Written by AbangNara | October 1st, 2013

Waaa“` Jelesnya Abang Nara melihat Black dan isterinya menjejakkan kaki ke Korea untuk berbulan madu. Mesti seronok sangat-sangat. Kalau tak silap, turut dijalankan sekali ialah penggambaran untuk program Romantika. Sambil shooting sambil dapat berjalan-jalan. Mesti best!!!

black seoul tower

Menariknya Black dan isteri sempat ke Seoul Tower dan meninggalkan kunci kasih sayang mereka di sana. Ini memang salah satu perkara wajib buat sekiranya anda ke Korea. Romantik jugak Black ini rupanya.

black seoul tower

Mana tahu bila Black balik nanti akan ada berita gembira kehadiran orang ketiga. Bolehlah cakap Made in Korea. Hehehe. Gurau-gurau jer. Harap Black tak terasa. Lagi beberapa keping gambar Black dan isteri berbulan madu di Korea dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

aircond murah

P.S: Telekung travel TERMURAH di MALAYSIA kembali lagi! Dengan warna terkini dan sangat sesuai untuk cik diluar sana yg sering travel ke sana sini.LIKE Facebook Gudang.my untuk info lanjut dan sebarang pertanyaan.

black seoul tower
black seoul tower
black seoul tower
black seoul tower
black seoul tower
black seoul tower

48 responses to (8 GAMBAR)Black Dan Isteri Berbulan Madu Di Korea

  1. ruffmore says:

    mane yg suka comment 1st tu???
    1st ade hadiah ke?

    0

    0
    • thinking chair says:

      wah teringin nak pergi korea.. untunglah
      tapi lagi best kalau dapat pergi Makkah :)

      0

      0
      • Aaron Aziz says:

        Tak jeles pun,
        klik my profile pliss..

        0

        0
      • Fahrin Ahmad says:

        Saya pun nak kahwin jugak.. sape nak kenal ngn saya?

        0

        0
      • minah jembu merah biru pasti gerek says:

        kalau peg makkah tu diri nk kena kasi berseh taubat betol2 jangan buat lagi perkara2 yg mendatangkn dosa atau pon buat perkara2 yg bukan2 pahammmmm…sape yg tknk gi makkah ka .. tapi kalau ilmu lom cukop nk gi makkah happe !! cakap macm dia la yg bagos sekali di dlm donia yg fana ni huh ! orang cakap pasal si black ni gi korea ngan bini dia…..orang atas ni pulak sebok cakap pasal gi makkah emmm….minah jambu tk tau ape nk cakap kn lagi dengan orang2 ni…

        0

        0
        • Nok-Nok-Nok says:

          Minah., aku sokong ko..!!
          Semua org tringin nak pegi Makah..
          Bab2 Mekah ni baik jgn ckp Kalo ilmu agama kurang. Tak semestinya kaya Akan sampai n x semestinya Kalo miskin xde harapan nak tengok Kaabah .. Itu semua jemputan khas dari Dia. Jemputan khas Allah melebihi jemputan khas majlis merisik RCW di Carcosa seri negara ittew.!!!
          Lg 1, Kalo nak ke Mekah tu, Pasang je niat and ikhlas. Insyallah ko berilmu ker, ko perangai mcm setan ker, sape2 pun ko, jemputan tu hanya

          0

          0
        • Nok-Nok-Nok says:

          Maap bersambung sebab salah click.. Hehehehe..

          Jemputan itu hanya Allah yg decide..
          Bab ke Mekah ni sangat subjektif., ada yg pegi sana berubah hidup jd lebih baik and Ada yg sebaliknya. (lihat contoh yg dah Ada)

          0

          0
        • anun says:

          kelakar la nok nok nok..siap bersambung bagai..well selamat berhanimoon..

          0

          0
        • Nok-Nok-Nok says:

          Hoiiii Anon., sampai ati gelak kan aku..!! tp aku pun nk tergelak baca blik komen aku ittew..

