Written by AbangNara | July 30th, 2013

Alhamdulillah. Memang gembira Abang Nara melihat kemesraan dan kebahagiaan yang sedang dialami oleh Fasha dan suaminya, Jejai. Semoga di bulan Ramadhan yang mulia ini, kita doakanlah bersama-sama agar mereka akan terus bahagia sehingga ke hujung hayat.

happy birthday jejai

Sesungguhnya kehadiran Rayfal memang menyerikan lagi kehidupan Fasha dan Jejai. Bertuahnya Jejai apabila di hari jadinya, anak sulung hasil perkahwinannya dengan Nora Danish satu ketika dahulu turut hadir. Malah kedua ibu bapa Jejai juga turut sama ada. Memang bahagia!!!

happy birthday jejai

Kepada Jejai, semoga panjang umur, murah rezeki dan dipermudahkan segala urusan anda. Semoga apa yang anda inginkan telah pun anda kecapi. Semoga kebahagiaan terus menjadi milik anda lebih-lebih lagi di samping isteri dan anak-anak tercinta. Lagi beberapa keping gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Kad kahwin versi bil elektrik

happy birthday jejai
happy birthday jejai
happy birthday jejai
happy birthday jejai happy birthday jejai
happy birthday jejai
happy birthday jejai

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

86 responses to (9 GAMBAR)Fasha Sandha Sambut Hari Jadi Suaminya, Jejai

  1. tiktoktiktok says:

    HB :)

    0

    0
    • kuih bangkit says:

      Dulu aku tak suka dia ni..Tp sekarang entahlah..Lepas dia mengandung jadi suka pulak..Seronok betul tengok dia bahagia.

      0

      0
      • antiBAKKUTTEH says:

        fasha cantiknyaaaa ko.. pasni nak tgk nora plak sambut birthday si nadim..

        0

        0
        • miss ynwa says:

          dulu tak bape minat fasha sebab dia rampas jejai dari nora waktu nora kandungkan rayqal..tapi since lately miss sangat bangga dengan ke”humble”an yang ditunjukkan fasha dari banyak segi..dia meniaga bazar tanda tak lupe asal usul dia walaupon dah berlaki kan pemilik lamborghini…dia kurangkan lakonan & suka memasak untuk jejai..kasih syg terhadap rayfal sebgai ibu…fasha jugak cube untuk merapatkan diri ngn mertua..dulu aku sanjung nora dan bagi kata semangat…tapi kini….nora dah jauh menyimpang..makin seksi..makin berahi dalam filem..sagat rambut macam remaja…makin sosial dgn rakan2 dan terbaru memilih nadem? excuse? hurmm….dunia2…..anyway hepi besday jejaii~

          0

          0
        • bukam says:

          miss ynwa ialah seorang attention seeker. Konon bagi komen gempak. Tapi poyo lebih.

          0

          0
        • Anonymous says:

          miss ynwas attention seeker

          0

          0
        • Salbiah says:

          Miss Ywna gi mampos ar ko …. Komen cm cipap je .. attention whore . bodoh mcm abby abadi ….

          0

          0
        • miss ynwa says:

          kasihan…..ketiga tiga pengomen di atas fans ND ke? sorry la syg2 semuaaa…i cakap ikut hati i yang tulus dan ikhlas…maaf zahir dan batin~
          selamattt hariii rayaaaaa…lalallalalallalalal

          0

          0
      • Bibik Bendi says:

        Rayfal lagi comel dari Rayqal . Sbb ikut genetic ibu yg cantek . Rayqal ikut genetic Vietnam Dona Danish . Tak sabar nk tgk gabungan genetic Vietnam Dona Danish dgn Nedim Nazri yg sememangnya berwajah Uniqlo .

        0

        0
        • Peah says:

          Amboi, aku suruh kau jemur kain, kau layankan gosip si fasha ni kan..nak kena bibik ni..

