Written by AbangNara | January 8th, 2013

Fuh ~~~ Salah satu detik yang menjadi perbualan hangat ialah kemunculan Aaron Aziz ketika Hafiz dan Adira menyanyikan lagu Ombak Rindu. Jeritan yang mulanya tidaklah kuat sangat bertukar kebisingan tahap maksimum apabila Aaron Aziz mendukung Adira sebagai penamat persembahan.

aaron aziz

Namun sayangnya gimik yang dilakukan masih gagal apabila persembahan Ombak Rindu pada malam tersebut tidak membawa pulang trofi persembahan terbaik. Malah ada yang beranggapan tidak wajar perkara tersebut dilakukan lebih-lebih lagi siaran tersebut disiarkan secara langsung dan ditonton oleh jutaan orang tidak mengira usia.

aaron aziz

Mungkin ada pihak yang sengaja menimbulkan kata-kata kurang senang kerana cemburu kerana bukan diri mereka yang didukung oleh Aaron Aziz. Namun bagi Abang Nara, memang kurang molek aktiviti dukung mendukung ini ditunjukkan di khalayak ramai. Mungkin selepas ini boleh gunakan teknik lain pulak. Mengendong pun ok jugak kan?
aaron aziz

Lagi 6 keping gambar Aaron Aziz mendukung Adira di AJL27 dengan membaca entri ini sepenuhnya.

aaron aziz
aaron aziz
aaron aziz
aaron aziz
aaron aziz
aaron aziz

Baca Yang Ini Pulak:-

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

154 responses to (9 GAMBAR)Aaron Aziz Dukung Adira Di AJL27 Timbulkan Kontroversi

  1. Mak Jah says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 45 Thumb down 99
    • loveONEW says:

      wow, aku dtg kat sini pas nara post entri ni dibuat atas permintaan ramai..
      siyes aku geli, dan pelik perlu ke ad adegan begini..
      selepas adegan yang aku tak suka selepas ikan dugong diangkat dulu.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 145 Thumb down 6
      • amoi says:

        aku nak taw knp muka si adira lps abeh nyanyi tu masam smp abeh AJL..org duk sorak2 tepuk tgn n gelak..dia leh masam mencuka…adakah sbb mmg mood dia mmg dah x baik b4 nyanyi lagu Ombak Rindu, ataupun sbb didukung oleh AA???

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 215 Thumb down 2
        • lara_hati says:

          Hmm nak kata adira marah aaron dukung dia tak mungkin kot , sbb masa aaron angkat tu , adira siap lentokkan kepala ke dada aaron lagi , tp tk tau la klu sbb tu dia marah , tp nada dia lain la skit masa FBI bergurau tanya psl isteri aaron tu , start dari situ kot dia dah tk berapa nk senyum dah..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 123 Thumb down 2
        • Anonymous says:

          iol pun perasan…dier period pain kot???

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 52 Thumb down 6
        • Anonymous says:

          padanlah muke die ketat, ag coco sekarang ni dengan sharifah amani.. hihi.. btw, mmg x beslah adira buat muka camtu, ramai penonton perasan muke die ketat kot..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 85 Thumb down 2
        • kak rubi minat adam mukhriz says:

          kak rubi tak minat bang aaron tp kak rubi minat bang adam mukhriz. btw, bang aaron xtakot ke kene baling pinggan dengan bini kat rumah???????

          Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 3
        • kalau aku, best la jadi aaron. oh adira. dada kau sungguh berombak. aku rindu,.

          Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 7
        • Kak Cham Kuat Gosip & Tido says:

          Patutlah Abby mengamok pasal rezeki yg artis dapat x halal kalau pergaulan sesama bukan muhrim x dijaga! Kak Cham tengok pon geli!

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 104 Thumb down 2
        • atiera_ain says:

          yela….abg nara tolong g tnye adira bole x??kiteorg pun perasan…adira masam mencuka mlm AJL tu

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 1
        • daniel says:

          period kot…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Bah apa lagi says:

          Boleh bah kalau kau

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
      • cella says:

        melepaknya adiraaa.. mcm snow white dahh..
        dah mcm anak kacukan mat saleh jew..classs kau adira..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 54 Thumb down 7
        • Olga says:

          aaron ni macho la pulak! aku geli doh lepas dgr suara dia kat Fear Factor.. lawak gile dh mcm katun Conan! Ponen habis suara!