          Jap Non., baca nama ko tringat Lagi CIK AINON JANDA MUDA tu… Dah sementelahan retis2 kawin Janda ni kan..!! heheheehehehe

          Alaa., xleh nak carot sebab Black kawin anak dara… ermmmmmm..

          0

          0
      • thinking method says:

        hehe.. sgt tipikal bila org membandingkan pegi jalan2 dgn pegi mekah. Betul, mmg jauh lebih baik if pegi Mekah compared to jalan2, tapi tak perlu kot nak sindir2.. hehehe.. Kalo ko pegi mekah, doakan kami ye thinking cjair

        0

        0
      • 9-2 says:

        asal org itu/ini pergi ke mana2, akan dibanding dengan Makkah..jgn begitu..dia pergi ke mana2 sekalipun, semuanya dengan izin Allah Taala..jgn dipertikaikan..kalau ke Makkah sekalipun adalah dengan jemputan Allah jua..kalau Allah tak izin, tak jugak dpt pergi..

        0

        0
      • conpius says:

        baca kat komen ni,,blh dikatakan rakyat malaysia ni smua alim2..amin la klau smua pk cmtu..

        0

        0
    • Ritu vs Aya says:

      Aku pantang toi kalau nak berbulan madu pon nak angkut kru-kru produksi bagai. Dah nama pon bulan madu, tentulah nak privacy n spend time ngan pasangan yang kita baru nak kenal luar dalam dia. Ini klu dah berpuluh2 mata dok pantau pergerakan kite, tang mana bulan madunya?

      0

      0
    • allin says:

      WAH !!! SERONOK NAMPAK ! BTW ,,, JOM SHOPPING KAT MY INSTAGRAM ! BAJU , BAG , KASUT , ACCESSORIES , PRODUCT KESIHATAN , SEMUA ADA !
      VISIT ” ALLIN1SHOPPE ” !!! TQ

      0

      0
  2. ok jerrr.. says:

    ok, no comment… next….!

    TIGAK TAMBAH LAPANG SAMA DENGANG…..

    0

    0
  3. fara says:

    tahniah black dan isteri. next.

    0

    0
  4. Err says:

    Wajib? Kalau tak gi dosa eik?

    0

    0
  5. Anonymous says:

    itamnya tangan black…..dh mcm tangan negro…

    0

    0
  6. […] ialah penggambaran untuk program Romantika Sambil shooting sambil dapat berjalan jalan Mesti best Read More This entry was posted in Entertainment and tagged Berbulan, GAMBARBlack, Isteri, KOREA, Madu. […]

    0

    0
  7. Che ta suka posing dari tepi says:

    Masa tgh shooting ni minta2 x de org korea perasan retis ni la.. wat malu klau org korea tgk muka retis kita camni.. sedih.

    0

    0
    • batgirl says:

      Kau ni.. Nak kata buta seni kang marah… Dah nama retis, bukan takat jual muke je oi, nak2 retis laki. Suara best tu… Kau ni bajet nak retis kita muka retis korea je. Appedaaaa…

      0

      0
      • mizz cerry says:

        Retis ni kalo nak jual muka je memang xleh blah la..che ta ko ni mmg jenis yg tengok muka je la ye bakat jatuh no 2..xkan ko xtau orang Malaysia ni memang jenis yg hitam manis + hidong kembang semangkok = ciri2 orang Malaysia la 2 kekadang je yg cantik n cun pun apa2 pun semua 2 anugerah Allah…bersyukur la dia dapat gak g korea ko boleh g sana???

        0

        0
    • Manja_Lara says:

      Ape ke bongok kau nie….apa ken mgena rupa dgan vokal…kau hader suara mcm dia…?mgata org pndai….at least dia pnh jadi juara…sbb VOKAL bkn RUPA!
      Mcm kau tue elok sgat!
      G la tgok retis2 barat…xder pon kisah bab rupa…yg pnting VOKAL!

