Written by AbangNara | July 11th, 2012

Ziana Zain memang sentiasa jelita di mana-mana event yang dihadirinya. Terbaru, Abang Nara kagum dengan wajah Ziana Zain yang tampak makin muda di pertunjukan fesyen 5 Stars di Muzium Tekstil Negara hari Isnin yang lepas. Makin berumur makin cantik kata orang.

ziana zain

Perkembangan terbaru Ziana Zain yang Abang Nara dengar ialah khabarnya dia akan bergabung dengan Lan The Typewrite untuk menerbitkan satu album duet. Ini kemungkinan besar akibat respon positif yang diterima selepas mereka bergabung tenaga membuat persembahan di ABPBH2011 baru-baru ini. Confirm meletup punya album ini nanti.

ziana zain

Lagi 6 keping gambar Ziana Zain di pertunjukan fesyen 5 Stars dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit foto kepada Facebook Media Semasa.

ziana zain
ziana zain
ziana zain
ziana zainziana zainziana zain

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

72 responses to (8 GAMBAR)Ziana Zain Jelita Di Pertunjukan Fesyen 5 Stars

  1. GileDuitMakDatin says:

    Tudung mane???

    0

    0
  2. tupai berjanggut says:

    steady…

    0

    0
  3. zz says:

    1st!!!

    0

    0
  4. Kakak Neelofa says:

    meletup!!!

    0

    0
  5. ati says:

    Mcm pelik jee….muka dye = s

    0

    0
  6. leo says:

    apa-apa pun. ziana memng terbaik!!!!!

    0

    0
  7. Anonymous says:

    Oh kak ziana…tak teringin ke nak berubah kearah yg lebih baik?….
    Aku sgt kecewa kerana dulu aku minat giler ngan ziana zain ni.

    0

    0
  8. larohati says:

    lahai mokcik…bila nak insof??? kain asik singkat je tu..umur u brp skrg mokcik yang santek?

    0

    0
    • Arai_Don't take our field says:

      Mkcik ziana zain kate blom smpai seru … jwpan pling bull$#!t …

      0

      0
  9. Anonymous says:

    skirt pendek lg…

    0

    0
  10. Prince Noob says:

    mohon makcik ziana zain pakai molek sikit menutup aurat…

    0

    0
  11. aleeyah says:

    memang cantik tapi macam tak manis pulak umur macam tu masih nak pakai skirt.

    0

    0
  12. memang aku kesah! says:

    muka tegang tp tgn dan kaki dh kedut.nape xcucuk je kaki dn tgn.bru blh pkai skirt pendek

    0

    0
    • Arai_Jangan Ambik Padang Kami says:

      HAHAHA … . sbb suma duit dh dipkai utk muka … bajet lari

      0

      0
  13. Aku kesah says:

    knpa muka dia dh x cam dulu..kecantikan dia x real la..pada sy biasa jer..kak ziana ni dh berumo..artis y lain ramai y dh berhijab..kak ziana bila lgi..aku lbih suka tengok artis lama y mcm liza abdullah tu..x nmpk pn y muka dia botok..tu baru ctk asli..

    0

    0
    • Anonymous says:

      Aku rasa cantik lagi ella dari ziana.ella nampak kedut sikit sesuai natural beauty.ziana skang dah nampak pelik muka dia.

      0

      0
  14. iris says:

    hayooooo…muka makcik jianadah mcm flowerhorn dahhh…byk sgt cucuk ek.

    0

    0
  15. iris says:

    hayooooo…muka makcik jiana dah mcm flowerhorn dahhh…byk sgt cucuk ek.

    0

    0
  16. Sshh says:

    x manis n x sesuai la umo dh nk senja ni pakai skirt..mgkn ctk pada kak ziana..tpi buruk pada mata y melihatnya..bila la kak ziana ni nk smpi seru..

