Written by AbangNara | April 9th, 2012

Jutaan tahniah diucapkan kepada Aaron Aziz yang telah merangkul Anugerah Bintang Paling Popular Berita Harian 2011 sebentar tadi. Daripada 4 kategori yang dipertandingkan, Aaron Aziz berjaya mengungguli 3 kategori. Agak kecewa kerana Aaron Aziz telah berjanji untuk berlari hanya dengan boxer sekiranya memenangi keempat-empat kategori.

aaron aziz bintang paling popular abpbh2011

Sekali lagi tahniah kepada Aaron Aziz. Keputusan penuh ABPBH2011 di bawah untuk tatapan anda.
1. Artis berkumpulan/duo popular – Jacqlyn Victor/Ning Baizura/Shila Amzah
2. Artis Baru Wanita Popular – Tasha Shilla
3. Penyampai Radio Lelaki Popular – Faizal Ismail
4. Artis Komedi Wanita Popular – Didie Alias
5. Anugerah Pencapaian Sepanjang Hayat – Dato’ Sheila Majid
6. Pengacara TV Lelaki Popular – Zizan Raja Lawak
7. Artis Baru Lelaki Popular – Johan As’ari
8. Pelakon TV Lelaki Popular – Fizz Fairuz. Di manakah pengundi Aaron Aziz?
9. Penyampai Radio Wanita Popular – Farah Fauzana
10. Pengacara TV Wanita Popular – Farah Fauzana
11. Artis Komedi Lelaki Popular – Johan Raja Lawak
12. Anugerah Seri Perak – Dato’ Siti Nurhaliza
13. Penyanyi Lelaki Popular – Hafiz
14. Pelakon Filem Lelaki Popular – Aaron Aziz
15. Pelakon TV Wanita Popular – Fasha Sandha
16. Pelakon Filem Wanita Popular – Maya Karin
17. Penyanyi Wanita Popular – Yuna
13. Bintang Paling Popular ABPBH2011 – Aaron Aziz

Nantikan update untuk gambar red carpet ABPBH2011 sebentar lagi.

197 responses to Aaron Aziz Rangkul Anugerah Bintang Paling Popular Berita Harian 2011

  1. Anti Suara Sendu says:

    Yuna..penyanyi popular..suara cam katak..podahhh

    0

    0
    • Ahkak Jugak says:

      Ziana Zain…juara persembahan paling best
      Pengacara kurang menyengat
      Neelofa…adoiii…tahan sebak
      Shamsul Haslam…menggelabah.
      Maya Karin…simple sangat.
      Aaron Aziz…..JUARA YANG PALING HANSEM & LAYAK!!!!!

      0

      0
      • tasha shila tu siapa ??? says:

        kesian kat kumpulan rabbani…xblh la lepas ni kalu diorang nak undi diorang sendiri…x baik tau BH hapuskan kategori tu..huh

        0

        0
      • Yeah Baby Kita Kawin says:

        FASHA SANDHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!

        0

        0
      • Jom Kita Buat Tarian Lucah says:

        Tasha Sheila….wowowowowowowowowowowowowo

        0

        0
      • Adik 16 Tahun says:

        Buah papaya Tok T bengkak. Adik takut la. Nanti adik kawin akan jadi macam tu ke? Adik tak nak kawin.

        0

        0
      • Si Tua Poyo Patut Undur Diri says:

        Alah, si kertu Pak Nil..letih la pun nak larik naik atas pentas jugak ka? Kalau betul2 nak serahkan ‘trofi’ undurlah macam Siti.

        0

        0
      • Fasha The Moist Fofuler says:

        Nora Danish tak memang sebab dia ‘plastik’. Waktu ngan Jejai dulu bukan main sombong ngan peminat2. Tak hingin tak undi dia haih. Suka Fasha menang. Layak! Tahniah buat Fasha.

        0

        0
      • man says:

        saper yg minat pasha sendat mmg sebijik mcm perangai pasha the real…
        undi pasha sendat…buktikn kaum sendat brjaya in kopek laki kaya but serabai n blakon suara tkepit..

        0

        0
      • Nak Cakap Apa Lagi says:

        artis paling berdesiplin dan terfofuler- Fasha Sandha !

        kaurang hado? muka macam batu giling. jadi pelakon sandaran pun orang tak nak….hehehehe

        0

        0
      • Anonymous says:

        buat apa nk jadi pelakon sandaran….
        kitaorg masuk bidang kitaorglah….
        student U,cikgu,doktor,engineer,arkitek….hehehe…

        0

        0
      • nini says:

        perlu ke didie pakai ala lady gaga..die jadi pengacara pon dah ckup menyibuk, ni kan lagi dengan pakaian gedabak die yg boleh conquer satu pentas…didie..PLS BE URSELF…!!

        Tok Ti pakaian maken x sopan sekarang..dah nak satu geng ngan Tok Ta gamaknye..cube due2 dok sebelah, mesti lebey kurang..

        0

        0
      • nini says:

        LAYAK ke tasha shilla menang…x target langsung die menang…ade ke org nak undi die..rase2 FANCLUB die sendiri yg undi nie…tgokla semangat gile die thanks TASHA SHILA TEAM die semalam…apsal neelofa @ izara x menang..????

        0

        0
      • cheers says:

        sweetnyer tgok aaron cium dahi wife die b4 ambil award…terserlah kasih seorang suami…

        0

        0
      • aq open jer says:

        Nabila huda….pakaian x seindah nama..dahla pakai low cut..lurah dendam dah kelihatan..lagi mau tunduk2 depan kamera ke..!!! PK la sket weyyyy…!!!

        0

        0
      • majlis anugerah yang bongok dan takde makna ini masih lagi jadi dianggap serius oleh orang malaysia

        0

        0
      • zed zaidi patut menang wakakakakakakakaka ah sudah la mamat tu. masuk politik persatuan hiburan dah la dgn harun salim bachik. ko dah tak popular.

