Written by AbangNara | April 8th, 2013

Abang Nara sedang kecewa ketika menulis entri ini. Ini kerana pelakon pujaan Abang Nara iaitu Neelofa gagal memenangi sebarang kategori di ABPBH2012 semalam. Memang tersasar jauh ramalan Abang Nara. Kecewa.

neelofa abpbh2012

Namun begitu, Neelofa memang meletup, bling-bling dan memakai pakaian yang bersesuaian dengan tema “Ledakan Geometri” semalam. Nora Danish juga turut terserlah kecantikannya di dalam pakaian berwarna serba hijau. Yang penting, pakaian mereka berdua tidaklah sepelik Didie Alias.

neelofa abpbh2012

Lagi 6 keping gambar Neelofa dan Nora Danish di ABPBH2012 semalam dengan membaca entri ini sepenuhnya.

neelofa abpbh2012
neelofa abpbh2012
neelofa abpbh2012
neelofa abpbh2012
neelofa abpbh2012
neelofa abpbh2012
Kredit gambar Instagram Neelofa dan Instagram Nora Danish.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

132 responses to (8 GAMBAR)Neelofa Dan Nora Danish Di ABPBH2012

  1. lola says:

    haaaa..agak dah mesti abg nara bukak tread khas utk artis kesygan dia..
    -.-

    0

    0
    • Lembu Gemok says:

      wahh…ada entry khas utk lopa kesayangan dia…tak sikit2 nara…tp aku still takleh bayang si Fida buat persembahan tu..suar ketat gilooss…FAIL!!!!!!

      0

      0
      • red says:

        aku plak xleh bayang kegembiraan tasha shila masa dia umumkan pemenang wawa zainal…kemain seronok dia sbb lofa kalah…haha

        0

        0
        • suka kopek neelofa dan suka entry ini. arboks yang tak dapat jantan menyibuk dlm entry ini atau isteri yang tak dapat belaian kerana tak pandai jaga diri leh gimam

          0

          0
        • amoi says:

          hahaha…tahu xpe..mst lopa sedey sbb x menang…lalalala

          0

          0
        • angel says:

          aku X laa sbelh mna2 pihk,tp aq pelik knp rmai sgt haters neelofa ni yea??
          yg paling lawak asal ada msuh c lofa,korang beriya2 back up,
          sdh jelas plakon sorg tu (anz….)terang2 aniaya c lopa klu bkn psl c lopa btegs nk smn,smpai skg ingt mlut plkon tu bly diam X?aq x respek arts mcm ni dah jels2 ckp bhong skli mntk bukti trus diam,motif?dengki kot

          p/s i love nora danishian n lega cpasha x menang yeayy

          0

          0
        • Anonymous says:

          syukur lopak tak menang

          0

          0
        • Anonymous says:

          apsal punggung nora danish melentik macam tuh? perlu ke posing mcm tuh???
          gud to know that lofa win nothing!!! hahaha benci aku minah lopa

          0

          0
        • saya harap janganlah kita menggunakan kata2 nista buat mereka. mereka juga manusia, tak lari dari berbuat kesilapan. maafkanlah mereka. i love you Neelofa.

          0

          0
        • Nurul says:

          to angel..bukan backup tp mmg dh ramai tau lopak ni busuk hati..mengalah bukan bermakna kalah..ko jgn nk jd lemau sgt bnde mcm ni pn xphm..

          0

          0
        • amilie says:

          aah la.. tasha seronok sgt umum nama wawa zainal. wawa nampak cute je mlm tu

          0

          0
      • Anonymous says:

        Baju anzalna lagi cantek..baju nelopak mcm kulit biawak la..ee tak lawa langsung

        0

        0
        • Anonymous says:

          tp mlm 2 nmpak anzalna lebih menyerlah…nmpk lebih cntik dr lofa..xtau lah kn,nie pndapat aku je..msti di hati nara lopak paling cntik mlm 2..

          0

          0
        • Kaka says:

          betul la….saya nampak Anzalna pun lagi cantik..muka die berseri2 jer. Dan die pun nampak macam malu2 skit atas pentas..sesuai dgn karekter wanita timur. Go Anzalna. Your drama “Bangkitnya seorang perempuan” memang best.

          0

          0
      • kelate girlz says:

        Fida tu atas jah tutup, bawah ketat takper..

