Written by AbangNara | June 27th, 2013

Nampaknya Qi Razali dan Nelydia Senrose tidak lagi cuba menyorokkan hubungan yang semakin mekar antara mereka berdua. Terbaru pasangan bercinta ini telah berkongsi beberapa keping gambar percutian mereka ke Langkawi. Jangan risau kerana mereka tidak pergi berdua, sebaliknya ditemani oleh rakan-rakan.

qi dan nelydia langkawi

Walaupun masih ada peminat yang masih tidak dapat melupakan percintaan antara Qi dan Yuna, Abang Nara rasa kita perlukan lupa kisah silam. Nelydia pun tak kurang cantiknya. Malah mereka berdua nampak sangat comel dan mempunyai perangai gila-gila. Pasti happening percintaan mereka.

qi dan nelydia langkawi

Semoga hubungan Qi dan Nelydia akan bertambah mesra dan satu hari nanti akan tiba ke jinjang pelamin. Sama-samalah kita doakan. Lagi beberapa keping gambar percutian mereka ke Langkawi dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Puntung rokok mesra alam

qi dan nelydia langkawi
qi dan nelydia langkawi
qi dan nelydia langkawi
qi dan nelydia langkawi
qi dan nelydia langkawi
qi dan nelydia langkawi

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

103 responses to (8 GAMBAR)Qi Razali & Nelydia Senrose Bercuti Di Langkawi

  1. mak jemah says:

    ade aku kisah??

    0

    0
    • ket says:

      ada aku suruh kau kisah?

      0

      0
    • mak ton says:

      Berbeza yuna dgn nelydia.. yuna jaga aurat di tpt org.. nelydia…??

      0

      0
      • Ghau Ghau Dia Tu says:

        xde beza YUNA & NELYDIA cuma YUNA BERTUDUNG TAPI TELANJANG

        #termaktub dalam sabda nabi

        0

        0
        • bila larut malam says:

          jgn sebut sabda nabi kalau kau pun mencaci org yg jaga aurat dan menfitnah org tu.. dosa lah yg kau dpt.. and pahala lebih byk org yg difitnah tu dpt.. now u got it (DOSA)

          0

          0
        • habbatussauda says:

          salam. kalau awak perempuan Muslim awak pakai tudung? sempurna tak awak tutup aurat? sila maklum bahawa aurat bukan pada pemakaian saja..namun melibatkan pelbagai perkara termasuklah suara wanita, etc..adalah sebaik2nya awak melihat pada keadaan sekeliling awak dulu sebelum melihat org lain yg lebih jauh..mak awak tutup aurat tak? nenek awak? adik beradik perempuan awak? mak2 sedara awak? anak2 sedara perempuan awak? kalau masih ada yg belum bertudung, ajak mereka pakai tudung..kalau ada yg masih belum menutup aurat dengan cara yg betul contohnya pakai tudung tapi baju lengan pendek, menampakkan bentuk badan, bersolek untuk lelaki lain bukan suami, berwangi2an yang terlampau serta boleh menarik perhatian lelaki bukan muhrim, menyanyi2 di karaoke, etc, ada baiknya awak menegur mereka dahulu..dan saya suka menasihatkan untuk awak belajar cara2 memberi teguran..Islam itu indah, jgn memburukkannya..

          0

          0
        • Betik says:

          mana ada dia kutuk.

          dia bagi statement what..

          btol lah tu. bertudung tp telanjang.

          yuna bukan tutup aurat, tapi balut aurat.

          nak nafi kebendanya lagi

          0

          0
        • gulahati says:

          haaaaaaaaaaaaaa ini aku suka. telanjang. YE TELANJANG. PASAL PAKAI BAJU KETAT CUMA TERTUTUP JERK. AKU TAK SUKA YUNA. DIA HIPOKRIT.