        0

        0
    • Hajjah Seksi Menjadi-jadi says:

      Tok Tie…..masyaallah….tersembul- sembul ‘spotlight’ nyer ha..ucapan macam tak iklas !!!!!

      0

      0
    • adek jemah berbicara says:

      abangg jemah menang… Sukeeeeeee…….. Hidup johan…… Likeeeee

      0

      0
      • Tuhan Maya Kaya says:

        “Cinta Hati Saya”awwwwwww……..makan hatilah kau si Janda hati busuk tu yer..sesuai muka kau. Konon2 sopan la…padan muka kau. Berlakon satu drama dah nak bising-bising. Tercampak kesedihan. Sesuai!

        0

        0
      • kemenangan Yuna telah menutup mulut banyak arbok pendengki yang buta seni di dalam page Nara yang tahu menyalak saja. kongratss!!

        0

        0
    • curlassssss says:

      perghh!!! abang Long menang!! terbaekkk….

      0

      0
    • Anonymous says:

      anti suara sendu dengki ngan yuna..wuuuhuuuuuuuuuuuuuuuu…

      fasha menang!!yahoooooooo..sib baik neelofa x menang, klu x lagi butthurt la ustajah bn!!

      0

      0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Tengok, nampaknya perjuangan aku memback up Fasha Sandha & Tasha Shila selama ni tak sia-sia.. Walaupun Neelofa tak menang, tapi kira okay sebab Tasha Shila yang aku pun back up jugak menang, kira aku puas hati…
        Kepada yang bermati-matian kata Izara menang kategori Artis Baru Wanita masa entry RAMALAN KEPETUSAN ABPBH 2011 DARIPADA ABANG NARA minggu lepas, padan muka korang!!
        Aku pun minat Izara, tapi aku tak kutuk Izara. Korang-korang yang over memberi sokongan kepada Izara tapi dalam masa yang sama kata Neelofa takkan menang, padan la muka korang!!!
        Anonymous, violet, NENEK KEBAYAN, mari kita raikan kejayaan kita!
        Tak sia-sia kita back up artis selama ni…!!!
        Warrkkhhh……kah..kah…kah..kah..kah….!!!!!

        0

        0
    • dah taw dah says:

      woi nara klu ko panatik sgt kt aron n neelopak 2 bek ko xpyh publish cte retis len skg ni aku tgk ko brt sblh la xpyh sgt nk provoke retis cm2 n ko jgn pndg sblh mate kbolehan fizz fairuz he’s more better more than mat haron 2 pnh ke tgk haron bwk wtk org gile??? len kli klu ko bkn fans fizz fairuz xpyh nk ptikaikan kemenangan die..bgus sgt la 2 ko support org luar dr ngara sendiri n ko kasi aircond la si neneklopak 2 racist sgt!!!!!ikhlas dr ati aku

      0

      0
  2. hijo says:

    best…. thn ni thn aaron aziz plak… thn dpn sapa plak ye

    0

    0
  3. Aku says:

    1st…oh yeahhhh

    0

    0
  4. waniejoe says:

    cepatnye update abg nara nih..advance!

    0

    0
    • tanti says:

      singaporean jugak menang kan…malaysia ni dah x de artis yang layak ke ape?

      0

      0
      • sokong usahawan tempatan says:

        .mat harun ngan bini dia nak termuntah tengok pompuan yang tak sedar diri kat malaysia nih..tapi nak buat camna..nanti tak berduit pulak..layan kan jer lah..

        0

        0
  5. Fasha Sendhat says:

    Nora danish gigit jari la.
    I hebat kan….jangan jeles all of yous…

    Hahahahaahhhaa

    0

    0
  6. Anonymous says:

    TAHNIAH!!!

    0

    0
  7. waniejoe says:

    cepatnye update abg nara nih. naseb aaron aziz mng! congratssss!! ;)

    0

    0
    • benci aaron says:

      meluatnya aaron menang,spport local lah weh!

      0

      0
      • secret admire Ah Bung Mokhtaro says:

        weh benci aaron.. ko relax sudah. Bukan tak sokong, tapi buat masa tahun lepas dan sekarang ni Aaron Aziz punya “sengat” tu mmg betol2 bawak kesan kat hati penonton Malaysia. dr kl gangster, nora elena, ombak rindu.Cuma datin ghairah je cam hampeh hoohohoh.Ini kan anugerah bintang popular. dorang mesti undi artis yg dorg minat and dah berjaya bagi impak. Ini anugerah peminat yg tentukan. takkan ko tak fhm2. takkan dorang nak ikut selera tekak ko pulak.. Allah dah tentukan rezeki dia mencurah kat negara kita nak wat mcm mana.. so pada artis lain. Pasni dorg akan kerja keras lagi la nak martabatkan industri Malaysia sendiri.takyah nak kusut2 keadaan. asalkan kita semua terhibur dgn apa yg dorg sajikan pada penonton.Fighting fighting!!

        0

        0
      • Minah Jambu Sebenarnya Perempuan Gemuk says:

        Shaheizy Sam poyo lah.
        Ketot plak tu. Muka dah cam orang Iban.

        0

        0
      • Hei minah jambu sebenarnya perempuan gemuk….
        Apa hal main- main bangsa sitok????
        Kau pikir orang Iban sik hensem kah?
        Kau pernah kena tinggal lelaki iban maybe coz pepek kau sik nyaman!!!!!

        0

        0
      • Manjalara says:

        Pls lah korang ni semua…tak abis2 nak bezakan artis malaysia ke artis singapore ke.. kita kan semua sama.. Ingat artis2 cam M Nasir, S Shalan, Aznah Hamid, A Galak dan lain2..semua ni dari mana?? Dari singapurakan…

        0

        0
      • Aku sayang Aaron Aziz says:

        hai benci aaron…kalau nk post tu pun, tgk2 la kiri kanan…jgn main bantai je…sokong aaron bkn nye bermakna kita lupa artis tempatan..openminded le sikit..apa2 pun, Aaron Aziz dh menang mlm tu..Tahniah Aaron..You Deserved It!!!….Love..

