Written by AbangNara | January 19th, 2013

Bukan sahaja cantik menawan, Datuk Siti Nurhaliza kelihatan muda 10 tahun apabila memakai tudung litup. Memang gorgeous sangat-sangat. Confirm kasih sayang Datuk K bertambah-tambah terhadap isterinya yang seorang ini.
siti nurhaliza baru

Bercerita mengenai perkembangan terkini Datuk Siti Nurhaliza, beliau kini tampil dengan single terbaru yang berjudul “Galau”. Abang Nara tak sempat dengar lagi tapi menurut apa yang dibaca di Internet, not bad jugak lagu tersebut. Semoga tahun 2013 ini akan memberi kejayaan kepada Siti.

siti nurhaliza baru

7 lagi gambar terbaru Datuk Siti Nurhaliza cantik menawan bertudung litup dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar Instagram CTDK.

P.S: Kisah hantu di UiTM Lendu. Seram babe!!!

siti nurhaliza baru
siti nurhaliza baru
siti nurhaliza baru
siti nurhaliza baru
siti nurhaliza baru
siti nurhaliza baru
siti nurhaliza baru

82 responses to (9 GAMBAR)Siti Nurhaliza Semakin Cantik Menawan Bertudung Litup

  1. Safiyyah Hanzalah says:

    Sangat sweet!!

    0

    0
    • Anonymous says:

      sweet jugakla..tp agak serabai..more to fashion n style..rasa kalo bertudung macam diana amir or irma lg ok..lg sesuai dgn usia toktis kita..iyer dok..sila setuju.

      0

      0
      • Anonymous says:

        1 juta lah like fb siti nurhaliza lps ni… mengalahkan lisa surihani. pakai tudung punye psl terus like fb mendadak naik haha

        0

        0
        • Juliana Banoss says:

          baguslah mek iti iols suka mek iti pkai cengginih

          kukukata.blogspot.com/2011/05/gambar-pasangan-gay-bersama-anak-anak.html

          0

          0
        • Juliana Banoss says:

          COMEL LAH SITI DENGAN BAG CHANEL DIA TUH, NAMPAK CUTE JAH, N NAMPAK LAGI MUDA….

          kukukata.blogspot.com/2011/05/gambar-pasangan-gay-bersama-anak-anak.html

          0

          0
      • Rita vs Ayu says:

        Dulu ct xbertudung, peminat hentam kata dia xtau nak berubah dan x insaf2… Bila berserkup kepala, peminat kata mempermain2kan imej menutup aurat. Bila dah menutup kepala sepenuhnya, peminat kata bertudung mengikut fashion tp belum mengikut hukum yg sebenarnya. Ct, kita x boleh nak puaskan hati semua orang. Secara jujurnya, sy gembira dgn imej baru Ct sekarang ni sbb sebagai public figure mcm Ct, Ct dah tunjuk contoh yg baik walaupon belom benar2 100% mengikut syariat Islam. Insya Allah…

        0

        0
      • Anonymous says:

        alahai duckFACE……hukhuk…

        0

        0
      • Mulut Sudu Sememeh says:

        X SETUJU!!!!!!!!! GILERRRRRRRR!!!!!

        0

        0
      • animositi says:

        oh come on anonymous! diana amir n irma hasmie dulu lagi seksi dari siti! so aku rasa kalo nak amik contoh pun yg bukan artis belambak pakai tudung mengikut cara yg sepatutnya. diana amir rasanya xyah kot nak pakai tudung colour striking2. mcam nak menarik perhatian. kesimpulannya, jgn nak judge orang ikut fashion/trend. patutnya bg semangat supaya siti trus improve!

        0

        0
        • Selena Gemas says:

          Yup setuju sgt kat animositi, diana amir nya tudung so colouring sngt bah..mcm nk tarik perhatian org umpamanya dlam hati berkata-kata…”lihat la diri ku yang bertudung dengan warna2 yg menawan untuk ditunjukkan kepada kalian bahawa aku masih cantik lagi” ~ 4 sure laa org akan toleh 5 6 kali kan

          0

          0
      • mingtots says:

        dah bertudung pun nak komen serabai..tak serabai mana pun..tutup litup lagi takde dedah leher..bukannya salah pun dia nak bertudung fashion mcm2..sweet ape..

