Written by AbangNara | November 22nd, 2012

Ingat lagi dengan entri gambar kehamilan Zahnita Wilson yang pernah Abang Nara kongsikan dulu? Terima kasih kepada Shaker Hanafi yang merupakan jurugambar kegemaran Zahnita, kini anda boleh menatap wajah bayi perempuan yang diberi nama Zasharayna ini.

gambar anak zahnita wilson

Dilahirkan pada 31 Oktober 2012, Zasharayna melihat dunia kira-kira pada jam 7.30 pagi. Zasharayna memang secomel ibunya. Semoga Zasharayna membesar menjadi seorang anak yang solehah kepada Zahnita Wilson dan suaminya, Abdul Zackery.

gambar anak zahnita wilson

7 lagi gambar Zasharayna dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar sepenuhnya kepada Facebook Shaker Hanafi Photography.

gambar anak zahnita wilson
gambar anak zahnita wilson
gambar anak zahnita wilson
gambar anak zahnita wilson
gambar anak zahnita wilson
gambar anak zahnita wilson
gambar anak zahnita wilson

65 responses to (9 GAMBAR)Zasharayna, Anak Perempuan Zahnita Wilson Daripada Shaker Hanafi

  1. aku laa says:

    first la wehh

    0

    0
  2. lia says:

    kite suke diye ni ..cantek sesgt

    0

    0
  3. Kimia says:

    Pergh,kecik-kecik dah pose ala-ala model.Comel betul!

    0

    0
  4. fasah sendat says:

    Semoga zashayrina membesar menjadi anak yg solehah supaya dapat membimbing ibunya ke syurga :-)

    0

    0
  5. xara nur inan says:

    Comel ank zahnita

    0

    0
  6. berlari says:

    baru je terhapus semua dosa dgn kehadiran cahaya mata tp dah seksi2 pakai seluar pendek..jadilah contoh yg baik utk anak.. semoga anak tak terikut ibunya.. :)

    0

    0
    • Awekbulu says:

      Mung ingat org seksi2 .. tu semua buruk perangai ke..Helloo..Org yg pakai tudung n baik ala2 lindungan kaabah tu lah yg perangai mcm gampang..

      0

      0
      • papejela says:

        sekurangnya orang yang pakai tudung tu tutup rambutnya dari dilihat orang lain…di akhirat sana sekurangnya terlepas dari rambutnya tu dibakar ..yg perangai macam gamp*ang tu pulak nanti dihisab atas amalannya…tepuk dada tanya diri sendiri,muhasabah diri…

        0

        0
        • Awekbulu says:

          x payah nk sok2 suci ala ustaz/ustazah la nokk..Masing2 punya dosa ..X pyah nk nyibuk..

          0

          0
        • awek bul_bul says:

          sme je..jln crite nye yg pkai tudung tlepas dr seksa memakai tdung,yg x pkai tudung tlepas dr seksa mengumpat @ mengutuk.dosa dng manusia ni lg susah.dosa antara dng allah antara kita dng die.allah maha pengsih pengampun dan penyayang :-)

          0

          0
      • Awekbuku mental says:

        Ko da knp? Nyemak je tiap2 kali nk komen yg menjengkelkan. Dari kata2 ko tu da jelas menampakkn perangai ko mcm mne. Sah2 sexy jugak. Fyi xde org sexy yg baikk. Kalau dy baik dy xkn bodoh2 menambahkan dosa dgn membuka aurat taip2 hari. Tq

        0

        0
        • Awekbulu says:

          Sekurang2 nye tak hipokrit/munafik..Dri manusia yg ala2 suci..Tp perangai mcm jadah haram..

