Written by serenity | November 9th, 2014

Pada jam 11.45 pagi tadi, pelakon Elly Mazlein telah melangsungkan pernikahan dengan pengarah Azmi Hatta di Surau As-Sakinah. Mereka dinikahkan oleh bapa Elly, Syed Hanafi Syed Abdullah dan disaksikan Penolong Pendaftar Nikah Kariah Taman Putra Perdana, Ahmad Baie Jaafar.



 photo 7.jpg
Hantaran Elly dirahsiakan dan dia menerima mas kahwin RM 300. Gambar-gambar ini ialah dari Instagram Janggut Touch. Gambar Elly berbaju biru muda ialah dari majlis berinainya yang berlangsung malam tadi.

Lagi lapan gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.


 photo 1.jpg
 photo 2.jpg
 photo 3.jpg
 photo 4.jpg
 photo 5.jpg
 photo 6.jpg
 photo 8.jpg
 photo 9.jpg

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

29 responses to (10 GAMBAR)Elly Mazlein Selamat Bernikah Dengan Azmi Hatta

  1. Mummy says:

    Sharifah Aida Mazlina Bt Syed Hanafi @ Elly Mazlein & Azmi ..Alhamdulillah Tahniah moga berbahagia hingga ke jannah…Al fatihah _amin Buat Bonda Elly (Sabariah Ahmad)

    0

    0
  2. prihatin says:

    maaf yer. jika anda benar-benar sayang kan bonda anda…tutup lah aurat. kasihan allahyarham.

    apapun…Selamat Pengantin Baru and Alfatihah to bonda

    0

    0
  3. Kak nab says:

    Da masam sebab tunggu lama sangat.. !!!!
    Huhuhhhh

    0

    0
  4. Selamat says:

    Yg pergi ttap pergi.yg msih hidup hrus truskn hdup.
    Cma agk sdih aruah ibu xdpat tgk Elly naik plamin.
    Nk tnye satu nih..knp awk pki vail tu u look so
    chubby?

    0

    0
  5. Sabri Ali @ Nick says:

    Tahniah buat akak Elly yang adik sayangi.. Semoga akak berbahagia dengan suami akak.. Amin..

    0

    0
  6. La ingatkan Watie elite tadi… dagu dah macam mangga Siam… Macam ikan flower horn pun ada…

    Pelik la artis ni…. Pergi melawat kubur… Pakai make-up bagai, pakai baju pengantin, bawak wedding photographer….. Lepas tu tangkap gambar leleh… Buat aksi hiba syahdu… Nangis kat tanah kubur…. Elok sangat lah perangai tu…. Kalau baca yassin tak pe jugak… Nasib baik tak buat selfie kat situ…

    Kalau ye pun nak melawat kubur….tak perlu lah nak menunjuk-nunjuk… Lagi ramai orang tengok lagi lah nak menangis bagai… Terseksa arwah dalam kubur kalau menangis kat kubur…

    0

    1
    • cricket says:

      Eh jealous pulak ke??? Blh jadi dia pergi kubor tu lepas majlis, bukan utk menunjuk2. Mestilah dia sedih sb mak dia baru jugak meninggal & tak sempat tengok dia kawin. Baru2 ni dia tangguh majlis kawin dia sb mak dia sakit, then meninggal. Tak sedih ke??? ABANG JAILANI….You are such an insensitive soul. Before you start criticizing someone, try walk a mile in their shoes. Berburuk sangka pulak. Tak kene kat awak, sedap lah mengata org….Tak sangka jantan pun suka mengumpat & mengutuk….
      Hati mau baik be….

      0

      0
      • Oh. I’m not sensitive???
        Not only I can “walk in her shoes and try to walk a mile”… I can wear that dress, heavy make up and bring along a photographer to cemetery as well like any “normal” person would do.

        Come on cricket…. Don’t be as DAFT as stupid Malaysian artist.
        Do you expect her late mother to give her blessing IN HER GRAVE by her coming to cemetery in wedding dress and wedding photog?? Is she making DRAMA?

        Tu lah asyik berlakon je…. In real life pun nak buat DRAMA SWASTA cerita sedih di tanah kubur bersama photographer hahahaha…

        0

        1
        • YELAHTU says:

          Laa nama je Abg Jailani. tapi dapat pulak nak pakai baju dress pengantin.. mesti kau encik sotongkan? patutlaa cakap laser semacam jerr..

          1

          0
        • anon says:

          Abg jalani….”….l can wear that dress, heavy makeup…..blah..blah….”
          Haha…..U ni transgender ke????? Ingatkan lelaki tulen….
          Seblm mengutuk org tu bacalah dulu artikel psl elly ni. Dia sengaja nikah di surau yg dekat dgn kubur mak dia. So lepas nikah je dia pergilah straight kat kubur tu. Salah ke??
          lngat si abg J ni muslim sejati, rupa2nya muslim busuk hati kuat mengutuk. Tau lah tak minat dgn elly ni. Honestly aku pun tak minat tapi takdelah nak mengata dia. Sb aku baik hati tak nak buruk sangka.
          Tu awak banyak kali “like” awak punya comment ke??????? Tak kan ade org lain yg setuju dgn comment dengki busuk hati awak cik abang pondan…

          0

          0
        • Evaah says:

          Ni la orang melayu… bila gadoh sikit trus pung pang cakap orang puteh bagai.. Lagipun biar la dia nak ziarah kubur mak dia… Macam la kau xpernah nanges kat kubur ? ke kau spesis tanggang moden ?