          0

          0
        • dya says:

          yes ..agreed…tgk iklan kakao talk tu..dlm ati asik astagfirullah je..bek yah la yuna tu pakai tudung..suar ketat gile..turban mcm bonggol unta…
          *urban la tu konon*…nauzubillah

          0

          0
        • gwiyomi says:

          aku suka korg kutuk yuna coz lps ni lg byk rezeki dia dpt di luar sana and pahala lg byk dr korg yg membuat andaian dan dosa.. amin :)

          0

          0
      • mutiara says:

        pakai ketat2 legging bagai..jaga apenye

        0

        0
      • joyah says:

        yuna..?? menjaga aurat..??? dia hanya menutup rambutnya saja kot.. tapi bukan auratnya…

        0

        0
        • nananininunu says:

          bagus laa dia tutup rabut…sekurang2 nye, kat akhirat nnt, rambut dia boleh ckp “Ya Allah,jgn laa Kau bakar rambut hambaMu ini, waktu di dunia hamba Mu ni tidak mendedakkan ku pada umum!”
          korang tu yg tutup rambut,ape korg dpt??? mengutuk plak org…
          dpt dosa kering,org yg korg kutuk,dpt pahala…great!

          0

          0
        • nananininunu says:

          baguslah dia tutp rambut..sekurang2 nye kat akhirat nnt rambut dia boleh ckp “Ya Allah,jgn laa Kau bakar rambut hambaMu ini,kerana sewaktu di dunia hambaMu ini tidak mendedahkan ku kepada umum!”
          korang yg tak tutup rambut tu ape yg korng dpt??? mngutuk org plak tu…
          dapat dosa kering je + org yg korg kutuk tu dapat pahala….great!!

          0

          0
        • Anonymous says:

          Oopss..rambut je boleh ckp? Bdn mcm mana pulak..

          0

          0
    • Anonymous says:

      Muka selebat macam penagih dadah

      0

      0
    • Yatie says:

      ermmm asal bercinta jek pegi bercuti.. bosan dh dgn retis kita ni…semoga igt la batas2..

      0

      0
      • dody says:

        kalau bercinta la baru org pakat g collect gambar dr istagram dorang tepek kt sini..bknnya bercinta baru g bercuti…kalu bercuti sape2 je bercuti.

        kalau nk citer pasal aurat antara nelydia n yuna aku rasa sama je…kalau nely tu simpul rambut ngan tola lepas mandi aku rasa dah xde beza da..paham2 je lah…aurat kita pun tak mampu nk jaga ngan sempurna..ke sumer pompuan kt sini tudung tutup bahu bersarung kaki? kalau ada tahniah! tp kenapa anda ke sini? kalau nk kata tegur aku yakin kita keluar pintu je bersepah anak2 muda x bertudung kt shopping complex tu..rakan sepejabat..kalau rasa nak tegur, pegi lah cuit dan bg salam kemudian tegur lah apa yg patut.. tp orang kita xde pun mcm tu…yg duk lam blog gosip ni jgak la nk ditegur…bknnye dorang baca pon..

        0

        0
        • Anonymous says:

          Mampos aku suke statement ko dody….hi-5!!

          0

          0
        • Enter Your Name says:

          Dody..saya pakai tudung tutup bahu & baru bertatih pakai stokin. Memang ambil masa dlm pesekitran kita (duduk Arab mudah kot!!). Slow2 laa… Ingat senang kaaa.. Tapi saya still masuk
          blog ni. Dalam komen kutuk2 yg kita tak boleh pakai bahasanya, ada gak yg nasihat baik sampai saya copy paste utk rujukan (tak salah saya nasihat pengkomen kes Afiq). Dapat pahala orang tu. Nak tegur orang depan2 mungkin susah bila kitapun kurang iman. Kat sinipun ok jika ada yg amik iktibar!

          0

          0
    • Anonymous says:

      pasal retis kentut busuk ni pun nak gadoh2, kecoh2

      0

      0
    • ayam jepun says:

      PERCINTAAN BUDAK2 COMFIRM JUST SETAHUN LAGI DAH BYE BYE !!!!