        0

        0
    • Anonymous says:

      tolong la jangan dibuat duck face tu. tak sesuai la dgn dato’.
      apa pun, dato’ makin cantik.alhamdulillah

      0

      0
    • Ratu minah jambu merah/ biru says:

      siti dari mula2 dia menang juara lagu jerat percintaan sampai sekarang muka dia memang jambu sweet n ayu macm muka pompan jepon…..tu time minah jambu lagi sekolahhhhhh tk tau sangat pasal siti niiiiiiii skarang minah jambu tengok siti semakin cantek pulak bila dh bertudongggggg……kalau tk bertudong pon cantek jugak cuma orang2 ni dh paksa dia bertudong penoh jadi terpaksa lah dia ikot kan kehendak peminat2 diaaaaaaa tol takkkkkkkk…..jadi siti pon dh tk leh rancak2 sangat menyanyi di pentas pasal dh bertudong kan…..peminat tk consistan sekejap dorang boleh puji sekejap dorang leh kutok rabak pasal otak dorang ni bukan nye betol sangat ! otak dorang macm otak udang kuning ! jadi siti nk kena hati2 kalau siti nk dengar cakap peminat2 ….memang la kalau tkde peminat siapeeeeeee la sitiiii….tapi perlu ke siti dengar cakap peminat siti ? mari kite pikir kn bersama2 siti…

      0

      0
    • joyah.. says:

      bagus la tu tok ti, korang dulu ngata bagai nak rak…tu la korang jgn judge org yg teruk akan sentiasa teruk, yang elok akan sentiasa elok.. silap2 orang yg skrg kita pandang teruk akan lg elok dr kita pada masa akan datang…

      Yuna jugak yang serkup dah makin tertanggal dulu litup, skrg serban dah nampak leher… dari elok ke ……

      0

      0
    • insan baik mulut says:

      eleh..org yg btudung litup sepenuhnye pn prangai cm sial jgk…die nk gaye cmne ke,pki tdung cmne ke,lantak die r..die byk duit,muke pn lawo….korang yg miskin muke xlawo cm muke nyonya kaki kengkang tu diam je..bwk2 sedo dri..

      0

      0
    • Anonymous says:

      Ala pakai tudung pun nak kecoh!

      0

      0
  2. Babe says:

    Cantik yg belakang dato siti gambar last tu :p

    0

    0
  3. d says:

    cantik….

    0

    0
  4. hoi says:

    haaaa,ni baru sedap sikit mata tgk.kalau tak,rimas tgk serkup yg macam nak taknak tu.haish.tp,statement tudung litup tu mcm overrated je.

    0

    0
  5. mama cute says:

    alhamdullilah

    0

    0
  6. lalala says:

    super gorgeous muslimah ;)

    0

    0
  7. suke hati r! says:

    akhirnya doa semua peminat dh dimakbulkn..

    0

    0
  8. :) says:

    hoping that her ibadah will improve better and better insyaAllah :)

    0

    0
  9. i luv CT says:

    sgt cute n manis..semoga b’kekalan..ameen..

    0

    0
  10. . says:

    cantiknyaaaaaaa tok ti….nmpk muda la…….suka sgt tengok pic dia menjak berhijab….

    0

    0
  11. Anonymous says:

    kalau nk d bandingkan ngan A.Aida tu..mcm langit dan bumi…….

    0

    0
  12. Pelik says:

    sejujurnya tok ti memg cantik gila bila memakai tudung…..kalau mcm ni peminat bertmbah sayang la pd tok ti termasuk saya…

    0

    0
  13. nazrul says:

    cantik.
    tp pakaian jgn la ketat2 mcm shila amzah & yuna & etc !!

    0

    0
  14. sayang CT says:

    Sayangggggggggggggggg tok ti….

    0

    0
  15. ........... says:

    harap pas ni tok ti akan mendapat zuriat plk….