          Choii!

          0

          0
        • Anonymous says:

          alah cam ko orang tak tahu.banyak species pondan, bapok siam, transgender, kedi & yg seangkatan dgnnya semua suka menempel pat blog nara ni jadi tak der peliknya kalau Abg Jailani pakai wedding dress.

          0

          0
        • dreamer says:

          Ni species dengki & busuk hati ni mesti perempuan yg menyamar guna nama lelaki.

          0

          0
        • geram says:

          Evaah….hmm…l pun jealous jugak english dia org bagus & kita tak pandai kan.
          Tapi rase3nya abg J tu perempuan kot. Sb selalunya perempuan je yg jealous dgn perempuan lain yg lbh lawa…

          0

          0
        • lalala says:

          i sokong u abg jailani..dh ape dia tegur tu dh mmg betul pn..buat apa lh nk bawak photographer bagai kat kubo, tangkap gmbr leleh..klu ya pn nak jenguk kubo allahyarhamah bonda dia,tk pyh kot nak snap2 kat situ..respect lh sikit kat allahyarhamah tu..tu kubo tau bkn tpt photoshoot..nak buat memories pn agak2 lh tptnye..

          0

          0
    • piz says:

      arwah ibu dia dikuburkan di tanah perkuburan surau as sakinah tu. atas sebab tu jugak dia bernikah dekat situ sebab katanya nak dekat dengan arwah ibu. dulu penah keluar apa kata malaysia, dia cakap benda ni. kesian sangat dgn dia. kenapa la sampai hati nk buruk sangka :(

      0

      0
    • Anonymous says:

      abg jalani sotong………………..wah blh tahan jahatnya mulut cik abg ye. Apelah menuduh org menunjuk2, kan tu hari perkawinan dia, mestilah dia pakai baju lawa2 & bermekap. Semua org pun pakai baju yg special masa kawin bukan dia je. Org kampung pun bermekap tebal bila kawin. Tak sangka pulak the “so called” jantan kuat benar mengutuk. And kenapa takleh menangis ke masa kat kubur????????????????????// Kamu patut bersyukur sb kamu belum kehilangan org yg kamu sayang, kalau tak kamu tau lah mcm mana rasenya. Kot2 lbh dari menangis, engkau meraung terus…

      0

      0
    • serena says:

      Abg J auw auw…..Sedapnya menuduh org…. Menunjuk2 apenya, dah hari nikah dia mestilah dia pakai lawa2 & bermekap. Kenapa tak boleh ke? Semua pengantin bermekap, tak kira di kampung or bandar. Bukannya elly sorang je. Yg jealous sngt dgn elly tu kenapa, sb dia cantek ke & kamu pondan tak lawa?????

      0

      0
    • KT Pari says:

      Nak nangis kat kubur pun kata menunjuk2.? Dah mmg dia sedih betol nak wat mcm mana. Dah dia artis mestilah ade yg amik gambar masa dia menangis kat kubur tu, bukannya nak menunjuk. Dia sayang mak dia mestilah dia sedih. Nangis kat kubor org yg kita sayang pun jadi isu & nak dengki. Kalau abg J tak syg mak abg, tak apelah tapi jgn jealous tak bertempat pulak. Org melayu ni hati kotor betol. Semua bende nak kondem. Kalau tak suka kat si elly ni takyah bacalah article psl dia….

      0

      0
  7. siti says:

    Maaf..
    cuma bg pandangan..
    kenapa pic nikah..mekap n vail pengatin da mcm pelakon seram indonesia..mendiang suzana..agk menakutkan..
    elly mazlin cantik tp bile jd pengantin..xada seri..mak andam x pandai make up nk naikkn seri elly…

    0

    0
  8. siti says:

    Maaf..cuma bg pandangan..
    kenapa pic nikah..mekap n vail pengatin da mcm pelakon seram indonesia..mendiang suzana..agk menakutkan..bju nikah too crowded..less is more…
    elly mazlin cantik tp bile jd pengantin..xada seri..mak andam x pandai make up nk naikkn seri elly ke.

    0

    0
    • Evaah says:

      Maaf yer… itu bukan pandangan… itu kutukan.
      Suka kutuk2 orang tau. Diorang ni dah biasa makeup tebal2, sebab tu kita tgk macam biasa2 je.. lagipun si elly ni mmg suka pakai lipstik pink pucat2 ni..

      0

      0
  9. jejai says:

    jejai nengok elly comey jer, muka nampak pucat mungkin elly masih bersedih dgn kematian mak dia, ye la klu mak kita meninggal dunia pun mau berbulan2 or makin tahun kita murung….apa pun tahniah jejai respect sama suami elly nak cepatkan nikah sbb nk jaga elly n ayah elly…bagus la, moga berbahagia hingga ke akhir hayat

    0

    0
  10. Mat K says:

    marilah berbaik-baik.

    jailani sotong

    0

    0
  11. Hayrin Matahir says:

    Tahniah buat akak Elly! Semoga akak berbahagia bersama suami akak.. Amin..

    0

    0