      0

      0
    • Olga says:

      XSELERA AKU TGOK SI QI NI MUKA DAH LAH MCM JAMBAH PECAH

      0

      0
      • mulut puaka says:

        jangan ko g berak kat muka qi ni dah la.. takut ko xdapat beza muka qi ngn jamban sebb seiras kan kan kan

        0

        0
  2. mumumemey says:

    aww. sweet nye. mcm gula gula kapas. hiks

    0

    0
  3. mlm yg sepi pak mat jual topi says:

    puiii..mcm jamban

    0

    0
  4. nenek lanjut usia says:

    hurmmmm taniah la cuu. tu je yg mampu nenek taipppppp…

    0

    0
  5. wawa says:

    kan mak jemah…die nak pg mana pon kite tak heran..artis suam2 kuku je ni

    0

    0
  6. matabiru says:

    xpham btl aku..apesal la suke la ble amek pics suke sgt terkinje2 melompat sakan..da upe ape je…aishhh..pelik2…

    0

    0
  7. esah says:

    Makcik tak nak cakap lebih2 lah makcik doakan cepat2 bernikah hindari maksiat dan zina :-)

    p/s:kawan yang gaun putih tu wow!nampak spentot…pinjam spentot makcik nak??

    0

    0
  8. kereta sewa says:

    bestnye pegi langkawi…bawak awek pulak tu..lagi best!

    0

    0
  9. Azean Irdawantan says:

    Adakah mereka sudah terlajak? Si nelidiya tu sah2 sudah sbb nengok muka busok pun boleh agak, Qi pun sama umor dah dekat 40 taun takkan masih teruna kot.. mas kapel dengan Julie Woon dulu mesti dia dah rasa burik cina hanceng, sekarang nie rase burik nelidia kelantan bau budu plak..

    0

    0
  10. INA says:

    lambat betol nara ni..ibarat org da smpi langkawi ko baru nk booking tiket :p

    0

    0
  11. Betik says:

    rimas aku tgk lelaki & pompuan pakai singlet je.

    bajet pelancong omputih lah tu.

    dgn peluh sana peluh sini.. eeiiii buruk bebenor..

    0

    0
  12. aihhhh says:

    nampak spender dia la..

    0

    0
  13. Bini Pak Mat Tempey says:

    Mngada-ngada lah…

    0

    0
  14. sal?xpuas hati?? says:

    10000x kacak & tough abg sebelah qi tuh..

    0

    0
    • malunyeaku says:

      adik beradik senrose ni suka no bwk boipren pi pantai… dulu uqasha bwk pekin pi pantai kat siam, ini adik dia pi langkawi lak… aku rasa la.. retis2 ni kalo nak wat hape pun x yah la share gambo2 korang ngan public… wat tambah dosa org je… bila x tengok, menggaru2 je hati aku ni nak tgk out of curiosity. bila dah tgk, terasa lak nak ngutuk sbb meluat no tgk aksi melampau korang… kan dah tambah dosa aku je ha… adoooiii….

      0

      0
      • Anonymous says:

        tu laa..btul3..stju sgt.. nt slhkn owg bz body but humn beings..it’s normal..so if kte xnk owg bz body about us, please don’t make anythng tht will raise up as an issue..n make others doing sins.. Psl Yuna tu..btul la tguran about pkaian dye yg ketat..but at least, tang rmbut dye jga..so kt akhirat nt krg cket azab bhgian rmbut but bhgian body plk kne tanggung + suara.. Tp nelydia, abis sume.. Mmgla klu ikutkn lbh krg je dowg brdua but klu bndingkn btul2, kte trse sopan la cket Yuna..coz at least, xnpk la wrna kulit lengan dye, dda dye n kaki dye..wlpn ketat..tp tang ketat xnafikn slh.. nelydia plk tgok pic npk wrne kulit betis..n lumrah llaki cnfirm ske n trtrik bab2 wrne kulit ni + yg kulit cerah cm Nely..mreka lbh nek nafsu n trangsang ble npk kulit prmpn..lbih dosa telah kte wat.. sdgkn pkai ketat mnunjukkn bntuk body bley wt laki trtarik, ini plk trus direct npk bntuk sbnr n wrne kulit skli.. Brsyukur la at least dye trgerak ht tuk ttup rmbut n body wlpn dgn bj yg ketat..coz dr c2 trbukti malu tu de lg dlm dri..n doa la smoga trbuka ht dye tuk pkai yg longgar cket..dr yg xtrbuka ht tuk ttup body even ngn pkaian ketat n mne prginye rse malu yg de dlm dri.. Malu sbhgian drpd iman..