    0

    0
  16. cendul jagung says:

    pehh.. untungla.. pakai tudung cantik xpakai tudung pn cantik.. xpakai apa lagi cantik kot… siti forever

    0

    0
  17. miss mong says:

    wahh cantik la.dh la tok ti nmpk makin kurus..cam remaja2 gitu..alhamdulillah semoga ke arah yg lbh baik

    0

    0
  18. ikan siakap diternak kak cham/olga says:

    siakap ni bukanlah peminat ct, tpi bile tngok ct dah b’tudung litup ni kan, siakap suke sgt tngok ct…
    nampak makin muda n so sweet….
    mcm same umur dgn anak dtuk K yg bongsu tu..hihihiikkk….

    0

    0
  19. malisa says:

    tudung fesyen..tp better than serkup dia dulu..cantik ..alhamdulillah harap berhijab ikhlas sbb nak tutup aurat bukan nak berfesyen apatah lagi lps suami ditimpa musibah.. dan x muncul dgn fesyen tudung pelik tokti plk lps ni.. cuma pelik juga nape bibir tokti makin tebal

    0

    0
  20. jujun says:

    mmg sgt cantik tok ti. alhamdulillah happy tgk dia skrg. Tapi abang nara tak nak buat entri pasal anak ifa raziah kene buli ke? teruk anak dia kena sampai berlubang tepi dahi. try la tgk instagram dia.

    0

    0
  21. Nello says:

    tak terkata rasanya tgk btapa cntik n mudanya siti bila pkai tudung..smoga bkekalan :)

    0

    0
  22. Anonymous says:

    boikot nara..

    0

    0
  23. wie says:

    hrp lepas ni jgn pakai turban suda..

    0

    0
  24. naddy says:

    gila gojes.

    0

    0
  25. bedah jambu says:

    alhamdullilah,ada hikmah disebalik accident dato K.terus terbuka hati siti nk pakai tudung mengikut hukum islam.nmpk muda dr dulu nampak jambul siti nmpk tua dr usia sebenar….:)

    0

    0
  26. cekpah kepit says:

    chantek ssgt tok ti..
    syg n chenta i kt dier makin bertambah2..
    lurve u tok ti..

    0

    0
  27. hihihihi says:

    yuna dah tercabut tudung.. amarikaaaa la katakan..

    0

    0
  28. Anonymous says:

    cantiknye tok ti…sure jeles……

    0

    0
  29. Minamanja says:

    Tak habis lagi ke citer si ct ni … Huh

    0

    0
  30. ally says:

    Hmm klu ye pun nak style x payah la kterlaluan sgt.. nmpk brtudung sbab fesyen je.. maklum la yg btdung skg ni mndapat prhatian.. klu tudung ct tu kemaskn sikit LG cantik kot.. maklum la muka ct tu besar dan lebar..

    0

    0
  31. Ungu violet says:

    Pic yg last…cantiknya awek belakang Ct tu..cantik sgt compare Ct..ikhlas:)

    0

    0
  32. SentapSelalu says:

    Makin cantik ct ni..kalo Dato K ni ade simpan tepi gak.hmmm xtau la nk ckp ape..btw Jgn percaya gosip sgt!

    0

    0
  33. Ali Baik says:

    Muka Siti mmg cute!da mcm bintang korea dah..hehe

    0

    0
  34. Unknown Male says:

    Bukan senang nak puaskan hati semua orang. Bagi akulah Dato Siti dah cukup sempurna sebagai seorang penyanyi. Kalau korang harapkan yang Dato Siti bertutup litup seperti muslimah sejati mungkin dato Siti tak jadi penyanyi mungkin dia jadi uztazah. Sebab menyanyi tu pun dah kira haram bagi wanita. Tapi tu yang peminat nak dengar juga kan. Walaupun dari dulu Dato Siti tak pakai tudung, dialah satu-satunya artis paling sopan sekali dalam Malaysia ni. Belum pernah lagi aku nampak Dato Siti pakai skirt pendek sepanjang jadi penyanyi. Lengan pendek pun Jarang sekali nampak kebanyakan baju dato Siti semua berlengan panjang. Soal tudung yang dia pakai ni pula, tak kisahlah ikut fashion or what. Dah nama pun artis mesti la kena pandai gayakan tudung tu tak kan korang nak tengok tok ti pakai tudung macam mak cik jual nasi lemak ikat reben dekat leher tu. Apa lah tu pun nak pertikaikan.

