Written by AbangNara | April 6th, 2015

Zizie Ezette, isteri kepada ahli parlimen Kinabatangan, Bung Mokhtar telah mencuri tumpuan para penonton yang menyaksikan ABPBH2014 semalam. Seperti yang kita ketahui, selepas berkahwin, Zizie Ezette memang jarang/tidak pernah muncul di kaca televisyen. Dalam erti kata lain, tidak lagi berlakon. Hanya kehadirannya di majlis-majlis anugerah sebegini menjadi tempat para peminat Zizie Ezette melepaskan rindu untuk melihat kelibatnya.

zizie ezette

Ternyata kehadiran Zizie Ezette semalam menjadi bualan ramai lebih-lebih lagi ketika hadir bersama ibu dan adiknya di atas pentas untuk menyampaikan trofi kepada pemenang. Zizie Ezette memang tampak cantik dan menawan dalam persalinan yang disediakan oleh Rizman Ruzaini ini. Gorgeous sangat-sangat. Patutlah Bung Mokhtar sanggup naik ke Genting Highlands untuk bertemu isterinya selepas selesai bermain golf. Hehehe.zizie ezette

Apa pun, Zizie Ezette telah memaklumkan yang dia bakal mengakhiri penantian para peminatnya untuk berlakon semula selepas keadaan mengizinkan. Menurut Zizie Ezette, dirinya masih lagi gementar apabila melihat kamera. Bila sudah bersedia nanti, Zizie akan maklumkan pada semua. Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

zizie ezette
zizie ezette
zizie ezette
zizie ezette
zizie ezette
zizie ezette
zizie ezette

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

58 responses to (9 GAMBAR)Zizie Ezette Jadi Tumpuan Di ABPBH2014

  1. najwa says:

    merecik!

    0

    0
    • UMNGOK says:

      GST sampai next election. Najib dan Kak Mah juga BN bakal tumbang secara besar-besaran. Perdana Menteri pertama yg bakal jadi ketua pembangkang. Undur la diri Najib. Rakyat dah fed up…

      0

      0
      • Hahahaha says:

        badan dia dah mcm emak anak 3 gitu……. :(

        0

        0
        • Mommy of 3 says:

          I ibu beranak 3 jgk… body tak mcm ni pun!
          so, jgn ckp mcm tulah beb.. huhu :P

          0

          0
        • dafi goyang says:

          cantik tapi gemuk.

          0

          0
        • PKR Mahu mansuh GST says:

          gemuk la..laki asyik makan duit rakyat.

          0

          0
        • Yuck says:

          kerja dia kangkang,,, layan si laki tua dinasour…mana x gemok???

          0

          0
        • Anonymous says:

          nampak lubang pusat

          0

          0
        • May Ling Taylor Cheras says:

          badan dah mcm kena lanyak. dah tahu badan x mcm anak dara lagi, ko pakai warna2 pastel/warna tanah buat per? siapalah designer yg buat baju dia tu? tak reti2 ke? hampeh…

          0

          0
        • Bung Muktar Dahari says:

          body dah se saiz mak dia. hahahaaha

          0

          0
        • Anonymous says:

          Bukan gemok la chubby, tembam..

          0

          0
        • Anonymous says:

          Habis semua ahli ko kata makan duit rakyat. Ada yg memang dah asal2nya berharta woii..Ada kenalan kazen aku, dah tua la, asalnya dah kaya, kadang2 dia pakai duit sendiri untuk tolong penduduk kawasan dia..
          Hati sikit2 nak memfitnah, mati besok mampus ko nak mencari dorang2 ni minta maaf..Sepuluh org buat kerja x betul, habis semua ko kata sama bermakna yg baik2 pun ko heret sama.

          0

          0
      • Abang sado bukak gym says:

        entah…ada duit enroll la kelas gym, atau tai chi ataupun gi spa kuruskan badan luluh2 herba kasi pecah itu lemak tepu. huk huk huk

        0

        0
        • Olga says:

          Kesian Bang Nara, ramal Fynn Jamal memang kategori Penyanyi Wanita Popular. Aknirnya Adira memang. Hehehehehehe

          0

          0
      • mknkaki says:

        Ko tu yg NGOK!!!!!!!!!

