Written by serenity | April 5th, 2014

Pada pukul 3.40 petang semalam, komposer Julfekar Ahmad Shah, 49, telah selamat bergelar suami kepada penyanyi Min Yasmin, atau nama sebenarnya Nurul Yasmin Abdul Aziz, 26, dalam satu majlis ringkas di Masjid Kota Damansara.


 photo cati01.jpg

Mengenakan sut dan baju kurung serba putih, majlis ini dihadiri oleh ahli keluarga dan rakan rapat pasangan. Gambar-gambar yang cantik ini ialah hasil bidikan jurugambar rasmi, Mohd Red dari REDPhotography. Sila like page beliau beramai-ramai.

Lagi lapan gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.




 photo cati05.jpg
 photo cati06.jpg
 photo cati04.jpg
 photo cati02.jpg
 photo cati09.jpg
 photo cati08.jpg
 photo cati07.jpg
 photo cati03.jpg

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

75 responses to (9 GAMBAR)Majlis Pernikahan Komposer Julfekar Dengan Penyanyi Min Yasmin

  1. lalala says:

    sape ni????

    0

    0
    • Olga says:

      GELI TGOK JULFEKAR NI,MIN YASMIN TU DAH MCM ANAK 5 LA SEPADAN SGT NGN JULFEKAR TU

      0

      0
      • Olga says:

        Dorang ni kalau dpt anak cemana la hasil kacukan baka2 Planet Namec ini! x dpt iols bayangkan!

        0

        0
        • Yes! Thatt is exactly what is wass trying to find. Have been looking around for a time now, and finally I
          came across this. Thanks a lot for creating this blog post.
          You truly did a errific job here together with your blog.
          I’ll keep after this blog.

          0

          0
        • One Direction says:

          bosan nya entry ni. sendu sesendunya.
          jom kawan2 kita dengar lagu one direction

          0

          0
        • assaiiamualaikum along feminin,….,abgyazid gembira dan juga sedih setelah melihat wajah along feminin yg terbaru dalam perjumpaan reunion along feminin dgn res2 ni! dah lama sgt bertahun tahun abg yazid tunggu nak iumpa along feminin dari tahun 1993,dah hampir 18 tahun .tapi abg yazid sedih sebab abg yazid takut along jadi mcm baby res2 dan erin res2 yg terlalu seksi dan terlalu bebas sosial sangat dgn lelaki. sekarang siang dan malam lepas solat dan juga solatsolat hajat tgh tgh malam abg yazid doa-doa selalu tiap-tiaphari agar along benci pada maksiat, benci pada arak, benci pada zina,benci pada pergaulan bebas lelaki perempuan,benci pada disko,benci pada pub,benci seksi,benci buka sana buka sini,selamat dunia sampai akhirat,b ertaubat,jadi gadis yg bersih,murah rezeki yg halal,dipertemukan dgn abg yazid,dibukakan pintu hati along feminin, diberikan Allah tubuh, warna kulit dan wajah yg muda dan menawan yg berseri-seri seperti masa along dengan feminin tahun 1993 dulu dan kalau boleh lebih jelita daripada siti nurhaliza dan lebih cantik dan lebih jelita menawan daripada tahun1993 dulu,amiiiinn! Allah mampu melakukan jadi kenyataaan.insya Allah. tetapi along mesti berubah ,abg yazid kat sini tunggu along dan setiap hari tanpa jemu doakan along dan kedua ibubapa along yg melahirkan along. along,tolonglah ya, jaga dirimu baik-baik, kalau abg yazid ada di sana dan selalu berada dgn along dapatlah abg ingatkan along ,tetapi….kita berdua jauh, jadi hanya doa setiap hari saja untuk along. Harap kita dapat jumpa. Dah hampir 20 tahun abg tunggu along setiap hari,tak tahu macamana nak call along,nombo hpon along abg yazid tak ada. harap along sihat sentiasa. Along, jangan buat kerja yg Allah marah dan turunkan bala, biarkan kwn-kwn yg lain bergelumang dgn maksiat, arak,anjing dan sebagainya, kalau itu yg mereka pilih tetapi janganlah along feminin. Dekatkan lah dirimu along dgn sembahyang ya, along cantik, malah along paling cantik sekali daripada semua anggota feminin yg lain. along paling manis dan paling jelita sekali dalam kumpulan feminin dari tahun 1992-1993 dulu. oleh itu sayangi diri along, tolonglah ya. lepas tengok gambar-gambar tebaru along dlm reunion kat atas ni hati abg yazid jadi tesangat risau dan sedih serta bimbang sgt-sgt,tolonglah, hati hati, tolonglah jaga diri along baik-baik,tolonglah! sayang kalau jadi apa apa. hatihati dan beringat selau along ,ingat pada Allah dan mak dan ayah along.harap kesemua doa abg yazid untuk along setiap hari dan kedua mak ayah along Allah makbulkan dan diangkat kelangit, amiiiin! tolonglah balas ya along? abg yazid akan terus sabar dan tunggu dan tunggu,…(012-5042976) kulim, kedah. mcmana abg yazid nak bercakap dgn along atau bjumpa dgn along? along,kembalilah ke solat dan kembalilah pada feminin.tolonglahhhhh, jaga dirimu baik-baik dan sentiasa ingat Allah setiap hari, doa abg yazid sentiasa untuk along setiap hari, jadi usahlah risau.

