Written by AbangNara | April 16th, 2013

Amboi, seronoknya Nas-T dan Nabila Huda bercuti di Bali bersama-sama. Jeles Abang Nara melihat gambar-gambar yang telah dikongsikan oleh Nabila di Instagramnya. Memang nampak sangat mereka berdua tengah mabuk dalam percintaan. Romantis gitu ~~

nabila dan nas t bali

Jelas terpancar sinar kebahagiaan di wajah Nabila Huda. Adakah Nas-T lelaki yang dicari-cari selama ini selepas kecewa di dalam beberapa episod percintaan sebelum ini? Semoga hubungan mereka akan berakhir di jinjang pelamin hendaknya. Sama-samalah kita doakan.

kupu kupu

Nanti Abang Nara nak ajak wife berbulan madu di Bali dan buat posing seperti gambar di atas. Pasti romantis bangat!!! Lagi 6 keping gambar Nabila Huda dan Nas-T di Bali dengan membaca entri ini sepenuhnya.

kupu kupu

kupu kupu

kupu kupu

kupu kupu

kupu kupu

kupu kupu

Baca Yang Ini Pulak:-

196 responses to (8 GAMBAR)Nabila Huda Dan Nas-T Bercuti Di Bali

  1. kami says:

    kawin jela abil…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 169 Thumb down 1
    • haha says:

      aku cbe utk x brbruk sgke. .
      tp aku xmmpu..maaf nabila n nasT..
      kali ni pmndgn ape plk yg nk nabila tnjukkn pd kite ye.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 261 Thumb down 4
      • sunshine says:

        errmmm knapa muka nas ni mcm cucuk botox ye.. tapi x mngkin sbb dia kan muda lagi… tapi pipi n dagu mmg menonjol

        Hot debate. What do you think? Thumb up 23 Thumb down 17
        • cik pedas says:

          SEKSI…BIA AKU CKP INI KOMPOM MAIN NI G BALI !! WKAHAHHAHA KISAH?

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 137 Thumb down 6
        • mediaasaskoi says:

          aku rasa, kalau media xtimbulkan isu ni. si nabila ni konfem xbuat publisiti murahan macam ni. manusia yg xtahu jadi tahu pasal benda xelok mcm ni. nak ke kt anak kt org hebah macam ni? lagi afdal media ke blog ke xbuat pape. tengok n diam je. xyah nak hebah lebih2…

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 61 Thumb down 6
        • Anonymous says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 40 Thumb down 125
        • Lina says:

          Membuka aib iaitu menceritakan keburukan seseorang kepada orang lain agar mereka membenci atau memusuhinya. Sejak awal lagi membuka aib ini dapat digunakan seseorang untuk menjatuhkan lawannya. Didalam perbuatan ini lebih banyak berisikan kebohongan dan fitnah. Oleh kerana fitnah dan kebohongan merupakan dua sifat yang dilarang oleh Islam, maka membuka aib pun amat dilarang. Allah SWT berfirman maksudnya:

          “Dan janganlah kamu ikuti setiap orang yang banyak bersumpah lagi hina yang banyak mencela yang kian kemari menghaburkan fitnah”. (Al Qalam ayat 10 dan 11) Dalam sebuah hadith yang diriwayatkan Bukhari dan Muslim dijelaskan maksudnya: “Tidak akan masuk syurga orang yang membuka aib orang lain“.

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 54 Thumb down 2
        • Mak Jemah Risau says:

          x payahlah kutuk2…kita doa yg terbaek je buat mereka….

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 36 Thumb down 4
        • Garu Kepala says:

          yg mana lebih berdosa- mengutuk, mengumpat dan mengeji atau….pakai bikini ???????

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 54 Thumb down 7
        • nini says:

          Lelaki camni 2x sama cam nabila..muke happy nak meletop tgok pompuan tu pakai pakaian telanjang camtu..siap posing yg mane2 org akn pk they all ni hus-wife..so sad nabila..soo, teruskanlah hidup dengan statement ko “..Jangan jaga tepi kain org laen””, “..Sya xnak hipokrit..”……..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 43 Thumb down 0
        • nunu says:

          Apsal x bukak je baju tue..kalu diri sendiri dah degil ngan teguran orang lain, rasenye awak ni nak solat pon degil jgk rase….Kalu solat, takut dengan Allah, you’ll never keep wearing like this and ignore others’ opinion..what a saddist..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 59 Thumb down 5
        • missa says:

          Memanglah tak semua orang perfect… tapi nabila terang2 upload gambar kat instagram suruh orang tengok… bangga sangat dengan lifestyle macam ni??? Aku malu dengan artis wanita Malaysia yang tak ade maruah camni…. speechless…

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 78 Thumb down 0
        • missa says:

          Memanglah tak semua orang perfect… tapi nabila terang2 upload gambar kat instagram suruh orang tengok… bangga sangat dengan lifestyle macam ni??? Aku malu dengan artis wanita Malaysia yang tak ade maruah camni…. aku speechless…

          Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 2
        • Anonymous says:

          pelik……dia tak jaga anak ke??
          ke hulu ke hilir……
          anak dia sapa jaga??

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 82 Thumb down 0
        • sedap mulut ternganga says:

          wowowow……main jolok2 di Bali !!!!!!!!!!

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 2
        • Mustard says:

          Kita sama2 doakan je mudah2an abil akan berubah.. tak baik kutuk2 dia..Kita tak tahu anak kita nanti mcm mana, suami kita mcm mana, diri kita mcm mana..Manusia cepat berubah. Kita doakan yg terbaik je utk diri kita, keluarga & saudara kita sesama islam.

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 3
        • Lembu Gemok says:

          Letihhhh,Sedihhh,Pedihhhhhhh!!!!!!Makin jauh aku tgk diorang ni~

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 0
      • aku mabuk says:

        Ape mau jd dunia skrg…nikah tu bnde yg mudah…

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • haha says:

      aku cbe utk x brbruk sgke. .
      tp aku xmmpu..maaf nabila n nasT..
      kali ni pmndgn ape plk yg nk nabila tnjukkn pd kite ye……..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 31 Thumb down 2
      • Anonymous says:

        komen pun cover2..
        “tegur dan nasihatilah sesama Muslim itu sekalipun kata2 nasihat kamu itu pahit utk didengar”..

        tak payah nak back-up sgtlah kalau dah terang2 perkara tu tak baik/haram.. dan jgn nak kata/cakap pasal hak sgtlah, sbb hak Allah lebih daripada segala2nya….

        yang “Haram Tetap Haram, Halal Tetap Halal”….

