Written by AbangNara | December 5th, 2013

Sweet sangat pasangan pengantin baru Fizo Omar dan Mawar Abdul Karim ini. Memang jelas terserlah sinar kebahagiaan di wajah masing-masing. Pasti mereka berdua merasai kehidupan yang lebih sempurna setelah sah bergelar suami isteri. Fasa yang dilalui oleh mereka sekarang ini bolehlah dikatakan fasa “honeymoon” lagi.

fizo omar dan mawar fareeda

Fizo dan Mawar telah pun terbang ke Dubai baru-baru ini untuk berbulan madu. Daripada perkongsian di Instagram, selepas Dubai, mereka berdua akan terbang ke London pula untuk jalan-jalan di sana. Pasti seronok sangat-sangat lebih-lebih lagi London sekarang ini adalah musim sejuk. Harap-harap ada berita gembira apabila pulang kelak.

fizo omar dan mawar fareeda

Semoga masjid yang dibina oleh mereka berdua akan berkekalan sehingga akhir hayat sambil diceriakan dengan kehadiran cahaya mata yang ramai. Sama-samalah kita doakan. Lagi beberapa keping gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

fizo omar dan mawar fareeda
fizo omar dan mawar fareeda
fizo omar dan mawar fareeda
fizo omar dan mawar fareeda
fizo omar dan mawar fareeda
fizo omar dan mawar fareeda
fizo omar dan mawar fareeda

71 responses to (9 GAMBAR)Pasangan Bahagia, Fizo Omar Dan Mawar Abdul Karim

  1. nok gebuzzz says:

    semoga berbahagia………….

    0

    0
    • dol says:

      nasib baik fizo dah kawen.. kalau tak pasti shilalat mudah terpesona.. hahahaha…

      fizo g honeymoon sekalai dgn pak mak mertua ke nara????? x privacy la lagu ni…

      0

      0
      • Aaron Aziz says:

        takdelah sweet sangat, belum kahwin dah pegang2..
        mohon taubat 2-2…klik me..

        0

        0
        • yayang says:

          ko ni bodohke ape?kan dorg ni dah kwin…1 malaysia dah tau..ko duk kat pedalaman mne ni? hutan amazon ke?bodohnye tahap gabanla……

          0

          0
        • miss ynwa says:

          amboi cam sarung nangka…………..

          0

          0
        • Aaron Aziz says:

          aku cerita time diorang belum kahwin lah bongok..

          0

          0
        • macamsethan says:

          alhamdulilah….
          cun nye mawar….. sentiasa tersenyum..
          nama nya semanis senyuman (MAWAR)

          0

          0
        • Abby Adabi says:

          @yayang

          Maksud si Aaron Aziz Celop tu SBLUM KAHWIN HR TU LG DORG DAH PEGANG2..Kan masa fizo melamar hr tu ad gmbar dorang berpegangan tangan..g la google balik..Skrg ni mmg la dah khwin n sume org tau dah HALAL..

          Aaron Aziz Celop ni maksudkan yg SBLUM KAHWIN DAH PEGANG2..

          Satu je pesanan tudung tu labuhkan sikit la, JENUHLA FAREEDA NAK TANGGUNG SAHAM DOSA SEMUA PEMAKAI TUDUNG2 FAREEDA YG SINGKAT2 NI..SAHAM DOSA TU..

          0

          0
        • Abby Adabi says:

          SALAM, nak tanya siapa pemakai tudung FAREEDA kat cni???

          Tudung fareeda ni mmg free size ke atau ade sume size??

          Yg singkat cam MAWAR pakai tu size XXS ke FREE SIZE??

          Size L takde ke??Mawar tu patut pakai size L..

          Mmg tak pernah beli tudung Fareeda, baik D’Haja plak atau Najjah ade size labuh..

          0

          0
        • Neelofa says:

          Nobody Cares…
          klik me lah!!

          0

          0
        • Anonymous says:

          ada duit bahagia la kan fizo?? mcm la xtauu aimm kau mcm mana…

          tudung fareeda ni mcm clown.

          0

          0
      • Fahrin Ahmad says:

        yang penting, aku lagi hensem dari fizoo..huuhuui

        0

        0
  2. pingu says:

    Nanti nadiah nadirah zainuddin marah kalau tengok BN. Hari tu dia marah2 sebab kena dump dengan bf footballer dia. Macam2 orang desperate nie !