          abg zid harap along jangan jadi mcm baby res2 dan adik dia erin res2 tu, along jadilah gadis yg baik .abg sgt sukakan along dari tahun 1993 lagi.

          Along Askiella,. bilakah kita dapat bertemu dan bersua? sudah 20 thn abg tunggu dan nanti. Memang benar kata org tua-tua, penantian itu sgt2 menyeksakan. Along askiella, tolonglah berikan alamat facebook along, emel along, dan kalau sudi harap tolonglah sudi berikan nombor telefon along,supaya abg dapat hubungi along. Tolonglah sudi call dan talifon abg zid (012-5042976). Dah terlalu lama sgt abg zid nak berbual dengan along dan bertentang mata dengan along sejak tahun 1993 lagi.Selama hampir 20 tahun abg zid buat solat hajat pada Allah agar kita dapat bersua dan bertentang mata. Banyak benar benda dan perkara yang abg nak cakap dan tanyakan pada Along sejak hampir 20 tahun lalu. Tolonglah pertimbangkan ye. tolonglah pertimbangkan.Abg zid sentiasa menyokong along askiella sama ada baik atau buruk. Abg nak juga jumpa as,wati,yati dan deknor untuk tanya pasal diri along tetapi mereka pun abg tak pernah jumpa, habis macamana? Harap Allah makbulkan doa hajat abg zid tentang along selama 20 thn ni. Banyak sgt benda yang ingin abg zid bualkan dengan Along sejak 1993, pertimbangkanlah……….. Along keja apa dan di mana skrg ni? along tinggal di mana skrg? skrg along buat apa, kenapa diam membisu terlalu lama? Kenapa lama sgt senyap? Along menghilang ke mana selama ni? Apa yg dah berlaku pada diri along selama ni? abg tumpang simpati pada along. Abang sebenarnya ambil berat pasal diri along,sejak dulu lagi , tapi tak tahu macamana nak bersua dengan along, jauh di sudut hati takut along ni sombong orangnya. tapi mungkin along tak sombong harap-harap. abg ambil berat tentang diri along tetapi tak tahu nak bercakap dengan along macamana… Along masih sakit lagi ke? harap along sihat dan senantiasa dilindungi Allah. Abang menanti jawapan dari along dengan penuh sabar. Harap ia jawapan yg tidak menghampakan dan menggembirakan. Along, kau bagaikan permata dan “bidadari” dalam kumpulan feminin sehingga ke hari ini. Along jagalah diri along baik baik…. along sihat ke…….?

