Written by AbangNara | November 26th, 2012

29 November ini akan bermulalah tayangan filem Lagenda Budak Setan – Katerina. Kali ini si cantik manis Maya Karin akan memegang watak utama di dalam filem ini bersama Farid Kamil dan Bront Palarae.

maya karin

Abang Nara berkesempatan untuk menghadiri press preview untuk filem ini minggu lepas. Nantikan full review daripada Abang Nara sebentar lagi. Namun apa yang pasti, filem ini mampu membuatkan air mata anda berjujuran. Lebih-lebih lagi dengan lakonan hebat daripada Maya Karin.

maya karin

7 lagi gambar Maya Karin yang membawakan watak Katerina di dalam Lagenda Budak Setan 2 dengan membaca entri ini sepenuhnya.

maya karin
maya karin
maya karin
maya karin
maya karin
maya karin
maya karin

Baca Yang Ini Pulak:-

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

50 responses to (9 GAMBAR)Maya Karin, Katerina Dalam Lagenda Budak Setan 2

  1. darafflesia says:

    cantik….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 35 Thumb down 1
    • maya karenn says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 24
    • tasha shila cantekkk kee?? says:

      dah mandi ke kak maya oii??

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
    • Kak Cham Kuat Gosip & Tido says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 25
      • Awekbulu says:

        verangan nak mampus..Kak cham mu dh kertu versi ketuat ..Manalah producer nk ambil mu acting lg..pak pacat tiang lampu pun producer x hinggin sama mu lah ..

        Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 3
    • amoi says:

      knp eh aku rasa maya cam x sesuai utk jd watak katerina…knp eh?? knp???huhu..dia cantik..tp aku tgk cam sesuai..itu je aku nmpk…sorry ye fans2 maya..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 3
      • sara says:

        eleh…dulu watak izzah dlm ombak rindu pun org ckp x sesuai..sudhnye byk die dpt anugarah dr ombak rindu…maya ni muke die asli sgt x plastik..xperlu pakai bulu mata pelesu,foundation 14 inci,kasut christian loubautin bagai..tetap cntik..so humble

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 38 Thumb down 7
        • bukan peminat artis murahan says:

          Tapi………………. betul ke org kata badan maya ni agak sedikit berbau busuk?? sb org kata dia ni tak suka pakai deodorant.. sukakan natural.. so nak nak kalo waktu panas dia tgh shooting ke apa, lagi la takleh tahan baunya.. betul ke????? Aku confius laaa coz ramai yg bgtau mcm tu yang mana pernah duk sebelah dia..

          Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 4
      • qarin maya says:

        alaa amoi,xkn tgk trailer dh bley ckp xssuai..pape pun tonton dulu cte nie then kite komen b’ramai2..aku tgk trailer nie trus excited, cme xb’knan ngan rmbut maya dlm 2..natural is beauty and thats why we called it natural beauty..love maya yg super humble ^_^

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
    • atz says:

      xda sapa yang dapat bawa watak kasyah ni sebaik farid kamil..i love him

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  2. ehem says:

    maya super awesome…gojes…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 3
    • MEW TWO EX says:

      Maya Karin tiak bucukkkkkk :p

      Hot debate. What do you think? Thumb up 3 Thumb down 7
      • ropiah says:

        ko pernah bau ke? setakat dapat info dari intenet toksah nak cakap mcm ko sendiri dah penah bau..

        Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 1
  3. ehem says:

    cantiknya maya karin..still mantain tp nampak cam chubby sket la..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 2
  4. Anonymous says:

    mmg cntik..sngt

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 3
  5. slay says:

    cantik and menarik tapi maya karin saya harap ketiakmu tidak berbau lagi ye haha

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 2
    • Slay ketiak lecet says:

      Dia berbau pun..Ttp popular n gojes uolss..x mcm kau body bacing

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 2
      • slay says:

        ketiak kau berbau cm dia jugak ke lalalaala ke memang kau minat org ketiak bau so the solution is bangla ramai pilih je ye adik manis haha

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  6. jelous says:

    perghh…memang perfect giler la kak maya nie….jelous giler aku tngok…huhuhuhu…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 6
  7. red3ye says:

    dulu berlakon cerita Seri Dewi Malam..kayu jaa..now makin hebat.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 3
  8. Anonymous says:

    Aku suka dia sgt cz dia natural n simple… Suka suka suka..

