Written by AbangNara | November 26th, 2012

29 November ini akan bermulalah tayangan filem Lagenda Budak Setan – Katerina. Kali ini si cantik manis Maya Karin akan memegang watak utama di dalam filem ini bersama Farid Kamil dan Bront Palarae.

maya karin

Abang Nara berkesempatan untuk menghadiri press preview untuk filem ini minggu lepas. Nantikan full review daripada Abang Nara sebentar lagi. Namun apa yang pasti, filem ini mampu membuatkan air mata anda berjujuran. Lebih-lebih lagi dengan lakonan hebat daripada Maya Karin.

maya karin

7 lagi gambar Maya Karin yang membawakan watak Katerina di dalam Lagenda Budak Setan 2 dengan membaca entri ini sepenuhnya.

maya karin
maya karin
maya karin
maya karin
maya karin
maya karin
maya karin

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

50 responses to (9 GAMBAR)Maya Karin, Katerina Dalam Lagenda Budak Setan 2

    • maya karenn says:

      wahh..cantikk..tapi aku lagi lagi cantekk… :D

      0
      0
    • tasha shila cantekkk kee?? says:

      dah mandi ke kak maya oii??

      0
      0
    • Kak Cham Kuat Gosip & Tido says:

      nampak sgt nara x wat research! sbb tu x sebut watak asal Maya Karin tu ditawarkan kpd kak Cham.. tp dsebabkan produser x mampu nak bayar harga kak cham.. tu yg dia tawarkan pd maya..

      0
      0
      • Awekbulu says:

        verangan nak mampus..Kak cham mu dh kertu versi ketuat ..Manalah producer nk ambil mu acting lg..pak pacat tiang lampu pun producer x hinggin sama mu lah ..

        0
        0
    • amoi says:

      knp eh aku rasa maya cam x sesuai utk jd watak katerina…knp eh?? knp???huhu..dia cantik..tp aku tgk cam sesuai..itu je aku nmpk…sorry ye fans2 maya..

      0
      0
      • sara says:

        eleh…dulu watak izzah dlm ombak rindu pun org ckp x sesuai..sudhnye byk die dpt anugarah dr ombak rindu…maya ni muke die asli sgt x plastik..xperlu pakai bulu mata pelesu,foundation 14 inci,kasut christian loubautin bagai..tetap cntik..so humble

        0
        0
        • bukan peminat artis murahan says:

          Tapi………………. betul ke org kata badan maya ni agak sedikit berbau busuk?? sb org kata dia ni tak suka pakai deodorant.. sukakan natural.. so nak nak kalo waktu panas dia tgh shooting ke apa, lagi la takleh tahan baunya.. betul ke????? Aku confius laaa coz ramai yg bgtau mcm tu yang mana pernah duk sebelah dia..

          0
          0
      • qarin maya says:

        alaa amoi,xkn tgk trailer dh bley ckp xssuai..pape pun tonton dulu cte nie then kite komen b’ramai2..aku tgk trailer nie trus excited, cme xb’knan ngan rmbut maya dlm 2..natural is beauty and thats why we called it natural beauty..love maya yg super humble ^_^

        0
        0
    • atz says:

      xda sapa yang dapat bawa watak kasyah ni sebaik farid kamil..i love him

      0
      0
  1. ehem says:

    maya super awesome…gojes…

    0
    0
  2. ehem says:

    cantiknya maya karin..still mantain tp nampak cam chubby sket la..

    0
    0
  3. Anonymous says:

    mmg cntik..sngt

    0
    0
  4. slay says:

    cantik and menarik tapi maya karin saya harap ketiakmu tidak berbau lagi ye haha

    0
    0
    • Slay ketiak lecet says:

      Dia berbau pun..Ttp popular n gojes uolss..x mcm kau body bacing

      0
      0
      • slay says:

        ketiak kau berbau cm dia jugak ke lalalaala ke memang kau minat org ketiak bau so the solution is bangla ramai pilih je ye adik manis haha

        0
        0
  5. jelous says:

    perghh…memang perfect giler la kak maya nie….jelous giler aku tngok…huhuhuhu…

    0
    0
  6. red3ye says:

    dulu berlakon cerita Seri Dewi Malam..kayu jaa..now makin hebat.

    0
    0
  7. Anonymous says:

    Aku suka dia sgt cz dia natural n simple… Suka suka suka..