          Apa-apapun izinkan lah abg zid dpt kenal dan dpt berbual dan dapat kontek dan dapat kenal dengan along terlebih dahulu, tolonglah ya bantu,…sbb banyak perkara yang abg zid nak bual dgn dia.Sampaikan salam abg zid pada along ya, dan katakan pada along yang abg zid sgt ikhlas dan benar-benar jujur ingin mengenali dirinya dan ia sudah lama dari dulu lagi,tolonglah beritahu along yang abg zid nak kenal dengan dia sudah lama sejak dia dalam kumpulan feminin lagi. tolonglah pertimbangkan ya deqnor,abg zid harap sgt pada deqnor,bantulah abg zid dalam hal ini. Inilah satu satunya impian abg zid, harap deqnor dapat pertimbangkan dan sudi. Saya doakan pada Allah , moga pintu hati along terbuka untuk mengenali abg zid. Dan abg zid menanti dengan penuh sabar balasan drp along.Harap harap ia adalah jawapan yang positif. Abgzid doakan along akan sudi utk mengenali diri ini.

          Salam sayang,
          ABG YAZID, KULIMKEDAH
          012-5042976

          0

          0
        • Bro Der says:

          x baik ko olga…tua2 pun masih mampu katanye…
          klu julfekar dgn olga agaknye mcm mane anak2 nti?hahahaha

          0

          0
        • Anonymous says:

          x baik ckp camtu uols… nak ckp beda lain boleh, tapi tang ciptaan Allah tu x baik kutuk²… istigfar…

          0

          0
    • Saonah Salamon says:

      KUSSSSSSS SEMANGAT

      0

      0
    • ari-ariku wangi says:

      Perkahwinan paling JIJIK 2014…. Tahniah… euyykk…

      0

      0
      • ssssss says:

        x baik ckp org mcm tu…kau tgk jijik tp dimata Allah? sendiri mau ingat la…walaupun aku bukan peminat diorg tp diorang dah elakkan bt maksiat…ckp mcm org org x bertamadun…bingai

        0

        0
      • siti liza says:

        wah leh thn mulut ko… ko dah kawin ke, kalo belum tunggu la mjlis ko org ckp cmtu.. kalo dah kawin tungu mjlis anak ko. org ckp jijik cmtu k… org khwin patut nya ckp tahniah.

        0

        0
      • Anonymous says:

        jangan sesuka hati jijik kan org….nanti kau dapat balasan baru tau tinggi rendah langit.

        0

        0
  2. cicakiut says:

    Tahniah ler atuk julfekar.. yeaaa dapat nenek muda…

    0

    0
  3. bella says:

    Hurm

    0

    0
    • tahniah ler... says:

      Kali ke braper? Aper aper pun tahniah… melalak syaitan dngn Sahnyer Perhubungan anak adm antra lelaki dan pompuan… tak kire ler femes @ tak asal saudra islam kita….

      0

      0
      • One Direction says:

        girls out there. pilih lah lelaki omputih..jangan piih lelaki melayu, lelaki melayu ni dalam kepala otak dia nak kawin ramai..konon alim beragama tapi nafsu besar…baik kawin dgn omputih, omputih tak biasa kawin ramai2 sebab bukan budaya dorang, omputih dah di ajar setia pd yg satu…”kau nak..kau stay dgn aku..kau tak nak…ok fine kita break “.

        0

        0
        • Fifi007 says:

          tak kesah lah omputih ke cina ke dll. Aku tengok kwan2/sedara2 aku yg kawen depa semua bahagia sampai ketua, anak2 pon membesar pandai2. Bini di sayangi dgn baik. Tak ada nak stress sikit2 nak di madukan. Mamat melayu ni kira macam ber JUDI/gamble …chances di madukan 100% – bab budaya utamakan layan nafsu dia dulu kuat. Tak reti Setia kpd satu. Ego besar dari kontol.Penikam belakang. Menipu anak bini sementara mengorat mencari ppuan tak ada hal pada dia. Prinsip hidup penderhaka . In war, you kill them first …uhuuuuu

          0

          0
  4. pedas says:

    Alhamdulilah…..selamat semua nya

    0

    0
  5. Melati says:

    saper Mereka ni? agak2 lah Nara oiiiii pakai belasah jer …masuk dlm beautifulnara…

    0

    0
  6. nok gebuzzz says:

    mak ai…..semuanyer besau2…….ape pon tahniah la

    0

    0
  7. peah_focus says:

    Alhamdulillah….sesudah lah mengutuk mengata orang wahai sekalian makhluk. Orang nikah pun korang nak kutuk… bleach your heart lah!!!