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 49 Thumb down 1
        • Anonymous says:

          eh apa yg nak pelik…aku tgk muka adira memang masam pun selama ni…dia jenis payah nak senyum..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
      • enw says:

        apesal aku rasa mcm menyampah gle dgn si adira nie? fbi tnye soalan pn mcm nk x nk jwb,pas 2 jwb tah ape2… lg 1 x de gimik lain ke selain nk mengangkat2 org nih? si dugung dlu dh kene maki,skg yg nie pn nk kene maki jgk!!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 64 Thumb down 4
      • black says:

        aku rasa remy n alyah dulu lg kelasss…x lah oberrr siap dukung dukung…jelesss???? tak kuasaaaa akuu

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 67 Thumb down 3
    • Zed Zeidi says:

      Tak pe, next year negro akan dukung Yuna..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 90 Thumb down 8
    • Anonymous says:

      Salah satu gedik adalah apabila Arron aziz berlagak macam hero malaya. Xpayah dok perasan sangat la yeopo..muntahkedarah adik nengok nie haaa.. Tapi aku memang xfaham flow industry seni Malaysia nie.. Asal orang tue femes, mesti orang tue jerla dapat offer itu ini.. Variasi kan laaa. Ramai kot pelakon lelaki lain. Orang lain muak kot. Aku xtaw ape yang Ada kat Aaron neh. Ensem la romantic laaa.. Blablablaaa.. Dari Suka Sudah jatuh ke xminat..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 128 Thumb down 10
      • Cik mira says:

        Betul, aku pun dh kureng suka dgn aaron aziz tu. Dh bosan la. Mcm la bagus sgt. Aku bkn jeles. Tp aku tgk mcm x kena je dgn aaron aziz ni.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 35 Thumb down 2
    • han tong says:

      much2 better kalau aaron aziz just satukan tgn adira & hafiz.. kan ke diorg tu pernah couple.. so this is show that diorg dah berbaikan…pls la.. its over my expectation… anyway, boring la if we put aaron aziz always in Ombak Rindu……
      pls change the mind.. abg nara pon same……. all this rubbish.. pls dont let everything jadi makin kontolvesi…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 80 Thumb down 19
    • Walaupun Kan says:

      Dukung, pegang gelas merah, baca sajak, gaduh atas pentas…adoi semak mata. AJL dah jadi macam Anugerah Skrin la pulok doh….

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 76 Thumb down 7
    • Anonymous says:

      Jeles celah mana. Bagusla ada org tegur. Orang yang tegur tu sbb kita ni org islam. Memang tak elok utk tontonan keluarga. Dah tegur cakap jeles pulak.. Aduhhh low mentality betull.. Orang skrg bijak pandai takdenye mroyan jeles tak dpt kena dukung ngan artis. Alahai

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 84 Thumb down 4
      • Anonymous says:

        Islam first melayu second. Wife yang bajet xjeles suami buat apa camna pun tue mohon ingat Allah swt. Husband yang bajet cool tue mohon ingat adat dan batas sebagai seorang suami. Kami xjeles. Hak menjaga orang Islam hak kami..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 156 Thumb down 6
    • n says:

      Apepun tahniah bt Hafiz..vokal yg mantap.. Aaron Aziz dukung mane2 artis pun sure akan jadi kontroversi..setakat Adira tu ape lah sangat kot..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 49 Thumb down 1
      • o says:

        suami dgn bapak org memang tak sesuai utk buat adegan mcm ni..cuba lah jaga hati bini tu…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 74 Thumb down 6
    • coki coki says:

      adira nampk mcm penkid je..mesti xde selera dgn AA wakakaka

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 3
    • kak timah says:

      nape lah adira malam tu kan mcm xde mood je tgok . . harap adira bg pnjelasan nanti

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 32 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      Kalau dulu faizal tahir buka baju kena dah hukuman. Buka baju bukan aurat pun bagi lelaki. Itu xboleh. Yang ni dukung². Sah² la haram. Sama je cm dukung babi. Astagfirullah. Minta tindakan diambil.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 60 Thumb down 0
      • yuhuuu says:

        dulu aku bengang gila sbb faizal bukak baju tu sampai mahakarya cinta dia tak boleh nyanyi ahhaha. pelik kan malaysia ni. ape yang faizal buat tu sebenarnya sikit je nak dibanding kan dengan artis2 lain.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 36 Thumb down 0
      • Tak Paham says:

        dukung babi haram ke? setahu sy mkn daging babi dan sekutu2nya yg haram…..

