Written by AbangNara | August 12th, 2013

Aidilfitri tahun ini menyaksikan Nora Danish dan Fasha Sandha menyambutnya bersama-sama di rumah mertua mereka. Pasti suasana amat meriah dengan kehadiran si comel Rayqal dan Rayfal. Nora dan Fasha juga kelihatan sangat mesra dan banyak berkongsi gambar mereka bersama di Instagram masing-masing.

fasha dan nora beraya bersama

Gambar yang paling menarik bagi Abang Nara ialah apabila Rayqal menghulurkan duit raya kepada adiknya, Rayfal. Sangat-sangat comel aksi mereka berdua ini. Nora Danish juga tidak nampak kekok memegang anak Fasha. Nampak gaya seperti Nora merindui pengalaman menjaga bayi. Kena kahwin cepat-cepat la. Hehe.
fasha dan nora beraya bersama

Lagi beberapa gambar Nora Danish dan Fasha Sandha berhari raya bersama-sama dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

fasha dan nora beraya bersama
fasha dan nora beraya bersama
fasha dan nora beraya bersama
fasha dan nora beraya bersama
fasha dan nora beraya bersama
fasha dan nora beraya bersama
fasha dan nora beraya bersama

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

100 responses to (9 GAMBAR)Nora Danish & Fasha Sandha Menyambut Lebaran Bersama-Sama

  1. reena says:

    cantik sangat2 korang berdua .. masing2 ada sifat mulia tersendiri .. kalau aku, aku sanggup maafkan, tapi aku susah nak lupakan apa yg jadi dalam hidup aku .. lagi2 benda2 yg sgt dahsyat .. tahniah korang ! selamat hari raya aidilfitri, maaf zahir dan batin :)

    0

    0
  2. Anonymous says:

    cool

    0

    0
  3. hamba Allah says:

    Alhamdulillah…hikmah Allah tu besar, sape yg bersabar dpt nikmatnya

    0

    0
  4. tora danish says:

    gamba2 yg kat blakang tu mmg sengaja diterbalikkan ek.. ? maaf la kita tatau kena wat camtu..

    0

    0
    • tora datang lagi says:

      bukan sengaja diterbalikkan.. tapi diorang tu bergambar di sebelah belakang gmbar.. kan gmbar tu atas almari, so diorang duduk belakang almari tu.

      0

      0
  5. syukurMalaysiamasihaman~~ says:

    baju semua stok uptown.mmg org kaya pesyen mcm ni kan.zZzzzzz

    0

    0
  6. Cikcumil says:

    Nora danish plg cntik!

    0

    0
  7. Anonymous says:

    Tora danish… gambar tu meja dpn, fasha dok kerusi belakang

    0

    0
  8. sotong kering says:

    bukan sahaja mulia, malah nd begitu tabah dan tenang mengharungi kehidupan walaupun berdepan dengan pompan yg merampas suami die….alhamdulilah nd sedar bahawa lelaki seperti jejai is not worth to fight for…..ambiklah bekas aku fs!!!

    0

    0
    • dufudu says:

      Tak worth e fight….patut tak terhegeh2 nak beraya dengan famili jejai.
      Semua orang tahu..fs kapel dengannjejai dulu…minah ni interprem sebab fs mak jejai tak suka.yg paling tabsh si fasha ni…boyfrrind kena rampas, mak mentua tak suka, kahwin tak dapat restu…..tapi fs ni sabar…tengok camna Allah beri ganjaran dekat orang2 yg sabar.

      0

      0
      • defg_91@yahoo.com says:

        boipren kena rampas vs husband kena rampas mane lagi terok.? emmm otak fikir gune lutu dufudu budududu

        0

        0
        • dufudu says:

          Tak kisahlah….sapa rampas dulu dan terus ikat..ingat dia boleh ikat selama2nya…kahwin memang sah..cara dapat tak berapa sah…
          Nd boleh dapat seluruh krluarga jejai…
          Fs dapat hati jejai….
          Worth it fs rampas balik.

          0

          0
      • defg_91@yahoo.com says:

        dapat hati jejai sorang jer.? berbaloi ke atau rugi.?
        ‘ingat dia boleh ikat selama2nya’.. o’ho ayat macam fs dapat ikat jejai forever2..