        0

        0
      • Anonymous says:

        aku sebelum ni minat aaron…tapi lately jadi kurang semenjak die dok kipas sorang menteri tu dlm twitter….siap ber good2 morning bagai pepagi… tau laa tengah berusaha nak dptkan PR sini tapi imigresen xmo kasik,…tapi xyahlaa guna taktik kotor baik ngan menteri sbb obvious sgt kipas menteri tu smpai siap suruh follower die follow menteri tu… nampak ade udang sebalik mee….menyampahhhh…

        0

        0
      • Kurus says:

        aaron nk jadi pr sini.. ok lah tu..

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Biar la dia nak jadi rakyat ni pun, dia bukannya manusia bermasalah..

        0

        0
      • Cik City says:

        To Minah Jambu Ppuan Gemuk : Jgn celupar sgt awak nak mengata org Iban sarawak k. Saya pure Melayu Sarawak & saya bantah kalau awak nak menghina bangsa2 org Sarawak mcm tu. It shows u are a narrow minded person. What a twat!

        0

        0
      • Lady of Sarawak says:

        Ehhhh tolonglah Minah Jambu,ko kenal tak Henry Golding? Pengacara hensem giler babeng tu…..dia Iban tau.jgn nak kutuk2 bangsa la wei.ko dtg Sarawak ko tgk org2 Sarawak.x balik ko kang….

        0

        0
  8. farah says:

    terbaikkkk~~~!!

    0

    0
  9. lissy says:

    hujan emas di negeri orang. :) tahniah.

    0

    0
  10. hmm says:

    aaron yer..tahniah!

    0

    0
  11. nizz says:

    caya lah seth tan…congrat

    0

    0
  12. tatatitu says:

    mohon aaron aziz buat kenduri esok? ahahha

    0

    0
  13. aku kesah? says:

    ahhhh..xkira..lari jugak..johan,zizang,AA menang..yessss

    0

    0
  14. jijah says:

    Eh xde org komen ke?

    0

    0
  15. sukahati says:

    majulah singapura untuk industri hiburan malaysia! :3

    0

    0
  16. ainaesther says:

    sumpah tak sangka tasha shilla menang! wooooooooow

    0

    0
  17. Zara says:

    Tahniah aA.. Apapun adira comel sgt mlm ni

    0

    0
  18. apocot says:

    eloklah tu x menang 4 kategori sekaligus, kalau x mmg org vote AA lg thn dpn kerana didakwa terlalu seksa dimata lelaki dan wanita dek keperkasaan dan ketampaanan AA

    0

    0
  19. 47ronin says:

    yeay maya karin & johan RL menang !!
    abg nara xupdate sape yg perform & bg anugerah td ke??

    0

    0
  20. tatatitu says:

    aaron aziz jakgi boleh la buat kenduri kesyukuran. ;)

    0

    0
  21. ziana says:

    hanya pervert saje yang nak tgk org berlari-lari pakai boxer. lol u mad?

    0

    0
  22. didie alias tolonglah jangan jadi badut says:

    last2, performance orang lama jugak yang best. hua hua. best gila tgk amy search. n FT pun best.

    lagi satu yg best ziana feat azlan. gila ah suara dia.

    aku suka johan ngn zizan sama2 dapat anugerah. maya karin pulak cantik sangat.

    0

    0
  23. xxxxxxx says:

    2 kategori je la aaron aziz mng bkn 3…

    0

    0
  24. pajura says:

    congrattttz mat haronnn!u deserve it,lakonan mantap,family mantap..AA ni belakon betul2 belakon,jarang ada kontroversi ,x lupa diri,family man,sangat pentingkan keluarga,jarang ada pelakon mcm dia,selalu klau pelakon lelaki ni naik sket mudah lupa anak bini,tp aaron tidak!dia sangat berbakat n handsome!keep it up mat haronn!we luppp u !

    0

    0
  25. mat aaron says:

    menang 2 ke 3???

    0

    0
  26. nora danish tetap menang dihatiku walaupun fasha sendat gemok macam anak 7 says:

    kenape nora danish tak menang….I am sooooooooooo upset for herrrrr

    0

    0
    • The truth says:

      …sebab Nora Danish talam 2 muka. Dulu sombong ngan peminat. Tak macam Fasha.

      0

      0
      • miaw says:

        the truth adik beradik sendat

        0

        0
      • !@#$%^ says:

        x payahlah nk ajak membenci orang…kau puas hati ek kalau 1 malaysia benci nora danish….apa kau dpt? busuk hati gila orang macam kau ni..

        walaupun org x tau kau sape tpi Allah swt tau kau sape….dan apa yg kau tulis dan ter”save” dekat sini akan jadi bukti kat akhirat esok….jgn ingat boleh let go mcm tu jer..

        aku bkn peminat nora or sape2, tpi aku tak suka manusia yg kuat mengadu domba mcm kau ni…

        0

        0
      • anti Nora Danish yg plastik dan fake says:

        Nora Danish..kalah. Kkakaahahahaahahahahahahahahahaaha

        0

        0
      • Anti artis kerek! says:

        betul tu.. pernah jumpa ND kat ampang point.. aku senyum kat dia, dia buat muka kerek/sombong/berlagak lak. Pastu, nak dijadikan cerita.. aku terjumpa lak Fasha masa dia makan kat restoran di Bangsar dengan krew-krew production. Aku wat kerek kat dia, dia lak senyum kat aku. Pengajarannya: Don’t judge the book by its cover. Sekarang aku tau sapa yang hipokrit. Nora Danish, budget sopan dan suci hati depan peminat. Wekk!!! Benci!! Korang pun, kalau tak kenal depa ni.. tak yah lah nak memuji atau membenci tak tentu hala.. Nanti jadi macam aku. huhu

        0

        0
    • MN says:

      aku rase maybe sbb nora danish baru nak naik.. rasenye baru akhir tahun lepas atau awal tahun ni org mula suka lakonan die kan? sebelum tu org dah undi fasha sandha dah.. dh memang rezeki perampas tu.. tak pe tunggu abpbh 2012..