    0
    0
  8. huhu says:

    muka cun pon buat pe..nasi lemak cm bdk darjah 6 jer..sedihhhhhhhh…hahahah

    0
    0
    • heboh heboh says:

      n.lemak tu dia xpakai bera la… mcm org2 putih tu… yg menampkkan besar sbb pakai bera. harap maklum

      0
      0
  9. ombak setan says:

    izzah vs katerina..

    0
    0
  10. Jiji says:

    Harap harap filem kali ni tak JAHANAM mcm yg pertama…. dan tolong laaaa kasyah jangan pakai lipsgloss tapi rambut dreadlock okeh!

    0
    0
  11. Katak Comel says:

    kiut miut la kak maya ni..
    muahhhh

    0
    0
  12. buttonmerah says:

    12 tahun maya dalam industri,
    pegi anugerah pon pakai baju-baju yang dah ada dalam almari,
    tak ngata orang mahupun canang cerita sana sini,
    keep humble kadang2 nampak mcm pentingkan diri.

    biarlah apa orang kata,
    dia tahu tak semua orang sukakan dia,
    duduk dalam industri bukan untuk berfoya-foya.
    sebab tu gosip tak banyak yang terpapar adalah tentang kerjaya.

    katanya…
    dah tak nak bercinta seperti zaman remaja,
    penat nak kena call dan cakap ‘i rindu u’ setiap masa,
    tak layan lelaki hanya kerana pangkat dan harta,
    tp mencari ‘lelaki yang berani’ untuk hidup bersama sampai ke tua

    beberapa kali wanita ini mencipta kemahsyuran,
    filem-filemnya tampil kelainan dan dapat sambutan,
    memberi impak dalam setiap watak yang dilakonkan,
    terus tersemat, masih relevan dan menjadi ikutan.

    Semoga terus sukses, sayangku!~ anda adalah artis yg saya tak boleh dibenci.

    0
    0
  13. Katak Comel says:

    kiut miut la kak maya ni..
    muaaaaaahhhhhhhhhhhhhh

    0
    0
  14. buttonmerah says:

    kepada yg dengki kepada maya karin ni..tak payah la dengki. maya bukan sapu semua tawaran pon… :) so peluang masih terbuka lagi2 utk filem david teoh. cepat femes owwwwwwwwww…….! maya lain..dia x setanding sesapa dan xlayak dicompare-kan. SEKIAN!

    0
    0
  15. HOLLOW says:

    mata aku tetiba jadi pedih tengok gambar ke 3 atau ke 4. Cuba renung betul2 hahahahaha

    0
    0
  16. ena says:

    cantik

    0
    0
  17. ena says:

    cun…

    0
    0
  18. hazanis says:

    cantik, tapi lagi kalau pakai tudung macam dalam ‘ombak rindu’. :)

    0
    0
  19. berlari says:

    dlm byk2 artis prempuan kat malaysia ni, maya karin la yg paling low profile n tak byk gosip murahan.. muka pun cantik.. kalau perangai baik, job byk atau tak, semua org akn suke..

    0
    0
  20. Cik Jah says:

    Sama cantek sm padan….suka gandingan mereka berdua,maya ratu filem,gandingkan lah dgn sapa sj,dia pandai memanipulasi sesebuah karya menjadi box office….we Luv u Maya Karin.

    0
    0
  21. dinklate says:

    salam semua,walau aku lelaki tetapi maya karim artis kegemaran ku.maya karim memang tak puas dipandang.selamat berjayalah maya karim..

    0
    0
  22. Pengarah Ahmad Nespoo says:

    Tak dak ka yang muda sikit, tapi sesuai dengan watak?

    0
    0
  23. Ratu minah jambu merah / biru says:

    Eh farid kau jangan rapat2 sangat ngan si minah bucuk ni ok lov uuuuuu muah muah muah !

    0
    0
  24. sue says:

    maya mmg cantik..penah nampak dia x pakai makeup tebal pun mmg dah cantik…dan sangat friendly…x sombong…senyum je..

    0
    0
  25. Cauliflower says:

    Agak2 la nk ambik jd heroin pun… Dah sesuai jd mak budak. Pnya la belambak artis muda yg berbakat. Mcm takde pelakon muda lain

    0
    0
    • Dengki ler tu says:

      kalau muda tapi muka burok mcm kau buat hape? bazir duit je.. biarlah kau nak kutuk maya pun, maya tetap jelita…

      0
      0
  26. abang aaron says:

    dapat pegang buah tu pun jadi.

    0
    0