Written by AbangNara | April 2nd, 2012

Cantik ~~ Memang menawan sungguh Shila Amzah apabila memakai pakaian pengantin untuk photoshoot majalah Inspirasi Perkahwinan. Kalau Sharnaz Ahmad tengok nie mesti terus ajak kahwin hari ini jugak. Hehehe.

shila amzah

Lagi 7 keping gambar Shila Amzah dalam busana pengantin dengan membaca entri ini sepenuhnya.

shila amzah
shila amzahshila amzah
shila amzah
shila amzah
shila amzah
shila amzah

125 responses to (8 GAMBAR)Shila Amzah Menawan Dalam Busana Pengantin

  1. xsuke lisang surihoney says:

    bluuuuerrkkkkk….nk muntah

    0

    0
    • ninonino says:

      berdasarkan penyiasatan aku..
      si “xsuke lisang surihoney” ni berjantinakan perempuan,
      sbb die jeles kt lisa surihani.
      second reason sbb die muntah.. maybe die mengandung.. maybe lah…

      0

      0
  2. chanteqqq says:

    4th

    0

    0
  3. Anonymous says:

    ni kang ramai la pompuan2 rembes kat sharnaaz tu dtg mengutuk si shila ni, pastu berlagak jadi ustajah bn… mcm laaa si shanaz tu nak kat korg klu dia xcouple ngan shila niii…

    0

    0
    • eleh eleh says:

      diamlah batak anon!

      0

      0
      • Anonymous says:

        diamlah batak eleh eleh… ko ingat shanaz tu nak kat ko?? blah laaaa

        0

        0
      • eleh eleh says:

        weh batak anon, ade ke aku ckp aku nak kat sharnaaz tu? ko tu hati kotor, selalu negetiff je….ko yg merembes nak kat jantan tu ckp jela…batak betul si anon tua ni…

        0

        0
      • ninonino says:

        bile bace komen2 BN ni, aku slalu teka jantina korang
        berdasarkan prbualan korang ni.
        aku rase si “eleh-eleh” ni berjantinakan perempuan. btol x?

        0

        0
      • Lavender says:

        aku sokong kau eleh eleh. si batak anon si tukang penghentam komen org. lps tu tuduh kita shiok kat si shanaaz tu. entah2 die yg shiok tp tak dpt.. HAHA.

        0

        0
      • dari pemerhatian aku, post2 macam ni takkan membawa komen kebaikan pun. all the time. predictable.

        0

        0
      • eleh eleh says:

        aduh..sakit perut aku gelak tgk komen2 “ninonino”..bahaha….suke beno dia teka jantina…. Lavender..kita satu team. :)

        0

        0
      • Anonymous says:

        eleh2, kau lg hati hitam duk mengutuk org je, xpayah nak dengki kat org sgt laaa si hati busukk!!! dah x laku, gi cari laki lagi baik dpd ko nak jeles kat si shila niii… dasar ustajah bn!!!

        0

        0
      • Anonymous says:

        btw lavender, ko perasan aku kata ko rembes kat shanaz tu kenapa? ohhhh ko busuk hati sama ngan si eleh2 andartu ni sbb suka mengutuk shila ye.. ohhhh tu la lenkali jgn mengutuk klu xnak terasa, ni angin xde, ribut xde, xpasal2 nak terasa… ustajah rembes = lavender & eleh2!!!

        0

        0
    • olala says:

      Kami bukan ustazah. Tp kami taw baik buruk dan batas2. And kami takde teringin pun kat si Sharnaaz tu okeh. :P

      Neway, sepatutnye dh lame si Sharnaaz tuh ajak kawin kalo dh asyik pegang2, usung anak dara orang.. Tk yah tengok awek tu pakai baju pengantin pun…

      0

      0
      • ninonino says:

        si “olala” ni comfirm seorang perempuan.
        hye ustajah “olala”

        0

        0
      • Anonymous says:

        aku ade kata ko ke? ohh ko mengutuk shila, patut la terasa ustajah rembes kat shanaz.. sekati die la nak ususng shila tu kemana, ko carik la bf, nnt die usung ko pulak ke sana ke mari…

        0

        0
    • Ak yg comel says:

      cantek wedding dress dia..tp lg cantek kate middleton punye dress.hihi

      0

      0
      • Honda No Civic says:

        Hek eleh ak..ak.. nieh… nak banding-banding pulak… Ko ader?