    0

    0
  35. shhh says:

    Aku minat Dato CT ni….tpi aku terfikir…kekadang heran jugak pakai tudung nak melawa je ke..tk slh nak bergaya.tpi tk yah lebih2 nk tunjuk diri tu comel atau cntik bila pakai tudung..nk instgram bagai…bukan tk suka tpi mcm nak org tgk diri ni cntik ke tidak bila pakai hijab…nk org puji ‘owwh dato ct cntiklah’, ‘sweet sgt dn mcm2 lg’…niat nak berhijab sepenuhnya mcm tk ikhlas…sbenarnya lbh suka Dato CT pakai tudung biasa sahaja a.k.a tudung bawal nmpak lebih ayu..kalo pakai mcm ni serious nampak seperti budak2..lgpun Dato CT bukannya remaja lagi..umor dh masuk 30an..

    0

    0
    • Unknown Male says:

      Tak payah nak heran sgt. MELUAT Aku baca komen2 macam ni. Orang tu pakai tudung berfashion2 pun ko nak menyalak. Dah nama pun artis. Dia mestilah kena jaga penampilan dia walaupun dah bertudung. Ko bajet dia nak pakai purdah tunggu bila dia dah tak bergelar penynyi!!! faham!

      0

      0
      • Anonymous says:

        Manusia…mcm ni lah..rancaknye complaint…..toksahkan artis…org biasa mcm kita pun suke nampak cantik…klu kita x kisah ngan pnampilan xde lah kita bersiap iron baju ape Sumer bila nk kemana2…pasni g opis pkai kain batik/pelikat ngan t-shirt pagoda je la… Instagram tu tempat buh gmbar…betullah Kalau die letak gmbar die pun…nyampah Baca komen xcerdik..

        0

        0
  36. bla!bla! says:

    aku bkn la peminat ct..tp aku nak ckp gak..ct npk mude ble pkai tudong mcm 2..cntik sangt..tahniah kak ct..:)

    0

    0
  37. kak li says:

    dah berguni suplemen dan kolagen yang siti telan. mesti la bergetah. kalau dia jadi polis dulu garenti kulit berkerak. akak pun da mencuba suplemen ni, memang nampak hasilnya, muda remaja.

    0

    0
  38. yatt says:

    at0t0 t0meynye t0kti skang..
    g0jez gilee..mmg nmpak lg muda..
    yg x tahan da pandai wat duck face..haha
    iyum itit…ala t0mey2

    0

    0
  39. malebes says:

    Sbelom ni agaknye dato siti teragak2 nk brtudung litup sbb tkut fofuleriti dia jatuh kut. Tp stelah shila amzah yg lebih mude membuktikn tudung bkn penentu populariti peminat bru le trbukak atinye nk brtudung penuh. Tahniah shila sbb bg contoh yg baik pd artis yg lebih senior. Anyway, nmpk lebih mude le u dato citi. Tahniah.

    0

    0
  40. Sayme Shukur says:

    Cukup2 la tue ngan Siti. Puja sangat orang baru reti bahasa nak bertudung nie. Orang lain da lama pakai. Orang lain takder pakai tudung tapi body nak ketat2 jugak cam Siti nie. Kesian ayah dia dalam kubur. Anak macam nie.

    0

    0
    • Anonymous says:

      Puji…bkn puja… Lebih baik org baru nk berubah ke arah kebaikan drp org yg rasa dia dah ckop baik….die ada suami xperlu dikaitkan dgn arwah yg dlm kubur… Jgn pndai ckp je…jg anak2 tu nanti jgn sampai dorang plak wat ko x tenang dlm kubur tu nanti…..

      0

      0
    • aLLy says:

      whamboi whamboi… main mak bapak plak… sampai ke arwah ayah ct ko kaitkan ye… indah budi bahasa… ko patutnya kesiankan bapak ko sebab dpt anak macam ko!!!
      *amacam, pedih tak bila org lain main-mainkan bapak ko????