        0

        0
    • DinDa says:

      yang penting anzalna lebih cantik dr neelopak tu…

      0

      0
    • lopak tak reti tutup mulut. says:

      sedih la abg nara ni..mmg kipas susah mati lopak.
      pelakon pujaan?oh peliss…dia ni tahap suam2 kuku je nara oii..

      0

      0
      • hidup TASHA!! says:

        NAPE DORANG NIH TAK WAT MCM OSCAR… ape pic muka calon-2 sampai umum pemenang… then baru ley tgk muka si lopak tue bagaimana… mesti lagi happening!!!! hahhahahhaa aku suka nak tgk..!!
        please update management ABPBH ya!!!

        eh abgnaraku syang (ala.. tasha + Mahali) nape tak ambik pic pas event.. or mase muka sedey si lopak tue..!! ahhahhaaaa tak de pun pic pas event!! teringin nk tgk pujaan hati abg nara mase kecewa!!

        0

        0
    • lola says:

      berapa lopak bayar abg nara puji baju dia n buka entry khas utk dirinya nii??aikss, tak menang pun dpt khas entry dr nara..?hahaha malu gilosss

      0

      0
      • Padan muka lopak! says:

        Hahahaha! Abg nara jilat bonts si lopak!! Berapa duit abg nara habis dok beli bh utk vote si pendek ni?? Sian kalah ko lopak!! Berlakon mcm kayu, mengacara syok sendiri, ada hati nak menang?? Please la weiiii!! Dalam mimpi laahhh!!

        0

        0
    • miss mong says:

      anzalna cam nmpk kekok2 bila dok sbelah lofa..

      0

      0
      • kupu kupu comel says:

        orang bmaruah cm anzalna mmg cm2…bkn cm c lopa 2 bajet cun, bajet bgus, pdhal habuk pn tadak..hahaha…malu la sket lopa oiii…gedik je manjang…

        0

        0
    • naralofa says:

      aduh.uols janganla kutuk2 abgnara nye lofa ni..i love her soo much tawww..sbb tula i buat entry khas utk die,amek nora danish kasi cover line sikit.. :'( nanges abg nara tawww

      0

      0
      • baidzura says:

        NAPE DORANG NIH TAK WAT MCM OSCAR… ape pic muka calon-2 sampai umum pemenang… then baru ley tgk muka si lopak tue bagaimana… mesti lagi happening!!!! hahhahahhaa aku suka nak tgk..!!
        please update management ABPBH ya!!!

        eh abgnaraku syang (ala.. tasha + Mahali) nape tak ambik pic pas event.. or mase muka sedey si lopak tue..!! ahhahhaaaa tak de pun pic pas event!! teringin nk tgk pujaan hati abg nara mase kecewa!!

        0

        0
    • K.A.A says:

      anzalna mcm senyap je mlm tu.. adakah segan dgn neelopak??

      0

      0
    • ANZALNA THE POMPUAN GEDIK says:

      ANZALNA MCM POYO JE JADI MCM PENYAMPAI TROFI DGN NEELOFA CKP DH BERBAIK TAPI NMPK X JE MCM NK COVER2 PLAK ANZALNA NI?????

      0

      0
      • Anonymous says:

        dia bukan jenis beriya.

        0

        0
      • Anonymous says:

        anzalna mmg mcm 2 sifat die..lgpun c mulut luas 2 kn ade sebelah nty tersalh ckp kang saman lg..better diam dr terlalu over confident okee…hahahahaha…

        0

        0
      • minah jambu 24jam mengadap compter says:

        biasa lahhhhhhhhhhhhhhhhhhh dia kan tk biasa jangan lah cakap macm gitu …cuba kalau kau yg jadi macm dia salah silap kau terkencing teberak gak Nye Nampak nlofa yg jambu tu kt situ huh ! cakap macm orang cetek otak huh bwek !!

