Written by AbangNara | March 29th, 2013

Fuh ~~ Makin tua makin mengancam wanita-wanita zaman sekarang ini. Sebenarnya Abang Nara daripada dulu lagi tertanya-tanya rahsia wajah Maria Farida yang kekal muda. Tak nampak tua langsung.

maria farida
Terbaru, Maria Farida telah menyambut hari jadinya bersama rakan-rakan di Bangkok. Kawan-kawan Maria Farida pun semua hot stuff jugak. Abang Nara pasti ramai lelaki-lelaki yang tewas di dalam renungan mata mereka. Cair seolah-olah salji dipanah matahari. Amboi ~~

hari jadi maria farida

Kalau tak silap Abang Nara, umur Maria Farida sudah pun mencecah angka 40 tahun. Semoga Maria Farida akan dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki. Lagi beberapa keping gambar si panas Maria Farida ini dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit Instagram Maria Farida.

P.S: Pencuri gadjet yang kurang didikan teknologi


maria farida
maria farida
maria farida
maria farida
maria farida
maria farida

[jetpack-related-posts]
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

238 responses to (8 GAMBAR)Maria Farida Semakin Mengancam Jiwa & Raga

  1. faz says:

    Ni geng Cik ta jugak ni… x sedar diri

    0

    0
    • fa says:

      cantik lg maria ni dari cik ta… tapi pakaian artis mcm takde duit nak beli kain kot..padahal Laki dan bekas laki semua org kaya2…

      0

      0
    • sunshine says:

      yang sorang tu farah dhia ke org lain
      then baju belang2 tu rebecca nur islam ke ?

      0

      0
    • pelik says:

      kawan die semua same je.. nmpak peha.. nampak lurah dendam.. dan nampak seksi.. hahaha.. brape ek umo die??

      0

      0
    • Rooney says:

      Abg nara ni kuat betul curi gambar orang.

      0

      0
      • Anonymous says:

        Habis tak kan abang nara plak nak gi tangkap gambo untuk dorang.dah nama pun artis harus lah publish kan.kalau gambo ko tak hengin abg nara nak curi.

        0

        0
    • Anonymous says:

      Macam sial.. Kalo ustazah tegur kang korang jawab ‘apa saya buat sume salah’ muka dah la fake giler..ingat mati oi

      0

      0
    • mutiara says:

      jeslina, nonis belum abeh edah, tayang body nak naik saham la tu..
      ape la salahnya buat kenduri doa selamattt….

      0

      0
      • cik pedas says:

        u pon standby ok….jap lagi comfirmmm rooney A.K.A maria farida akan bidas u …muahhahha -dasar anti rooney-

        0

        0
    • mak jemah says:

      semua dah mcm bapok mak tgk…hurmmm

      0

      0
    • Anonymous says:

      Uols ni tak takut Allah ke yg pakai baju mcm org tak mati ni.

      0

      0
    • Anonymous says:

      NI GAMBO ZAMAN BILA NI?RASANYA MACAM GAMBO DAH LAME JER

      0

      0
    • kak timah says:

      DR HAR MANA ? DR HAR ?

      0

      0
    • iyuuji says:

      eleh jeles la tu..ko tak lawa, muka sembab, gemok, selekeh,takde bff, pastu duduk je mnegadap komputer mngutuk org..elok dia la sikit dari ko, dia tk mengata ngko, tapi ngko mengata dia..itu semua ko nak kewna jawab kat akhirat

      0

      0
    • cik pedas says:

      ni semuaaaaaa adalah muke pompuan tggu flight ke nerAKA ye adik2…jgn ikut miahhahaha

      0

      0
      • cik pedas says:

        yang dislike komen ak comfirm jeslina hashim,rebecca tak islam, faradhya blah laaaa semuaaa

        0

        0
      • Rooney says:

        Ye la, ikut MAK engkau sekali lah sama-sama ke neraka. Tak gitu?

        0

        0
        • cik pedas says:

          Rooney weyy…yang ko tegakkan sgt kerabat maria farida ni asal…suke ye ko sedara sesama islam ko seksi meksi ni…pe nak jadi laa…kata2 ak yg atas mungkin kasar tp terselit peringatan…puihh!

          0

          0
        • pak pandir says:

          adik bradik dia kot farida neh 2 sal backup sakan

          0

          0
    • kak timah says:

      jeslina ke tu??????patot bercerai pon rupanya dia wt hal

      0

      0
      • miss pineapple says:

        rasanya lebih baik hak jagaan ank2 jeslina tu laki dia dapat..tgk lah jeslina mcm org putih jer lifestyle dia, mcm mana nk bimbing ank2 dia..ex husband dia walaupun omputih tp rasa lebih ok dari jeslina

        0

        0
        • Rooney says:

          Haha, bodoh piang!

          Kau kenal ke antara dua tu, husband dia atau Jeslina? Personally?

          Listen here, ramai je anak orang yang berjaya walau pun bukan Islam. Hindi ke, Cina ke, Kristian ke ramai je.

          So KAU tak perlu lah nak masukkan unsur-unsur agama dekat situ.

          Agama tidak menentukan anak itu berjaya atau tidak BADIGOL!

          0

          0
        • anonymous says:

          rasanya si rooney ni bkn MUSLIM..ntah apa bg dia takrifan “berjaya” agaknya..kalau dia muslim dh tentu2 tahu berjaya mestilah utk dunia akhirat..berjaya dunia tp kt akhirat yg kekal tu sengsara kira “berjaya” ke?..kalau kamu muslim,,alangkah sedihnya..moga2 cpt dpt kesedaran dan hidayah sblm ALlah tarik nyawa..
          Dalam satu Hadits Qudsi Rasulullah bersabda, Allah berfirman yang disampaikan melalui pesan Jibril, ada 3 pesan :

          1) Hiduplah sesukamu, tapi sadarilah pada saatnya nanti kamu pasti akan mati.
          2) Cintailah apapun yang kamu cintai, tapi sadarlah pada saatnya nanti pasti akan berpisah.
          3) Berbuatlah sesukamu, tapi sadarilah apa yang kamu perbuat pasti dapat balasan.