    0

    0
    • Anonymous says:

      Ape kene mengena nadia nadira ni dgn fizo omar n mawar? Kau da kenape?

      0

      0
      • pingu says:

        Nad ni dulu minat kat fizo omar. Minat giler2. Jenis nak kat orang2 fofuler je. Tapi tak dilayan pun. Kami pakat dok gelak lah kat minah ni. Lagi satu pangai tak boleh nengok orang lagi lebih dari dia mulalah dengki. Laki mana tahan dik nonn ada gf pangai buruk.. Queen control. Dari dulu dok kacau balak orang. Sebab tu bf dia pun dirampas orang. La ni dengar cerita dah ada balak baru. Dari zaman blajar lagi dah macam tu. Sbab tu aku cakap kat sni.

        0

        0
        • Anonymous says:

          Loerh… ko kawan baik dgn die ke sampai ko tau die nak pikat fizo? ke kau jeles ni jantan-jantan ko suke dirampas oleh die?

          0

          0
        • pingu says:

          dululah haha…..now dah tak lagie.

          jeles apanya lah dekat si katik ni. hope dia berbahagia dan jangan dok wat pangai macam dulu lagi. desperate memanjang. harharhar

          0

          0
        • pingu dungu says:

          ape kena mengena nadiah nadirah dengan fizo? perlu ke nak citer pasal orang kat sini? pathetic.

          0

          0
        • pingu dungu says:

          kot ye pun nadiah nadirah ni suka fizo, kau ada masalah ke? dia minat footballer ke artis ke orang kaya ke, kau dah kenape?

          0

          0
        • pingu says:

          haikkk ko pulak yang sentap? ke ko nie nad? yelarrr dah tak boleh gurau2 kasor dah ngan nad macam dolu2. harharhar

          0

          0
  3. joe says:

    Sama cantik sama padan. Semoga bahagia dan cepat dapat anak yg comel2.

    0

    0
  4. MAXMORA says:

    BAGUS..camtu lah, kawen dulu baru bercinta..harap kekal ye..

    0

    0
  5. Anon says:

    boring la…cite lain takde ke..

    0

    0
  6. .................... says:

    pic y kedua dari bawah tu cantik…harap dia orang bahagia hingga ujung nyawa n mendapat rzeki anak….

    0

    0
  7. deqna says:

    kecian ngan fizz fairuzz…dia berangan camni la..konon nak dpt kawen ngan org kaya so bole la terbang sana sini..tapi hampehhh kena tipu..hahahahaha…tu pasal la dia cari alasan g tok meminang ALmy…cian almy nunggu la kaki penipu tu….

    0

    0
    • Anonymous says:

      nk bini kaya, diri sendiri pn kn la kaya. klu x jenuh bini plak yg tanggung laki. fizo ni ade ade business sndr, krg2 padanla. xdela gn bini. duit business die pn mampu tk pg jln2 smpi luar negara.

      0

      0
  8. Zara says:

    amboiii pic yg kedua tu…panjangnya muncung Fizo,
    dorang ni memang sepadan, harap bahagia lah till jannah

    0

    0
  9. miss mong says:

    cemburu plk tgk depa bedua ni.hehe.mmg sweet couple lah

    0

    0
  10. Peace says:

    Satu benda yg aku x berkenan ialah tudung tu. Pendek tahap dada.
    Stok2 tudung fareeda ni jenis x menutup aurat dgn cara betul.

    Panjangkan lah kain tu, tak habis stok modal kain pun kalau tutup dada.
    Kan lagi berhemah dah nmpk lagi sopan tutup dada tu.

    * Bukan niat nk jd ustazah. Cuma menegur yg mana perlu.

    0

    0
    • Kiah propa says:

      Tahu takpe. Tudung dia ada yg labuh tp smp ke lutut. Mmg amek pendek le kan. Kih kih kih

      0

      0
    • Tisu Premier says:

      Kalu jumpa org sekeliling pakai tudung pendek tahap dada jangan plak tak tegur ye..jumpa kat kedai ke jumpa kat ofis ke..berani tegur artis kat BN ni jela..klu tgk dalam list kawan2 FB tu ramai je xpakai tudung, pakai tudung pendek tapi xde plak nak tegur kan?sekadar pendapat je..