          0

          0
      • miss ynwa says:

        dulu tak bape minat fasha sebab dia rampas jejai dari nora waktu nora kandungkan rayqal..tapi since lately miss sangat bangga dengan ke”humble”an yang ditunjukkan fasha dari banyak segi..dia meniaga bazar tanda tak lupe asal usul dia walaupon dah berlaki kan pemilik lamborghini…dia kurangkan lakonan & suka memasak untuk jejai..kasih syg terhadap rayfal sebgai ibu…dulu aku sanjung nora dan bagi kata semangat…tapi kini….nora dah jauh menyimpang..makin seksi..makin berahi dalam filem..sagat rambut macam remaja…makin sosial dgn rakan2 dan terbaru memilih nadem? excuse? hurmm….dunia2…..anyway hepi besday jejaii~

        0

        0
      • makenon says:

        haah…dulu pun x suka dia…tp lelama tgk perangai ND pulak makin pelik…

        0

        0
        • izzy says:

          ND dgn FS da berbaik.. kau pulak dok sibuk nk suka dia ni, suka dia tu..
          samalah dgn ynwa tu, yg nak comparekan dia org tu kenapa? nak lagakan dia org balik ke? post ni pasal celebrate birthday jejai. tak payah nk ungkit pasal exwife dia. aku da suka tgok both of them da baik. tak payah kaki busuk cam korg ni nk keruhkan keadaan!

          0

          0
    • Olga says:

      NORA DANISH MANA???

      0

      0
    • ntahpapentah says:

      pape pn tak suka perampas….

      0

      0
    • No Need says:

      Pic no2, mk Jejai ckp “huis..jgn pegang laki aku”..hahaha

      0

      0
  2. cik piNgu says:

    harap bahagia la diorang sampai bila2…

    0

    0
  3. indah says:

    Hurmm..nyum2 kek..simple yet nice.mmg simbol jejai..happy for whole family !

    0

    0
  4. Liz says:

    semoga bahagia ….jejai n fasha

    0

    0
  5. miss mong says:

    sampai kek pn bentuk cap.hehe.fasha dh nmpk kurus ckit.makin lawa..

    0

    0
  6. gulahati says:

    ANYWAY WHERE IS NORA DANISHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH?????????????????????????????????????????

    Tertanya2 aku dimanakah si penyebok itu.

    SELAMAT HARI JADI JEJAI & JAGA FASHA BAIK2 TAU.

    WE LOVE FASHA SANDA NOT NORA DANISH.

    Kbye.
    Regards,
    Gulahati
    kipassusahmatiFashaSandayangbaikhatitakgedikmacamnoradanishuweeekkkkitu.

    0

    0
    • deqna says:

      sape cakap si pasha tu x gedik…ko g bukak alek buku2 lama..baca betol2…jgn nak main sembor ND sesuka hati ko jek….aku rasa maruah ND lebih terjaga dari si pasha ni….huuuuuuh….kalu komen jgn nak babitkan nama ND bole x…da memang dia kesayangan parent jejai..nak buat camner…ko pulak yg jeles…aparrraaaa…

      0

      0
      • fifi says:

        itu buku lama.. setiap org ada perubahannya.. nora???????????? berubah juga dr si jejai ke nedim ank pak menteri.. wow!!!!!!

        0

        0
        • gulahati says:

          elehhhhhhhhhhhhhhh tolonglah nora danish tu terjaga?? geli aku dengo.. kawan dengan nedim tu terjaga la sangat akhlaknye……. atleast fasha gedik tok dapatkan lelaki yg nora danish dah rampassssssssssssss tu je. skg die bettterrrrrrrrrrrrr dari nora yg loserrrrrrrrrrr tu…

          0

          0
        • miss ynwa says:

          terjaga?buekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk….nadeem tu dah sah2 kaki betina menyundal je kat pub..petik jari jela nk dpt ND..kang dh tua buang cmpk jelaq..beratur lg ank2 gadis yg cun tiptop bergetah nk kan si nadeem yang kaya pki wet bpk hahahhahahha…fasha masakkan jejai gulai..ND?masak megi?hohohoh

          0

          0
        • angel says:

          asalkan dorg dah mengecapi bahagia sudahlah,maybe mmg dah tertulis jodoh fasha pada si jejai,rahsia Allah kita tak taw,X perlu nak memburuk2kan sesiapa,entry fasha X perlu nak bash ND,mereka berdua pun dah berbaik,to miss ynwa n gulahati jaga komen anda jgn nak meroyan di bulan ramadhan,bila dah terkena pada diri sendiri barulah anda taw sakitnya,salam ramadhan

          0

          0
        • ayam jepun says:

          AKU SUKA SANGAT KOMEN U OLLS ! FIFI , GULAHATI , MISS NYWA !

          0

          0
    • not nora fan says:

      nora kat thailand sambut abg nadim… hehehehe.. :D

      0

      0
      • gulahati says:

        sambut apa tu????????????????????????

        0

        0
        • elajb says:

          dear gulahati,
          kesian aku tengok ko y meroyan, sakit ati dengan ND, sudah2 la memburuk kan ND, jage diri ko to elok2 k..jgn cakap org jer pandai, diri sendiri rupenya lagi terok.

