Written by serenity | December 3rd, 2012

Mungkin ada yang belum tahu yang malam tadi telah berlangsung Konsert Jennifer Lopez di Stadium Merdeka, Kuala Lumpur. Konsert ini ialah sebahagian dari siri Konsert Jelajah Dunia Dance Again 2012. Apabila berada di Malaysia, Jennifer telah tweet satu gambarnya dengan teman lelakinya di balkoni hotel Kuala Lumpur yang merupakan penari latar konsertnya, Casper Smart.


Photobucket
Photobucket

Konsert tersebut telah berlangsung dengan jayanya malam tadi dan peminat-peminat beliau dikatakan amat berpuas hati dengan persembahan JLo yang meletup katanya. Cuma ada sedikit komplen tentang pembeli-pembeli tiket termahal yang tidak dapat masuk bersama VVIP, sebaiknya dibiarkan menunggu selama dua jam dalam hujan di luar stadium. Bagaimanapun itu tidak melemahkan semangat masing-masing untuk menonton JLo. Beliau juga dikatakan banyak berinteraksi dengan peminat dan telah sudi turun  pentas memijak padang yang becak untuk bersalam dengan peminatnya.

Kami pasti peminat-peminat yang bersalam tidak akan membasuh tangan mereka selama sepuluh tahun. LOL.  Casper dikatakan telah mereka koreografi tarian untuk konsert ini. Lagi enam gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar DailyMail UK.


Photobucket
Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

 

43 responses to (8 GAMBAR)Konsert Jennifer Lopez Di Malaysia Kagumkan Peminat

    • blablabla says:

      nah tora ding dang..pi main jaoh2..

      0

      0
    • KAK CHAM KUAT GOSIP & TIDO KAT TAD says:

      JLO ni boleh menyanyi ke? Kuikuikui…. dlm banyak2 lagu dia satu pun vokal dia xde iimpress kak cham… setakat menari terkinja boleh la… bile buat album auto-tune la ape lagi! oh..btw, anak ikan dia sgt hazabbbb….

      0

      0
    • Olga says:

      rasanye mesti semua media kat Malaysia dh kena warning awal2 oleh Penganjur.. sbb rata2 media pun semua tayang pic yg ni je sbb baju ni je yg x seksi.. baju2 lain semua seksi2… x berani le tu takut kena ban dgn! mesti Penganjur dh warning awal2 sbb takut kena bambu dgn JAKIM.

      0

      0
    • mengon mun says:

      apekebudusnyer lah hai bergaduh sesama muslim pasal org kapiaq watper!!!!! hakhakhakhak!!!!

      0

      0
  1. kipas payah mati neelofa says:

    kelassss kau jlo

    0

    0
    • MiiQii says:

      ah tdi MiiQii ternmpk kelibat Ziana Zain kt Propaganza , rasanya ZZ lg cantek dr Jeniper Lopis ~!!

      0

      0
  2. Rita vs Ayu says:

    Kenape muke dia mcm dah dimamah usia dan x secantik dan sevogue mane macam dlm majalah?

    0

    0
    • along says:

      kt majalah tu superimpose… tua tetap akan tua, mana mau lari, cucuk la tang mana pun

      0

      0
    • Jennifer Lopez says:

      Of Course i am not as vouge aswhen i am in the magazine ,honey! Bcoz for magazine i”ve got airbrushed, two hours of makeup plus lots of help from beauty expertise,makeup artist, hairstylist, camera trick and Shhhhhhh….All of those photos were photoshopped ,honey! After all, i am just a common and ordinary person like other people too, i am still the same Jenny from the block…By the way,” Saya suka Malaysia, nanti saya datang lagi yek!” ( I’ve got this from Google translate)

      0

      0
  3. Akoo says:

    Tua2 tp bnyk duit….jgn pdng rendah taw!

    0

    0
  4. Casa says:

    wah JLO…Lap u..!!tua2 JLo pon tetap bergetah yer…yg paling penting ‘bump’ maintain mantap yer..ko hade..???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0

    0
  5. Akoo says:

    Tua2 tp duit bnyk..jgn pndg rendah taw!