      0

      0
    • Nok-Nok-Nok says:

      Ya Amponnnn….!!
      Puaka Jalang molot ko..!!! Yang bususk ni molot ker or Bontot ko..??
      Sah2 la kalo ditanya Black ni., dia pun nak rupa mcm Brad Pitt or at least Shah Iskandar.. Allah tu maha adil, Dia bagi sesuatu kekurangan tapi Insyallah Dia akan bagi kelebihan di bahagian/benda yang lain..

      Sah2 ko ni org seruk ulu yg xpnah tgok tb kan..?? sedehhhhhh sanget ko ni..!! komen mcm makcik2 zaman 60an.. yg santek2 je boleh msuk tb.. NGOK nye org..!!!!

      0

      0
  8. Tengok2 says:

    Refer pict 5 & 7, np ek black lau amik gmb suke dok kt bwh n bini berdiri??
    Pelik lak..teigt gmb black ngn bini y masa belum nikah, dada pmpuan tu kt bahu black huhu

    0

    0
  9. pening says:

    nanti ade la yg komen2 negatif tu sebab dulu kawen dapat honeymoon kt pd je…siannnnnnnnn

    0

    0
  10. Mat K says:

    Kauorang suka jadi hakim. Bagus sangat perangai. Dah sengkek tak payah nak menyalak.

    Kamon Black, kerja kan bini tu kaw kaw. Untung untung benih menjadi di korea.

    0

    0
  11. wa sengat says:

    Dah knape black asek pakai sweater sama je…tengok bini asek tukar baju..kalo ye pon nk pakai sweater carik la penaja yang boley taja sweater utk tiap2 hari..x best la tengok gambar asek baju sama je..ishkkk..

    0

    0
  12. loli says:

    muke kampong habis la si black n bini dia..xkuasa aku kalo aku jumpa org mlaysia kat europe sini jenis mcm selekeh gini aku buat bodoh jek!!!

    0

    0
    • anak kampung says:

      Mcmla muko ngko tu kebandaran sgt…cehh…

      0

      0
    • Nok-Nok-Nok says:

      Hazabnye molot ko Hanjeng..!!!!!!!!

      tu sebaik2 ciptaan Allah muka dia mcm tu.. Ko apehal nak celupor sgt molot ittew..??? Sebelom Tuhan bg bala buruk apa2 jd kat muka ko mcm kena simbah asid ker., baek ko istigfar skrg Nok..!!!! Sedar diri sblm ngata org.. Ntah2 muke ko ni lg teruk dr Black tp ko sakit ati xde org nk sponsor ko kan..??? hahahahaah Choiiii sanget..!!!

      Aku ni ha mengomen komen ko dr London skrg ni., bukan nk blagak tp aku tgok ramai je muke org yg acuan nye mcm Black tu kat sini.. Elok je diorang shopping kat Harrods..!! ko Hado..??????

      0

      0
      • 12345678900987654321 says:

        cuba lah cakap elok2 sikit..bukan kena saman pun kalau cakap baik2..loli tu mmg mcm tu perangai dia..tak payah dilayan lain kali..nak maki hamun bagai, buat apa! buat tambah dosa aje..

        0

        0
      • Sokong tak sokong says:

        nok nok nok.. teguran dah perfect…tapi jangan ar campurkan kalimah Allah dengan text2 yang teruk tu..tak elok lah bacanya..Peace :)

        0

        0
      • Sokong tak sokong says:

        Nok Nok Nok, teguran tu dah perfect..cuma janganlah campurkan kalimah Allah dengan text2 yang teruk mcm tu..xelok lah bila baca.. Peace :)

        0

        0
    • ubi rebus cecah sambal says:

      honestly, u sound stupid..am not a fan of Black/wife either, but to comment on people’s look/physical/appearance? who the hell u think u r? i would rather ignore people like u cos u have bad attitude..

      0

      0
  13. Anonymous says:

    Ni dipanggil bulan madu sponser astro..next honeymoon mst dorg g tanpa kru2 product..

    0

    0
  14. lentokkk says:

    cincin same ngan bini black…

    0

    0
  15. […] (8 GAMBAR)Black Dan Isteri Berbulan Madu Di Korea (47) […]

    0

    0