          0

          0
  7. nora vanish says:

    cantiknya fasha.semoga bahagia.happy both of u.i juga xtau blh happy ke x dgn nazin …

    0

    0
  8. nora says:

    i happy dgn nedim dr si jejai ni..nedim lagi masyuuukkkk

    0

    0
  9. ... says:

    sempoi jer.. tgk restaurant pon tak la mewah sgt.. nampak sederhana la.. good .

    0

    0
  10. lisya says:

    tiba2 terkelakar pulak tengok tudung mak dia macam senget; telinga kiri tutup tapi tunjuk telinga kanan.

    0

    0
  11. babaicute says:

    Manjanya muka fasha kat pic no 6.. sweet!

    0

    0
  12. SH says:

    Ini yang masyarakat nak lihat suami-isteri bahagia, mertua-menantu bersatu hati, saudara berlainan ibu mesra gembira. Tahniah..

    0

    0
  13. Pilih kasih says:

    Pas fasha ni kawin dh jarang dgr cite dia y bukan2…y dgr hnya cite dia happy jer skg…kira mcm ada perubahan la pas kawin…dlu aku x berapa suka fasha..tpi bila tengok dia bahagia pas kawin n dh kurang cite buruk pasal dia rasa suka plk dah kt dia..apa pn moga fasha bahagia….

    0

    0
  14. emok says:

    nk kebahagiaan ko je. kebahagiaan org lain ko rampas!

    0

    0
  15. Kejeron says:

    x kck jj…tpi jd …… klu aku kayaaaaa……lalallalala

    0

    0
  16. Olga Sebenarnya Bapok says:

    x minat la ND ngn FS nie..menyemak jer.:p

    0

    0
  17. apa2 jer says:

    korg nie fasha tunjuk dia g tolong bniaga skali tu pon..nk tharu giler..fasha myusu anak pon nk bangga giler..siap puji mlangit..dah jd ibu kne la myusu anak..bnda tu normal kot..smua ibu lau ada susu nk bg anak myusu bdn..yg x bg tu myb sbb susu xde.susu x bnyak..bnda nie normal laa..adik bradik korg myusukn anak ada korg puji..bangga bgai nk rak..cm pelik bg korg bila artis myusukn babykn..adoiii..sdh tolll..

    dia masak kt laki pon nk kecoh..dah ada laki masak la..lagi pon skrg dia baru je lg kn lpas lhirkn anak..anak pon msih kecik sgt lg..baru dlm mood teruju dpt anak ptama..smua org cmtu kot..bila teruju slalu la kepit ank..bt apa sje gn anak..nak ambik gambar ank bnyak2..lpas anak dia dah besar sikit..lme2 dia aktif la blk..
    motif sgt la peminat fasha nie..sikit2 nk bandingkan fasha gn nora..dah gambar fasha cite psl dia sudh laaa…kdg2 korg plk yg tlebih nk banding2 kannn..

    nora seksi..abis fasha x seksi ke..???x yah nk ckp lbh2 la..adik2 fasha pon seksi..adik bradik jejai lg seksi..sme jer dorg..
    fasha sygkn anak dia..susu kn anak dia..abis nora tu bkn ibu jgk ke..dia x syg ank dia ke..
    nora blakon..abis tu fasha x blakon ke..dah tu kje dorg..cuma aktif ke x sesorg tu tpulg pd tawaran yg dorg dpt..
    nora nk cekup ank vvip..fasha tu x cekup anak vvip jgk ke..mse2 dorg bcinta dulu pon mcm2 dpt kot..bcuti sne sni..sme je laaa..

    moral of d story sme je pon nora gn fasha..dorg dah bbaik tu ok la..fmly jejai pon syg kn dorg bdua ckup la..

    n kne ingt beza nora gn fasha stu jer..nora janda..fasha bini org..nora nk bt apa pon tu atas diri sndri..tp fasha maruah dia adalah maruah suami..
    bila dah tgok fasha ok..korg trus lupa nora di tgl time mgandung..kata anti sgt kt perampas..cm kes si ashraf-sakinah-dayana..lau cmtu x mustahil la lpas nie korg puja2 plk sakinah..n korg salahkn dayana..dunia sgtttt..mmg la jodoh maut di tgn tuhan..lau dah jodoh dorg nak bt cmner..tp jgn la si mangsa plk yg trus2 san di cemuh..cm si abby ckp past is past..mmg dia dah berbaik gn memey tp x semestinya..memey x pnh bt slh kt dia dulu..cuma bnda tu dia x nk ungkit..pandg ke dpn..

    mslhnya kt sni..dorg dah pandang ke dpn..tp peminat2 msih nk bandingkn spa baik spa jht..

