Written by AbangNara | October 22nd, 2013

Kalau di Malaysia ada gambar pra perkahwinan, di Indonesia lebih hebat lagi. Siap ada sesi photoshoot pra pertunangan. Memang power betul Julia Perez ini. Rasanya lepas ini mungkin Jupe akan buat pra pernikahan, pra persandingan dan juga pra honeymoon pulak. Memang banyak sungguh pra nya.

gambar pra pertunangan julia perez

Lagi menghairankan Abang Nara, sesi photoshoot pra pertunangan ini memang menyerlahkan keseksian Julia Perez. Abang Nara dalam hati berdoa agar Jupe tidak buat sesi bergambar pra malam pertama. Kalau pra bertunang pun dah seksi macam ini, pra malam pertama mesti lagi hebat. Hehehe.

gambar pra pertunangan julia perez

Tak sabar rasanya nak melihat Julia Perez mengakhiri zaman bujangnya. Semoga perkahwinannya dengan Gaston Castano bakal menamatkan segala kontroversi yang sering melanda dirinya. Beberapa lagi keping gambar pra pertunangan Julia Perez dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

gambar pra pertunangan julia perez
gambar pra pertunangan julia perez
gambar pra pertunangan julia perez
gambar pra pertunangan julia perez
gambar pra pertunangan julia perez
gambar pra pertunangan julia perez
gambar pra pertunangan julia perez

72 responses to (9 GAMBAR)Julia Perez Beraksi Menggoda Untuk Sesi Pra Pertunangan

  1. Anonymous says:

    eee.bodohnya gmba.hodoh plk tu.pui

    0

    0
  2. taro says:

    pix yang number lime tu cantik la..pandainya hias..

    0

    0
  3. i'm the one says:

    minah ni mmg species tak tahu malu, itu baru gambar pra tunang, esok kalau kahwin mcm nana lah gamak nya??

    0

    0
  4. i'm the one says:

    * typing eror: mana lah

    0

    0
  5. mellycoslow says:

    entah..malam pertama ke..malam ke 100 ke..dia kesah ke?

    0

    0
  6. miss mong says:

    pehh baju dia tu mmg tk dek alas ke weh

    0

    0
  7. NONANONI says:

    ARTIS2 JANGAN MELAMPAU TAYANG BADAN NANTI KENA KANSER PAYUDARA…

    0

    0
  8. hafizrahim says:

    kesian bakal suami dia, awal2 orang dah tengok tubuh badan si isteri..

    0

    0
  9. puteri bunian says:

    Ni bukan gambar pra perkahwinan…. ni gambar pra bogel dari org yang pra matang!!!! sengal!!!!!

    0

    0
  10. anti indon says:

    nara, cerita perempuan indon mulut longkang ni nak buat apa lah kau cover kat sini? dia bukan ada peminat pun kat Msia..kalau ada pun minah2/mat2 indon kat rumah kongsi je yg suka..berita dia takde nilai la kat sini..

    0

    0
  11. akusukadia says:

    kadang2 aku terpikir..nape bukan orang mcm dia je yang jadi mangsa tsunami ari tu????

    0

    0
  12. akusukadia says:

    kadang2 aku terpikir..nape bukan orang macam dia je yang jadi mangsa tsunami ari tu…

    0

    0
  13. risha says:

    kalo gambar pra tunang die mcm ni esok gmbr pra perkahwinan die aksi malam pertama kot???

    0

    0
  14. nil river says:

    ooo..ini perempuan yg nak kawen dgn pemain bola import indon tu kan..sorg Islam, sorang christian..kawen kat indon kan tak kesah agama lain2..esok2 menteri2/pemimpin2 dan rakyat indon jawab la di akhirat kerana membenarkan zina berlaku atas nama perkahwinan berlainan agama..dah berapa keturunan anak2 zina ni berlaku di indon..hmmm…masyarakat makin runtuh..

    0

    0
  15. Anonymous says:

    RETIS PALING BODOH SEKALI INGAT CANTIK SGT LA 2…

    0

    0
  16. ehh says:

    ni gmbr prs khwin ke?apsal aku lg trtarik dgn environment ek..biasa je aku tgk gmbr dia..gelap gelita xnmpk tuan ada la..

    0

    0
  17. mak jemah jemain says:

    macam hantu penunggu. tajuk filem ialah > hantu pompuan xsempat 1st night sangap! haha

    0

    0
  18. Kiki says:

    Buruk betul editing gambar ni.
    Macam hasil amatur je.

    0

    0
  19. aihh says:

    wahh.. itu ke rupa buah dada dia … untung laki leh ramas2 setiap malam…. apa2 pun buah dada itu mmg besar…

    0

    0
  20. SoWhat says:

    Kadang2 org yg berpakaian begini tidak semestinya perangainya buruk………………org yg Nampak alim sangat lagi teruk perangainya

    0

    0
  21. alice says:

    biasa lah minah indon mmg cheap..muka x lawa mana pun psl tu terpaksa tayang body..sikit ari bila body dh kendur mat salleh tu pun carik lain..

    0

    0
  22. Enter Your Name says:

    ” Kalau pra bertunang pun dah seksi macam ini, pra malam pertama mesti lagi hebat ”…

    Mak oii .. Nara punya statement tu … macam lelaki gilakan seks.

