Written by AbangNara | November 19th, 2013

Tidak lama lagi, Farawahida bakal menamatkan zaman gadisnya dan bergelar isteri orang. Pastinya hati Farawahida sedang berdebar-debar. Tidak ketinggalan mengikuti trend kini, Farawahida telah mengambil foto pra perkahwinan. Menariknya, wajah suami Farawahida tidak didedahkan 100% di dalam mana-mana gambar.

gambar pra perkahwinan farawahida

Mungkin teman lelaki Farawahida malu-malu kucing kerana bakal menjadi suami kepada seorang selebriti. Tak sabar rasanya untuk melihat kekacakan wajah yang berjaya mencuri hati Farawahida. Pasti handsome!!! Abang Nara suka melihat Farawahida dalam persalinan baju traditional kaum India. Lain daripada yang lain.

gambar pra perkahwinan farawahida

Lagi beberapa gambar pra perkahwinan Farawahida dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar Facebook BicaraLensa.

gambar pra perkahwinan farawahida
gambar pra perkahwinan farawahida
gambar pra perkahwinan farawahida
gambar pra perkahwinan farawahida
gambar pra perkahwinan farawahida
gambar pra perkahwinan farawahida
gambar pra perkahwinan farawahida

52 responses to (9 GAMBAR)Foto Pra Perkahwinan Farawahida Oleh BicaraLensa

  1. Abby adabi says:

    Abg nara ckp si farawahida ni akan menamatkan zaman gadisnya tak lama lagi..Gadis dia lama dah ditamatkan oleh Zulfekar, abg nara oi..

    0

    0
    • Neelofa says:

      Gambar paling memualkan di BN…
      klik me..

      0

      0
    • Fahrin Ahmad says:

      Ape la faedah foto pra ni..
      cam budus je…klik me..

      0

      0
    • Wawa Zainal says:

      Bosang la..xde gosip hot ke?
      asyik gambar pra kahwin ngok je..

      0

      0
    • Abby Adabi says:

      Artis Gred D camni hanya mampu pre wed kat m’sia jew..TP TAK PE LA, SEKURANG2 NYE TAK MEMBAZIR..

      0

      0
      • BUNKFACE NO.1 says:

        tudia…dah keluar pekung di dada, kau ni memang dah lama kan main kat sini.. cuma sejak akhir2 ni kau meroyan. tak payah pura2 baru kenal blog ni lah LOSER booooooooooooooo

        0

        0
        • minah jambu merah biru says:

          Boooooooooooooooooooooo hahahahahahahahahahahahahaiiiiiii !! idop umno ! idop pak najib ! im 4u im 4uuuuuuuu lov u pak najibbbbb !

          0

          0
      • He looks smart says:

        suka hati dia la..
        yang penting dia happy.
        bakal suami nampak smart,handsome plak dari tepi/belakang..
        ko jeles ke??

        0

        0
    • EDDY says:

      Tidak ada insan suci yang tidak mempunyai masa lampau dan tidak ada insan yang berdosa yang tidak mempunyai masa depan.

      abby adabi,
      Barangsiapa menyebarluaskan berita-berita kekejian yang didengarnya, maka dia seperti pelakunya.
      Akhlak yang buruk merosakkan amal seperti cuka merosakkan madu.

      0

      0
      • pizza says:

        Nice one Eddy. Bagi full swing kt si Abby Adabi suweii ni. Benci betul aku baca so called ‘dakwah’ dia. Org kalau berjiwa dakwah takdenye nk komen camni. This Abby is a freaking annoying attention seeker. I pity you.

        Lama gila aku x komen dlm Beautifulnara ni. Bengang kt budak meroyan Abby Adabi punya pasal.

        0

        0
    • jelma says:

      komen awak yang pertama ni, islamik ke?
      true colours! menjelma akhirnya.

      0

      0
    • cik kim says:

      Cukup-cukuplah mengutuk orang cik Abby Adabi. Setiap pertuturan anda mencerminkan keperibadian anda

      0

      0
    • DEENA says:

      Salam, mulut tu agaK-agak ek kalau nak kata orang macam tu. Islam tak ajar kita cakap yang buruk2 pasal orang lebih2 lagi hal yang mengaibkan.

      0

      0
    • luna says:

      pundek si nara ni memerli, zaman gadis

      0

      0
  2. erk says:

    Hurm,baiklah

    0

    0
  3. Abby adabi says:

    Gambo yg duk pakai baju tradisional India tu perlu ke??HUKUM MENYERUPAI SESUATU KAUM KAN JATUH HARAM..Siap tangan sembah tu..Islam ke dia ni??Muka mmg bangsa india dah tp nam islam..

    0

    0
    • mAi ZuRa says:

      minah KERAK ni mane tau bab agame, sekolah pon tak habis tak caye cek la mana spm die kalo ade kecoh satu tepeng dulu die ni benti semate hadap nak jadi artis tu baru sekolah biasa agaknye canner la dgn sekolah agame nye plok kan ;p

      0

      0
    • hikhik says:

      gambo yg pakai blaus putih tu mcm iras zaiton sameon sket…masa zaiton muda laa…

      0

      0
    • apo says:

      India dengan hindu pun takdapek nak beza….

      0

      0
    • Anonymous says:

      ohhhhh…gupanya si abby adabi ni dh lama idup kt BN ni cuma dia menyamar j jadi ustazah jadian…hri ni baru tahu dia punya temebelang…dh kantoi dh….sbnrnya dalam menasihati pengomen dia le juga racun y paling jahat di BN ni….dia pndi nk bermuka2…

      0

      0
  4. ezrAria says:

    Siapa laki dia?