          0

          0
    • Selena Gemas says:

      Mamat yang bgaduh ngan rebecca tu pehal ko?? duk menyemak ngan dioarang pi la cari geng lain yg ada belalai mcm ko gak..meluat betul ak tgk dia tu

      0

      0
    • abg says:

      GAMBAR YG LAST SKLI POTONG STIM BETOL SEBAB ADA POMPUAN GEMUK MUKA MCM TENUK BUKIT MENEMPEL KT SITU

      0

      0
    • Wakil Kumpulan Mama Hot says:

      Ado kami kesahh?????! Lantak korang lahhh! Kami tetap vogue, tetap dapat offer keje dan tetap diminati…duit harta makin bertimbun..sebab tu selalu bercuti dalam luar negara. Korang boleh???? Setakat makan gaji je, makan minum tiap2 bulan tak cukup ade hati nak kondem2 org konon…ppppp lah mabuk korang! Kalau korang tak de body macam kite, berduit macam kite, bergaya macam kite, berenjoy macam kite….masuk longkong lah nak pandai2 bgi komen yg guna sesen pun tu..

      0

      0
      • kirana says:

        at least duit kami yg makan gaji tu halal. mengalir dlm tubuh sampai anak cucu. tenang dunia akhirat.

        0

        0
      • melah says:

        haha.. Ni la golongan yang tak boleh ditegur.. Nnt korang mati pegi korek lubang kubur sendiri pastu golek masuk sendri, okeh..? Stakat talkin apadahal.. Mntk mana2 WAKIL KUMPULAN MAMA HOT aje yg baca..

        “Wahai sipolan binti sipolan, Tinggallah U sorg2 di alam kubur okeh.. We all yg vogue nih nk g melancong lg.. Ibiza maybe u’olls..? Bubye muah2 (kasi laga pipi kt batu nisan)”

        Ps : Moga ahli keluargaku dijauhkan dari azab-Mu.. Amiiinn

        0

        0
    • Godek says:

      muka botox n plastik semua..tua2 x sedar diri lagi erk..c janda katik tue apa lagi,terus nak have fun je lepas kena cerai ngan mat salleh

      0

      0
  2. anun says:

    kerlass ko maria..boleh geng ngan cek ta

    0

    0
  3. Anonymous says:

    fuhh..mantop

    0

    0
  4. Abang Pilot says:

    Murahan sangat ! -..- Astagfirullah Hal Azim ~ Geng Nek Ta

    0

    0
    • Rooney says:

      Hey jangan nak ber astagfirullah astagfirullah kat sini. This is not the place sayangs.

      You nak ber astagfirullah pergi tempat lain. Dah nama pun beautifulnara blog gossip gossip siapa suruh kau datang sini.

      0

      0
      • Anonymous says:

        Jadah ko Rooney? Dah tengok benda macam tue xkAn nak bersyukur pulak. Asal blog gossip, bimbo jela boleh komen? Orang lain xleh komen? Faqiu

        0

        0
        • missa says:

          rooney tu dah lame tak menyemak kat sini kan…. datang je.. mulelah nak sokong2 kemaksiatan artis2 ni.. menyampah aku…

          0

          0
        • i'm not a monster says:

          rooney jakun mana pulak yg meroyan ni hah..??? haktuiiiii byk2

          0

          0
        • saya benci artis gedik says:

          rooney 2 tenuk kt dasar laut yang hampir nak pupus muahahaha

          0

          0
      • Anonymous says:

        cik rooney, hidayah tutu ptunjuk dr Allah s.w.t, drpd menjadi seorg yg kufur to seorg yg beriman…
        so harap kau punkena faham apa tu hidayah, kau jgn igt kau tu hebat sgt…jgn nak hina agama, kalau kau xsuka better shut your mouth…peace yoo

        0

        0
      • Anonymous says:

        rooney la sgt..puii

        0

        0
      • org cakner says:

        ingt mengingati ttg syurga n neraka ALLAH x salah..

        0

        0
      • ehh says:

        tmpang tnya lah ye..maaf klu trsalah tnya.rooney ni org islam ke?

        0

        0
        • MU Hampeh says:

          rasa2..kalau tenggok kan lenggok gaya die jawab sume tu…cam Kafir…kalau tak pun…bekas islam yg dah gugur akidah

          0

          0
      • Sweet minah jambu merah biru says:

        betol cakap kau tu rooney ! abang pilot aksen cakap aje astagfirullahhhhhhhhh tapi dia pon samaaaaaa !!

        0

        0
      • makcik kau says:

        weyhhh ko ni mst bapok kan? ahhahaha

        0

        0
      • cik pedas says:

        alamak….terlambat cik pedas nk komen kat sini….rooney ni ahli MUnyet united yang berlogokan setan laknat ye adik2..cara dia punya kondem pun da tahu….jgn ikot….

        0

        0
      • jemah says:

        cehh rooney nih..padahal nak publisiti murahan sebb tu dia bagi komen macam tu

        0

        0
  5. mizz nurse says:

    makin tua, makin singkat pakaian, makin singkat fikiran

    0

    0
    • Rooney says:

      Pakai seksi pun singkat ke?

      Pakai seksi, sebenarnya sebab bangga dengan badan sendiri. Dah Tuhan bagi badan yang solid, kena la tunjuk.

      Dalam agama tu, dia suruh jangan pakai seksi supaya tidak menaikkan nafsu lelaki yang tak kuat iman.

