Written by AbangNara | June 26th, 2013

Pantas sungguh masa berlalu. Pejam celik pejam celik anak Irma Hasmi dan suaminya, Redza Syah Azmeer sudah pun mencecah usia 3 bulan. Makin lama makin comel dan bulat Abang Nara tengok si Redza Syah Irfhan nie. Geram sangat!!!

gambar irma hasmie

Memang jelas terserlah kebahagiaan mereka bertiga. Semoga Allah memurahkan rezeki dan memastikan kebahagiaan yang sedang dikecapi oleh mereka berkekalan sehingga ke akhir hayat.

Chantilly2013

P.S: Pelangibonda Busana Muslimah kini mengeluarkan koleksi telekung exclusive terbaru yang berkualiti tinggi. Diperbuat daripada kain France Chantilly Silk yang import khas untuk anda semua sempena menyambut kedatangan Ramadhan/Syawal tahun ini. Turut sesuai yang plan nak kahwin boleh buat hantaran! *ehem* . Layari Facebook Gudang.My untuk info lanjut.

gambar irma hasmie

Sama-samalah kita doakan agar Redza Syah Irfhan membesar dengan sihat dan tanpa sebarang masalah. Abang Nara yakin dan pasti apabila dewasa kelak, Irfhan akan sekacak ayahnya. Lagi beberapa gambar si comel ini dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Honda CBR600RR dilancarkan di Malaysia dengan harga RM80,000

gambar irma hasmie
gambar irma hasmie
gambar irma hasmie
gambar irma hasmie
gambar irma hasmie
gambar irma hasmie

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

56 responses to (8 GAMBAR)Redza Syah Irfhan Kini Sudah 3 Bulan

  1. Miss Kekwat says:

    1st yeay….hensem anak dorang….nak wat menantu bole????

    0

    0
  2. ahkak suko says:

    Sweet sgt irma bertuduh labuh gitu…x pyh nk belit sana belit sini angkat sanggul tinggi2..

    0

    0
    • aina says:

      betul tu…org kalo dh lawa.. pkai la cmne pn, mmg lawa… xyah berfesyen sgt pn dh nmpk cantik..

      0

      0
  3. yaya says:

    comel sgttttttttttttttt

    0

    0
  4. kepohcie says:

    comelnya..muka ada iras2 irma especially mata..cute sgt2..

    0

    0
  5. lola says:

    Mujur la irma bukan dgn nabil. Laki dia ni 100000000 kali lebey handsome dr nabil. kekeke

    0

    0
  6. saja suka-suka says:

    wow ada lesung pipit! comey

    0

    0
  7. ................... says:

    comelnyaaaaaaaa anak dia org ni….geram tengok le….muka mcm ad Irma skt…jujur aku ckp..kak Irma pas bersalin ni muka dia nmpk berseri la…

    0

    0
  8. Anonymous says:

    dh le comel ada lesung pipit plk…..
    comeinyaaaaaaaaa anak dia….
    ensemnyaaaaaaaaa papa dia…..

    0

    0
  9. XYZ says:

    Irma vaksin anak ke tak?

    0

    0
  10. roses says:

    ikut muka irma… hidung tinggi
    besar confirm h/some cam ayah dia

    0

    0
  11. Marissa says:

    Irma cantik + Redza hensem = Irfan paling comeiii *sejuk tgk muke dia senyum*

    0

    0
  12. SH says:

    Tak mau komen tapi tak leh tahan tengok baby bulat seketul comel montel geram nak gigit gigit pipi gebus tu. I love u babeh!!

    0

    0
  13. Kak Ton Comel says:

    Handsome boy!

    0

    0
  14. kak chah says:

    sweet family..the baby inherit the mother’s look..cute!

    0

    0
  15. Anonymous says:

    Irma muka berseri lepas bersalin sbb hapus dosa2 kecil

    0

    0
  16. Debah Tembam says:

    Si suami Irma nie asik enterprame jek kat mana-mana, cuba tengok suami wardina tue jarang2 muncul, taulah diri tue ramai peminat dikalangan wanita gersang,kering kemarau dan juga lelaki songsang laknatullah tapi takyahlah nak tunjok muka tue selalu..Tiap kali cerita pasal Irma , mestil laki dia pun ada enterprame tumpnag sekaki, memang gile glamour btoll..