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 37 Thumb down 1
    • buli says:

      artis msia ni kalu nk tayang aksi begini dan bikini je mst pergi bali..lol
      kalu kt ngara sdiri takot kne kutuk bagai kot sbb org awam knl mereka..so pcutian mereka xkn jd seindah ituuuuu

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 72 Thumb down 0
    • gelly gelly says:

      adkah mereka sudah terlanjur..?? opsss

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 92 Thumb down 5
      • Nabela Huduh says:

        Harussssss……..alang 2 gi Bali, takkan takde adegan asmara kann?? nak2 kat situ takde pihak JAIS or JAWI, terlajak lak sampai pecah tembok pun bukannya ade sapa tau..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 29 Thumb down 0
    • mama's says:

      Ya ALLAH hamba mohon padaMU bukakanlah hati manusia ini untuk sedar & berubah atas kesilapan & ketelanjuran dia.. sedarkanlah dia bahawa AZAB seksa dr MU amat2 sakit,panas,seksanya tidak terkata… AMIN….

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 143 Thumb down 4
      • mak mentua says:

        dia x kan sedar selagi x xsident n koma …

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 48 Thumb down 7
        • Anonymous says:

          kecik2 taknak mampos, besar2 menyusahkan org dgn pencemaran akhlaknya

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 4
      • mamat says:

        aik…heran aku…mama’s ni doa kn utk nabila ni ja pon ada gak org yg unlike… bukankah dh ada doa utk dia berubah tu baik…maknanya ada yg suka la dia ni x brubah…manusia…ka nabila yg unlike kot.. hahaha

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
      • fasha says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 14
        • mamat says:

          tudiaaa mai dahhh geng nabila…. bingai ka apa…org doa yg baik2 kt makhluk tu hg p ckp cm tu plak… apa daaa…. klu hg x suka ka bila org doa yg elok2 kt hg… ka hg pon sama ja prangai cm minah tu… ouwhhh time nk kutuk x pa plak kutuk terang2…time org nk doa,hg suh doa sorang2 kununnn riak…pelik aku aih dgn hg ni fasha …. p blajaq ilmu agama la wei… mana tau kot2 doa ni ALLAH perkenankan,tak ka besaq rahmat tu… adoihhh parah la dgn hang ni..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      mulut tu suka sgt buat2 terjojol macam tu..lawa sgt ke..
      kalo terus kekal terjojol mcm tu baru dia tau..aishhh…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 1
      • missa says:

        Dia rase dia cute kot buat mulut itik camtu… plisss….. bueekk..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
    • Nara Ni aku rasa Bukan Islam...aga says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 81
      • Lalalilu says:

        Isk isk isk… Bahasa ko???? ckp nara bukan islam tp kata2 kesat ko tu kata2 org islam ker???ATAU PUN KO NI NABILA SENDIRI KUTTT…. heheehhee

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 58 Thumb down 5
      • NaYA says:

        dh tue yg ko nie Islam ke Kapir????? cntik sgt bhasa ko tue…. owg kapir pn tau budi bhasa dlm cara menegur sesama manusia. ni kan plak klu Islam. malulah ckit pd pembaca2 yg lain.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 34 Thumb down 3
      • xsuka says:

        ko apahal nk melenting kt cini???dia xkcau dt ko pon..ni just info sja..kalo ko rse ko xsuka jgn masuk….org yg baca ni lg yahudi ko tau x..mcm ko la.bodoh!!!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 1
      • Anonymous says:

        Menegur jangan sampai menghina..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 0
      • adi_nira says:

        hasil dari paparan ni semuakah menjadi sumber periuk nasi Nara sekarang. Astaghfirullah…..harapnya tidak….bayangkan hasilnya diberikan kepada anak isteri… sedih… Islam.. melayu :((

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 5
      • MULUT JAHAT GILER says:

        ko nih sure artis Malaysia yang tak puas hati ngan NARA dari dulu..
        NARA tak suruh pun ko bace blog dah.. FAK U !!! :D

        hahahahaaaaaa~ nara da best !!! :)

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
        • Anonymous says:

          akupun rasa si “Nara Ni aku rasa Bukan Islam…aga” ni Nabila Huda sebenar atau manusia perangai yg sama dgn Nabila Huda sbb dia dah panas bontot kena cerca dgn orang ramai gara2 perangai mcm B*TCH.. bukan main kata org itu ini, kamu sendiri tu pun Islam ke dok kata org dan hamun org???? Dahla masuk ‘rumah’ org tak di undang, pastu maki hamun ‘tuan rumah’ pulak.. kalau tak suka dan benci blog ni jgn nak cuba2 merempat di sini.. tak siapa pun yg hadap dgn komen kau tu, buat semak je…

          Bagus sgtlah Nara dedahkan cerita2 artis tempatan camni, sbb masyarakat boleh ambil iktibar dan jadikan sempadan baik dan buruk serta tahu perangai sebenar artis2 yg kebykannya hidup dlm kepura2an…

          Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 3
      • mama's says:

        amboi… islam ke awak ni??? dgn memaki hamun… bahasa awak dh menggambarkan diri awak sebenarnya… semoga awak perbaiki bahasa awak ye…marah sgt2 cm awak ni nabila huda plak…ye la marah bila gambar awak di panaskan dan telinga awak dipanaskan dgn komen2 pembaca…ermmm bahasa awak pon dh melambangkan tahap mana ilmu agama awak didada… sorry to say..

        Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
    • nora hot mama says:

      ish korang ni..jgn la kecoh…abil wat camni sbb nak kurangkan berat beg nak ke bali tu..bawk hot pants dgn singlet..kan ringan beg.. abil mmg bijak..korang ade?

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 49 Thumb down 4
    • Mama says:

      Elok ko delete je entry ni Nara, menimbulkan fitnah kepada ko dan keluarga ko sendiri.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 2
    • kak timah says:

      NARA NAK POSING NGN WIFE MCM NABILA N NAS T???????BOLEH MUNTAH HIJAU KAMI TGOK NANTI

      Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 3
      • Anonymous says:

        muntah tak muntah.. sekurang2nya Nara dan wife dia tu dah sah jadi suami isteri.. tapi si Nabila n Nas-T ni couple yg confirm2 haram utk bersentuhan apatah lagi nak berlebih2…..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 0
    • lala says:

      nabila…nama sedap..cuber cari kat alquran apa maknernyer…budak ni kurang kasih sayang..almaklum mak bapak bercerai..kawin bercerai kawin…so dier tak tau mak maner nak disayang….so nak mencari kasih sayang….dapat ngan budak sekolah agama tinggi tu dier plak taknak..sebab dlm diri tu dah menebal cara2 yang negatif banyak…so benda buruk dah disangka itu yang terbest…jadik bila suruh buat baik dah rasa mcm penat sgt….awak dah jadi seorang ibu jgn jadi contoh tak baik pada anak awak…cuber duduk atas sejadah dan berdoa untuk kebaikan diri sendiri….havok..fun bukan untuk selamanyer…aku tau kau masih lagi mencari damai…ketenangan….senang jerkkk..kau sujud padaNYA mohon dipermudahkan nangislah depanNYA….dengan penuh syahdu..dengan penuh kusyuk….pasti kau akan dapat jalan kedamaian dlm diri kau. sendiri…aku tengok kau susukan anak tu pun pakai botol mcm kekos banggeett…jadik belajar bertafakur mengadap ilahi untuk mencari ketenangan sendiri..bak kata orang….kawan berhibur ramai..kawan untuk kebaiakn memang tiada..sebab kau sendiri pun tidak kearah kebaikan…jadik kesiankan diri dulu..bukan cara mmcm ni…maksud aku cari cara yang dapat membawa kepada kepastian….tulah mak bapak yang buat hal kawin cerai..kawin cerai..anak2 tak dapat kasih sayang so follow jerlah….cari orang yang boleh bawa kamu kejalan yang benar dan diredai ALLAH..yeer…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 34 Thumb down 1
  2. mak jemah says:

    ok… no komen…

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  3. kami says:

    kawen jela abil.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 0
  4. suka Sabree Abu says:

    huhaiiii. . .
    jelesnyeeeeeeeeeeeee. . .
    aku nk pikir yg elok2, tp xleh la :(

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 40 Thumb down 1
  5. skandal mak jemah says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 23
  6. AN says:

    kalau gini la gayanya, cepat2 la bernikah, itu yg lebih afdal!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 57 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      bukan lg afdaL…dah tahap wajib dah depa neh!!!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 81 Thumb down 0
      • Anonymous says:

        nikah dulu baru try.. ini dah lunyai baru fikir nak nikah, last2 tak jadi nikah pun

        Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  7. mak mentua says:

    xder kejadian yg menimpa nabila ni supaya dia sedar …

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 44 Thumb down 0
    • lol says:

      die ni xleh diberi nasihat..egoooooooooooo

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 66 Thumb down 0
      • mak mentua says:

        agak2 korang la pe perasaan amy tgk gambo ank dia kat bali ni ???

        agak2 korang la pe perasaan ank2 cek ta tgk gambo mak dia pakai sket ???

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 55 Thumb down 0
        • Lisa says:

          mak bapak die x kesah langsung pown.. sbb duduk berasingan..

          senang cerita mak bapak x bg didikan agama!!! tu psal perangai diew mcm janda murahan yang teramat murah.. ibarat ” pakai buang” je.

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 0
        • akak kesah says:

          kadang2 anak2 ni kite bagi pendidikan sempurna…cukup terdidik..bila dah besar dah ada akal..dia akan buat apa yang dia suka..nasihat mak ayah dah tak dihiraukan…so jgn senang2 salahkan mak ayah yer…sedangkan anak orang baik2 pun ada yang perpesong…ini semua bermula pada hati dan iman…

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 38 Thumb down 0
      • Amy says:

        Nabila cucuk dua jari kat cipap dia pastu bunyi “Pheeeewwwwwiiiiiiitttt…!!!”

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 5
  8. jelita says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 18
  9. EE says:

    Tak habis2 Nabila Huda ni dengan gossip panas dia. Dia ni memang tak takut dgn gossip liar yang org sibuk dok perkatakan. Bagi dia, janji happy suda. Tak guna nak sedih2 bila menang award baru terfikirkan ayah sendiri. Haih laaa….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 33 Thumb down 0
    • mango says:

      aku rasa dia sebenarnya bangga dengan gossip liar dia selama ni..
      sebab tu dia asyik nak buat aje..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 0
  10. pitbull says:

    MENANG sudah…seksi pun sudah…tak tau apa nak di kata…errrrrr….glamer punya passal…upload kat instagram…hebahkan…harap jadi berkahwin…klu tak memalukan diri sendiri.itupun org yang ada maruah jer reti MALU!!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 34 Thumb down 0
  11. aduh sayam says:

    dari doakan dia bahagia baik abe nara doakan semoga nabila bertaubat semoga x jadi kayu api neraka nauzubillah..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 32 Thumb down 0
  12. bali bala says:

    sila dermakan pakaian yang terpakai kepada mahkluk ni.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 76 Thumb down 0
  13. Mak Jemah kauuu says:

    better kawen jela..kn senang..xperlu nk expose2 mcm org da kawen..xnk jd hipokrit pon xya la smpi ekot budaya barat.. xsesuwaiiiii..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 0
  14. liely says:

    kawen je lah cepat2..segala2 nye halal

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      macam nie ker contoh artis yang nak dijadikan panduan kepada orang lain… pakaian tak macam orang melayu dah… kalu nak menunjuk pun bukan gni caranya

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 0
  15. Mirai Suenaga says:

    kat Bali, bolehlah macam ni kannn…?
    Tak habis2…

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  16. lesung pipit says:

    muka pakwe die xleh blah ar,x hensem lgsung,cam org jalanan,kah kah kah…sory ar nabila kalo ko terasa,jgn hentam aku plak kt media plak,dh kt sume tweet,fb,ins ko hentam org…hehehe

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 2
  17. KAU PEROSAK says:

    mmg da kene laa ko berdua . same2 muka toye ! elok laa tu . xsemengah langsung aku tgk . welkk

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
  18. nolala says:

    Anak Nabila kat mana? tak ikut pergi bercuti ke? Jangan abaikan tanggungjawab terhadap anak ye abil..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 0
    • wekkkkkkk says:

      jgn la die ckp ank die yg snap pic diorg nie..adoiii sedihhhh

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 0
    • missa says:

      Bercuti ngan bf… anak takkan tinggal kat maid sorang2?… bagusla sangat kan?? malu sket kat anak nabila oii…

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  19. sall says:

    Same je perangai kebaratan diorg ni.. same2 la kite doakan diorg ni bertaubat..

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  20. mrsnik says:

    nabila ni kerap jugak gi bercuti yer…selamba jer tinggal anak2 kt rumah…aku ni nk gi kursus ke conference ker mesti pk byk kali last2 tolak, smpi skrg x leh naik pangkat, anak first, aku tinggal satu mlm jer, sebab gi beranakkan anak ke dua..ni nak masuk yg ketiga, aku harap senang jer lah bersalin x pyh tgal anak2 lama2…kalu boleh buat home birth lg best…xyah gi spital..tp tak berani lak..

    nas-t ni hensem, suka tgk dia dlm blogger boy dulu…mak org gak ko cari yer….mcm anak2 dara dh pupus…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 6
  21. insan biase says:

    xtaw ap nk ckp…huhu..sedih tgk..mcm xde perasaan malu sikit pn..hmmm..cepat2 la kawen ye..da mcm artis barat da nengok nye..

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  22. paukaya says:

    rosak trus pemandangan bile nabila ade kat situ..hahahahhahahahahaha

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
  23. hohohoho...... says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 30
  24. Cikcumil says:

    Pra- honeymoon…… :p

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 33 Thumb down 0
  25. Crystal says:

    Bra pun wrna pink….. Xkan la kucing nk lepaskan ikan…….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 0
  26. Anonymous says:

    sewa 1 bilik ke 2 bilik ni??