      0

      0
    • ain says:

      tolong lah at least kak mawar tu pakai tudung dri artis malaysia yg lain tu tudung pon x pakai!

      0

      0
  11. mak jah says:

    aah. aku pun rasa tudung dia xmengikut syariat. bukan dengki ke apa.
    memang diorg sama cantik sama padan.

    kalau boleh, aurat pun kena la jaga. ni tudung singkat sgt, baju ketat.
    so aku rasa xsemegah mane laaa.
    plus, bedosa tau kalau jual tudung xmenutup aurat betul2 and ramai org pakai.
    nauzubillah. moga kita semua sama2 berubah

    0

    0
  12. ikan says:

    eh kuruss je rupenye si mawar ni.. oo kepala jela yang besar rupenye.. wahahah

    0

    0
  13. Anonymous says:

    semoga berbahagia

    0

    0
  14. fika says:

    semoga berbahagia !!!! like

    0

    0
  15. kak chah says:

    sweet couple..
    moga berkekalan..insyaAllah

    0

    0
  16. aku says:

    cantik pasangan suami isteri nie…tp lagi cantik jika tudung mawar tu labuh sikit..kan fungsi tudung ialah menutup aurat…

    0

    0
    • chika says:

      Apakah makna menutup aurat?? Mesti pakai tudung labuh ker?? ader jugak yg pakai tudung labuh tp baju seluar ketat seperti pembalut nangka..ada juga yg seluar pingggang pendek bla dduk nampak lurah bontot..
      Kadang2 x paham bla ader yg buka tudung selpas kawen..sblum kawen pakai tudung ..rupa2nya nak tutup lovebites???OMG!..

      0

      0
      • PI says:

        yg awak ni bunyi mcm melenting tak pasal2 ni knp kah? kena diri sendiri kah?

        0

        0
        • tony says:

          lek laa.. at least si mawar nie pakai tudong. singkat ke tak, tu pi lantak dier. jangan la judge orang melalui pemakaian. dah elok2 pakai tudong, ade je orang carik pasal tudong singkat la, seluar ketat la…. typical meleis!

          0

          0
  17. NOR says:

    ISHH3X…KENAPE KETAT SGT BAJU MAWAR NI….?? LONGGAR PUN CANTIK APEEEE! SESUAILAH TU BAJU KETAT TUDUNG PENDEK…..HIDUP FAREEDA!!!

    #…MOGA2 FIZO N MAWAR BAHAGIA SAMPAI KE JANNAH…#

    0

    0
  18. Anonymous says:

    Pergi honeymoon bawak family sekali. Tak de privacy la gitu….. Tudung Fareeda ni mahal tapi tak nampak esklusif .

    0

    0
  19. Peace says:

    Tudung sebijik mcm ular sawa kepala kembang!

    Kembang kan boleh, nk labuh x boleh. Ape punye minded la owner tudung fareeda ni.

    0

    0
  20. Alhamdulillah..Halal itu indah :)

    0

    0
  21. BUNKFACE NO.2 says:

    cantiknyeee..

    persamaan muka mawar & fizo = 1) mulut 2) hidung, batang idung mancung tp bulat.
    kalau fizo pki tudung, jd la kakak mawar.. ekekekek..

    mawar asyik pki tudung kaler2 je.. tp bila die pki tudung itam tu nmpk cntik.. pki tudung itam tu muka mawar mcm pembaca berita tv9 (nani yg juga model d haja & habibi al-kenali)

    smoga kekal slamanya..

    0

    0
    • BUNKFACE NO.3 says:

      ORG TUA2 CAKAP KALAU MUKA SAMA ADA JODOH…TAK TAHU BETUL KE TIDAK

      0

      0
      • bunkfaze no.4 says:

        yg aku tau.. kalo muke sama.. mcm nak seiras.. jodohnya kekal… x semestinye muka sama tu ada jodoh… wallahualam…

        0

        0
  22. pijat says:

    last week aku gi ler butik konon2 nk beli tudung fareeda nih, try ler pakai….mak aihhh dah kenapa kepala aku jadik besar bola sepak!!! tudung mmg pendek gler…ngan bdn aku yg godang bosar nih…lorrr tak cover dada langsung!!! pastu rega tak memadai dgn quality!!! adehhh…kansel….klu mahal tp good quality aku tak kesah….

