Written by serenity | November 11th, 2012

Pastinya ada yang masih belum puas membelek gambar-gambar perkahwinan Dato’ Lee Chong Wei dan Datin Wong Mew Choo pada 10 November. Untuk itu, kami di BeautifulNara.com kongsikan untuk tatapan anda 98 gambar perkahwinan mereka. Nampak sungguh ceria kedua mempelai di hari perkahwinan mereka yang dinantikan dengan sabar sebelum ini, setelah bercinta hampir 11 tahun.


Photobucket

Pastinya penyatuan ini boleh menghasilkan legasi pemain badminton terbaik di masa akan datang memandangkan keduanya ialah pemain terbaik negara dalam kategori masing-masing (sebelum persaraan Wong Mew Choo). Kesemua gambar boleh anda lihat dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit foto Anovia Bridal Penang.


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

 

21 responses to (98 GAMBAR)Majlis Perkahwinan Dato’ Lee Chong Wei Dan Datin Wong Mew Choo Dari Anovia Bridal

  1. mek yah says:

    tahniah DCLW n DWMC!!!! semoga berbahagia!

    0
    0
  2. aku first ke says:

    peechless!ade duit sume jd

    0
    0
  3. restya says:

    tahniah DLCW & DWMC!

    0
    0
  4. entah la says:

    la tu biasa la ada duit sume jd tp yg aku respectnye isteri chong wei nie tak lar seksi sgt terdedah beria2…walaupun dia cina…kalo tgk artis melayu bersanding lg memalukan…abis atas bawah terbukaknyer…dah la terdedah atas bawah ketat mcm sarung nangka lg tu…apa pun tahniah la dclw n dwmc

    0
    0
  5. cong wei says:

    Wauuuu…….gorgeous…..elegance…wedding of d year

    0
    0
  6. BITCHSLAPSLAP says:

    bukan wedding of year ni….WEDDING OF CENTURY!!!….

    0
    0
  7. BITCHSLAPSLAP says:

    bukan wedding of the year ni…WEDDING OF THE CENTURY….

    0
    0
  8. xxxxxc says:

    Grand gile..kete semua mewah..bes la….

    0
    0
  9. Kurus says:

    giler lawak “bridal pick-up” tu.. kekunun smpai pihak lelaki trpaksa ‘menyamar’ agar dibagi laluan masuk!! haha
    chinese pun ada adat resam doulu2 yg menggambarkan bertapa pihak lelaki tidak dibenarkan sewenang2nya memasuki kamar anak gadis mereka

    0
    0
  10. tulip says:

    tahniah D.LCW… seronok tengok wedding diaorg ne…

    0
    0
  11. kirei says:

    suka tgk wedding cmni dari tgk wedding artis2..DLCW dh byk harumkan nama negara..baik sponsor dia daripada sponsor artis yg x menyumbang apa2 tp nk glamour je…huhuhu

    0
    0
  12. hm says:

    Tahniah..sweet dan sangat mewah! Tapi yg mana ayah LCW?

    0
    0
  13. kagaya mad says:

    LCWMC sgt sepadan..n wedding dorg mmg mewah sesuai la ng status chong wei..kdg2 sgt berharap LCWMW be a muslims…tp apapun tetap bangga ng chong wei.

    0
    0
  14. doakan ja says:

    semoga merka berdua mendpt hidayah..=)..

    0
    0
  15. vee avi says:

    tgk keta mewah byk mcm tu ingat pulak aku msa prince william kawen… meriah sgt wedding mrkorg..happy2 pulak tetamu yang dtg tu…i suke sangat dgn ballon2 love tu..

    0
    0
  16. Anonymous says:

    aku lebih suke gambar2 ni kalau nak bandingkan gambar yg ada tutttt….duduk di tgh2

    0
    0
  17. Anonymous says:

    Helo dato lee chong wei l like you saya ingin menjadi seorang macam awak terkenal di dunia permainan bidminton yang terhebat.kalau sukan olimpik saya akan tengok awak bermain bidminton di dalam televisyen.ok good bye.

    0
    0
  18. vasu says:

    im yor fan sir .god bless you

    0
    0