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
      • Anonymous says:

        ntah faizal tahir buka baju kena denda bagai,abis tu artis pki baju mpk lurah,tangkap gambar ngan arak,buka kelab malam,tangkap sbb dadah,kena tangkap khalwat,angkt2 pompuan bkn muhrim di khalayak x kena apa2 tindakan plak,ni semua politik jer..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
    • Ratu minah jambu merah / biru says:

      kau ingat ape ! Aaron ni stim sangat tengok n dokong adira tu depan orang ramai ! kalau Aaron dokong dia kt dalam bilek mungkin jugak la si Aaron ni stim !

      Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 5
    • Mak Jah Ori says:

      Woi siot je guna nickname aku.

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
    • Anonymous says:

      mcm stim je muka AA masa angkat Adira….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  2. Fizz says:

    Abg nara suke bikin panas kan? Melaga lagakan org.suh org mengumpat..insaplah abg nara..awk ada anak bini..puihhhhhbb

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 80 Thumb down 15
    • R.O.C.K. Gal says:

      Betul kata Fizz nieh…

      “Abang Nara, memang kurang molek aktiviti dukung mendukung ini ditunjukkan di khalayak ramai. ”

      abes tuh yang pi post gak gambar2 tuh napa?? kami nie nama pun pembaca….

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 41 Thumb down 6
    • kupizz says:

      tp abg nara tak dukung anak dara org lain…dah tau ada bini dgn anak…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 1
    • Rogayah Perrrropa..ko mampoo says:

      Apa ko nak heran Fizz memang duit cari makan dia dgn menyebarkan keaiban dan melaga-lagakan org. Itu je koje dia boleh buat utk dapat duit byk. Walaupun rezekinya banyak di dunia tapi di akhirat belum tentu lagi..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 0
  3. aaron'swife says:

    waaaaaaaaaaa!!!ttp jeles ok!knpe perlu ade gimik sebegini?hurmmm

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 9
  4. ok lah says:

    Baik lah!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  5. coki coki says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 10
  6. Anonymous says:

    dukungan tak kemas

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 4
  7. Anonymous says:

    boikot aksi dukung mendukung di kaca tv!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 49 Thumb down 3
    • setuju says:

      terutama utk suami & bapak org…..ingatla bini & anak yg tersyg…tak sesuai langsung….

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 3
      • takeiteasy says:

        sebaiknya bkn saja suami org o bapak org tapi SEMUA ORG yg beragama ISLAM jgn dok buat agenda2 yg ntah apa2 ni
        x dpt apa just dpt dosa

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 32 Thumb down 2
  8. Fizz says:

    Abg nara suke bikin panas!!!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 6
    • Ak yg comel says:

      bagi aku bukan bang nara yg suke bikin panas tp retis2 mcm aaron aziz ni yg bikin panas. apsal la buat aksi dukung mendukung tu.aku yg tengok kat rumah ni pun malu wehh tgk ngn family sume.live tu..xperlu kot nk kena buat adegan dukung tu. start dr tu aku rase adira terus xde mood maybe sebab dia da bole rase satu malaysia akan banned dia.dia pun aku rasa bengang ngan aaron aziz sbb tu masa fbi tanya dia pasal wife aaron diyana halik tu adira da mcm moody.

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
      • haha says:

        haha.baru nak moody..masa rehearsal tak nak voice out plak bnda2 mcm tu.baru skg takut.ni adlh menatlity retis yg takde plajaran sgt.haha.wuteva.

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  9. Elie says:

    untunglaaaa aaron aziz tlg dukungkan :P

    Hot debate. What do you think? Thumb up 2 Thumb down 8
  10. Ara Bella says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 31
    • biniku kecoh says:

      suami org dgn bpak org memang tak sesuai sgt buat mcm ni……kenapelah si AA ni…ingatla org yg tersyg…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 4
  11. sakura says:

    jgnkn gimik siaran lgsg je dlm lakonan pn xley jgk…same je..sape wat sndri dpt saham

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
    • abcde says:

      AA memang tak sesuai lagi nak bawa watak romantik kat drama,film…atau lakonan scara lansung mcm ni …especially yg kena pegang2,peluk2..dukung2……mcm ni….ingat lah bini yg tersyg…haram tetap haram….

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 3
      • Anonymous says:

        tu dah keje dia,bini pun redha jer selm ni pun dia ngan famili dia hidup mewah pun sbb berlakon gakbknya dia tu ada keje lain..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. bawang says:

    marilah bergosip secara berhemah

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  13. siti salmah says:

    Ouh, kurang molek aktiviti dukung mendukung ini ditunjukkan di khalayak ramai ya? Kalau tunjuk berkeping2 dalam blog takpelah ye tak?

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 3
    • sitikus says:

      tak kira khayalak ramai ke tak ramai ke….yg pastinya jgn la yg dah jd suami ngn bpak org…ingatlah bini dgn anak oi AA….