    0

    0
  17. Aku... says:

    walau pn kak ziana ni cucuk kolagen..tpi ketara sgt la muka dia dh x cam dulu..dh tegang semacam jer..dh x y asli…

    0

    0
  18. alahaiii says:

    cantik! cun! gojes!
    tapi syg dah tak ori..
    ;p

    0

    0
  19. chentalove says:

    cantek……
    mkin lawa…

    0

    0
  20. Anonymous says:

    suka hati dialah nk buat apa pun…bukan masalah kita…

    0

    0
  21. Anonymous says:

    bkn cantik asli pon…sume asil byk cucok

    0

    0
  22. Picagari says:

    Dia suntik sana, suntik sini…

    0

    0
  23. Awine says:

    cantik akak ziana kita ni, tp kat dunia ni je….dkt sana mcm mane pulak?????….sudah2 lh akak weh tknk tukar azam baru ke????

    0

    0
  24. Adieq says:

    abg nara oh abg nara..cepat2 la update cite2 terbaru..bosan la tgk asyik2 cite yg sama..pic pn artis2 yg x best..update la cite best2 skit..huhuu

    0

    0
    • lizza says:

      ntah nya..balik2 artis yg sama berulang2…dh tu si pngomen lak pun makin ari makin nk rentung gn ayat2 dwg…. makin tmbh dosa jer saling nk komen mengomen..kutuk mengutuk..apa2 pun ada aku keshah??????

      0

      0
  25. biolerweii says:

    Artis vs seksi.
    Mmg xbleh dipisahkan.klu x dorg xdi gelar artis! Bg komen sentap BAHLOL korg sume ni

    0

    0
  26. Anonymous says:

    lawalah jugak dari mak2 n nenek2 korang yang dah berkedut tu…eeeuuuuwww..

    0

    0
  27. […] Ziana Zain memang sentiasa jelita di mana-mana event yang dihadirinya. Terbaru, Abang Nara kagum dengan wajah Ziana Zain yang tampak makin muda di pertunjukan fesyen 5 Stars di Muzium Tekstil Negara hari Isnin yang lepas. Makin berumur makin cantik kata … Continue reading → […]

    0

    0
  28. boni kacak says:

    masih kelihatan bergetah walaupun da berumur

    0

    0
  29. salander says:

    semakin panjang dagu nampaknya..hrmmm..not confident with your own skin now ye k,ziana..

    0

    0
  30. lipan says:

    apa laa makcik ni…

    0

    0
  31. bidadari malam says:

    cantik…tapi semoga Allah bagi hidayah kt dia utk bertudung 1ari nanti…

    0

    0
  32. wajah asli says:

    semua ciptaan Allah adalah indah..indah lg jika keaslian dikekalkan..tgk muka kak zz memeng xde serinya kak..nampak sgt xori

    0

    0
  33. nyah ratu says:

    siyes wei ziana cantik mcm patung..aku pernah terserempak dgn dia kat airpot kuching..dia siap ckp aku cantik dan tinggi…hahahahahahaha

    0

    0
  34. ngokngek says:

    aku nengok sejak akhir2 ni dah rmai artis remaja yg muda2 cam irma hasmie..yatt hamzah..diana amir..fazurina…etc…dah berhijrah & memakai hijab..tapi yg aku pelik artis2 tua & evergreen cam ziana zain, erra pajira,mek iti norhalija,mariani, kak bedah, kak limah balik rumah,rosnah mat aris…joyah..liat beno nk pakai hijab..erhmmm…doakan jela moga2 mreka jge berubah stu hr nnt..amin

    0

    0
  35. timah lenggang says:

    daripada nak nasihatkan kak ziana zain bertudunglah, berhijablah baik korang semua suruh kak nita tu bertudung lagi bagus… Nenek salamiah hassan tu pun lagi dah patut bertudung… Oklah imej kak ziana zain skrang, mana ada seksi… Dia nampak elegan apa… Alah artis muda tu bertudung sebab apa, semua tak laku… Bertudung tapi perangai mengada-ngada nak buat apa… ingat bukan semua perempuan bertudung tu baik dan bukan semua perempuan yang free hair ni jahat…

    0

    0
  36. nyampah ngan artis malaysia! says:

    i minum pure kolagen u…confirm kulit x berkedut..hahaha

    0

    0
  37. eila says:

    dia makan tempe byk ni mcm khir toyo…

    0

    0
  38. onie says:

    hehe….muka kekampungan

    0

    0
  39. onie says:

    hehe….muka kekampungan

    0

    0