      Kalau lelaki tu kuat iman, perempuan pakai seksi mana pun tak apa.

      So, jangan lah kata perempuan makin seksi tu pendek akal. Sebenarnya perempuan yang gemok gedempol lemak penuh satu badan macam cik nurse ni la yang sekor jantan pun geli geleman nak mengengok nya. Opsss…..

      0

      0
      • Anonymous says:

        belagaknya hamba Allah yang bernama rooney ni..hang jgn nak hina agama la wey…teguran itu perlu.. kalau tak bole terima teguran maksudnya sumting wrong somewhere la in ur mind…badan ni pinjaman Allah ja…tu nyawa hg tu pun pinjaman jugak, igt mati..jgn nk sombong, makin lama makin tua..bukan selama2nya boleh duk tongkat langit oiii rooney celop

        0

        0
        • i'm not a monster says:

          rooney attention seeker….selalunya org mcm ni hanya berani masa on9 jer…rooney ni kat luar mesti selalu kena buli ni…hahahhaha

          0

          0
      • org cakner says:

        cik rooney ni ada agama x???
        ank akak yg 4 thn pun tau pasal bab2 aurat…
        body akak pun cantik.. kalo stkt maria tu aku lagi kelassss dh ank 4 pun bergetah cik rooney ooooi… ke kau mmg salah sorang dr geng2 tu??? mengaku jer la

        0

        0
        • noni tidak berpihak kat sesape says:

          sy rase la.. mmg betol kot ‘rooney’ tu salah seorg dr geng2 maria farida tak?? sbb dr segi dia komen tu mcm marah bebenor org dok kutuk2 geng2 maria ni,apa yg dia jwb tu sume tk betol,sume menjadi tanda tanya… pelik betol la…

          0

          0
      • zombi! says:

        labuhkanlah pakaianmu wahai perempuan..supaya kamu dikenali sbgai perempuan yg baik2… :)

        0

        0
      • Sweet minah jambu merah biru says:

        eh rooney ! kau jangan layan lah ngan orang2 yg semacam ini buang masa aje !!! dorang kutok2 pompan pakai seksi tapi mate dorang nk jugak BEAUTIPOLNARA ni pasal nk menjengok artis yg seksi huh !!! bab tu dorang2 ni eksen alim ajeeeeeeeeee padahal padahal padahal…..

        0

        0
        • akulah says:

          Ntah 2 Rooney dgn minah jambu nie orang yang sama, hahahaha saja guna nama main,konon 2 Ada org backup komen dia mcm org tak Ada otak nie!!!!

          0

          0
      • mizz nurse says:

        meroyan ke rooney tu? x paham ke apa maksud Islam? adoiii. ni lg sekor cetek pemikiran

        0

        0
    • Armin V says:

      Memang terbaik makcik2 dr KL semua ni, semua singkat2.. Bape ramai anak ikan ek, tp syg muka semua da stop hantu kak limah

      0

      0
  6. Anonymous says:

    fuhhh… mantap!

    0

    0
  7. luli says:

    jauh menyimpang dari ajaran islam.semoga beliau mendapat hidayah..ameeenn

    0

    0
    • Rooney says:

      What’s Hidayah?

      What do you know about Hidayah?

      Dah nak mati mampos berulat satu badan then baru layak dapat Hidayah?

      Hey come on la, kau ingat budak kecil yang sembahyang since umur 5 tahun ni meaning dia dah dapat Hidayah?

      Fikiran lu sempit lah.

      0

      0
  8. kiki lala says:

    memang la cantik.. nampak muda… tapi lagi cantik kalau maria tutup aurat.. mesti laaaaaaaaaagggii manis… doakan dia semoga berubah…

    0

    0
  9. cik su says:

    pergh!!!!!! seksa sumernyer

    0

    0
  10. nur. says:

    hmm.. da berumur pkai mcm nie lagi.. jgn jadi mcm cek ta.. bile ditegur, HAK SAYA UNTUK SEKSI.. gmbr yg no5, nmpak yg sblm maria 2 mcm tua sgt2.. tapi da enjet kot.. pipi pon laen mcm..

    0

    0
  11. aku says:

    ape yg lawanyer?? kertu je aku tgk..

    0

    0
  12. lady lavender says:

    aku jijik tengok artis sekarang ni semua bnda nak tunjuk baik muda tua ….

    0

    0
  13. doremon says:

    nau’zubillah :( seksi sumenyerrr sakit mate …xpayah la belanja sangat simpan la tok suami msg2…

    0

    0
  14. sekadar membaca says:

    hamboiiiiiiiiiiiiii. rmainya mak jemah kat atas~ nak join! LOL

    0

    0
  15. opppppssssss says:

    Hai…jeslina hashim pun ada…..br je lps cerai….edah dh hbs k?….amboi skirt….lbh baik xpayah pakai lgsg……

    0

    0
  16. akulah says:

    amboiii sexy gila! bkn maria farida je hazab pakaiannya, faradhiya dengan jeslina hashim pun, macam orang tak cukup kain! mentang2 baru lepas janda, sexy yea kau nokk!!

    artis sekarang nie, makin tua makin pendek pakaiannya! mungkin bila umur naik lagi, terus berbogel kot ! LOL

    0

    0
  17. Anonymous says:

    ok kelihatan jeslina di situ..skrg tau knp dia bcerai…

    0

    0
  18. cik melah says:

    ngucap panjang tengok diorang ni..ape la abg nara ni, wat tambah dosa org jek..kan ustazah bahiyah dah ckp post kat blog benda2 elok je, jgn la post benda2 yg boleh membawa dosa..haishh xdengar nasihat langsung..xpaham la aku dgn org laki yg suke wat kej2e gosip ni, xde keje eh?

