Written by AbangNara | March 7th, 2013

31 tahun dah rupanya si Nora Danish ini. Abang Nara ingatkan baru 19 tahun. Memang muka dari zaman dulu sampai sekarang maintain muda. Diharap Nora Danish dapat berkongsi rahsia awet mudanya. Pasti ramai yang tertanya-tanya.

nora danish

Abang Nara tengok gambar-gambar yang dikongsi menerusi Instagram Nora Danish, rasa-rasanya ada dekat 5 biji kek yang diterima oleh Nora sempena hari jadinya ini. Pergh ~~ Memang bertuah badan. Semoga Nora Danish terus bahagia di samping rakan-rakan yang begitu menghargai dirinya.

nora danish

Apa pun, selamat hari jadi buat Nora Danish. Semoga panjang umur, murah rezeki dan cepat-cepat dipertemukan jodoh. Lagi 7 keping gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

nora danish
nora danish
nora danish
nora danish
nora danish
nora danish
nora danish

101 responses to (9 GAMBAR)Nora Danish Sambut Hari Jadi Yang Ke 31 Tahun

  1. Anonymous says:

    kek lv tu cantik.nora sgt simple.cantik

    0

    0
    • suka Sabree Abu says:

      wow, kek lv tu mmg cantik, kreatif..
      slmt hari lahir, semoga diberkati oleh Allah :)

      0

      0
      • Pelesuk says:

        susuk?????

        0

        0
        • karipap sardin says:

          wow cantik kek, hepi birthday kak nora, yelah nmpk muda dr usia sebenar, klau ND ni duk sbelah rumah aku..dh lama aku ngorat

          0

          0
        • Pasha Stress says:

          Fasha meroyan tengok semua2 ni tau x!!!

          0

          0
      • Ahemmmm says:

        nanti malam minggu karang turun disko la tu….jangan tak tahu.

        0

        0
        • Jemah says:

          beg LV akak lagi besar dik…hahaahhaa

          0

          0
        • lovely says:

          happy birthday nora danish… i love u so much…. suker tgk instagram dia… byk pic ngan rayqal… sweet sgt…. ramai sayang dia…

          0

          0
        • wanita tegar says:

          Si Ahemmmm ni mesti dah biase pegi disko. Sebab tu dia cakap macam tu. Org yg dah biase pegi disko je tahu kan. So kalau ko pon same pegi disko, tak payah la nak ngate ND pegi disko. Ngko ape kurangnyeee.

          0

          0
      • Obe Gemuk says:

        31.. really??! igtkan 24-25 camtu… nampak lagi muda dari Neelofa

        0

        0
        • Anonymous says:

          haha nilofa muka mcm mak nenek.. nenek dia lg nmpak mude

          0

          0
        • pah bedah says:

          nelopah tu perasaan hot.. muka ja lawa perangai huduh.. wakakka
          meluat ngan nelopah… badget diva..

          0

          0
        • tak sangka says:

          betul2 tak sangka umo nora 31! sbb muka dia nmpak muda dari usia sbenar!
          dan terbalik dgn neelofa. umo 24 tapi nampak lagi tua dari usia dia.
          neelofa, jgn la malu2 tanya nora apa rahsia awet muda nora.
          apa benefits Bellavita ye? mcm tak berkesan je sbb tak terbukti pd wjah neelofa.

          0

          0
        • tak sangka says:

          betul2 tak sangka umo nora 31! sbb muka dia nmpak muda dari usia sbenar!
          dan terbalik dgn neelofa. umo 24 tapi nampak lagi tua dari usia dia.
          neelofa, jgn la malu2 tanya nora apa rahsia awet muda nora.
          jap, apa benefits Bellavita ye?

          0

          0
        • gwegfy says:

          neelofa xsilap bkn 24..tp 20 or 21 mcm tu..
          ND sgt comell!!beshnye dpt muka mcm ni

          0

          0
        • Anonymous says:

          neelofa umur 24 lah tahun ni

          0

          0
    • Kiah Popia says:

      dengar kata bercinta sama anak VIP …tu yg senyap sepi sekarang. hmnnn..

      0

      0
      • alahai sudahla says:

        yg aku tahu dia kaki ‘boogie’ lepak kat disko..tak pulak nak hantar gambar ye?????