    0

    0
    • kak timah says:

      BTOL TU DEBAH TEMBAM SKG NI MCM2 ORG ADA KAN SO PNDAI2 LAH JAGA DIRI

      0

      0
    • hek eleh.... says:

      Kau ni kan… tu nama nya happy family. Kalau tak tunjuk muka suami, nanti kata sorok suami. Hai la manusia…. bila la nak berhati mulia. Nak mengata je..

      0

      0
    • minah jambu tukar kaler merah biru says:

      biar laaaaa yg kau susah kn tu pesal….dh laki dia biar la laki dia nk enterprame ke nk ape ke yg kau sebok sangat ngan laki dia ni dh kenape???? kau nk sangat kena sondol ngan laki dia si redza ni ! minah jambu takot nanti kau lemas pulak dengan kehenseman diaaaaaaaa huh!!! bwekkkkk !!

      0

      0
    • Anonymous says:

      ciannye ko..dah nm pun laki bini…lain org lain cara die..ade yg xsuke melekat ngn bini..ade yg caring camni….redza xmintak pun ko jg umah die bile die kua ngn irma..redza xsuruh pun ko tenung muke die bile pic die ade dkt irma..law ade skali tu of course la org pggl brgambar skali..ko jelez eah tgk dorang hepi camni???ko xpenah eah snap pic fmly camni??hahaa…very pity to you

      0

      0
    • BUNKFACE NO.1 says:

      Debah Tembam tu jealous, dah laki dia.. ikut suka dia lah nak ada skali ke tak

      0

      0
  17. Nak! Nak! says:

    aku sanggup jadi madu Irma…

    0

    0
    • Anonymous says:

      tapi irma xsggup kot jd madu ko..n redza pun rasenye xsggup wt ko bini die..hehehe..
      jd madu irma lain lah..

      0

      0
  18. maRnia says:

    Anak beranak suka senyum. So sweet…………

    0

    0
    • minah jambu tukar kaler merah biru says:

      bang nara yg komen atas ni kenape macmgitu hurof2 dia??? ape yg bang nara buat ngan komen dia? tolong jawab bang naraaaaaaa….bang nara !!!! nanti kau !!

      0

      0
      • minah jambu tukar kaler merah biru says:

        eh tadi lain skarang dh ok pulakkkk..emmmmm sori ye bang nara Almaklom lah hehe….

        0

        0
        • BUNKFACE NO.1 says:

          wkakakaka….beli lah spek mata bingkai besar..barulah bila kau baca komen jelas, besar dan terang, uweekkk

          0

          0
  19. Anonymous says:

    Siti nurhaliza bila lagi ye jgn marah ya en khalid mohd jiwa just asking

    0

    0
  20. kak li says:

    baby ni sweettt sangat, murah dengan senyuman. pasti besar walau kena marah macam mana pun dia tetap tersenyum, pengalaman dengan anak kak li.

    0

    0
  21. Aku says:

    Subhanallah…comey sgt bby ni…tembam2 double chin lagi…
    suke sgt tgk happy family ni…InsyaAllah 1 ari nnt nak family camni gak…hihi..

    0

    0
  22. Bedah says:

    Dulu Redza selalu pakai t-shirt superman. Redza Jr lak pakai t-shirt Batman. Batman vs Superman :)

    0

    0
  23. karly says:

    Hubby irma nmpak berisi sikit, muka ada iras2 farahin ahmad… ank dia cute sgt2, rasa nak cubit pipi tu…

    0

    0
  24. qira says:

    irma cantik..suami hensem..anak comel sgt..

    0

    0
  25. damai says:

    anak dia comel sgt, so hensem. ada iras2 irma, alhamduillah muka anak lelaki muka mak. semoga jadi ank soleh bila besar nanti, mcm nak pinjam sekejap lah baby dia, alah tomey tomey tomey

    0

    0
  26. Anonymous says:

    one happy family..

    0

    0
  27. BUNKFACE NO.1 says:

    comel anak dia

    0

    0
  28. Busut cinta says:

    Aik…cukur kening?

    0

    0
  29. Anonymous says:

    ini lah yang di katakan hikmah atas sesuatu yang berlaku wahai pn irma hashimi….walaupun pernah berpisah dengan ‘seseorang’ pastu terus berhijab, dapat suami yang handsome n baik pastu dpt plak anak yang comel…mudahan anak dia ni jadi anak yang soleh
    ingatlah semua yang komen kat sini yek…sesuatu yg blaku , baik ke buruk …ada hikmahnya

    0

    0
  30. […] (8 GAMBAR)Redza Syah Irfhan Kini Sudah 3 Bulan (55) […]

    0

    0