Written by AbangNara | September 18th, 2013

Sebijik muka si ayah. Itulah yang Abang Nara katakan apabila melihat gambar Sufi Harraz, anak sulung hasil perkahwinan Anne Ngasri dengan Sumali. Sufi Harraz bermaksud “yang warak” telah pun selamat dilahirkan minggu lepas.

anak anne ngasri

Semoga dengan kelahiran ini, hubungan kekeluargaan antara Anne dan suaminya akan bertambah kukuh. Sama-samalah kita doakan. Beberapa lagi gambar Sufi Harraz dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Volkswagen Beetle, Porches, Hitler dan Jerman

anak anne ngasri
anak anne ngasri
anak anne ngasri
anak anne ngasri
anak anne ngasri

anak anne ngasri
anak anne ngasri
anak anne ngasri

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

34 responses to (9 GAMBAR)Sufi Harraz, Anak Sulung Anne Ngasri Dan Sumali

  1. mak jemah says:

    yela..xkan muka kau plak nara oi..

    0

    0
  2. mintamaafyer says:

    sape pompuan yg tu

    0

    0
    • nana says:

      rasanya tu pemilik tudung bawal exclusive

      0

      0
      • minah jambu anak saudagar penipu says:

        dia Nye pasal la ! yg kau ni sebokkkkkk sangat pasal tudong2 ni pesal ! mengarot betol lah ! baik2 mud bagos niari sekali tengok diani punye komen cakap pasal tudong tros dh tk hepening !!

        0

        0
  3. awek kl says:

    Alhamdulillah… Chomel sgt…. Seronoknya dapat pegang baby…

    0

    0
  4. kiko says:

    Sumali Junior..:)
    congrtazz Ann..

    0

    0
  5. Cikcumil says:

    Cumill sgtt!!!!

    0

    0
  6. sherry situ sana sini says:

    kalau ikot iras anne comel la..kalu ikot muka sumali..hurmmmmmmmmmmm

    0

    0
  7. salmiah says:

    tahniah anne…comel sungguh baby ….:)

    0

    0
  8. Anonymous says:

    nama harraz cantik sangat!!!!!

    0

    0
  9. Anonymous says:

    nasib namakan harazz..n bukan sumalu bin sumali…

    0

    0
  10. Aleesya Haseena says:

    Tahniah anne. Semoga anaknya menjadi seorang yang soleh dan beriman. amiiin.

    0

    0
  11. deheart says:

    Sedapnya nama..semoga peribadinya nanti juga akan seindah maksud namanya :)

    0

    0
  12. Rim kereta says:

    Gabungan Suami skrg n suami pertam, Sufi = SUmali +waFI – suratan atau kebetulan

    0

    0
  13. mummy sufi says:

    Tak baik nak ckp baby comel ke dak, ciptaan tuhan kan…yg nara pon satu, takan ikut muka ko kan…

    0

    0
  14. Anonymous says:

    nama harraz mcm nama anak sy… x byk org de nama ni unik sgt…

    0

    0
  15. nana says:

    rasanya pompuan sblh anne tu pemilik tudung bawal exclusive,sbb tu la pompuan tu ada kalau berlakon biasanya ann pkai tudung tu

    0

    0
  16. Junjay says:

    Congrats! Baby kiut.. Wangi bau baby. Bersih muka Anne slps bersalin. As for komen, hubby dia x ensem.. Takpe, janji beragama n bertanggungjawab. Akhir kata, kalau sekarang bambam, yg dulu keding… Skrg x ensem, dulu pun x ensem. Carry on, Anne.

    0

    0
  17. suris says:

    yup..rupe mcm hubby dia…ala…anak abg nara pun muke mcm abg nara jugak…..same story rite…anak rupe daddy nye lar…

    0

    0
  18. […] dengan Sumali Sufi Harraz bermaksud yang warak telah pun selamat dilahirkan minggu lepas Semoga Read More This entry was posted in Entertainment and tagged Anak, Anne, GAMBARSufi, Harraz, Ngasri, Sulung, […]

    0

    0
  19. annelovesumali says:

    aku nk komen satu jerr..cantik la gelang tangan kerrr jam tangan yg pompuan tu pakai..sapa tau kat mane nk beli..gojes yaa amat!

    0

    0
  20. alahai.... says:

    cantiknya anne nie……

    0

    0