      0

      0
  27. aku puas hati Johan Raja Lawak menang says:

    aku xkesah la Aaron mnang.. Yg pnting aku puas ati sgt kategori plawak pling popular.. Johan raja lawak yg menang.. Tahniah Johan !

    *harap2x Johan ada la singgah kat BN ni.. Blh jga bca komen aku*

    0

    0
  28. hamsterdamn says:

    org x komen sebab puas hati kot. Minah jambu 24jam mengadap komputer mana?

    0

    0
  29. maicun says:

    the best abpbh ever seen(4me)..expect the unexpected!

    0

    0
  30. embok kesum says:

    I love pasah! “Terima kasih juga buat CINTA HATI SAYA”

    0

    0
  31. my2cents says:

    congrats kpd sume pmenang…
    1 je nk komen..next edition kalo bleh x yah la smpai 4 org hosts…
    dah tu sume nk wat lawak..it’s a good thing nk wat the function jd lebih meriah..tp bila sume nk ckp at the same time, x ke serabut….kate mjls berprestij…kalo dua org pn da ckp baik…tu je la..huhu

    0

    0
  32. sahara says:

    tahniah aaron… you are so charming n your deserve to win..

    tapi kan… ziana zain yg bessssssssssssssssttttttt

    lagu duet dgn azlan mmg mantop!

    0

    0
  33. ustazah jemah says:

    apasal tasha shillaaa….plsss la…. gediksss n x sesuwaiii….

    0

    0
  34. […] 3 kategori. Agak kecewa kerana Aaron Aziz telah berjanji untuk berlari hanya dengan … Continue reading → This entry was posted in Gosip and tagged 2011, Aaron, Anugerah, Aziz, Berita, Bintang, Harian, […]

    0

    0
  35. aku puas hati Johan Raja Lawak Menang says:

    yeah ! Terbaeekk.. Awal2x lg ramal dia menang..xsangka btl jga.. Tahun ni Johan mmg bnyak peningkatan dri segi lawak2x dia.. Mmg sesuai sgt la dia menang..xda bantahan..hehe

    0

    0
  36. paris hilton says:

    rosyam nor ckp tadi,fazura pelakon paling cantik kat malaysia?u ols agreed x?hahahahaaa

    0

    0
    • ex tmj says:

      cantik pun sb dia bnyk duit..blh pkai losen itu ini..bedak itu ini..hakikatnye ce tgk pic dia dlu2..biase2 jew..klau kau couple ngn tmj pastu ko mtk mcm2 dia bg.hr2 buat facial msti cantik jgk..bkn nk jeles tp rosyam nor dia just nampak muke sesame artis je..dia xpnah tgk lg perempuan lain kt lua yg bkn artis yg jauh lbh cantik dr pajura

      0

      0
  37. Anonymous says:

    thn depan cr pengacara baru lah…boring tgk pngacara.lawak yg sama every year….baik raja azura,baik shahira…asik2 lawak tk menang dia 2 jer…

    0

    0
  38. kelam kabut says:

    retis seksi bukan main siap cakap alhamdulillah berulang kali tapi baju tersembul-sembul keluar semua bonjol macam tak takut mati. apa guna acara gilang-gemilang, nampak indah dan disanjung sekalian manusia tapi bukan dianjurkan utk mengagungkan yang maha esa. ye aku bajet baik sila dislike tapi aku sedih sangat tengok bila orang islam dgn bangga mendedahkan aurat, bergaul bebas lelaki perempuan, menyanjung perkara lagha dan budaya hedonisma yang melampau. mana nilai malu kita?? aku harap satu hari nanti di malaysia ni semua artis yg lahir akan bebas drpd pengaruh budaya barat dan benar2 faham serta menghayati seni sebagaimana dianjurkan dlm islam. just my opinion, and if u don’t like it, istighfar banyak2.. TQ

    0

    0
    • Anonymous says:

      betul jugak tu…mungkin kita rasa benda ni biasa sbb dh ter”biasa” dri kecik tgk anugerah2 hiburan,artis2 seksi….tpi kdg2 aku terpikir jugak, apa pandangan makhluk2 di langit/malaikat tgk perlakuan kita ni…..pandangan Allah swt tgk kita buat benda2 mcm ni….kalau nk digoncangkan Genting tu boleh jer.. tapi tu lah……… mungkin belum masanya lagi…..

      0

      0
    • Referee says:

      Dunia da nk kiamat beb…

      0

      0
    • Anonymous says:

      haii ckp alhamdulillah pun xleh ke.. aku pun berharap generasi yg bakal lahir akan berhenti dpd masuk blog gosip konon btujuan nak berdakwah padahal sbnrnye sibuk nak kutuk org lain…

      0

      0
  39. taPAi says:

    …………….ahaaaaa..

    0

    0
  40. Fuza Marquis says:

    Ucapan Fasha Sandha siap ada “kepada cinta hati saya”. kuikuikui.

    0

    0
  41. taPAi says:

    uiiiitt!!….ABG NARA….XPLU LA NK CKP ni “Pelakon TV Lelaki Popular – Fizz Fairuz. Di manakah pengundi Aaron Aziz?”…..ARON AZIZ PUN XKESAH..YG ABG NARA MCM MNYINDIR n XPCYA DGN KBOLEHAN FIZZ FAIRUZ TU PESAAAALLL???DH MMG NSIB DIA…XPLU LA NK CKP GTU…haaaa….JAWAB..JAWAABB….

