Written by AbangNara | October 21st, 2013

Jarang sebenarnya kita dapat gambar bersama pasangan suami isteri Farid Kamil dan Diana Danielle. Namun sempena pertandingan yang dianjurkan oleh Cadbury, pasangan ini dilihat telah mempamerkan sisi romantis di dalam gambar yang diambil untuk tujuan promosi. Memang terserlah kebahagiaan yang sedang dikecapi mereka.

dd coklat

Abang Nara sebenarnya agak tidak sabar untuk melihat majlis akikah yang akan turut sama memperkenalkan anak sulung mereka. Majlis yang akan ditayangkan oleh Astro ini sehingga ke hari ini masih belum diketahui tarikhnya. Mungkin Farid dan Diana masih dalam proses merancang dan memilih waktu yang terbaik. Abang Nara pasti ramai peminat yang tidak sabar untuk melihat kecomelan anak mereka.

dd coklat

Kalau tak silap Abang Nara, Farid Kamil dan Diana Danielle telah memilih perisa Fruit and Nut untuk promosi coklat Cadbury kali ini. Kalau anda peminat mereka, bolehlah mengundi untuk memastikan kemenangan berpihak kepada pasangan ini. Undian boleh dilakukan di laman Facebook Cadbury Malaysia. Beberapa keping lagi gambar romantis Farid dan Diana dengan membaca artikel ini sepenuhnya.


dd coklat
dd coklat
dd coklat
dd coklat
dd coklat
dd coklat
dd coklat

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

43 responses to (9 GAMBAR)Pasangan Bahagia, Farid Kamil Dan Diana Danielle

  1. Puikkk says:

    Whateverrrrrrrr…i dun care…

    0

    0
  2. bahagianasi says:

    Bahagia tapi tak boleh makan nasi so tak cukup bahagia lah sebagai seorang yang berdarah melayu :P

    0

    0
  3. mya says:

    farid nti kalo blakon jgn mcm lopak dgn hans. kang org ckp syok sndiri. Hehe

    0

    0
  4. ret says:

    lepas bersalin,dah boleh la keluar tunjukkan diri..
    kenape tak sembunyi je lagi..????

    0

    0
  5. Kuih bangkit says:

    Da abes blaja ke ni… Lepas beranak baru nak bergambar bagai. Dulu lepas kawen sembunyi terus. Ni lepas beranak semua event ada muka kauuuu.

    0

    0
  6. sha says:

    eh, dah habis belajar? xde gamba konvo ke?hikhikhik

    0

    0
  7. […] sisi romantis di dalam gambar yang diambil untuk tujuan promosi Memang terserlah kebahagiaan yang Read More This entry was posted in Entertainment and tagged BAHAGIA, Danielle, Diana, Farid, […]

    0

    0
  8. bedah says:

    yelah..ntah mak diana ni tak suka farid kamil sbb da tau yg farid ni mngandungkn anak dy before nikah.kalau aku jadi mak pun, aku akan marah gak.

    0

    0
    • we says:

      masalahnye nak marahkan farid kamil sorg nape.. dah ank sndr pn sama naik gatal biji.. benda xkn jadi klu bertepuk sebelah tangan.. lain la klu kne rogol.. tp if kne rogol xkn bahagia smpai mcm ni kannnn…

      0

      0
    • pening lalat says:

      masalahnye apsal nak marah farid sorg je.. dah ank dia pn sama gatal biji.. bnda xkn terjadi klu bertepuk sbelah tgn.. lain la klu kne rogol… but if kne rogol xkn bahagia smpai mcm ni kannnnn……..

      0

      0
  9. kak seripah says:

    DD da berenti study… nk bg tumpuan kat baby… ituler alasan dia nnti… pengorbanan ibu ler katakan…

    0

    0
  10. qsera says:

    nnt dd akan ckp xsanggup nak berjauhan dgn anak ataupon xsanggup nak pisahkan anak dgn ayahnye kalau sambung blaja kat obersea.da xsuke dd sbb ketepikan mak w/pon syurga di bawah tapak kaki suami,kebahagiaan rumahtangga mesti diiringi dgn restu dari ibu dan bapa.kalau ade magazine kuar muke dd atau cite dd blakon mang aku xtgk la,sbb kesiankan mak die..

    0

    0
  11. paukaya says:

    Tak sabo nk tggu diorg tnjuk surat beranak anak diorg lak…

    0

    0
  12. huzz says:

    suka tengok pasangan ini…sweet couple. yg kutuk2 dan mengungkit2 ini hati busuk…tak sudah2 nak tengok surat beranak bagai…

    0

    0
    • Miss M says:

      biarkan..i bet mereka ni makcik2 atau akak2 suri rumah atau student2 yang ada banyak masa untuk ikut perkembangan diana danielle and farid kamil ni.. hari2 menunggu saat2 diana tunjuk surat beranak..get a life laa weyh.. mereka bahagia, dan tak ambik kisah pun pasal korang.. better jaga family sendiri yeee

      0

      0
  13. adnan senget says:

    meluat dgn couple ni, next!