    0

    0
    • my name is sheila says:

      abg nara ni MENGGATAL . suka sgt bg santapan mata org dgn gambar yg bbukan .

      0

      0
  19. mumyyy says:

    macammmmmmmm…….

    0

    0
  20. hmmmm.. says:

    geng tak takut mati…

    0

    0
  21. opppppssssss says:

    Mengucap pjg2x mak cik2x oi……kubur dh melambai….insaf x lg…..

    0

    0
    • Rooney says:

      Tak payah mengucap. Kau ingat asal pakai seksi nak mengucap?

      Itu MAK ENGKAU mengumpat dengan jirat sebelah KAU TAK NAK MENGUCAP KE?

      Adik engkau perangai macam syaitan buat maksiat dengan boyfriend, KAU TAK NAK AMBIL MIKROFON LEPAS TU MENGUCAP KUAT KUAT?

      BODOH PIANG DOK MENGATA ORANG BUKAN MAIN PANDAI!

      0

      0
      • SENDU says:

        kesian Rooney, wlupon ahli keluarga kau mcm tu, ko takpayahla nak melepaskan perasaan kat sini…kami paham masalah kau!

        0

        0
      • rooney meroyan says:

        dh panas le tew rooney macaruni…ni baru panas dunia…

        0

        0
  22. lesung pipit says:

    nampak sungguh sume geng2 cocok menyocok..! aku xtau ar ape nk kata,kang tegur kata ‘seksi hak kami’ ..geng2 artis tua aku nk pesan nie…listen..! listen..! listen..! tolong tutup aurat sebelum tutup mata,kubur dh panggil2..cuma tngu nama korang gugr dari daun Allah jer..insaf la sebelum kamu di insafkan,solat la sebelum kamu disolatkan dan tutup la body sebelum….ada org rogol ko..!!! pastu lepas ko kena rogol jgn ko pandai2 nk repot polis,sbb hak seksi hak korang,jd perogol boleh rogol ko sbb hak rogol hak diorang…kah kah kah…puuuuiiiiiiiiiiiii….!!

    0

    0
  23. abgsayangkau says:

    sumpah tak lawa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kedut dah tu..tapi bole kol abgsayangkau0122948678

    0

    0
    • Sweet minah jambu merah biru says:

      jangan terkejuit kalau minah jambu yg kol hehe…saaaaaaayang abanggggg !

      0

      0
      • noh says:

        ko dah knape minah jambu? geli akuuuuuu….

        0

        0
        • Sweet minah jambu merah biru says:

          minah jambu kalau kasi hp no jangan terperanjat bila dengar suara minah jambu yg ayu mayu …jangan stim sudah haaaaa !

          0

          0
        • miss pineapple says:

          minah jambu, kau ni knapa desperate sgt…buat jatuh maruah pompuan jer ko ni

          0

          0
  24. mak jemah jugak says:

    yg gamba second last tu.. yg tengah tu noniswara kann??? ke mata aku yg silap

    0

    0
  25. ju onn says:

    pada aku,,,semua ni ahli neraka……tu je aku leh ckp…umah kata pergi,,,kubo kata mari2 …..lai …lai….kenapa la bodoh sgt dorg ni…if yg muda2 leh berlitup,,,,,,,lagi la ptt si tua kutuk nk mampos ni kado ke diri….

    0

    0
    • Rooney says:

      Apsal pula diorang ni ahli neraka?

      Kau ingat orang yang pakai seksi je ke yang ahli neraka? Hello sayangs perempuan bertudung litup pun boleh jadi penghuni neraka jugak okay. Jgn ingat ustaz ustaz tu alim sangat, boleh masuk syurga tapi kau tak tahu bila outstation minta perempuan tunggu kat bilik.

      Fikiran kau ni pendek sangat lah. Don’t judge people by its cover lah. Diorang tak bodoh.

      Engkau yang bodoh sebenarnya, simply judge people!

      0

      0
      • Anonymous says:

        hg tu yg bodo rooney..bodo..bodo..bodo..bodo

        0

        0
      • missa says:

        Jangan dilayan si rooney ni.. sebab dia memang bimbo.. suka backup artis2 menyeksi ni… kami tetap tak suka artis seksi… so CHEAP….

        0

        0
      • kimkim says:

        mmg la sume msk neraka bapok Rooney…ko pn same sbb back up maksiat…cuma lama ngn xlama jer la kt neraka tuh…kene panas dunia pn dh menggelupur..kene minyak panas sikit dh meroyan…bayangkn jer la lau setitik api neraka tkena bumi ni..leh hancur…bygkn la lau ko ddk dlm neraka beribu2 tahun yg bersamaan berjuta2 tahun di bumi nih…mne ko nk larik Rooney..nk sembunyik kt blkng Maria Farida ke nnt??

        0

        0
      • anti-papagomok says:

        rooney ni papagomok kot….hahahaha…kaki fitnah gak..

        0

        0
  26. mampu nengok jerr says:

    amboi.. rebecca nur islam n faradiya pon ape kurgnyeee… semua nk tunjuk lurahhh.. sape yg muke mcm wat plastik surgery xjadi tu??

    0

    0
  27. Anonymous says:

    mmg la nmpk seksi..dok cucuk sana sini…
    harap2 berubah la Maria oiiiiiiiiiii

    0

    0
  28. bubu says:

    tak ingat Allah ke?

    0

    0
  29. eyza batrisia kerbau pendek says:

    hot! hot! Pun tak laku-laku jugak. Geli tgk muka masing-masing. Pipi cocok melandut-landut.

    0

    0
  30. luv islam says:

    pakaian cek ta sopan skt kott..ini antara wanita2 yg perlu dibimbing,kecantikan hnya sementara.