        0

        0
    • kak timah says:

      SI TASHA SHILLA TU PON OVER MCM XPUAS HATI DGN NEELOFA JE MASA DIA UMUM PEMENANG TU MCM PERLI LOPA JE TAPI MMG KENYATAAN PON BUSUK HATI BTOL TASHA TIANG JAMBAN NI

      0

      0
    • kak timah says:

      NEELOFA PLIZZZZZZZ JGN JADI POYO BLEH??????TERIMA JE LAH KEKALAHAN TU XPAYAH NK BUAT MUKA SGT LAH

      0

      0
      • hidup TASHA!! says:

        NAPE DORANG NIH TAK WAT MCM OSCAR… ape pic muka calon-2 sampai umum pemenang… then baru ley tgk muka si lopak tue bagaimana… mesti lagi happening!!!! hahhahahhaa aku suka nak tgk..!!
        please update management ABPBH ya!!!

        eh abgnaraku syang (ala.. tasha + Mahali) nape tak ambik pic pas event.. or mase muka sedey si lopak tue..!! ahhahhaaaa tak de pun pic pas event!! teringin nk tgk pujaan hati abg nara mase kecewa!!

        0

        0
    • Kipas Payah Mati Neelofa says:

      XPE LAH LOPA YG PENTING AWK PEMENANG DI HATI SAYA

      0

      0
    • john says:

      Mane gambar izara aishah???? Nara nie BIAS BIAS BIAS!!

      0

      0
    • kak timah says:

      LOFA MENGHARAPKAN ANUGERAH PENGACARA TV WANITA POPULAR LAH SBB NK CARAS FAFAU,BKN KATEGORI PELAKON FILEM N DRAMA LAH

      0

      0
      • bunge sakura says:

        tapi tak dpt pun kn?

        0

        0
        • deserve it! says:

          itulah akibatnya sbb trlmpau over konfiden sgt. aku penah trbaca dia up diri dia yg dia boleh kalahkan fafau.. come on lopak… people knows siapa yg better between fafau n u OK! nxt time jgn trlebih perasan eh…

          0

          0
    • Kipas Payah Mati Neelofa says:

      XPE LAH LOFA THUN DPAN BOLEH CUBA LAGI SLOW2 NAIK K

      0

      0
    • Olga says:

      MAKIN TERTONGGEK LAH NORA LEPAS KENA NGAN RUSDI RAMLI

      0

      0
  2. mak jemah says:

    lurah sana..lurah sini..sini lurah..sana lurah…

    0

    0
  3. ehh says:

    cantik ke baju diorng?biasa je aku tgk..lg cntik maya karin kot.
    and lg 1 nara xpyh lah ramal sgt lofa tu.bknnya hbt sgt pn blakon n mngacara.
    xckup gah lg la nk lawan org lain.

    0

    0
    • Anonymous says:

      ‘Ehh’…sy pun suka dgn penampilan maya karin…antara semua yg dtg rasanya pakaian maya paling cantik n sopan…n tak luar biasa n pelik…low profile…to nealofa I Ada baca Dlm 1 blog yg lofa kata baju tu dibuat oleh pereka Utk dia n menampakan wow pada lofa…sorry to said lofa u mcm syok sendiri,angkat Bakul sendiri n nmpk sangat u nk Tarik perhartian…u nmpk biasa je takada apa yg Wow pun…cuma Lurah tu kot yg Wow…n nmpk sgt u popular cz seksi n gedik kontroversi je not bakat…

      0

      0
      • cham says:

        agreed…

        0

        0
      • yeay hidup TAsha says:

        NAPE DORANG NIH TAK WAT MCM OSCAR… ape pic muka calon-2 sampai umum pemenang… then baru ley tgk muka si lopak tue bagaimana… mesti lagi happening!!!! hahhahahhaa aku suka nak tgk..!!
        please update management ABPBH ya!!!

        eh abgnaraku syang (ala.. tasha + Mahali) nape tak ambik pic pas event.. or mase muka sedey si lopak tue..!! ahhahhaaaa tak de pun pic pas event!! teringin nk tgk pujaan hati abg nara mase kecewa!!

        0

        0
    • nida says:

      ntah. hanis zalikha mengacara mad market pon lagi bestttttttt

      0

      0
  4. rose says:

    fazurina dh mcm antu bungkus dh..antu pocong pun bleh jd..apa kehal ngn pesen tudung ko tu pazurina oit!!!kesian ngn mangsa2 pesen tudung zaman skg…tudung berkilo2 sepuk atas pala..kt dada..skit xnak tutup..motif berhijab?nak letak berkilo2 ken atas pala ke nak tutup dada n aurat?tepuk dada nengok pesen hijab setaillll la sgt…huhu

    0

    0
  5. ikan masin says:

    Kalau abang nara, nak bandingkan nora danis dan neolofa..pilih izara Aishah……..