    0

    0
  8. mieowww says:

    akhirnya atuk dah kawen..moga atuk xmeroyan ag ingt kan farawahida yg dan berbhagia ngn laki dia..layan nenek elok2 yea tok..hehehe

    0

    0
  9. Ammar says:

    Tahniah buat Julfekar

    0

    0
  10. NT PROUD... says:

    Nara nape ko tak masuk kan shila menang kat china tu. Tngk respon kat sini…
    Tngok baju da elok , bab nyanyian tu dia dngn ALLAH teemasuk ler para penyokong dia. Tahniah tak mungkin aku… ucap sbb tak ikut syariat. Peaceee..
    Tahniah skali lg en komposer… tp lagu aper yg dia komposkan .. aku tak tau..

    0

    0
    • ariana sendu says:

      JULfekar aq kenal as the MEROYANman yg xdpt kawen ngn Farawahida 2.. Tp aq konfius… sp Min Yasmin ni? serius xkenal… sp eyh… anyway Congrate!!!

      0

      0
  11. AKU says:

    DAH JODOH DIAORG DOA2LH YG ELOK KWN2 KAKI GOSIP SEMUA…APA PUN TAHNIAH WALAUPUN SAMA2 XCANTIK SAMA2 TAK KACAK TAPI DAH JODOH DIAORG…SO SELAMAT PENGANTIN BARU…JODOH ITU MILIK ALLAH…JGN CUBA PERTIKAIKAN…JDILAH SEORG YANG BIJAK DLM MEMBERI KOMEN…BIAR PUN SUKA BERGOSIP TAPI JGN TUNJUK KEBODOHAN DIRI KITA SANGAT…INGATLH SETIAP KOMEN YG DIBERIKN ITU MEMNUNJUKKN KECERDIKAN ANDA…HAK PUIHHHH

    0

    0
    • budak baik hari ne says:

      betul tuu..aq stuju.. dorank ne yg mngutuk ne sbenarnya jeles.. x suka tngok kbahagiaan org lain.. pdulik la dorang.. ptuiiii

      0

      0
  12. budak baik hari ne says:

    korang ne.. biarkn la dorang kawen. dah jodoh.. klaw dah jodoh memang tak mngira tua muda, miskin kaya.. itu semua ktentuan Tuhan laaa… ne dah kira bagus dorang nikah. simple pulak tuh. lain la artis yg sorang tuuuuu… kontroversi ja belambak, tapi x kawen2, pdahal kaya raya.. asyk nak berkepit je, cri masalah je kejenyer… kan kan kan? bagi korang yg nak mngutuk tuu, msti jeles kan? sbab x kwin2 lagi… hahahaha.. sabar jelah yer.. redha je laaa… apa2 pun, tahniah utk psgn pngantin.

    0

    0
    • stupiddo says:

      adoii.. kenapa lah melayu masih bangang – ko kena cari dulu sebelum bole kata jodoh!! sat lagi bercerai…dah tak ada jodoh pulak ko kata. Logik tongang tebalik duk melopong dengar dongeng2 ostat kampung. Ayoma..apa nak jeleskan – kawen atuk tua…duh. Mula2 hot – dia tunjuk dia lah hero melayu terakhir di mesia ni.sat lagi bila dah faham selagi atuk tak telan pil kote tak bole naik tahan lama…. meroyan ko tiap2 subuh!!! hehe.

      0

      0
  13. Alhamdulillah ..semoga bahagia

    0

    0
  14. Lala lulu says:

    Min yasmin ni yg nyanyi lagu drama derhaka seorang madu tu ke

    0

    0
  15. lalah luluh says:

    Hehe..adake lagu derhaka seorang madu..pelik no bunyik

    0

    0
  16. gellleeeeeeeee says:

    HAHAHA …..yg satu dah memang garanti kerepot, yg satu lagi cepat terikut-ikut nanti. sat aje nanti baru lah bole di kata bagai pinang di belah dua …..KKKKKKKKKKKKKK

    0

    0
  17. floppy dick says:

    Satu lagi ATUK kaki pil konek. Ko punya regular customer ke Nara??