        0

        0
  15. Lelea says:

    senang cite la kan artis ni,tok sah la nk upload kt insta la,keek la,fb la gamba ke video ke,kang bila org kutuk,marah cakap fitnah la ape la.pastu ckp kt public jgn masuk campur hal peribadi bla bla bla..aptb!

    0

    0
  16. lagubetsbest says:

    Qi tetibe nampak nerd sangat..

    0

    0
  17. mat tajam says:

    lepak kat Babylon..hmmmm..tak kan minum coke je kot kat sana, ishhh..piker positif k..saja amik gambar untuk tatapan peminat tersayang kot..uwekkksssssssssssssss

    0

    0
  18. Anonymous says:

    bosan le abg nara cite pasal dia org ni….

    0

    0
  19. bini mat tajam says:

    kira hot2 la ni korang yer,,yang baju putih tu huuhhhhh..nasib baik aku ni pompuan yang bukan lesbian..klu x cair aku..hahaha

    bila aku tengok pic kat Babylon terbayang sesuatu tp nak sedap kan ati aku ni..mungkin saja g sana amik pic untuk korang2 semua je kot..haha..ada aku kisah!!!!

    0

    0
  20. cleopatra says:

    gambar last sekali nampak COLI kot…ish3…

    0

    0
  21. kong kalikong says:

    boring la alkisah si Qi ni, citer lain tkder ker ehehehheh

    0

    0
  22. Ayam Kampung says:

    Mcm honeymoon aku tgk…nanti dah kawin xde manisnye lg,xde 7 rounds 1 hari..kalau x jd kawin lg la 1 hal besar.

    Papepun aku tgk si Q ni nak bersama ppuan yg saling bersama setiap masa, bukan Yuna yg agak sibuk mengejar cita2 setiap hari sampi ke luar negara. Sometimes money is not everything.

    0

    0
  23. lala says:

    korang ni nampak saja kan? i dont think that is her undies. i can say that is her short pants. kat bahagian pinggan kaler putih and the rest i dunno maybe pink or pape je lah. lighting. btw i am not supporting them for what they’ve done. i just dont even care of it.

    0

    0
  24. aku says:

    dulu org g langkawi..bercuti laki pompuan..gambar2 mesra gini bila org tu dah kwen jer..pastu share gambar ngan org sbb nak tunjuk kebahagiaan pergi honeymoon & berkahwin.

    cop la aku ni kolot ke ape..tp kadang2 aku rasa adasesetengah perkara tu biar la kolot dr tak malu gini. apa manisnya lagi andai ditakdirkan percintaan diorang ni ke jinjang pelamin. setaklat bergambar begini dah jadi kebiasaan. sbb tu manisnya sebuah hubungan & ikatan perkahwinan sekejap cuma. kawen seminggu dua dah cerai.kalau kawen la.

    kan mengelak tu lebih baik..kalau betul bercinta..kawen la. pastu nak pose mcm mana pon…takpe. masa tu p berdua…tak yah dah nak cover2 line bawak kawan.
    no matter waht…tak boleh nak guna pemadam nak padan yang ‘ awak tu org melayu dan ISLAM’.

    kalau ada yang tak setuju komen aku ni..no hal. tapi jgn nak tulis ” jaga hal kain sendir’ bagai. in fact, skrg ni kita mmg terpaksa tgk bawah kain prg sbb org tu yg secara sukarela ‘menyelak’ kain sendiri utk menjadi tontonan ramai. kalau yg ‘tengok’ ni tak tegur…sape lagi. korang boleh pilih untuk ‘hanya melihat & ignore’. itu pilihan anda..& ini negara demokrasi. tapi aku menggunakan sepenuhnya hak aku untuk menegur isu moral kerana memikirkan aku ada anak & aku tak sanggup anak aku jd tak senonoh / dapat menantu yang langsung tak boleh harap mcm tu hanya kerana masyarakat suka ‘lihat & ignore’. terima kasih.

