Written by AbangNara | April 26th, 2013

Alhamdulillah. Lega Abang Nara membaca perkembangan terkini anak kepada Fasha Sandha iaitu Putra Rayfal. Menerusi laman Facebook We Love Fasha Sandha, Fasha memaklumkan yang Rayfal sangat sihat dan telah pun menjalani check up pertamanya di Prince Court.
fasha sandha

Pasti Fasha lega kerana Rayfal tidak menghidap jaundice. Anak Abang Nara dulu kena jaundice dekat 2 minggu juga. Memang gelisah dibuatnya. Siap kena jemur di bawah sinaran cahaya matahari pagi pulak. Terasa lucu pulak teringat kenangan tersebut.
rayfal

Sesungguhnya membesarkan anak ini adalah satu pengalaman yang sangat menyeronokkan. Kepada anda yang belum berkahwin, Abang Nara nasihatkan kahwin cepat-cepat dan berdoa supaya dikurniakan anak secepat mungkin. Barulah anda akan tahu rasa thrillnya.
fasha sandha
6 lagi gambar Putra Rayfal dengan membaca entri ini sepenuhnya.

fasha sandha
fasha sandha
fasha sandha
fasha sandha
fasha sandha
fasha sandha

P.S: Nak Lihat Testimoni Pengguna SkinRich Orang Melayu? KLIK GAMBAR INI

120 responses to (9 GAMBAR)Putra Rayfal Membesar Dengan Sihat Sempurna

  1. assa says:

    1

    0

    0
  2. asasas says:

    asasas

    0

    0
  3. sasa says:

    1

    0

    0
  4. sara says:

    tahniah fasya n jejai…semoga rayfal membersar dgn sht hendaknya.amin

    org atas ni desperate giler

    0

    0
    • Gigihnya betina sundal ni nak tayang kaki,nak lawan nd lah tu,hello…. kaki nd lagi cantik n mulus dri kaki kau lah sundal dh mcm betina sangap dh,

      0

      0
      • SCHAWAL KUAT MENCAPUB says:

        nape mulut kau mcm sundal wahai “skandalabangnara”?

        0

        0
        • skandalabangnara says:

          yang kau sentap beruk apa hal??ikut suka mulut haku la nak menyundal ke nak berpuaka ke,,ada aku kata kat kau ke??motif

          0

          0
        • SCHAWAL KUAT MENCAPUB says:

          motif aku saje nak tengok betape sentapnye si mulut sundal kau tu..ngate orang sundal bagai..tau pulak sentapp aku bile aku kate mulut kau sundal…tak sayang lidah betull..tumbuh kudis kat lidah sat lagi baru nak insaf kot..

          0

          0
        • Gomak says:

          Pompuan ni x reti nak berpantang ker??siap pakai dress lg..??anak pon main letak jer dlm carrier..

          0

          0
      • Anonymous says:

        Skandalabangnara ,

        eh kaki org lain yg cntik knpe plak ko yg susah hati klu die tayang kaki..gigih nk dpt thumb up byk2..hahaha..die sangap pn ade jejai..org lain sangap ade ke tmpat nk lepaskn sangap..ke ko yg sangap xhbis2..busuk hati betul ko nie..

        0

        0
      • antibulu says:

        ecececeh… nak menyamar plk si skandalabangnara ni.. ingat suma org bodoh mcm ko ke x tau ko ni si AWEKBULU yg mulut celupar mcm pondan tua tu??? bila ko sebut “motif” tu je aku dah boleh relate dah! ini jenis beruk muka merah yg x abis2 x puas hati ni… aku tau la ko dulu ex maid puan sri tu sbb ko byk tau skandal family dia.. let me quote back what you said before; “i know every story about ashram family very close..” cakap omputih pun berterabur, nak termuntah aku baca! selalunya la kan… org yg simple minded (kalo lambat no ko nak cari kamus, translation nya = bodoh) mcm ko ni kan, masa sekolah dulu mesti malas belajar… tapi pasal mengutuk org, 1st class…

        0

        0
        • Awekbulu says:

          Mu pehal nak kaitkan aku ngan skandalabgnara..Perkataan ‘motif’ tu..Sape2 pun boleh guna..Yg mu nak melalak mcm hanjing kurap kena kurung tu pehal wehhh..So kalau asal semua org kt sini tulis motiff mu nak cop haku lah iye..Kesiannya mu ni..Tak ckup dgn tu ..Siap flashback apa yg aku coment pulak dah..Mu tak perlulah tau apa hubangan aku ngan keluarga ashram iye…Lantak mu lah nak kata aku maid ke,tukang kebun ke,tukang jahit ke,kuli ashram family ke…Penting sgt ke untuk mu tahu ke??Yg mu nak kutuk2 bodoh tu s2 hal..Ada ke aku kutuk kat mu atau family mu..Mu plak yg sentap mcm lembu apa hal ..Yg aku kutuk pun sendatpropa pun hal..Entah2 mu ni family sendat kot…Kalau iyelah mu family sendat s2 je pesanan haku…Kalau nak hidup n diri tu di terima dalam keluarga ashram..Pandai2lah bawak nama baik n maruah org tu..Sudah2lah nak propa pung pang pung pang…kat dlm gambar memanglah senyum sampai telinga ..Kat luar hahaha..Tau makan hati…

          0

          0
      • minah jambu 24jam mengadap compter says:

        helo skandal ! kenape mulot kau ni macm ki wak ar !!! kenape nk bandingkn kaki fasha ngan kaki nd ? lobang fasha ngan lobang nd kau tknk beza kan ke ??????? mulot macm mulot pundek lobang besar huh !!!

        0

        0
      • ikan says:

        sangapla kot nak kene pantang

        0

        0
  5. Anonymous says:

    Comelnya.

    0

    0
  6. man jer says:

    semoga beliau menjadi anak yg soleh yg dpt membimbing mak ayahnya..amin..

    0

    0
  7. Anonymous says:

    comel..dagu terbelah lagi….

    0

    0
  8. myazara says:

    comeyyyyyyyyy…………..

    0

    0
  9. AKUU says:

    COMEEEEEELLL nyee baby..
    bau baby wangi kan..
    betul a.nara..mmg best bila mbesarkn anak..
    terasa lgkap jadi ibu&ayah..

    PS: semoga rayfal dpt jd ank yg baik..dan semoga sy cpt2 dpt baby lagi..aaminn

    0

    0
  10. cantiksemulajadi says:

    fasha cantik…..i love u fasha….to haters..diam ko!!! xyah nk ngutuk2 ..cermin diri ko tu dl…puiiiii!!

    0

    0
    • Haruslah kau punya retis kesyangankau dikutuk2 tahap dewa,,retis kau tu x habis2 nk propa..Choyyy

      0

      0
      • emmm says:

        Skandalabangnara bOdoh !!!

        0

        0
        • Kau dh Confirm benar ke cerdik tahap ijazah ke nokss,entah2 pmr pun kau x mampu..Dasar low class,

          0

          0
        • puiiiskandalabangnara says:

          to skandal abang nara
          memang kite belum tahu lagi anak fasha tu pandai ke tak
          tapi kau sah-sah bodoh.
          bodoh yang memang tak boleh diajar dah.
          bodoh tahap abadi orang kate

          0

          0
        • To PUII;LU NAK MENCELAH PUN ..Baca lah dulu terang2 bonggok wehh..Ada ke aku talu perkataan bodoh ke anak sendatpropa..Dasar bonggok tahap babi mengawan lah kau nikan..Bajet hot lah tu ..Dasar low class lu ni..

          0

          0
        • emmm says:

          awww skandalbangnara..be sure to taste your words before you spit them out..mmg la aku blaja smpi degree..how bOut ya ?! lalala ~

          0

          0
      • Anonymous says:

        skandalbangnara ni pondan la aku.. spesis mulut mcm azwan ali … wakakakaka

        0

        0
  11. EMA says:

    wuuiiii!! fasha mini dress pendek dalam pantang!! dalam pantang ni kene berbengkung berpilis berbaju sejuk berstokin agar angin tak masuk badan..bentan nanti…si baby tu kenapa letak kat baby sit x sesuai tuk tulang belakang dia yg masih lembut.ptt dalam bakul bayi jela…

    0

    0
    • EKIN says:

      tu la..at least pakai stokin..nati masuk angin..klu aku mcm ni dh kene marah dgn mak aku…

      0

      0
      • KIKO LALALALALA.... says:

        aiyooo….anak first FS kene pantang btul2…mak bidan aku ckp,klu pantang x betul nati badan sakit2..angin satu badan…

        Comel rayfal…

        0

        0
    • Anonymous says:

      fasha nk tunjuk dia ttp hot n kurus..kahkah…

      0

      0
    • memyselfandi says:

      Ema, tang dress up fasha tu saya setuju; tapi car seat baby tu tak affect pun tulang belakang baby sebab car seat tu mmg sesuai dan selamat untuk newborn baby sampai la at least umur dia 1 year.