          0

          0
        • berlari says:

          awekbulu ni kene tnggal ngan laki tu psal meroyan.. hahahhahahah… bkn bajet suci tapi kitorang mmg la ade sikit2 sucinye drpd kau??? berdaki!!! hahahah

          0

          0
        • Awekbulu says:

          Mung tu meroyan ala2 suci konon..Blah lah wehh..Kalau haku berdaki kau tu berkerak..kesian sama laki mung ..Hari2 ngadap ketiak berkerak hamprak mung kan

          0

          0
        • berlari says:

          biarla berkerak pun aslkan laki aku syg aku..n aku tak malukan laki aku.. bkn mcm kau, laki pun takde, tu psal meroyan :)

          0

          0
        • berlari says:

          yang pasti tak segampang awekbulu :)

          0

          0
        • Awekbulu says:

          Owhh..So sweet ..Harus lah syg2 ..Laki mung pun berkerak kaedah nye ..Kesian

          0

          0
        • Anonymous says:

          awekbuku mental, elok pakai seksi dpd pakai tudung tp mulut mcm sundal! membodoh2kan org. nnt nak mati jgn lupa mintak maaf kat org yg kau kutuk, ustat azhar kata nnt ko pakai tudung paras buku lali pun, selagi ko x mintak maaf kat org yg ko umpat, xmasuk syurga derrrrrrrr

          0

          0
        • kipas lipas! says:

          Awek bulu, sebelum ko nak jadi sexy mexy ni…pergilah waxing badan ko tu dulu..tak semenggah lah ko ni! dah lah pakai sexy lepas tu berbulu2 pulak tu… pondan pun pandai pergi waxing badan..ko ni bodoh laaa…hahahahahaa…ko ni konpem konpem lah banggang dan bodoh..kalau awek2 yg bertudung tu pakai tudung at least depa cover lah bulu2 yg ada..ko ni..memalukan kaum hawa laaaa…dah podah!

          0

          0
      • berlari says:

        tutup aurat tu kan wajib!! tak belajar agama ke?? yg perangai mcm gampang tu kaum kerabat yg macam kau laa… :)

        0

        0
      • sha says:

        kot iye pun nk ngata org…x yah la nk smakn dengan lindungan kaabah

        0

        0
      • Aku says:

        awekbulu ni kipas payah mati neloofa ke?

        0

        0
      • Anonymous says:

        tau kenape awek ni tak pakai tudung..coz bulu dh banyakkkkkk sangat cover satu badan..herm…bagusla…

        0

        0
      • Anonymous says:

        sedih aku tgk awekbulu ni

        time skolah dulu mesti x belajar agama. Jangan terlalu obses untuk mencanangkan keburukan dan kelemahan diri sendiri. komen ko ni nampak sangat ko ni jenis cmner. biarlah org hipokrit baik daripada bermegah2 dgn kejahatan/kejahilan mcm ko.

        0

        0
      • joyah says:

        dah lah letih nak dgr korang cakap pasal dosa pahala dekat sini..

        kalau korang betul2 jenis, kejar pahala, takut betul2 dgn dosa, korang tak datang la BN nih.. nak tgk gmbr2 artis seksi2 nak baca gosip2 semua..

        hipokrit je semua..

        0

        0
      • teratai says:

        adakah awak nak mendakwa yg awak mempunyai hati yg suci, iman tinggi dan kononnya ia mampu menjaga maruah diri awak tanpa perlu menutup aurat?

        0

        0
      • teratai says:

        jd awak nak kt diri awak 2 x hipokritla..ikhlasla..sb x pakai tudung adalah diri awak yg sebenar..

        KLU BEGITU AWAKLAH YANG SEBENARNYA HIPOKRIT KERANA TIDAK IKHLAS DALAM BERAGAMA ISLAM..TITIK.SEKIAN..

        0

        0
    • Lagubestbest says:

      hadis mane ckp dapat baby terhapus semua dosa?

      0

      0
      • Nura Ramly says:

        174.Bersalin hapus dosa kecil
        BENARKAH setiap kali seorang wanita itu melahirkan anak, dia akan bersih daripada dosa seperti bayi yang dilahirkannya?

        JAWAPAN

        Dalam satu hadis, Rasululah s.a.w pernah bersabda yang bermaksud: “Apabila seorang wanita melahirkan anak, keluarlah dia daripada dosa-dosanya sebagaimana ibunya melahirkannya.”

        Hadis ini merujuk kepada wanita solehah. Setiap kali bersalin, dosa kecil akan gugur dan wanita ini kembali bersih daripada dosa.

        Namun, bagi wanita yang pernah melakukan dosa besar dan tidak bertaubat sebelum bersalin, mereka tidak termasuk dalam kumpulan ini.