    0

    0
  25. Qi's old friend says:

    salam untuk Qi,
    I kawan lame U masa keje kat Jalan Yap Kwan Seng dalam tahun 2001-2002. Mase tu U ada tunjuk gambo Mariam Murni dalam wallet U ;). Just nak contact balik kawan lame kalau U igt lagi. My fb Siti Haslinda Ahmad. Putra Specialist Hospital (Batu Pahat) Sdn. Bhd. (office)

    0

    0
  26. mimie says:

    u all ni tgk2 pastu mengutuk plk…. mengutuk tu pon satu dosa jugokkk…. pada duk mengutuk baik la kita doakan dia org terbuka hati tuk menjadi muslimin dan muslimah sejati… amin…. Takperlu la kita nak mengutuk2 bagai… kita bukan tuhan nak hukum seseorang itu…

    0

    0
    • Sial ko says:

      Ko pergi jahanamlh mimie… .klau dah nma blok gosip tu.. .mmang tmpat untuk mngutuk, mncaci artis.. .bdoh bebal

      0

      0
  27. Dislikelah says:

    Senang cerita blok gosip2 ni mmang mbawa dosa… ..fucklh kamu smua.. Wakakaka

    0

    0
  28. Sial ko says:

    Ko pergi jahanamlh mimie… .klau dah nma blok gosip tu.. .mmang tmpat untuk mngutuk, mncaci artis.. .bdoh bebal

    0

    0
  29. So sweet and cute. All the best Qi dan Nelydia. :)

    0

    0
  30. mimi suka milo says:

    hehe, buang yg btudung, ambik yg freehair…pkai sexy plak tu…

    0

    0
  31. Serai says:

    korang gaduh ni dpt ape????

    0

    0
  32. Amoi Comel says:

    Teruk betoi taste Nelydia Sensor ni…
    Tak de jejaka lain ke dalam Malaysia ni… Ewwwww…
    Muntah keluar isi perut

    0

    0
  33. Malebes says:

    Yuna – menutup aurat, sudah bertaraf artis antarabangsa, bersopan santun pekertinya, matang, cantik, mempunyai masa depan yang cerah.

    Nelydia – seksi, artis suam2 kuku, galak, kurang matang, cantik, masa dpn yg masih belum pasti.

    Apa sebenarnya yg membuatkan si Qi beralih arah? Hairan.

    0

    0
    • Kirana says:

      Sesuai dah tu Qi dengan Nelydia.
      Dia mana sama taraf dengan Yuna.
      Rasa inferior kot.
      Lelaki kan tak suka perempuan yang lagi berjaya dari diorang.
      Susah nak control.

      0

      0
      • Malebes says:

        Yup. On the second thought, aku pun rasa si Qi dgn minah galak nelydia tu sesuai bersama. Rugi3. Dipilih kaca berbanding intan. Pape pun, Yuna, you deserve better. Tahniah kerana meninggalkan yg tak berbaloi.

        0

        0
    • mulut puaka says:

      jawapannya adalah BURET MANTAP……………………….. lg satu YUNA TU HODOH OK

      0

      0
  34. laukkucukupmasin says:

    Kalo korang nk tahu pmpuan yg nmpk spender tu sepupu dia..tu mmg spender pun dgn bra..bju tu jarang. Dorang ape kisah pakai cmtu , bikini pun dah..si nellydia pakai bikini kot kat sne..korang try tgok instagram ateenmozza, ada dia upload gbr qi ngn nelly pusing2…nelly pakai bikini yg sangkut kat leher tu…dgn rmbut bsh…tolong la korang semua yg masih memianti nelydia dan qi..stop la minat artis yg bodoh cmni…aku dh puas tgok gbr dorang adik beradik,sepupu sepapat,rakan taulan berbikini kalo g pntai..k bye

    0

    0
  35. BUNKFACE NO.1 says:

    bosannya cite dua orang ni + menyampah, cite psal couple pun nak tunjuk kat public, konon2 bangga ada bf, puiiihhhhhh

    0

    0
  36. tacacila says:

    semoga berkekalan la qi & nely. yuna pon dah moved on dgn juls si gagah perkasa lagi hensem tu. tak yah nak kait2 kan dorang dah.

    0

    0
  37. Nelydia Senrose says:

    yang penting aku aku CHANTEK!!! korg hado??? kan qi kannnnnn….