    0

    0
  31. SS says:

    astaghfirullahalazim……

    0

    0
  32. miss s says:

    urusan dier dgn tuhan

    0

    0
  33. lurahdendam says:

    mak aihhh… singkatnyee baju faradiyaaa.. sape yg mcm wat plastic surgery tak jadi tu ye?? rebecca al islm pon nk tunjuk lurahhh..

    0

    0
  34. Anonymous says:

    abg nara berenti keje semata-mata buat blog ni je ke?tau x dosa share mereka yg x menutup aurat ni n jadi sumber rezeki pulak tu..as a reminder utk sy & abg nara jugak..jgnla nk halalkan benda yg dh haram wallahua’alam.. :)

    0

    0
  35. loli says:

    farahdiya kmain singkat baju ko..jes plak mcm bj nk g pntai ade la.ape pon maria farida ttp cun.jgn jeles uolls sume muke i ni ramai yg kt mcm maria farida.nak2 time i color rambut i..

    0

    0
  36. anun says:

    best ke r pakai cam ni?? kalu best nak try jugak barang skali dua..

    0

    0
  37. opppppssssss says:

    Noniswara pun join jgk..tgh sibuk2xx nk mintak cerai ada gak..Rebecca nur islam..nama cantik tp..seksa mata melihat nyer..faradhia xyah ckp lah…suka sgt tayang kaki…

    0

    0
  38. nek ta says:

    omaigodd….. ade pesaing i…. bila kita nk insaf ni..?umo makin meningkat…. awww

    0

    0
  39. Anonymous says:

    Cian tengok makcik2 ni semua..umur da semakin meningkat..tapi duk macam tu jugak..berubah la..sementara di beri kesempatan..SAYA sebagai perempuan ni pun malu tengok diorang berpakaian begini,tak malu ke kat mak bapak,anak2..

    0

    0
  40. org cakner says:

    YA ALLAH YA TUHAN KU KAU BERIKANLAH TAUHID DAN HIDAYAHMU PADA MEREKA2 INI… JGN KAU JDKN MEREKA UNGGUN DI NERAKAMU…

    0

    0
  41. hamba Allah says:

    apa la nak jd artis2 tua sekarang nie..cuba2 la bwk2 insaf n lebih banyk mendekatkan diri kpd Tuhan..semoga mereka2 mendapat hidayah untuk berubah menjadi lebih baik..sama2 kita doakan aminnnnn

    0

    0
  42. bunga tanjung says:

    kesian artis zaman skang….yg artis muda2 sume dah bertudung & berhijrah…tapi artis yg tua semakin terpesong gaya hidop….

    0

    0
  43. AKU says:

    perempuan-perempuan neraka..kata kawan ku tadi ..haha..memang kita tak layak nak judge orang siapa masuk neraka atau syurga..tetapi setakat melihat gambar mereka ketika ini..inilah gambaran perempuan2 yang akan berada di dalam neraka menjadi bahan bakar api neraka…kecualilah mereka ini bertaubat…harap kita tidak macam ni..

    0

    0
  44. Anonymous says:

    tu la..kecian tgk dorg2 nie..makin tua makin menjadi2 lak..sedih tgk..malu pon ada sebagai pempuan tgk dorg2 nie sume..bwk2 la insaf n banyak dekatkan diri kpd Tuhan..insyaAllah semoga Allah memberi hidayah kpd mereka2 nie untuk merubah menjadi lebih baik..sama2 kita doakan aminnn

    0

    0
  45. Jong says:

    ish3 nara ni,tak habis habis sebarkan gambar retis yg seksi cmtu..suke sgt die mencari gambar yg menghairahkn ni..npe eh?cuba la curik gambar yg sesonoh..ni tak..klo boleh nk amik semua gambar.pastu ni lah tempat yang mengaibkan org..pegi lantak lah dorg nk pakai cmne pn.tahu x apa dosa org menyampaikn aib org ni?sedar sedar la nara..ubah la blog ni supaya awak tu selalu di puji..share bnde baik2..bukan nye share mengaibkan org.da byk kali tgok nara ni,dr blog gosip lain..die paling byk gambar yg seksi dr blog lain.beza..

    0

    0
  46. MINAH JAMBU BETIIK NAGKA says:

    MINAH JAMBU SUKA LA DEKAT MARIA NI. KELAS U. LAGI SEKSI LAGI BAGUS. NANTI PADAN MUKA KENA BAKAR DALAM KUBUR. NAK CAKAP ORANG TAK TEGUR DAH TEGUR.

    0

    0
  47. Anonymous says:

    pergh…stim gilerr…sambil tengok sambil melnacap…arghhh best nye…hisap tetek dia kan best….mari sayang..abang nak jolok….arghhh

    0

    0
  48. Anonymous says:

    pergh…stim gilerr…sambil tengok sambil melancap…arghhh best nye…hisap tetek dia kan best….mari sayang..abang nak jolok….arghhh

    0

    0
  49. mizz says:

    giler arr ladies nie…yg 2orgtu baru bercerai sakan ko ye dgn gaya mcmtu…haila

    0

    0
  50. naimstar says:

    Rooney…
    saya setuju yg tak semua perempuan yg berlitup masuk syurga….tapi buat perempuan2 yang dedahkan aurat, tak berlitup MEMANG confirm tempah tiket ke neraka…

    0

    0
  51. naimstar says:

    Rooney…
    saya setuju yg tak semua perempuan yg berlitup masuk syurga….tapi buat perempuan2 yang dedahkan aurat, tak berlitup MEMANG confirm tempah tiket ke neraka… btw…saya sangat kasihan dengan diri awak…

    0

    0
  52. Jemah Jematon Jr says:

    “Itu Hak Saya untuk seksi,buat ape saya nak menutup aurat,kalau itu bukan saya” satu lagi statement dari Rebeecca Nur ISLAM
    “Dosa saya biar saya yang tanggung” – Faradhiya
    “Che Ta lagi seksi” – Maria Farida
    “Itu gambar untuk koleksi peribadi saya,kenapa tak mintak kebenaran dahulu” – Jeslina Hasyim
    Ramalan Statement “Standard” dr retis2 Malaysia yang x nak mengaku salah…

    0

    0
  53. Nur says:

    Nur Islam….sedih rasa…nama tu tak sesuai dgn tuan punya nama…..