    0

    0
    • akirakaede says:

      yang abg nara ni agung2kan sangat aaron aziz tu kenapa?..tak habis mantap ke fizz fairuz tu berlakon?..dah rezeki dia,Allah nak bagi.alhamdulilah.macam hebat sangat aaron aziz..tak semua yang popular tu diterima positif diterima pembaca..neelofa pun gah juga ngan publisiti murahan dengan kasutnya,kedudukan sebagai anak vip,baju saiz budak kecik..pun tak menang anugerah..jangan sedap menulis je abg nara..-_-‘..

      0

      0
    • R says:

      aku pon setuju dgn ko.. apa hal ntah.. mcm nk pertikaikan pulak.. fizz fairuz pon berbakat apa.. cuma nama dia mcm kurang naik.. tp dia berlakon best la.. bg la watak apa pon, dia bley bawak…

      0

      0
      • mak sayang beto says:

        mak stuju dgn apa yg akira dgn R ckp,, rezeki fizz.. mak tumpang gembira dia menang. mgkin betol kata fizz, sbb die giat pegi jelajah ABP tu yg die dpt menang. kesian tgk die td. die mmg btol2 terkejut. mana tak nya.. satu tmpat tu jerit Aaron aziz.. sume da tau la aaron menang. tup2 die , tergamam la die. huhu. tahniah fizz.

        0

        0
      • Anonymous says:

        paling sedih bila dia kata…”saya xde peminat” sambil terketar2….

        dia mmg x ramai peminat….tapi dia ada bakat….dan dia nampak ikhlas berlakon (bkn sbb glamour)..so he deserve it…

        0

        0
      • kann says:

        yup.. sedih je dgr dia cakap dia xde peminat.. alahai.. xpe bro, dah menang.. tu maksudnya ada la supporters.. keep up the good work!

        0

        0
    • Anonymous says:

      fizz fairuz mmg layak menang..nara ko xpyh buat ayat xskolah kt sini wlupun ni ko pya bloq…dia blakon ikhlas…xkisah ada atau xder peminat…pandai bwk semua watak…aku mmg stuju sgt2 dia menang!

      0

      0
  42. Fuza Marquis says:

    Pangacara boringggggg. Bukan nak nafikan kredibiliti dan baka diorang.
    Tapi ada masanya kelihatan serabut, lawak yang kucar-kacir.

    0

    0
  43. manisluarcantik says:

    sEyes x nAik JuliNg MAte tgk neNen tOk T tue..bErputar2 Nenen nYer..adui =,=
    kt Fb..PenUh hOme uPdate sTatuS nEnen tOk T..Ahakkkssss :P

    0

    0
  44. orang says:

    xpayah nk bangge sgt la aron aziz menang.. bukan best pown..

    0

    0
  45. lileen says:

    Aper 4 kateori yang AA bertanding….3jer…

    0

    0
  46. ini tidak adil untuk adi 6ixth sense yg dikecam kerana lagu kisah hati dan yuna yg dtarik anugerahnya says:

    tak tahu nak komen pasal industri malaysia ni.. non malaysian boleh menang anugerah utama ..bukan nak racist..tapi adi 6ixth sense yg non malaysian dilkecam abes2san..kerana lagu kisah hati..sampai x tunjuk muka mase AJL..non malaysian yg lain dapat anugerah UTAMA la pulak..org malaysia mengacara macam nk pecah..org malaysia myanyi cam nak koyak..last2..yg menang..sungguh mengecewakan hamba..sangat kecewa..tolong la hargai artis kita..baru org luar..kerana tiada negara lain yang sanggup bagi artis kita anugerah utama..TOLONG LAH..bak kate lagu yuna..ini tidak adil..ini tidak adil..bagiku.

    0

    0
  47. sukasuki says:

    sejak bila aaron menang sampai 3 kategori?puas aku pusing2 baca2 aku tgk nama dia menang untuk Pelakon Filem Lelaki Popular n Bintang Popular?dan die bertanding untk 3 ke 4 kategori?konpius dgn ayat abg nara ni??lg 1 paling geli dgn ucapan ‘kepada cinta hati saya’ hehe mesti menyirap ND time tuu pesaing yg menghancurkan rumahtangga beliau akhirnya hari ini bersaing pulak dlm 1 kategori dan die menang pulak tuu pastu ucapan nak cintancintun pulak tu eiii plzz la n last komen bg aku artis2 buat ucapan x perlu aa nak sebut nama datuknenek abgipa kakak ipa tu sume.yg penting nye ckp thanxx to my family,penganjur abph,beritaharian,produksi/stesen tv/radio/nama drama/filem yg melonjakkan name artis tu dan yg paling penting dan wajib xboleh tinggal dlm speech of cos la peminat2..ni yg jd panjang ucapan sbb dgn cinta hati saya pun nak sebut atas stage ke?yg sorg tu kakak ipa saya,nama adik beradik suma tu xpayahla nak sbut,tu yg memanjangggg dan melambatkannn masa jugak tu xde guideline n timeline ke pasal benda2 ni selain pengacara tergedik2 mmg lawak tp xperlu sampai 4 org,bagus lagi klau zizan + sorg lg je……………………dan persembahan artis pun sume ok ok je xde yg mengancam sgt pon lagu lagu pilihan sumenye yg membosankan.bosan dah dgn acara tribute to penyanyilama setiap kali majlis anugerah.ntahh.komen aku laa

    0

    0
  48. wan says:

    best lg masa time shahizey sam menang taun lepas….taun nie cm dah tau sape yg menang…kan…

    0

    0
  49. xbest says:

    abpbh paling xbest..cme didie alias yg wat abpbh look international with his dress..welldone didie.

