Written by serenity | December 16th, 2013

Tahniah diucapkan kepada pelakon yang dikenali melalui telefilem Blok 404 dan kini pengarah teater, Raja Azrey Raja Kamaruzzaman, 35,  kerana bakal melangsungkan perkahwinan dengan pengurus kerjayanya, Rozita Rahim, 28.

 photo ieytaazri03.jpg
 photo ieytaazri02.jpg

Perkahwinan mereka bakal dilangungkan pada 20 Disember ini di Dewan Komuniti Lembah Pantai, Bukit Kerinchi, Kuala Lumpur. Bersama kita doakan perkahwinan mereka berkekalan sehingga ke akhir hayat.

Lagi enam gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.


 photo ieytaazri05.jpg
 photo ieytaazri01.jpg
 photo ieytaazri08.jpg
 photo ieytaazri04.jpg
 photo ieytaazri07.jpg
 photo ieytaazri06.jpg

38 responses to (8 GAMBAR)Pra Perkahwinan Raja Azrey Raja Kamaruzzaman Dan Rozita

  1. memey says:

    semoga berkekalan

    0

    0
  2. markonah says:

    Eh dia ni bukan dah lama kawin ke? dulu bini dia pakai tudung gak… ke dah bcerai dgn yg dulu?

    0

    0
  3. kalau aku kaya says:

    tahniah..semoga berkekalan hingga ke jannah. Ske tengok…gebus~

    0

    0
    • minah jambu merah biru says:

      berpisah ?????? mungkin dia berpisah pasal dia rapat n mateair ngan pengurus dia sendiri ! bini mana yg boleh terima kan !

      0

      0
  4. kak anon says:

    congrats in adv.. :)

    0

    0
  5. yan says:

    kawin kali yg kedua ni…yg dulu dah becerai ke.?.x de dgr pun..anak2 dgn bini dulu cute sgt2..apa pun slamat pengantin baru .

    0

    0
  6. mya says:

    laa dia ni ke. muka knal tp nama xtaw. hek2

    0

    0
  7. saya ok jer!! says:

    dia ni pelakon BLOK 404.. famous filem tu dulu. hehe

    0

    0
  8. roses says:

    Pengantin pompuan makan lalu noh..

    0

    0
  9. KT Pari says:

    Tak kenal or pernah dengar nama dia org ni, tapi si lelaki nampak mcm tua je and si perempuan mcm gempal je, bulat muka…..ape2 pun tahniah

    0

    0
  10. Kangkung Goreng Belacan says:

    Mamat ni penah berlakon Kem 505 sekali..aku ingat sbb dia jadi lembut auww2 gitu..huhu

    0

    0
  11. Cik Ti says:

    yang kurus x semestinya cantik dan baik! yang gemok x selalunya hodoh dan jahat! juz nak ckp…org gemok pun lakulah! korang yg duk ngata org gemok tu pehal! ader gak dia kawen retis..korang ader???? puih!

    0

    0
  12. LOLA says:

    nTAH.. tak baik mengata orang.. kena balik kat diri sendiri baru tau.. org gemok pon ade prasaan! die comel pe. cume bulat jer. kalo die pakai jenis kain satin, mungkin akan nampak lebih slim.. semoga berkekalan hingga ke jannah,,

    0

    0
  13. jingga says:

    Tahniah jiranku! akhirnya bertemu jodoh dgn sahabat lama…. rozita ni bdk Baling, Kedah! geng2 teater dia lah ni… Raja Azrey ni dulu tinggal kt Tmn Impian Putra (TIP) di Bangi, lps bercerai thn lps dia pindah… so now, ex wife n 4 org anak masih ada kt TIP… mmg tak sangka dia akn kawen dgn rozita ni… dh jodoh! apa2 pon semoga kalian berbahagia hingga ke akhir hayat~ ameen

    0

    0
    • Lampoo says:

      ooo… ramai jugak org dari TIP sini yer… patut laa lama x nampak… dulu pernah gak nampak kat kedai area rumah TIP tu… breakfast pagi2 dgn keluarga… passtu dah tak tau citer….. pelik gak baca ceriter ni… baru tau ni

      0

      0
    • minah jambu merah biru says:

      mungkin rozita ni perampas takkkkkk bab tu si raja azrey ni sangop ceraikn bini dia demi si rozita ni…ape kate peminat peminat2 betol tak ???? cuba bayangkn dia dh ada anak empat dengan bini dia n skarang dh bercerai cian kn ngan anak2 dia…demi sayangkn pompan gemok ni eeeeeeeeeee…….

      0

      0
      • SIGEBUS says:

        hang tu kuruih sangat ka?? sedap ja kata org gemokkk!! ntah2 hang lg gemokk cam badak!!

        0

        0
      • jingga says:

        Jaga sket yer… jgn ikut sedap hati tuduh org perampas! kau tak tahu citer sebenar dok diam2… yg aku tahu Rozita ni BUKAN perampas! dorg bercerai sbb perkara lain… buat apa kau nak tau itu urusan rumah tangga org! perbetulkan diri sendiri dulu yer… Wassalam

        0

        0
      • Cik Ti says:

        Dear minah jambu merah biru….
        please use you otak….selalu nyer kalu org gemok ni jarang jadik perampas rumah tangga org! kalu sorang laki tuh suka pada pompuan gemok yang mcm u mention tuh..selalu nyer dia adalah pompuan gemok yang penyejuk dihati! paham??? did u understand??? u such a typical women yang dengki! cantik nyer pompuan gemok adalah pada hatinyer sbb tuh dia nak buat bini..ko????…puih!!!

        0

        0
      • mantoi says:

        Hutang kasi settle dulu lah…

        0

        0
  14. Usin lempoyang says:

    Tahniah RA… dulu dia ni jiran aku! dh cerai dia pindah… skang ni tinggal ex wife n 4 org anak dia jer kt Tmn Impian Putra (TIP) Bangi… tak sangka dia pilih rozita ni coz dorg dulu kwn biasa n geng teater jer! apa2 pon aku hrp ko bahagia RA…

    0

    0
  15. MawarBerduri says:

    semoga bahagia hingga ke Jannah.

    semoga bahagia di atas penderitaan orang lain.

    0

    0
  16. aku tergelak baca comment korg..klo kahwin ngn pengurus je kira si pengurus ni perampas yer..jodoh..ajal..maut semua kn rahsia ALLAH..yg korg sbuk2 nk kutuk2 ni knp?..kalo org gemuk xleh kawen ke?..xleh dpt artis?..hahahahaha..dia pn mnusia biasa n hamba Allah gak..lg skg,org gebu ni lg hot dari yg keding2 ni..

    Pape pun aku doakan RA n rozita ni kekal hgga ke jannah..

    0

    0
  17. akupongemok says:

    hahahah LAWAK la korang nih…biar laa dia gemok ke gempal ke gebus ker…RA jer kut yg korang duk bising2 nih..kalau AA ke ADP ke SS ke lainlaa..duda plak tu..mcm2 hal korang nih..

    0

    0
  18. jogetkalut says:

    Mawar berduri, hang sgt sundal

    0

    0
  19. […] Al-Azim, Pandan Indah tepat jam 5 petang semalam. Sebelum ini Abang Nara telah kongsikan gambar pra perkahwinan pengantin baru ini untuk tatapan anda […]

    0

    0
  20. stella says:

    bngsa m ni x habis2 hasad dengki !!

    0

    0