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 3
  14. shahz says:

    nasib baek hafiz n adira x menang persembahan terbaik, klu x, lagi la kontroversi..
    rasenye xpayahla nak ade adegan dukung2 bagai klu siaran langsung, x elok la..
    bukan nak belajar dari kontroversi mase anugerah skrin aritu.. yg part aqasha dukung fouziah ghaus tu..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 3
  15. R.O.C.K. Gal says:

    Petikan dari entri

    “Abang Nara, memang kurang molek aktiviti dukung mendukung ini ditunjukkan di khalayak ramai. ”

    TAPI post gambar dukung mendukung boleh pulak….

    kami nie nama pun pembaca so kerja baca laa..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 5
    • lepas baca jgn komen says:

      ingatlah bini dgn anak yg tersyg,,,,..tak pyhla nak dukung anak dara org lagi…apelah si AA ni…

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 3
      • Anonymous says:

        anak dara ke tu??

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 5
        • Boy says:

          alaahh… Adira tu bukannya tahu sgt pasal hukum, sebelum berpeluk bermanja bermain dan bergambar dgn anjing dia relax je.. klu benda camni manalah dia nak kisah.. artis skrg ni, memeang sedih.. si Aaron pulak, sudahlah kau tu laki dan bapak org masih tak reti2 nak jaga maruah dan aib umat Islam.. kalau kau Hollywood lainlah, ni Msia majoritinya Islam.. eeeiii meluat aku tgok org Islam tua yg tak sedar diri camni…

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
        • hanni says:

          lebih baik peluk anjing drp peluk lelaki bkn mahram…haram2 anjing boleh samak!

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 0
  16. hantu jiwang says:

    tah nara ni. saje nk lagakan org kn? dosa besar tu! buat blog gosip mcm ni pon dah byk mana daging manusia ko kena telan nti kt akhirat. ni lagi tmbah dosa bgi kita bace. kite pun bodoh gak gi bukak pastu bace. btw, puteh melepaknye wehh si adira ni. jeles aku nyahh!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 7
  17. Anonymous says:

    alah dukung kat tv ke atau masa berlakon ke it is the same wat…..ape la nak kecoh2..

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  18. Anonymous says:

    artis ni mana kisah soal halal haram.. setakat dukung tu biasa je bg diaorg, yg hardcore dan tangkap atau ditegur ulamak baru diaorg itu salah.. nyampah dgn artis ni.. bajet semua benda tu elok dan hebatlah sgt… padahal tak fikir yg diaorg buat sesuatu yg mengajar anak2 muda buat benda tak baik.. takpelah, korang pun ada anak.. kalau suatu hari anak2 kau buat lebih teruk dari tu.. jgn nak salahkan sesiapa pulak ya… sedih sgt2 dgn aksi camtu, takde org yg alim sikit nak tegur atau bagi garis panduan.. silalah jaga adab sikit… elok sgtlah gamaknya dukung-mendukung, sorang laki org dan sorang lagi pulak anak dara.. depan jutaan org pun dah buat camtu, tak tahulah….

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  19. Syeila says:

    macam tak tahu halal haram je diaorg ni, padahal dua2 Islam. nak sgt ikut Hollywood tu

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  20. kosong says:

    muka adira putih betul. dia pki SNE beuty ek? siapa tahu blh crita betul tak produk ni ok? :)

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
    • Cik Nova says:

      Ah ah.. pakai SNE. Tapi mahal giler SNE ni.. Ada org citer si Adira ni makan 3 kali ganda dari dos biasa pagi & petang sbb nak cepat putih.

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
      • Bea says:

        A’ah, betul tu. Dengar nye, selain dari makan, kapsul tu die pecah kan n sape kat seluruh kulit muka n badan. tapi da putih sangat2 la, make-up pon da jadi tak kene je kat muka die.

        Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
        • bananaz says:

          putih pucat tak cun lah…putih kemerah-merahan baru laa marvelous~

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  21. joyah says:

    ape kerlas dukung penkid?

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 1
  22. LALA says:

    Mungkin AA takde aura macam Remy Ishak (even org hina kata dia cam mat bangla aje) tak perlu nak dukung si Aliya , dia naik pentas pun terus jadi treading kat Twitter. Aliya kasi lentuk skit aje kepala kat bahu, dah semorang histeria. sedangkan sebelum ni takde pun herankan si Remy Ishak.

    AA dah gemok la. sila kuruskan badan

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 3
  23. juju says:

    adekah org yg handle AJL ni same ngan anugerah skrin?? maybe die amat menggemari bab dukung mendukung ni?