      0

      0
    • sarah says:

      mmg la dia baru lepas keluar kete and design car seat tue dh sesuai dgn newborn kalau beli ikut klasifikasi umur. Kalau x confirm company tue dh kene saman. Baby patut letak dalam car seat utk keselamatan. From my observation banyak org kite just carry baby by hand dlm kete and travel and yg si ibu tue siap duduk dkt seat depan kete smbil peluk baby which is very risky untuk terpelanting kalau ad pelanggaran. my aunt letak her newborn baby dlm baby sit and travel overseas lg and kalau travel mne2 dgn kete dri lahir smpai besar mesti letak dlm baby sit. Tulang anak die semua elok n takde masalah pun siap aktif bersukan lg.

      kalau xpakai stoking angin boleh masuk badan eh? yg sy tahu badan jd gassy mainly sebab makanan and you swallow too much wind while eating. correct me if I’m wrong

      0

      0
    • ikan says:

      biarla die nak masuk angin pun.. die masuk angin pun laki kaya leh kuarkan balik angin.

      0

      0
  12. Anonymous says:

    ND letak pic dia ngn fasha kat FB tapi Fasha langsung tak! pastu sebok nak upload pic ngn Mak pak Jejai.

    MaK pak sendiri takde plak nak upload.
    PLASTIK!! pasni ND kahwin ngn family NAZA group yang lgi kaya dr Jejai dia plak sebok nak HAHAHHAHAAH

    0

    0
    • awekbulu says:

      dari situ dh 6pak keikhlasan nd utk maafkan sendatpropa tu kan..even hati telah disakiti..i respek sgt2 kt nd..x semua perempuan yg dpt lakukan apa yg nd buat itu..n 6pak sgt sendatpropa x berap nk move on lg ngan nd..bgambar ngan nd pun propa je..maklumlah sendat terpaksa terima nd coz itu one of the rulez utk sendat diterima dlm ashram family..kalau x kelautlah kau sendatpropa

      0

      0
      • sha lala lala says:

        aku rasa dulu ND menangis dlm hati, pompuan mana yg tak sedih benda yg dimiliki diambil org, setiap pompuan pasti sedih tak kira lah pangkat apa skali pun, skrg ND dh move on, syukur lah..akan ada jodoh terbaik utk ND

        0

        0
    • KOKO says:

      Anonymous : aku setujuk!!!!!! aku da lama ngata pasal benda ni…nak tunjuk sgt kat org she is “ramli”‘s family! mak pak itam dia x mau lak tunjuk..ke adik kakak dia ke kannnn???mesti keee nak belah2 jejai je yg ditaruk??busuk betol!

      0

      0
    • Anonymous says:

      elah nanti kalau dia letak pic kat FB dia pon…ko tetap kutuk dia kan…eleh ND letak pic dia pon nak letak pic…DONIAAAAAAAA.semua benda tak kena…

      0

      0
    • Anonymous says:

      FS letak jgak la..x dak instagram ka??siap mereka possing bersama lagi..

      0

      0
      • white says:

        no, fasha xleh pon pic dia dgn nd dlm instagram. i know sbb i ade instgram both of them. jgn cakap benda yg xde!! hanya nd je yg letak pic tu.

        0

        0
    • minah jambu 24jam mengadap compter says:

      selagi nora blm cmfirm nk kawin ngan si NAZA group tu tk payah lah kau nk cakap2 banyakkkk buang masa ajeeee……….

      0

      0
  13. Sarima says:

    apa..lah baru 2 minggu ..stokin x pakai..pakai baru singkat..mcm x berpantang jer….oit org perempuan kena pantang 40 hari tau..kalo bawa anak g klinik pun kena pakai baju yg sesuai bukan mcm org putih…sekarang ya…nanti bila umur dah lanjut baru tahu…akibat x berpantang betul2

    0

    0
  14. che ta plastik surgery says:

    comel giler baby ni.jadi anak yg baik ye..