    0

    0
  23. Rosmah Mangsor says:

    Untunglaa… Naik Business Class… mak mentua sponsor…

    0

    0
  24. mak kucing says:

    apehal lah tudung rupe gini. singkat!! ape function pakai tudung ni?

    0

    0
  25. Betul ke abang nara nie? Rasanya nie bukan gambar di dubai. Sah-sah beberapa gambar tue gambar kat Msia.

    0

    0
  26. Anonymous says:

    Macam ni la pasangan yg bagus.xde menunjuk2 sebelum berkahwin dan semasa bercinta..xde bt statement xtentu hala..tahniah semoga berbahagia selamanya..tumpang happy.sebar2kan la kebahagiaan yer.moga menjadi panduan pd yg lain pulak utk mendirikan rumahtgga drpd bercintan cintu je berkepit xtntu hala,pastu frust menonggeng bl putus cinta..

    0

    0
  27. Liya says:

    Muka berseri-seri pengantin baru ni. Sweet couple!

    0

    0
  28. taek lembu says:

    korang jangan la tegur straight, cuba berhemah skit.x semestinya kta mampu tegur dgn terus.sebagai seorang pendakwah haruslah menjaga hati n perasaan seseorang supaya dya x berasa hati.kta x dituntut untuk terus dihukum but dituntut terus berdakwah.berfikiran rasional n dapat menarik minat seseorang dalam kaedah pendakwahan kta sekian terima kasih :)

    0

    0
  29. Linzy Longkang says:

    dorang gi honeymoon ker gi rombongan cik kiah bawak satu bas?

    0

    0
  30. SZ Network says:

    Semoga berbahagia selalu.

    0

    0
  31. kak bedah says:

    geli…bini suka mekap tebal n baju ketat.
    by the way, korg tau kan banjir semakin teruk di pantai timur.
    ade yg terputus bekalan makanan =(
    jom buat amal jariah…salurkan sumbangan ke akaun Tabung Bencana NSTP.

    0

    0
  32. Anonymous says:

    like..

    0

    0
  33. samsul says:

    bila la c nara ni update cite baru asik2 bila buka page ni ternmpk muka pizo ngan mawar..isskkkkk aku x faham napa aku x suka tgk..pls la nara oiiiii update ler page ko ni

    0

    0
  34. penguin says:

    pingu ,ape la yg ko sakit hati sgt dgn si nadiah nadirah? org tue elok jer bahagia skrg..esok luse,kalo jadi pape kat die,ko la dalang nye!!!!

    0

    0
  35. nomercy says:

    muke derang nampak sama je, hehe try fizo pakai tudung mesti sama, apeppun terbaik,harap jodoh berkekalan ;)

    0

    0
  36. aby says:

    menyampah aku..pakai tdg singkat!tetek tersembur,buntut tertonjol…x payah bajet baik sgt la..kata fizo “isteri sy promot tdg,promot org tutup orat”..cittt

    0

    0
  37. noraz12 says:

    M.E.L.U.A.T

    0

    0
  38. anonn says:

    sweet sgt!!

    0

    0
  39. komen says:

    tudung dah lawa. kalau boleh, buat dan pakailah tudung yg melebihi paras dada.

    0

    0
  40. Anonymous says:

    Orang Islam masa kini masih tak faham tuntutan menutup aurat yang sebenar.Tudung labuh menutup dada..pakaian tidak ketat.

    0

    0
  41. mak jemssss says:

    santik jugak mawar ni..semoga berbahagia…tapi… bleh x kalo mawar pakai tudung lain plak? asik pakai tudung jenis cmtu je… bosan jugak mak jemmsss tgk kekadang…..

    0

    0
  42. […] (9 GAMBAR)Pasangan Bahagia, Fizo Omar Dan Mawar Abdul Karim (69) […]

    0

    0
  43. genggs says:

    cantik nye kak mawar dan handsome abg fizo…. moge dpt ank yg cntik2 cm ibu dia. . . . muahhhhh :D :*

    0

    0