    0

    0
  6. Anonymous says:

    Buruk gile rupa loopa nie…

    0

    0
  7. ikan masin says:

    Mana Rita Rudaini???macam tak nampak langsungg kat ABPH 2012 semalam….

    0

    0
  8. abby abadi says:

    ALAHAI NORA DANISH.. BAJEK LAWA.. GELI AKU.

    0

    0
  9. Lolaloli says:

    haha.. brader belakang neelofa tuh tak bleh blah
    mata tengok bontot si lofa tuh

    0

    0
    • kwang soo says:

      dia tak tgk..dia nak tutup mata..sbb takut tgk lopa asyik tayang bontot dia..
      lopa tu belakang tayang bontot..depan tayang kopek..toing toing

      0

      0
  10. Anonymous says:

    tggu gak berita pg ni, kot2 la ada artis yg mati terjun bagunan sbb GAGAL bwk blk sebarang kategori di ABPBH2012 semalam… tu la perasan hot sgt, kan dah peminat menyampah! masa tasya shila umumkan nama fafau untuk kategori pengaca wanita popular , nmpak sgt die pun suka LOPAK tak menang ketegori tu…

    0

    0
  11. kipas keras mati anzalna says:

    padan muke abg nara sayang bebenor die kat neelofa tu..habuk pun tarak.pelik2 didi alias pun ade gak anugerah sebijik…

    0

    0
  12. CHUBBY says:

    ERMM KALO SI NEOLOFA TK MENANG PUN TK PER…TK MINAT LANSUNG KAT DIER TU..

    0

    0
  13. xoxo says:

    padan muka neelopak….

    0

    0
  14. anti-lopa says:

    naseb baek lopak tak menang. nnt lg besar kepala lah minah tu.

    0

    0
  15. Dolton Bibiyana Layola Al-Muslem says:

    buruknya pakaian betina nih…very low kelas…mcm design and jait sendiri je…eiiiii artist malaysia….tolonglah

    0

    0
    • Dolton Bibiyana Layola Al-Muslem says:

      i mean, baju si neelofa

      0

      0
    • lelaki says:

      bagi betina memang tak cantik….tp bg lelaki sejati….utk memiliki wanita secantik neelofa adalah impian……reality nya kecantikan adalah tarikan utama bg lelaki….

      0

      0
      • Wanita Teragung la sangatttt says:

        jangan ko nk meroyan sangat la..kesian kat ko msg2 pasal agungkan neelopak tu “HIdden due to low comment rating”..nampak sangat org Malaysia x suke neelopak. Sama la mcm aku..x suke neelopak..macam nak lempang je aku tgk muka neelopak tu.

        0

        0
  16. Dolton Bibiyana Layola Al-Muslem says:

    hodohnya baju fazurina…kalau i dpt sponsor baju mcm tu, i buat kain lap kaki depan pintu toilet…i insist, i rather die than wear such this outfit….

    0

    0
  17. wawa says:

    alahai, bangganya pakat tayang aset kt dada masing2. xboleh ke pakai sopan2 ckit?

    0

    0
  18. takut tengok fazurina macam pocong says:

    Turban kat atas kepala fazurina macam hantu pocong dah…

    0

    0
  19. saya lalala... says:

    baju fazurina tu daa rupe nak bungkus kotak hadiah jek..

    0

    0
  20. malaysiaboleh says:

    Eh pelek la pakaian miss fazurina.. nape pakai suar tu?? mcm xkne sket… :(

    0

    0
  21. Anonymous says:

    Apa dh Jadi dgn fesyen2 artis malaysia…pereka2 fesyen dh kekurangan BAJET ke or dh tak Ada idea? Material mcm beli kat pasar mlm je …n artis2 mcm jd mangsa fesyen sarung je tak Kisah nmpak bodoh n hodoh…paling cantik rasanya maya Karin…simple n nice…dr sini kta blh agak yg maya ialah artis yg sempoi n low profile…dia tak perlu berpakaian yg over n pelik Utk menarik perhatian..

    0

    0
  22. Anonymous says:

    Kenapa artis malaysia ni bla dh bertudung mcm dh tak tau nk berpakaian? Bertudung dh nmpk sopan y tak blh dptkan baju yg sesuai???tak Ada ke dress,jubah or anything yg sopan or sesuai dgn penampilan anda yg bertudung? Mcm Fida n fazurina kat kepala pun pakai yg pelik2 kat badan lgla entah apa2…lawa lg badut…tak malu ke berpakaian pelik mcm tu?takada beza ya anda dgn artis2 yg berpakaian seksi…memalukan je

    0

    0
  23. Mirai Suenaga says:

    Aku tak minat Lopa, tapi lawa je dia. Macam mana pun, lawa dia tak boleh kalahkan Anzalna yang lembut gitu dan tak OVER atas pentas.