    0

    0
  50. manisluarcantik says:

    Si Najwa Latiff if x jaga makan, insyaallah bakal menjadi Sharifah Aini… ;P

    0

    0
    • aku says:

      manisluarcantik : pnh jumpa in person dgn Sharifah Aini? Dia x gemuk dik… perut pun flat jer. Boobs dia jer yg besar sgt mbuatkan seolah2 dia npk gemuk. lg satu pakaian dia. dia x pakai baju sendat2. jd npk la mcm gemuk…

      0

      0
      • Anonymous says:

        sh. aini tu baka arab…org arab bila dh berumur mmg badan jadi mcmtu…jarang sgt2 jumpa makcik2 arab bdn kecik/kurus….kira dia oklah jugak bleh maintain perut flat ek..

        back tu najwa latif…bdn dia masih shape budak2 remaja lagi….bdk2 remaja ni bhagian pinggang selalunya masih x berapa curvy lagi…tu yg nmpk gemuk skit kot…..x caya cuba tgk adik korang..x pun tgk gmbar korang time remaja dgn skrang…..hehehe

        0

        0
  51. manisluarcantik says:

    fizz fairuz memg layak dpt anugerah tu pon abg nara oi..

    0

    0
  52. hai abg nara syg..muahhhh
    segmen dangdut paling best kan
    sampai terlondeh kain mak ikut bergelek
    lepas ni fasha mesti diet..body dia dah sendat mcm jantan pakai dress je..
    i love fasha sandha n wan maimunah forever!! muah

    0

    0
  53. manisluarcantik says:

    Siapa tak tahu apa maksud ABPBH?
    Ini maksudnya..
    ABPBH – Amboi Baju Perempuan Buka Habis !!!

    0

    0
  54. Kurus says:

    mcm tk percaya.. syukur alhamdulillah
    kedua2 artis berbakat yg aku suka merangkul gelaran tahun ini.
    dannnnnn….. akhirnya didie menang!!!
    tahun depan sharifah shahirah pulak ye..

    tahniah maya, fasha dan didie….

    0

    0
  55. ARon x aziz says:

    Patutlah menang.rupany nk wat lari maksiat..2 ke contoh artis paling popular? Dah lah bkn org msia.bg kat johan tau zizan lg baik..

    0

    0
    • ombak says:

      filem yg merosakkan jalan cerita novel.

      0

      0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Ko pernah belajar tulis skrip? Tahu tulis lakon layar?
        Hoi dol… kau bagitau aku, filem adaptasi novel mana dalam dunia ni yang sebijik-sebijik sama macam novel asal?
        Ko pegi baca novel Star Wars tu, novel Harry Potter tu, pastu ko tengok pulak filemnya, tiru sebijik-sebijik ke tak?

        0

        0
  56. manisluarcantik says:

    OMBAK RINDU mengangkat Aaron Aziz sebagai Artis paling popular dlm ABPBH 2011 & kategori Pelakon Filem Lelaki Popular. Maya Karin juga meraih Pelakon Filem Wanita Popular. Hafiz yg menyanyikan lagu tema Ombak Rindu memberi impak kemenangan meraih kategori Penyanyi Lelaki Popular. TAHNIAH OMBAK RINDU…

    0

    0
    • sebab musabab aku tidak mahu menjadi penulis novel walaupun mmg aku tak berbakat says:

      Kesian penulis ombak rindu,fauziah ape ek namanye,org malaysia kan,lagi kesian,tak de mane2 pengiktirafan untuk dia,walaupun karya mmg paling terangkat dalam sejarah penulisan novel,tahniah pelakon lelaki ombak rindu,aaron ape nama nye ek,org luar kan,lagi tahniah,diiktiraf dalam anugerah bprestij lagi,walaupun lakonan mmg paling koyak dalam sejarah lakonan adaptasi novel.

      2 kind of different stories is made in industry who struggle by try to serve other artist better than their own artist.

      Majulah singapura untuk industri malaysia.

      0

      0
  57. SUKA JOHAN JOZAN BUKAN JOHAN BOTAK says:

    yeay….. Johan menang pelawak popular! yeay!

    0

    0
    • SIEW LING says:

      siew ling happy nye puunnn!! pelawak terhebat!!

      0

      0
      • nothing better than johan jokes eyer nyer puuuuuuuuun.. says:

        Congrats to johan..u deserved that award iye nye pun..so much..hope u will continue a good jokes itu pun..

        0

        0
  58. meeradriana says:

    terbaikkkkkkkkk..
    cuma tkejut mcm mana tasha shila n fizz fairuz boleh menang..hmmmeee

    0

    0
  59. embok kesum says:

    Knplah kita x sokong barangan buatan malaysia..

    0

    0
    • secret admire Ah Bung Mokhtaro says:

      Bukan tak sokong, tapi buat masa tahun lepas dan sekarang ni Aaron Aziz punya “sengat” tu mmg betol2 bawak kesan kat hati penonton malaysia. dr kl gangster, nora elena, ombak rindu..ini kan anugerah bintang popular. dorang mesti undi artis yg dorg minat and dah berjaya bagi impak.

      0

      0
  60. woot says:

    Kesian Aaron, mesti org persoalkan kemenangan dia.
    By the way, org yg tak puas hati Aaron menang patut terima kenyataan,
    Tu rezeki dia

    0

    0
  61. nyah mekanik says:

    abp ni tak logik langsung…kalau nak ikut populariti dan rationality menang berdasar undian umum yg selayaknya menang artis paling popular ialah lisa surihani coz dia paling banyak followers twitter plus dia heroin ombak rindu

    abp ni mcm bukan kira ikut undi tapi org berita harian yg tentukan..propaganda sangat..aron plak mcm perasan je lebih..kalo zizan jadi hero ombak rindu komfem dia menang..kan bagus bagi je wan maimunah menang artis paling popular gerenti meletop!!!

    kan abg nara syg..mmmmuuaaaahhhhh

    0

    0
    • izzah says:

      followers byk kt twitter ngn fb tk guna jgk klu tk mengundi ye…
      maya followers twitter 200k, kt fb 14,00 jer, still menang, sbb org skrg da tau camane nk nilai bakat….