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  24. mak yayah says:

    naseb bek laa laki aq bkn pelakon… kalo x,mau mkn ati aq tgk laki aq ats katil ngn pmpn len,dukung2 ank dara org, berpelok2….. eissh eiish eiiissh

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 1
    • Muna says:

      tak payahla nak jadi pelakon, byk lagi kerja halal yg lebih baik dari jadi pelakon ni.. pelakon ni byk yg fikir nak duit nak glamour je sedangkan dosa pahala tolak ke tepi.. sudah tiba masanya masyarakat tidak agung2kan sgt artis ni…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 0
  25. amr says:

    Laku lagi ke AA ni?

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 2
  26. ila says:

    Adira xsporting lgnsg time AJL27 aritu… buat muka sgt ala2 kekwat… baru kene dukong dngn Aaron… spoilt my mood bila tgk Amy Search n artis2 lain layan otai2 rock atas pentas dia buat muka blurrr kat situ.. dah la duk barisan depan… harap Adira belajar camen attitude artis di masa depan… (nasib mmg aku xminat Adira!)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 29 Thumb down 2
  27. duri semalu says:

    tetibe kte rase cam xminat AA…emmm abg nara, sape yg jeles sbenarnye…kte xrase pe2 pun!atau abg nara yg jeles xdpt dukung adira?huhu.dukung ke gendong,sama aje…

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  28. saya OK je says:

    takotnya tengok adira. putih sangat.. macam dah mati je sel kulit tu.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
  29. hello kitty says:

    seperti yg dijangkakan, bnd mcm ni akn jd kontroversi. tak pernah tak ada kontroversi dlm anugerah sebegini rupa di msia ni. bkn nak mengutuk atau mengata apa, tp pihak2 yg terlibat tu dah tau benda mcm ni tak disukai oleh org kat sini, msih juga nak buat. mcm tak pernah belajar drpd pengalaman lepas2. slalu je timbulkan gimik yg membawa kontroversi, bukannya dipuji.

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  30. Kak Zombie says:

    Aduhai, gimik setakat dukung je? Itu je daya kreativitinya?
    Patutlah tak menang. gaya sendu. Balik-balik Aron Aziz. mamabosan.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 0
    • pak zam says:

      takde pelakon lain ke?…dahle suami org pulak tu kena dukung anak dara org…ingatlah bini yg tersyg

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 1
      • Anonymous says:

        setuju dgn pakzam.. tapi ada jugak yg dislike komen pakzam, mesti mereka yg dislike tu org yg suka kpd perkara2 yg tak sopan sbb terang2 aaron aziz dukung adira tu mmg sgt2 tak sopan… dahla kalah AJL27… artis2 ni cubalah tunjuk sesuatu yg elok sikit kalau ya pun nak menang, sudahnya kena kritik je lebih dek perangai yg tak senonoh…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  31. takeiteasy says:

    sy sbg seorg wanita x rasa jeles coz aaron aziz tu dukung si adira tp sra amat bersyukur coz x tambah dosa kena dukung dgn laki lain
    skarang ni jd trand pula bla ada event apa2 mai hero senang2 dukung pompn
    ari ti aqasha dukung si fouziah ni aaron la plak
    apa hal ini da x da cara lain ke??
    kat hollywood pn x da bnda2 mcm ni kt M’sia ni suka buat pelik2
    masih ada lg bnyk cra nk bg persembahan tu jd menarik

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 1
  32. Anonymous says:

    Lagu ombak rindu dh basiiiii la…dh x best pn…..nk wat persembahan terbaik n dukung mendukung…tpi ttp gagal…kah…kahhhhhh….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 1
  33. mimi6767 says:

    pas ni mesti abg nara try dukung bini dia pulak…..auwwww!!!!
    Aron ajis….;bila engko nak dukung aku?????

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  34. butamata says:

    yg dok pegang2 peluk2 dalam drma/filem tu elok la ea.. baru dokong mcm nie da kecoh..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  35. mimeemeow says:

    Eii,nyampah gle neng0k mke si adira ny time 0wg laen wt sh0w…bleyh wt mka bpak gle bengang…pehal kau dira oii??.lg 1 time jwp s0alan si FBI 2…tah pape jea kau ann?.tgk intan jwp wt rlex jea…kau ny xda sense 0f humor lgsg…nyampah gle neng0k mke kau…puiiiihh

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 2
    • Ana Dahlia Ke? says:

      aku lagi geli tengok tulisan kau. tak pandai tulis ke!

      Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 1
  36. Anonymous says:

    dulu sy minat gila kt AA ni..tpi skg dh kurang la….dia pnya aura skg cam dh kureng la….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
  37. Hamba Allah yg hina says:

    apa yang haram tetap harap. Industri kite telah jauh menyimpang. apalah sgt melatah dengan adegan ini. rasanye terlalu banyak drama, movie malaysia yg mempunyai adegan2 tgk saja ombak rindu dan katerina legnda budak setan.. mari kite menuju ke jalan Allah, InsyaAllah

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  38. Apalah nak jadi dgn artis sekarang says:

    sepatutnya mufti, ulamak, ketua2 jabatan agama atau mereka yg celik ilmu agama kena bersuara dan bagi sikit ulasan/teguran berkaitan hukum terutamanya tingkah-laku pergaulan artis2 tempatan masa kini.. makin lama makin berani mereka ni buat perkara2 yg tak sepatutnya.. tidakkah aksi tersebut boleh dikategorikan sebagai “perlakuan tidak sopan”? tambah2 salah sorangnya suami orang, sorang lagi anak dara.. seni tu seni jugak, tapi adakah kerana seni maka agama perlu diketepikan?? diam je diaorg ni pun mcm takde yg berani nak tegur.. seolah2 redha je dgn apa yg berlaku..nak kata tak tengok rancangan hiburan mcm ni, ramai jugak dari kalangan mereka yg tahu dan menonton rancgn ni.. tak salah jika ada yg tampil memberi teguran, paling tidak org ramai boleh belajar teguran tersebut dan lebih prihatin dgn isu2 sebegini serta artis pulak akan lebih berhati2 serta boleh perbaiki diri jika tersilap…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  39. kak timah says:

    nape lah adira malam tu kan mcm xde mood je tgok . . harap adira bg pnjelasan nanti

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  40. Wardini says:

    kalau dah artis tu, perangai tu mmg susah kita nak jumpa artis yg betul2 bagus yg boleh diikuti.. betul kata Wardina Saffiyah “artis tak boleh jadi ikon”…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 1
  41. Siput Sendu says:

    hok aloh yg dlm tv pegang2 angkat dokong2 tu boleh plak! kecoh la woi!!!

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
    • siput sedut says:

      mungkin mereka bukan suami atau isteri org kot…kalau salah dgn tuhan…mereka sendiri yg jwb…tp yg suami & isteri org ni….mcm mana pulak…?…ingatlah org yg tersyg jugak kat dunia ni…

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  42. Diri Ini says:

    rasenye xperlu pun adegan dukung mengdukung nie…kalau setakat nk pegang tangan pun xpe lagi…patut pun xmenang…kalau menang mcm menggalakkan pulak….

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  43. Lagubestbest says:

    Ingat tak pasal isu skirt pendek Cik Ta dulu? Skrg skirt pendek bukan isu dah. Skrg ni kontroversi AA dukung Adira, next few years dah takkan xjadi isu dah, jadi normal.

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  44. didie @ says:

    “Namun bagi Abang Nara, memang kurang molek aktiviti dukung mendukung ini ditunjukkan di khalayak ramai.”

    tapi ko jugak yg dok post gmbr x senonoh ni. Ape daaa…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  45. adoyai says:

    gimik ni xmnjadila..xmnarik..aaron aziz xde pon ok….sbb hafiz da ade aura tersendiri…

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  46. Anonymous says:

    x perlulah sampai nak dukung mendukung.. nasib c adira 2 kecik juak… huhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  47. fizz says:

    benci nara!!!

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 3
  48. Fizz says:

    korang kutuk2 ..korang gak undi aaron aziz nnt..dpt lg anugerah bintang paling popular..dukung2 atas pentas dah mcm xde agama..padahal dua2 org islam tu..pelik nyer aku..sepatutnya adegan live mcm tu x blh buat..bdk2 sume tgk..dah mcm bernafsu aku tgk..geli!!!

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
    • Yin Kedah says:

      kalau kafir org tak kisah pun, lantak pi lah hangpa nak buat apa.. ni dua2 ekoq muslim.. mcm takde batas lagi dah…

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  49. maklimah says:

    amboi semua.duk kutuk.yang lain pun sokong.post kawin apek n leuniey, bile reader duk mengata x pakai tdung sume, bukan main back up..sbb ape, sbb ade nik aziz.,.