        0

        0
      • Ak yg comel says:

        honda san..ak xkutuk pun dress shila tu..suke hati la masing2 ade pendapat tersendiri.and pendapat ak,dress shila cantik..tp kate punye lg cantek.so.. ape masalah ko??? suke propa ayat i tau..hukhuk

        0

        0
      • Anonymous says:

        ak ak, aku kan suka shila punye dress lagi,,

        0

        0
      • Ak yg comel says:

        ade ak kesah??huahua

        0

        0
    • NENEK KEBAYAN says:

      aku sokong ko…ustajah2 bn ni perasan bagus..hak tuihhh!!!

      0

      0
      • ninonino says:

        even name ko nenek kebayan, tp nape ntah firasat aku mengatakan yg ko ni seorang lelaki

        0

        0
      • NENEK KEBAYAN says:

        jangan ikot firasat..nanti sesat bro!!!

        0

        0
      • ninonino says:

        nenek kebayan.. nape ko pggil aku bro..
        ko rase aku ni pompuan ke laki2?

        0

        0
      • NENEK KEBAYAN says:

        peduli apa aku ko lelaki ke pompuan

        0

        0
      • Honda No Civic says:

        Hahahaha…. kelakar la korang nieh… :P

        0

        0
      • ninonino says:

        hi nenek kebayan,
        (>.<) rindu kat nenek kebayan
        hehe

        0

        0
      • nenek kebayan ni seorang lelaki kan? aku ikut noninoninoh

        0

        0
      • sarah_nina says:

        aku pun rasa nak teka jugak lah..
        sama macam nino..nenek kebayan ni lelaki…:P

        0

        0
      • Anonymous says:

        ninonino ni penilik jantina manusia ke ape?? dpd ko tilik jantina kitorg pegi tilik jantina lembu nfc lagi bagus la woiii…

        0

        0
      • ninonino says:

        jantina aku?
        rahsia..
        korang lak teka..
        asyik aku je teka jantina korang..
        eleh eleh…
        mesti de org nak ckp aku ni bapuk, pondan, pengkid, gay,
        eh, tu jantina ke?
        hehe

        0

        0
      • nenek kebayan says:

        korang ni ada yang nak jadik ustajah & ostad ramai yeee…nak jadik tukang tilik jantina pon ramai…bagus2 ada semangat ingin tahu..nenek galakkan…kurangkan hasad dengki pada sesama manusia ya cuuu… rugi je wat pangai mcm tu..tak da untungnya…muahahaha….hehehehehehehehe (gelak ala2 pontianak)

        0

        0
    • kecoh siak says:

      lantak diorg la nak kutuk ke ape. yg kau backup ni dpt ke amek gmba ngan sharnaz?
      sikit2 nak gadoh, cari point org lain. cuba la waras sket.

      0

      0
      • Anonymous says:

        lantak aku la tok siak nak kutk diorg yg kutuk si shila ni, yg ko backup diorg si pengutuk ni dpt ape? dpt kawen ngan diorg?? aku ckp yg betoll.. xyah laa nak in denial sgt!! tu ha eleh2 tgh cari laki, ko gi tlg backup die, kesiann betul aku tgk si loser tu..

        0

        0
    • Honda No Civic says:

      Aku sokong Anonymous 13 juta peratus..!!!

      0

      0
    • Anon J says:

      @Anon
      bila orang x mulakan atau x ckp apa2,ko pulak yg memulakan provokasi..
      jgn mcm ni,x baik..
      sbb tu aku x phm dgn pendirian ko anon..
      ni mcm nak cari gaduh je
      ada masa aku sependapat,ada masa aku rasa ko terlebih plk.
      mohon ko terima nasihat aku ye anon

      0

      0
      • Anonymous says:

        ko ade baca komen2 lain x? ko xnampak lgsg org mengutuk shila ke? ke ko x reti baca?