        0

        0
    • Anonymous says:

      Mana laki kerepot dia tu? G eng2 UMNO yg menyokong GST dan menindas rakyat. Ni semua lembu2 UMNGOK yg hidup atas hasil keperitan awam.

      0

      0
      • Umie says:

        Next PRU, habislah geng2 BN ni sume gara2 GST. Rata2 rakyat marah anti UMNO. Bung Moktar ni pun nyawa2 ikan dlm politik. Bersedia lah wahai Zizie.

        0

        0
    • fakta says:

      geng2 yg pangkah/undi adik dan anak sendiri. padahal…lakonan si adik makin ke laut. sebab tu angkut satu lori ke majlis. dah mmg jangka nk memang. puiii.

      0

      0
  2. Anonymous says:

    Pakai la korset! Nmpk lubang pusat oiii

    0

    0
    • zuanzuan says:

      setuju, sebab camera tak leh tipu, pakai lah korset bagi reshape pinggang dan tutop lubang pusat yg besar tue, dah mcm lobang golf dah. saperlah designer ko yg tak komen time fitting & go see baju tue.

      0

      0
    • wadoyok says:

      Mana boleh pakai korset dik nonnn.. kain tu kan satin silk.. nipis… nampak la nnt line line 3 line korset tu nnt. Pahe dok?

      0

      0
  3. awa says:

    gemok..hari tu bace gosip mane tah cakap kurus..mana ada?serupa saja

    0

    0
  4. wawa says:

    gemuk..hari tu baca gosip kat mana tah cakap dah kurus..maintain gemuk je…???

    0

    0
  5. nona says:

    hmm…adik menang…berabuk hangkut satu family atas pentas..tahniahlaaa..

    0

    0
  6. cik nora says:

    Wow tummy flat… cayalah..mantap

    0

    0
  7. poyos la says:

    untung la kawen sm org kaya wlupun tua tp harta byk…blh berjoli ari2..xstress hidup kt dunia skrg ni..apepun smoga datin zizie xpkai lg pakaian yg ketat2 sbb bkn x cantik baju tu cume body datin je yg xcantik abes tersembul2 sume lelemak tepu nasi lemak pn nmpk bentuk cume dlm je xsure isi ape hehe sambal kerang pn sedap kot..buruk bebenor org perak ckp ..bye datin kim slm kt dato cikebung nti..muahh ciked dr amran fans

    0

    0
  8. Bosnedos says:

    Bahu tagap macam bung muktar,mcm kembar siam sudah.

    0

    0
  9. Anonymous says:

    Gebu nye kulit zz.. putih mulus gebu.

    0

    0
  10. aihh says:

    untung bung… dapat tetek besar walaupun badan berisi… kerja hanya kangkang je dan bagi panta* yang putih tu…

    0

    0
    • Anonymous says:

      Jelez ke noks? Ko penah pi belek tetek dan panta* dia ke yg ko tau detail gitu? Giler psiko!

      0

      0
  11. Erra says:

    badan dah mcm ahli gusti…sasa giler sis. do something.

    0

    0
  12. i LUV says:

    zz dah kurus lah dari dulu , dia mmg awesome putih dan lawa

    0

    0
  13. ziziezie says:

    Sanggup tidur sebelah laki tua kerepot asalkan dapat selfie pakai baju dan mekap mahal hari2. .

    0

    0
  14. anonym says:

    congrat s to sam u deserved it…zizie very preety n rich!

    0

    0
  15. bella says:

    Sadonya lengan dia

    0

    0
  16. nok gebuzzz says:

    awasnya mate korang,smpi lubang pusat pun perasan..

    0

    0
  17. cik x gebu says:

    Zizie mmg cantik n gebu je dr dulu..mmg la bdan dia berisi tp still cantik pd aku..cuma pkaian je x brp nk sesuai sbb nmpk smua..hihi

    0

    0
  18. mawar says:

    Semoga zizie akan mendapat rahmat Allah dan terbuka hati dan terpancar iman sebagai muslimah.
    menuruti perintah dan syariat Allah untuk menutup aurat secara total dan sempurna.
    amin ya rob.Insya Allah.