    0

    0
  54. Perihatin says:

    Rasanya harga kain tak mahal sangat. Kalau dibuat baju tutup atas dan bawah masih mampu lagi. Tentu nampak sopan dan manis bila dipandang . Baru la dihormati. Cantik macam mana sekalipun tanpa kehormatan , sia sia aje.

    0

    0
  55. honey says:

    astaghfirullahhalazim….

    0

    0
  56. anjasmara@yahoo.com says:

    Pompuan-pompuan kat sini semua sakit-sakit gamaknya..pakai baju semua pakat-pakat nak tunjuk buah-buahan…Dr Har, sila nasihati mereka ini juga….saya sokong 100%.

    0

    0
  57. lylyezora says:

    aku yg tgk nie smua dh mcm ayam tua x laku jer…btaubatlah…zaman skrg org blumba buat kbaikkan….x sgka aku masih ada lg manusia yg naif dr segi mental…

    0

    0
  58. Mirai Suenaga says:

    Macammmmmmmm *tak boleh nak cakap*

    beza Maria dgn Che Ta, Maria tak mekap tebal. Tang menyeksi semua sama je.
    Tapi Maria x nampak desperate sangat… *yelah tu…*

    0

    0
  59. Amoi Comel says:

    Macam gambar pela**r je… Pilih2 yg mana satu nak bawak balik!

    0

    0
  60. mariam says:

    Semer baru lepas buat muka kot……biarla…….

    0

    0
  61. jp says:

    mcm kapor dah…sundal ade gak…halal di malaysia :-)

    0

    0
  62. Sweet minah jambu merah biru says:

    patut la jeslina di cerai kan pasal dia suka gini gini rupa nye….ape2 pon tahniah kerana buat comeback dengan seksi nye..

    0

    0
  63. . says:

    Dh macam pompuan jalang aku tengok….maria memg cantik..dia lebih cantik dri cik ta..kalau cik ta cam plastik…si dahi jendul jeslina tu pas janda bukan main seksi lagi…nk muntah plk aku tengok…bukan makin lawa pn..dh le dahi mcm padang bola…

    0

    0
  64. narina says:

    satu2 i kenal . pic yang ada rebecca tu pic lama, masa dorang pg jakarta. now semua dah bergaduh besar termasuk noniswaraaaa. datin karen, maria, farahdhiya, jeslina still satu geng … gambar2 diaorang memang meletop sangat. fb diaorg x yah cakap la . pic sensored saje.

    0

    0
  65. fauzana zaini says:

    bila izrail datang memanggil,jasad terbujur dipembaringan……

    0

    0
    • huahuahua says:

      seluruh tubuh akan menggigil, terkujur badan dan kedinginan..TIADA lagi GUNAnya harta,KAWAN KARIB,sanak saudara…..jikalau ada AMAL DI DUNIA, itulah hanya PEMBELA KITA……Janganlah mahu disanjung-sanjung,
      Engkau digelar manusia agung……SEDARLAH DIRI, TAHU DIUNTUNG,
      Sebelum masa keranda diusung……..Datang masanya insaflah diri
      SELIMUT PUTIH PEMBALUT BADAN……Tinggal semua yang dikasihi
      Berbaktilah hidup sepanjang zaman………..

      kot2 la terbaca,dtg insapnye…ikot geram nk je doakan biar dpat kecelakaan seko2…kalu kecacatan tu ley wat dorang tutup aurat…..tpi,mendoakan hidayah tu lebih elok kan….takot doa yg buruk2 tuk org..hati kita lak Allah balik2 kan…naudzubillah….

      0

      0
  66. welcome to neraka says:

    phew..dasyat giler..dah mcm pela**r je sekor2..

    0

    0
  67. beckhamhaterooney says:

    aku nk ckp ni jer…rooney baka ngot!

    0

    0
  68. Fugly bimbos says:

    geng hard-up kebuluran – attention- susah- nak- dapat- batang ni. Kena lah pakai macam ni sebab kalo pakai sopan2 biasa – FAIL!! org tak tengok. The kind of men they attract pon tak dapat pegang lama – jenis HAMPEH gatal kaki kelengtong pantang nampak yg baru lupa dunia. Center of his world – kote dia. Superficial and materialistic. Dog eat dog world!!

    0

    0
  69. gadis says:

    mak ai..seksi2 sume nye…

    0

    0
  70. Anonymous says:

    hot di sini hot juga di sana

    0

    0
  71. anti rooney says:

    ko jgn duk wat cacat kat cni ye rooney..ak plg bnci manusia yg ske myakit hati cm ko..jgn menidakkan hukum Allah..dose!melainkan ko ni buta agama or ko ni bkn islam..bangang!!!

    0

    0
  72. honeywellz says:

    Haha….if you have it flaunt it………tulah, you all badan yang tak solid molid mesti jealous dengan golongan artis2 yang seksi meksi….yelah golongan janda2 lah katakan, tapi Rebecca belum jadi janda lagi., tapi kenapa dia orang tak jemput makcik Ta sekali…….haha…Harap2 dia orang ni sempatlah bertaubat…

    0

    0
    • Rooney says:

      Org melayu macam korang ni mmg kampung dik. Asal pakai seksi berdosa masuk neraka. Korang tau tak dosa dosa pun, duit diorang lg banyakkkkkk dr korang tau. Biar la seksi ke apa ke yg penting diorang tak kacau engkau. Korang jealous ke?