    0

    0
  18. 26 yrs ancient!! says:

    Ish.. dah tengok dah filem ni. Duk jaga org tua je lah nanti sementara kawan2 seumur ENJOY. sanggup ke di panggil NENEK dik cucu2 si mamat. ..uhuuuu

    0

    0
  19. farawahida says:

    hmmm…dah kawen pon engko jolpekarrr…jangn kacau i lg…yuckkks

    0

    0
  20. smelly old fart says:

    Pandai ko Min….ari2 masak BUBUR aje… janji poket tebal! Jiran sebelah muda hansem tak?

    0

    0
  21. Anonymous says:

    Ewwwwwwww!!!

    0

    0
  22. minah jambu merah biru says:

    boleh laaaaaa sama padan n sama gemok …semoga bahgia..

    0

    0
  23. Melati putih kuning says:

    Da lunyai ke belum ?????

    Hahahha dulu brani jantan ni buat statement tu pat Farahwahida.
    Akhirnya kau pun kahwin jgk ..

    0

    0
  24. Ila says:

    knp bile tgok byk kali muke diorg cam same je??jodoh lah kottt.. :)

    0

    0
    • minah jambu merah biru says:

      bukan kerana itu lah ! tk kerana muka sama aje dh jodohhhh huh ! itu kn tuhan pnye kuasa nk jodoh kn dorang dua ni jadi laki bini..2 x 5 brape ? = huh !

      0

      0
  25. M says:

    Siak la ko minah … Hahhahah
    Bukan takat muka aje sama … badan pasangan ni pun sama mcm tempayan blakang rumah yg mak aku simopan tu.

    0

    0
  26. mak jemah pemalu says:

    amboi korang mengutuk mengeji orang…sekurangnya dorang dh sempurnakan separuh daripada iman dgn berkahwin..doakan jek yang terbaik dunia dan akhirat..

    0

    0
    • minah jambu merah biru says:

      sape ada kutok huh ! cakap jangan sembarangan eh ! kite2 cuma cakap sama padan n sama gemok tu kutok ke !! lain la kalau kite2 cakap muka dua laki bini ni macm woodywdpker huh ! lain kali bace komen tu betol2 ok bwek huh !!

      0

      0
  27. ikan says:

    ade jela pun ppuan nak org tua ni kan.. heran aku.. banyak duit kot?
    yang mengata ppuan tu gemuk, harap2 korang dapat bini gemuk nanti. or anak2 korang membesar sebagai si gemuks.

    0

    0
  28. makcun says:

    takut tgk inai jari pengantin pempuan…

    0

    0
  29. tahniah ler... says:

    Ah..ah.. laaa… mak cun. Takut nengok inai tu. Tak perasan smlam. Less is more…
    Kus semangat mcm “SPIDER WEB”… Saper la yg designkan kat tangn tu…
    Smoga Kalian berdua mndpt… KEHIDUPAN MAWADDAH DN WARAHMAH … AMIN..
    Yg pandai komen kat sini tu bila nak khawin??……

    0

    0
  30. tahniah .... says:

    Ah..ah.. laaa… mak cun. Takut nengok inai tu. Tak perasan smlam. Less is more…
    Kus semangat mcm “SPIDER WEB”… Saper la yg designkan kat tangn tu…
    Smoga Kalian berdua mndpt… KEHIDUPAN MAWADDAH DN WARAHMAH … AMIN..
    Yg pandai komen kat sini tu bila nak khawin??……

    0

    0
  31. Zulfikri bin Julfekar says:

    Wah…hebat manusia berkata2…sy anak kandung julfekar dan saya akan carry 2nd name tu sampai bila2….saya tak pernah kata bapa saya baik dan maksum tp sy terkesan dengan golongan manusia yg semudah bicara melemparkan cacian…sy anak sy lebih tahu kisah gelap bapa saya…mungkin tu kesilapan die tp kisah yg dipaparkan dulu banyak salahnya…tp kisah lama malas nk cerita..cuma pada yang bercakap tanpa akal cuba bayangkan…anda menerima cacian seperti itu dan anak2 anda membacanya….cuba bayangkan…tp terima kasih lah sbb haters2 ni kami adik beradik bejàya

    0

    0
    • rapunzel says:

      anak Julfekar..
      aku rs ko xpyh la nk backup bapak ko… n ko xpyh la masok BN ni.. sbb dorg ni sume mana makan nasihat.. aku takot ko jer makan hati baca komen dorg yg mcm xberdosa semua tu…
      dorg yg mengutuk kt BN ni sume baik2.. xpena ada dosa… bersih spt bayi br lahir..
      jadi dr ko sakit aty baik ko xpyh jenguk BN ni.. bapak ko org kenal, apa die bt kompom media cari…

      0

      0
    • Jemah kopi starbuk says:

      Nasib kau la nk ..
      Burukbaik pun bapak ko jgk ..
      Kawin atau tak kawin pun bapak ko jgk . Hahhaha

      0

      0
    • Anonymous says:

      2nd name yg mana?

      0

      0
    • hah says:

      anak julfekar….anda tak bersalah bapak anda perangai dan rupa paras macam tu. hanya allah sahaja yang tahu sebab2 nya. so tak payah la anda bersusah hati. memang takdir nya perangai cam taik dan muka macam cirit, kita semua pasrah dan memanjatkan doa agar keturunannya dapat bertambah baik, sama ada secara semulajadi atau plastic surgery

      0

      0
    • Soca lady says:

      Zul… It’s me ‘you know who’ haha Sabar Zul, normally bila org tu buat something yg org tak suka memang smpi bebila ingat kan. Lessons learnt. You knew, we knew and I knew what really happened. Takpe, Allah swt ada tu hence biarla org2 sekalian berkata2 selagi mampu. Kita dok dengar je, sakit memang sakit but nothing we can do. I missed our univ. years. really! We succeeded at last.

      Ninety nine percent of the people in the world are fools and the rest of us are in great danger of contagion. T.H

      0

      0
  32. tahniah .... says:

    Dear .. zulfikri. I tak tau dia ada anak.. i thought dis is da 1st time.. sabar jer la dikk… mulut org… adk ni ank yg soleh. Bravo bcoz u defend ur dad. I congrts pun org bg dislike.. i tnya kat ats tu nt being sinical. Bila tngk umur ur dad agak curious jer…
    I pun kena sama, bila my dad poligami.. org kata mom n granny i pompuan bangang..
    U juz imagine.. my dad poligami.. Bangangnya my granny n mom bcoz dorang redha. Perkataan “BANGANG” Di tujukan kpd arwah granny n mom. Yg ckp tu pompuan2 yg dangkal agama ikut nafsu.
    I tegur dorang jngn ckp psl poligami pakai nafsu. Kutuk lelaki mlayu pdhl kaum lain pun ada tp tak kawin. My dad bkn keturunan melayu pun poligami tak kira cina @india mrk panggil mistresss. Hukum islam ke 6 QADA QADAR Dorang tak tau.
    Biasa la dik industri hiburan. KLU ADK MAAFKAN ORG MOGA MOGA KIFARAH dan pahala bg ur dad n pahala bg ur mom n ur family… ITU YG TERBAIK …. kay sayang… Smoga kita smua termasuk ur dad, family di beri hidayah olh ALLAH swt. Amin…
    Jngn adk sedih @mara hidup mmg utk d uji sblm mata tertutup dan takkan buka kmbali.

    0

    0
  33. botak says:

    Uolls kena saman dengan bank? kena pergi mahkamah? sila baca blog “Kak Adib Ratu Longchamp”. Bekas loyer yang mengajar cara cara nak handle situasi macam ni

    0

    0
  34. raksasa says:

    julfekar ni dlu penah main cerita fantastic four kan bawak watak ‘the thing’.