        0

        0
    • lan says:

      bukan perampas la bodoh..anggap je takde jodoh..apasal ko jeles tak dpt jejai yg kaya tu..

      0

      0
  9. Anonymous says:

    Wanita memang memiliki sifat mulia…

    0

    0
  10. ksjhfsjfwfgfwgrjkwyruyrf3utyk34u53 says:

    errr..ada sedikit pelik..dah terbaca hari tu Nora cakap setiap tahun dia beraya di rumah bekas mertua..dibawa sekali semua ahli keluarga dia bersama utk beraya dgn mereka…rasa kelakar pulak..raya pertama bukan ke kita beraya dengan keluarga kita sendiri? selepas tu nak beraya ke mana pun tak kesah la..dan yg buat bertambah pelik tu sebab ini adalah BEKAS mertua, BEKAS suami..tambah pulak si BEKAS SUAMI tu dah berkahwin lain..nampak tak manis disitu..seolah2 Nora masih tagihkan kasih BEKAS SUAMI..or adakah kerana keluarga BEKAS SUAMI tu kaya boleh menampung pelbagai kemudahan, makan pakai mereka sekeluarga? sampaikan holiday pun dibawa bersama..maaflah bunyi agak kasar esp part ‘kaya’ dan ‘tanggung’ tu..tapi seakan2 jelas ternampak disitu..

    0

    0
    • Alina_liana says:

      Typical btol fikiran. Kalau family Jejai yg mmg ajak dia n family dia skali, so mcm mana. Maybe dorg nak tukar selera tahun ni, braya brsama2. xboleh ke berfikiran posiive. Tak manis di situ? Sbb tu la nora bw family die skali kot. Lagipun nora tetap ibu kepadq rayqal anak kepadq Jejai even dah jadi bekas suami. N lagi satu. Whatever she up to is NONE of your F business. Smile loser! O_*

      0

      0
    • ntahpapentah says:

      pikiran kolot betul… bercerai tu bukan putuskan terus hubungan dgn BEKAS MERTUA.. apa salahnya dia beraya bersama..hubungan derang pn baik..biar la berterusan dari bergado masuk paper..masing2 bcite tentang keburukkan masing2… tu ke yg ko nak…

      0

      0
    • DD says:

      Tiada istilah BEKAS mertua, even dh bercerai mak mertua masih dianggap MERTUA.

      0

      0
    • seri says:

      dlm islam tiada istilah bekas mertua krn dlm islam apabila seorg wanita/llk b’khwin dia wajib menghormati ibu belah isteri/suami dan w/p telah b’cerai bapa/ibu pasangan ttp bapa/ibu pasangan satu lg, haram dikahwini bah kan dia bole b’salaman dngn bapa/ibu mrtuanya…so plz fkr positif paling tidak pun tidak menabur fitnah melihat kebahagian org…. selamat hari raya…..

      0

      0
  11. Brutal Mom says:

    ND nampak begitu selesa dgn family bekas suaminye…Nampak betul die masih diterima di dlm family tu…alhamdulilah…..kalau aku pun susah nak ketepikan family yg mcm tu…baik sangat dgn aku, nak buat dek pun paiseh!!!

    0

    0
    • pora says:

      Kalaulah nora danish ni pandai ambik hati jejai dulu sepandai ambik hati keluarga mentua mmmm….kalau pandai sangat la ambik hati suami….datanglah fadha sandha, emma maembong, kristen stewart…jejai tak pandang pun.
      Ksdang2 menantu boleh bahagiakan mentua, belum tentu boleh bahagiakan suami.
      Samalah lelaki… boleh jadi ayah yang baik tetapi belum tentu boleh jadi suami yg baik.

      Harap nora ber jodoh cepat dengan si nadim.

      0

      0
      • em says:

        kalau hati dah berubah ditatang bagai minyak yang penuh pun tetap tak endah.. ambil je contoh ashraf muslim. semoga nora mendapat jodoh yang lebih baik boleh bimbing ke jalan yang lebih baik.

        0

        0
  12. nurin says:

    Allah ada perancangan lebih baik

    0

    0
  13. DAUN PANDAN lover says:

    comelnya baby…semua baby pun comel kan…kdg2 tgk anak org kat supermarket pun geram aje tgk..rasa nak gomol2..ni yg buat nak cepat kawen ni..hahaha

    0

    0
    • jijijii says:

      haiii daun pandan nak kena gomol ngan abang ke??