    ANZALNA WIN!

    0

    0
    • Kopek span lopak says:

      Lopak mmg mcm tu!! Ada self insecurity aka tak boleh org lebih dari dia.. Tengok je mengacara meletop tu!! Over!!! Sgt bimbo!! Sgt2 fake!! Org sewel je suka minah ni!

      0

      0
  24. mak jemah insaf says:

    best apa nelofa ni, ok la dari didie alias yg bawak cheese cake atas kepala tu..laki dia tak de telo kot, sbb biarkan je bini dia giler vavies mcm tu…tarik perhatian pun toksah le gaya gitu, buat malu anak2 je…mesti redzuan hashim pikir didie ni meroyan lepas kena cerai…in fact of that, drpd didie alias…aku paling nyampah ngan hunny madu tu, kat tv9 semalam time red carpet dia malukan NAJWA LATIFF..dia ckp ‘sayang, clutch tu tak kena dgn penampilan you!!’..live too kat tv9…bodos betui!!dia lak jd joan rivers

    0

    0
  25. bulat says:

    nampak sejemput dada ND masa yang snap pic depan cermin.. seubhanaAllah..

    0

    0
  26. Anonymous says:

    Td baca kat murai…nealofa Sedih cz tak menang walaupun dh dicalonkan Dlm 3 kategori…tak malu ke lofa???u baru setahun jagung dh la lakon kayu…mengacara pula over n tergedik2 perasan cantik…ni mesti perasan popular sgt n ingat dia Ada ramai sgt peminat yg pasti Akan sokong dia…tas y dia tak beli undi cz mesti confident Akan menang…or dh beli undi yakin menang tapi tk sangka undi yg dibeli tak mampu menyaingi undian peminat fafau n artis2 lain tats y kecewa cz Kerugian wang ringgit…n tak menang pula…lofa pengajaran untuk u dun over confident,cantik je tak guna if gedikkk n takada bakat

    0

    0
  27. abc says:

    artis pujaan?????kesian saya tengok anak bini dapat laki dan ayah yg memuja perempuan lain..sedih nye =(

    0

    0
    • def says:

      suami yg xpatot di buat laki camtula…. abes pompuan cantik dipuja… abg nara, jaga skit ati isteri tuh…

      0

      0
  28. withoutname says:

    inilah dunia akhir zaman….wanita berpakaian tetapi hakikatnya sedang bertelanjang

    0

    0
  29. sinister says:

    aku ingat FIDA sorang jer yg magsa fesyen…
    si FAZURINA pun mangsa gak…
    memang parah la they all nih.
    cuba ar kalau da hijrah tu pakai lek lok sikit…
    seluar apa yg ko pakai tu fazurina oiii…
    nampak sgt ko main sauk je kannnn…?
    FAIL…FAIL…FAIL… BIG FAIL!

    0

    0
  30. akak celah bedah says:

    buruk baju baju dorg ni….semua mcm tangkap muat jer….

    0

    0
  31. pah bedah says:

    Awat Fazurina dah macam pocong ja aku tgok wakakaka..
    baju semua melekat badan siap jarang2 lagi.. nk tayang apa eak??
    bukak teruih la dari balut2…
    sayang.. indah wajahmu itu adalah ujian dari allah.
    renung2kan selamat beramal

    0

    0
  32. lopak says:

    ehh.. jait sendiri yer baju lopak tu? mintak maaf, tapi baju dye yang kat leher2 tuh dah serupa bungga manggar.. tah ko sebat dari mana tah aduyaii lopak..

    tasya syilla pon nampak sgt gumbiranya bila announce si FAFAU yang mng..
    suke lettew lopa tak menang :)
    in fact i pon suke..

    to lopa, tolongla jgn nak bajet vegavoom sgt.. contohila yana samsuddin yang nmpk lagi sopan dr hang tuh…
    takpon blajaq la dari fazura wehh, ta payah la ang nak terbukak sana sini ang ingat blakang ang tu lawaq sgt..