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 5
  50. Saye says:

    Sebagai seorang anak, tentu saya sedih kalau bapa saya angkat perempuan yang entah sape2. N sebagai seorng isteri, lagi la saya sedih klau suami saya angkat perempuan lain, di khalayak ramai pulak tu, rasa sangat terhinanya martabat seorang isteri..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 1
  51. Melati says:

    Kulit Adira sama putih macam baju AA je .. Gila..

    Yang untung sape? AA laa.. Banyak dah org pompan di dukungnye kot..

    saya jugak perasan muka Adira takde mood.. Macam nak blah dr situ cecepat..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  52. syahirah abdullah says:

    DIYANA HALIK isteri AARON AZIZ tak cemburu ke?… dulu suami baru nak popular kat s`pore… tengok aaron aziz rapat gan pelakon pmpuan… cemburu bukan main… siapa bagi warning kat pelakon pmpuan tu…

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
    • ramos says:

      YEKE SHIRAH?PELAKON PMPUAN MANA TU CER BGTAHU NAMA DIA NAK GAK TAHU…YG PELIKNYA SKRG DIANA BG LAK AA BERLAKON ADEGAN INTIM DGN WANITA LAIN..ADOYAI………X JELES KE

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. aslina says:

    scene tu tak patut pun diadakan…takde kene ngena..hampehhhhh

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  54. elak elak says:

    ketahian apakah ini?menyembur2 asam pedas ke ruang udara masa tgk AA dukung adira..macam2 le industri hiburan ni..sajikan benda bukan2 pd rakyat jelata..
    off topic: dulu aku suka AA,tp sejak aku rasa dia ni sendu..trus xminat..bek minat johan..

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  55. Anonymous says:

    korang tu mesti jeles terutama pompuan yang dah jadi bini gemok gedempol…hahaha laki tak dapat dukung..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 6
    • geliiiiii says:

      Bila shila amzah salam cium tgn semua dok kecoh smpi kn mntk maaf. Semua kuar hukum hakam. Bila si haron ni dukong ank dara org x nk kuar hadis ke?

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
    • Pakcik says:

      bukan soal jeles Anon oii.. yg sorang tu laki org, sorang lagi anak dara.. agak2lah sikit.. dukung-mendukung mcm tu sgtlah tidak sopan.. malu la sikit dgn family/anak bini sendiri.. kau ni, cakap mcm tak tahu halal haram..

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
      • Fazura Baju Kurung says:

        betul tu pakcik, saya sgt malu tengok adegan dukung-mendukung tu. sgt2 tidak wajar!

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  56. Anonymous says:

    Laen kali buatlah dukung si hafiz tu,laaaaaaagi kontroversi.Silap silap menang persembahan terbaik,hahahahaha.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
  57. shahz says:

    yg penting sapa yg cipta persembahan tu..mesti idea org tu…yg adira k AA k Hafis k…kene lah ckp kalau x suka…yang penting agama ok.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  58. Ratu minah jambu merah / biru says:

    eleh setakat dokong apeeeeeee la sangatttttttt bukan ye niat sangat nk dokonggggggggggg penerbit atau pengarah yg suroh buat gitu pasal nk idop kn balek watak pilm ni tk tau ke !!!! asal dokonggggggg je orang semua otak kuning macm ki wak……….. orang dolu dolu tkde pon otak kuning cm ni ! mandi sungai kemban lagiiiiiii …

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 4
  59. naim alias says:

    kontroversi betul diorang ni!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. Samdol says:

    Ape rasa kawen dgn retis ek..tgk bini kene dukung peluk dgn jantan lain or tgk husband dukung pompuan lain..haihhssss…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  61. sangsuri says:

    alamakkk…. kantoi la adira ni… muka ketat jea masa duk kt kerusi penonton… mgkn dia pn x setuju kna dukung… tp dh pengarah suh buat camtu… mgkn dia pn x selesa… sian gak kt dia… huhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  62. bujang says:

    AA akan hilang aura tak lama lagi…..sama seperti Mawi dulu….ramalan Nujum Pak Belalang…..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  63. watduh says:

    rasanya korang & aku smua ni pun tumpang dosa jugak…sibuk2 hal dosa org lain…camna betul kan?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      berdosa kalau niat kau tak baik.. kalau niat kau baik nak tegur atau bg nasihat positif yg membina pasti ganjaran yg baik juga kau akan dpt..

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
      • Joe says:

        Ini blog memang bikin dosa kakak, jgn dtg sini…dah ramai nasihat dri ustazah2 di atas, ustazah pun selalu jenguk, terasa ade x kene, mesti mau komen juga utk melepaskan perasaan. Ini blog mesti kite bang2 cukup utk artis.