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 49 Thumb down 0
    • buli says:

      konpem 1 je..hahahaah..mmg xbaik pk bukan2..tp bdasarkn pemerhatian dr pic tuuuuuuuuuu maka aku berkata bgitu :D

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 42 Thumb down 0
  27. bikyo says:

    semoga Allah memberi petunjuk :)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
  28. Betik says:

    aku pun cuba bersangka baik.. tp aku x boleh nk tipu diri sendiri.. (Cheewahh)

    aku ramai je kawan2 yg spesis mcm ni, tp dorang bukan artis.

    sorry to say la “Most” jadi mcm sebab parent x larang and dok galak anak bersosial…

    SERIUS!!!

    so harap2 Amy nasihat la si Nabila ni… x pun si Nabila ni xde ke makcik2 & nenek ke yg boleh menasihatkan dia..

    dok kapel ngan Nas-T (nasty) , paham2 la maksudnya ape…

    aduyayyyyy… DUNIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 0
  29. Agak agaknya diaorang kat sana says:

    Agaknyankat Bali tu dia orang ada kongkek tak? Mana ada Jawi kat sana tu. tidur sebilik, mandimsebilik, siapa nak tangkap.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 0
    • Dolton Bibiyana Layola Al-Muslem says:

      of course they did…no wonder…alah tp apa nk heran sedangkan mustapha ali pun kongkek…watever

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 13
  30. Issa ferris says:

    Yg menyebar gambar ni lebih bnyk menanggung dosa..wallahualam..bnyk2 bertaubat ye abg Nara.Kesian anak bini.Sorry sy cr gmbr anak fasha dan masuk ke website ini.Sungguh sy x berminat dengan cerita sensasi murahan yg disebar utk bg mkn anak bini.Setakat artis berhijrah,dapat anak dan pergi umrah itu ok.Lain dr itu fikirkanlah.Sila ambil note apa yg org tegur dn jgn asyik keluar statement n gosip yg konon2 nk menegur org.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 13
    • Nora Danish says:

      Sebenarnya yang paling Yahudi sekali ialah Nara, siarkan gambar2 ni tanpa rasa bersalah.Wey Narabongok, ko tu kan Islam, apa salahnya kalau bagi nasihat pada artis macam ni. Ni main siar tanpa apa apa perasaan, ke uali lah kalau ko ni bukan Islam.

      Tak mau ke? Kalau anak ko dah pandai membaca nanti, tahulah ko. Anak ko mesti cakap yang ko ni bagi makan dia duit haram. Najis lahanat yang lebih najis ialah duit haram dari blog dengan gambar haram dan menyarkan berita haram. Ko kan rapat dengan semua artis dalam Malaysia ni, atau ko ni cuma blogger salin tampal je.

      Tapi aku rasa Nara ni memang bongok tahap Yahudi Setan, tak ada perasaan langsung. Babi bahalul punya Nara. Pukimak haram jadah punya blogger salin tampal. Muka sakai. Malulah sikit bagi makan anak bini dengan duit haram.

      Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 11
  31. apapajelah says:

    hurmmm……ntah jantan yg ke berapa la kau ni nas-t…

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  32. Dolton Bibiyana Layola Al-Muslem says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 25
    • citara harimau bintang says:

      Kalau Ummi hafilda pun boley berzina kat london, tup tup kawen pakar suntik pakistan, apatah lagi si abil..

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  33. i am says:

    berat nanang..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  34. bulat says:

    nk pinjam bra colour pink tuuu.. eeeaaawwww!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  35. BUNKFACE NO.1 says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 45
    • BUNKFACE NO.1 says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 27
      • BUNKFACE NO.10 says:

        BUNKFACE NO.1 mind your words..kata2 kau menunjukkan kebodohan kau sendiri..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 3
        • BUNKFACE NO.1 says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 17
        • Sokong bangfes says:

          Korang gi lah cukur ketiak dengan bulu kaki, memang betul pun. Itu belum bulu pantat lagi tu, berserabut macam monyet mati bini.

          Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 4
      • insanbiasa says:

        publisiti lebih cm nabila si bunkface nih

        Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
      • BUNKFACE NO.1111 says:

        BUNKFACE NO.1 g mampOih la wehhh

        Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 4
  36. Anonymous says:

    apsal bali..uhu..bali tak kena tangkap basah kannn…budak2 sekarang tak tau adab islam..tak tau halal haram…tak kesahlah retis ker idak ker…kata islam….islam ker der….heran kalau dah tak boleh nak ditegur….aak2 bielr nak bertafakur kat sejadah mohon ampun dan maaf atas kenakalan diri sendiri…ingat mengingati tak salahkan….

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  37. norra says:

    Pelakun lelaki ni mcm pernah tgk, o yer yg jdi robot tukan….alah dia gan budak2 tu…cerita ape ntah…haku dah lupa….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  38. Fedora Lady GUGURLZ says:

    Kita ni fikir baik jelaaaa , mn th ada org ke-3,4,5,6 yang follow di kita tak tahu kan tapi aku pun salah sowang follower di kat Instagram tu mmg abil ni berani mati , salah kutuk ke apa mampos kawan2 dia backup … biar je antara dia & Allah. Kita mampu melihat biar mak bapak die nasihatkan die.

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  39. Nara macam tak ada ugama says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 15
  40. ros merah says:

    if xboley ditegur…boikot jela. jgn nk publish citer pasal dorg lg.biar ilang terus dlm dunia dorg. sbb if slalu kuarkan citer dorg tu yg jd lg femes sbb mebi ade sesetengah manusia yg suka dgn cara yg mcm tu.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
  41. Ingat 5 Perkara Sebelum 5 Perkara says:

    You are what you eat! Inilah jadinya kalau pembesaran seorang anak itu tidak dititikberatkan dari segi halal haram dan toyyibah rezeki, akidah dan akhlak yang baik oleh mak bapak.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 0
  42. AKUU says:

    PASAI PA dok tgok mcm laki ni nak maen dia ja..maaf la noo….

    ps: tak suka gilerrrrrrrr nabila dpt award tu..cmna la menang sapa la pmnat dok undi dia..apa pun rezeki nuuuu

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  43. anti haram says:

    sorry la..cmne nk bersangka baek kalu benda dah terang2 haram..bila manusia dah hlg rasa malu, dah xheran wat benda haram dpn public, lagi tegur lg menjadi, cmnila jadinya..nabila, common la jgn nk wat ‘i dun care’ sgt..kau rase kau nk cabar pendakwah seperti Dr Har tapi sebenarnya kau cabar Allah SWT..AK PUN XSEBAEK MANA TP AKU BENCI MALAUN2 YG BANGGA BILA BERBUAT JAHAT!!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 0
  44. saya says:

    dua dua ekor beruk terlepas dari Zoo zimbawe.. lompat2 sampai ke Bali.. puiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
    • BUNKFACE NO.1 says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 24
      • Bunk Face kristian says:

        Kalau korang tu bukan Islam suka hati korang lah bongok!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  45. TAK PAYAH NK POYO says:

    tak payah nk tunjuk sngat lh dgn hubungn nie..nti kecewa..sapa yg malu..dri ko sexsi cm tu..lbh baik ko tk payah pkai bju..kn bagus..hai DUNIA DUNIA..dh nk kiamat agaknya..kita nie dh akhir zaman..baik bertaubat seblum nyawa kamu di tarik olehnya..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  46. TAK PAYAH NK POYO says:

    tak payah nk tunjuk sngat lh dgn hubungn nie..nti kecewa..sapa yg malu..dri ko sexsi cm tu..lbh baik ko tk payah pkai bju..kn bagus..hai DUNIA DUNIA..dh nk kiamat agaknya..kita nie dh akhir zaman..baik bertaubat seblum nyawa kamu di tarik olehNYA…

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  47. ANTI BUNKFACE NO1 says:

    ak benci giler kt beruk BUNKFACE NO 1 ni..ko ni nabila ke der???ape nk bangga g bali kalu mekah pun belum pijak lg..ko jgn nk jadi monyet terencat kt cni duk support sgt perbuatan2 haram..ngok!!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 1
  48. babai cute says:

    dlm alquran dah tertulis
    “lelaki yg baik utk perempuan yg baik. perempuan yg baik utk lelaki yg baik, lelaki yg jahat utk perempuan jahat, perempuan yg jahat utk lelaki yg jahat. “.
    “setiap yg dicipta adalah berpasangan”.
    sama2 kita doakan mereka ni bertemu adalah utk arah kebaikan, mungkin bukan harini , tapi pd masa akn datang. amin.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
  49. m says:

    Janganlah amik foto dari instagram orang….

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 3
  50. kacang menglembu says:

    seksi tu hak saya…………byk la ko

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  51. KAKA says:

    Kelakar dengan manusia yang komen , korang doa dia berubah apa salahnya ! Ni mengata bagai nak rak, jgn nk mengata sgt la, silap hari bulan anda yg lbh teruk dari dia. Doa dia berubah sudah la, ke korang mmg tak suka nk doakan dia berubah dan lagi suka untuk mengutuk n keji dia?? Yang beautifulnara ni lg 1 hal ! Mintak permission ke nak ambil gambar si abil ni dari INSTAGRAM dia or main curi jeee? Of coz la tak mintak izinkan! Suka buat dosa free kn NARA kau ni !

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  52. pengomen tegar says:

    eeii.ko nih Nara oii…xpyh la nk wat stetmnt like.. “romantis gitu..jeles abg nara tgk”..hape kejadah nye Nara oii???buat mksiat mcmnih pon ko nk jeles.
    lg mnyampah hadelah..
    Nauzubillah..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 5
    • Anti artis jahil says:

      Nara tu bongok pasal agama tu lah pasal. Tulis macam sokong maksiat je.

      Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 5
      • OMG says:

        nara tu perli dorg je la ngoss.ko ingat nara tu dh x thu mn dosa mn pahala

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 0
    • Alisa Milano says:

      Sebenarnya yang paling Yahudi sekali ialah Nara, siarkan gambar2 ni tanpa rasa bersalah.Wey Narabongok, ko tu kan Islam, apa salahnya kalau bagi nasihat pada artis macam ni. Ni main siar tanpa apa apa perasaan, ke uali lah kalau ko ni bukan Islam.

      Tak mau ke? Kalau anak ko dah pandai membaca nanti, tahulah ko. Anak ko mesti cakap yang ko ni bagi makan dia duit haram. Najis lahanat yang lebih najis ialah duit haram dari blog dengan gambar haram dan menyarkan berita haram. Ko kan rapat dengan semua artis dalam Malaysia ni, atau ko ni cuma blogger salin tampal je.

      Tapi aku rasa Nara ni memang bongok tahap Yahudi Setan, tak ada perasaan langsung. Babi bahalul punya Nara. Pukimak haram jadah punya blogger salin tampal. Muka sakai. Malulah sikit bagi makan anak bini dengan duit haram.

      Tak malu ke kat makbapak ko? Keluarga ko aku kenal lah. Malulah sikit bahalol!

      Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 8
    • Blogger Nara makan babi says:

      Sebenarnya yang paling Yahudi sekali ialah Nara, siarkan gambar2 ni tanpa rasa bersalah.Wey Narabongok, ko tu kan Islam, apa salahnya kalau bagi nasihat pada artis macam ni. Ni main siar tanpa apa apa perasaan, ke uali lah kalau ko ni bukan Islam.

      Tak mau ke? Kalau anak ko dah pandai membaca nanti, tahulah ko. Anak ko mesti cakap yang ko ni bagi makan dia duit haram. Najis lahanat yang lebih najis ialah duit haram dari blog dengan gambar haram dan menyarkan berita haram. Ko kan rapat dengan semua artis dalam Malaysia ni, atau ko ni cuma blogger salin tampal je.

      Tapi aku rasa Nara ni memang bongok tahap Yahudi Setan, tak ada perasaan langsung. Babi bahalul punya Nara. Pukimak haram jadah punya blogger salin tampal. Muka sakai. Malulah sikit bagi makan anak bini dengan duit haram.

      Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 7
  53. Nara bahalul tak ada agama dan per says:

    Sebenarnya yang paling Yahudi sekali ialah Nara, siarkan gambar2 ni tanpa rasa bersalah.Wey Narabongok, ko tu kan Islam, apa salahnya kalau bagi nasihat pada artis macam ni. Ni main siar tanpa apa apa perasaan, ke uali lah kalau ko ni bukan Islam.

    Tak mau ke? Kalau anak ko dah pandai membaca nanti, tahulah ko. Anak ko mesti cakap yang ko ni bagi makan dia duit haram. Najis lahanat yang lebih najis ialah duit haram dari blog dengan gambar haram dan menyarkan berita haram. Ko kan rapat dengan semua artis dalam Malaysia ni, atau ko ni cuma blogger salin tampal je.

    Tapi aku rasa Nara ni memang bongok tahap Yahudi Setan, tak ada perasaan langsung. Babi bahalul punya Nara. Pukimak haram jadah punya blogger salin tampal. Muka sakai. Malulah sikit bagi makan anak bini dengan duit haram.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 3 Thumb down 8
  54. Anonymous says:

    Muka nas-T ni dh lain banyak nih…confirm dh cucuk2 botox bagai….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  55. Nara perangai yahudi says:

    Sebenarnya yang paling Yahudi sekali ialah Nara, siarkan gambar2 ni tanpa rasa bersalah.Wey Narabongok, ko tu kan Islam, apa salahnya kalau bagi nasihat pada artis macam ni. Ni main siar tanpa apa apa perasaan, ke uali lah kalau ko ni bukan Islam.