    0

    0
  14. loli says:

    pasangan penipu..lg yg jantan tu.propa lebih

    0

    0
  15. uuu says:

    nie lg sorg pasangan yang suka berbelit belit cerita..lau dorg x mula org pon tak mengata..lpas kwin x myempat2 nak study jauh..dah la mgndung..pastu bila mgndung satu gambar pon x tunjuk..gambar baby pon sorok..risau now org tahu..
    lau dorg nie jns suka berahsia..suka privacy sgt org pon x heran..yang peliknya psl mgndung..psl baby jer nk privacy..tapi bnda lain smua nak tunjuk..sekarang nie bila dah org tau psl baby..org pon dah bley terima dorg..dah dpt kberanian..tup2 bley plk blk mlaysia..tbe2 tpikir nak smbung bljar kat malaysia plk..bley plk cuti lme2..motif..time sarat tu bley berjauhan..berpantang pon kt negeri omputih..smpai hubngan gn mak sndri pon problm..skrg lain plk citenya..apa daaa

    0

    0
    • Mashi says:

      amboi.. itu kan rumah tangga mereka.. buat ape yang kamu sibukkan sangat… saya nak tau hal rumah tangga awak boleh tak? tunjuk laa perut mengandung tu sikit… baru cam yasmin hani kan… dduhhhh

      0

      0
  16. Anonymous says:

    aku cume dpt tgk seorang lelaki yg dayus..tu je..
    harap2 ko sedar la farid…law xtegur diana ni kn die dpt heret ko ke neraka..
    yeee bkn aku yg tentukan soal syurga neraka seseorg tu tp bnda ni dh d mention dlm Islam…biar le ade prubhan +ve ckt lpas kawen..ni ank dara pun same..jd mak org pun same je pkaiannye..cian la…

    0

    0
  17. ... says:

    apsal la amik depa nih jadi duta coklat febret aku cadbury ??? tak nyaman aku nak makan ! haha takpa lah ‘kit kat’ kan adaaa…

    0

    0
  18. Anonymous says:

    NI LAGI SATU PASANGAN PROPA D BAWAH MIG….

    0

    0
  19. Anonymous says:

    entah nape aku menyampah n x suka ngan pasangan propa ni…lantak ko la nk bahagia ke..romatik ke…ad aku kesah…boleh jalan la…

    0

    0
  20. Anonymous says:

    all those the negative comments will goes to your family. Allah maha adil. hari nie cakap orang, satu hari orang ckp kita balik. fitnah anak luar nikah lah apa lah. esok lusa anak korang pulak. cermin diri sendiri. shame on you.

    0

    0
  21. m says:

    relax la oii..gambar dia diorg laki bini je pun..apa nak komen lebih2? apa yg jadi/tak jadi, itu antara diaorg dgn Allah..takde kaitan dgn aku atau korang pun..ni cuma gambar2 mereka, tengok saje laa..kalau tak suka tak pyh tgk..nak comment mcm2 mengaibkan org sana sini..

    0

    0
  22. Nok-Nok-Nok says:

    Buat Uoalzzz semua.,

    Past is past.. Kita move on la.. Kalau nak di ungkit benda lpas, sampai kiamat pun tak kan abis.. In case kalau diaorang ada buata salah, kita maaf kan je la dan kita ambil ikhtibar dr kes dioarg ni.
    Kalo setiap kesalahn X boleh dimaapkn, baik bunuh je semua org yg msuk penjara tu..!! Haaaaaa., kan senang..?? Nok ni bukan nk menang kn mana2 pihak, cuma nak ingatkan uyoalzz semua kat sini.. carot pun carot la tapi better kita ckp bout future..

    Baik kita doakn diaorg bahagia and berubah dekatkn diri dgn agama ( berubah yg btol2 berubah ok, BKN yg propa guna agama nak cover line..)..!!! hehehehhehe

    daaaaaa..

    0

    0
  23. Anonymous says:

    aku still x suka ngan apa yang farid buat kat mak mertua dia.
    padahal b4 kawin dd tu sangat rapat ngan mak dia.
    jgn lupa taraf mak mertua tu dah sama ngan mak sendiri ok.

    0

    0
  24. […] (9 GAMBAR)Pasangan Bahagia, Farid Kamil Dan Diana Danielle (40) […]

    0

    0
  25. […] (9 GAMBAR)Pasangan Bahagia, Farid Kamil Dan Diana Danielle (41) […]

    0

    0
  26. […] (9 GAMBAR)Pasangan Bahagia, Farid Kamil Dan Diana Danielle (42) […]

    0

    0