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  64. Anonymous says:

    penyanyi ni ada penyakit albino ker putih semcm jer

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  65. maximiliana says:

    banyak lagi gimik lain boleh buat. dukung2 ni jugak yg jadik pilihan hmmm.. ape nk jadik lh dunia hiburan sekarang… takkan takde idea lain yg lebih bagus kot..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. bucutt says:

    dunia skang haram di ambil..halal d bungkus,,,tgok dalam crite dalam tv2…pegang sana pluk sini,,,mcm xde batas lgsung,,,aaron aziz,,,,dh nasib dia carik makan dalam bidang ni…tp xplu la smpai bgdai maruah bagai…istri mane rela lai dia kena pluk,,memeluk…istri bodo j…tipu la kalau bini dia xrasa…xde profesional la….xkn bini dia xde prasaan lgsg,,,buctt as a wifey pom leh rsa mrah…not jeles tp mrah…relakan j…tp ape boleh buat..laki dia cari mkan ukt fmly dgn cra mcam tu….redha j la..tutup mata saja….tp tv 3 memeg salu melampaw..dari cerita hingga la ke berita…semua yang hram saja…isu lucah..dan bla bla bla bla…….

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  67. wak luu says:

    sekarang ni org ramai dah boleh pikia’ benda2 yg bole n yg x bole . klu ada benda yg tak baik memang akn dikecam la . kpd artis2 tu sikap anda amat diperhatikan oleh org biasa . so hati2 dgn cara anda , ada yg memerhati . . .

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  68. mojojojo says:

    kalau FT buka baju tak boleh,kalau dukung tak bukak baju boleh,tak lama lagi ,main tak buka baju boleh.macam2 tv3 nie.makin kelaut rancangan tv nya.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. minyak masak cap saji says:

    kalau suami ada gelaran suami dayus..untuk bini aaron aku gelarkan bini dayus…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  70. cube AA lambung adira tu . mesti orang sume xkecoh2 cam sekarang ni~

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  71. Meow Gosip says:

    aku xfaham ape yg best dgn prsembahan diorang malam 2, gimik dgn AA xmenjadi.. Meluat tgk adengan over2, spoil je..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  72. nazra says:

    erk. awat hafiz je yg tak dukung dira :P

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  73. Lols says:

    putihnya ko Adira… tak kisah pun ko putih sbb mmg dah genetik ko gitu huhuhu. Napa juru solek tak bagi tabur kilat2 sikit kat Adira tu, haa nnt boleh jadi vampire ala2 twilight kekekekek…
    Anyways, sgt tak best gimik dukung2 gitu sbb nmpak over. Tettt

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  74. sibli yusof says:

    Ala setakat main peluk tu tak jadi masalah. Sebab ko oranglah industri muzik malaysia tak maju. Saya rasa kalau ko org yg jadi artis, mungkin lebih teruk. Jangan pandai jadi hakim saja. Selebihnya biarlah tuhan yg menghukum mana yg buruk mana yg baik. Jangan jd HIPOKRIT.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  75. kak kiah propa says:

    kak kiah dh agak dh ni taktik sgt nk mng..last2 x mng,…nan hadohh..sedeyh..!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  76. kak kiah propa says:

    kak kiah dh agak dh ni taktik nk mng..tup2 tup…nan hadooo!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  77. ramos says:

    SERIUS AKU MMG MINAT AARON/AA…AKU TERKEJUT GAK MASA DIA ANGKAT ADIRA..MEMEK ADIRA MCM TERKEJUT TAPI COVER LINE PLAK PASTU,KALAU AKU JD DIANA BINI AA MAHU AKU JELES…
    TAPI KAN SEMUA DRAMA ROMANTIK LAKONAN AA SEMUA ADA BABAK PELUK,PEGANG TGN DLL…KALAU AKU JD BINI DIA..MKN HATI AKU…..HURMMM TP DIANA MYBE FHM KERJAYA SUAMI DIA SBG PELAKON..NAMA PUN CR DUIT KAN…KLO BINI X SUPPORT SAPE LG NAK SUPPORT..NI PERIUK NASI DORG…PEPE PUN AKU DOAKAN AA BERLAKON WATAK YG KURANG BERSENTUHAN DGN MANA-MANA GADIS LAA…..AKU SBG ORG AWAM TGK PUN DH JELES APATAH LG BINI DIA…SELAMAT BERJAYA AA…..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • mama Adam Mukhriz says:

      peminat2 aaron aziz meroyan sbb menang satu je utk abph 2012…dh tu kutuk plak si zizan dgn si sam….jgn la gtu…terimalah takdir ok!!1

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0