    Tak mau ke? Kalau anak ko dah pandai membaca nanti, tahulah ko. Anak ko mesti cakap yang ko ni bagi makan dia duit haram. Najis lahanat yang lebih najis ialah duit haram dari blog dengan gambar haram dan menyarkan berita haram. Ko kan rapat dengan semua artis dalam Malaysia ni, atau ko ni cuma blogger salin tampal je.

    Tapi aku rasa Nara ni memang bongok tahap Yahudi Setan, tak ada perasaan langsung. Babi bahalul punya Nara. Pukimak haram jadah punya blogger salin tampal. Muka sakai. Malulah sikit bagi makan anak bini dengan duit haram.

    Tak malu ke kat makbapak ko? Keluarga ko aku kenal lah. Malulah sikit bahalol!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 8
  56. Anonymous says:

    macam mana la dia ni ley menang kategori plkon wnita terbaik ABPH hari tu…

    belakon xla seberapa….seksi dan gosip je yang terlampau… menyampahnya…

    spe la yang bodoh pergi undi dia ni…….membazir betul duit korang menmgundi dia ni…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 4
  57. Anonymous says:

    tak lama lagi dengar la cerita yang nabila huda mengandung….hahahahha bodoh

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  58. samsul says:

    sampai bila mereka mcm ni?? kesian xde family yg tegur..bebas la sgt

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  59. Anonymous says:

    dh abisla ni..bali x de sape nk kisah nk tunggang terbalik..x jd malu saja

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  60. Y says:

    Mashaallah…umat akhir zaman..Nauzubillah

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  61. Anonymous says:

    ni mesti dah projek habis-habisan kat sana sebab tak ada org nak kisah….balik KL payah la sikit nak beromen ya Abil…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
    • Anonymous says:

      Kepada yang hetam apa kata korang doakan ABIL ni berubah , ni tak kutuk2. Korang kotuk korang dpt dosa , silap2 hari bulan korang lebih teruk dari ABIL. Ssh sgt ke nak doakan ABIL berubah? Ke memang koang lbh suka mengata ? Yang NARA satu hal , dah mintak kebenaran dari ABIL or main curi je dari Instagram ABIL ?? Hahahaha , NARA dpt dosa free, yg kutuk pun dpt DOSA . Yg doakan ABIL berubah korang dapat PAHALA . Sama2 la kita doa dia berubah bukan dok kata n keji dia n siap pk dia da terlanjur dgn Nas-T ni ..

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  62. Anonymous says:

    kita doakan sesama agar Allah beri mereka petunjuk dan hidayah…..

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  63. enal lulu says:

    apelaaa nara ni, dah de wife yg halal nak jgak jeles dekat kapel yg takde ikatan sah,
    konfius aku,

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 6
  64. HANCUS says:

    confirm ni..confirm… sambil geleng kepala..nabila ni spesis dgn rozita che wan.. tak boleh dah nak nasihat..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  65. milah says:

    aku rasa depa dua org ni dah cukup hitam untuk ber sunbathing. kikiiik

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  66. Kaka says:

    Kepada yang hetam apa kata korang doakan ABIL ni berubah , ni tak kutuk2. Korang kotuk korang dpt dosa , silap2 hari bulan korang lebih teruk dari ABIL. Ssh sgt ke nak doakan ABIL berubah? Ke memang koang lbh suka mengata ? Yang NARA satu hal , dah mintak kebenaran dari ABIL or main curi je dari Instagram ABIL ?? Hahahaha , NARA dpt dosa free, yg kutuk pun dpt DOSA . Yg doakan ABIL berubah korang dapat PAHALA . Sama2 la kita doa dia berubah bukan dok kata n keji dia n siap pk dia da terlanjur dgn Nas-T ni ..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  67. NA says:

    Kepada yang hetam apa kata korang doakan ABIL ni berubah , ni tak kutuk2. Korang kotuk korang dpt dosa , silap2 hari bulan korang lebih teruk dari ABIL. Ssh sgt ke nak doakan ABIL berubah? Ke memang koang lbh suka mengata ? Yang NARA satu hal , dah mintak kebenaran dari ABIL or main curi je dari Instagram ABIL ?? Hahahaha , NARA dpt dosa free, yg kutuk pun dpt DOSA . Yg doakan ABIL berubah korang dapat PAHALA . Sama2 la kita doa dia berubah bukan dok kata n keji dia n siap pk dia da terlanjur dgn Nas-T ni ..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  68. Anonymous says:

    Nara tak nak publish komen aku

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • myazara says:

      X pyah larh kowg nk kutuk sal diowg bagai… spe kte nk mghukum owg… kan lbey baik brdao je smoga satu ary nnti abil akan brubah… tiada manusia yg smpurna d muka bumi ini…

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  69. anti nabila says:

    seksi sgt..x tahan panas dunia la konon..nanti lagi panas DISANA.. hrp ko cepat bertaubat.. ingat ko pon ada anak pompuan gak..jgn terikut perangai ko yg x elok ni…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  70. Mok CiQ says:

    hanya mampu melihat tp x mampu utk berkata apa2

    ku hanya insan y hina….
    muga Allah bukakan pintu hati kita semua ke jln y lebih d redhai….

    In Shaa Allah….

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  71. Anonymous says:

    AKU SATU FLIGHT NGAN DORANG NI MASA ON DA WAY BALIK KL..

    SERIUS TAK HERAN PUN DORANG DUK BELAKANG AKU..

    AKU TAK PERATI PUN ADA DORANG BUAT..

    CUMA DENGAR DAN HIDU..

    HIDU APA??

    BAU ARAK NAN SEMERBAK DARI RONGGA MULUT DORANG BERDUA..

    MUNGKIN SEBELUM NAIK FLIGHT BANTAI DULU HABIS2..

    HUHU..NABILA SIAP CAKAP NAK BARING KAT PEHA NAS-T KALAU SEAT SEBELAH KOSONG..

    HUHUHUUU

    TAK CUKUP2 KERRRRRRRRRR

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 4
    • Anonymous says:

      Best ke buka AIB org tuuu , kalau kau tahu diam2 dah laa .
      Asl teruk sgt org mlyu ni , kau x blh doakan dorang berubah ke??
      Ssh erk? Lg suka buka AIB org ?? Kesian nya kau ni .

      Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 12
    • Dolton Bibiana Layola Al-Muslem says:

      jangan sebar fitnah kalau takder bukti main ckp jer burukkan orang lain

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • LOL says:

      artis nie jatuh kategori perak jek. dlm airplane lah sakan nak wine beer bagai. nmpak sgt xdek duit nak beli byk2.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  72. xxx says:

    si Nas-T nie mcm cucuk Botox aje… emmm :)

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  73. aku x kesah says:

    mungkin aku akan dimaki oleh org2 yg berfikiran singkat lepas aku tinggalkan komen ni
    bagi aku nabila huda sgt cantek,sgt berbakat dlm bidang lakonan, cuma aku ngakula attitude dia mmg ke laut.terlalu sosial.maklumla dia mmbesar kt KL,skolah ampg girl (byk lahirkan artis), n ade sesapa igt mcm mana amy search satu ketika dulu?
    tapi at least dia x hipokrit.cerita nabila digembar gemburkan sbb org2 mcm nara nila.amik pic kt insta dia letak kt blog gosip.cerita nabila org tau sbb dia ade insta n selalu tweet. korg ingat artis lain tu baik sgt?korg tau ape dorg buat kt luar? DD contohnya, muka sweet2 je mcm bdk baik tp tgk dia berlakon.x mcm B***h ke?sorry to say la.artis bg aku sama je.ko bertudung litup mcm mana pun klau dh namanya artis dulu ko penah merosakkan anak2 bangsa dgn mendodoikan dorg dgn lagu2 dan lakonan yg mengkhayalkan.peminat tokti, mmg tokti dh pakai tudung full.tp ape hukum suara dia tu?baju ketat pulak tu.bila tang tokti pndai korg ckp doakan dia supaya berubah.cuba korg doakan nabila supaya berubah gak.kan bagus.aku biasanya silent reader je.tp aku mcm xleh terima pemikiran low class manusia skrg.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 9
    • Anonymous says:

      Aku setuju dgn kau , dorank ni lebih suka mengata n kuarkan kata keji semua . x ingt dunia . Silap2 , apa yg dorank ckp tu berbalik dkt dorank , ssh agknya nk doakan perubahan abil ni ke arah lebih baik

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • Mama si Damia says:

      Nanti pergi jumpa Nabila, tolong nasihatkan dia ye. Kita doakan yang terbaik.

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  74. Anonymous says:

    sbnrnya kesah zaiton sameon adlh utk artis2 yg terlebih sudah… allah pasti bayar sesuatu yg dia murka..kalo bkn dunia..pasti di akhirat..wallahwa’lam..

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  75. teah cun says:

    kahwin dah ni,, nikah je belum,,

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  76. Anonymous says:

    Tau xpe…kalo nk sexy satu hal la.ni enjoy bjln sna sni mcm org bujang takde anak…ksian ank tu asik kna tggl..kalo skali skala takpe.ape slh kalo xde shooting luang mase dgn ank.sian ank dia..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  77. lalala says:

    serius tak tahu nak cakap ape . nak tegur takut kena maki . hm . tak tahu jugak nak salahkan sape.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  78. aku says:

    aku tak paham..mmg tak paham. yg si fasha tu bersalin sah2 anak halal..korang kutuk mcm2..tp bila si abil ni sosial mgalahkan mat saleh…korang ‘cool’ jer kan.. komen pon ‘ala-ala’ jer..

    wei..! patut direjam jer si abil nie! dah mak orang kot..MUSLIM somemore…agak2 la wwi!

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  79. Anonymous says:

    abil yang ‘low class’ !

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  80. mamat meletop says:

    weh leman.. kenapa kau selalu kacau aku haa.. aku takde masalah pun dengan kau.. semalam aku ajak keluar minum taknak.. bukan best pon game kau main tuh..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  81. Jamy says:

    Lepas kahwin, tiada apa lg yang istimewa tentang Nabila Huda, semua NasT dah tengok dah.Harap2 NasT boleh bimbing Nabila dan dirinya sendiri ke arah lebih baik

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  82. roro says:

    question, si nabila ni selalu sgt pergi bercuti ngan kwn2 ni anak dia sape yg jage ekk?? mcm dh slalu sgt je holiday tp bayang2 anak dia xpernah nmpk pn. Better bwk anak pg holiday skali. Kan elok blh anak dia bonding dgn si nas ni

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  83. no name says:

    orang yg mengata dan orang yang membuat dirinya dikutuk sama2 dpt dosa . .yg menaip ni pn agak tempias sikit . .sebabnye dlm pikiran ni dok mengata . .hahaha. . sudah2 la tu nak bagi org mengata yang buruk2 . .tempias dosa2 tu kt org knnnn . . haih . .

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  84. Anonymous says:

    kot ye pun sentap tak yah la kot nak panggil orang yahudi b*b* p*****k semua tu.
    ni menaip sambil mabuk brandi ka hapa?

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  85. Anonymous says:

    Dolton bibiyana mulut gampang sial!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  86. assasinator says:

    aku pelik la orang suka seksi2 sgt ni

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  87. cik ta ta ta ta ta ta says:

    amy search….PLEASE DO SOMETHING……

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  88. Kok Chik says:

    Ya Allah, Kau lindungilah aku, keluarga aku, sanak saudaraku, kenalanku dan seluruh umat Islam dari kejahilan dan leka duniawi. Moga kita diberi Hidayah dan Petunjuk selalu. Amin.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  89. Linzy Longkang says:

    byknyer hippo kasi komen kat sini, lantaklah dia celeb nak buat aper pon asalkan tak kacau hidup org. Mungkin thn ni thn mengumpul awards buat Abil di samping lakonan yg semakin meningkat, bakat macam nlah kita nak utk industri bukan yg lain berlakon cam tiangggg

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 6
    • Elena Shah Alam says:

      masyarakat bukan nak pertikai soal bakat dan berapa award yg dia dapat, itu rezeki dia. soalnya attitude dia yg sgt liar tu yg membuatkan masyarakat sedih, kecewa dan benci. dia seorg wanita Islam, bukan kami nak expect dia jadi ustazah ke bagai (klu berhijrah lagi bagus) tapi tolong jgn tunjuk perangai tak senonoh secara terang2an seolah2 megah sgt dan takde langsung rasa aib dlm diri kamu tu… dan kenapa terlalu bangga sgt menjadi liar dan buat maksiat? dahla status diri tu mak org dan janda, sedar2lah sikit bhw dunia ini hanya sementara.. kalau tgh2 hanyut camtu then Allah tarik nikmat dan bagi pengajaran, camana? masa tu kau menangis air mata darah sekalipun dah tak guna.

      berlakon bukan main lagi bawak watak baik sedangkan realiti di luar org ramai menilai kamu sbg perempuan tak baik disbbkan sifat dan perlakuan kau. tak cukup lagi ke dgn kes2 negatif kau dulu? dulupun pernah kena tangkap khalwat dan di tahan di Mahkamah Syariah dan mcm2 lagi kan? tlg kesian pada anak sendiri yg tgh membesar tu melihat ibunya hidup mcm tak tahu halal haram..

      bercuti dgn bf dah mcm laki bini gi honeymoon.. bila org tegur kau jawab “saya tak hipokrit”.. habis tu kalau kau berzina dan ada org tegur, kau masih nak jawab yg sama? besok2 bila malaikat tanya kenapa buat maksiat, kau nak jawab sbb kau tak hipokrit jugak??

      Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  90. apa nk jd says:

    Thnks nara mnegur dgn cara berhemah,rasanya ni teguran dari seorg yg berani n sensitif dgn agama sbnrnya.xramai yg berani mcm nara.ini bkn mgaibkan rasanya sbb org muda skrg bleh tgok sdri pd tuan empunya bdn..lainla klau gmbr nih tersimpn kemas xdak sapa tahu,brula mgaibkan klau kita dpt n siarkannya…sekurang2nya nara mnjd org perantaraan utk kita kemudiannya saling tegur mnegur..spya kita sedar ttg keruntuhan akhlak masyrkt kita skrg,spy kita sedar ttg balasan Allah s.w.t terutama umat yg semakin jauh…sekurang2nya nara mgjk kita berfikir sejenak,mngjk kita saling ingt mngingati bhwa blasan DIA tdk tertangguh…thnks nara,rasanya dgn cara begini artis melayu sptutnya mnjd lg gentar jika islam dipermainkan dgn sesuka hati.ingt,tugas kita plak utk menegur agar artis x mnjd sombong n bongkak hya krn mrka dipuja n disanjung.

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  91. kau aku mereka says:

    aku harap abg nara tutup je thread ni.. masing2 punya komen dan alasan mereka..x perlu bertegah sesama sendiri juz kerana si nabila ni.. x menguntungkan sesiapa pon..kpd nabila kau renung-renungkan dan beramal lah selagi nyawa dikandung badan… adiosss..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  92. Miss Dee says:

    Actually ada betulnya dgn pe yg korang semua ckp..mmg xelok wat prangai mcm xde pegangan agama..tapi ape yg korang nasihatkn atau kutuk ttg dy belum tentu dy baca..xbaik aibkan orang n xsalah nk tegur..tegur yg paling elok adalah tidak aibkn dy..dgn cara direct pegi dkt dy nk nasihat..korang nasihat dkt sini sama jgk mcm korang aibkan dy..dy xtau pn..spe yg dpt dosa n spe yg dpt pahala??memfitnah dan mengaibkn seseorang lg berat dosanya dari berzina..aku pn bukan la baik pn..soal agama aku pn xperfect..tapi aku tau dosa pahala n haram halal..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  93. Anonymous says:

    artis mcm ni nak sanjung…baru menang dah beromen2 kat bali… hadoi… xpayah bodoh la la nak kate xbuat..ayat membangang tuhhh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  94. Roundtable says:

    Zed Zaidi patut turut sama ke Bali untuk memantau orang bawahannya…kalau tak lepas ni biar Aishah yang jadi presiden

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  95. Husin Lempoyang says:

    retarded bitch

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  96. mira says:

    teringin nk tgk nabila huda berhijab satu hari nanti.. :)

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  97. Jamu Mak Duda says:

    Comel tak Kak Tone?

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  98. roti kacang says:

    kengkadang aku sampai nangis2 jugak la bila tengok dia punya menghayati watak jadik minah kampung yang muka suci bangatt, lepas tuu bila bukak instagram dia tengok2 gambar2 semua seksa bangatt.. terus macam”apakah?”

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  99. panasdunia says:

    aik,si zed zaidi tak nak jaga artis dia yang berperangai macam ni pulak ke?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  100. Anonymous says:

    seksi itu hak saya.. beromen itu hak saya.. x guna duit u oll pun.. nilah jawapan artis bodo bangang sekarang

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  101. Anonymous says:

    korang artis maksiat tunggu je lah pilihan raya kali ni kalo PAS menang semua hiburan diharamkan dan semua wanita pakai PURDAH!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  102. una says:

    Lihatlah panorama dunia wanita bagaikan hilang rasa malunya
    maruah yg menjadi maharnya tergadai sia bagai tiada bermakna
    di manakah budinya dimanakah akhlaknya
    sedih, pilu dan sayu mengenangkannya
    santun tiada lagi nafsu memimpin hati
    kehormatan diri tidak dipeduli

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  103. Anonymous says:

    Itu bukan mustapha ali,, pikir la dulu jgn percaya dlm islam kena ada saksi

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  104. Anonymous says:

    astaghfirullahalazimm..semoga allah memberi hidayah dan petunjuk.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  105. anonymous says:

    semoga Allah memberi hidayah dan petunjuk..sebelum terlambat. aminn..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  106. kenapalah korang ni wohoii... says:

    pelik la aku kat sesapa yg marah nara..nara x buat fitnah pun..gambar ni pun nabila yg letak kat instagram..ayat2 nara pun xder aku tengok mencarut memaki mcm mereka2 yg komen ni..benda2 ni, kena la amik positif..cuba kalau kita ramai2 doakan nabila tu berubah, dibukakan hati cepat mendirikan masjid, bertudung ke apa ke, bkn saja korang dapat pahala, nabila pun dapat pahala, nara pun dapat pahala jugak..korang2 ni semua mg suka dapat dosa ye..suka tgk org lain bergelumang dosa, dan suka share dosa dgn org lain..berubahlah wei….marilah kita ramai2 menuju syurga..xnak ke?

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  107. kak non says:

    ape la nk jd ngn anak perempuan amy search ni..nak sebut name pon dh makin jijik…makin org tegur, makin die buat perangai xsenonoh…kenapa hati die sgt gelap dan kelam utk berubah…skrg plak dpt boyfriend yg same jgk perangai xsenonoh cm die..mmg SEKUFU la mereka ni…org melayu zmn skrg mmg suke ikut budaya barat..bercuti bersama2, pakaian xyah ckp la..suar pendek cm die pakai tu sepah2 je perempuan melayu pakai…bile di tegur marah…ya Allah, semoga die dan bf die dibukakan hati utk berubah sblum terlambat…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  108. Rakyat says:

    Kenapalah nabila ni pergi bercuti di Bali? Di Malaysia ni kan banyak pantai dan pulau yang cantik2. At least duit tu tak keluar ke negara luar. Kita mesti sokong kempen cuti2 1 Malaysia yg diilham oleh YB Perdana Menteri kita. Awak tu dah la celebrity, promote la tempat2 menarik di Malaysia ni. Jika awak promote secara tak langsung peminat2 awak pon akan ikut sokong awak pergi bercuti di Malaysia. Ia juga akan menaikkan taraf hidup penduduk tempatan dan pengusaha2 hotel dan chalet. Buat juga program honeymoon bersama peminat at least peminat juga boleh ikut awak honeymoon. Sokonglah produk 1Malaysia. Malaysia Boleh!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0