    0

    0
  5. teah says:

    asyik pra jer.. Bosan sungguh.. Kalau tak jadi kawen malu kan?

    0

    0
  6. suka hati kau la says:

    Bosannya laa gambar pra ni.
    Pra tak abis2. PRA-bis duit ada la.
    Tak pe la.. Diorang kan banyak duit. Eheh.

    Serius aku dah muak dengan cite artis Malaysia.

    *Dah apa pekdahnya aku kat sini?*

    0

    0
    • mizz cerry says:

      Banyak betul istilah PRA dalam Malaysia ni dari kecik PRA sekolah…bila besar sikit PRA Sijil…PRA Diploma…dah kaya sikit PRA Pertunangan….up lagi kaya PRA Perkahwinan…dah buncit PRA Kemengandungan la…satu lagi istilah PRA yang artis belum buat…

      PRA KEMATIAN….
      Mana2 retis yang dah umor 50 ke atas boleh la posing pakai kain kapan ye get ready nak bertemu ilahi….sekian

      0

      0
  7. Anonymous says:

    Untuk apa buat foto pra perkahwinan ek? Bukannya pakai baju pengantin pun. Pakai baju biasa je. Bergambar pulak sorang2 macam che Ta. Apa tujuannya? Pra tu pra ni…nikah tak juga.

    0

    0
    • ilham says:

      memang takde tujuan. amalan tak berfaedah dan membazir saja yang diilhamkan oleh musuh kita. tapi mujurlah tak sampai ikut hasutan untuk bergambar dengan pasangan seperti dah nikah.

      0

      0
  8. 2x5 says:

    Rupa dia sebijik wajah KAJOL , aktress hindi tu yg popular dulu.

    0

    0
  9. anon says:

    Hmm….ustazah celup Abby Adabi jadi pengomen pertama yg mengutuk org. Siap duk mengata kat si Fara ni, dengki ke?? Wey…nak jadi ustazah mana boleh dengki2. Hati mau baik be… Baiklah kamu gih surf blog2 agama drp duk baca and mengutuk org /artis2 kat blog ni. Kata org artis gred D lah. Ustazah ape gini, nak jadi baik konon2, mulut mcm longkang. Gih taubat cepat…

    0

    0
  10. betty binawe says:

    agak2 julfekar rembes tak tgk gbr2 ni?

    0

    0
    • Anonymous says:

      julfekar x merembes dah…. Dia dh puas pkai farah wahida ni…. Laki dia dpt bekas je….

      0

      0
      • minah jambu merah biru says:

        biar laaaaaaaaaaaaaa dh laki dia suka tkpe laaaaaaaa sama jugak kalau jantan bujang kawin ngan janda bekas orang jugakkkkkkkkkk ! ape nk peduli anak dara je janda ke bolong tk bolong nyeeeeee ! yg penting dia suka laki dia suka jadi suka sama suka kire ok la tu …ape nk kire itu semua bekas tk bekas janji bahgia ada duit ada rumah ada kereta nk tmbah kn lagi ada anak hepening kan …..otak jangan kolot sangatt !! pandang ke depannnnnnn !!! aek asek nk pandang belakanggggggggg aje bila nk maju huh ! ni mesti benot kan ????????? hahahahahahahahaha….

        0

        0
  11. luke pritchard says:

    apa faedahnya ambil gambar pra wed ni aku tak tau la…
    nak kata sblm ni takde gmbr..namanya artis..gmbr berlambak2
    boosann

    0

    0
  12. Anonymous says:

    suka sgt le tngkp gmbr ala2 india punya style…cantik ke..bukan makin cantik pn aku tengok…ye la..mgkn si farawahida ni bangga kot muka dia ad ala2 kajol skt sb tu dia wat style ni…ala2 kojol ad le…..sorry le aku cakap..semua gmbr x cantik…

    0

    0
  13. dyla lolala says:

    cantikk….
    hehehe photografer yang same mase i wedding…..

    :)

    0

    0
  14. perencah adabi says:

    jgn d layan atau di reply komen si adabi tu….just ignore…buat mcm tak wujud dlm dunia ni…….kalau dia letih mengumpul dosa….bye bye le tu…atau tukar nama lain….

    0

    0
    • Anonymous says:

      Abby Adababi kau bole diam tak. Tak oatut laki kau tak nak
      Dengan kau. Mulut……

      All the best Farawahidah semoga kekal ABADI

      0

      0
  15. Julia says:

    kalau nak nampak lagi kreatif amik gmbar pra kawin kat kubur..

    0

    0
  16. mat tajam says:

    cam sendu je gambar2 ni..kureng tang mana aku tak tau la pulak
    sekali tengok si fara ni macam rupa zaiton sameon muda2 dulu

    0

    0
  17. cik reedzydizzy says:

    tak payah le pra kawin segala..kehidupan selepas perkahwinan itu lebih utama

    0

    0
  18. Anonymous says:

    abby abadi kau ni insaf lah. kau jadi yg first.dah tu dok aib orang pula….

    0

    0
  19. minah says:

    letihhhhhhhhhhhhhhhhh

    0

    0
  20. kakton says:

    yg bakal laki dia dok menyorok lah sgt.kononnya klo nampak muka dia terus glamer la pas ni.puih
    parawahida pon xpemes mana.
    nyampah betul ngn prewed ni.dah la tayang aset kat org
    macam tapir je…mcm tenuk jer..

    0

    0
  21. Anonymous says:

    cis..kawen jugak,tahniah la jiran ku en syukur and frawahida ni ..

    0

    0
  22. […] (9 GAMBAR)Foto Pra Perkahwinan Farawahida Oleh BicaraLensa (51) […]

    0

    0