      0

      0
    • malisa ketiak berbulu says:

      Eleh…. Main nama bapak…. At least bapak die brjaya didik anak die beradab, xpeluk laki , xpkai seksi2…. Kau tu, ayah ko tu xreti nak didik ko supaya hormat org lain….. Mcm ni la jdnya…… Nnti bapak ko dah ninggal cita kat aku, bia aku ungkit plak …. Yeerrr *lariii…… Ade org baling slipar

      0

      0
  41. babylove says:

    Mmg cantik.. tp x perlu la menunjuk2kan kecantikan. Bersederhana sudah ct.

    0

    0
  42. bungamelayu says:

    baek buruk..dosa pahala sume tu Allah yg hitung…bkn manusia..kalu kutuk dia pn, silap2 buku dosa kite yg makin tebal…silap gaya buku pahala dia pn sama makin menebal jgk..so renung2kan

    0

    0
  43. mrs saja says:

    yg penting da xder jambul kt depan…………hehe
    dr dulu lg kn bagus…..
    sweet sgt n nmpk muda plak…:)

    0

    0
  44. aku yg cute says:

    dah mcm trend pulak ambik gambar muncung mulut mcm duck face, tak sesuai lah kalau dah pakai tudung pun masih nak ambik gambar cam gitu..

    0

    0
  45. bunga citra says:

    Gmbo no 4 yg wat duck face tuh dh cam saerah aku tgk

    0

    0
  46. mek som says:

    alhamdulillah…masyaAllah makin nmpk muda je jak bertudung gtu..,baguslah berubah ke arah kebaikan wlaupun tidak keseluruhan itu lebih baik drp x berubah langsung…

    0

    0
  47. cik kem says:

    seriously siti cam pelakon wanita yang watak utama dlam autumn in my heart tu!! mmg lwa kalo dio tak mekap pown.. maybe lps dia tgk yuna n shila amzah yg blh cipta nma kat u.s n china, dia rsa dah spatutnya dia bertudung litup.. ok la tu!

    0

    0
  48. papu says:

    sape awek cun blkg ct?cun giloss

    0

    0
  49. siti situ sana sini says:

    siti comel bertudung ;)

    0

    0
  50. SitiNurkerja says:

    Toktie dah pakai tudung pun mulut2 yang komen tu macam haram lak..bersyukurlah orang dah berubaj kearah menutup aurat..mulut korang macam longkang

    0

    0
  51. waeda says:

    alhamdulillah.. <3

    0

    0
  52. gula sweet says:

    tok ti umur dah 30an, tudung mcm ni fesyen untuk anak2 muda sesuai la..usia mcm tok ti x brp kenalah. aku rasa tok ti lbh sesuai pakai tudung simple but nice mcm tudung bawal pun cantik apa..ramai je yg pakai bawal sweet jugak. x payah la nak dok belit2 rimas aku tgk

    0

    0
  53. chic chocolate says:

    ala, mntg2 ler die 2 artis..serba serbi akan jd xkena di mata org wlpn sejuta kbaikan dia buat.. pakai tdg salah, xpkai tdg lg la alh.. apa hak kita nk mghukum dct?? sdgkn owg diluar sana lg rmai yg btudung, xp msh lg pkaian x mnurut islam..

    0

    0
  54. Anonymous says:

    Kata-kata Ustaz Don Daniel, yang menyatakan: “Lilitlah tudung apa yang kamu nak pakai, asal tutup bawah paras dada, pakailah baju berjenama apa pun, asal longgar dan tidak menampakkan susuk tubuh badan kerana Islam itu memelihara kaum wanita.”

    0

    0
  55. Anonymous says:

    Tetek selambak tak mo tutup ke

    0

    0
  56. Gucci sale says:

    Can I just say what a relief to search out somebody who really is aware of what theyre speaking about on the internet. You positively know the way to carry a problem to mild and make it important. More individuals have to read this and perceive this side of the story. I cant believe youre no more common since you undoubtedly have the gift.

    0

    0