Written by AbangNara | July 21st, 2012

Fuh ~~ Jeles sungguh Abang Nara melihat gambar-gambar percutian Diana Danielle dan rakan-rakan ke Eropah baru-baru ini. Diana sempat menjelajah London, Barcelona dan Amsterdam. Nampak sangat meriah dan sangat seronok. Ini yang buat Abang Nara teringin nak ajak wife pergi jalan-jalan ke Eropah jugak.

diana danielle eropah

Perkembangan terbaru Diana Danielle ialah dia akan muncul di dalam filem Hantu Gangster yang diarahkan oleh Namewee. Sambil kita menunggu, apa kata kita layan dan cemburukan percutian Diana Danielle dan rakan-rakan ke Eropah. Lagi 8 gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

diana danielle eropah
diana danielle eropah
diana danielle eropah
diana danielle eropah
diana danielle eropah
diana danielle eropah
diana danielle eropah
diana danielle eropah

51 responses to (9 GAMBAR)Diana Danielle Cuti-Cuti Ke Eropah, Jeles Abang Nara Dibuatnya

  1. drogan ball ada 7 biji semuanya says:

    rotikaya dah lama update nara oiii…..tp memang jeles lah jugak hehehe

    0

    0
  2. bungateratai says:

    comel :)

    0

    0
  3. w says:

    Foetdt

    0

    0
  4. saya baik says:

    eh comelnyaa diana , tpi kalau ade hijau lagi menawan , kannn

    0

    0
  5. Anonymous says:

    0

    0
  6. […] Fuh ~~ Jeles sungguh Abang Nara melihat gambar-gambar percutian Diana Danielle dan rakan-rakan ke Eropah baru-baru ini. Diana sempat menjelajah London, Barcelona dan Amsterdam. Nampak sangat meriah dan sangat seronok. Ini yang buat Abang Nara teringin nak ajak wife pergi … Continue reading → […]

    0

    0
  7. Anonymous says:

    0

    0
  8. Hafizul says:

    Cute la diana…like it..hehe

    0

    0
  9. boni kacak says:

    bestnya diana danielle ni

    0

    0
  10. lisa s says:

    diana mng a nice person altho she is famous.sgt humble and mng like a normal person/girl next door.tweets dis selalu yg good ones.always free of make up unlike some artis…forever ngan make up…thick eyeliner,fake lashes,contact lenses & red lipstick!

    0

    0
  11. funny says:

    your mother doesn’t work here. Clean up your own mess. Mmg terbaek r. Cer kalo malaysia de ppn tanda ni ku xtaw r pe jd

    0

    0
  12. sayasayangmamasaya says:

    selebriti2 mesia nie, masa ada duit, x terfikir nak menyimpan… bila da sakit, mintak derma… bukan kedekut, tapi masa ada x beringat!!! yg menderma tu plak adalah manusia2 yg x pernah sampai eropah, amsterdam bagai….

    0

    0
  13. Prince Noob says:

    ada aku kisah ke diana danielle oiiii..

    0

    0
  14. honeywellz says:

    Cantik… especially kulit dia. Feature dia mcm melayu tapi kulit mix ni lawa. Overall dia canteklah. Tapi bagi aku anak2 mix yg paling cantek Juliana Evans. Bertuah Zizan…. Prince Noob..U won’t comment if U didnt care, am i right?

    0

    0
  15. lola says:

    Bang nara ni mmg dah xde idea ek??
    Rotikaya update sbb bosan xde gosip saje2 pun ko nk tiru.
    Bosan siot beautifulnara ni. Bek baca rotikaya.
    Lg cpt update.

    0

    0
    • aku diam aje..... says:

      Tp kat sini jg ko mrayap, blegar2 pastu mengutuk blog ni tahap sukahati ko. Bek takyah sggh lgsg kat blog ni. Shoooohhhhh……..:-P

      0

      0
      • ritah rudainih says:

        baik ko diam je ‘aku diam aje…’

        aku sokong lola!
        bang nara abes idea! huh!
        entry org buat suka2 pun nak tiru! puiii!

        0

        0
  16. Anonymous says:

    0

    0
  17. Anonymous says:

    0

    0
  18. putumayam says:

    ape la si nara ni tu pun nak jeles watpe… kalau si diana daniel ni g mekah bleh gak ko nk jeles…ape daaa….

    0

    0
  19. berlagak lettew boleh jalan2 eropah. kubang kerian tak habis jalan2 lagi.

    0

    0
  20. diana ni nampak tua walau umo muda…aku rasa gen ayah dia kat texas tu mesti cowboy tua mabuk..coz mak dia tak cantik muka jawa kg giler…hhahahahaha..pasni mesti ANON serang..boooooooooooooo

    0

    0
  21. apela says:

    perghhh

    0

    0
  22. bella402 says:

    Ada sesetgh artis tu,br pg neg sekitar asia,dh pakai seksi2….tgk mcm diana ni,evnthough x pkai tudong,still jg pakaian dia kt tpt org,pdhl klu dia nk pkai seksi pn,aku xkan fikir dia tu muslim..muka pn mixblood

    0

    0
  23. Koko says:

    Melancong guna duit sendiri

    0

    0
  24. melaty says:

    ske dd nie..g tmpt org x seksi pun pakaian nye…retis len ermmmmm

    0

    0
  25. minatneelofa says:

    Nara, apahal pulak nak jealous@irihati pulak? kumpul duit, pastu bila dah cukup ambik package melancung ke Eropah, pastu bergambar puas puas dan paparkan dalam blog ni. apa ada hal?

    0

    0
    • chopia says:

      jeles apernyer..ada duit pg la melancong.ikut pket sendiri la, kalu takat duit riban2 jer melancong dalam negara dah ler.poyo abang nara nih!

      0

      0
  26. zaira says:

    tak ada aku nak cemburu deh,kalau pergi umrah/haji baru aku cemburu…

    0

    0
  27. […] Cerita Artis Selebriti hari ini, Fuh ~~ Jeles sungguh Abang Nara melihat gambar-gambar percutian Diana Danielle dan rakan-rakan ke Eropah baru-baru ini. Diana sempat menjelajah London, Barcelona dan Amsterdam. Nampak sangat meriah dan sangat seronok. Ini yang buat Abang Nara teringin nak ajak wife pergi … Continue reading ? […]

    0

    0
  28. NURUL says:

    BEST NYA SAYA X PERNAH PUN PI EROPAH

    0

    0