Written by AbangNara | October 19th, 2012

Ramai betul yang mahukan lebih banyak gambar si comel Nora Danish ketika menghadiri sidang media Anugerah Skrin 2012. Mentang-mentanglah Nora Danish nampak macam “Snow White” dengan dress serba putihnya. Pasti peminat Nora Danish suka tak ingat.

nora danish

Diharap pada malam Anugerah Skrin 2012 yang akan berlangsung pada 9 November kelak, Nora Danish akan tampil menyerupai Tinkerbell daripada Peter Pan pulak. Pasti lebih super duper cute. Confirm akan menang best dress punya. Tak gitu?

P.S: Wajah-wajah ketakutan nampak hantu. Serius takut gila kot.

nora danish

6 lagi gambar Nora Danish di Sidang Media Anugerah Skrin 2012 dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar sepenuhnya kepada BuahMulut.

nora danish
nora danish
nora danish
nora danish
nora danish
nora danish

118 responses to (8 GAMBAR)Nora Danish Di Sidang Media Anugerah Skrin 2012

  1. miss oppssss says:

    Comel.. Tapi kalau baju tuh tertutup pasti akan lebih comel!

    0

    0
  2. 1st says:

    1st haters

    0

    0
  3. RIMAS says:

    Tak cantik ponnnnn! Baju murah jer ek.. cam bajet2 RM89 ~ 150 nye dress nak pegi “Anugerah”? hmm… takde ape yg nak komen psl dressing nih… so “Oops!”

    0

    0
    • Anonymous says:

      klu takde nak komen jgn lh nak menyebok kat sini….nora ni beli baju guna duit engkau ke????? klu guna duit engkau nape engkau pilih kan baju yang murah dan tak cantik eeeekkkkkk????

      0

      0
  4. DOLLY says:

    cute

    0

    0
  5. gud gud says:

    macam x mandi je ropa beliau… sorry

    0

    0
  6. Anonymous says:

    macam x mandi je ropa beliau… sorry

    0

    0
  7. dee says:

    e.. ap rambut dia xkemas la..

    0

    0
  8. sayang salmah says:

    mcm orang bunian aku tgk!!

    0

    0
  9. whosebadsinbad says:

    wlaupun memang cantik aduh…kok ada lagi, ape xde lain ke?

    0

    0
  10. momonja says:

    actually die ni berkulit putih ke x ? lain mcm je warna kulit die dalam gambar ni

    0

    0
  11. cikikaka says:

    fashion ni sesuai klu berlakon cerita tarzan…

    0

    0
  12. apa2 aje.. says:

    nie nak tiru pocahantas(betul ker ak eja nie) ke apa nie.gambar jauh nampak ler comel ea..tang dekat ya ampun..rambut serabai..

    0

    0
  13. adek manja says:

    SELEKEH ….lawa ke mcm tu abg nara?

    0

    0
  14. Anonymous says:

    suke jgak die ni..tp utk entry ni baju n mekap n rambut die x cantik..sekian

    0

    0
  15. Kepologi says:

    dh cam puteri tarzan comel sesat jer…

    0

    0
  16. lovelime says:

    biasa je, dia pernah nampak lg cute before this.anyway minat tgk kening dia ala2 elfira skrg…bagus:)

    0

    0
  17. donut_cute says:

    nora danish rambut tak kemas langsung serabai. muka pucat .make up ko main hentam jer…baju seksi la dik nooonn..

    0

    0
  18. rajakapoor says:

    lawo la jugoook

    0

    0
  19. No One says:

    comel..comel..comel..
    yg kutuk ND tu JELESSS…hahah..
    peace!! ;)

    0

    0
  20. putero says:

    rambut macam pompuan pengotor…

    0

    0
  21. mengantok says:

    buruk nyer fesyen baju…

    0

    0
  22. izziean says:

    Cantiknya. Orang Myanmar atau yang keturunan Myanmar memang cantik. Ada kawan Melayu kahwin dengan Orang Myanmar, anak-anak dia lawa dan comel.

    0

    0
    • abg bangla says:

      ponpuan melayu memang suka kawen ngan bangsa asing, myanmar, pakistan, bangla, indon, negro… abg sukaaaa sukkaaaaa…agaknya barang lelaki melayu tak sehebat abg hohoho

      0

      0
  23. peace yoh says:

    sape nora danish kt sini ?..sila angkat tangan kiri yer..

    0

    0
  24. johnjeninz says:

    Aku pernah jumpa minah ni depan mata aku….serius dia memang cantik sangat…..maksud aku sedap la mata memandang….

    0

    0
  25. JoyahJinki says:

    baju dia..
    sedih la tengok.. :(

    0

    0
  26. rupanya rupamu says:

    memang comel pon… tapi kalu dress tu tak terlalu terdedah pasti lebih manis dan menawan…. semoga pakaian ND akan lebih sopan pada masa hadapan…

    0

    0
  27. crork says:

    nC26vI Thanks a lot for the post.Really thank you! Much obliged.