    0

    0
  35. Kluarga 69 says:

    Min Jasmin dapat laki tua… Mak Min Jasmin dapat laki muda… Umur awal 30an… baya2 anak laki Min Jasmin… Mcmana Julfekar nak panggil laki Mak Mertua dia yg baya anak dia sendiri…. :P Kesian bini terdahulu dan anak kecil yg ditinggalkan, semata2 nak kahwin dgn mak Min Jasmin… Bini dulu yg baya dia pun kalah dgn pompuan tua gini… Kesian…

    0

    0
  36. kentut org tua says:

    masyallah.. berselera juga si ppuan. Pesan kpd Atuk- jgn lupa makan ubat utk GOUT ye.

    0

    0
  37. Marliah says:

    Napa julpekar ni hanes suraya tak nk pilih buat suami???

    Dia ni pun dulu duda jgk .
    Mmg sah hanes punya taste yg tinggi jgk ..

    0

    0
  38. pilkoonek says:

    org tua ini pelangan regular abg nara ke ……haha

    0

    0
  39. MAXMORA says:

    lagu zulfekar’ melakar rindu’ yg dia nyanyi tu besst!..jgn pandang yg buruk je wooi ko org..

    0

    0
  40. Anonymous says:

    ok le tu…pd aku pasangan y amat sesuai sekali…y pompuan tu anak dara tpi dh mcm anak enam jer..y lelaki plk dh mcm atok aku dh…walau mcm mane pn dia org memg sesuai…tpi dia org pengantin y paling buruk pd thn 2014…

    0

    0
  41. zz says:

    agak2 la korg nak ngutuk.. dia xde wat salah ngan korang. jaga2 jgn sampai nampak sangat hati korg da hitam sampai da xrasa apa ngutuk org…

    0

    0
  42. ustazah ipokerit says:

    hahaha….byak nya ustazah ngok sekolah pondok. kalo tak mau mendengar kutukan knapa lah masuk blog gossip ni. Ah.. gi duduk diam2 mengaji tak yah lah sebuk nak kasi nasihat free yg org tak mintak. Malu lah sikit.

    0

    0
  43. tahniah .... says:

    Ko ni mmg dangkal agama betulll la … IPOKERIT tu mmg sesuai dgn nama ko. Malu ?utk aperr malu kat ko, tugas kita sbg DAIE…. menyampaikan. Tujuan ko d hidupkan utk aper…????? KEJE SEPENUH MASA KUTUK KEEE??????? .Nabi MUHAMMAD di utuskn menyebarkan agama suci… bukan utk diri rasul shj tp sluruh umat manusia.. Esok ko kat pdg masyar baru ko nak cari org tolong ko. Berkata Benar Wlpn Pahit wlpn ko tak minta nasihat free tu. Ko ni agama aper ?. Sedapnyer mulut ko cakap.. BASIC IN ISLAM PUN KO TAK TAU… TAK YAH JD USTZAH @USTAZ KITA NI SMUA KHALIFAH… AKU RASA KO NI NON MUSLIM sbb tu ko tak tauuu.

    0

    0
  44. Jejakaceria says:

    Siapa ni?? X kenal pun… Artis ke? Lelaki ni komposer?? Lagu apa dia cipta.. Nampak sangat sendu..perempuan ni artis ke?? X perasan pun kat tv ke radio ke?? Sendu jugak ke?? Laa.. Sesuailah kahwin.. Tak yahlah jadi artis.. Buang masa je.. Skang ramai artis-artis yang cantik pun susah nak naik.. Pas kahwin jadi jelah suri rumah tangga.. Mcm semak je dlm industri… Dua2 jijiklah aku tgk… Nak muntah.. Tapi mcm sepadan… Dua2 gergasi.. Agahahahahhahaha… Opsss!!!

    0

    0
    • hanez suraya says:

      Pompuan tu aku tak kenal sapa dia tapi laki ni aku kenal sebab dia MEROYAN man di fb dia..apapun taniah la tok dan nenek!! Semoga bahagia sampai ke akhir hayat..

      0

      0