      0

      0
  62. Rin says:

    x phm dgn jelmaan2 mnusia kat dlm ni yg duk psoalkan singapore n malaysia things… kalo stakat singapore tu u ols rs OVERSEA sgt kerrr?? eyyy thailand kat sempadan atas nu org pegi kulu kilir blk hr je tau… inikan singapore yg skangkang kera ngn johor.. kalo nk ikut ‘ovrsea’ sgt jauh lg sabah n srwak 2… ni msti dorg pk sabah srwak pon luar ngara ni..
    eeeeeeeeee cukup2 lah dek non , smpai bila nk duk dlm kotak.. mak mmg suke aaron menang.. bgus pngundi2 sume~ wallaaa!

    0

    0
  63. serai says:

    ORANG MALAYSIA NIE ADE MASALAH……BODOH BAGI ORANG SINGAPORE MENANG………AGUNG2KAN LA SGT………..KALU LAGU INDON POPULAR KT M’SIA PANDAI LAK MRH…..MARTABATKAN INDUSTRI KONON…..PIRAHHHHHHHHHHH…………APA BEZANYA SINGAPORE NAGN INDON……DUA2 NEGARA ASING………….

    0

    0
    • lebih baik yuna tinggal di america says:

      Kenapa tak fikir walaupun sekali utk menangkn artis luar, tapi kenapa fikir 16billion juta kali bila nk menangkn artis sendiri.setiap award function patut ade guideline,prefer artis sendiri dulu lah,bru jiran sebelah.Industri luar buat guide line yg sgt ketat pada artis kita,xboleh itu,xboleh ini,kesian artis kita,xbanyak peluang n cukup2 mkn je,tapi industri malaysia,suka bagi muka, mcm mana industri nk maju bila artis kita mkn hati, kn lebih baik mkn nasi.Lainlah kalau yg menang 2 btol2 bjasa pd industri negara, punyai karya hebat, ni x, klau stakat fizz fairuz blakon lg mantap, baik bg fizz je..

      0

      0
    • Anonymous says:

      org yg komen pakai caps lagi bodoh dan bermasalah attitude.

      0

      0
    • sokong peniaga tempatan says:

      konon mat harun tu berbakat sangat lah..hensem bagai..pandai jaga diri konon…piirah. tak tau lagi orang singapura pandang org malaysia macam anjing.

      0

      0
  64. lady J says:

    setuju dgn semua pemenang… cume artis br wanita i lg suke if izara aishah mng….n fizz fairuz mmg xjangka lgsg, but i loike it….

    0

    0
  65. SDSD says:

    8. Pelakon TV Lelaki Popular – Fizz Fairuz. Di manakah pengundi Aaron Aziz?

    MACAM LAH FIZZ FAIRUZ TU TAK LAYAK.. AKU TAK SUKA DGN AARON AZIZ APA… HAHAHAHAHAH…. SO BORING…

    0

    0
    • fira says:

      aku pun heran nape aaron aziz menang..x best pn die..baik la si Fizz Fairuz tu..aku gembira giler Fizz Fairuz menang..

      0

      0
    • Anonymous says:

      ak lebih mint fizz fairus n die lg pandai belakon dr aaron aziz.

      0

      0
      • dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

        minah jambu pn pandai jugak berlakon ..hari2 minah jambu berlakon cuma ape yg minah jambu lakon kn tkde sape yg tau he he….tahniah mat haron ..tk sia2 selama ni minah jambu berikn sokongan yg tk futus2 untok mat haronnnnnnn lov uuuuu….MAT HARON BINTANG YG PALING PALING PALING THE POPULAR……

        0

        0
  66. lady J says:

    tau xpe… mmg rezeki die, i pon minat kt Fizz Fairuz…. kalau die xlayak xde la die dalam TOP 5 paling popular dalam ABPBH… kedua tertinggi slps Aaron Aziz (sumber dr Hot fm)…

    0

    0
    • Ros Putih.. says:

      Paling tak sangka cam ne Tasha Shila leh menang.tapi memang best sb abag ensem Aaron leh menang..kesian Lisa ye tak menang..dia berlakon pn bknnya best pn..

      0

      0
      • orang malaysia says:

        mat harun tu laki orang..tak payahlah nak puji hensem bagai..mat harun ngan bini dia nak termuntah tengok pompuan yang tak sedar diri kat malaysia nih..tapi nak buat camna..nanti tak berduit pulak..layan kan jer lah org mcam kamu ni.

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Ye, betul tu Nara… aku setuju dengan ko..

        0

        0
  67. cha says:

    kenapa nak letak ayat di mana pengundi aaron aziz kat sebelah nama fizz fairuz…
    he deserved it pun kan…

    sebab nara tak undi dia, so nak question2 lak…

    0

    0
  68. randoM says:

    niat aaron xbtul sbb 2 xmenang sume kategori….niat lah nak g tunaikan haji ke umrah lg sekali ker..ni nak berlari ngan pkai boxer.hingat dia 2 goje sgat kewww..

    0

    0
  69. hahaha says:

    bnyk btl org rasict dlm ni

    0

    0
    • bosan says:

      bukan racist…tp biarlah adil. Cuba kalo yg menang mlm td warga Indon, mesti ramai yg bangkang. Tapi dr S’pore…oh takper pulak. Sebab die hensem, so tutup sebelah mata? chehhhhh… baik bg award tu kat Johan RL or Zizan… Harap2 tahun ni jer AA menyerlah…sama macam Shaheizy Sam dpt skali jer… harap2 tahun depan org lain dan produk dr Malaysia purely…

      # dahlaa AA tu cepat melatah… org jual Ipad guna nama die dah emo, org buat IC palsu die guna nama Mat Haron dah emo… macam bagus jer. Lek2 sudahlaaa…

      0

      0
    • sokong usahawan sendiri says:

      ..mat harun ngan bini dia nak termuntah tengok pompuan yang tak sedar diri kat malaysia nih..tapi nak buat camna..nanti tak berduit pulak..layan kan jer lah org mcam kamu ni.