    0

    0
  28. aloy says:

    nampak tua dari usianya…
    takutnya

    0

    0
  29. abg bangla says:

    nora gumuk…idung beso..lengan beso..kenin beso..buah tut jer tak baper beso abg tarak sukaaa

    0

    0
    • SCHAWAL KUAT MENCAPUB says:

      ko xpayah la nak jadi mat bangla kat sini. meluat aku

      0

      0
    • Anonymous says:

      abg bangla konon.. ko kalau x suka g balik negara asal ko.. plastik!

      0

      0
    • tak tau nak cakap ada daaa says:

      ntah ntah awak ni ppuan tak??, tp saja nak guna name “abg bangla”…. hanya ppuan jer yg slalu kluar statement yg nampak sangat tahap kecemburuan yg melampau lampau…….. wake up!!!

      0

      0
      • Cintai Malaysia says:

        dahla pendtg asing, byk songeh n suka buat taik.. padahal hari2 dok tadah tgn cari rezeki nak hidup kat Malaysia ni jugak, hrpkan kat negara ko mahu ko kebulur nak mampus kan??. kpd pendatang2 asing yg berlagak, sila berambus dari bumi Malaysia..!! we don’t need parasites like y’all..!! pls get your asses out of here!!! BYE!!!

        0

        0
  30. lalala~ says:

    snow white ke? mcm pocahontas je..

    0

    0
  31. bungakejora :) says:

    paling suka tgk kening nora ….:)

    0

    0
  32. pocohontok x layan gossip says:

    yela, pocahontas…bkn snow white..nara ni, asal putih je, snow white..asal putih je snow white, asal snow white je putih..tengok jerami2 tali yg bergayutan kat kepala pun dah tau ini ala2 red indian ok..

    0

    0
  33. huahuahua says:

    selekeh.ur hair??seriously?!

    0

    0
  34. bukan peminat FS says:

    sape kata ND lawa…mmg mata kayu! biar betol mcm tu pon lawa…???

    0

    0
  35. senja says:

    korang ni kan.. wtpe nk gduh2 psl die.. komen psl die da la.. pape pun ND mmg cute.. tp lg cute klu die natural..n pkai sopan..

    0

    0
  36. abg mat says:

    makin terserlah ketuaannya….

    0

    0
  37. hamba allah says:

    saya pernah nampak dia ni,serius lawa…..utk yg suka mengata org,cerminlah diri kita sendiri dulu.sama-sama muhasab diri.

    0

    0
  38. la la la says:

    fap.. fap.. fap…

    0

    0
  39. Aku Bukan Sesiapa says:

    Aku suka kening nora :)

    0

    0
  40. stefa says:

    Hello

    0

    0
  41. lisa says:

    so kalo LAWA ape kau dapatt? please lah..biase jer.asal muka pucat. mekap baju tak kena. tak semesti kita putih..kalo pakai putih cantek!

    0

    0
    • Anonymous says:

      jauh la lawaaaa drp kau

      0

      0
    • hamba allah says:

      cik lisa marah sgt knape..saya just ckp apa yg saya nampak pd pandangan mata saya.saya pun bkn minat dia.meman saya tak dpt apa tp moga & insyallah saya dpt pahala dgn memuji ciptaan allah dan moga dihindarkan dr dosa sbb saya tak mengeji ciptaan allah.bai,buruk,cantik,lawa,hodoh e.tc yg di bumi ni sume ciptaan allah.moga kita semua dpt pahala dgn ckp yg baik pasal org.tak dpt apa pun tak pe insyaallah kita dpt pahala….

      0

      0
  42. mia miahaha says:

    cantiknya nora danish…comel sgt…lemah lembut lak tu..suka,suka,suka

    0

    0
  43. ustaz dun 30 minit says:

    Ya Allah! Masukkan iman dalam diri mereka. Amin..

    0

    0
  44. asam boi says:

    nora ni tak makan gambar kamera org lain eh? kalau kamera henpon dia dlm instagram tu semua lawa2..putih mulus..cute cute gile.. tp bila kat kamera org lain apsal macam gelap je..pastu gemuk? tak putih mulus mcm dlm gambo instagram dia.. oooOOO lupa lak aku…dlm instagram tu semua edit.. kekekeke

    0

    0
  45. Anonymous says:

    cm buruk je!!!

    0

    0
  46. mnmn says:

    she’s pretty in person..cute too..