    kok ye pon, xdak pa pon ang nak bangga..
    next time g polish siket bakat mngacara ang tuh..
    dulu bukan kemain ang downkan si ainan dalam meletop, smlm tuh aku nmpak si ainan tuh 1000x lebih sopan dari ang…
    sorry to say, u r not the best.. u sangat OUT malam tuh..

    opsss lupe, to si nara.. toksah la ang nak buat entry khas bagai..
    buang kentot ang je.
    bek ang jaga anak bini kat umah tuh daripada dok kipas ketiak si lopa tu nara woi..
    bukan ang dapat pa pon, bau ketiak dya pon ang ta kan dapat…

    0

    0
    • Ms Rational says:

      oh tang leher baju tu setuju sgt.dah lama dok pikiaq apa nk panggil rupanya bunga manggar.haha.tp makr up lopa okay dah.baju je sarat.20k?btoi ka?

      0

      0
  33. lobak says:

    ehh.. jait sendiri yer baju lopak tu? mintak maaf, tapi baju dye yang kat leher2 tuh dah serupa bungga manggar.. tah ko sebat dari mana tah aduyaii lopak..

    tasya syilla pon nampak sgt gumbiranya bila announce si FAFAU yang mng..
    suke lettew lopa tak menang :)
    in fact i pon suke..

    to lopa, tolongla jgn nak bajet vegavoom sgt.. contohila yana samsuddin yang nmpk lagi sopan dr hang tuh…
    takpon blajaq la dari fazura wehh, ta payah la ang nak terbukak sana sini ang ingat blakang ang tu lawaq sgt..

    kok ye pon, xdak pa pon ang nak bangga..
    next time g polish siket bakat mngacara ang tuh..
    dulu bukan kemain ang downkan si ainan dalam meletop, smlm tuh aku nmpak si ainan tuh 1000x lebih sopan dari ang…
    sorry to say, u r not the best.. u sangat OUT malam tuh..

    opsss lupe, to si nara.. toksah la ang nak buat entry khas bagai..
    buang kentot ang je.
    bek ang jaga anak bini kat umah tuh daripada dok kipas ketiak si lopa tu nara woi..
    bukan ang dapat pa pon, bau ketiak dya pon ang ta kan dapat…

    0

    0
  34. lobak says:

    ehh.. jait sendiri yer baju lopak tu? mintak maaf, tapi baju dye yang kat leher2 tuh dah serupa bungga manggar.. tah ko sebat dari mana tah aduyaii lopak..
    tasya syilla pon nampak sgt gumbiranya bila announce si FAFAU yang mng..
    suke lettew lopa tak menang :)
    in fact i pon suke..
    to lopa, tolongla jgn nak bajet vegavoom sgt.. contohila yana samsuddin yang nmpk lagi sopan dr hang tuh…
    takpon blajaq la dari fazura wehh, ta payah la ang nak terbukak sana sini ang ingat blakang ang tu lawaq sgt..
    kok ye pon, xdak pa pon ang nak bangga..
    next time g polish siket bakat mngacara ang tuh..
    dulu bukan kemain ang downkan si ainan dalam meletop, smlm tuh aku nmpak si ainan tuh 1000x lebih sopan dari ang…
    sorry to say, u r not the best.. u sangat OUT malam tuh..
    opsss lupe, to si nara.. toksah la ang nak buat entry khas bagai..
    buang kentot ang je.
    bek ang jaga anak bini kat umah tuh daripada dok kipas ketiak si lopa tu nara woi..
    bukan ang dapat pa pon, bau ketiak dya pon ang ta kan dapat…

    0

    0
  35. bukan benci, cuma x suka says:

    walaupun neelofa tu jauh lebih pandai dari anzalna, tp sorry to say yg anzalna berlakon far better than her..and anzalna lebih sopan than neelofa..

    0

    0
    • Mirai Suenaga says:

      Apa pulakkk… Anzalna ada diploma ke ijazah aku pun tak ingat dalam BI. Dia belajar lagi jauh dari Lopa. Australia sana tu….

      Aku rasa, lebih baik compare Lopa dengan Tasa Sela pulak. Dah macam langit dengan bumi pulak Anzalna ngan Lopa…

      0

      0
      • Anonymous says:

        Anzalna burok mcm org giler je rambut serabai mesti kepala dia dah kena kulom kat bf dia muka bapok tuh.