      0

      0
      • anti anjing kurap says:

        jijijiji, kau ni mesti jantan kurang kasih sayang kan…anjing betina penuh kurap tepi jalan tu mmg kurang kasih sayang mcm kau..apakata kau gomol dia aje..kot2 kau tak mandul, dapat gak anak nant…boleh letak nama anak kau ManJingRap..

        0

        0
        • Anonymous says:

          SEBURUK BURUKNYA ANJING KURAP , DIA TETAP MAHLUK CIPTAAN ALLAH , anti anjing kurap 2.13 pm ,,,, MAKA BERSYUKURLAH KAMU , ALLAH SUDAH MENCIPTAKANMU SEBAGAI MANUSIA !!!!

          0

          0
  14. malu melihat says:

    kenapa ND tiap2 tahun beraya rumah bekas mertua lak ni? tak malu ke? tersorong2 plak pipi..malu lah sikit…

    0

    0
  15. Anonymous says:

    Nape adik nora danish tu ada sekali?dia ada kena mengena ke ngan fmily jejai?pelik aku!

    0

    0
  16. saya says:

    Aku pun beraya at umah bekas mak mentua aku if tk dtg hari pertama dia benel n syik telipon aku jer….ape nye nak malu ehk bukan perampas ke ape…. ko patut malu sebab ko tk tau kisah sebenar ke ape…tk bole di elak seban dia tau ape kita buat.

    0

    0
    • sheeemalu says:

      Ko ada bawak mak , adik beradik, sepupu sepapat ko beraya dengan mak mentua ko?

      0

      0
      • deqja says:

        saya pun beraya umah bekas mertua dan saya bawa bersama keluarga saya sebab mak cakap lebih manis begitu. xnak org pandang serong pada kita tambahan plak dengan status kita sebagai ibu tunggal.

        0

        0
  17. minah jambu tukar kaler merah biru says:

    nora ni minah jambu tengok dia dh tk jambu cm dulu lagi kenape? stress ke pe ni ? fasha macm biasa aje minah jambu tengok dia sweet je..

    0

    0
  18. Kalau aq dah kawin says:

    Kalau bekas mak mentua aq kaya pun, compom aq boleh berbaik dgn bini baru ex laki aq..

    0

    0
  19. pejaltua says:

    bosan la nara asik copy paste instagram retissss je. orang tau lama da. follow insta dorang. bosannnn

    0

    0
    • Fakka says:

      Hang ni bodoh apasai? Tak payah mai belog orang la bodo. Dah la baca belog orang, bagi komen macam haram. Ni mesti penulis dari blog hiburan yang tak laku ni… saja nak sabotaj orang.

      0

      0
  20. kaki shopping says:

    semua lawa2…cun2…gebu2 ek….hihihi artis la katakan….aku ader???yg adooo

    0

    0
  21. selamat hari raya aidilfitri maaf zahir & batin kepada seluruh muslimin & muslimat…

    0

    0
  22. apa2ja lah says:

    gambar ke-3 tu, rambut nora mmg style mcm tu ke? cantik ke wat rambut mcm tu?

    0

    0
  23. mat topol says:

    klau slalu wat facial ….. dahi jd jendul pasal ank rambut semua da ilang .Dahi terang benderang leh wat padang bola ………..

    0

    0
  24. Amoi Comel says:

    NORA DANISH the PROPA QUEEN OF MALAYSIA.
    Korang je tak tau cite……………………………

    0

    0
  25. helo berry says:

    ermmmm bile gambar ASHRAF MUSLIM + DAYANA + WAN SAKINAH nak keluar?