      Drpd korang nasihatkan diorang ni, ni mak bapak korang adik kakak hampa tu perfect sangat ke? Haa hampa dok mengucap la sekarang.

      Anyway, seksi seksi diorang pun laku…… U macam mana? Sedih opppps!

      0

      0
      • missa says:

        LAKU pebenda??.. janda2 n anak dara tua je aku nampak…memalukan..bajek hot smua. muka stok pelayan2 dangdut je… puii…

        0

        0
      • Anonymous says:

        aku rs rooney ni org kapir la

        0

        0
      • reni says:

        kesian rooney susah2 je backup org2 mcm ni sebab yg sebenarnye ko pon tua kertu mcm dorang still tayang body !!!! sedehhhh sbb dorang tak amek kau jadi geng kan.

        0

        0
      • the grudge says:

        kecian ler ngan ko ni rooney, mcm anak terbiar yg tak pernah dpt kasih sayang ibu bapa jak.sumer bab agama yg benar ko nak tentang. Ngaku jak ler yg ko dah murtad rooney wooiiii…..

        0

        0
  73. Zain Sardin says:

    Laa naper mekap dorang dah jadi mcm drag queen nih

    0

    0
  74. Ops says:

    Patutlah bercerai aknak hak enjagaan anak..rupana bitch…

    Baguslah jeslina hashim…

    Semua sesuai d jadikan stok geli2 n atok tuk lpskan bil tertunggak jerk…ataupun pompuan taraf kondom….jenis yg sudah dpakai harus dbuang…

    Korang mmg patut di hina sehina hinanya…

    Rebecca nama ada islam tp sayang suami dayus ..sampai gini sekali kedayusan suami ko…

    Jgn cakap lah korang solat…buat penat tunggang tunggik..tp perangai cam siyal…jgn mengaku islam…memalukan betul…

    0

    0
  75. Ops lagi nih.. says:

    Nonis..ko mmg layak tuk d ceraikan…tindakan suami ko mmg bijak..
    Ko dah tua bangka masih lagi nak merenyammmm…

    0

    0
  76. Roundtable says:

    Sambil tengok cuba nak imagine diorang berpakaian muslimah yang sopan. oh,..alangkah indahnya dunia dan sejuk mata memandang…semoga geng ini sempat mendapat petunjuk dan keberkatan..kerana setiap gerak geri kita ada yang mencatatnya sepanjang masa

    0

    0
  77. Sahabat says:

    aduhai..
    semua ni tua tak sedar diri..
    belum ada keinsafan kut..
    dedah atas bawah..bergambar tonggek-tonggek..
    seksa daku melihatnya..
    MARIA FARIDA ni umur dia tahun ni 44 TAHUN laa..
    MARIA FARIDA lahir tahun 1969.

    0

    0
  78. huru hara says:

    cuba laa bayangkan kalau kita yang beragam islam ni mati dalam keadaan macam nie…ya Allah..minta dijauhkan la….aku yg tengok pakaian dorang nie pon da takut…dpt bayangkan mcm mane azab aku kat ‘sana’ nanti kalau pakai mcm nie.. =(

    0

    0
  79. mojo says:

    tgk gambar last tu…terus tak jadi nak pancut

    0

    0
  80. kamal says:

    temgok gambar last tu…terus tak jadi nak pancut.

    0

    0
  81. Anonymous says:

    Errr…. musykil aku tgk gambar yg 1st tu. Dia bergambar dgn bapok2 kat Bangkok tu ke?

    0

    0
  82. Diri Ini says:

    xde yg berpakaian sopan…semakin berumur semakin nk tayang sana sini…jelik betul tengok macam org xsedar diri tue dh bape umur…

    0

    0
  83. Anonymous says:

    Errrr….. gambar yg no 5 tu, gambar 2 org dgn kawan dia tu – muka dah kecut mcm nenek kebayan pun ada hati nak pakai seksi2 lg. Tak sedar diri betul. Makan kolagen satu lori pun x mau nya jadi gebu mcm zaman muda.

    0

    0
  84. awek kulim says:

    perhhhh…. meletop habis…!!!!

    0

    0
  85. awek kulim says:

    perhhh meletop habis…..!!! kelas kau maria….

    0

    0
  86. awek kulim says:

    kelas kau maria…….

    0

    0
  87. Anonymous says:

    mak lampir semua..poyoo jerkrk.pkai bju kalah omputeh

    0

    0
  88. Anonymous says:

    sekor2 pakai baju macam pelacur, muka pun dah mcm burung belatuk…

    0

    0
  89. watever says:

    saya sedekahkan al fatihah in advance kepadanya. semoga dpt meringankan dosa dia bila dia mati nanti. kesian sgt masih belum dikurniakan hidayah pada umur begitu.

    0

    0
  90. sugar daddy kl says:

    kasi sama aku….dkat mamat negro jgk aku kasi dorg fuck & suck :-P …vdeo aku jual siol perghhh meletopssss

    0

    0
  91. ac n mizal says:

    la…pic 1 tu ingat bapok mana…rupanya farahdhiya…haha maria lagi cantik dr che ta…

    0

    0
  92. mamababy says:

    saya harap dr har tegur jugak la diorang-diaorang ni….tegur secara terbuka macam tegur rozita tu….

    0

    0
  93. Fish Fairuz says:

    sedihnya tgok munafiqin camni… kalau Allah tutup terus pintu hati dorang….Nauzubillah..bila mapuh,tanam mcm tikus mapuh… UAI yg cakap… Dorang tak takut ke ngn hellfire??