        0

        0
      • anzal says:

        Anzalna ad diploma dlm bahasa France dari Uni kat Australia.

        0

        0
        • hoyhoy says:

          Dua dua pandai…lopa buat double degree , SPM 10A…dia nk belajar kat mana tu lantak dia lah…

          Anzalna dip dalam bahasa France kt Aus..

          Dua2 pandai…bezanya…aku suka Anzalna!!

          0

          0
  36. Pilih kasih says:

    fazurina tu nsb baik la tudung y d pakai x warna putih…kalau warna putih dh sebijik cam pocong…..si lofa plk baju dh mcm kuli ulor atau kulit biawak…..yahooooo…lofa x menang…….

    0

    0
  37. noni says:

    Hak tuiiiiii sama lopak!!!!tak berkenan lgsung aku sama lopak tu…udah2 ler tu nara oiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!….muntah hijau la aku dok baca entri psl lopak yg budget cunnn ni….!!!!

    0

    0
  38. Joyah says:

    Menang ke lopak tue nara?????bukan main ko canang dia bkal menang!!!!tertempek kt muka ko dia kalah satu habuk pun tarakkkkkk hareemmmm!!!!!

    0

    0
  39. Joyah says:

    Jgn tlalu confident,kalo aku jd lopak,aku malu sesgt sorok muke kat lopak trus…hakktuiiihhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0

    0
  40. Anonymous says:

    Neelofa sungguh jelita di mlm ABPBH2012..

    0

    0
  41. anzalna murahan dah mcm org gila says:

    Anzalna pendek kemetot.. dahla langsung tak tercalon, badan kering mcm taik anjing kering. sesuai sgtlah dgn penyokong anzalna yg mcm hanjing kusta tu..

    0

    0
    • Anonymous says:

      Pasal artis pun nak hanjingkan org?? Sedihhh..

      0

      0
    • bella says:

      hmm…menyata org belum tentu kita sempurna..cermin lah diri dulu sebelum mengutuk org..tak ada manusia yang perfect didunia nie…awk nie mmg perlu minta maaf dgn anzalna….jgn sekali menyama org dgn bintang seolah2 awk menyata ttg awk sendiri…

      0

      0
    • Ms Rational says:

      Buleh pikiaq secara rational x sebelum tulis apa2.dok kata kt org lagu tu.kalu x suka pon diem diem sudehh..mcm la semua org suka kt hang tu.sedih.

      0

      0
  42. Arissa says:

    kecewa sgt2 neelofa kalah..kenapa neelofa tak menang?tah hape2 la peminat yang pilih neh

    0

    0
  43. mira says:

    bila badan makin besar, baju pn knelah makin besar.. kalau sarung nangka pn, msa nangka kecik, sarung pakai guni 10kg, tp bila mkin besa n makin xmuat guni tu, abah tuka guni yg besa lg.. mcm tu la jugak manusia.. jglah bila dah mati baru nk balut berlapis2 kasi xnampak aurat..

    0

    0
  44. Anonymous says:

    Ada 1 blog Ada keluarkan 1 cerita yg si lofa sgt sedih Cz tak menang walaupun tercalon Dlm 3 kategori…hmmm lofa kenapa u ni Perasan popular sgt?? Tak malu ke nk bg tau kat org u tu sedih Cz tak menang…u rasa u layak ke menang?bakat tak Ada,lakon McM kayu n mengacara pula over tergedik2…kontroversi je lbh…tahun lepas tasha menang ketika org tgh hapi u kutuk2 Cz tak puas hati masa tu tak pula u rasa tasha Akan sedih dgn mulut celupar u…mesti lofa confident yg dia pasti menang Cz dia ingat dia popular n Ramai peminat…or lofa dh keluarkan duit yg byk undi diri sendiri n confirm Akan menang tapi tak menang Cz tk dpt saingi undian peminat Farau n artis2 lain…lofa please la Jgn over sgt n yg pasti yg lain mmg lbh hebat dr u…simpan kesedihan u Cz byk tahun lg u Kena nangis Cz u tak mungkin menang kecuali undi sendiri lg if tak jemu

    0

    0
  45. Anonymous says:

    semua x cantik…
    najwa latip je cantik..sopan..semua nak tanyang aset….
    giler artis zaman sekarang nih…x bole wat contoh langsung..

    0

    0
  46. ctz7 says:

    lofa bajet leh menang…
    bagus dia tak menang..