    0

    0
  26. Kemek Suhaiza says:

    Aku negok anak ND nih makin besar makin tak comel, anak PS pon muker ikut bapak dorang melayu yg tak lawa gitu, kalo ikut rupa FS kan elok

    0

    0
  27. sazzy xde akhlak says:

    ni seme propa jekkk…plestik uolls. puihhh

    0

    0
  28. Linzy Longkang says:

    Mestilah kene plastik seme sbb kan mak mentua kaya raya nak melancong free bila bila pon bole, semoga dapat hidayat

    0

    0
  29. Anonymous says:

    alaaa nara stakat ambik kat instagram dorang dah basi la benda ni dh lama aku tgk …..nara dh tak de idea ke cuba cari citer sensasi lain…..contohnya nora Danish bekas menantu tp masih enterframe n berbaik dgn family ni tp Diana Johor pun bekas menantu dorang tapi kenap senyap sunyi jer x tau kabar berita ….ke Diana Johor bkn menantu kesayangan jgk hehehe….cer kupas berita mcm tu abg nara

    0

    0
  30. Kyko RA says:

    Dasar manusia, klu bab mengutuk bagai mmg terbaik!!! Yg korang kisah sgt dia org gaduh ke? Baik ke? Orang kaya ke? Sponsor ke? Ada ke guna duit mak bapak atuk nenek korang? Ada ke ambil laki korang? Jaga tepi kain sendiri yg terkoyak tu dulu baru sibuk hal orang lain…otak sekor2 mmg sempit & hati masing2 nampak sgt busuk…Hari Raya kot, sudah2 ler sibuk hal orang…belajar smpai mana la korang ni coz dh mcm jakun & babun rupanye!!!

    0

    0
  31. Anonymous says:

    dpn camera muka senyum….dlm hati siapa tahu?????

    0

    0
  32. Anonymous says:

    aku tgk da macam ND je yang menantu keluarga ni..
    lebih menyerlah..

    0

    0
  33. Anonymous says:

    Fasha makan hati tgk bekas jejai gelak sakan..padan muka fasha baru kena buku dgn ruas..pengajaran utk sesiapa yg cuba nak merampas hak org..

    0

    0
    • lan says:

      mana ko tau makan hati..org tu relaks je..apa ko tau ke masalah org cerai berai..dgn citer je terus nak judge org tu.kalau ko family rapat dia, ko tau la citer sebenar bodohhhh.

      0

      0
  34. krayonahchan says:

    Fasha nampak tenang jer….yg paling penting dia sabar je dan masih senyum.
    Nampak dia macam tak selesa.
    Keenapa nora perlu in e center dalam gambar…mcm she knew im still owned this family.
    Tabik fasha….kalau aku tak hadap nak dtang kalau tahu xwife laki ada.

    0

    0
    • Mimi says:

      Ye lah. tak hadap nak datang kalau tahu exwife laki ada?
      kalau kau punca diorang cerai berai mestilah kau tak hadap.
      fasha ni rasa dia tak bersalah, nora pun dah lupa, diorang dah happy bahagia kita orang luar tak payah nak membatu-apikan keadaan.

      0

      0
      • shahrul says:

        alah takde jodohla. yg penting tak kacau laki ko..kau tau ke masalah org..jgn main ckp je..bodoh punya org…

        0

        0
  35. milo says:

    .

    0

    0
  36. horlicks says:

    Aku rasa ND lala pulak yg lebih2.kalau aku jd FS pun x selesa siap posing bagai mcm nk menunjuk kononnya dia yg lebih baik dr FS.betul ex family mil ajak beraya tp rasanya x perlu inteprem over2.myb FS x rasa apa2 kut..tp aku pulak yg sakit mata.

    1

    0
  37. horlicks says:

    Lagi satu, ND lala yg selok sgt nak bercerai..pilihan sendiri k..x pyh la nak salahkan org lain pasal bila dah cerai jejai tu bkn milik sapa2.lain la FS kawen dgn jejai tu masih laki ND lala.kalau nak inteprem mcm gini jd madu kan senang.br la aku x sakit mata.

    0

    0
  38. selamat hari raya buat mereka

    0

    0
  39. Anonymous says:

    Untung jejai…..

    0

    0
  40. Diana Danielle says:

    Saja jer nak tanya, ND tu mak bapa dah takde ke, yg boleh pi beraya kat rumah ex-mertua? Saja tanya, jangan mare…

    0

    0
    • minah jambu tukar kaler merah biru says:

      mak bapak dia ada laaaaaaaaaaaaaaaa saje aje dorang tknk ekpos kn muka doranggggggggggggg nanti korang2 ingat mak bapak dia nk tompang glamer pulakkkkkkkkkkkkkkkk..tau aje la mulot korang2 semua ni macm pantat kerbau !