    0

    0
    • nihaw says:

      woi woi woi! susu ibu xpernah sikit apatah lagi takde.. apekah???

      ND dulu mana ada susukan rayqal.. bg susu tin la.. xcaya tgok gambo ms bercukur jambul..

      0

      0
      • entah apa2 says:

        woiii ada la susu ibu yg susu dia sikit aja..anak x kenyang bila myusu..bkn smua ibu btuah dpt myusukn anak spenuhnya..so jgn nk bnyak citer sgt la weiii..lain kali bce sme info ksihatan..baca gak blog2 ibu2..jgn asyik nak bca kisah fasha jer kje ko ya..

        0

        0
        • Anonymous says:

          mengikut kajian xde istilah susy sikit, yg ada cuma malas nak pump, malas nak feed anak 2 jam skali atas pelbagai alasan, xlarat la, itu la ini la…. yg x bleh bfeed tu cuma yg menghidap penyakit je.. klu seniri dah malas, dah xnak usaha, jgn salahkan nasib pulak… mengaku direct, aku x buat jadual penyusuan yg betul, so aku fail susukan anak, kan senang. nyampah aku ngan mak2 x bg susu ibu yg sgt insecure niiiiii

          0

          0
        • entah ler says:

          aku pon myusu kn baby aku spenuhnya..ya aku bangga ..tp aku xde la kecoh..tp yg aku tgok skrg rmia ibu yg myusu ank cm bangga tlebih..lpas tu pandang ibu yg x myusukan anak tu pmalas..x bgus..n mcm2 lg la..ya x di nafikn ada yg cmtu..tp skrg rmai yg myedari kpentingan susu ibu..smua ibu nak myusukn anak kalau boleh..nurse kt hospital pon lau tgok ibu x susu kn anak diorg akan mbebel smpai mnanah telinga..hehe..tp jangan la kita lupa nsib manusia lain2..ada..ada di luar sna..yg x bley myusukn anak..ada yg usaha..kdg2 mngis2 nk bg anak susu..ada yg sakit..tp dah Allah tentukan dia xdpt myusu ank nk bt cmner..so jgn la nk perlekehkn sgt ibu yg x dpt myuskn ank dgn susu ibu..susu ibu mmg tbaik..tp lau niat kita ikhlas bg anak mkn minum..apa2 pon akan jd elok utk anak kita..niat tu yg penting..

          0

          0
        • kesian ngan org yang tak bersyukur says:

          ni buka nak citer pasa FS ngan ND, sbb dorg dah bahagia dah pun….

          aku berasap je pasal OTAK KARTUN dok pikaq mak-mak tamau yang terbaik untuk anak2 dia (kecuali mak yang buang anak, anak yang didera anak dan mak2 yang gile meroyan) weih, ko bukan ALLAH yang menentukan qada dan qadar. aku seriusly nak cakap org dapat menyusukan anak fully memang arrogant dan takbur sbb tak bersyukur, tak pikiaq org lain yang nak sangat tapi tak dapat bukan sebab malas. sama cam anak pun, kalau ikut kajian, mustahil tak dapat anak unless ko main ngan beruk. so kajian ko tu buat simpan nasi lemak je la..

          0

          0
      • wwww says:

        mse cukur jambul tu ada dia ltak tin susu ke..ada dia tunjuk susu apa..minum susu ibu pon bley jer dlm botol..

        0

        0
        • Farah says:

          anonymous,

          susu sikit ni jadi depan mata, happened to my sister. teh utk galakkan produce susu dah minum, lobak putih dah makan, she tried hard tapi susu sikit cuma few months dapat susukan anak. sampai my sister nangis2 rasa bersalah. so, yes, it happened.

          0

          0
    • elajb says:

      ya allah, ade juga y sependapat dengan aku..bgus la ape2 jer nie. sokong ko

      0

      0
  18. Anonymous says:

    sebenarnya muka fs ada iras muka mak jejai
    aku rasa ni antara faktor gak ni
    apapun aku rasa nd makin lama makin improve lakonan dia
    mungkin dah potong fs kot la ni

    0

    0
  19. Anonymous says:

    lengan da mengeleber, perut dah boroi, punggung pun dah londeh tunggu jadi belon..lepas tu Jejai akan carik perempuan bergetah yg lain, semua adik2 beradik fasha terutama mak dia akan meniaga pasar malam kembali utk mencari sesuap nasi…d end

    0

    0
  20. aku says:

    awat la si rayqal anak jejai n ND ni selekeh sgt?
    mcm br bgn tdo
    rambut pjg gitu da mcm bdk ppuan da aku tgk
    ND…kemaskan la ckit anak ko ni..
    dr ko sibuk dgn nedim yg x semenggah tu!