    0

    0
  47. mojo says:

    nelopak tak belanja tetek,selalu dia belanja kat meletop je

    0

    0
  48. Anonymous says:

    neelofa nie student cemerlang spm dari mrsm – 10A’s…tapi tak smbung blaja….at least biarlah lah ada diploma@ dgree…paling cikai pun sijil….nie lpas abih blaja, trus jadi artis…..jd arits berguna tkpe gak…tp hancus…..berlakon kayu, mengacara pun cm tunggul kayu…..nk jdi model pun, dressing baju standard kain pasar mlm….poyos dgn kontroversi murah je…..award pun tak penah dpt…jgnkan award terbaik, popular pun tak menang…….hahahahahahahaha…….didie alias dressing cm haram mlm td pun dpt award…at least dia leh wat komedi…..blah la ko neelopak….malukan org mrsm jek….balik kampung potong getah la ko…

    0

    0
  49. student bandung says:

    cantiknya lurah

    0

    0
  50. dididdidi - panggil itik says:

    hamboiii nora danish..sejak org tegur bontot tonggek nie..asik posing menyenget je le kau ye…

    0

    0
  51. elle says:

    tengok nora and fazurina bergambar tertanya-tanya jugak kenapa tibe-tibe je bergambar sama? then baru ingat they both berlakon dalam drama puteri dulu….. ahaha..lupa pulak .

    0

    0
  52. Biey says:

    Masuk blog hiburan.. tengok yang pic artis,sah2 y ramai xcukup kain. Korang yg rasa cerdik pandai.. skadar nk mngutuk diaorg, lbh baik xpyh masuk. Sm2 buat dosa. Baik tgk je senyap2 dan muhasabah diri sendiri. Melayu2, tak habis dengki. Bukan nak bagi sm2 maju tp nk jatuhkan lg ada. Mcm mana nak maju. Sedih!

    0

    0
  53. Anonymous says:

    aiyoooo Anonymoussays:April 8, 2013 at 9:46 pm~ketinggalan zaman ke hape awk ni??
    neelopaa kan tgh wat double degree kat sunway university…degree international trade & marketing….

    0

    0
  54. nama saya rain says:

    AKU HERAN SGT. KT BLOG NARA NI, NEELOFA DIKEJI BAGAI NAK RAK.
    DI FORUM CARI, NEELOFA DPT PUJIAN MELANGIT. (KALAH BERMARUAH KATANYA)

    DI BLOG NARA, FAZURA DIPUJI MELAMBUNG KALAH EMMA MAEMBONG.
    DI FORUM CARI, SEGALA KATA NISTA, FAZURA TERIMA.

    KESIAN PADA MEREKA BERDUA

    0

    0
  55. Anonymous says:

    hahhaha,,klu pasal neelofa sumenya burukk…
    elok la jgk dia xmenang…menang nti confirm org mengata undi diri sendiri…
    menang salah…kalah pun salah…cian la ko loofa

    0

    0
  56. yeza says:

    erm..bontot palsu banyak di pasaran..kalau anzalna tu nampak ori..yg nora ni nampak pkai tambahan.sori nora

    0

    0
  57. Betik says:

    aku smpai skang tertanya2..

    nape ramai benor org benci si neelofa ni.. cube citer sket.

    0

    0
  58. We Hate Neel0pak says:

    jOm kita buat gr0up Fan We Hate Neel0pak !!!!!

    0

    0
  59. We Hate Neel0pak says:

    jOm kita buat grOup Fan We Hate NeelOpak !!!!

    0

    0
  60. Cik Peah says:

    Nasib baik la Nara xjadi juri…klu x mestii si Lopa jela yg menang…Lopa mmg xlayak la…blakon cover cun …jauh bgus Anzalna…kalu bab mengacara bolehla tp xterlawan dgn Fafauu…

    0

    0
  61. Atok Rock says:

    tak minat lah neelopak..budget mcm cun meletup sgt..pakai seksi2..kene rogol baru tau..cun lg sweet lg IZARA AISHAH..igt kelantan je ada cun2..awek johor pun ada jgk..ada plk mat n minah kelate vs kan neelopak dgn yana samsudin..mana adil kacuk vs melayu..nk lwn cun dgn izara la baru kene buku dgn ruas..peribadi je neelopak dah kalah dgn izara,xkira lain lg..hahaha

    0

    0