Written by AbangNara | November 3rd, 2014

Festival Filem Malaysia yang ke 26 telah menyaksikan filem KIL dinobatkan sebagai filem terbaik. Sebentar lagi Abang Nara akan kongsikan keputusan-keputusan yang lain. Apa pun, untuk FFM kali ini, selebriti wanita tanah air tampil dengan pakaian yang amat menyerlahkan kejelitaan mereka. Yang penting pakaian tersebut tidak terlalu menjolok mata. Antara contoh terbaik ialah Nur Fazura.

fazura ffm26

Elegan bukan? Memang menawan sangat-sangat. Terserlah kejelitaan Nur Fazura. Pasti ada mata yang memandang telah jatuh cinta. Silap-silap ada yang masuk meminang sehari dua nanti (ok gurau-gurau je nie, sila jangan amik serius). Kalau diminta buat pilihan antara Fazura dan Lisa, memang ambil 100 hari juga nak memikirkannya. Hehe.

fazura ffm26

Lagi beberapa gambar Nur Fazura di FFM26 dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar Instagram Fazura.

P.S: Minyak RON95 bakal dikenakan cukai jualan

fazura ffm26
fazura ffm26
fazura ffm26
fazura ffm26
fazura ffm26
fazura ffm26
fazura ffm26

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

40 responses to (9 GAMBAR)Nur Fazura Tampil Menawan Di FFM26

  1. snow says:

    sapa laaa yg cadang si fazura nie jadi pengacara…totally out…

    0

    0
  2. […] Elegan bukan? Memang menawan sangat-sangat. Terserlah kejelitaan Nur Fazura. Pasti ada mata yang memandang telah jatuh cinta. Silap-silap ada yang masuk meminang sehari dua nanti (ok gurau-gurau je nie, sila jangan amik serius). Kalau diminta buat pilihan antara Fazura dan Lisa, memang ambil 100 hari juga …read more […]

    0

    0
  3. skudiver says:

    ngeri tengok gambo 5…dorg amik fazura ngn fahrin maybe mlm tu final Pahang lwn jdt kot…kot la

    fazura asal Pahang
    fahrin asa Johor

    0

    0
  4. phuiii says:

    semak la crita dia ni

    0

    0
  5. Tema Camelia says:

    Fake mengacara ke membaca?

    0

    0
  6. minah jambu merah biru says:

    gambar yg no 7 tu dh bagos2 n cantek terselit pulak si mak cik tudong huh ! buat rosak gambar aje huh !!

    0

    0
  7. Audrey says:

    Secara jujur, saya rasa macam awkward sangat akan gandingan Fazura dgn Fahrin. Fahrin macam biasa, tapi Fazura macam control sangat. Terus saya tukar channel tengok JDT lawan Pahang, walaupun sebenarnya saya tak minat bola.

    0

    0
  8. erkkk... says:

    tu la kan…..dah la pakai bju singlet….hadoiiii……pengsan….!!!

    0

    0
  9. Anonymous says:

    “Kalau diminta buat pilihan antara Fazura dan Lisa, memang ambil 100 hari juga ” kelakar la abg Nara ni. Selalunya lelaki ni untuk suka2 memangla dia cari pompuan macam ni tapi bila nak berkahwin mereka akan cari yang lain. Kalau ada juta2 dalam akaun atau kereta porche ke ferrari ke senangla dapat . Kalau setakat abag Nara rasanya dia orang tak pandang.

    0

    0
  10. Aida233 says:

    Gambar ke-5 yg posing dengan fazura tu…. dua orang tu nyah ke??

    0

    0
  11. Anony says:

    gambr lisa n fazura tu alamak, duta colgate giginya tak seputih gigi lisa.

    0

    0
    • stupid peeps says:

      Oi, pakai colgate mana gigi boleh putih mcm pergi dentist kasi putih? Kalau gigi dia putih terlampau dan bila korang beli colgate abih tu gigi korang tak putih2 jugak, korang nak salahkan dia sebagai penipu? Habislah dentist tak laku. Pasal colgate yg murah tu aje dah mampu beri keputihan yg selalunya hanya tercapai di dentist. Apedah cakap.

      0

      0
  12. yaya velasquez says:

    Fazura sangat cantik

    0

    0
  13. adoiiiii laaaaaaaaaaaa says:

    Gambar 5…bapok2 mana hidung macam tongkol balak tu nok?????????

    0

    0
  14. Dulu Suka Sekarang Tidak says:

    Dh ku agak gabungan Faz & Fahrin ni akan hambar

    Fahrin yg mengacara so so boleh jadi okay sbab gandingkan dgn Faz.

    Fazura nada suara control (hosting bukan reading)
    Expression control (mcm mana jadi pelakon)
    Drpda take ur time fitting baju lebih baik habiskan masa practice ur speech

    Conclusion:
    Bosan, talentless, mendatar & defensive

    0

    0
  15. kopisusu says:

    Lawa lg lace lapik meja aqu jurah.. huhuhu.. len kli klu nak perca2 kain.. minta jer dr aqu k.. wslm..