    0

    0
  94. suka hati aku la says:

    Pic no5 (sebelah maria) tu pipinya besar sebelah…botox tak menjadi ke tu?huhuhu

    0

    0
  95. Anonymous says:

    Rumah kata pergi kubur kata mari2..

    0

    0
  96. Anonymous says:

    bertaubat lh seblum kamu di jmput olehnya…

    0

    0
  97. vanilla ice says:

    wahhhhh… posing macam mintak di ROGOL !!

    0

    0
  98. Freddy Cuba says:

    Woohooo….. aku ketinggalan …. HALLOWEEN PARTY kat mana?bila? ni… Xcellent tukang mekap….. bestnya….memang mengerikan….. next time jemput lah aku.

    0

    0
  99. mojo says:

    Gambar TONGGEK tu mcam ZOMBI.TONGGEK kt LONGKANG

    0

    0
  100. iqa says:

    semoga mereka mendapat hidayah dan pentunjuk darinya..:)

    0

    0
  101. JIRAN ROONEY says:

    ROONEY, AWAK NI SALAH SATU DARI PIC DI ATAS YE ??
    KESIAN KAT AWAK BERJUANG LAYAN KOMEN-KOMEN KAMI.
    TERIMA JA LAH KOMEN KAMI INI.
    ARTIS KAN PUBLIC FIGURE.
    KALAU TAK NAK KENA KOMEN, PAKAI LA KAIN BAGI CUKUP. TAK PUN BERSARA JADI PELAKON.

    0

    0
  102. Miss A says:

    Rasulullah pernah berkata akan terjadinya pada zaman akan datang kehidupan mereka seperti orang JAHILIAH seperti dahulu. Ketahuilah, apabila tibanya zaman itu, kiamat semakin hampir !

    Bertaubat la bertaubat la !!! :'(

    0

    0
  103. Manusia says:

    Assalamualaikum wbt.
    Sekadar nak berkongsi cerita dan pendapat, yg mana semuanya dr kisah n pengalaman sy sendiri. Bg sy, org2 yg seksi mcmni mereka ni tak ada apa2 pun. sebab tu lah perlu “tunjukkan” pada dunia apa yang mereka ada. tgk saja apa sahaja yg ada dibadan mereka. bukannya murah2. semuanya mahal (terutama pic 3). nk berkawan dgn mereka pun kena pakai yg mahal2. kalau tak mahal, mungkin tak dilekati di tubuh mereka. Abg sy seorg Professor yg dgn kurnia Allah swt (jika akademik lah ukurannya) adalah seorg yg cukup berjaya. Tp pakaiannya hanyalah baju2 di reject shop dan FOS, meskipun pergi mewakili Malaysia utk conference2. Bercerita ttg abg sy ni bkn apa, tp utk kembali kpd stance sy di atas, iaitu org2 seperti mereka ini tiada pencapaian lain dan kebanggaan lain yg boleh ditunjukkan. sbbtu lah mereka perlu sedayanya “menunjukkan” diri mereka. Kalau kita lihat alim ulama dan para bijak pandai, tiada apa perlu mereka “tunjukkan” kerna sesungguhnya mereka sudah cukup dilihati. Mereka2 yg ingin sgt dilihat dgn cara begini adalah mereka yg gagal berusaha ke arah jaya. Maha Suci Allah yg telah membenarkan cara yg ada dalam bumi ini, dan pilihan ada milik kita (selain memohon hidayah dari Nya). Marilah kita berdoa supaya mereka2 di atas ini dan juga diri kita sendiri sentiasa menjadi hamba yg bersyukur dan sentiasa dipilih utk menerima hidayah -Nya. Wallahualam.

    0

    0
  104. Anonymous says:

    apehal sume kene bontot tonggek2 bile posing? makin tue kne makin tonggek eh?

    0

    0
  105. Anonymous says:

    nara bertaubatlah….share gambar gini..siap puji lg perbuatan mungkar dorg..ape nk jd ni nara…

    0

    0
  106. Mat K says:

    dah tua pun… haih

    0

    0
  107. Anonymous says:

    ni ke contoh2 ibu yg terbaik utk ank2 mrk..???
    klu nk jd contoh yg terbaik utk ank2 bukan berpakaian, berkelakuan seperti ni..
    sedar2lah wahai kamu semua..ntah2 saat ni, jam ni, hari ni atau esok lusa kita
    akan di jemput oleh-NYA..

    0

    0
  108. nobody says:

    buatlah apa nak buat…allah dah buat siap dah neraka syurga…

    0

    0
  109. Ciktom pulau pandan says:

    Perempuan yang baik, kalau dicerai suami, tu da sememangnya kerugian bagi suami..
    Tapi kalau perempuan begini, yg dalam edah pon berpakaian umpama berbogel, bergaul tanpa batas ini diceraikan, sendri mau pikir la kan..Waalhualam..

    0

    0
  110. zaza says:

    meluatnyeeeee aku tgk,wahai kaum hawa… ingat mati nanti apa seksanyeeeeee.ya allah,takutnye sy dgn wanita akhir zaman.

    0

    0
  111. Anonymous says:

    ini kalau di hantar ke India tak dan seminit mampos ko di rogol ngan jantan -jantan pelahap kat india nun.

    0

    0
  112. debunga says:

    laaa… ape susah.. skrg zaman da moden.. yg da kerepot pun pandai g suntik botox je.. bile di tanya tak mengaku.. konon nye “saya mengamalkan pemakanan sihat”.. Puikkkkkk

    0

    0
  113. Anonymous says:

    la bukan ke noniswara n jeslina hashim tu masih dlm edah lg? ape cer? mane adab2 dlm ber edah selepas bercerai? tu la sempit iman….

    0

    0
  114. kak ton says:

    kesian..bila nk insaf ni…

    0

    0