      0

      0
    • aku ni mak dia. says:

      ada mak dia kan kat belakang tu. pic no 4.. tade point ke?? pegi daftar nama anak dulu.

      0

      0
    • Diana Danielle says:

      Mak bapak dia tak de mak bapak ke, sbb pegi beraya rumah ex-besan? hahaha

      0

      0
  41. alamaya says:

    huhuhu aku nak reply comment :

    Diana Daniellesays:
    August 13, 2013 at 6:00 pm
    Saja jer nak tanya, ND tu mak bapa dah takde ke, yg boleh pi beraya kat rumah ex-mertua? Saja tanya, jangan mare…

    heheheheh.. ND kan org myanmar.. mak dia balik sana setiap kali raya.. dia je takmau balik sana.. sbb sana tak hebat cm raya ngn MIL.. hehehehehe… org myanmar yg dah lupa asal usul… dulu pasar borong tempat lepak dia..sambil makan sireh

    0

    0
  42. alamaya says:

    nora danish orang myanmar la.. kalau korg g pasar borong tu… geli nak mampos kot pangai diorg.. makan sireh ludah2 kat lantai… pergh! tu yg dia taknak balik myanmar tu…

    0

    0
  43. selamat hari raaaaaaaaayaass

    0

    0
  44. MIRA says:

    suke baju fasha yg anaknye salam tu.. nk tgk gambar penuhhhhh

    0

    0
  45. datin says:

    nora/fasha da berbaik… janganlan jadi batu api.

    0

    0
  46. am nobody says:

    Salam. Tak mau komen apa2 pasal gambar artist beraya, tapi saya nak ucap SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI, MAAF ZAHIR & BATIN pada semua Muslim commentors, silent readers (mcm saya) dan owner of this blog Nara & family..EID MUBARAK everyone :) Salam.

    **am nobody**

    0

    0
    • minahjambu tercekik buah kelapa says:

      hahahaha silent readers konon! yang ko komen ni apesal? silent la sangat!

      0

      0
      • I'm Somebody says:

        Apa masalahnya pun minahjambu oii..suka hati dia lah nak jadi silent reader ke nak comment ke..yg pastinya dia tak menyusahkan kau, tak nyusahkan aku, tak nyusahkan org lain…dan yg amat pasti Nara tersenyum lebar sebab ramai bukak w/site dia dan ramai kaki komen..masyukkk…eh lagipun kan, cuba kau perhati elok2..ni bukan bapak kau punya website!!..tapi ahmad albab yg punyaa..hahahaha

        Kepada am nobody, Selamat Hari Raya kat kau jugak..Maaf Zahir Batin ye w/pun aku tak kenai kau sapa..hahaha

        0

        0
  47. MR ARREGON says:

    Resmi menjadi MADU tu kan MANIS..apakata ND kembali semula pada jejai kan sweet.. sweet sesangggattt..

    0

    0
  48. […] (9 GAMBAR)Nora Danish & Fasha Sandha Menyambut Lebaran Bersama-Sama (97) […]

    0

    0
  49. gurl says:

    Apelah korang ni..ND ni blakon jea..pengepose gambar mmg keje dua sesaat..smua nk cari glamor.blakon xbagus pon.harap tompang2 bergambar dgn org2 hot je wartawan bleh tuleh2 sket..watever lah..nora muka je bleh jual..bakat xbagus mane pon. Dlm hati nk tayang kat JJ la tu konon bleh terima FS..ko x mulia la..keje berparti n skodeng laki org kaya..jea..X bersyukur. .kot JJ fedup..la bai..

    0

    0
  50. mike says:

    Pk pk balik.mmg si ND ni tagih populariti sendiri.patutla lately org2 yg rapat dgn RR dia nak bolot bergambar nk belakon sekali..nak make up sama dgn RR..dlu zmn2 crita puteri bodoh tu..sape pon xheran nk lyn..mcm bdk sakai jea.skarang da mula true color..liar n extreme merampas hak org dlm pelbagai cara.igt org msia bodoh sgt ke nk pcaya gambar2 ig ko tu..fans yg sama otak myanmar je akan follow ND..sgt jijik.
    Perangai

    0

    0