    0

    0
    • Anonymous says:

      nie la komen yg aku tunggu..lawak plak aku tegok muka c rayqal nie..kurang comel dah semenjak serabai nie..muke cina busuk pun ade..mak nye sibuk dgn jantan smpai ank pn xterurus..kunun rmbut pnjang mcm 2 stylo la kunun2 nye 2..

      0

      0
      • apekah says:

        beristigfar la anon7.31.. sedap ko mengutuk anak org? ko dh beranak ke? kalo aku dgr org dok kutuk anak .. aku tampor je muka 2.. xde budak dlm dunia ni muka hodoh.. semua Allah cipta cantik mungkin segelintir je yg x sempurna.. ishhh mesti ko belum beranak kan.. ko doa la kalo ko beranak esok muka anak ko x mcm yg ko ckpkan ye.. kalo ye pon benci kt mak nya x yahlah nk libatkan anak..

        0

        0
        • Anonymous says:

          aku bukan xsuke kt mak die..ade aku ckp ke..ko dah fitnah aku nie..ko nk nasihatkn org ko bg je nsihat ko 2,xpyh ko nk fitnah aku..nk tnjuk baik silakan,tp jgn ko nk burukkn org untuk tunjuk kebaikan yg ko sndiri xpasti..aku cuma ckp ank ND muka serabai,2 kenyataan dr pandangan mata aku..ko tampar aku,10x aku tampar ko balek sb fitnah aku.,.pndapat aku pd pndangan mata aku..lain kali klu dah taksub sgt dgn artis ko cium je la kentut ND 2 mungkin bg ko wangi..

          0

          0
        • apekah says:

          anak aku xla serabai anon.. aku bersyukur ade anak2.. ko ade??????????????????????

          0

          0
      • apekah says:

        fitbah..fitnah 2 la modal ko.. dh kutuk anak org.. nk tuduh aku fitnah sbb aku andaikan ko x suke maknye.. alahaiii.. cian kt ko tau plak marah.. kau libatkan family anak2 dia skali ko x rasa plak dia marah ke x.. aku ni x yahla nk hidu kentot nd. aku bkn minat dia atau fasha pon.. sok jaga anak kau baik2 jgn serabai k…nnti org lain mengata ko plak

        0

        0
        • Anonymous says:

          yg ko nk melenting kt aku npe,anak ko pn serabai ke??hahahaha..bese org mrh nie sb die pn same..kalau ank ko dah serabai jgnlah salahkn org lain yg komen untuk ND plak..sian kt kau..org lain yg kena,kau pulak yg terkena tempias..hahaha..dah 2 emo mengalahkn ND plk..kuikui..klu kau xde anak lg maybe kau yg serabai..hahahahahahaha…bye…lain kali xpyh nk tnjuk baek sgtlahhhh…kau pn xbetul..tingtong…

          0

          0
  21. tacacila says:

    ini seme poyo!

    0

    0
  22. mimi says:

    kelako lah baca komen korang ni..kiki

    people change.Nadim ada kisah silam.Tak mustahil dia dh berubah.hidayah kan milik Allah.macam tu juga dg fs.

    selamat menyambut lebaran

    0

    0
  23. sang perindu says:

    wpun fasha dari golongan sederhana…tapi dia pandai mbawa diri dlm keluarga jejai yg berada itttewww….

    0

    0
  24. realitinya says:

    Hakikatnya semuanya sama sahaja..cuba bayangkan jejai tu kerja dia gaji bulan rm2000 jer… rasanya nd & fasha ni berebut tak? Nanti jejai kawen dengan orang rupa xsemenggah lor (sbb jejai tu xhandsome pun)….