    0

    0
    • Chetabergetah says:

      Muka mamak mcm ni pun ko kata comel.Sah mata ko rabun

      0

      0
      • che ta plastik surgery says:

        tak baik cakap mcm tu!bdk kecik yg tak berdosa tu ade buat salah kat ko ke?kalau iye pon ko tak suke mak bapak dia jgn libatkan bdk tu.

        0

        0
      • SCHAWAL KUAT MENCAPUB says:

        mata rabun takpe, jangan dapat hati buta & mulut loji mcm kau sudah..mintak simpang..nauzubillah!

        0

        0
        • Skandalabangnara says:

          kau yg mengeletis sentap apa kes,,x abis2 nk mencapap cipap..entah2 kau ni sedara mara betina sundal ni??

          0

          0
      • Anonymous says:

        oi apahal lak nak kutuk mamak ni
        totok sungguh

        0

        0
      • ikan says:

        ape masalahnye kalau muke mamak pun? klu mak bapak mamak anak muke omputih brape ramai nak kate comel?

        0

        0
      • emmm says:

        bg aku baby sume comel…cube kalo ko dpt ank org n ckp xcomel, trase x.aduhh manusia manusia…nape la dipertikai kejadian tuhan..itam putih mamak ke matsaleh ke ropenyeee ape ke..nti masuk lam kubur berulat jugak !~

        0

        0
  15. kek cokelat kesukaan aku says:

    fasha, tahniah di atas kelahiran baby ni. walau ramai yang suka kutuk hang, tapi aku tetap rasa hang wanita yang tabah. sebab setiap hari ada jer orang kutuk dan mendoakan yang tak baik untuk hang. semoga dengan ada anak ni, hang akan mendapat keberkatan dalam hidup dan menerima hidayah Allah untuk jadi muslimat yang sejati.

    p/s: yang dok kutuk sendat la apa la suma tu, cubalah muhasabah diri sikit.

    0

    0
  16. ............. says:

    laaa..blom abis pantang dh pakai cam tu…lantak ko la fasha…bdn ko…

    0

    0
  17. pah bedah says:

    untunglah sendat.. tayang anak x habis2..
    ND dulu x de pon nak tayang baby dia awal2..

    0

    0
    • minah jambu 24jam mengadap compter says:

      itu terpulang la sape2 yg nk tayang kn anak…..ada orang suka tayang kn anakkk ada orang tk sukaaaaa ikot suka hati dorang laaa nk tayang ke tak ! minah jambu kalau kawin ngandong n masa baby nk keluar dari lobang puki ..minah jambu nk tayang kn kt ytube biar semua orang tengok n leh bayang kn betape rabak Nye mak kite keluar kn kite dulu…..

      0

      0
    • Lindan says:

      Lol skang zaman instagram kot..Yg ko tgk kenapa

      0

      0
  18. sally says:

    ok la tu jaman skrg mana ada pantang2 lagi …org tua dedulu yg cipta pantang bagai …….. yg penting makan vitamin .

    0

    0
    • bebe says:

      Sally, mkn vitamin tak cukup untuk cover bdn yg dh lunyai masa melahirkan.sbb tu kena rest btl2.mmg kalau skrg rasa mcm dh kuat.tp tgk lah kesan akan dtg.umur bru 40 tp dh sakit sendi,sakit urat.sana kendur,sini kendur.org tua2 dulu2 cipta pantang tu bkn untk suka2.’if u love u body,so u have to sacrifice now’.

      0

      0
      • Anonymous says:

        betul… macam mak cik aku, dulu lepas bersalin dia xpantang betul2, siap bertukang lagi. sekarang ni, da macam kena penyakit parkinson da aku tengok, padahal lagi muda dari mak aku. mak aku pon kuat lagi, nak menjahit, tanam pokok.

        0

        0
    • Anonymous says:

      even company pun bg cuti bersalin minimum 2 bulan.
      itu menunjukkan betapa pentingnya org perempuan ni berpantang.
      apoda~

      0

      0
  19. zzzzz says:

    Ikut muka jejai,,ank nd pn muka jejai…cer tgk muka jejai cmana,,p.s interpretasi individu bbeza,,walau makhluk Allah,,klu hati bersih akn tpancar d raut wjh,,,

    0

    0
  20. Aku says:

    Muka anak fasha mcm muka ibu mertua dia la..mcm muka mak jejai…ce tgk gamba no 2 yg ada 3 keping tu..