    0

    0
  23. damai says:

    Dear Bloggers, kindly stop create artis to be your bloggers address. kesian aaron aziz, fahrin ahmad, awak dahlah guna muka dan nama mrk lepas 2 comment yg merapu tak pasal2 dpt dosa preee kerana gunakan nama dan pic artis itu tanpa izin.

    0

    0
  24. bukan ustazah says:

    bukan makcik ni da buat haji/umrah ke?

    0

    0
  25. Anonymous says:

    Apa yang nak di herankan . Dah dia macam pelakon lucah. Satu badan plastik. Dapat pulak bakal suami yang tak kesahkan samada ori atau tidak. Orang macam ni memang dah tak ada rasa malu dalam diri. Walaupun duit banyak tapi lebih suka pakai baju tak cukup kain. Macam sarung nangka. Ketat melampau. Macam Che Ta dengan ziana Zain pakai. Lagi terbonjol semua lagi dia rasa bangga. Yang untung orang lelaki la… puas dapat jamu mata. Barang free la katakan. Betul tak abang Nara…..

    0

    0
    • LadyD says:

      Tp yang pasti payudara dia tak plastik. Itu yg dia banggakan sgt… Ce kaji selidik gambar & cerita dia dahulu kala, diejek sbb boobs besar sgt. Dh jadi artis, malah ditayang2 semua. Dia tak ingat siapa Pencipta. Badan pun bertatu!

      0

      0
  26. ann says:

    bukan ke dia penah kawen sblm ni?..ala dia kawen ke x kawen ke sm je hidup dia

    0

    0
  27. Joyah Pok Pek says:

    Sowg lagi yg merosakn agama Islam..agama islam lahirnya tapi nak kawin dgn Christian, ibu larang siap ckp anak derhaka kalau kawin jgk tp dia x peduli..memang x thu la nasab keturunan jdi cm ner..rosak keturunan..

    0

    0
  28. gadis risau says:

    astagfirullahhalazimm. knp abg nara suka post gamba yang mendedahkan aurat orang laen..kalau yang tutup aurat xpelah jugak. setiap hasil daripada blog ni haram, kesian anak bini abg nara. makan duit haram, orang kata kalau kita makan dari sumber haram susah nak dapat keberkatan, Allah xredha. tolong lah lepas ni, post yang baik2 shj. jangan buka aib orang lain..

    0

    0
  29. Zain Sardin says:

    Jupe nih rambut cam rambut palsu murahan pondan pakai jer

    0

    0
  30. adnan semput says:

    birah!

    0

    0
  31. Anonymous says:

    Nak pulak laki ni buat bini. Kena minyak senyonyong kot. Sedarlah, dah tua melendut nanti, kena tinggal lah ngan mat salleh tu.

    0

    0
  32. Nad Jenal says:

    Jupe neh bukan dulu ada keluar akhbar dia dah bertudung ke? Jadi macam neh balik? Hairan.

    0

    0
  33. cik kim says:

    Rihanna pakai tutup semua kat masjid di Dubai lagi manis

    0

    0
    • refelsia says:

      AHAH TUTUP LITUP…KAU KENA HABISKAN BACA BARU KOMEN DOH….KAU TENGOK TAK CARA DIA BERGAMBAR DALAM MASJID TU MACAM MANA? SAMPAI KENA HALAU NGAN PAK ARAB DUBAI TU…..

      0

      0
  34. Anonymous says:

    Semua plastik. cucuk sana..cucuk sini. Kena kanser baru tau..Buah dada silikon. Makeup pun tebal. Itu belum lagi pakai susuk satu badan.

    0

    0
  35. refelsia says:

    BIARLAH LANTOK DIALAH….YG SIBUK MENABUR FITNAH APA HAL…KAU INGAT YANG TUTUP LITUP TU TERLEPAS TAK MENGAKU ZINA????…JANGAN LAH MEMANDANG HANYA LUARAN SAHAJA…NI PIC TUNANG DIA PUN TAK ADA…OTAK KORANG YG KUNING…BEKERAK..

    0

    0
  36. orlylove says:

    Benda yang baik kita ikut.. benda yang tak baik kita usah ikut.. hehe..

    0

    0
  37. marcopolo says:

    tak lawa la dia ni.. famous sbb kontroversy je buat apa..

    0

    0
  38. cik kim says:

    aku rasa si refelsia ni attitude problem. Nak membantai orang x tentu hala. IQ rendah

    0

    0
  39. Anonymous says:

    Tertengok bhgn ituuuuu…..nampak spt bekas parut yg bgaris…ermmmm x ori la teww…

    0

    0
  40. aku la ni says:

    abg nara tak buat study sikit ek… dia bukan “bujang” tapi mak jan… selalu sangat bagi fakta tak betul

    0

    0
  41. mulut leser says:

    minah 1 : @wawa_zainal hoii loe !! loe pikir loe siapa,enak-enak ajja loe bilang jupe kayak gitu,sadar diri dongg,dasar HAMIL DULUAN,sok suciiiiii…..

    minah 2 : @wawa_zainal kain kerudung pusing pusing kayak puting berliung !! dasar cewex nggak sadar diri .. cermin loe punya muka dongg !!!

    minah 3 : hye @wawa_zainal nyadar diri dong…jupe kayak gitu terang terangan ngak kayak loe yang kayak suci tapi nyatanya hamil duluan……selum loe ngomong kayak gitu ama jupe dipiki pikir dulu dong….

    0

    0