        0

        0
        • hiks says:

          Maybe ko next time ko jumpa dia kat disco, ko bolehla bergambar dgn dia n hantar kat Abg Nara. Hiks

          0

          0
        • cella says:

          owhh pliss la uolls. nora danish very lovely person..klau x, xde la skua org syg dia, mak metua syg, kawan2 ramai syg.. org tu klau dia jahat, dia xramai kawan,.. org yg busuk hati je suke kutuk2 dia..

          0

          0
        • Fashea Sandiwara says:

          kalau perangai elok dia tak kena cerai dengan Jejai la…yang oiii. dulu bukan main sombong.

          0

          0
        • cella says:

          ko ni mesti lupe sejarah kan..dia bercerai sbb laki kene goda oleh bitches yg suka meruntuh rumah tngga org.. fakta.. klau nora yg jahat, xde la mak mtua syg dia sgtt..

          0

          0
        • Kwang 3x says:

          mak mertua sayang akhirnya dapat pangkat “janda” jugak. kasihan…..ahahahahahahha

          0

          0
        • Next ???? says:

          KALAU PEREMPUAN PERANGAI ELOK.. TAK LEPAK KAT DISKO LA…

          K..BYEEEEEEE !!!! :)

          0

          0
        • melly says:

          org lepak disco tu bukan sebb jahat,, Sbb kurang didikan agama dan akhlak..

          0

          0
    • Arin says:

      Wah cantiknya kek! Happy Birthday Nora! U look gorgeous as always

      0

      0
    • Anonymous says:

      Happy Birthday Nora!!!!
      Aku tengok kan
      Adik Umie Aida,si Betty tu
      dah gaya macam Paris Hilton
      Paris dengan anjingnya klu g mne2 event
      yang si Betty tu bawak beruk Polo dia tu
      Dah mcm Sosialite Malaysia,padahal bukan siapa2 pown
      adik artis je

      0

      0
    • Sweet minah jambu merah biru says:

      cute nyeeeeeeeeee budak pic yg no 5 tuuuuuuuuuuuuuuu eeeeeeeeeeeee geram nye minah jambu tengok muka dia anak sape tu ???? anak pompan yg kt sebelah nora tu ke ? jambu jugak pompan ni puteh melepak macam nora jugak kan….hepi beday noraaaaaaaaaaa semoga nora sakses n jambu selalu di samping anak u yg tersayang lov uuuuuuuuuuuuuuu muah !

      0

      0
    • alia says:

      banyaknya kek dia dpt… nmpk sgt ramai org syg dia. :D

      0

      0
  2. TROLOLO says:

    FIRST?

    0

    0
  3. Lolok says:

    Kalau kat luar nampak tua. Itu dan edit guna Instagram….ahaksz

    0

    0
    • diya says:

      ok lah kan sbb mmg tua..kt luar nampak tua..kt instagram nampak muda… daripada yg satu tu kan..umo muda tp kat luar pun nampak tua kat instagram pun nampak tua..camn0?

      0

      0
    • Anonymous says:

      kalau yg kat instagram tu pun nampak tua, camno tu..kat luar lagi berganda2 nampak tua agaknya

      0

      0
  4. .............. says:

    hpy b.day nora…moga d panjangkan umo n d murahkan rezeki…apa pn nora ttp comeiii……

    0

    0
  5. miss mong says:

    diakui nora mmg nmpk muda dr usia..

    0

    0
  6. ketot says:

    orang yang selalu tulis first tu kesian lak aku tgok sebab kekadang bukan first pun! kah3….

    ape2 pun nora u looks so gojes!

    0

    0
  7. Anonymous says:

    slamat hari lahir nora…smoga dipanjangkan usia.amin…
    btw, nice LV cake :-)

    0

    0
  8. soffy aidura says:

    happy birthday nora! smoga pjg umo n murah rezeki…

    0

    0
  9. Anonymous says:

    nape la aku rase si betty adik erma fatima tu merata ade ek? tanjat gurl2 taw…scroll down tpampang wajah si betty…

    0

    0
  10. Mel says:

    Alhmdulilah..dpt first lagi..berkat usaha dan doa berterusan….