    0

    0
  25. syu says:

    Nampak sweet fasha sandha and family:)btw mungkin nedim dah berubah …mungkin:)

    0

    0
  26. key Pop says:

    dei…komen merapu meraban..kes ND ngan FS kn da lama berlalu..dorg pn da berbaik…pesal lah korang nk banding² kan lg dorg berdua ni…

    doakan je lah c jejai ngan FS bahagia.. then doakan ND ngan nadem pn bahagia… doakan semoga terbuka pintu hati c nadem utk berubah ke arah kebaikkan…

    ingat wei, yang jahat tak selamanya jahat… begitu juga sebaliknya… saling mendoakan kebaikkan antara satu sama lain lagi afdal..

    renung²kan dan selamat berpuasa…hahaha

    0

    0
  27. aini says:

    kek bentuk topi? klu aku geli nak mkn. terbayang kek tu bau kepala jejai.

    0

    0
  28. kakicagu says:

    fs gemuk x macan nd goges kau…..

    0

    0
  29. Anonymous says:

    betul bandingkan nora n fasha rasanya fasha lebih baik…..fasha rajin masak humble n pandai jaga laki alupun memula mak mertua x suka tp dia saba.nora cer tgk asyik enjoy perasan muda n x pnh tgk pun dia masak…klu x caya cer bandingkan intagram dorang sndiri tgk.

    0

    0
    • instagram says:

      nie lg sorg pcaya kt instagram..plzzz la..smua org nk nmpk baik dpn org..cmtu la jgk artis nak oiii..jgn pcaya sgt ig niee..kdg2 aku pelik la korg nie..contohnya..artis tu tunjuk gambar muka..then lawa giler la..n nmpk sgt edit u..tp korg ttp puji..waaa cantik la sis..comel laaa..apa petua..pkai produk apa..cm bodoh jer smua yg komen..entah2 artis tu gelak jer tgok..

      plg best zizie ezty sndri pon pnh mgaku kt pmint dia..xyh la tnya cmner muka dia cntik la..apa la..dia juz guna perfect 365..haha..ambik ko..
      psl isu msak tu..biasa la nak..dia bini org kne la msk..cm nora dia skrg kn tgah laku..job sna sni..xde masa nk masak..dia pon janda..x dimiliki oleh si suami..dia nak mkn kt luar pon lantak dia lerrr..psl isu msk pon boleh nk banding2kn org tu baik ke x baik..apa daaa..

      aku tgok sjak ada ig..keek nie..lain mcm peminat giler kn artis..pcaya nowwww..boleh artis tu reply komen korg lg la korg fanatik giler..adoiii ya

      0

      0
  30. konah says:

    bapak jejai xgosok baju dulu ke ek?

    0

    0
  31. Anonymous says:

    asal aku tgk sume pic yg fasha seblah mak jejai tuh tgan maknye sume mcm halang fasha..*ko jgn dkat2..jgn dkat*..hakhakhak..amp0nnnn gegurauuu..
    btw dulu aku x suke ko pacha..pas ko kawen,banak br nmpak k0 pnye kebaikan sume..k0 usaha nk berbaik blk ngn mak jejai n family..sweet jew ko ni..blakon mmg tipt0p laa..sm0ga bahgia ke akhir hayat diknon..

    0

    0
  32. tak kisah la says:

    emmm…nora danish ngan fasha sanda..aku pilih ND..pasal dulu dia pregnant..dia handle sorang2..jejai pi mana?dok layan si fasha sendat tue…fasha sendat pregnant..jejai ada…tak guna punya laki…si fasha memang tak taau malu…apa guna bahagia cam tue..kalu dah kena label..rampas suami orang…seumur hidup si fasha akan dituduh rampas suami orang…

    0

    0
  33. Anonymous says:

    Berpantang dgn cara masing2…patutla perut boroi…klau da kempis x der nya si fasha ni nak pakai baju longgar2, klau bole nak pakai spender jer..tunjuk semua bg perabih

    0

    0
  34. siti says:

    gambar yg last tu tg azura ke? sedara ke member dgn diorang ni?

    0

    0
    • ricky says:

      mmg tg azura pun tu. Tg azura kn couple dgn si adik jejai yang duda ex diana johar tu haaaaa

      0

      0
  35. Linzy Longkang says:

    Aikkkk dok dlm umah pon bertopi pehal bang jejai ooiiiii rambut dah mula luruh ker? Kalo pake kopiah kan baek?

    0

    0
  36. zara says:

    jejai..cuba la sekali ko buka cap ko tuh… rimas aku tgk. siang malam ber-cap..

    0

    0
  37. […] (9 GAMBAR)Fasha Sandha Sambut Hari Jadi Suaminya, Jejai (84) […]

    0

    0
  38. […] (9 GAMBAR)Fasha Sandha Sambut Hari Jadi Suaminya, Jejai (85) […]

    0

    0