    0

    0
  19. Rosmah over says:

    Zizie hamba seks manusia berok

    0

    0
  20. aku says:

    ZZ nie lawa org nye putih gebu…ade org byk duit kaya raya tk suka pegi gym nie smua malas…. ade org malas biar kan den lepas tu bosan diet balik….masing2 lah… daerah lengan tu sepatut nye tk bole mcm gitu sebab legan dia dh besar… buat design serong cam tu lagi nampak besar.

    0

    0
  21. sally says:

    Oh my Hermes clutch….itu aje mau 20K

    0

    0
  22. Anonymous says:

    klu aku tngk majlis owang putih
    xpolak dieorg kena kutuk mcm kat malaysia ni
    klu nk di kire baju lg xsenonoh kulit lg la
    nmpak sngat berkarat sana sini
    tp d sebabkan mereka artis semua memuji bagai
    now aku tahu lah bangsa aku camane skrg ni..

    0

    0
    • wadoyok says:

      Sah2 ko tgk tv rtm je n takde astro kan. Pernah dgr rancangan Fashion Police tak dik? Cuba ko tgk dulu pi cari kat youtube ka apa ka pastu ko boleh komen dan bandingkan ya. Jgn nampakkan sgt ko duduk dlm gua…

      0

      0
      • mojo says:

        Aku tak kisah kalau kau nak backup sapa pun.adatla.ada suka ada tak…tapi jgn yoyo o sangat nengok majlis org putih..nak jadi keyboard warrior kena khatam bab2 retis nie…baru siok hentam.cuba lagi..anon.

        0

        0
    • Anonymous says:

      Sendiri duduk dlm gua ada hati nk komen good good. Kat sama lg teruk dorang bash kritik fashion2 yg kelaut ni. Mesti ko tak kenal si joan rivers dr fashion police dulu kan.

      0

      0
  23. Auntie Jojo says:

    Hadoiii…len kali tolong la pakai body shapewear..so tak lah nampak lubang pusat yang besar tu.

    0

    0
  24. kak bedah the original says:

    Suka lakonan zizie dlu.tp klau ye pn nk wat comeback xknlah pusat pembangunan tu pn nk comeback gak.smpi gitu terjojol.tp tgk ig dia cm dh kurus.hari2 g gym.

    0

    0
  25. Anonymous says:

    macam pondan…sado jer badannya ..lengan sebesar rmh ..

    0

    0
  26. wadoyok says:

    Kat IG dia dok workout tonggang tonggek bagai… siap suruh personal trainer naik genting pagi abp tu. sian.. work harder bebeh. U still look fat.

    0

    0
  27. Mirai Suenaga says:

    Elok jer aku tengok. Cantik pun ye gak. Dia ni dah memang paten badan berisi…

    0

    0
  28. Anonymous says:

    aduhai malunya..Nampak sgt2 bentuk tetek meleweh dia..pakai baju tapi mcm telanjang je..

    0

    0
  29. Alex siregar says:

    Malu lah, tapi sebenarnaya yang harus lebih malu itu kita, karna masih banyak membicarakan aib orang lain.
    Sdangkan nasib diri kita kelak tidak tau macam mana, mati dalam husnul khatimah/sebaliknya.

    0

    0
  30. Jane says:

    Malunye. . .

    0

    0
  31. sherry says:

    rasanya baju dia la nampak gemuk.dalam ig dia nampak badan dia fit.mungkin dia sado hahahaha

    0

    0
  32. Anonymous says:

    Lubang pusat ko yg aku nampak dulu zizie. Haih. Muka mmg cantik la tak dinafikan. Badan out. Pakai lak ketat2 gitu. Hmm euw

    0

    0
  33. singgahsebentar says:

    Penah Nampak dia in person (masa tu dia lom kawen or skandal ngan bung)..mmg lawa dia ni..kulit dia cantek..agak tinggi jugak (ke aku yg pendek?)..wpun badan dia berisi tapi muka dia memang cantek la…

    baju and kaler yg dia pakai tu pun cantek la weh…cuma kalau dia pakai spank lagi lawa kot..xderlah Nampak sangat kegebuan..

    0

    0
  34. Mini says:

    ALaaa……… smue muka jap tak original lagik.

    Tak lama lagik dagu jatuh. U tengok majority selebriti yang buat muka dagu jadi tajam …

    0

    0