    0

    0
  47. hamba allah says:

    yg cik lisa marah sgt knape,saya just ckp apa yg saya nampak pd pandangan mata saya.itu pendapat masing-masing.saya bkn minat dia pun.memang saya tak dpt apa dia lawa pun tp at least tak insyaallah yak de le saya dpt dosa dgn mengutuk ciptaan allah.mudah-mudahan dpt pahala dengan memuji ciptaan allah.semua makhluk kat muka bumi cantik,hodoh,buruk e.tc,tu kan ciptaan allah—

    0

    0
  48. hamba allah says:

    cik lisa marah sgt knape,saya just ckp apa yg saya nampak pd pandangan mata saya.saya pun bkn minat gan dia.memang saya tak dpt apa tp moga-moga saya & insyaallah saya dpt pahala sbb memuji ciptaan allah dan moga saya dihindarkan dr dosa sbb saya tak mengeji ciptaan allah.cantik,lawa,hodoh,buruk e.tc yg didunia ni sume ciptaan yg.maha esa,so….pikirkanlah…moga dgn bercerita tentang kebaikan org kita semua dpt pahala…tak dpt apa pun tak pe….

    0

    0
  49. unq says:

    Bkn kerw dye ckp nk brtudung ?

    0

    0
  50. koko krunch says:

    nmpk selekeh ke xlawa ke skurangnya si nora ni xde la sebok cucuk nk putihkn kulit, mcm sorg artis tu cucuk plasenta,cucuk vit c,cucuk kolagen skaligus..tp xnk mgaku..kononnya mkn pil saje..nyaris2 terpedaya dgn keberkesanan pil tu..hahaha

    0

    0
  51. nyah tetek says:

    hakikatnya nora ni ratu propa lagi plastik…geli aku..dah jadi mak org janda lagi tu tapi perangai SIAL SUNDAL LAHANAT PIKIMAK LU

    0

    0
  52. Chenta says:

    Cantiknyaaaaa….org yg kutuk tu terserlah cemburu obviously..kesian

    0

    0
  53. lili says:

    ND dah nampak tua la..cuba tengok tengkok nye berlapis lapis dah..ingatkan tengkok aku jer mcm tu! he333..yg muda pasti akan tua juga!

    0

    0
  54. lili says:

    KEREMAJAAN YG HILANG!!! SERIUOSLY DAH NAMPAK TUA.

    0

    0
  55. pingu says:

    korang ngutuk je tau..sedar lh diri cket..smua org xsempurna..bawak2 bertaubat ya..jan dok mengata org ja…ish3

    0

    0
  56. Anonymous says:

    X mampu akak dik non….

    0

    0
  57. antap ko ya says:

    antap ktk org ya…nya nang kacak..cute..apa ktk org gago…doa jak dtg hidayah utk nya nutup aurat..apa jak beza dgn artis2 lain..mcm fasha ya pun sama juak..embak perut sexy2..yahhhhh…apa beza..mun minat komen..mun x minat xboh nak nganok..terit jak setanah ktk org ya….tp gik bekelai…aku org tanah borneo gik sapot smua sidak ya..tang tangga jak sia..loba..huhhhhhhh…nora danish tabah dgn emua hinaan org yg x betamadun k…wish u all d best in ur life…

    0

    0
  58. Anonymous says:

    cik lisa jeles 2….muka dia mcm karibang…

    0

    0
  59. nora denmark says:

    orang asli pun lebih cantik dpd dia

    0

    0
  60. aku lah si pondan yg merupai RCW says:

    gambar no 2 dari bawah terserlah kehodohan nora danish. Berlakon macam kayu gatal mengedik aje lebih!

    0

    0
  61. kak joyah says:

    akak pernah tngok dia in person kat ikea ngan sorang pelakon pendek yg berlagak tu…takde le cantik sangat…biasa2 je…serious fasha sandha lebih cantik….

    0

    0
  62. mael lambung melambung lambung says:

    gambar dekat instagram bukan main cun lagi kulit putih mulus. Gambar tempat lain nampak hodoh pipi temvam semacam. Hidung dia besar.

    0

    0
  63. Ades says:

    Makeup tak sesuai langsung…
    Hampeh~~~~

    0

    0
  64. ketiak manis says:

    Muka nampak letih. Rambut kusut masai. Bju x berapa nk best. Tpi yerlah nobody perfect. Klu dh sejuta kli gambar snap..mesti ader jugak yg x menjadi mcm gambo nilah. X sempat edit. Klu x blh buang semua x diingini mcm daki..gelap..peluh n kdut of course.

    Kita doakan dibuka hati nora danish utk menutup aurat d bertemu lelaki yg blh membawanya ke jln lebih diredhai. Amin

    0

    0
  65. adend says:

    menyampah betul aku tengok minah ni,,,bukan nak jeles tapi fasha lg bagus dr dia.

    0

    0
  66. null says:

    I like the valuable information you provide on your articles.
    I will bookmark your weblog and check once more right here frequently.

    I am relatively sure I will be told many new stuff right right here!
    Good luck for the next!

    0

    0
  67. home says:

    Greetings from Carolina! I’m bored to death at work so I decided to check out your blog on my iphone during lunch break. I love the info you provide here and can’t wait to take a look when I get home. I’m surprised at how fast your blog loaded on my phone .. I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyhow, excellent blog!

    0

    0