        Jika ada wanita yang takut mati ketika bersalin, bertaubatlah bersungguh-sungguh dan menyesali segala perbuatan. Allah Maha Pengampun, insyaAllah taubat itu diterimaNya.

        0

        0
      • berlari says:

        kau ni ape laaa.. bnde simple ni pun kkau tak tahu! mmg kalau pmpuan bersalin semua dosanye dihapuskan. itula ganjaran utk wanita yg menambahkan umat Muhammad..Allah ampunkan semua dosa dia.. sedihnye aku bnde kcik ni pun kau tak tahi.. masuk skolah balik ok.. kau yg tak tahu, ade hati nk tgur aku..

        0

        0
  7. kuali says:

    omak ai .. pakai suar pendek maknya .. kang masuk angin …

    0

    0
    • kamariah says:

      comel sesgt ank die nihh….amboi zahnita ko pakai sluar pendek gitu…..ape pun congratulation…..

      0

      0
    • huhuhu says:

      xprasan pun dy pakai suar pendek.. sbbkan comment engkau ak scroll blik keatas… huhu nmpak sgt klu laki yg tgk cpat aje prasannyerr bnde2 gtue….

      0

      0
  8. pizza says:

    Putih ikut baka maknya…

    0

    0
    • bebe says:

      xputih pn cik pizza…nk tgk die senang je…die leh dikatekan tiap2 bulan shopping kat the store sungai buloh…kat situ korang tgk ah die betul cantek cam lam gmbr ke x…putih cam pan asian ke x….agak terkejut la tgk die…xnpk pan asian n xputih pn…putih2 cam bese2 je..

      0

      0
  9. i am nikon says:

    comelnyaaa anak dy..peaceeeeeee :)

    0

    0
  10. Raja minah jambu says:

    Comel nyeeeeee geram minah jambu tengok muka anak dia yg cuteeeeeeee…muka macm mak diaaaaaa cantek !

    0

    0
  11. HOI says:

    dia ni punya la cantik tp kau tengok suami dia. hmmm jodoh kan. tp anak comel gilo.

    0

    0
  12. conan says:

    motif pakai seluar pendek nak tunjuk peha putih la konon. ehh anak baru lahir tunjuk la contoh elok2. dh la anak girl naknak nnti bila besa ikut mak dia parah sungguh.

    0

    0
  13. Prince Noob says:

    comelnya baby… btw jom join contest ni, cara penyertaan mudah sangat, mana tau leh dapat hadiah thumbdrive 8gb/16gb… klik kat nama aku

    0

    0
  14. seputihpehazahnita says:

    belum habis pantang dah angin keluar masuk…adoi..lemau la tak lama lagi

    0

    0
  15. Prince Noob says:

    alahai comelnya baby… btw jom join contest ni, cara penyertaan mudah sangat, mana tau leh dapat hadiah thumbdrive 8gb/16gb… tekan kat nama aku utk selanjutnya

    0

    0
  16. NaNa says:

    comellll….mulut cam mama dia laa… semoga menjadi anak yg solehah

    0

    0
  17. Anonymous says:

    leh ker pki cam tuh dlm pntang…..kan sejuk….bru 23 ari la…..

    0

    0
  18. Raja minah jambu merah\ biru says:

    selalu nye macm tu lahhhhh HOI….. mak cantek bapak muka tk hensem tapi bila keluar anak cantek n comel….tapi kalau mak cantek jambu bapak hensem tapi bila keluar anak tk comel n tk cantek….kadang2 mak bapak idong mancong keluar anak idong pesek …..bukan nk menghina tapi tuhan maha adil…..

    0

    0
  19. reeza says:

    Amin….Bertambah lagilah umat manusia…Setiap anak dilahirkan bersih dan suci ibarat kain putih…Pandai2 kite sebagai ibu ayah mendidik mereka. Didiklah anak mengikut pesonaliti mereka masing2…TQ…

    0

    0
  20. Keppooo says:

    Tudiaaaa..dlm pantang lg kot..pakaaaaiiiii..fuhhh

    0

    0
  21. Awek cun says:

    Tudiiiaaa…tak habeh pantang lg dah pkai cam2…ishhhh3…

    0

    0