    0

    0
  21. mulut puaka says:

    FASHA, KENAPA KO BURUK SANGAT!!!! NNT LAKI KO CARI LAIN, MESTI BURET KO DAH X SEDAP KAN.. TGOK MUKA PUN DAH X SELERA NAK BEROMEN

    0

    0
    • minah jambu 24jam mengadap compter says:

      kau ni dh kenape puaka ? kau stress ke ? fasha kn baru beranak mesti la badan dia gemokkkkkkkk ! tunggu la sebulan dua mesti badan dia dh normal n jambu tk gitu..

      0

      0
      • mulut puaka says:

        ak ni terkejut oi minah jambu.. hodoh bebenor.. dulu dia ni kan bukan main hot lagi.. dulu mak pun suka nengok dia, bofy cantik, ni dah mcm apam penyek ko tau.. kot ye pun muka tu kasi berseri sket.. body mcm gajah xpe laki dia kaya g je slim world.. tp ak nengok kak engku tu semalam dlm kilauan emas, kembang 5 mangkuk jugak.. lagi satu fasha jaga lah buret tu nnt, kalo x sedap mak KOMPEM jejai cari buret lain tau

        0

        0
      • mulut puaka says:

        ko ni minah jambu, mak ni terkezut nengok pasha ni buruk bebenor.. dah rupa pontianak maya karin ha.. dulu kan kemain lawa.. la ni apa buruk bebenor.. laki dia tu dah la suka memantat.. kang buter fasha x sedap mesti cari lain nye.. sangap buret katakan.. memang sungguh x selera dah nak beromen tengok muka pasha ni.. kalo dulu ak rasa jejai teransang je memanjang

        0

        0
        • antibulu says:

          jijik aku baca komen2 ko nih… manusia mcm ni pun ada dlm dunia ni… subhanallah… apa la mak pak ko bagi ko makan masa kecik2 ko besar jadi mcm ni ek… kesian…

          0

          0
      • emmm says:

        mulut puaka…ko rase dh hebat sgt ke berkata camtu. mentang la name mulut puaka. nti dpn Allah berani ko nk bermulut camtu..sini mehh.phuiii atas muke ko ckit..such a keyboard warrior..boooo ~~~~

        0

        0
        • mulut puaka says:

          kepada emmm… suka hati ak la nak tulis apa pun, ko rasa ak keyboard warrior.. oo kamu silap sbb ko lah rasa diri ko lah pahlawan nak menyibuk rasa komen org lain salah.. mak punye komen suka hati mak lah.. kalo ak tulis mak emmm betina jalang bekas pelacur pun ko nak ckp ape.. kah kah kah.. ak tulis pda pasha sendat tu yg ko sbuk2 pehal.. mesti mak ko pun pakai mcm ni kan waktu beranak kan ko.. kira ko ngn ak sama je..dua2 puaka.. hahahaha

          0

          0
        • emmm says:

          mengata la ape pon..sumpah ko jenis yg xreti hormat org tua..ape la mak aku ko babitkan.dah xde point la tu…dah abis puaka la tu ek..boooooooooooooooooooooooooooooooo

          btw, aku tau ko suke tmbh dosa.. ^_^

          0

          0
        • mulutpuakavspuaka says:

          mulut puaka..i rse mak u kot bekas pelacur.u anak luar nikah ehh..wooottt amazingggg

          0

          0
  22. Nur Damia Batrisha says:

    assalammualaikum..anak fasha mmg cute sgt2…I suka..tp abg nara x pyh la kata cepat2 kawen supaya dpt anak.baru la rasa thrillnya.i sgt x suka.sapa yg dh kawen x nak anak?abis tu..kalau blom ada anak x merasa thrill ke?biarla berlapis tulis ayat tu.i mengaku I blom ada baby lagi.dh 10 I kawen tp blom di kurniakan cahaya mata.malah 2 kali mengalami keguguran.nasihat I kpd blogger nara,perkara yg mcm u tulis tu mmg sensitive kpd pasangan yg blom di kurniakan cahaya mata.ingat..budi bahasa tu mencerminkan keperibadian.jgn main cakap lepas je tau.Wassalam

    0

    0
  23. what the? says:

    hmm .. tak elok lah pakai macam ni, lagipun awak baru sangat melahirkan, kena pakai stokin, baju tutup satu badan, masuk angin ni .. nanti bentan badan ..

