Written by AbangNara | April 11th, 2013

Wow. Berseri-seri wajah si Emma Maembong ini apabila mengenakan persalinan pengantin. Nampak macam sudah bersiap sedia untuk bergelar isteri orang pulak. Pasti ramai yang teruja melihat kecantikan Emma Maembong menghiasi muka depan majalah Inspirasi Perkahwinan ini.

emma maembong

Perhiasan dan bunga di tangan Emma Maembong itu sememangnya menarik perhatian Abang Nara. Memang awesome sungguh hasil tangan daripada Whatalovelywedding ini. Abang Nara pernah gunakan khidmat mereka untuk kenduri aqiqah anak tercinta. Memang puas hati sangat. (Boleh layari blog www.whatalovelywedding.blogspot.com untuk melihat lebih banyak hasil kerja mereka)

emma maembong

Menawan kan? Bolehlah dapatkan majalah Inspirasi Perkahwinan untuk anda melihat sendiri gambar-gambar ekslusif Emma Maembong di dalam persalinan pengantin. Lagi 7 keping gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

emma maembong
emma maembong
emma maembong
emma maembong
emma maembong
emma maembong
emma maembong

34 responses to (9 GAMBAR)Emma Maembong Hiasi Majalah Inspirasi Perkahwinan

  1. Linzy Longkang says:

    First yehhhh finally merasa jugak aku, takder org nak peluk kerrrr

    0

    0
  2. huha says:

    1st!!

    0

    0
  3. wAwA says:

    Ok…comey2. Kurangkan kontroversi, tingkatkan prestasi…baru peminat tak lari.

    0

    0
  4. Rigazzi says:

    cantik orangnya. manis bertudung. I like.

    0

    0
  5. miss s says:

    sweet

    0

    0
  6. mizz nurse says:

    cantiknya emma bertudung. tapi malangnya ia hanya sekadar di dalam majalah.. hmmm

    0

    0
    • Anonymous says:

      bagusnya awk cuba bg nasihat. tapi malangnya ia hanya sekadar di blog gossip.. hmmmmmmm

      0

      0
  7. Mirai Suenaga says:

    Saya Pencinta Fairy Tail!

    0

    0
  8. donut_cute says:

    untungnyaaa jadik artis boleh pakai baju mahal dan cantik… btw emma jgn seksi-seksi yer

    0

    0
  9. bedah tong gas says:

    kalau teruskn pakaian yg mcm ni mesti ramai lagi fans dia.. btw, bedah x minat sgt dia ni..

    0

    0
  10. bedah tong gas says:

    emma kalau troskn berpakain mcm ni dekat luar mesti ramai lagi manusia yg snggup nk jd fans dia.. ikhlas dari sanubari bedah tong gas…

    0

    0
  11. bedah tong gas says:

    emma kalau troskn berpakaian mcm ni dekat luar mesti ramai lagi manusia yg snggup nk jd fans dia.. ikhlas dari sanubari bedah tong gas…

    0

    0
  12. Fish Fairuz says:

    Kan ke manis kalau bertutup mcm ni….

    0

    0
  13. iphoneuser says:

    Alhamdulillah, semoga kita sama² doakan Allah swt berikan kita semua hidayah, untuk menutup aurat dgn sempurna, jadi insan yang cemerlang, terbilang, dan bukan insan yang berkeladak..bak kata Prof Muhaya.. :)

    0

    0
  14. Hullahoop says:

    Cantik memang lah cantik bertudung. Kenapa aku rasa dia tak cantik kat dlm majalah ni? Too much edited? Cubalah buat colour cover magazine tu biasa2 jer. Yang cantik just gmbr yang paling bawah tu..

    0

    0
  15. ............ says:

    pic y pakai baju pengantin y warna biru tu cantik….

    0

    0
  16. minah jambu 24jam mengadap compter says:

    Emma ni kalau di gandingkn ngan si Aliff Aziz dlm pilm atau drama mesti meletop punye kan. helo produser2 !!!!!!!!! tkde hati nk ambek Emma ngan Aliff berlakon sama sama ke ????????? belom coba blm tau tauuuuuuuu !

    0

    0
  17. Roundtable says:

    pasai apa kepala tu dok senget aje…yg berdiri tupun nk senget gak.

    0

    0
  18. Anonymous says:

    Fairy tales are stories that range from those originating in folk lore to more modern stories defined as literary fairy tales. A modern definition of the fairy tale, as provided by Jens Tismar’s monologue in German, is a story that differs “from an oral folk tale”; is written by “a single identifiable author”; can be characterised as “simple and anonymous”; and exists in a mutable and difficult to define genre with a close relationship to folktales. (wikipedia)

    Fairy Tail (???????? Fear? Teiru?) is a Japanese manga series written and illustrated by Hiro Mashima. It has been published in Weekly Sh?nen Magazine since August 2, 2006, and has been published by Kodansha in 30 tank?bon volumes; the individual chapters are being published in tank?bon volumes by Kodansha, with the first released on December 15, 2006, and the 35th volume released on November 16, 2012. Fairy Tail follows the adventures of Lucy Heartfilia, a teenage wizard (??? mad?shi?),[1] who joins the titular wizards’ guild and teams up with fellow guild member Natsu Dragneel as he searches for the dragon Igneel. (wikipedia)

    0

    0