    0

    0
  38. Uqasha Senrose says:

    apa salah adik saya sampai kamu nk kutuk mengutuk ni? hmmm :'(

    0

    0
  39. Kiki says:

    Betis dan peha Nelydia lagi besar dari Qi. T_T

    0

    0
  40. Teja says:

    Macam nie ke artis yang kite look up to? baju tak serupe baju..luepkan mereke hukum hakam agame..
    mmg aku pon bace blog ni and tgk gambar nie tp aku masih mencari dimanekah traits role model di dlm diri artis artis nie..
    if only they realize that alot of people are looking at them..they should dress better and present themselves better and with islam’s rules and regulations.
    doa je la..

    0

    0
  41. seha trilogi cinta says:

    ini semua poyo..semua bajet2 malaikat..tapi tengok blog gosip..puiii..

    0

    0
  42. che ta plastik surgery says:

    bosan la artis zaman sekarang ni.kalau bercinta cintun je mesti nak gi holiday bagai.mmg sekarang trend mcm tu ek?dah mcm honeymoon je aku tgk.

    0

    0
  43. diam dah la kan. says:

    tak payah kisah la diorang nak pakai apa, bikini ke apa ke, asalkan kita ni, keluarga kita, kawan2 kita tak buat perangai macam tu dah la. ni kan artis, sama la perangai macam orang orang kaya, what do you expect kan. kecoh betul.

    aku harap korang yang over mengutuk pakai bahasa kasar tu, dan jenis manusia cakap/ tulis tak pikir perasaan org tu semua.. nanti harap harap korang berpeluang la jadi femes sikit. mungkin femes kat tempat kerja la, atleast. pastu rasakan apa rasa sebenar bila kena judge, kena maki, kena kutuk macam taraf kesalahan kau tu tak layak hidup kat bumi. rasakan. muahahahhah.

    0

    0
  44. nanalicious says:

    salam abg nara…
    tolong la pantau komen2 mereka diatas nie…dah melampau2 ayatnya….masing2 beri komen dah tak ingat dosa pahala…ayat2 keluar semua yang tak beralas…perkataan2 makin lama makin tak di tapis….
    tolong la abg nara pantau komen2 mereka nie…kalau ayat yang melampau sangat tu tak usah la di publish kan…memalukan…
    tq abg nara…

    0

    0
  45. 28 says:

    cerita pasal qi dengan nely tapi yang kena kutuk is yuna. badluck artis putus cinta. hahaha

    0

    0
  46. TENGAH TEPI says:

    dah asyik g jalan sana sini boleh jer kahwin jela qi oii..ko bkn muda age..dah bujang terlajak pong..nk tggu aper g?

    0

    0
  47. bedah mambau says:

    tk de seri langsung c nelydia ni…

    0

    0
  48. bedah mambau says:

    korang kutuk2 yuna at least dia dh sgtttt berjaya…bukan mcm c nelydia ngn qi sendu je….dlm mylsia pun tk bpe nk femes.hrpkn publisti murahan…..!!!!

    0

    0
  49. geligeleman says:

    xde selera aku tgk si qi ni..

    0

    0
  50. dhia says:

    pompuan melompat nampak bra laa….

    0

    0
  51. maria tunku sabri junior says:

    org kata…kalau lelaki pakai cicin jari telunjuk…it sign of gay men… ye ke? adakah qi ni gay? adakah itu sebab yuna reject qi? satu persoalan…. LOL

    0

    0
  52. momo says:

    nape ngn qi ?nape x ngn amar asyraf? SESUAI KOTTTTTTTTTT! KATE SETIA HUJUNG NYAWA!!!!!!!!!!!

    0

    0
  53. insyirah izudin says:

    smoga Qi mampu membimbing bakal isterinya ni ke Jannah… bukan setakat cantik di matanya, tapi cantik di akhirat itu lebih mulia d sisi Allah.

    0

    0
  54. sudah laaa weyyy says:

    muka qi tuu ntah pape laa… knpa laa c nely tuu blh suka kt dia…

    0

    0
  55. Anonymous says:

    trt

    0

    0