    0

    0
  16. esah vogue says:

    jauh beza hidung penyek pajurah, dengan hidung mancung kecik cristina stockstil. jurah dah tak buat filler ke, melebar balik hidung ni

    0

    0
  17. makdara says:

    Randy buat gig ke bali Fazura pun pi Bali….bila Fazura jadi MC Randy pula support. Aww so sweet.

    0

    0
  18. aku says:

    korang, move on la. kalau tak puas isu tmj..tmj dah nikah pon. so ape lagi yg korang tak puas hati dgn dia.

    jd wajar la dia buat pekak jer dgn komen korang. dia artis, lantak dia la kalau dah dpt job mengacara dia sapu, jd duta colgate sapu dan lain2 lg. pls be fair to her, dulu masa tmj dgn dia , nyk job jgk dia terpaksa tolak semata2 nak puaskan permintaaan cinta hati & pihak istana..last2 apa pon x dpt. adat kerabat bila suka nak..bila tak campak.

    so its time for her to make some comeback. dia pon manusia biasa yg perlu menyara diri & keluarga. at least dia x komen langsung pon ttg hati yg luka dek tmj. kalu dia nak, dia boleh je buat PC …menjaja cerita kasih yang tak kesampaian dgn tmj tu. royal scandal gitu! lagi laku dr kisah ina & mawi dulu. putus cinta kecoh semalaya. tp fazura tak buat pon mcm tu wpon dia boleh! so, u guys…pls la. stop judging her. kalau x semua pon…MOST of the artist p club. kalau diorang ustazah logic la diorang x p club ok. dah nama pon retis.

    aku bukan sape2 dgn fazura tp aku mmmg pernah tgk fazura ni face to face without make up. pada sesiapa yg kata dia ni plastic…u ar liar! dia mmg cantik. original & ramah. she’s is nice person & tak poyo pon dgn peminat mcm sesetgh artis yg bajet femes. dia jgk bkn jenis yg cepat meroyan / jenis yg jaj cinta. kes dia dgn tmj pon si tmj tu yg banyak upload gambar diorang berdua di insta bagai. itu hakikat.

    so apa masalah diorg putus cinta?? bkn bertunang/ cerai pon. so xyah la kita ulas2 lg bab tmj-fazura nie. kecik hatik cik puan khaleedah tu.
    hopefully lps ni kerjaya fazura makin melonjak & ketemu prince charming yg sebenar.

    * aku bukan peminat fazura/bkn fazura/xde kaitan dgn fazura. tp cuma MINAT kepada kecantikan ORIGINAL.

    1

    0
    • makdara says:

      Original lah sangat…tengok tetek dulu.cam nasi lemak 50 sen sekarang selambak. Dulu hidung kembang sekarang tirus. Buta kah apa…cuba google tengok sendiri.

      0

      0
      • anakdara says:

        Cuba mak dara tunjuk sikit tetek mak dara.. maintain segar bugar ke dah melayut kendur gitu?

        0

        0
      • jongos says:

        dah goggle gambar fazura dulu2 betul lah jauh beza. tapi sekarang kan ada padded bra, mungkin pakai padded bra supaya nampak besar, takkan makdara tak pakai, cuba makdara pakai pasti besar juga hahahah

        0

        0
  19. jongos says:

    dah goggle memang betul lah, tapi kan sekarang ada padded bra tebal, cuba makdara pakai pasti besar juga…hahahah

    0

    0
  20. noradanish says:

    Yang pasti Nora lagi cute, bf pun kaya

    0

    0
  21. peah_focus says:

    walau setinggi mana cacian dan kejelesan terhadap fazura….aku memang suka dengan pembawakan dia. Cantik semulajadi, kesopanan terserlah, tak hipokrit….tak kaver cun…always yang terbaik…

    1

    0
  22. aihh says:

    napa lisa tak pakai bra tebal sikit.. mcm kendur jer.. huhu

    0

    0
  23. nanako says:

    gamba ke lima yang rambut perang tu rasanya dh boleh mula carik koleksi tudung yang sesuai dgn raut wajah ye.. seram weii aku tengok muka kau.. mengalahkan long piah

    0

    0
  24. Anonymous says:

    Sher is really beautiful and banyak ahli keluarga dia di pekan pun cantik2 … itu kurniaan pada dia and keluarga dia dari yang maha kuasa…
    Saya pilih ciptaaan tuhan and saya x akan sekali2 merendah kan ciptaan tuhan

    0

    0
  25. Anonymous says:

    pasni gandingkan FAhrin dgn Fazura….mana lah tahu…ada jodoh mereka berkahwin….hikhikhik…sama cantik sama padan..

    0

    0