      0

      0
  70. juju says:

    ape mlsh korang, xde beza singapre ngan malaysia, m nasir pon dari sngapore gak, xde isu pon, aku bkn peminat aaron aziz, tp da rezeki die menang, terima je la.. kalo korg rase org lain patut menang, pegi la undi artis kesaygn masing2, ckp bnyk plk kt sini. psl bende di pon nk kecoh.

    0

    0
  71. ibu ngan anak says:

    mmg patut pun fizz menang…mmg dia layak…bakat dia xbleh dinafikan..bagijer watak jahat ker…lawak ker..serius ker..smua A+…kini dah terbukti…yg fizz fairuz mmg ada peminat…TAHNIAH UNTUK FIZZ FAIRUZZZZ..tp mcm mana tasha shila bleh menang???gedikss…muntah ijau tgk bg ucapan kat stage smlm….tak bleh blah…

    0

    0
  72. lofers says:

    Waaa ku keciwa kenapa neelofa kalah T_T

    0

    0
  73. Frad says:

    Nara ni gay dkt Aaron Aziz kot. Dari dulu lagi agung2 kan dia as if Aaron ni mulia & hebat sgt. Sgt tak professional ok ko disrespect kemenangan Fizz Fairuz mcm tu je.

    0

    0
  74. hamba Allah says:

    AA tue dh dpt kerakyatan Malaysialah…..

    0

    0
  75. ntahla.. says:

    paling seronok fizz fairuz menang… sgt2 seronok

    0

    0
  76. amynan says:

    penyanyi lelaki popular mana???

    0

    0
  77. apa2 je la says:

    u/p : Serai,..

    aku rs org2 singapore lagi hormat kan org malaysia dari pada org indon…
    so fikir2kan la apa yg orang indonesia da buat ngan org malaysia..
    lg better singapore dr indon ye dak??

    ** tahniah tok semua pemenang…

    0

    0
    • Rin says:

      sbnarnya xde mslah negara pon kat cni.. juz mentaliti dey ols…
      dh la x mngundi, n then lebih2 plak mnyembur kat cni… cian taw ..

      byk lg org b’bakat tp x bleh dpt anugerah, sbb org malaysia ni “undeng2” dia — mlaysia anugerah , hnya utk org mlysia..—
      mmg xde kplbagaian n apa2 pningkatan lah cmtu.. better x yah ada pnganugerahan pon kenn.. (bkn utk kategori hiburan/artis jek, tp kategori/aspek lain pon)

      0

      0
  78. alif says:

    tahniah kpd yg menang

    0

    0
  79. mat haron bin aziz (nama betul) says:

    nama pun anugerah bintang popular.. yg byk org suka bole menang la.. tp rasanya kategori yg fafau n faizal ismail menang tu x buat la.. sah2 utk kaum kerabat media prima…

    0

    0
  80. peminat fizz says:

    tahniah fizz!…ko mmg layak menang..semua watak ko bleh bwk dgn jayanya…jgn risau..ko bkn xder peminat cuma peminat ko xder gila mcm peminat retis lain…tgk cara dia bg ucapan sebak jgk wlupun keluar suara xenak…nara kena mintak mahap sbb buat statement mcm tu sbelah nama fizz…xbaik btoi…

    0

    0
  81. honey madu says:

    walaupun aku minat sgt2 kat aaron aziz, tapi tak de pn nak perlekehkan fizz fairuz. dia layak menang anugerah tu. hehehe tahniah fizz fairuz! :)

    0

    0
  82. xander77 says:

    korang x rasa ker fizz fairuz beli paper/topup byk2, pstu undi utk diri sendiri?….:P

    0

    0
  83. Anonymous says:

    Pelakon TV Lelaki Popular – Fizz Fairuz. Di manakah pengundi Aaron Aziz?
    name pon, pelakon TV lelaki popular. diulangi TV!
    AA mane blakon tv. die lagi popular dlm pilem.
    luv AA!!

    0

    0
  84. wiwiwi says:

    fasha sandha: terima kasih jg kpd cinta hati saya….yang berjaya sy rampas…wuwuwuwuww

    0

    0
  85. Aku punya 18 kerakyatan,hebat nya aq ini,aq tbaik dari kandang. says:

    Tahun Depan :
    Xsabar nak tengok Adi 6ixth Sense menang Juara Lagu..
    Xsabar nk tengok Beyonce menang AIM
    xsabar nk tengok Brat Pitt menang Anugerah Skrin
    Xsabar nk tengok Dato Ct Menang Britt Award..

    Xsabar..xsabar..xsabar Sabariah Tukang Kasut nk Tengok…auuuuuuuuuuuuw..

    0

    0
  86. laila says:

    8. Pelakon TV Lelaki Popular – Fizz Fairuz. Di manakah pengundi Aaron Aziz?
    apa masalh abg nara nk pertikaikan kemenangan fizz fairuz. biarla rezeki dia nk menang… helllo fizz fairuz pun ada pengundi sendiri la

    0

    0
  87. suka ati aku la says:

    fizz fairuz layak pe mnang..dia blakon pun best..kra ok la..dr tasha tu..blakon tak best langsung..sb cntik je..pe2 pun tahniah la untk yg mnang..

    0

    0
  88. anti TashaShila says:

    k0 mmg xlayak lngsung nk menang..puuiiiii

    0

    0
  89. Rama rama says:

    Congratsss to Aaron, u hv done ur best dis time n we hope u consistently strive on we will support u frm behind ur SG fans, n dun 4get peeps out there he got award for his hunky looks too lastime frankly he is handsome :-)

    0

    0