    0

    0
  6. dwardiman says:

    0

    0
  7. ahaha says:

    hazabnye ko dwardiman..haha..bajet sedap la tu suara tu, confident jer post kat komen ni…hahahaaaa…suara sengau…nak tercirit aku degar nye…nway, worse try..!! sorry bro, lu muka out, suara out…n smuanya out of service…hahahhaa…i’m sorry

    0

    0
    • rilek sudeh says:

      kalau iyer pon sora die xsedap,xyah la kutuk mcm tu bagai,xslah mncuba kan..ish2..yang “muka out” tu pon anugerah Tuhan…btw,just saying:)

      0

      0
  8. Love says:

    Bunkface x bising plak bila Jlo buat concert kt sini…artis2 pn rmai yg pergi…peminat Jlo la katakan…xslh plak tp kalau org biasa minat Kpop bkn main lg sumpah seranah…

    0

    0
    • Audrey Hepburn says:

      Ko ni mesti kipas susah mati Kepop kan? Kepop tu terlebih-lebih expose sgt. JLo ni ko selalu ke dgr dia dtg perform kat Malaysia ni? Ko selalu ke dgr org kecoh2 kat FB dan Twitter pasal dia? Takde kan? Dia dtg sekali, itu baru org kecoh. Pastu org tak cerita dah. Kepop asik duk kecoh je, org naik meluat. Butthurt? Pi duduk atas ais.

      0

      0
      • Anonymous says:

        0

        0
      • Love says:

        Bkn la kipas ssh mati Kpop sgt tp biar la adil…hak utk meminati mana2 artis adalah hak individu…so x perlu la buat kenyataan yg buat org lain marah n x puas hati…

        0

        0
      • oic says:

        terlebih xpose sebab popular.. bunkface p sentap psl miming la, plastik la.. cemburu.. bkn nk berusaha popularkan diri.. dah kutuk2 tu, popullar la kejap dgn cara mengutuk tu.. lg hina popular cmtu

        0

        0
  9. Anon says:

    nama anak ikan dia Casper bukan Jasper…

    0

    0
  10. Cik Yoorin says:

    JLo nih bg pakai pakaian apa2 pon nmpk seksi..huntonglah sbb body seksi..

    0

    0
  11. Prince Noob says:

    ini semua harooommmmm… maksiat

    0

    0
  12. Anonymous says:

    laghaaa, membazir duit ajer

    0

    0
  13. Candlelite says:

    Setuju..nak komen 10 hari pun agak2 le

    0

    0
  14. Anonymous says:

    peminat dpt salam dgn JLO xbasuh tgn sampai 10 tahun…ko agak2 la nara…!nampak beno nipunye…ni le masalahnye bile blogger pon xtau hukum!…adesss..nak buat guane,dh bapak menteri pun ngajo gitu!

    0

    0
    • Anonymous says:

      bosan betul org mcm ko nih kan. mestri takda sense of humor. jgn cepat sgt nak kata x tau hukom. aku yakin penulis tu hanya bergurau, tp org mcm ko, take word for word cam siak jak. ko kena banyakkan membaca n stop being so stupid.

      0

      0
  15. shisara says:

    abg nara tue gurau jer la…aiyokkk!!!!! semua nak take serius susah ar cam nie

    0

    0
  16. Anonymous says:

    berpeluh2 j.lo menari…

    0

    0
  17. lonerider says:

    aku rasa pakaian dia lebih sopan daripada sesetengah penyanyi melayu bila buat persembahan. tahniah JLo pasal sensitif dgn tatasusila negara ni

    0

    0
  18. badebom says:

    betul tu baju dia sopan..masih bole diterima

    0

    0
  19. cik jah says:

    eee! meluat la aku tgok pompuan terkinje kinje ni ha.

    0

    0
  20. saya says:

    alahai manusia mcm kak cham n cik jah ni..korg dtg x concert die.dgr suara die miming k x…aiyakkk…

    bwk kepop salah.omputih salah.indon salah.hindustan pun salah..ape lg yg manusia mcm ni nak lg???hidup kalau xpuas ati memanjang,,smpai bile2 pendengki.. hidup malaysia…!!!

    0

    0