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 2
  9. huhu says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 17
    • heboh heboh says:

      n.lemak tu dia xpakai bera la… mcm org2 putih tu… yg menampkkan besar sbb pakai bera. harap maklum

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  10. ombak setan says:

    izzah vs katerina..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  11. Jiji says:

    Harap harap filem kali ni tak JAHANAM mcm yg pertama…. dan tolong laaaa kasyah jangan pakai lipsgloss tapi rambut dreadlock okeh!

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  12. Katak Comel says:

    kiut miut la kak maya ni..
    muahhhh

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  13. buttonmerah says:

    12 tahun maya dalam industri,
    pegi anugerah pon pakai baju-baju yang dah ada dalam almari,
    tak ngata orang mahupun canang cerita sana sini,
    keep humble kadang2 nampak mcm pentingkan diri.

    biarlah apa orang kata,
    dia tahu tak semua orang sukakan dia,
    duduk dalam industri bukan untuk berfoya-foya.
    sebab tu gosip tak banyak yang terpapar adalah tentang kerjaya.

    katanya…
    dah tak nak bercinta seperti zaman remaja,
    penat nak kena call dan cakap ‘i rindu u’ setiap masa,
    tak layan lelaki hanya kerana pangkat dan harta,
    tp mencari ‘lelaki yang berani’ untuk hidup bersama sampai ke tua

    beberapa kali wanita ini mencipta kemahsyuran,
    filem-filemnya tampil kelainan dan dapat sambutan,
    memberi impak dalam setiap watak yang dilakonkan,
    terus tersemat, masih relevan dan menjadi ikutan.

    Semoga terus sukses, sayangku!~ anda adalah artis yg saya tak boleh dibenci.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 55 Thumb down 1
    • Anonymous says:

      haa’aah agree..dia sgt bersederhana. dia yg kad kahwin tulis sendiri kan? sgt awesome.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 1
  14. Katak Comel says:

    kiut miut la kak maya ni..
    muaaaaaahhhhhhhhhhhhhh

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  15. buttonmerah says:

    kepada yg dengki kepada maya karin ni..tak payah la dengki. maya bukan sapu semua tawaran pon… :) so peluang masih terbuka lagi2 utk filem david teoh. cepat femes owwwwwwwwww…….! maya lain..dia x setanding sesapa dan xlayak dicompare-kan. SEKIAN!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 1
  16. HOLLOW says:

    mata aku tetiba jadi pedih tengok gambar ke 3 atau ke 4. Cuba renung betul2 hahahahaha

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  17. ena says:

    cantik

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  18. ena says:

    cun…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  19. hazanis says:

    cantik, tapi lagi kalau pakai tudung macam dalam ‘ombak rindu’. :)

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  20. berlari says:

    dlm byk2 artis prempuan kat malaysia ni, maya karin la yg paling low profile n tak byk gosip murahan.. muka pun cantik.. kalau perangai baik, job byk atau tak, semua org akn suke..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 1
  21. Cik Jah says:

    Sama cantek sm padan….suka gandingan mereka berdua,maya ratu filem,gandingkan lah dgn sapa sj,dia pandai memanipulasi sesebuah karya menjadi box office….we Luv u Maya Karin.

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
  22. dinklate says:

    salam semua,walau aku lelaki tetapi maya karim artis kegemaran ku.maya karim memang tak puas dipandang.selamat berjayalah maya karim..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  23. Pengarah Ahmad Nespoo says:

    Tak dak ka yang muda sikit, tapi sesuai dengan watak?

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  24. Ratu minah jambu merah / biru says:

    Eh farid kau jangan rapat2 sangat ngan si minah bucuk ni ok lov uuuuuu muah muah muah !

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  25. sue says:

    maya mmg cantik..penah nampak dia x pakai makeup tebal pun mmg dah cantik…dan sangat friendly…x sombong…senyum je..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  26. Cauliflower says:

    Agak2 la nk ambik jd heroin pun… Dah sesuai jd mak budak. Pnya la belambak artis muda yg berbakat. Mcm takde pelakon muda lain

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
    • Dengki ler tu says:

      kalau muda tapi muka burok mcm kau buat hape? bazir duit je.. biarlah kau nak kutuk maya pun, maya tetap jelita…

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  27. abang aaron says:

    dapat pegang buah tu pun jadi.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0