    0

    0
    • kaka says:

      tidak. anda gagal lagi kali keempat. sila cuba lagi. maaf ye i nak dislike komen u…

      0

      0
  11. Anonymous says:

    WLOPON AKU KURANG GEMAR DGN DYE TP XDPT DINAFIKAN DYE MMG SANGAT CANTIK DAN COMEL. NPK MUDA XSESUAI DGN UMUR. MUNGKIN ITULA KELEBIHAN DYE YG XDE PADA ORG LAIN WLOPON DYE DITIMPA PELBAGAI DUGAAN.

    0

    0
  12. fairus sulaiman says:

    FAP FAP FAP .. nd biler kita nak ehem2 ..

    0

    0
  13. mutiara says:

    nape kat adek erma tu ade nyet2..idop ke tak

    0

    0
  14. mutiara says:

    o ye ke..sorry la, xtau pulat tu pet dia. anyway..hb nd..mmg cute..

    0

    0
  15. Mok CiQ says:

    epy bufday to u Nora Danish

    hv a blast !

    0

    0
  16. Anonymous says:

    nora umo dh 30an tpi still nmpk muda mcm belasan tahun…si lofa plk muda lagi tpi umo dh mcm 30an n 40an…lofa kena belajar la mcm mana awet muda dari nora ni….satu lagi y muka nmpk tua tpi masih muda lagi kilafairy n shila amzah….

    0

    0
  17. aLia says:

    hepy b’day nora!!
    love u……!!!!!! :)

    0

    0
  18. Anonymous says:

    Nora memang lawa dan so cute…

    0

    0
  19. to kak nora says:

    happy bday kak nora..semoga bertemu jodoh yang serasi dan bahagia hingga ke syurga :)

    0

    0
  20. ikan says:

    kek lv tu mungkin rasa macam taik sebab cantik sangat

    0

    0
  21. Dolton Bibiyana Layola Al-Muslem says:

    xde laa lawa mana pun betina sekor nih…harap simpati org je.,..muka konon mintak simpati padahal perangai mengalahkan firaun…

    patut pun laki kau tinggalkan then kahwin ngan fashah…

    0

    0
    • awekbulu says:

      wahh..6pak sgt kau dengki kt nora..muka dia x cantik mane pun mampu jd duta uniqlo ..kau mampu ke..opps lupa..kau gemuk mcm gajah sebiji rupa sendat bunting gajah ..mna mampu nk dressing mcm nora kan..

      0

      0
    • Kesian says:

      Ek eh.. dengki lah tu..

      0

      0
  22. Dolton Bibiyana Layola Al-Muslem says:

    yg si jongang betty rahmat ada je kat mana2 party…nak jugak menempek enterframe…muka dahlah serupa berok mak yeh peliharaan kau tuh

    0

    0
    • urko says:

      klau menyampah pon , jgn lah sampai menghina ………….

      0

      0
    • Anonymous says:

      ko nak komen ko komen lah.. tp ko TOLONG jgn kutuk ciptaan Allah swt boleh x?…. eee sengal btol lah….

      0

      0
      • hazel says:

        aku rse dia ni fasha sanda laa.tu yg dok meroyan x abis2…hasad dengki nye, nauzubillah!!

        0

        0
  23. sinister says:

    happy buzzday nora danish…
    wish u all d very best…have a nicer, sweeter & cooler year…
    moga Allah sentiasa lindungi ND & family…

    btw, aku suja tgk ND with very shiny black hair… sexy ?

    p/s: age is juSt a number… nothing to worry about if life almost complete…
    syukur always…

    0

    0
  24. nelysa says:

    Song Ji Hyo :)

    0

    0
  25. Afiq says:

    selamat hari lahir kak nora danish :)

    0

    0
  26. keledek panas says:

    i love fasha more..

    0

    0
  27. nojhere says:

    Tak mcm pmpuan 3 series pon aih…hehe

    0

    0
  28. pavlova says:

    jejai tak nyesal ke cerai dgn nd..ramai nye org syg kat nd ni…dulu dgn skg…skg ni lagi lawa..meletops uolll…ade laa org gigit jari dah skg…wkwkwk

    0

    0
    • Anonymous says:

      nyesal gak..tapi ada bitch dah mengangkang bagi free..kesian plak kalau x ambik..x per la org da bagi free sapu jer la..tunggu dia da lunyai aku tinggalkan lah..he he he

      0

      0
  29. yokutanakdiyama says:

    hahaha ramainya yang jeles ngan nora…. sabar je ya nora… org chantek mmg sll kena jeles pon…. uolls jeles tahap gaban skalipooon ada nora kesahh?… hahaha bonggong punya penjeles kan..kan…kan… peace yo!