        0

        0
      • Anon JJ says:

        mmg ada sis..
        tp ko adalah org ke-4 yg mengomen sblm ustajah2 ko dtg..
        tgk,semua kondem ko balik..
        aku ckp baik2 je,jgn la mrh..

        harap ko terima apa aku ckp ye,bknnye aku benci ko pun n semestinya aku bkn org yg baik jauh skali sempurna..
        mf la kalau terasa,ada buat sapa2 mrh

        0

        0
      • Anonymous says:

        alamak anon j, aku x marah laa.. aku suh ko baca komen2 lain, eh mengikut box mmg aku no 4, klu ikut timeframe, ramai lagi org dh komen kat box2 atas bro.. aku cuma pelik since shila couple ngan sharnaaz ni, pengomen b mengutuk dia kaw kaw.. ko xpelik ke?

        0

        0
  4. […] ini jugak. Hehehe. Lagi 7 keping gambar Shila Amzah dalam busana pengantin dengan membaca … Continue reading → This entry was posted in Gosip and tagged Amzah, Busana, Dalam, GAMBARShila, Menawan, Pengantin […]

    0

    0
  5. AJEGA says:

    shila dah cantek , tapi bila di kene kan ngan jaclyn victor mcm hancur je nampak.. mmmm

    0

    0
    • Kurus says:

      aku tk berapa berkenan cara shila diri or is the top bit too small for her??
      and the hair.. its high time that you opt for hair style that suit your youth..shila dear

      and i think jacklyn better wear something not ‘renda putih’ ok jacklyn..yer..

      0

      0
  6. Suka lakonan shila amzah dalam patah seribu

    0

    0
  7. wany says:

    comel + chantek !

    0

    0
  8. putri ^^ says:

    KENAPA MATA DIE NMPAK CAM SEMBAB EH?
    EYEBAG KERR?

    0

    0
    • Anonymous says:

      a’alah nampak eyebag dia…muda lagi budak ni…takkan kulit muka dah mula kendoq kot…

      0

      0
  9. Anonymous says:

    comel lag nenek aku….

    0

    0
  10. aku benci fida tahap gaban says:

    asal aku rase die ni x cantik..muke tue..upsss..

    shila=minah gelabah spiking

    0

    0
    • Anonymous says:

      ok la dpd x reti spiking lgsg, contoh = kau!

      0

      0
    • Ayok says:

      Ni la yg memeningkan. Xreti ckp bhs inggeris,
      Kne kutuk. Cube ckp bhs inggeris pun kne kutuk.
      Tu sbb budak skrg ada yg masih malu2 nk speaking.
      Salah sikit, kne kutuk kaw2. At least these people tried
      Tau. Give em a break.

      0

      0
      • Ak yg comel says:

        true! at least give them a try..practice make perfect :)

        0

        0
      • Anonymous says:

        betul tu aku setuju, diorg ni duk kutuk2 sepatah haram pun x tulis dlm english, dasarrrr ustajah bn!!

        0

        0
      • pemerhati says:

        aku perhati, asal bahasa penjajah, salah spell or pronounce sket je org kutuk. TAPI org tak perasan ke BAHASA MALAYSIA dorg pon TAK PERFECT, HANCUS!

        0

        0
  11. chentalove says:

    training pkai bju pengantin dulu la ye…
    ape2 pon..swetttt la ye…
    btul tak abg sharnaaz…

    0

    0
  12. ahkak gile glam says:

    TAK LAWA LA..NPK GARANG MUKA SHILA NI..TK MCM UMUR DIA..JGN MRH FANS SHILA YE:)

    0

    0
  13. hmmmm says:

    cantik…tapi tetap gedik….

    0

    0
  14. emrys says:

    sweet tp muka jgn garang sgt………

    0

    0
  15. adiwira says:

    nara oii….ade 2 org yg peraga baju pengantin tu…asal ko highlight sorang je?…nampak sgt ko nk ckp yg sorang lg tak cantik….muahaha….

    0

    0
    • NENEK KEBAYAN says:

      ko buat blog sendirilah ko highlight mak ko pulak..banyak songeh!