    0

    0
  24. amalan berpantang byk faedahnya.. says:

    saya setuju sgt dgn amalan nenek moyang kita yg menyuruh berpantang selepas melahirkan anak tak kira normal @ operation. Sebab kedua-duanya melalui proses mengandung hanya yg membezakan kelahiran itu sahaja.Tak rugi pun berpantang kerana ia menyihatkan badan kita. Cuba kita bezakan kulit kita semasa mengandung dan selepas melahirkan bayi kita,mmg byk perubahan.Yg tak ada perubahan tu sememangnya tidak berpantang.Buat fasha ikutlah amalan berpantang tak rugi pun, kalau sayang suami kenalah buat supaya tak kendur sana sini.

    0

    0
  25. SWEET MINAH JAMBU MERAH BIRU GITU says:

    minah jambu bukan nak mengata ape tapi kenapa rayfal ni muka tak sama macam fasha sandha? such a waste sebab fasha sandha ni hot. muka rayfal ni sama macam jejai je. tapi harap2 rayfal ni membesar muka dia sama macam fasha sandha. mesti handsome kan? kalau membesar macam muka jejai habisla mesti ak handsome.

    0

    0
  26. MAMAT JAMBU BENCI FASHA SANDHA says:

    SEKADAR NAK NASIHAT. FASHA SILA KURUSKAN BADAN KALAU TAK NAK JEJAI DIRAMPAS BETINA LAIN. SI JEJAI TU BUKANNYA BOLEH PERCAYA SANGAT. MATA KERANJANG DAN BUAYA DARAT.

    0

    0
  27. LATOYA BIBIKYANA AL-PUAKA says:

    YA AMPUN. FASHA SANDHA NAPE BADAN GENDOT MACAM BADAK SUMBU AKU TENGOK? HABISLA SI JEJAI MESTI CARI LAIN LEPAS NI. PADAN MUKA KO FASHA. RASAKAN KARMA. BWAHAHAHAHAHHAHAHAHA

    0

    0
  28. hey2 you2! says:

    comeynya baby tu.. mata besar dan cantik ikut fasha! semoga menjadi anak yg soleh, baby!

    0

    0
    • Skandalabangnara says:

      Mata besar kulit hitam…Sebijik mcm keling cookia..hope bby sendat berkulit cerahlah,,kalau sampai besarlah kena lahar berjemaah

      0

      0
  29. Semua manusia nak yang terbaaekkkk untuk dirinya..!

    0

    0
  30. Skandalabangnara says:

    Mata besar kulit hitam…Sebijik mcm keling cookia..hope bby sendat berkulit cerahlah,,kalau sampai besarlah kena lahar berjemaah

    0

    0
  31. Anonymous says:

    kalu dah more to indian look sebab ada keturunan mamak automatik huduh la ye
    pemikiran totok ja cakap macam tu
    paham

    0

    0
  32. mariie says:

    waaah! so cute. Copy Cat muka ayahnya. Tahnia Fasha & Jejai.

    0

    0
  33. Anonymous says:

    die ni dah abes berpantang ke..selambe jee

    0

    0
  34. akusukafashagemok says:

    yes fasha, pakai sexy lagi, biar masuk angin semua. jangan pantang. makan je ape2 sume. aku suke sgt klu ko jadi gedempol, pastu jejai cari artis lain yg lagi lawo. bye2 fasha. n nira danish kawin dgn sm faliq yg kaya n hensem tu, dapat baby gurl pulak. hahaha

    0

    0
  35. Eza says:

    Assalammualaikum… tahniah buat fasha…saya doakan semoga anda cepat sihat, berubah… beringat yang bahawasanya sebagai seorang islam ,,menutup aurat adalah tuntutan agama yang wajib buat kita…sebagai seorang muslimah…

    0

    0
  36. jejala says:

    fasha jgn bagi anak pakai topi selalu,nanti jadi cam bapaknya.nanti rambut bau masam.

    0

    0
  37. dora tercekek tulang says:

    bby fs ni mirip muka mak fs….cuma tgk betoi2..pe2 pon semoga bby membesar dgn sihat..tahniah fs.

    0

    0
  38. pama says:

    awat aku rase cam nak tampaq je muka anak dia ni :( sorisori

    0

    0
  39. AKU says:

    x sejuk ke fasha…aku lepas pantang tutup litup segala pun mngelatar gak kena angin

    0

    0