    0

    0
  30. Anonymous says:

    TO BANG NARA:NAPE ASYIK MUKA ARTIS SAMA JE BANG NARA POST KT SINI??ARTIS LAIN PUN NAK GLAMOUR JUGAK!

    0

    0
  31. eema says:

    salah satu rahsia nampak muda ialah berkening tebal.. hehe..
    nora comel.. selamat hari lahir, semoga Allah sentiasa merahmati awk.. :)

    0

    0
  32. Anonymous says:

    oiiii nara. hari tu ko ikut pasah sendat pegi check up pregnancy kat clinic kan..
    ko mesti tau pasaipa dia bunting lama sangat tak beranak2..

    0

    0
    • SCHAWAL KUAT MENCAPUB says:

      kang kalo die beranak awal korang cakap die bunting anak luar nikah..hishh..

      0

      0
  33. Anonymous says:

    si nara ni, bila keluar citer nora, mesti lepas ni akan keluar citer fasa…

    0

    0
  34. Roundtable says:

    Baik Nora mahupun Fasha,
    Jangan dilagakan dan cerita direka;
    Patutnya kita sama-sama berusaha,
    Baikkan hubungan sesama mereka.

    Cantik manapun wanita itu,
    Akan tua berkedut seribu;
    Tunggulah bila tiba waktu,
    Masa tu semua yang indah dipandang kelabu.

    Baik Fasha mahupun Nora,
    Zaman kemerosotan pasti menjelma;
    Dunia seni ibarat sendiwara;
    Tetap tak akan bertahan lama.

    0

    0
  35. Zain Sardin says:

    Selamat Harijadi Nora cheese Danish….

    0

    0
  36. Nama oh Nama says:

    Happy birthday Nora!
    suka sebab nora tak sambut bday kat club…Love u Nora

    0

    0
  37. Anonymous says:

    Abg nara mane citer Datuk K nie… dgr kate dia mmg da compem kawen lain…

    0

    0
  38. Anonymous says:

    nk citer Datuk K… katanya da compem kawen lain…

    0

    0
  39. pape je says:

    Nak citer Datuk K.. katanya compem die kawen lain…

    0

    0
  40. mama says:

    dulu sy pon x suka nora..sbb cite kita enjoy tu..enth apa2..
    tp lpas dia kne tgl gn suami mse mgndung tu..sy jd ksian..sgtttt sgttttt..hnya org yg kuat jer bley bangkit mcm nora,,dia lak x busuk ati..dia bley terima klurga bks suami n ex suami dia..still kwn..lau dia grm n mymph..dia jge jer ank tu sorg2..cm sorg artis tu ..tp tu la beza org busuk ati gn x..sentiasa bsngka baik..hubungan kekelurgaan x elok d putuskn..
    tp bila dia baik gn bks klurga mertua pon org pertikai..dah dia baik..so x heran la org suka..
    tp alhmdulillah..rezki dia mkin lme makin baik..dulu dia x la famous sgt..fasha lg bnyk blakon..heran wlau rmai x suka dia.. anugerah dpt gakk..walupon kne booo..em..beli undi ke apa..jejaikn kaya..tp org x kecoh la sbb fasha kn nme bsr dlm industri..wt apa pon x per..
    skrg zmn kbngkitn nora plk..mana2 ada nora..ksbrn dia berbaloi..alhmdulillah..
    smpai bley beli umah..mmg murah tol rezeki dia..bdiri d atas kaki sndri..bkn dpt rumh sbb kwin gn laki kaya..huhuhu..