      0

      0
      • Anonymous says:

        muahahaha.. kelakar nenekkk.. bygkan die buat log pastu suh mak dia jd model baju kahwin.. muahahaha

        0

        0
      • nenek kebayan says:

        anonymous : walaupon nenek ni garang dan suka memprotes ada masa nenek ni kelakar orgnya :-p jangan bangkang nenek…satu ari nti korang carik nenek kebayannn

        0

        0
  16. ian moone says:

    Cantik tp mgkin akn nmpk lg cantik klau sharnaaz xpnah sentuh shila sblum ni, klau tak mgkin lg berseri-seri..hehe

    0

    0
  17. bawang says:

    apsal die sengeh senget weyhh?

    0

    0
  18. zara says:

    chantek bju pngntin tu! adore sgt!

    0

    0
  19. Cantiknya !!!

    0

    0
  20. saya sudah bebas dari espiyemmmm, bebas dari di buli. haduiiiii gayut saya says:

    muke shila ni macam jesicca SNSD, tp jesicca lagi lawa la yang penting kan nye pun hadui ter

    0

    0
  21. la vida dida dida says:

    cantik or menawan tp gedik nk buat hape..

    0

    0
  22. NENEK KEBAYAN says:

    nenek lagi cantik…ayu lagi dgn rambut mayang mengurai ni..hehehehehe (gelak ala2 pontianak)

    0

    0
  23. Pagekhas says:

    Alahai.. Makeup dh comel dh.. Tp nape x touch up jari kasi licin mcm muka jugak?

    0

    0
  24. hehehe says:

    aku tgk dia nie secara berdepan biasa2 jer meak up jd la cantik meletop…pd aku lar…pttnya dia nie jg kulit bg tegangn rsnya muda lg kan br 20an kan…nam[al kulit dia lbh tua(mcm dah longgar skt muka dia)dr kulit aku yg dah 30 nie…mungkin byk sgt meak up or pegi facial kot tu yg muka jd kurang keanjalannya…

    0

    0
  25. rainbow says:

    nampak biase sbb dh selalu tgk die dgn mekap cmni, n baju ala2 baju pengantin jugak..

    0

    0
  26. shilalalitamplom says:

    nyampah aku tgk die ni

    0

    0
  27. biri2 y ku mauk says:

    ak rase dy patut luruskan rmbut dy rather than curly mcm nih

    0

    0
  28. ada aku kesah says:

    hahahaha. adoiiii penat le baca2 komen2 korang.
    post ni pasal menatang laen, korang komen menatang laen.
    hahah psl jantina pengomen le. mcm2 ada. hahaaaaa.
    xpe2 gurau senda di pagi hari…. ^_^
    CHILL KORANG !!! ;)

    0

    0
  29. Miss Cobra says:

    Beza sungguh muka shila skrg dgn dulu. Nampak cepat sangat matang. Salah satu faktor byk pakai make up.

    P/s:Shila u kena jaga bwh mata tu sebb u ni jenis mata yg mudah kena eye bag.Bila dah dpt eye bag ni rasanya slowly nak bgs baliklah dik.. Akak ada kwn mcm ni, bila dah berumo susah btl nak buang eye bag sebab lemak dah degil sgt. Last2 bedah. Skrg dtg balik kit2.. Sblm tido jgn minum air, susu etc..

    0

    0
  30. kaka says:

    asal AQ tgk mke dye mcm jessica snsd?? mke dye pon ade eyebag….hermmm patotla,…

    0

    0
  31. WOWOW..MENARIK GAUN TUH….PUTIH KESUKAAN KU…:D

    0

    0
  32. afifi zana akma jamilah says:

    mcm puteri salji gituh….kerlaaaaaaas kau cila…

    0

    0
  33. si sepet says:

    bila dah selalu sgt pakai baju penganti, time kawin nanti seri pon dah hilang..dah basi…sbbnyer slalu sgt org tengok dia pakai baju pengantin, bukan sepasang, berpasang2 baju lak tu yg dicube..

    0

    0
  34. White Roses says:

    cantik..:)

    0

    0
  35. suka suka aku aje says:

    x suka sngt die nie, nmpk mcm sombong, muka baget cun, nmpk garang semedang. ari tu masa berlakon kat astro ria aduhai kesiannnnnn…….

    0

    0
  36. sayang says:

    shila amzah gedik

    0

    0
  37. akak bella says:

    akak doakn shila brtemu jodoh dgn shanaz yg hensem tu…. aminnnn

    0

    0