 baru je kawen ke 2 ckp bapak baru. ade otak pk la positive ni asyik pk negative je.

    0

    0
  18. adeakukesah says:

    xminat pon abby tp aku rse nk gelak je dgn komen haters korg kat sini. pk la positive cket bapak lama bapak baru xsemestinya abby nk kawen dgn bapak baru. cube pk norman da lame kawen msty la bapak lama. c lelaki sorg lg 2 ntah2 baru je kawen ke 2 ckp bapak baru. ade otak pk la positive ni asyik pk negative je.

    0

    0
  19. selendangbiru says:

    si Abby ni asyik kahwin cerai je…jemu la dengan cerita pasal dia…En Nara, tak payah la keluarkan pasal dia lagi.

    0

    0
    • Anonymous says:

      jangan bangang sangat comment tu awak…dah suratan hidup die camtu. kain sendiri koyak, nak sibuk tengok kain orang..aduhai manusia skarang. kalau nanti awak kahwin cerai jugak, time tu baru la nak jaga mulut…

      0

      0
  20. dimpleyana says:

    laku jgk abby yer even byk versi buruk pasai dia kluar.
    xpo no abby…tiga kali kawin pun xpo… itu mnunjukkan hang masih laku.
    xmcm sesetengah orang yg xkawin lg tu..xlaku ker??

    0

    0
  21. Diva Ke says:

    Semoga ditempatkan di kalangan orang2 beriman dan beramal soleh.
    Alfatihah..

    0

    0
  22. Anonymous says:

    Bakal suami yang ke 4 ? Terror tu. Umur Abby berapa? Pening kepala anak2. Setiap tahun dapat bapak baru.

    0

    0
  23. Endang says:

    Bagi syarahan kat IG panjang jela tapi diri sendiri tu gedik lah sangat. Cakap mengalahkan Ustazah bertauliah. Gambar awak Abby tu yang gedik dan tak tutup aurat dulu kat Google tu padamlah lah dulu jangan sebok nak bagi eguran tp lupa akan diri sendiri.

    Jangan marah sekadar menegur.

    0

    0
  24. Hamba Allah says:

    Buat Abby yg dlu sy minat,
    Tahniah la klu btul bakal mendirikan masjid x lama lg. Tp x perlu kot nak upload gamba dgn status yg blh timbulkan fitnah. Lgpun ini bkn kali pertama awak berkahwin.
    Smoga kekal hingga akhir hayat.. jaga suami elok2. Jdkan yg lepas sbg pedoman & tauladan.
    Sekadar mengingatkan.

    0

    0
    • monah says:

      Buat Abby.. tak perlu lah nak post pasal lelaki sangat..awak tu muslimah….
      tak payah nak post benda2 yang buat orang terrrfitnah… nak bagi hint hint..MOTIF????????

      0

      0
  25. Sepi says:

    I sedih la abby. You ni kahwin sampai tiga kali. I single lagi tau! Hmmmmm bagi la tipzzzzz nak sgt hmmmm

    0

    0
  26. Beyonce says:

    “Ustazah” yg sentiasa gatal kat bawah..kawin cerai hobi dia..!

    0

    0
  27. […] Desas-desus mengenai perhubungan Abby Abadi dan Ustaz Khairul Azli bukanlah satu berita yang baru. M… […]

    0

    0