    lau ikutkn dgn fasha pon nora x de la tunjuk sgt dia marah..dia juz jwp apa yg patut jer..dia berhak marah..aku asa smua pompuan pon gtu..sape ambik hak dia..pasti akn marah..tp nora still cool..x meroyan x tentu psl..reda jer..senyum sentiasa..
    org ckp lau x bt slh laki x cari lain..ya ada kbnrn tp bg aku sng je..cinta bley bt lelaki buta..bini lau cntik hot pon lau laki nk cari lain dia ttp pergi jgk..mmg isteri ada bt slh..tp knapa x nmpk kelebihan dia..nape nk cari yg slh jer..kwin pon bru sgt..brapa bnyk sgt slh nora kt jejai..jejai tu pon baik sgt ker..lau nora kaki club..abis jejai gn fasha bkn kaki club ke..bsepah gambar bley jd bukti..asanya fasha lg seksi cara bpakaian bbndingn gn nora..siap ada gmbr merokok lg..
    smuanya sbb cinta..jejai cinta kn sgt fasha..dia kn knl fasha dulu bbnding nora..myb dorg pnh couple..n putus tgh jln..jejai kwin,,,lpas tu fasha dtg blk..so call2..msg2..bila kantoi,,nora mrh..kn nora pnh perli fasha psl msg laki org pkul 2 3 pg..mcm tu ke kwn biasa..msg laki org x kira mse..bley ek???

    nora nie cuma pngganti..cinta jejai yg sbnr hnya pd fasha..sbb tu wlau putus bnyk kali..wlau bnyk mcm mana pon hubungan fasha gn lelaki lain..dia ttp syg fasha..wlau kelurga x restu pd awlnya..moral of d story..lau rasa cinta kita tu x pnh pdm kt seseorg..jgn kita nk cari pgnti lain..yg jd mangsa pngganti tu la..mse ko sdh.. dia bhgia kn ko..bila ko jumpe blk cinta lme..ko tgl kn dia..sng hdup ko kn..cinta 3 segi..jejai..fasha…..~nora~

    mmg x de manusia yg sempurna..lau dorg jd artis kita jgn la nk harap dia tu pkai kain labuh..tutup smua mcm ustazah..nama pon artis..hdup pnuh sosial..cuma bezanya..sme ada dorg terkwl gn x tkwl je..hati baik @ hati busuk..siapa kita nk hukum org..kita pon blum tntu mati dlm iman..so artis pon cmtu la..contohnya..norkumalasari(model,plakon,pnyanyi)..dulu seksi giler mse zmn dia..skrg..pkaian dia nmpk muka je..kita pon x tutup cmtu..hidayah Allah nie kita x nmpk.
    nora baik hati..ank yg baik..hormat org tua/mertua..ibu yg tbh..pkaian skrg pon smkin tertutup wlau x spnuhnya..lau org baik cmgni dpt hidayah kearh lbh baik masyallah….sme2 la kita doakn..dr kita mgutuk lbh baik kita jdkn kish dia sbgai teladan..dr jatuh dia bgkit dgn bjya..yg baik jdkn teladn yg x brapa baik kita jdkn sempadan..dn doa2kn smoga ianya jd baik..k

    0

    0
  41. Mok CiQ says:

    nak tanyer cykit,
    naper fb xley on9 kat Google Chrome ???

    :(

    0

    0
  42. akulahpompuanittew says:

    Happy bday ND!! Lebiu!!!

    0

    0
  43. NITA says:

    kalu ye pon pmnat kipas mati nora,nk jed nora tak payh la bnding brukkn fasha.mcm la nora tu gud2 sgt

    0

    0
  44. Anonymous says:

    FS x bersalin lg ker..huhuhu

    0

    0
  45. ladylike says:

    perempuan bertudung yang bergambar dengan nora tu, sangat cantik

    0

    0
  46. Anonymous says:

    happy b’day nora moga dipanjangkan umur n murah rezeki……..cian fasha kau amik bekas nora dah le je…….

    0

    0
  47. Anonymous says:

    appy bday nora ….love u….

    0

    0
  48. abby23 says:

    Si nd ni , mau putuskan silaturahim ngan x mertua dia , tapi sayang wei , mereka ni kayo rayo vvip , bak kata ” hujan emas di kluarga x mertua , hujan batu kalau putuskan ,, tak gitu , hehe ,

    0

    0
  49. Does your website have a contact page? I’m having problems locating it but, I’d like to shoot you an e-mail. I’ve got some recommendations for your blog you might be interested in hearing. Either way, great website and I look forward to seeing it expand over time.

    0

    0
  50. […] (9 GAMBAR)Nora Danish Sambut Hari Jadi Yang Ke 31 Tahun (100) […]

    0

    0